61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• karajjj
    legésszerűbb...
  • Shifter
    sztem elzúztak gyorsan Bécsbe aztán repülőre szálltak és elmentek valami szép tájra...
  • karajjj
    szerintem amikor megtudták, hogy kivel csinálták ezt, akkor már rég elhúztak innen a picsába...
  • Shifter
    sztem már rég elhagyták az országot... sztem még hajnalba, lemerném fogadni hogy 8-9 óra fele már rég árkon bokron túl voltak...
  • bodajoci
    Bízom benn, h előbb találják meg őket a csetnikek, mint a rendőreink.
  • cargame
    Minden estere az egesz roman media teljesen raalt az ugyre. Elobe kozvetitenek Veszprembol meg minden. Szoval most muszaj lepnie a rendorsegnek. Sok orszag is koveti az esemenyeket.
    Reszvetem
  • J u c u s
    állítólagos tettesek
  • P e p p e
    aztarohadtéletbe.........
  • Louis Cyphre
    iWiW-es adatlap:
    Sztojka Iván
  • Shifter
    Ilyés-t személyesen ismerem... még nem beszélt róla nekem pedig közeli barátom...
  • kaloz174
    Nézzetek szembe velük
    Ők azok!
  • Rockynhooo
    Igen , igazábol elképzelni sem tudom mit élhettek át. Full happyn ünnepelik Gergő gyermekét miközbe a cigányok szúragatják őket, majd rájuk támadnak késsel :O nem tudtak tenni sajnos semmit :( annyi emberség lehetett vna az elkövetőkbe hogy nem rántanak kést.
  • Zsolti9014
    Erre nem is nagyon tud az ember mit írni. Szegény srácok! Cozma halála és a két súlyos, életveszélyes sérülés, Sesum és Pesics részéről nagyon megviseltek annak ellenére, hogy személyesen nem ismertem/ismerem egyiküket sem. Ilyésnek és a többieknek az érzéseibe még belegondolni is szörnyű!
  • Rockynhooo
    " Cozma éppen a mosdóból tartott vissza az asztalunkhoz, amikor hátulról megütötték - mondta a lapnak Ghionea. A kézilabdázó először nem ütött vissza, csak megfordult. Ekkor ismét megütötték, mire már ő is visszaütött. Egy másik támadó székkel ment neki, mire hatalmas zűrzavar támadt a helységben. A cigány társaság tagjai felszólították a kéziseket, hogy az utcán folytassák a verekedést. Cozma épp kifelé tartott, amikor a halálos szúrás érte. Néhányat még lépett, de aztán összeesett - mondta Ghionea, aki szerint Cozma csapattársa, Illyés Ferenc karjaiban halt meg."

Ghionea elmondása szerint, gondolom nem hazudik :| bazz milyen érzés lehetett Illyésnek hogy a karjai közt halt meg egy jó barátja :( Hihetetlen hogy ezek nem tisztelnek se istent se embert.
  • Zsolti9014
    tudom, nem nagy a jelentősége -főleg ilyen események után- hogy egy kisváros gimnáziumában mekkora a kisebbség aránya, de mint írtam, ha ilyen ütemben változik az összetétel, mint az elmúlt 5 évben, akkor sajnos ők lesznek többen. esélyegyenlőség, meg felzárkóztatás, meg miegymás.
  • Isthy
    Na igen, volt a pályán mindkét csapatban volt játékosunk.

Sanela tényleg pazar volt, nagyon nagy része volt a győzelemben. Egyrészt a 7-eseknél (4-ből 3-at fogott), másrészt miután bejött csereként, akkor is jól védett.
    Gabca kínais gólja tényleg szép volt, főleg, hogy nagyon jó lélektani pillanatban dobta. Bár nekem a meccs eleji 10 méteres ficakos bombája jobban tetszett. Sajnos sok kapufát is lőtt és voltak mellélövései is meg védett labdái. De legalább bátrabban vállalkozott.

Azért azt nem hittem volna, hogy ilyen sérülttel teli csapattal képesek lesznek megverni a Valceát. Jovanovics nagyon hiányzott a csapatból és többen is sérülésből éppen beesve léptek pályára. Látszott is a játékuk dinamikáján. A hazai pályát megkapták az ukrán bíróktól, de nem kirívóan és éltek vele.

• Matthew Prosac
    Társadalmi vagy bűnügyi kérdés Cozma halála?

Jellemző a mai magyar társadalmi, politikai és közéleti helyzetre, hogy ha az ember újságíróként pontosan tájékoztat, már akkor is félnie kell. Nos, Kedves Olvasóink! Maradjunk a tényeknél: elvesztettünk egy remek sportolót! Marian Cozmát egy 30 fős, romákból álló csoport gyilkolta meg vasárnap hajnalban.

Ha a „mély nevelési célzattal működő” kereskedelmi televíziók híradói szinte minden egyes kiadásukban kiemelt helyet szentelhetnek annak, ha egy kisebbségi magyar állampolgárt bármilyen jogi bántalmazás ér, akkor kérdem én, miért kell, nekünk, pusztán pontos tájékoztatásra törekvő újságíróknak attól félnünk, hogy „eltitkoljuk” a nagyközönség elől azt, ami márpedig van!?

Sportújságíróként elhihetik, hogy csöppent sem ez a legkellemesebb téma, melynek kapcsán „tollat ragadtam”, de a vasárnap hajnalban történteket elemezvén sportszakmának helye nincs, az embernél egész egyszerűen „elszakad a cérna”. Azt is írhatnám, hogy „kinyílik a bicska zsebében”, mint annak a több tucat tevékeny polgártársunknak, akik - Mocsai Lajos mester szavait idézve - „a fél veszprémi kézilabdacsapatot kivégezték”.

Az, hogy ebben az országban egyeseknek csak jogai vannak, kötelezettségei nincsenek, már régóta köztudott tény. Az viszont, hogy csak előbbi csorbulása kap publicitást, utóbbi elmulasztása nem, mélyen felháborító! És nem azért, mert a magyar ember nacionalista vagy fasiszta, vagy fajgyűlölő (sorolhatnám még azt a sok jelzőt, amellyel engem is illetni fognak egyesek ezen cikk elolvasása után), hanem azért, mert egészen egyszerűen a statisztika ezt bizonyítja: igenis van cigánybűnözés Magyarországon! Eléggé morbid, hogy egy román állampolgárként a magyar nemzeti csapatba vágyó klasszis sportolónak (mondhatni példaképnek, mert a modern korban a sportolók a hősök) kell meghalnia ahhoz, hogy a magyar társadalom egyik legnagyobb problémája kapjon végre némi nyilvánosságot. Még mielőtt valaki félreértené, nem szabad általánosítani (fehérgalléros bűnözés is van, mégsem adócsaló minden egyes milliomos), de vegyük már észre, egyes politikai-társadalmi-gazdasági problémák az élet minden területén veszélyeztetnek bennünket!

Az pedig, hogy főszerkesztőként nekem kell jóváhagynom a félve igazat írni akaró szerkesztő szándékát, nevezetesen, hogy most akkor „le merje-e írni, hogy román hírforrások szerint – melyeket mellesleg a magyar rendőrök is megerősítettek – romák voltak a tettesek”, mélyen tükrözi a jelenlegi magyar helyzetet. Mocsai Lajosnak igaza van: „Egészen egyszerűen döbbenet, érthetetlen, felfoghatatlan, ami ebben az országban folyik!”

Kedves Olvasóink! Önök szerint társadalmi vagy bűnügyi kérdés Cozma halála? Merthogy sajnos sportszakmai nem, annyi bizonyos...
    Szűcs Tamás

forrás: samsungsport.hu
  • Attila 007
    hol az ombudsman ilyenkor? Rohadt állatok vendetta lesz!!!! Terhes cigányasszonyokat kell likvidálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg kell előzni a bajt!!!!!!!!!!!!!!!Vegyétek ki de akkor kajak a gyilkos cigányok mellett álltok moderátorok!!!!!!Ha demokrácia van és szabad vélemény nyilvánitás, akkor meg Én kérek elnézést, üdv
  • kaloz174
    Sanela ott folytatta, ahol nálunk abbahagyta. Egyrészt persze grat. neki, másrészt viszont nagyon rossz követni, hogy merre mindenhol játszanak már volt Kohászosok.
    Gabca szépségdíjas góljához is grat!
    (Aki hallja, adja át!:))
  • primavis
    no sikerült egy góllal megverni a Valceat!
  • primavis
    vzet egy góllala a valcea podgoricán. II.fi.eleje
  • macskajajj
    dd: http://href.hu/x/83nb
  • primavis
    ha egy ilyen hülye kriminológus tanit a rendőrtiszti főiskolán, akkor mit csodálkozunk a történteken?
  • Duby
    mindkét derék kertévén 9 percben süketeltek összevissza, kiküldtek egy kamerát, aztán várják mit lehet filmezni, lesz-e valami "szörnyű garázdaság"
    persze ott volt drazsé, meg a többi nagyfejű, nyugi van emberek, majd ők megoldják...

(egyik következő hírben: rendőrökre támadtak hevesen. tömegverekedésre hívták ki őket, de csapdába sétáltak, 20-25 ismeretlen fő állta körül az autóikat)

Nagyfejűek! Majd ha egyszer a gyereketek szúrják le, asszonyaitok gyalázzák meg, tán felébredtek, és rájöttök, hogy a józan ész már réges-régen túllépett a politikailag korrekt határokból!!!
  • LasDen #41998
    de a tv2-n sem montak többet...szóval tökmind1....amíg nem létezik független tv csatorna addig csak szűrt híreket látunk......
  • bodajoci
    Ezek még akkor se, hisz cigócsatorna. Győzike és társai szánalom
  • marxell
    Ha lenne sem mondanák, hisz mi lenne akkor a szegény romák jogaival?!
    Amúgy meg van róla bizonyíték, felvétel, meg kép is.. szóval látod, az RTL egy gagyi cigány futtató tv (lásd maunika só)
  • LasDen #41995
    amíg hivatalosan nincs bizonyítva v videó felvételen/képen nincs rá bizonyíték addig nem is fogják mondani......
  • G_ArchAngel #41994
    Azert ne essunk tulzasokba - gimnaziumban romak tobbsegben? Az mar vilagvege...
  • bodajoci
    Hányni lehet a retekklubtól...tévedés történt...egy szó sem esik cigókról, meg ilyesmi
  • Muki100
    Szegeden durván 250 ember volt fél 5 körül a Sportcsarnok előtt.

Tudom hogy ez már nem segít a játékosokon, de azért remélem a veszprémi szurkolóknak ma este nem száll inukba a bátorság!
  • Duby
    Márpedig itt nagyon gyorsan diszkriminálni kell, mert a nép fog, és az nagyon fájni fog.
  • Matthew Prosac
    Nekik sem szabad, ahogy neked sem, de a jelenlegi politika képmutatásból inkább őket védi.. (Fontos a látszat kifelé, hogy mi ugyan nem diszkriminálunk és nem vagyunk fajgyűlölők..)
  • Matthew Prosac
    Nefeledjük cigánybűnözés nem létezik.. Csak a bűncselekmények elkövetői közül a cigányok kiugróan magas százalékban képviseltetik magukat.
    Ilyenkor hol vannak a romák jogaiért és hátrányos megkülönböztetésük ellen küzdő szervezetek sajtószóvivői? Miért csak akkor szólalnak meg, ha az ő jogaik sérülnek? Ha ők bűnöznek, lopnak és ölnek az természetes, de nem szólalhatunk fel ellene, mert rasszisták vagyunk és diszkriminatívak. Úgy védik őket, mintha érdemesek lennének rá..
    Lenne egy két ötletem hogy mit lehetne tenni Magyarország (és az egész világ) rákfenéje ellen, de sajnos a demokrácia, bürokrácia és emberségesség elnyelik ezeket a terveket...
  • Duby
    Eljön, vagy eljött az idő. Egyszer elpattan a húr, márpedig egyre jobban feszítik.
  • Micsu
    RIP

remélem kitapossák a sok szemét svédnek a belét
  • Duby
    Senkik vagytok, DunaTV!!!
    "...az áldozatok többet tehettek volna, hogy elkerüljék a rossz kimenetelt..."
  • Zsolti9014
    Tudom, hogy off, de most sajnos mégis ez a téma, leírok hát egy pár sort.

Olyan a mi városunk, hogy a következő újsághirdetést olvastam a minap:
    (rendőrségre bekötött riasztó reklámja)
    Mindegy, hogy Ön fél vagy sem, előbb-utóbb Önhöz is bejutnak.

Sajnos ennek a hirdetésnek van létjogosultsága és valóságalapja.

Végzős vagyok szülővárosom gimnáziumában. Az elmúlt 5 évben drasztikusan romlott az egyébként eddig elég jónak számító intézmény összetétele. Néhány év, és többségben lesz az etnikum itt is. És nem azért mert olyan okosak... És a suliban meg is szaporodott a verekedések száma.
    Sőt, egy ideig a hazafelé tartó diákokba is belekötöttek az iskola alatti utcán.

Más: néhány éve nagypapámat saját lépcsőházukban szúrták meg, néhány milliméterrel a halántéka mellett. Szerencsére nagyobb baj nem lett, de a nyoma még mindig megvan.

Tavaly dédnagypapámat saját udvarán verték meg, súlyos sérüléseket szenvedett, de azt megelőzően is többször surrantak be hozzá, dacára a kutyának, és az időközben felemelt kétméteres betonkerítésnek.

És ha a folyosón jön velem szembe akár egy is, nem térnek ki, mennek neki a másiknak, keresik a balhé lehetőségét.

• marxell
    Mehetnénk mi is cigányt ölni.. elvégre ha nekik szabad nekünk mért nem?
  • Burdi
    én lassan indulok is az Arénához..
    fájó szívvel.. sajna :(

huu de irthatnékom támadt mikor meghallottam..