61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
bodajoci #42102 Csak arra lennék most már kiváncsi, de qrvára, h ezt a Sztojkát (ugye ő a zsíros cigány, a másik 2 csak a csicska volt), megint kinek az érdekében állt eltüntetni időben. Mert míly érdekes ellene nem adtak ki azonnal nemzetközi elfogatási parancsot, mert "nem volt indokolt" Szal vkinek v kiknek fontos volt, h le tudjon lécelni. Zsíros cigó teli pénzzel, milyen körökben mozgott vajon? -
primavis #42101 a legszemoroubb azóta, hogy akadnak olyan patkányok mint az enyingi vajda =Raffael János), és a rendőrtiszti főiskola tanára Németh Zsolt, akik szerint Cosmáűék tehettek róla, hogy igy jártak. Biztos viszaszóltak, nem alázkodtak meg, netán virtuskodtak!
Mellesleg a videón látszik, hogy az első szurás már a pincében megtörtént - ot hátba szurták Cosmat - s akkor menekült, s kinn kapta a szivbe a második szurást (ugyanattól a késtől), mig az eleső Cosmához lehajoló Pesic-et és Sesunt akkor szurták hátba illetve rugták fejen!
Az meg kész paródia, hogy a veszprémi rendőrség szerint a videón is látható pincebeli tömegverekedésben a többi cigány nem vett volna részt! -
#42100 Értelmetlen, hihetetlen, fájdalmas - elfogadhatatlan. -
#42099 Na és természetesen - bár ne kellett volna - megemlékeztek a Dunaferr játékosai is. Képek erről a csapatoldalon.
-
#42098 Annyira nem tudom elhinni még mindig... -
#42097 Mint ahogy sokfelé az országban, ma este Siófok főterén is mécsesgyújtással emlékeztek az MKB Veszprém kézilabázójáról, Marian Cozmaról.
R.I.P. Cozma! -
#42096 igazából engem nem zaklatott fel a dolog de miután felhívtak telefonon személyesen olyan aki látta hogy megkéselték Cozmát azóta igen csak baszogat a dolog... főleg hogy 3. szó után már nem értettem semmit mert éppen tele bőgte a telefont -
#42095 nem lesz szerintem folytatása, mert ha még felvétel lenne is, azt már kegyeleti okokból nem hiszem hogy kiadnák. de én sem tudnám megnézni. -
#42094 Engem is , és bazd meg mutatták a híradoba hogy így állnak a dzsigitek kopasz geci és így boxolgat a levegőbe meg röhög :S hihetetlen , és má löködösik kifele Cozmát.. sztem nem nézem meg a felvételeket ha lesz folytatása :S -
#42093 szegény Cozma gyakorlatilag menekül kifelé.
a bőgés kerülget mióta tegnap olvastam a halálhírt. -
#42092 Ilyeneken csak felidegesítem magam....semmivel se jobbak ezek az elkövetőktől. -
#42091 Ha a játékosokra való tekintettel történt, akkor pontosan csak a szoros elszámolás jöhet szóba, úgy gondolom - és remélem! -
#42090 Nem lenne. -
#42089 ez így kevés lesz. ebbe egész egyszerűen nem fogunk belenyugodni. a hivatalosan hajtóvadászatot nem indító szerbek sem. remélem. -
#42088 legalább a magyar csapatok összetartanak -
#42087 "Pistrui László, a Pick Szeged tulajdonosa a Délmagyar.hu érdeklődésére elmondta, hogy játékosokkal is segítenék az MKB Veszprémet. Julian Stamate, és Lele Ákos ősszel nem lépett pályára BL-mérkőzésen, így tavasszal akár a Veszprémnél játszhatnak kölcsönben."
maximális tisztelet -
#42086 amúgy a Sztojkát sztem már nem is fogják megtalálni... az már valahol délen pihen a tengerparton... -
#42085 Németh Győző???? milyen győző? -
#42084 drazsé meg büszkén ecseteli, hogy mennyire nagyon védik a gyilkosokat. készenlétis rohamrendőrök védik ma Magyarországon a cigány gyilkosokat.
egyszerűen nem tudok nem offolni -
#42083 Elkezdődött, ahogy vártam...
Eszméletlen, hogy megint mennyire hülyének néznek minket. Hányni tudnék... -
#42082 Ugyan mitől változnának meg?
Sztem ez is csak a játékosokra való tekintettel történt és csak az idény végéig szól. Meg abba sem vagyok biztos, hogy egyáltalán az adósságokra elég lenne. -
#42081 Putics is visszatér -
#42080 Akkor most jöhet az ígéretek valóra váltása az új támogatókról.
Valamint be lehet mutatni a takarékos gazdálkodást.
Remélem, szoros elszámolással, kimondottan CSAK a csapat működésének biztosítására fordítva a pénzt.
Ezek hiányában nem sok jót gondolok a folytatásról. -
#42079 érdekes -
#42078 exkluziv-video-marian-cozma-utolso-perceirol -
#42077 Én is...
Karcsúbb támogatások -
#42076 gyujtottam -
#42075 Csak jöjjenek fel a szerbek !kéremmm -
#42074 rest in peace -
-
#42072 -
#42071 Éljenek a magyar rendőrök,15-20 állatból lett 2 gyanúsított,amiből már el is fogtak 1-et.Szép teljesítmény.Nem fog itt semmi történni,1-2 hét és el is van felejtve a dolog,na persze nem a szurkolókra,hozzátartozókra stb. gondolok.Itt már Olaszliszka után súlyos változásoknak kellett volna történni.Az a baj itt egy megoldás lenne,de ott nagyon sok vérnek kellene folynia.....
Az a siófoki videó is durva,még nem láttam eddig.Nagyképű mocskos cigók,akkor kellett volna beállni eléjük egy AK-val és lőni őket amíg mozognak. -
primavis #42070 mellesleg, le sem irtam a sértő (???) kifejezést.... -
primavis #42069 én csak már arra vagyok kiváncsi, hogy melyik sztárügyvéd fogja védeni őket? Netán maga az exminiszter családja? Vgy a lincselés kifejezés miatt milliárdot követelő Gyury "úr"? -
karajjj #42068 najó, ennyit erről, hagyjuk abba a cigányozást, mert még minket is felfüggesztenek itt, mint a miskolci rendőrkapitányt...
mostantól nevezzük őket nindzsáknak! -
primavis #42067 s ez a baj az egésszel! Ezek bandákban bátrak és a banda utánpótlása ott nevelődik a házukban, utcájukban! Mint a hétfejű sárkány. Ha nem vágják le minden fejét, addig támad. Amig ezeket a bandákat nemcsak számontartják, hanem ki is kapcsolják a társadalomból nem lesz béke! Ezek nem a kuncze-féle megélhetésiek, hanem a nagymenők. A fukszos, drága kocsikkal járó,palotákban élő maffiózók! -
karajjj #42066 de nemfogják :S
hivatalosan még mostsem cigányok tették... -
primavis #42065 akkor ne muljon azon se, hogy mindet előállitsák és tettestársként itéljék el! -
#42064 faterék trabantba 18-an voltak :D videó is van super8-ason (sajnos) -
karajjj #42063 nemláttál még olyan autót, amiből 6-7-ember szállt ki?
ha menni kell, akkor nefélj, megoldják, most azon nem múlik