Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg veszélyes ez az önkritikára felszólítás, mert ha felsõbb -edzõi, szövetségi- szinten nincs szükség rá, akkor a játékos azt gondolhatja, h. õ is mindent tökéletesen csinált, és nem benne van a hiba- lásd Hornyák nyilatkozata...
abszolút közös a felelõsség ebben a szereplésben, csakhát ha az egyik hárít, a másik is...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A mi nõi kézilabdázóink is elõbb nõk és utána sportolók. Inkább érzelmileg viszonyolnak a dolgokhoz mint értelmileg. No ez az, ami megkülönböztet minket az északiaktól és a keletiektõl. Náluk ez mintha forditva lenne!
abszolút tettenérhetõ hol, kivel van konfliktus...
Hornyák jól behúzta magát a csõbe, de inkább elõbb teljesítmény, aztán lehet játékra jelentkezni....
Nem tudom,.h. NA nem akarta, vagy nem mérte fel a nyilatkozatai következményét, de most még nehezebb lesz csapatot formálnia, mint a Vb elõtt...
az MKSZnek nagy felelõssége van abban, h. ez így alakult, reméljük tudják mit csinálnak, mert egyelõre nem úgy néz ki, mintha jó húzás lett volna a kapitány melletti egyhangú voksolás.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Éppen most láttam az m1-en nyilatkozni Gint, Görbét, Hornyákot...Talán felteszik a videót, érdemes megnézni.
(Nekem is, mert az elejét még nem néztem. Péter azt mondja, NA-ról volt szó.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
fura szituk...
sajnos ma a Fradinak nem sikerült a meglepetés...a Gyõrnek gratula, bár a meccs végén az "ifi" játszatása nem volt nagy húzás...talán fokozatosan szerencsésebb lett volna...
fiúk meg szégyelhetik magukat!
Off
hajrá Ági 😄DD
A kézilabdás testvérpár: Siti Bea és Siti Eszter
(Érdekesség, hogy éppen most olvastam Paháék oldalán a hangulatos beszámolókat a 2001-es VB-rõl. Mindketten ott voltak.😊)
meg azért Heli nem a Halasba való -nem akarom a halasiakat bántani- de nem kellene lerombolni a nimbuszát. mindenesetre nem szerettem meg a fradi emberkéit Heli "leszerelése" miatt...
Mellesleg ma Ira újrakezdte. Ha hinni lehet a NS-nek, állítólag jól, annak ellenére, hogy kikapott a Halas.
(Hunnet TV)
A Vasas csarnokban hideg volt, jelezve a nagy múltú csapat helyzetét. Remélem, nem sikerül azok terve, akik teljesen el akarják lehetetleníteni õket. <#boxer>#boxer>
Nagyon szorítok értük.
Sajnos, az ifi meccsen csuklótörést szenvedett a nagyon tehetséges szélsõ: Erdõs Ildikónak javulást kivánok!
"azért, mi fórum tagok, jól éreztük magunkat" <#wink>#wink>
Így van. Hát még ha jöttél volna velünk tovább. <#vigyor2>#vigyor2>
(Remélem, Isthy jól aludt. <#nyes>#nyes>)
Tippek?😊
Mindenesetre érdekes fejlemény.
És megszületett a forduló elsõ meglepetés-eredménye is.
Uniqa-Vasas - Dunaferr NK 25-30 (12-15)
Sirina még ott volt a Dunaferr szineiben a meccsen, holnap meg Halason véd, jó sûrû program! A meccs közepes színvonalú, az eredmény mindent elmond! Az Újváros hozta a kötelezõt!
(azért, mi fórum tagok, jól éreztük magunkat)
szerintem kellene egy komolykapusedzõ Újvárosba, bár igaz Bakoshoz fogható kevés van...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Szerintem is követett el súlyos hibákat a kapitány, de õszintén szólva nem nagyon tudok más nevet mondani, aki válthatná õt.. Róth? Konkoly? Köstner? Külföldi edzõ? Mindegyik mellett és ellen is szól érv, nem érzem egyik megoldást sem optimálisnak.. Talán Zsiga Gyula az, aki méltó lehetne erre a posztra tudása, felkészültsége és szakmai múltja alapján, de ebben a helyzetben nyilván nem vállalta volna, már ha egyáltalán megkérdezték volna..
Némethtõl annyit azért elvártam volna, hogy bocs, hibáztam, vagy esetleg felajánlja a lemondását..
Kovács Ágiról annyit, hogy olvastam olyat, hogy esetleg valami háttéralkú lehetett, miszerint nem meszelik el, de akkor nem indul az olimpián.. Hát nem tudom. Sajnálom, hogy így megtépázták hírnevét, nem érdemelte meg!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ha más nem jön közbe, (mert lehetséges) akkor igen! Olyan 15-óra felé, eldöl!!
2007 nyarán ment ki játszani Hollandiába, a Németh Zsófival együtt!!
Spec, Õ is egy tehetséges fiatal, csak nem a Vasasban kellet volna játszania, hanem egy olyan csapatnál, ahol jobban támogatják az utánpótlást! Neki személyesen, szerencséje volt!
Minden attól függ Trefilov kiket és mennyit akar játszatni a nekik már tét nélküli meccsen. A Krim számára van tétje a meccsnek, õk biztos a lehetõ legjobban akarnak teljesíteni. Nem tudom Bodnyeva felgyógyult-e már, mert múlt szombaton õ sem játszott. Igazából nem tudok okos tanácsot adni neked...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt találtam róla a Szövetség oldalán. Milyen poszton játszik?
Szerinted mi lesz a Krim - Zvezda meccsen? "Csak" Eszti sérült? 1.65ért erõsen gondolkodom rajta.
Kovács Ágit csak sikerült kigolyózni az olimpiáról. Hogy ez végül a megtörésének eredménye, vagy a háttérben sarokba szorították, azt fedje jótékony homály.
on
off: mehetnél Egerbe bálozni. <#awink>#awink>
Mert észreveszem ám a tüskét, még ettõl a bazi gerendától is látom ám. <#wink>#wink>
Csak szõrszálat hasogattam.
Vagy nagy hasznot realizáltam a kákán.
..na jól van, dolgozzak má...
Jelenleg hasonló helyzetben vagyunk, a játékosok nincsenek bizalmi kapcsolatban a kapitánnyal, aki szakmai szarvashibák következtében negyban hozzájárult a csalódást keltõ eredményhez. Persze NEM az övé az abszolút felelõsség, de errõl majd a végén. A lényeg, hogy a további olyan szintû munka, ami a magyar válogatotthoz illik, nem folytatható vele. Az olimpiára - ideiglenes megoldásként (a hosszútávú tervezésre kevés idõ miatt) - a 2004-es módszert lenne tán érdemes átgondolni. Ha vállalná Konkoly Csaba Pekinget, akkor õt látom per pillanat a megfelelõ megoldásnak, írom ezt Dunaferresként.
Némethet is bizonyos mértékig áldozatnak tekintem. Ugyanis esetleges leváltásával, és közutálatnak kitételével a probléma nincs megoldva. A bajok gyökere jóval a kapitány feje felett leledzik. Most mutatkoznak az elsõ jelei a szövetségben folyó - pontosabban nem folyó - szakmai munkának. Annak az útnak az elsõ állomásához érkeztek, amit az MLSZ már majdnem végigjárt az elmúlt 30-40 évben.
Nem láttam tegnap Sinkát, de olvasom miket mondott. Jó eredménynek számít a kijutás? Célkitûzés nélkül utazunk Pekingbe, ha egyáltalán sikerül? Egy Pálinger Katival? Egy Görbicz Anitával? S a többieket nem is sorolom, mert valamennyiüket tartom annyira, hogy méltó olimpiai bajnokok lennének. A szövetség szakmai munkáját tovább vizsgálva nem feledkezhetünk meg az utánpótlás elhanyagolásához és ellehetetlenüléséhez, a hosszútávú koncepció - és egyáltalán valamiféle koncepció - totális hiányáról. A sportágban is állva hagy minket a világ, ahol hosszú idõk óta irigykedve tekintettek ránk. Állva hagy, mert mindenhol az alapot erõsítették meg leginkább: az utánpótlásnevelést. Nálunk meg haldoklik.
Sajnos óriási a baj. MKSZ-szinten hozzá nem értõ emberek foglalnak fontos pozíciókat, minek köszönhetõen a szakmai színvonal egyre csökken, a vetélytársak lehagynak. A posztokért azonban foggal körömmel ragaszkodnak, mert a sportBÓL közben jól él(õsköd)nek.
Ehhez képest nem fog történni semmi. Kéz kezet mos, minden el lesz sikálva, még az is elképzelhetõ, hogy végül odadobják Németh Andrást koloncnak a csürhének, fõleg, ha beégünk Pekingben is. Annál jobb, a magának közutálatot kivívó kapitányon el lehet verni a port, nagy csinnadrattával keresztre feszíteni, és a dolog el is van intézve. Csak ettõl függetlenül az az alma ugyanúgy rohad tovább belülrõl...
Táncol-e Görbe - Egerben?😊
<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#wink>#wink>
Viszont véleményem azért van:
Szabó Edinának én nem örülnék. Kovács Péternek, Róthnak sem, ha már nevesítenek többen. (Az okok különböznek, de nem.) Számomra inkább fiatalabb szakember lenne a szimpatikus jelölt a válogatott élén a jövõben - az olimpia után. Pl. Konkoly Csaba, Imre Vili, vagy talán Mátéfi Eszter. Feltételezve, hogy a visszalévõ idõszakban a jelölt megszerzi a minimális gyakorlatot egy-egy elsõ osztályú (nõi)csapat élén, valamint hogy utána marad ideje és lehetõsége az építkezésre, + igazi bizalmat is kap , amíg azt megérdemli.
(eredmény éppen: 5-7)
DUNAFERR FOREVER!!!
szerintem a legrosszabb döntés született!!