61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#42182 Maximálisan megérdemelte!
Azért gondoljunk bele, hogy itt is elsősorban az ember cselekedete alapján ítéltetett meg, nem pedig identitása alapján. Ugye tudjuk, hogy egy szerb állampolgár mentett meg egy horvátot élete kockáztatásával. Ha belegondolok, hogy bő másfél évtizede ez a két nép háborút vívott egymással...
Na ilyen embereket kellene példaképül állítani és bemutatni az országnak "tisztelt média"! Nem holmi semmirekellő celebeket nyomni a pofánkba nap, mint nap óráról órára! De ugye a lényeg a társadalom teljes lezüllesztése... -
#42181 Érdemes elolvasni, hogy milyen is belülről... -
Gabess8 #42180 Én teljesen egyetértek vele amennyiben igaz, belegondolva a Magyar kézi jövőjébe! -
Gabess8 #42179 Ez dicséretes ugyanakkor szomorú is a többi klub és a magyar kézilabda számára ugyanis még inkább egy csapatossá vált a bajnokság! Természetesen ezért legkevésbé nem a Győr a felelős, nekik sok sikert továbbra is! -
Gabess8 #42178 Azt hiszem nem ez volt az utolsó ilyen jellegű hír, sajnos, ha csak a saját kis hazánkat nézzük itt is egyre inkább pattanásig feszült a hangulat és ez sajnos előbb vagy utóbb de valahol kitörik, és nem látni annak jelét, hogy a tisztelt vezetők ennek elkerülése érdekében bármit is tennének!
A szomszédba pedig nem is olyan régen még durrogtak azok a bizonyos eszközök és szerintem még a nálunknál is nagyobb a feszültség ami nem fog sem itt sem ott pár hónap alatt elmúlni, mert ugyebár nem is pár hónap alatt keletkezett. -
#42177 Tudsz erről valamit? Pontosan mi is van most?
"Meg kell találnunk a kapust, kapusokat és akkor sima az ügy. Pálinger ugyanis tudomásom szerint lemondta a válogatottságot."
(Ez az EB-kapcsán iródott fórumbeírás egyébként, ETO-közeli körökből.) -
#42176 Nem emlékszem a játékára. Bár, ha NA mondja, akkor tényleg "világklasszis". (Számomra ezen a téren elég magas a mérce.:))
Kár, hogy a BL-meccseken még nem láthatjuk. Majd jövőre...
Az igazság az, hogy én Rotis feljavulásában nem bíztam. Benne, a brazil lövőben, sokkal több lehetőséget érzek.
-
#42175 Aláírt Győrbe a világklasszis brazil átlövő
Péntek hajnalban megszületett a megállapodás: a Kometal Szkopje brazil balátlövője, Eduarda Amorim 2011 nyaráig a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatához szerződött.
Németh András, a Hypo edzője szerint ő testesíti meg a 21. század ideális átlövőjét: gyors, magas, energikus.
Amorim szerződése 2011. június 30-ig szól, a győri munkába a jövő héten kapcsolódik be. A balátlövő a BL-ben nem léphet pályára, a Magyar Kupában és az NB I-ben viszont az ETO rendelkezésére állhat. -
#42174 Azóta történt ott kegyetlenebb is, de nem részletezem tovább...
Azt hiszem egyre többször fogunk sajnos ilyesmikről hallani szerte a világból. Egyre inkább nő a feszültség.
-
#42173 Kegyetlen világban élünk :( -
Gabess8 #42172 Tényleg nem akármilyen tett, én egyet értenék vele hogy kitüntessék, tényleg nem sokan képesek hideg fejjel cselekedni ilyenkor!
"Vajon bennünk magyarokban megvan még ez? Vagy teljesen kiveszett?"
Én szeretném hinni, hogy megvan bennünk csak megfelelő széljárás kellene hozzá. -
Gabess8 #42171 Ahhoz nem ilyen senkiházi segnyaló lofaszt nem érő MKSZ és felső vezetés kellene! Mit érnének el vele olvastam egyik fórumon, kéne hozzni egy szabályt, hogy kizárják a bajnokságból vagy felfüggesztik, ja hogy nem lenne bajnokság legalább letisztulna a kép és elindulna valami rendcsinálás! -
#42170 Kitüntették Vilovskit
A Veszprém 39-26-ra győzött a Tatabánya ellen a férfi kézilabda bajnokságban. A mérkőzés előtt Veszprém polgármesterétől életmentő kitüntetést kapott Uros Vilovski, a hazaiak játékosa, aki a tragédia éjszakáján megmentette csapattársa Ivan Pesic életét, azzal, hogy elszorította sebét és bevittte őt a veszprémi kórházba.
Uros Vilovskiról eddig kevés szó esett a veszprémi gyilkosság kapcsán, pedig elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy február 8-án nem volt több halálos áldozata a vérengzésnek.
Az ominózus vasárnap Vilovski is a Patrióta lokálban tartózkodott, amikor a brutális támadás érte a kéziseket. A tanúk elmondása szerint azon az éjszakán olyan hőstettet vitt véghez, amelyre nagyon kevesen képesek.
Előbb elállta a vérszomjas horda útját a lépcsőn, így megakadályozta hogy Marian segítségére sietők testi épségében további károkat tegyenek. Majd amikor már nem bírta a nyomást, magára hívta a támadók figyelmét, és elcsalta őket a helyszínről.
Miután lerázta a bandát, visszatért a lokálhoz, a megszúrt Pesic testét a vesénél elszorította, csökkentve ezzel a vérzést, majd vállára kapva a kórházig szaladt a kétméteres kapussal.
A veszprémi orvosok elmondása szerint Vilovski nélkül Pesic sem élhette volna túl a brutális éjszakát.
"Kapusunk, Ivan Pesic hangjára lettem figyelmes a zűrzavaros, tragikus hajnalon – emlékezett a rémtörténetre. – Vili, megszúrtak, vérzek, segíts, kérte a csapattársam, akinek csupa vér volt az oldala. A kezemmel összeszorítottam a sebet, és gyalog besiettünk a veszprémi kórházba. A többit már ismerik, s nem is akarok többet beszélni róla."
Dr. Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém társadalmi elnöke így kommentálta az esetet a városi TV műsorában: - "Vilovski egy hős, megmentette több csapattársa életét. Szeretnénk, ha a szerb beálló életmentő kitüntetést kapna hőstettéért."
Vilovskit az MKB Veszprém benevezte a Bajnokok-Ligájába is, és első fellépésén eredményes tudott lenni, a Reale Ademar elleni felejthetetlen mérkőzésen.
Bocsánat, de én még mindig itt tartok. És sokáig itt fogok.
Minden tiszteletem, megbecsülésem Vilovskié! Nagy ember.
Vajon bennünk magyarokban megvan még ez? Vagy teljesen kiveszett? -
#42169 Példát lehetne venni róluk! -
#42168 Ha nem is a Dunaferr színeiben , de legalább új csapataikban, a volt Kohász játékosok eljutnak a nk.kupák élmezőnyébe.
Pl. most olvasom, hogy Piga új csapatával az EHF-kupa negyeddöntőjében van. Pedig róla tényleg azt gondoltam, hogy levezetni ment. Igaz, ha belegondolok, nem az az alkat. Nagyszerű sportember, ezt sokszor bizonyította. Grat. neki! Na és a többi magyarnak és volt magyar bajnokság beli játékosnak, akik legalább ott vannak...
Nekünk meg: a padló, több szempontból. Ez van.
Remélhetőleg legalább az ETO minél tovább jut. -
Gabess8 #42167 A némileg az szerintem elég enyhe kifejetés.
"és nehogy Londonban már ránk szakadjon a valóság." szerintem az már jó ha csak Londonban szakad ránk a valóság, nehogy korábban megtörténjen mint bárki gondolná!!
Körülmények javulására szerintem rövid távon semmi esély nincs, mitől változna. -
#42166 Nyolcéves mélypont
Só kulcsmondata:
"Az is tagadhatatlan ugyanakkor, hogy az utóbbi években némileg esett a női bajnokság színvonala, ami hosszabb távon nézve éreztetheti hatását a nemzetközi szereplésben is. Ennek mértékét igazából csak a következő évek fogják megmutatni."
Ha a körülmények nem változnak, akkor ez a mutatvány sztem nagyon szomorú lesz. Lehet itt rózsaszín ábrándvilágban lebegni meg PR szövegekkel a népet butítani, de a helyzet sztem súlyos és nehogy Londonban már ránk szakadjon a valóság. -
#42165 Gratulálok az ETO-nak a győzelemhez! Elég nehezen jött össze, meglepően jól tartották magukat Gabcáék. Kellettek a +4 gólhoz Gin bravurjai mindenképpen.
Sanela végül mégis BL-meccseket játszhat. -
#42164 A magyar történelem nagy pillanata
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2009/02/15/a_magyar_tortenelem_nagy_pillanata/ -
#42163 Nyilvánvaló, hiszen a média csak ilyenkor "parádézik". Mocsai szavai a végén nagyon ültek. Csak ugye a médiát irányítóknak az pont nem érdeke, hogy az embereket összetartsák és ezzel erősítsék az együvé tartozást. Mert az már veszélyes lehetne számukra. -
#42162 -
Mse #42161 nem szerettem volna médiaszereplő lenni, csak egyszerűn szurkolni, mint eddig, elbúcsúzni, gyászolni Mariant, de ez őket cseppet sem érdekelte... :(((
de az bitos, h. a következő meccsen már nem lesz ennyi média- képviselő jelen, mert maga a sport már nem lesz érdekes nekik... :SSS -
#42160 Szia médiaszereplő!
Igen, nagyon felemelő érzés volt látni a ma meccsen a veszprémi csapatot és az egész csarnokot. Le a kalappal minden résztvevő előtt!
Nekem is feltűnt SZE érdekes kommentálási Gabcával kapcsolatban, szinte végig az egész meccsen ilyen volt. De én már nem lepődök meg semmin sem, neki most ez így tetszett. Gabinak nagyon nem ment, bár lőtt 2 szép gólt - főleg a kínais tetszett - de sokat hibázott. Ezt a számára furcsa helyzetet nem tudta jól kezelni és ennek következménye volt a sok hiba.
Gin viszont parádézott és ez pedig nagyon tetszett! -
#42159 Sztem is jól helytálltak a Fradis lányok a jelenlegi körülmények között. Reméljük a közeljövőben nem kényszerülnek majd ilyen lépésekre és akkor eredményesebben tudnak majd szerepelni a nemzetközi kupaporondon is. -
#42158 Gratulálok a Veszprémnek és a Győrnek is a győzelemhez!
Minden tiszteletem a veszprémi CSAPATÉ és a SZURKOLÓKÉ!!! Megindító és emlékezetes győzelmet arattak. Méltóképpen emlékeztek meg Marian Cozmáról!
Az ETO meccsen az általam vártnál sokkal nehezebben nyertek a győriek. Az utolsó 3 percben Gin parádés védései és Görbe villanásai hozták meg a győzelmet. A Podgorica erőn felül teljesített és nagyon megnehezítette a győri lányok dolgát. Zsiga Gyula jól felkészítette a csapatát és sokáig pariban voltak, de a végét már nem bírták. Az ETO Gin, Görbe és Tomori vezérletével megérdemelten nyerte a meccset. -
Mse #42157 gratulálok az ETOnak.
Bár csak 20 percet láttam kb a meccsből,és lehet hogy az én lelkem érzékenyebb ma a szokásosnák, de Szabó Edina látványos Gabca elleni szurkolása igencsak meglepett, és elszomorított. Értem én, hogy a magyar csapatnak szurkolunk, de azért ne úgy hogy a másik oldalon álló magyart alázzuk.
Sajnálom a többi magyar csapat kiesését, a DVSC bánt a legjobban, mert nekik volt reálisan is a legnagyobb esélyük a továbbmentelre :(((
A veszprémi csapatra pedig nincsen szavak, CSODÁLATOSAK!!! Marian is biztosan büszke rájuk, és mosolyogva és szurkolva nézte a meccset! Sosem feledünk Marian!!!! -
#42156 Le a kalappal a veszprémi játékosok és a szurkolók előtt! És természetesen Mocsai előtt is!
Szép volt fiúk! -
#42155 Valóban. Az EHF-re elkölthető pénzünk a sors szeszélye folytán elfogyott. A két legtávolabbi, és egyben legdrágább helyet sikerült kifognunk: Madeirát és Volgográdot.
Anyagilag ezt nem tudtuk felvállalni, ezért inkább feladtuk a pályaválasztói jogot. Előtte természetesen feltérképeztük az ellenfelet, és meggyőződésem, hogy ezzel semmit sem rontottunk a továbbjutási esélyeinken, és a csapatunk működése sem került veszélybe. Az időjárási viszontagságok miatt egy mérkőzésen dőlt el a továbbjutás sorsa, ahol a várhatónál jobban sikerült helytállnunk, de ez csak a tisztesnek mondható vereségre volt elegendő.
Gratulálok Lányainknak, hogy ezzel a szakma által leírt csapattal idáig is eljutottunk, s emelt fővel térhetünk haza Volgográdból. -
#42154 pont akartam írni ha Lajosra gondolsz.
A végén Silenzionál Mesi-t is mutatták. -
Gabess8 #42153 Megvan! Gratulálók MKB Veszprém!
A kapitány nyilatkozatát pedig ajánlom az illetékesek figyelmébe!
In memorian MARIAN COZMA! -
#42152 Nagyon nagy mecs és könyfakasztó győzelem
Köszönjük VESZPRÉM köszönjük KÖZÖNSÉG !!!
-
#42151 Szép volt MKB Veszprém!
Mindig emlékezni fogunk rád, Marian Cozma! -
#42150 Gólszerzők:
(szerintem elég érdekes a lista)
Fanni 11
Melinda 6
Szani 5
Piros 4
Zizi 3 -
#42149 A vége, sajnos, 29-35.
Talán anyagi okai lehettek ennek. A Fradi-indexen, vagy honlapján biztosan megvannak a részletek, SomogyiG biztosan többet tunda, ha erre járna. -
Gabess8 #42148 Szerintem lemaradtam mint a borravaló, valaki tudja miért kellett megegyezni az oroszokkal? -
#42147 Félidőben: 13-15 -
#42146 Fradi indexben írják Gáborék. -
#42145 Lehet valahol követni ezt a meccset? -
#42144 Grebenár Spanyolországba tart -
#42143 Igen, aminek a Viasat3 problémák miatt sztem sokan örülnek.
Nemsokára kezd a Fradi Volgográdban. Vajon kap kompenzációt a pályán a Volgográd az egy meccs miatt? Az EHF-et ismerve simán el tudom képzelni. Egyik kézzel ad, a másikkal simán visszavesz.