Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Csak azt igazolják ismét, amirõl beszéltünk a VB után. Andorka "úr" pedig úgy tûnik ismét hozta magát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A nap elsõ BL meccsén: Zvezda-Nürnberg 35-29 (18-13)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ mondatra reagáltam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Vagy lehet félreértettem, talán Tadici csapatára gondoltál.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Ottani=gyõri?!

VMan
Bartalos NB I-be vinné a siófoki nõket

Bartalos Béla belülrõl rothadó, gyönyörû piros almához hasonlítja a magyar kézilabda utánpótlásának helyzetét. A volt világválogatott játékost, a Siófok KC újdonsült szakmai igazgatóját múltbéli élményeirõl, a magyar kézilabda utánpótlásának helyzetérõl és új feladatáról kérdeztük.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Remélem Helga azért megfelelõ búcsúztatásban részesül, nem úgy mint más világklasszisok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem csodálkozom. Beszéltem olyan magyar játékossal akit hívtak oda, de nem kért belõle, mivel vannak információi az ottani helyzetrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nem tudom, a gyõriek miért lepõdnek azon meg, hogy Bradeanu nem vágyik Tadici csapatába. Annak alapján, amiket itt-ott hallani lehet, én nem csodálkozom.

Németh Helgának végül is megérte maradni. Bajnokságot nyert, sõt nyerõ ember is volt a bajnoki döntõn, májusban. Mondjuk ott és akkor kellett volna befejeznie.
Van viszont egy beírás a handball.hu fórumán. Elég értelmetlennek tûnik. "Lehet hogy az egyik Németh Helga lesz." /MahatmaC/ Nem tudom, ki ez az illetõ, de biztos, hogy jók az informátorai. Boki Gyõrbe igazolása elõtt õ vetette fel ennek lehetõségét. (Azóta kicsit allergiás vagyok rá, ismeretlenül is.) Akkor mindenki kinevette...
(Nagyon remélem, elsõsorban Heli érdekében, hogy a történelem ebben az esetben nem ismétli önmagát. De az is lehet, hogy valamit nem tudok, ami a helyzet megértéséhez szükséges lenne.)

Duby
Olvastam handballt én is, és legfõképp Bradeanu szerzõdéshosszabbítós cikkhozzászólásai közt találtam egy érdekeset. A tegnapi ETO-s ankétról írnak. Amire ki akarok lyukadni, az a VB-rõl, a csapategységrõl a taktikáról és a legmagasabb fokú játékvezetõi szakmai felkészítésrõl való játékos reakciók.
Jó szokásunkhoz híven megint kezdõdik az egymásra mutogatás, persze konstruktív elõrelépés ebbõl se lesz. Mindenesetre, ha a lányoknak hiszek, akkor én is annak a pártjára állok, hogy új szövetségi kapitány kell.

Németh Helgának sajnálom, hogy így kell véget érjen a sportpályafutása. De itt egyesekkel nagyon nagyon régóta beszéltünk már arról, hogy eljött a méltó visszavonulásának pillanata, nem szabadna tovább erõltetni.
Még mikor nálunk játszott legutóbb, pedig az sem most volt...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

"A kupán kapott szárnyra a hír, amely szerint a harmadik szezonját a budapestieknél megkezdõ Németh Helga kölcsönös megegyezéssel azonnali hatályú szerzõdést bontott a klubbal.
„A körülmények arra a döntésre juttatták, hogy nem tudja tovább vállalni a munkát ebben az anyagi helyzetben. Ezen kívül más jellegû problémái, konfliktusai is voltak, de nem a többi játékossal, és nem is velem. Jó hír viszont, hogy a Fradi korábbi játékosa, Szarka Éva beállt a sorba, mostantól õ segíti majd a munkámat a kispadon” – árulta el Zsiga Gyula, a csapat trénere."

handball.hu

Azért, bizony jó lenne, ha már nagykorúnak néznék a szurkolókat, és tisztességes korrekt, egyértelmû nyilatkozatot tehetnének, Helga távozásával kapcsolatban! Én a leginkább érintet nyilatkozatára lennék kiváncsi. Hiszen még nem is oly rég, arról nyilatkozott, hogy sehol nem érezte ilyen jól magát, mint a Fradiban! Vajon mi változhatott meg?
Magam részérõl nagyon sajnálom a történteket, és további sport sikereket kívánok, Helgának!!

kaloz174
Vannak még meglepetések!😊

Világklasszissal erõsítettek Siófokon

kaloz174
Téli álmot alszik a fórum. <#vigyor2>
Remélem, nemsokára érdemes lesz felébredni, mert kezdõdnek az újabb tétmeccsek.

Valamiért a Dunaferr mindig pénteken játszik ebben a hónapban. Vajon mi ebben a ráció??? Mndenesetre ez a megoldás nem kedvez azoknak, akik dolgoznak, pl. Vajon miért teszi ezt (már megint) a t.csv.?<#conf>

Duby
Boldog új évet kívánok mindenkinek, sikerekben, jó egészségben!

B. Ú. É. K.

Isthy
(Kézi)Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Békés, boldog új esztendõt minden kedves drukkertársnak; mindenkinek <#felkialtas><#pias>

SomogyiG
Havas téli lepedõ borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgõ serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendõbe,k ívánok minden jót az Új esztendõre! B.U.É.K. 2008

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Ennek a rendezvénynek számomra a fénypontja a legendák köszöntése volt. Nem tudom, vagy én nem voltam figyelmes, vagy nem is szerepelt a programban, de nem tudtam, hogy szerepelni fog ez is a "mûsorszámok" között.
Ennek ellenére úgy gondolom, változatlanul fontos, hogy a mai generációnak is legyen fogalma arról, hogy kik voltak a közvetlen elõdök. Természetesen ebben nyilván szerepet játszik az is, hogy én láthattam ezeket a nagyszerû sportbembereket is a pályán. (Néha annak is van elõnye, hogy az ember nem tini már. Na jó, legfeljebb a lelke. <#vigyor2><#wink>)

Táncos ETO
BUÉK! 😊

Fradi oldalon, Zsiga Gyula hozzászólása az üggyel kapcsolatban:

"Helga távozásának hívatalos megfogalmazása, gondolom a kölcsönös szerzõdés megszakítása lehet. / ez nem az én feladatom / Helga döntött úgy, hogy jelen helyzetben nem tud a csapat rendelkezésére állni. Bizonyára a körülmények és a számára feloldhatatlan problémák vezették erre a döntésre. Döntését megértem és tiszteletben tartom. Kapcsolatunk jó volt és a kölcsönös bizalmon alapult. Sajnos nem tudtam szándékát megváltoztatni. További részleteket, gondolom az érintettektõl lehet majd megtudni."

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát én is csak a kelet-nyugatot néztem 😞(( és az ügyességibe belenéztem... és ez a szomorú, aminek a kézirõl kellett volna szólnia már az sem arról szólt...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Errõl a "rendezvényrõl" már elmondtam a véleményem, nem ismételném. Mondjuk csak a Kelet-Nyugat meccset néztem meg, de el tudom képzelni milyen lehetett a többi.

Majd ha a kézilabdáról fog szólni, akkor lesz esélye, hogy még egyszer érdekeljen a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! Így lesz majd most is, mostanában nem tudok normális idõpontban nyugovóra térni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor majd megkérdezlek más formában <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Már tárgytalan😊

V-Man, SomogyiG, imoT, bárki aki tud felvenni TVrõl!
Nagyon kellene valami ma hajnalban (én itthon vagyok, tuneres gépem Pesten...), üzenjen már valaki, ha megoldható. Fontos lenne.

hát ez a bohóckodás egy nagy sz.r volt...ha ilyen lesz a mûsor Veszprémben lehet meggondolom h. elmenjek e...

tényleg ez népszerûsíti a kézilabdát? a kosárradobás, meg a foci...
ha ennyire nincs ötlete a szervezõknek, inkább szervezzenek szilveszteri partit, arra még magasabb áron is adhatnák a jegyeket....

irányító?! 😊 Detti pihentetésekor illetve hát azért szerintem elég sanszos Dettinél, h. az olimpia után babaprojekt jön (ezt majd a Dettisek megerõsítik vagy cáfolják), nem ártana addig picit beépíteni a játékba Tilingert. de szerintem Dettivel együtt is lehetne játszatni...

kaloz174
Tilingernek milyen szerepet szánnál?

Tegnap, én is jól éreztem magam, kellemes emberek társaságában! Csak az kicsit elszomorító, hogy a két magyar csapat, a 3.-4. helyen végzett!

Látom, tegnapi viszontagságos napod után, idõben felébredtél!!!<#crazya><#papakacsint><#vigyor>

Ez tegnap mindenkinek nagy meglepetés volt a csarnokban. Sokan csodálkoztunk az eseten, és kiváncsian várom, ha igaz, mivel indokolják!!
Én a magam részérõl, sajnálnám a dolgot!

hát a zagreb elleni flúgos futós valami nekem nem jött be...
viszont Lala 11 góljának nagyon örülök, mert õ gyengébben teljesített eddig támadásban, Sopronyitól is várok némi javulást, na meg várom, h. Tilinger is kapjon végre szerepet...
Bablogh Barbara viszont továbbra is talány számomra 😞((

kaloz174
A meccsek természetesen nekem is okoztak némi(?!) csalódást, de tényleg érezni lehetett, hogy Vili megpóbál valami mást. Állítólag a Hypo ellen mûködött a dolog. (Azok mondták, akik látták a helyszínen.) Az eredmény is bizonyítja.

Igen, tudni kell, mikor eredményes ez a rohanás és mikor kellene a fejünket használni. Arról nem beszélve, hogy a védekezés sem volt tökéletes emellett.

Ezt leszámítva viszont köszönöm Csucsunak, Isthynek, Stanleynek, Tamásnak, hogy kellemes napot tölthettünk együtt. <#worship> Sajnálom, hogy a többiek nem tudtak jönni.
A Fradinak gratulálok, mert bár nem övék lett a kupa, az elsõ nap után szépen magukra találtak.
(Nem volt semmi NA piros lapja a Népligetben.)

nem voltam semmilyen meccsen, csak neten néztem bele-bele a meccsekbe...

Fanniról az égvilágon semmit nem tudok 😉)) vizsgázik, az biztos 😊

Isthy
A tegnapi 2 meccsünkön gyakoroltuk a mindenáron való gyors, rohanós játékot, aminek rengeteg hiba lett a vége és így sikerült mindkettõt elveszíteni. A bajnokikon azért remélem ennél visszafogottabban fogjuk ezt alkalmazni és amikor kell, ésszel visszafogjuk majd magunkat.
Felkészülési tornának jó volt, bár a szinvonal nem verdeste az eget. A meccseknél már csak a Horváth-Marton jv. páros nyújtott gyengébbet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Errõl regéltek tegnap este is a Fradi csarnokban. De te gondolom a Cori-Csaba meccsen voltál <#wink> Ezért most itt kérdezem meg, mi van Fannival?

DUNAFERR FOREVER!!!

állítólag szerzõdéstbontott a Fradival...

Mit tudtok Németh Helgáról?
Duby
Na ez nem semmi. <#hehe>
A hunneten néztem belõle kb 10 percet, de ez fel is emésztette a jelenlegi kézilabdakapacitásom...

Nehezen értem, miért van szükség nyúzni a csajokat két ünnep között még ilyen tornákkal. Szegény Dettiék helyében, ha még labdát kéne fogni a kezembe, elsírnám magam.
Bravó Dunaferr, köszi ezt a szívmelengetõ gyõzelmet!

Isthy
Gratulálok én is csajoknak! <#taps>

Sajnos a meccset nem láttam egyéb elfoglaltság miatt <#wink> Eszti 11 gól? Remélem ez nem egyedi eset volt... Nagyon elégedett lennék, ha ezután a tétmeccseken ezen góltermés felével egyenlõ gólátlagot tudna hozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dunaferr-Hypo: 33-31

Szép volt csajok!

SomogyiG
Nekem sajnos közbeszólt a sors! 😞
Most mentek el az autómmal a vendégeink, akik itthagyták nálunk a lerobbant sajátjukat. Holnap valamikor visszajönnek szerelõvel és alkatrészekkel "felfegyverkezve", de az már rajtam nem segít... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Igen, ha minden igaz, akkor kb. fél 11 körül érek majd a csarnokba.

Támogatom a délutáni forduló elõtti valahová beülõs ötleted 😊))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor kiszámíthatatlanul gyere 😊))

DUNAFERR FOREVER!!!

nemá'...

Remélem már délelõtt is! Gondoltam rá, hogy ha összejövünk sokan, akkor a délelõtti meccsek után beülhetnénk valahova amíg nem kezdõdik a délutáni "forduló"...

kaloz174
Ha még ez sem lenne elég, akkor annyit tennék hozzá, hogy szintén ezen a napon van Siófokon, a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülõ kézis szilveszter, a helyi sportnapok keretében, melynek vendége ez alkalommal a Goli lesz. (Úgy tudom, 17,00-kor kerül sor az SVSE-Goli összecsapásra.😊 Aki nem tudná: õk voltak a MK ellenfeleink, nem sokkal nyertek ellenünk.)<#wow3><#vigyor2>
Számomra jó döntés ebben az esetben nincs.<#gun>