61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#42062 talán mert megtalálták az IWIW-en? :D -
bodajoci #42061 Az origón má csak r sándor, és sz iván, a nevüket már nem írják rendesen, pedig 1-2 órája még kiírták. -
primavis #42060 a szemtanuk szerint nem voltak többen 15--nél, hiszen 3 autóval menekültek el. DE akkor mind a 15 bünös!!!!!! -
karajjj #42059 az a szép, hogy a feltételezett 20-30-ból 2-re akarják rábizonyítani... -
Rudee #42058 Ha valóban elfogták őket, akkor akár tarkón is lehet lőni mindet szépen sorba -
#42057 látod nem sikerült -
#42056 SELLEI ZOLTÁN: Cozma haláláról: Lampardfun szerint 2009-02-08 10:38:13 #239 Nah figyeljetek elmondom mi volt. Most derült ki hogy unokatesóm férje is ott volt,(nagyon jóban vannak Iváncsikékkal) Nah szoval. ivancsik gergő, sesum, pesic cozma és unokatesóm férje elmentek egy helyi discoba ami egyébként egy jóhirű egyáltalán nem putri disco, megünnepelni gergő kisfiát..Este 11 körül beállitott 15 cigány és belekötött cozmaba hogy ha olyan kemény menjen ki az utcára verekedni..cozma nem akart de kirángatták. Akkor előkerültek a KARDOK meg a kések és cozmat agyon szurkálták, sesum pedig kiakart menni neki segiteni, de agyonrugdosták szószerint.Pesic is kiment, őt is összeszurkálták. Balázs(unokatesóm férje) és gergő bent maradtak a szorakozohelyen. És hivták a mentőket. A 15 cigány 3 autoval eliszkolt. '0 perc mulva kiért 3 mentő és nem vitték korházba mint azt itt irják HANEM ott probálták ujraéleszten cozmát ám ez nem sikerült. Pesic és sesum az intenziven van, balázs barátomat lelki trauma érte, gergő pedig elsem hiszi a történteket. Remélem nincs több kérdés. mindenki vonja le ebből amit szeretett volna..." -
#42055 mindössze negyed oldalt kellet volna végig nézned vagy még annyit sem -
#42054 nemtom volt -e már most kaptam h ezek késeltek -
primavis #42053 most mondja be az RTL horadójában Drazsé, hogy Rafaelt elfogták Ausztriában, am ásikat még nem!z -
karajjj #42052 most mondták be az RTL-en, hogy Raffaelt fogták el
a többi meg szerintem el lesz felejtve... -
primavis #42051 most irtam, hogy az egyiket! DE nem csak ketten támadták mega diszkót és a kéziskete! Azokkal mi van? -
#42050 mit írtam merre mennek? #42021
kész bűnöző veszett el bennem :D -
karajjj #42049 egyre több helyen írják, hogy elfogták őket -
primavis #42048 Az osztrák rendőrség tartóztatta fel a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsított egyik férfit, mondta az Index kérdésére Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. -
primavis #42047 no az egyiket lám elkapták Ausztriában! -
primavis #42046 szerintem, mér délelőtt mikor megtudták, hogy kiket bántottak , már felveték a nyúlcipőt és illaberek ki tudja hol vannak!Láttam az egykük iwiw lapját és megnéztem az ismerőseit is. No vannak elegen Spanyolországtól, Olaszországig , stb. Mind nehéz fiuk és kétes erkölcsű nőszemélyüeknek tünő alakok. -
karajjj #42045 úgylátszik van alapja -
primavis #42044 rendőrségi felhivás van, hogy körözik őket!Ha elfogták volna, akkor nem lenne sem kép, sem név! -
karajjj #42043 na ebből vajon mennyi igaz? -
karajjj #42042 oda van írva, hogy elfogták -
#42041 ott van h elfogták. -
#42040 akkor én ott voltam azon a sétányon... 2 haverommal akik 1enként 130 kilók és 2m fölött vannak ők nem igazán szoktak félni semmitől de itt azt mondták hogy jó húzzunk innen, akkor kb 15 perc volt mire elértünk a verdához és húztunk el a picsába de addig mindenkinél készenlétbe volt a vipera... nagyon durva volt nekem személy szerint halál félelmem volt... -
primavis #42039 nem elfogták, hanem körözik! Csak mi van a többivel, mert azok is résztvettek a támadásban! Ha csak ez a kettő kötekszik késestől megették volna őket elevenen a kézisek! Megint ugyanazt játsza rendőrség mint Olaszliszkán. -
#42038 uhh ezt most linkeltem topikomba is , elég volt nekem egyszer :S bele gondolni is rossz milyen lehetett akkor arrafele sétálni bárkinek.. pl egy családnak egy nyári kiránduláson :O :|||||w -
Louis Cyphre #42037 Enyingi cigányterror Siófokon -
Louis Cyphre #42036 Sztojka egyébként Enying község lakója. Ismerős valahonnan?
Ők jártak ott tavaly Siófokon.
-
#42035 nemtom mennyire igaz..
elfogták a 2 gyanúsítottat -
#42034 ám ez így van a cigókkal... osztódnak, beszólsz 1nek aztán mindig köbre emelődnek vagy négyzetre emelődnek... -
bodajoci #42033 Máshol nem lesz ott a kb 20 barát ám. Akkor nincs nagy arcuk. Itt sem volt először, mikor a pultoscsajt védte meg a szerencsétlen gyerek. Akkor még nem voltak sokan. Csak visszajöttek sokadmagukkal. -
#42032 nah hát elég sokan összegyűltünk az ARénánál.. mikor voltak a beszédek csak a tiltakozás az elkövetők ellen meg a vastaps volt mikor a játékosokról volt szó.
mécsesek és gyertyák is voltak..
a fél óra mire odajutottunk h letegyünk mi is vmit... elképesztő menynien voltak.
remélem tesznek is vmit mostmár tényleg az ien esetek ellen.. -
karajjj #42031 jajj de szép levelet tudnék írni most az origónak... -.- -
#42030 Lehet, hogy jobb lenne, mert így kapnak 2-3 év teljes ellátást, továbbképzéssel, aztán folyt.köv. -
#42029 Azért ehhez már pofa kell...
Origo cikk
Hirtelen már csak 3-4-en voltak... De a legpofátlanabb az oldal jobb oldalán lévő sáv közepén található internetes szavazás. Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy jellemző... -
#42028 Ja.. máshol folytatják amit itt abbahagytak.. De jó nekünk..... -
#42027 a 6 millióbol kb... marha sokra megyünk... -
bodajoci #42026 Ha tényleg lekoccoltak, akkor úgysem mernek visszajönni, tehát 2 tetves szemétláda bűnöző cigánnyal kevesebb...ollé -
#42025 sztem csak akkor találják meg ha még MO.-n vannak ha meg itt találják meg őket akkor csak gratulálni tudok a cigány barátainknak... -
#42024 Így van, már rég kimenekítették őket és hihetetlen módon sosem fognak előkerülni... Azért remélem ennek az lesz az oka, hogy a szerbek mégis utolérték őket és a méltó helyükre kerültek.
De mi van a többi tizen-huszonvalahánnyal?
-
Louis Cyphre #42023 Nyugi, a szerbek megtalálják őket...