Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Bartalos Béla belülrõl rothadó, gyönyörû piros almához hasonlítja a magyar kézilabda utánpótlásának helyzetét. A volt világválogatott játékost, a Siófok KC újdonsült szakmai igazgatóját múltbéli élményeirõl, a magyar kézilabda utánpótlásának helyzetérõl és új feladatáról kérdeztük.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Németh Helgának végül is megérte maradni. Bajnokságot nyert, sõt nyerõ ember is volt a bajnoki döntõn, májusban. Mondjuk ott és akkor kellett volna befejeznie.
Van viszont egy beírás a handball.hu fórumán. Elég értelmetlennek tûnik. "Lehet hogy az egyik Németh Helga lesz." /MahatmaC/ Nem tudom, ki ez az illetõ, de biztos, hogy jók az informátorai. Boki Gyõrbe igazolása elõtt õ vetette fel ennek lehetõségét. (Azóta kicsit allergiás vagyok rá, ismeretlenül is.) Akkor mindenki kinevette...
(Nagyon remélem, elsõsorban Heli érdekében, hogy a történelem ebben az esetben nem ismétli önmagát. De az is lehet, hogy valamit nem tudok, ami a helyzet megértéséhez szükséges lenne.)
Jó szokásunkhoz híven megint kezdõdik az egymásra mutogatás, persze konstruktív elõrelépés ebbõl se lesz. Mindenesetre, ha a lányoknak hiszek, akkor én is annak a pártjára állok, hogy új szövetségi kapitány kell.
Németh Helgának sajnálom, hogy így kell véget érjen a sportpályafutása. De itt egyesekkel nagyon nagyon régóta beszéltünk már arról, hogy eljött a méltó visszavonulásának pillanata, nem szabadna tovább erõltetni.
Még mikor nálunk játszott legutóbb, pedig az sem most volt...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
„A körülmények arra a döntésre juttatták, hogy nem tudja tovább vállalni a munkát ebben az anyagi helyzetben. Ezen kívül más jellegû problémái, konfliktusai is voltak, de nem a többi játékossal, és nem is velem. Jó hír viszont, hogy a Fradi korábbi játékosa, Szarka Éva beállt a sorba, mostantól õ segíti majd a munkámat a kispadon” – árulta el Zsiga Gyula, a csapat trénere."
handball.hu
Azért, bizony jó lenne, ha már nagykorúnak néznék a szurkolókat, és tisztességes korrekt, egyértelmû nyilatkozatot tehetnének, Helga távozásával kapcsolatban! Én a leginkább érintet nyilatkozatára lennék kiváncsi. Hiszen még nem is oly rég, arról nyilatkozott, hogy sehol nem érezte ilyen jól magát, mint a Fradiban! Vajon mi változhatott meg?
Magam részérõl nagyon sajnálom a történteket, és további sport sikereket kívánok, Helgának!!
Remélem, nemsokára érdemes lesz felébredni, mert kezdõdnek az újabb tétmeccsek.
Valamiért a Dunaferr mindig pénteken játszik ebben a hónapban. Vajon mi ebben a ráció??? Mndenesetre ez a megoldás nem kedvez azoknak, akik dolgoznak, pl. Vajon miért teszi ezt (már megint) a t.csv.?<#conf>#conf>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ennek ellenére úgy gondolom, változatlanul fontos, hogy a mai generációnak is legyen fogalma arról, hogy kik voltak a közvetlen elõdök. Természetesen ebben nyilván szerepet játszik az is, hogy én láthattam ezeket a nagyszerû sportbembereket is a pályán. (Néha annak is van elõnye, hogy az ember nem tini már. Na jó, legfeljebb a lelke. <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>)
"Helga távozásának hívatalos megfogalmazása, gondolom a kölcsönös szerzõdés megszakítása lehet. / ez nem az én feladatom / Helga döntött úgy, hogy jelen helyzetben nem tud a csapat rendelkezésére állni. Bizonyára a körülmények és a számára feloldhatatlan problémák vezették erre a döntésre. Döntését megértem és tiszteletben tartom. Kapcsolatunk jó volt és a kölcsönös bizalmon alapult. Sajnos nem tudtam szándékát megváltoztatni. További részleteket, gondolom az érintettektõl lehet majd megtudni."
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Majd ha a kézilabdáról fog szólni, akkor lesz esélye, hogy még egyszer érdekeljen a dolog.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon kellene valami ma hajnalban (én itthon vagyok, tuneres gépem Pesten...), üzenjen már valaki, ha megoldható. Fontos lenne.
tényleg ez népszerûsíti a kézilabdát? a kosárradobás, meg a foci...
ha ennyire nincs ötlete a szervezõknek, inkább szervezzenek szilveszteri partit, arra még magasabb áron is adhatnák a jegyeket....
Én a magam részérõl, sajnálnám a dolgot!
viszont Lala 11 góljának nagyon örülök, mert õ gyengébben teljesített eddig támadásban, Sopronyitól is várok némi javulást, na meg várom, h. Tilinger is kapjon végre szerepet...
Bablogh Barbara viszont továbbra is talány számomra 😞((
Igen, tudni kell, mikor eredményes ez a rohanás és mikor kellene a fejünket használni. Arról nem beszélve, hogy a védekezés sem volt tökéletes emellett.
Ezt leszámítva viszont köszönöm Csucsunak, Isthynek, Stanleynek, Tamásnak, hogy kellemes napot tölthettünk együtt. <#worship>#worship> Sajnálom, hogy a többiek nem tudtak jönni.
A Fradinak gratulálok, mert bár nem övék lett a kupa, az elsõ nap után szépen magukra találtak.
(Nem volt semmi NA piros lapja a Népligetben.)
Fanniról az égvilágon semmit nem tudok 😉)) vizsgázik, az biztos 😊
Felkészülési tornának jó volt, bár a szinvonal nem verdeste az eget. A meccseknél már csak a Horváth-Marton jv. páros nyújtott gyengébbet.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A hunneten néztem belõle kb 10 percet, de ez fel is emésztette a jelenlegi kézilabdakapacitásom...
Nehezen értem, miért van szükség nyúzni a csajokat két ünnep között még ilyen tornákkal. Szegény Dettiék helyében, ha még labdát kéne fogni a kezembe, elsírnám magam.
Bravó Dunaferr, köszi ezt a szívmelengetõ gyõzelmet!
Sajnos a meccset nem láttam egyéb elfoglaltság miatt <#wink>#wink> Eszti 11 gól? Remélem ez nem egyedi eset volt... Nagyon elégedett lennék, ha ezután a tétmeccseken ezen góltermés felével egyenlõ gólátlagot tudna hozni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt csajok!
Most mentek el az autómmal a vendégeink, akik itthagyták nálunk a lerobbant sajátjukat. Holnap valamikor visszajönnek szerelõvel és alkatrészekkel "felfegyverkezve", de az már rajtam nem segít... 😞
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Támogatom a délutáni forduló elõtti valahová beülõs ötleted 😊))
DUNAFERR FOREVER!!!
Számomra jó döntés ebben az esetben nincs.<#gun>#gun>