61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#42142 Mai TV-s sportműsorok
Ha jól látom, 2 helyen is élőben közv. az ETO BL-meccsét. -
#42141 Lehet, hogy ti tudtatok erről korábban vmit, de számomra ez nagy meglepetés eléggé meglepődtem mikor olvastam. -
#42140 Teljes mértékben egyetértünk, nincs is mit hozzátennem.
Viszont hatalmas gratuláció a fiúknak!
Tegnap hatalmas szívvel és akarattal megfordították a Pick elleni meccset. Bajusz a végén bebizonyította, hogy jó az "öreg" a háznál. Talán a Pick korán elhitte, hogy simán meglesz a meccs, szerencsére nem így történt. -
#42139 Végül is azért ez egy nagyszerű meccs lett. A szakadt háló, az üres székek ellenére jó volt látni egy ilyen győzelmet ebben a szentélyben. Végre. Grat. a fiúknak!
Ráadásul ott legalább megjelent a csapatvezető, úgy, ahogy illik. (Bene Gyula) Lehet sokmindent mondani, lehet rivalizálásról beszélni, de a ffi csapat menedzselése sokkal jobb, az biztos.
Igen, az már, sajnos, biztosnak látszik, hogy ősztől nekem sem lesz gondom, hogyan jutok el meccsekre. -
#42138 Ugyanez a váci oldalon
Nagy kérdés, hogy valóban sikerül-e megteremteni a körülményeket. -
#42137 Nem Németh Andráson fog múlni hogy a jelen idény után úgy fog szétszéledni mindenki Újvárosból, mint a huzat.
Lehet itt ódákat zengeni hogy így a csapatszellem, úgy a csapatszellem, de ahol n+1. konkrét bizonyítékát adja a vezetőség - kvázi tulajdonosi kör - a felelőtlenségéről, elkötelezetlenségéről, a csapat és klub iránti teljes körű érdektelenségéről, akinek csöppnyi esze is van - és itt min. 1 diplomás hölgyekről beszélünk - az első adandó lehetőséget kihasználja, hogy az életét stabil pénzügyi alapokra helyezze, mert neki is jó magyar forintért adják a kenyeret, és a párizsit.
A legújabb vasgyári támogatói szerződésnek csak az nk tulajdonosai örülnek, mert ez megint az ő pénzük. De hogy amíg ezek ott vannak csapat nem lesz, az annyira fix, mint kék az ég, és zöld a fű. Úgyhogy ez a fejlemény sem nekünk, sem azoknak, akiknek mi tulajdonképp szurkolunk nem jót jelent. -
#42136 Még férfi nemzetközi meccsen sincs telt ház Újvárosban. Pedig mikroszkopikus méretű a lelátó.
Valami nagyon el van b..va a vas és acél városában... -
#42135 Németh András Vácott építené a jövő kézicsapatát
Két év után búcsút int a Hypo Niederösterreich nőikézilabda-csapatának Németh András, a Ferencváros egykori szakvezetője. A korábban szövetségi kapitányként is dolgozó szakember a hírek szerint Magyarországon vállal ismét állást.
Két év után hazatér Ausztriából Németh András, a Hypo Niederösterreich nőikézilabda-csapatának szakvezetője. A szakvezető januárban közölte döntését a klub vezetésével, a hírek szerint ismét Magyarországon, pontosabban Vácott vállal állást.
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20090214-nemeth-andras-vacott-epitene-a-jovo-kezicsapatat.html -
Gabess8 #42134 Tévedésben vagy, én anélkül, hogy láttam volna az arcokat teljesen értem ezt az egészet szerinted ugyan mitől kellett volna szárnyra kapniuk, tisztelem és becsülöm őket az edzővel segítőkkel együtt de sajnos ki kell mondani, hogy ez már nem csapat, van 4-5 játékos akik igen jól tudnak játszani, ennyi a többi játékos még ehhez a gyengülő bajnoksághoz iszonyú fiatal ők a jövő generáció!
A másik itt nekem ne mondja senki, hogy de ők sportolók, persze, hogy azok csak épen fél éve, vagy ki tudja mióta nem kaptak fizetés, max apró pénzt pofa befogás céljából!
Győzni sokkal jobb, na ná hogy jobb persze hogy nem szeretnek kikapni, ki szeret bármiben veszíteni. Gondoljuk bele ha mi ennyi ideje nem kaptunk volna fizetést ki ki a maga munkahelyén? -
#42133 A hírek az egy dolog, meglátjuk mi valósul meg belőle. Amiket leírnak játékosok szintjén az komoly hátteret igényelne. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e oldani Vácott. Én még nem látom ennek a lehetőségét, de ki tudja?
Amúgy meg a mi csapatunk helyzetét figyelve nincs mit csodálkozni ezen, hogy ilyen hírek lábra kaptak. Sztem a csajok is tisztában vannak vele, hogy ezekkel a tulajdonosokkal felesleges bármiféle tervezgetésre is gondolni a jövőt illetően. -
#42132 A Lokinak simán kelett volna továbbjutnia, de úgy látszik nekik ez a román csapat jelenlegi formájukban túl nagy falat volt. Már az itthoni meccsen is látható volt, hogy ha nem kapnak észbe akkor kinn baj lehet. Lám megtörtént a baj, a román csapat minden bizonnnyal sokala nagyobb akarással, motivációval lépett pályára és ez meghozta a továbbjutást nekik. Minden bizonnyal nem holmi utolsó perces kapufán múlott ez... -
#42131 Úgy tűnik, NA hazatér Vácra.
A hírek szerint viszi a fél csapatunkat.:( -
#42130 Mivel most kerültem net elé tegnap este óta, így csak most pár mondat a meccsről:
A tegnapi semmitérő védekezésnek nem lehetett más következménye, csak a vereség, mivel támadásban sem alkotott a csapat annyit, hogy ezt a semmit ellensúlyozhatta volna. Kb. 3-4 játékos erőlködött és ennyi... Sajnos ebben a küzdésben ők is sokszor már türelmetlenek voltak és egyre több hiba csúszott be náluk is. Elkapkodott lövések és rossz megoldások stb. A többieket meg inkább nem is minősítem... A jelenlegi keret nem bírja el még a Nyíradony ellen sem ezt a dolgot. Ide jutottunk az elmúlt 4 év "csodás" tulajdonosi ténykedése folytán...
-
#42129 "...majd az utolsó támadásnál Szrnka a kapufát találta el. Ha bemegy, a Debrecen ment volna tovább." -
#42128 Tegnap nem ezért kellett volna nyerni. Ha láttad volna tegnap az arcokat, értenéd ezt. Teljesen maguk alatt voltak, ők is, szurkolók is.
Mert egy dolog a józan ész, de a másik, hogy a játékosok ezeket a helyzeteket, amik számukra semmi sikerélményt nem jelentenek, hogyan élik meg.
Mert tény: a tulajdonosváltás, a vezetőváltás nagyon megérett már, de ők azért nem szeretnek kikapni ennyiszer, mert mégis: győzni sokkal jobb. (Mondom ezt annak ellenére, hogy tegnap többektől jobb, elszántabb játékot vártam.)
Arról nem beszélve, hogy szerintem egyrészt sajnos 2010. előbb nincs esély változásra, sajnos, másrészt ha olvasod Baba blogját, azért ők (játékosok) sokszor másképp látják, mint mi - a pálya széléről. -
Gabess8 #42127 Nem akarlak elkeseríteni, de "pl. tegnap nyerni kellett volna." amit ez után írtál azon sajnos már régen túl vagyunk!! Többek között ezért is írtam, hogy kár, hogy tovább támogatja az ISD a klubbot! Szerinted mi fog ezután változni? -
Gabess8 #42126 Az ebbe hol volt? -
#42125 A Loki, sajnos, kiesett.:( Állítólag 1 kapufán ment el a továbbjutás.
Kapufán ment el... -
#42124 Látom, másokat talán nem, de engem elszomorít a tegnapi vereségünk. Az előző vereségek valahogy benne voltak a pakliban nálam, de a Loki elleni játékkal pl. tegnap nyerni kellett volna.
Nagyon hiányzik egy győzelem a lelkünknek. Szurkolóknak és játékosoknak egyaránt.
Innen már nincs különösebb tét, csak az önbecsülés, a csapattagok előtt. Remélem, legalább azt meg tudják valósítani, hogy ne teljes kudarcként éljék meg legalább szakmailag ezt a szezont.
Ami még elkeserít, az Imre Vili reagálása sok esetben. Egyre többször lemondóan legyint, ahelyett, hogy tüzelné a csapatot. Pedig ebben a helyzetben különösen nagy szüksége lenne erre ennek a csapatnak. -
#42123 Igen, sajnos duplán is az...
Elhunyt a Dunaferr SE elnöke -
#42122 Nem, nem. Az fog kiderülni, hogy ő tulajdonképpen egy igazságtalanul megvádolt áldozat, akit be akar mocskolni a sok rasszista romagyűlölő. Pedig ő csak egy jót akart bulizni egy szórakozóhelyen, mint bárki más emberfia. Ő semmit nem csinált csak az események elszenvedője.
Meg ugye már lassan most sztár lett és ez csak fokozódni fog mikor az undorító média igazán belelendül majd. Sztem előbb vagy utóbb lesz neki saját sittes főzőcskeműsora meg valóságshowja a TV2-n vagy az RTL-en. Sztem Győzikének végleg meszeltek, megvan az utód.
De nem is folytatom, mert tényleg hányingerem lesz... -
#42121 Szomorú nap ez!
R.I.P Marian Cozma! -
#42120 feladta magát Sz. Iván
http://index.hu/bulvar/2009/02/13/feladta_magat_sztojka_ivan/
végén még kiderül ott se volt...
francnak kell sz. pontozni -
#42119 Minden szóval maradéktalanul egyetértek.
Mehet minden tovább, a Takácsék, gondolom pezsgőt bontottak, és máris elkezdték tervezgetni mit kéne venni... -
J u c u s #42118 Cozma temetése -
#42117 Kéretik az iróniát észrevenni.:) Még akkor is, ha - sajnos - a helyzet nem ad okot vidámságra.
Egyébként meg: egészen fiatal drukker vagyok. Holnap meccs! -
Gabess8 #42116 Mennyi ideje is jársz Dferr meccsekre? Te még hiszel ezeknek? Sajnos semm nem fog változni, bár le legyen igazam. És azt sem titkolom, hogy nem örülök a döntésnek miszerint tovább támogatják a női szakosztályt, szerintem érted miért... -
#42115 Sztem ne ringassuk magunkat illúziókba a csv-t illetően...
Néztem én is, az ETO biztosan hozta a meccset. A Vasas viszont egész sokáig teljesen partiban volt a Fradival. Vajon SZT kinn volt és látta a meccset? Jó lenne már újra hallani felőle valamit. -
#42114 Most megmutathatja a tcsv., hogy milyen nagyszerűen tudnak új támogatókat szerezni. Vagy jól gazdálkodni, remélhetőleg nem újra a csapat rovárására.
A HunNet jóvoltából láttam a Vásárhely-ETO-t. A győrieknek nem okozott különösebb gondot a 2 pont begyűjtése, mégha az eredmény elég szorosnak is tűnik.
A Fradi is nyert a Vasas ellen, idegenben, mint látom.
Grat. a győzteseknek. -
#42113 Újvárosi támogatások
A szokásos szöveg ismét... Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, a bértollnok megint alakított... -
#42112 én azt hallottam hogy sztojka bujkál, üzent az annyán keresztül asszem és azért bújkál mert hogy fél... -
#42111 BAYER ZSOLT: Betelt a pohár!
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771 -
#42110 ma délutáni gyűlésen ott voltam a szegedi sportcsarnok előtt... gyújtottam 1 mécsest -
#42109 Búcsú Marian Cozmatól
Ma is felfoghatatlan, ma is értelmetlen. Mindig az marad.
Nyugodj békében Marian. -
#42108 "természetesen nem az átlag rendőrt bántom mert semmi joga nincs"
Na, végre valaki rávilágított erre is. Köszönöm. Több rendőrismerősöm van, és ez teljes mértékben igaz. -
Gabess8 #42107 Egyébként mi Magyarok eléggé birkák vagyunk, már régen el kellett volna kergetni ezt az állatokból álló kormányt. Mindenki elindulna a Kossuth térre kinek mije van, megnézném én ezt a semmit nem érő magyar rendőrséget természetesen nem az átlag rendőrt bántom mert semmi joga nincs, aki megállítana egy 1.5-3 milliós tömeget, lopcsányék meg szerintem úgy menekülnének mint a patkányok.
Egyébként töketlen ombudcman valahogy nagyon nyuszi lett, nem meri mutatni a pofáját. -
Gabess8 #42106 Én sem tartom jó ötletnek, mert nem megoldás, de ezeket az állatokat és ide értem a kormány összes tagját is, jöjjenek csak a szerbek és taníntsák meg futni a fletot, drazsét, főkapitányt meg a többi férget.
Érdekes az osztrák rendőrök 15 perc alatt elintézték a magyarok mi a tökömet csináltak???? -
bodajoci #42105 Pont ezen morfondíroztam az előbb, most meg itt olvasom -
#42104 Tudjátok, ezek csak gyűlnek gyűlnek, de már pattanásig feszült a húr, már csak nagyon kevéske kell, és elszabadul a pokol.
Aki eddig türelmes volt a hatalom mai képviselőivel, és még valamennyire is bízott a rendőrségben, főleg az igazságszolgáltatásban, annak rém nagyot kellett csalódnia. Nincs többé bizalom, nincs többé igazság(szolgáltatás), itt már nem tesz más igazságot, csak mi magunk, amiben nem lesz köszönet.
Egyszerűen bármerre járok állandóan ez a téma. Mindenki erről beszél állandóan, mindenkinek van véleménye, és mindenki dühös. A folytatólagos kiábrándító irreális viselkedésük ezen ügy kapcsán pedig Drazsé, Fletó és a hasonlók vesztét fogják okozni. Itt már nincs tovább, nincs türelem, nincs megértés, nincsenek civilizált emberi normák és a beszéljük meg, mert ezek a szörnyetegek átléptek egy határt... -
primavis #42103 ez is ki fog derülni egyszer, ahogy egyes olajos nagyfiuk ügyei, csak sajnos akkor már elévültnek nyivánitják majd...