Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"A Sedria-szabella Kupa programja:
2007. 12. 28. 17:00 Dunaferr NK – Hypo
2007. 12. 28. 19:00 FTC – Zagreb
2007. 12. 29. 10:00 Hypo – Zagreb
2007. 12. 29. 11:45 Dunaferr NK – FTC
2007. 12. 29. 17:00 Dunaferr NK – Zagreb
2007. 12. 29. 19:00 FTC - Hypo"
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindenesetre sok boldogságot neked, ha most tartod a névnapodat. Tegnap éppen erõsen gondolkodtam ezen, de nem jutottam dülõre.<#eljen>#eljen>
A többit majd személyesen! <#vigyor2>#vigyor2>
egyébként amit nagy pofátlanságnak tartok az ilyen tornák, gálák szervezõitõl, h. a kézilabdanépszerûsítése mögé "bújva" megtömik a zsebüket a jegyárakból.. lassan Bl árak lesznek a felkészülési tornákon...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
jó lenne ha valaki az elsõ meccset tudná csak megnézni mert felezhetnénk a jegyen :-)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Barátnõm talán még egy mecsre rá tudnám venni
A topicból ki várható?
DUNAFERR FOREVER!!!
Oltári belevaló csaj, ha így történt. Eddig is szerettem a Ritát, de ezután egyenesen felnézek rá, mert sportemberhez méltó módon egyenesen szembeköpte a karvalymédiát.<#wink>#wink>
Szomorú vagyok hogy egy ilyen hozzáállású játékos nem kellett Gyõrött
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
és a szervezõknek eszükbe sem jutott Mátyás Aguszta -vagy lehet nem vállalta, persze- csak fura, h. õ szóba sem jött mint esetleg résztvevõ = a felvetõ szerint!
lassan egy csapatnyi játékos mondta le a gálát...tavaly is volt persze cserebere, de mióta Ágai "kifakadt" Rita ellen, mindenki azzal foglalkozik ki nem lesz ott...
érdekes ez a gála, ami már szinte csak 20ad részben foglalkozik a kézivel, a többi...na mindegy, aki ott lesz, annak jó szórakozást!!
meg a holnapi népligeti tornára is, hajrá dunaferr!!
õt sokan elfelejtik..sajnos...
Jelenleg is - 39 évesen - játszik az NB I/B-ben.
Nem fukarkodik a gólokkal
A riportban szereplõ képen ellene pontosan egy volt klubtársa (Gabnai Melinda, akkor Dunaferr) próbál neki sáncolni.
Elfogult vagyok Beával szemben, ismerem már régóta, kérem a véleményem így kezelni <#wink>#wink>
Sztem jó vásárt csinált vele a Goli, jobbszélsõként és jobblövõként is jól használható, mindkettõt játszott itt nálunk és a Dunaferrben is. Veszélyesen jó bal keze van, sztem Újvárosban többet is kihozhattak volna belõle. Igaz, még nagyon fiatalon került oda, amikor a mi csapatunk sajnos feloszlott, de sokkal több van benne... Remélem a Goliban sikerül neki valamit megmutatnia ebbõl.
Gratulálok neki az új szerzõdéséhez! A Dunaferr-Goli meccs után legalább majd tudok végre beszélni vele.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kiskõrösben nevelkedett, majd a Dunaferrben is megfordult, másodosztályban nagyon jó gólátlaga van. Isthy mesélj, jó játékos?
HAJRÁ MAGYAROK! :]

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörû igézet,
Ilyenkor decemberben.
...Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Behegesztem a sebet szívemben,
S hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.
...És valahol csak kétkedõ beszédet
Hallok, szomorúan nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben."
/Juhász Gyula: Karácsony felé/
Kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok neketek!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

...mert tuti a full csomagba rakják.
Ennyit errõl.
"TV6 néven új tévécsatornát indít a Viasat-cégcsoport Magyarországon.
Az eddigi megállapodások alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut a január végén induló adó mûsora - adta hírül a társaság.
Az elsõsorban tizennyolc év feletti férfi nézõket megcélzó csatornán - a VIASAT3-hoz hasonlóan - a filmek és sorozatok adják a mûsorstruktúra gerincét, de animációs és felnõtteknek szóló mûsorokat is láthatnak majd a nézõk, ahogy itt lesznek láthatók az élõ sportközvetítések, így az UEFA Bajnokok Ligája és a kézilabda Bajnokok Ligája is - áll közleményükben."
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jajj hadd szedjem miszlikekre Isthy!<#eplus2>#eplus2>
" Lenne feladata bõven" Igen, végre egyszer megdolgozni a fizetésért.
"Változtatnia kellene" Igen, elhúzni a vérvörös égaljára.
"minimális az esélye" Igen a cápa nem lesz vegetáriánus, a kafferbivaly se csúcsragadozó.
"és az õ saját mentalitásuk miatt is" A bolsevik munkásõr párteskü holtig tart mint a waffen ss eskü. Egyforma szar mindkettõ.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mindenesetre szerintem is mondjon le... ha nem is a válogatott élérõl, de a mellett való edzõsködésrõl mindenképpen, meg néhány "ragaszkodott" dolgáról 😉))
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Úgy köll Neked, minek olvasod? 😊))))))))))
Mert mást sem olvasok, minthogy NA mondjon le. Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul még nem olvastam 1 olyan javaslatot sem, amiben reális lehetõség lenne másik szöv.kapitány személyére. (Annak ellenére ezt gondolom, hogy most NA többször hibázott, a pálya szélén is, de nyilatkozataiban különösen.)
Az is sokba került, 2 csodálatos 2. hely lett az eredménye, amire ugyan jó gondolni, de mindenki tudja, mennyire kevés hiányzott a teljes sikerhez.
Most viszont sokkal nagyobb a tét, mert ha nem jutunk ki az olimpiára, az a sportág jövõjére nézve - ebben a környezetben - végzetesnek tûnik.<#felkialtas>#felkialtas>
HAJRÁ CSAJOK!!!!!