Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha esetleg 29én vki Székesfehérváron jár,és van ideje, 15.30tól lesz egy Cori-Békéscsaba barátságos mérkõzés 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Csak ismétlésként:
"A Sedria-szabella Kupa programja:
2007. 12. 28. 17:00 Dunaferr NK – Hypo
2007. 12. 28. 19:00 FTC – Zagreb

2007. 12. 29. 10:00 Hypo – Zagreb
2007. 12. 29. 11:45 Dunaferr NK – FTC

2007. 12. 29. 17:00 Dunaferr NK – Zagreb
2007. 12. 29. 19:00 FTC - Hypo"

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Na és igen! A gálára pedig NEM megyek. Egy ilyen igénytelen rendezvényre nem vagyok kíváncsi.

kaloz174
Én már jelenleg Pesten vagyok. A második napon a Népligetben a helyem, de van rá esély, hogy az elsõn is ott leszek. (Ha nem, annak elsõsorban a húzós jegyárak az oka.)

Mindenesetre sok boldogságot neked, ha most tartod a névnapodat. Tegnap éppen erõsen gondolkodtam ezen, de nem jutottam dülõre.<#eljen>
A többit majd személyesen! <#vigyor2>

Lehet, hogy elmegyek a meccsre, ha nem jön közben valami<#smile>
én sajnos nem leszek ott, ma legalábbis úgynézki, aztán kitudja az élet és én kiszámíthatatlanok vagyunk 😄

egyébként amit nagy pofátlanságnak tartok az ilyen tornák, gálák szervezõitõl, h. a kézilabdanépszerûsítése mögé "bújva" megtömik a zsebüket a jegyárakból.. lassan Bl árak lesznek a felkészülési tornákon...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Úgy hallottam 31-én jön hidegfront addig változatlan az idõ

jó lenne ha valaki az elsõ meccset tudná csak megnézni mert felezhetnénk a jegyen :-)
SomogyiG
Amennyiben az idõjárás kegyes lesz hozzám, úgy én igen.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Erre a tornára csak kétmeccses jegyeket lehet venni?

Barátnõm talán még egy mecsre rá tudnám venni
Isthy
A gálára szót sem vesztegetek, a népligeti tornán viszont úgy fest ott leszek szombaton. Pénteken este még névnapi köszöntést kell elviselnem itthon <#wink>

A topicból ki várható?

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Most olvasom különbözõ fórumokon, hogy a Borbás Rita lemondta a bohócparádét?
Oltári belevaló csaj, ha így történt. Eddig is szerettem a Ritát, de ezután egyenesen felnézek rá, mert sportemberhez méltó módon egyenesen szembeköpte a karvalymédiát.<#wink>
Szomorú vagyok hogy egy ilyen hozzáállású játékos nem kellett Gyõrött

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

hát ugye se Tóth, se Kirsner nem lesznek a gálán, se Mehlmann, se stb...
és a szervezõknek eszükbe sem jutott Mátyás Aguszta -vagy lehet nem vállalta, persze- csak fura, h. õ szóba sem jött mint esetleg résztvevõ = a felvetõ szerint!

lassan egy csapatnyi játékos mondta le a gálát...tavaly is volt persze cserebere, de mióta Ágai "kifakadt" Rita ellen, mindenki azzal foglalkozik ki nem lesz ott...

érdekes ez a gála, ami már szinte csak 20ad részben foglalkozik a kézivel, a többi...na mindegy, aki ott lesz, annak jó szórakozást!!

meg a holnapi népligeti tornára is, hajrá dunaferr!!

kaloz174
Nem olvastam, mire gondolsz?

hmm, olvastad az indexet? 😉))
õt sokan elfelejtik..sajnos...

kaloz174
Természetesen: Mátyás Auguszta.

kaloz174
Amikor sokan sokféleképpen, okkal, ok nélkül, kifogásolják a válogatott összeállítását, többnyire eszembe jut Mátyás Aguszta, aki gólerõsségét tekintve biztosan a magyar bajnokság kiemelkedõ egyénisége, válogatottságainak száma ehhez képest szerény.
Jelenleg is - 39 évesen - játszik az NB I/B-ben.

Nem fukarkodik a gólokkal

A riportban szereplõ képen ellene pontosan egy volt klubtársa (Gabnai Melinda, akkor Dunaferr) próbál neki sáncolni.

VMan
köszi. iwiw alapján egész csinos is <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
volt kint spo-ba.

nem jászott Õ kint Spanyolországban, egy másodosztályú csapatban? vagy keverem vkivel?

Isthy
Jókor kérdeztél, nemrég értem haza a Viharsarokból anyáméktól és örömmel láttam, hogy még több a hó, mint amikor hétfõn reggel elmentem <#eljen>

Elfogult vagyok Beával szemben, ismerem már régóta, kérem a véleményem így kezelni <#wink>

Sztem jó vásárt csinált vele a Goli, jobbszélsõként és jobblövõként is jól használható, mindkettõt játszott itt nálunk és a Dunaferrben is. Veszélyesen jó bal keze van, sztem Újvárosban többet is kihozhattak volna belõle. Igaz, még nagyon fiatalon került oda, amikor a mi csapatunk sajnos feloszlott, de sokkal több van benne... Remélem a Goliban sikerül neki valamit megmutatnia ebbõl.
Gratulálok neki az új szerzõdéséhez! A Dunaferr-Goli meccs után legalább majd tudok végre beszélni vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Baross Zsuzsit elküldte és Gráner Beátára cserélte az Újbudai Goldberger. (szerintem meg kellett lépniük, nagyon vékony volt a jobboldal eddig...)

Kiskõrösben nevelkedett, majd a Dunaferrben is megfordult, másodosztályban nagyon jó gólátlaga van. Isthy mesélj, jó játékos?

kaloz174
Békés, boldog, szép karácsonyt kívánok!

Firerock
én is csatlakozom az elõttem írókhoz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK!!!
Táncos ETO
Áldott és békés karácsonyi ünnepeket kívánok Mindannyiotoknak!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

"Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörû igézet,
Ilyenkor decemberben.

...Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Behegesztem a sebet szívemben,
S hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

...És valahol csak kétkedõ beszédet
Hallok, szomorúan nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben."
/Juhász Gyula: Karácsony felé/

Kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok neketek!!

Boldog, békés Karácsonyt kívánok!
Duby
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek: fórumozónak s olvasónak!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

MINDEN KEDVES FÓRUM LAKÓNAK, BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Isthy
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Kézilabda: Farkas Ágnes szerint meg kellene lepnünk a világot

link
Duby
Asszem, akkor nekem eddig voltak BL-meccsek. 😞(((((((
...mert tuti a full csomagba rakják.
Ennyit errõl.

Isthy
Megint új helyen a kézi BL meccsek:

"TV6 néven új tévécsatornát indít a Viasat-cégcsoport Magyarországon.

Az eddigi megállapodások alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut a január végén induló adó mûsora - adta hírül a társaság.

Az elsõsorban tizennyolc év feletti férfi nézõket megcélzó csatornán - a VIASAT3-hoz hasonlóan - a filmek és sorozatok adják a mûsorstruktúra gerincét, de animációs és felnõtteknek szóló mûsorokat is láthatnak majd a nézõk, ahogy itt lesznek láthatók az élõ sportközvetítések, így az UEFA Bajnokok Ligája és a kézilabda Bajnokok Ligája is - áll közleményükben."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hétfõn okosabbak leszünk az ázsiai kvalifikációval kapcsolatban.

IHF közlemény

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szinte biztos voltam benne, hogy nem fogsz tudni ellenállni a kísértésnek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A melóm miatt én minden bizonnyal csak szombaton leszek ott a tornán. Ha netán mégis el tudnék menni péntek estére is, az maga a csoda lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát ööö, majd megbeszéljük jövõ héten😊 Pénteken ki jön?

handball.hu Lám-lám szerencsére ilyen is van!!! <#eljen><#taps><#taps>

Hege eto
"Sokan vannak akiknek lenne feladata bõven és változtatnia kellene. Én is úgy gondolom, hogy ennek minimális az esélye, többek között a társadalmi környezet és az õ saját mentalitásuk miatt is."

Jajj hadd szedjem miszlikekre Isthy!<#eplus2>

" Lenne feladata bõven" Igen, végre egyszer megdolgozni a fizetésért.
"Változtatnia kellene" Igen, elhúzni a vérvörös égaljára.
"minimális az esélye" Igen a cápa nem lesz vegetáriánus, a kafferbivaly se csúcsragadozó.
"és az õ saját mentalitásuk miatt is" A bolsevik munkásõr párteskü holtig tart mint a waffen ss eskü. Egyforma szar mindkettõ.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Erre az esetre valóban egy szavunk sem lehetne. A csapat megoldaná az olimpiai kvalifikálást. A minden szintû összefogással kapcsolatban azonban igen erõs kétségeim vannak. De jó lenne, ha az illetékesek rámcáfolnának. Tartok tõle, hogy nem fognak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon jól jellemezted a hazai helyzetet, mind a társadalmi, mind az ennek a kézisportra kivetülését is. Sokan vannak akiknek lenne feladata bõven és változtatnia kellene. Én is úgy gondolom, hogy ennek minimális az esélye, többek között a társadalmi környezet és az õ saját mentalitásuk miatt is. A csapat valószínûleg megcsinálja a pályán ami a feladatuk lesz, de ettõl még az igazi problémák továbbra is fenn fognak maradni.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem tudom, azért amiket nyilatkozott, meg tett.... szerinted ezekután képes lenne egységet alkotni azokkal az emberekkel, akikkel most láthatóan /hallhatóan nem sikerült? illetve azoknak sikerül e benne bízni??!
mindenesetre szerintem is mondjon le... ha nem is a válogatott élérõl, de a mellett való edzõsködésrõl mindenképpen, meg néhány "ragaszkodott" dolgáról 😉))

BB <#papakacsint><#vigyor2>

VMan

No, ha a januári megismételt ázsiai játékokon a nõknél gyõz Dél-Korea, az Afrikaiakon meg Angola, akkor Franciaországgal, Afrika 2-ikjával és Ázsia 3-ikjával játszhatjuk a kvalifikációs meccseket! Ergo, lehet nyugodtan dolgozni és a cspatot újraépiteni, összefogni márciusig, mjad folytatni az olimpiáig..
Hege eto
"Mert mást sem olvasok, minthogy NA mondjon le."

Úgy köll Neked, minek olvasod? 😊))))))))))

kaloz174
Na igen. Ez igaz. De ha mindez nem történik meg, akkor leshetjük a jó szerencsét...<#rolleyes>

Mert mást sem olvasok, minthogy NA mondjon le. Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul még nem olvastam 1 olyan javaslatot sem, amiben reális lehetõség lenne másik szöv.kapitány személyére. (Annak ellenére ezt gondolom, hogy most NA többször hibázott, a pálya szélén is, de nyilatkozataiban különösen.)

Duby
Egy olyan országban, ahol valóban levonnak következtetéseket, és ennek fényében a szükséges lépéseket meg is teszik, valóban ez a legjobb megoldás. Azonban a mai Magyarország nem errõl híres. Ha sikerül felül emelkedni az általános felelõsségáthárításon, a szõnyegalásöprésen, egymásra mutogatáson, semmit nem tevésen, minden változatlanul megy továbbon, akkor nagyon nagy szerencsénk lesz. Ez azonban, valjuk be, bravúr lenne ma itt. Nem is tudom mi lenne a legjobb megoldás, mindenki mond mindent, NA menjen, NA maradjon, én még nem tudom. De abban sztem ma naív dolog hinni, hogy összeül a díszes társaság, és kiöntik egymásnak szívük, és közösen tenyérbe csapnak, vállat egymásnak vetnek, és elkezdik húzni a szekeret, de piszkosul. Persze nem lehetetlen.

kaloz174
Szerintem azért kell ezt megvitatni, mert nem lenne jó megint abba a hibába esni, mint az elõzõ - Mocsai - érában, ahol nem sikerült, úgy gondolom, nevesíteni, így megoldani sem igazán a problémákat, így nem azok újra elõjöttek.
Az is sokba került, 2 csodálatos 2. hely lett az eredménye, amire ugyan jó gondolni, de mindenki tudja, mennyire kevés hiányzott a teljes sikerhez.

Most viszont sokkal nagyobb a tét, mert ha nem jutunk ki az olimpiára, az a sportág jövõjére nézve - ebben a környezetben - végzetesnek tûnik.<#felkialtas>

Nekem minden tiszteletem, a játékosoké! De ha minden oké, nincs gond a csapaton belül, akkor mi a fene történ ezen a VB-n! Csak azt ne mondja senki, hogy elfelejtettek kézilabdázni! De nekem, tök mindegy, hogy mi volt, csak a kvalifikáció sikerüljön!!!!!!!!

HAJRÁ CSAJOK!!!!!