61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• bodajoci
    Csak arra lennék most már kiváncsi, de qrvára, h ezt a Sztojkát (ugye ő a zsíros cigány, a másik 2 csak a csicska volt), megint kinek az érdekében állt eltüntetni időben. Mert míly érdekes ellene nem adtak ki azonnal nemzetközi elfogatási parancsot, mert "nem volt indokolt" Szal vkinek v kiknek fontos volt, h le tudjon lécelni. Zsíros cigó teli pénzzel, milyen körökben mozgott vajon?
  • primavis
    a legszemoroubb azóta, hogy akadnak olyan patkányok mint az enyingi vajda =Raffael János), és a rendőrtiszti főiskola tanára Németh Zsolt, akik szerint Cosmáűék tehettek róla, hogy igy jártak. Biztos viszaszóltak, nem alázkodtak meg, netán virtuskodtak!
    Mellesleg a videón látszik, hogy az első szurás már a pincében megtörtént - ot hátba szurták Cosmat - s akkor menekült, s kinn kapta a szivbe a második szurást (ugyanattól a késtől), mig az eleső Cosmához lehajoló Pesic-et és Sesunt akkor szurták hátba illetve rugták fejen!
    Az meg kész paródia, hogy a veszprémi rendőrség szerint a videón is látható pincebeli tömegverekedésben a többi cigány nem vett volna részt!
  • kaloz174
    Értelmetlen, hihetetlen, fájdalmas - elfogadhatatlan.
  • kaloz174
    Na és természetesen - bár ne kellett volna - megemlékeztek a Dunaferr játékosai is. Képek erről a csapatoldalon.

• Táncos ETO
    Annyira nem tudom elhinni még mindig...
  • kaloz174
    Mint ahogy sokfelé az országban, ma este Siófok főterén is mécsesgyújtással emlékeztek az MKB Veszprém kézilabázójáról, Marian Cozmaról.

R.I.P. Cozma!
  • Shifter
    igazából engem nem zaklatott fel a dolog de miután felhívtak telefonon személyesen olyan aki látta hogy megkéselték Cozmát azóta igen csak baszogat a dolog... főleg hogy 3. szó után már nem értettem semmit mert éppen tele bőgte a telefont
  • Zsolti9014
    nem lesz szerintem folytatása, mert ha még felvétel lenne is, azt már kegyeleti okokból nem hiszem hogy kiadnák. de én sem tudnám megnézni.
  • Rockynhooo
    Engem is , és bazd meg mutatták a híradoba hogy így állnak a dzsigitek kopasz geci és így boxolgat a levegőbe meg röhög :S hihetetlen , és má löködösik kifele Cozmát.. sztem nem nézem meg a felvételeket ha lesz folytatása :S
  • Zsolti9014
    szegény Cozma gyakorlatilag menekül kifelé.
    a bőgés kerülget mióta tegnap olvastam a halálhírt.
  • tesó07
    Ilyeneken csak felidegesítem magam....semmivel se jobbak ezek az elkövetőktől.
  • kaloz174
    Ha a játékosokra való tekintettel történt, akkor pontosan csak a szoros elszámolás jöhet szóba, úgy gondolom - és remélem!
  • kaloz174
    Nem lenne.
  • Duby
    ez így kevés lesz. ebbe egész egyszerűen nem fogunk belenyugodni. a hivatalosan hajtóvadászatot nem indító szerbek sem. remélem.
  • Shifter
    legalább a magyar csapatok összetartanak
  • Rockynhooo
    "Pistrui László, a Pick Szeged tulajdonosa a Délmagyar.hu érdeklődésére elmondta, hogy játékosokkal is segítenék az MKB Veszprémet. Julian Stamate, és Lele Ákos ősszel nem lépett pályára BL-mérkőzésen, így tavasszal akár a Veszprémnél játszhatnak kölcsönben."

maximális tisztelet
  • Shifter
    amúgy a Sztojkát sztem már nem is fogják megtalálni... az már valahol délen pihen a tengerparton...
  • Shifter
    Németh Győző???? milyen győző?
  • Duby
    drazsé meg büszkén ecseteli, hogy mennyire nagyon védik a gyilkosokat. készenlétis rohamrendőrök védik ma Magyarországon a cigány gyilkosokat.

egyszerűen nem tudok nem offolni
  • Isthy
    Elkezdődött, ahogy vártam...

Eszméletlen, hogy megint mennyire hülyének néznek minket. Hányni tudnék...
  • Isthy
    Ugyan mitől változnának meg?

Sztem ez is csak a játékosokra való tekintettel történt és csak az idény végéig szól. Meg abba sem vagyok biztos, hogy egyáltalán az adósságokra elég lenne.
  • kaloz174
    Putics is visszatér
  • kaloz174
    Akkor most jöhet az ígéretek valóra váltása az új támogatókról.
    Valamint be lehet mutatni a takarékos gazdálkodást.
    Remélem, szoros elszámolással, kimondottan CSAK a csapat működésének biztosítására fordítva a pénzt.
    Ezek hiányában nem sok jót gondolok a folytatásról.
  • Shifter
    érdekes
  • jAsOn VoOrHeEs
    exkluziv-video-marian-cozma-utolso-perceirol
  • Isthy
    Én is...

Karcsúbb támogatások
  • Shifter
    gyujtottam
  • fook
    Csak jöjjenek fel a szerbek !kéremmm
  • zsutyesz
    rest in peace
  • sb1

• kaloz174
  • tesó07
    Éljenek a magyar rendőrök,15-20 állatból lett 2 gyanúsított,amiből már el is fogtak 1-et.Szép teljesítmény.Nem fog itt semmi történni,1-2 hét és el is van felejtve a dolog,na persze nem a szurkolókra,hozzátartozókra stb. gondolok.Itt már Olaszliszka után súlyos változásoknak kellett volna történni.Az a baj itt egy megoldás lenne,de ott nagyon sok vérnek kellene folynia.....
    Az a siófoki videó is durva,még nem láttam eddig.Nagyképű mocskos cigók,akkor kellett volna beállni eléjük egy AK-val és lőni őket amíg mozognak.
  • primavis
    mellesleg, le sem irtam a sértő (???) kifejezést....
  • primavis
    én csak már arra vagyok kiváncsi, hogy melyik sztárügyvéd fogja védeni őket? Netán maga az exminiszter családja? Vgy a lincselés kifejezés miatt milliárdot követelő Gyury "úr"?
  • karajjj
    najó, ennyit erről, hagyjuk abba a cigányozást, mert még minket is felfüggesztenek itt, mint a miskolci rendőrkapitányt...

mostantól nevezzük őket nindzsáknak!
  • primavis
    s ez a baj az egésszel! Ezek bandákban bátrak és a banda utánpótlása ott nevelődik a házukban, utcájukban! Mint a hétfejű sárkány. Ha nem vágják le minden fejét, addig támad. Amig ezeket a bandákat nemcsak számontartják, hanem ki is kapcsolják a társadalomból nem lesz béke! Ezek nem a kuncze-féle megélhetésiek, hanem a nagymenők. A fukszos, drága kocsikkal járó,palotákban élő maffiózók!
  • karajjj
    de nemfogják :S
    hivatalosan még mostsem cigányok tették...
  • primavis
    akkor ne muljon azon se, hogy mindet előállitsák és tettestársként itéljék el!
  • Shifter
    faterék trabantba 18-an voltak :D videó is van super8-ason (sajnos)
  • karajjj
    nemláttál még olyan autót, amiből 6-7-ember szállt ki?
    ha menni kell, akkor nefélj, megoldják, most azon nem múlik