61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• P e p p e
    gyönyörű..
  • kaloz174
    Mi kell még, milyen áldozat, hogy végre eltűnjenek?

A mai, szomorú nap összefoglalója

kiemlés:
    "Sokmilliós költségvetés
    Az [origo] birtokába jutott 2006-os és 2007-es éves beszámoló alapján megállapítható, hogy a Dunaferr Női Kézilabda Kft. költségvetésének bevételi oldalán 2006-ban 393,104 millió, 2007-ben pedig 281,978 millió forint szerepelt. (Összehasonlításképpen érdekes lehet a Győri Audi ETO KC csapatának idei költségvetése: a bajnok információnk szerint 400 millió forintból gazdálkodhat). 2006-ban nyereségesen működött a kft., s 36,76 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el, ez 2007-re 16,99 milliós negatívba fordult."
  • Isthy
    Hallottam és éppen vacsoráztam. Majdnem meg is fulladtam a rohadék miatt. Azt mondta amit leírtál. Gyomorforgató... Persze a 4 év alatt kapott 1,2 milliárd "érdekes" felhasználásáról nem beszélt. Talán nem véletlen, hogy senki nem ad nekik egy vasat sem...
  • Isthy
    Szia! Örülök, hogy végre jelentkeztél!

Az apropónak nagyon nem, de sajnos megértük, hogy néhány mocsoknak sikerült 4 év alatt tönkrevágni a csapatunkat. Köszönjük az együttérzést! Remélem minden rendben veled és valamikor még találkozunk majd kézimeccsen.
  • kaloz174
    Nem tudom, hallottátok-e, mit mondott Soós Csaba a Telesportban!
    Valami olyat maygarázott, hogy ők teljesítették a szerződésben foglalt kötelezettségeiket!!! Most várják, hogy a Dunaferr! is teljesítse a ráeső részt!
    Azt állította, hogy a Dunaferrnek 02-05-ig fizetni kellett volna, ha jól értettem!

Arról persze nem beszélt, hogy a többi, szerződésben foglalt, kötelezettségüket, mondjuk a játékosok felé, miért nem teljesítették!

Baba blogja még egészen más hangulatú volt, pir napja. Kellett, hogy valami történjen.:( Vagy inkább ne történjen..:(
  • kaloz174
    "Imre Vilmos vetetőedzőt és négy kulcsjátékost rúgott ki az újvárosi egyesület "

Botrány...

• P e p p e
    Nem találok szavakat...búcsúlátogatás...egyszerűen borzalom...

"Bár ezzel aztán végképp nem törődik senki. "

Persze h nem...senkit nem érdekelnek a szurkolók, a játékosok, s a CSAPAT...ami már NINCS!

Köszönhető a sok pénzhajhász vadbaromnak, akik most mehetnek másik Csapatokhoz, mert ezt más sikerült megszüntetni!

RESZKESSETEK SPORTKLUBOK, mennek a férgek!!
  • kaloz174
    Azt olvastam, hogy "...este fél nyolckor találkozik a csapat a sportcsarnokban."

Búcsúlátogatás.

Érdemes elolvasni Kacsa írását a Dunaferr fórumban. Azt hiszem, annál jobban nem lehet megfogalmazni, mit érzünk, mi szurkolók. Bár ezzel aztán végképp nem törődik senki.
  • kaloz174
    Szia SzT!
    Tulajdonképpen annak örülök, hogy végre nem csak olvasol bennünket. Annak kevésbé, hogy mi az, ami rávett arra, hogy kifejtsd véleményedet.
    Tényleg nagyon szomorú az, ami a Vasassal is történik. Nagyon szorítottam, hogy a MK-ban legalább nekik legyen valami sikerélményük, nem is hiányzott sok.
    Az viszont, ami a Dunaferr esetében zajlik, szerintem klasszisokkal nagyobb mocsokság, mint ami a Vasasnál, mégha sajnos a végeredmény nagyon hasonló is. Ott legalább egyértelmű volt, hogy nem szánnak pénzt klubon belül a szakosztályra. Legalább végigvittek egy szezont akkor is, miközben emlékszem, még megünnepeltek évfordulókat, meghívták a régi legendákat. A Kohásznál meg még mindig csak a sumákolás folyik.

Köszi az együttérzést. Nem hiszem, hogy valaha fogunk még együtt Kohász-meccset nézni, na és ez nem rajtunk múlik, sajnos.
  • SZT
    Kedves D.ferres szurkoló társak!!!

Sajnos mostanában ritkán jelentkezem ezen a fórumon (bár azért olvasom a véleményeteket).
    Nagyon megdöbbenve olvasom a híreket ennek a nagymúltú klubnak, jövöjét illetően. Véleményem van, meg sok okoskodást is tudnék írni, de a jelen helyzetben ez csak puszutába kiáltott szó lenne! A D.ferr.-ről soha nem gondoltam volna, hogy szépen lassan a Vasas sorsára jut. Én konkrétan nem vagyok D.ferr szurkoló, de sok kedves ismerősöm van köztük, és most nagyon sajnálom Őket! Mert tudom, hogy most Ők ugyan azt érzik amit én a Vasasal kapcsolatban már évek óta érzek, és bizony most elérkezett, hogy egy volt 15-szörös magyar bajnok, számtalan kupa meccs győztese, kiesik szégyenteljesen az első osztályból! Attól félek, ha a D.ferr, vezetősége valami megoldást nem talál, jövőre bizony nagyon nehéz idők várnak, a csapatra, és szurkolókra egyaránt! De bízzunk a csodába, hátha valami jó tündér szponzor formájában kisegíti a csapatot! A Fradi talán fellélegezhet egy kicsit, de azért, ott sem lehet hátradölni!
    Kívánom mindannyiúnknak, hogy szeretett sportágunkban azért még leljünk sok örömet! (bár ez egyre reménytelenebb)

Mse!
    Neked pedig gratulálni szeretnék, a VÁROSODHOZ, és remek csapatához!!
    Elnézést a lelkizésért, de már nagyon ki kívánkozott belőlem.

Üdv SZT
  • Gabess8
    Igen ez várható volt, szerintem így járt a legjobban mindenki már ha ebben az estben lehet ilyenről beszélni, mindenesetre le a kalappal a játékosok, és az edző előtt, hogy eddig kitartottak, lehet ez már hamarabb meg kellett volna lépniük, de ők nyílt lapokkal játszottak azt mondták februárig várnak így történt, kicsit tovább is most viszont dönteni kellett mivel a tisztelt senkiháziak csak úgy mint eddig semmit nem tettek, a pénzlenyúlást kivéve!
    Az meg legyen az én bajom hova fogok ezután meccsre járni!
  • Gabess8
    Szerintem nem te lennél az egyetlen!!! Én mindenesetre gratulálok annak a három szarházi faszfejnek, szerintem rokonai egy bizonyos Gyf nevezetű seggfejnek és bandájának!
  • Gabess8
    Én sajnos nem láttam a meccset, de gratulálok a győzelemhez a Veszprémnek!
  • Isthy
    A ma napvilágra kerültek már csak a végjáték utolsó momentumai. Tavaly februárban még talán utoljára megvolt a lehetőség arra, hogy megmeneküljön a klub, ráadásul még egy jó játékosállománnyal. De a tulajdonosi körnek nem volt elég az amit addig összeharácsoltak... Teljesen ki kellett véreztetni az utolsó eltulajdonítható fillérig a csapatot... 2005-től már ez a dolog kezdett érzékelhetővé válni és sajnos szépen el is jutott a szomorú végkifejletig...
  • Isthy
    Óriási gratuláció jár a Veszprémnek!

Igazi csapatmunka volt, szinte végig kiváló koncentrációval. Nagyon közel kerültek a 8-ba jutáshoz. Az idény elején azt írtam, hogy a 8-ba jutásra mindenképpen képesnek tartom őket, de az elődöntő nagy bravúr lenne. Most azt gondolom, hogy ilyen játékkal még az sem elérhetetlen. Viszont nagyon szomorú, hogy eközben mi minden történt a csapattal...
  • P e p p e
    http://handball.hu/2009/02/23/imre_vilmos_marad_a_valogatott/

ennyi...
  • J u c u s
    Komolyan mondom már dühös sem tudok lenni...egyszerűen nem tudok már hogyan reagálni...mindenesetre elbeszélgetnék ezzel a 3 jómadárral...

Viszlát Dunaferr!
  • Mse
    hát akkor ennyi volt, vége :(((((((((
  • kaloz174
    "Temes és Vincze távozóban

2009-02-23
    Balogh Barbara mellett újabb nagy nevek távoznak a Dunaferr női csapatától. Kézi Kézmér információja szerint a Fehérép-Alcoa együttese komoly tárgyalásban áll Vincze Melindával és Temes Bernadettel, igaz, utóbbit a Vác is csábítja."
  • kaloz174
    Imre délután dönt
  • kaloz174
    Baba is elment:(

""Balogh Barbara váltott, a Ferencvárosban folytatja

A válogatott beálló a Dunaferr bizonytalan anyagi helyzetében nem tudta tovább vállalni a játékot, és a Magyar Kupa-negyeddöntőre készülő zöld-fehérekhez igazolt.

Egyre mélyül a válság Dunaújvárosban. A tavasszal még a bajnokságban és Magyar Kupában is ezüstérmes, az EHF Kupában elődöntős Dunaferr NK sorra veszti el legnagyobb értékeit, és a klub további működése sem biztosított. A meghatározó játékosok közül Borbás, Pigniczki, Mörtel, Ungureanu, Lovász, Knezovics és Szűcs már a korábban továbbállt, többen még bíztak a csodában.

Balogh Barbara eddig bírta. A macedóniai Európa-bajnokságon élete első felnőtt világversenyén szereplő beálló több hónapig vívódott, majd meghozta döntését: fájó szívvel, de távozik Dunaújvárosból.

A Budapest Bank-FTC-RightPhone 2011. júniusáig kötött vele szerződést, a klub vezetői benne látják a nyáron távozó Szamoránsky Piroska utódját. A következő néhány hónapban azonban még egymás mellett kézilabdáznak, mivel Balogh már hétfőn edzésbe áll a zöld-fehéreknél. Azt egyelőre még nem tudni, hogy szerdán pályára lép-e a Győr elleni Magyar Kupa-negyeddöntőn, de két válogatott beállóval egyértelműen nagyobb eséllyel venné fel a harcot a fővárosi csapat."

Forrás: medsport.hu"
  • Duby
    Az eltaposni való féreg gyilkosoknak azóta nem olcsó "sztárügyvédeik" vannak. (Személy szerint azokat jobban elítélem, mint a férgeket.) Nincs kétségem afelől, hogy egy sem fogja megkapni méltó büntetését. Akárcsak Olaszliszka, és a többi...
  • Duby
    Hihetetlen ez a Veszprém. Imádom ezt a CSAPATOT!
  • Mse
    olyan rohadt igazságtalan az élet, h. azok az eltaposni való féreg gyilkosok elvették Cozmától az álmait, hogy játszhasson és győzhessen a egy ilyen meccsen a BLben, hogy a társaival menteljen a BL trófea felé, hogy a csapat felhőtlenül örülhessen egy-egy újabb győzelemnek...

• Breki33
    Mocsai Lajos: "Azonos tempóban, azonos színvonalon tudtunk játszani. Együttesem erős csapatszellemről tett tanúbizonyságot, fiatal csapatom becsülettel, tiszta szívből játszott. Az emberért is küzdöttek a pályán, úgy érzem ebben a hangulatban nehéz lesz legyőzni bennünket."
    Patrice Canayer (Montpellier): "Hiányzott belőlünk a csapatszellem, nem tudom, miért. Erőtlennek éreztem magam a kispadon. Saját ambícióinkba ütköztünk, a kettős emberelőnyből sem tudtunk jól kijönni. Eklemovics varázslatosan játszott, nem tudtuk őt hatástalanítani. Végtelenül sajnálom a mai meccset. A Veszprémnek gratulálok, ilyen játékkal akár a végső sikerre is esélyesek."
  • marxell
    Fantasztikus meccs volt :D
    Végig izgultam az egészet, hogy a franciák mikor indulnak be, de ez szerencsére elmaradt:P
  • Breki33
    Nagyképű beképzelt franciákat leiskolázta a VESZPRÉM !!!!!!!!!

• Gabess8
    Köszi a linket! Elolvastam, és azt kell írjam teljesen igaza, jobban nem is lehetett volna megfogalmaznia, van erről írtam itt néha!
  • Andreeew
    Erről a balkezes lövő lánykáról tud valaki bővebett? 15 évesen 190 centi
  • Mse
    ha Rotisnak a orvosilag rendben van a válla, akkor nem szabad elengedni, csak idő és szakember kell mellé, mert még így is 100x hasznosabb volt mint "Kabalaállat"...
    én előbb behoztam volna, védekezésben mindenképpen!

A Dunaferr meccs meg...tele volt a gatya a fiúknak :(( Törő nagyon nagy csalódás az utóbbi időben... de Nagy Kornél is nulla volt...
  • Isthy
    Valcea-ETO 28-26 (16-14)

Amennyire jól sikerült az utolsó 4 perc a Podgorica ellen, ez most ugyannyira rosszul. Kihagyott ziccerek, eladott labdák a végjátékban. Nagyon látszik az átlövőhiány problémája. Ha Tomorinak nem megy, akkor nincs más jelenleg aki komolyabban pótolhatná. "Kabalaállat" egy vicc és sajnos Herr Anita ma nem tudott megfelelőt nyújtani. Rotis pedig sajnos a válla miatt nem alkalmas rá. Görbe és Orsi kevés az üdvösséghez. Gin is csak az első félidőben volt jó, utána nem ment neki, Herr Orsi viszont elég jól helyettesítette. Kár ezért a vereségért, mert a Valcea sem volt igazán jó és ponto(ka)t is lehetett volna rabolni tőlük. A játékvezetőkre sztem nem lehetett panaszunk.

A Dunaferres fiúknak esélyük sem volt Szegeden, a Pick simán hozta a papírformát.
  • Isthy
    Megnéztem a meccset felvételről és azt kell mondjam egy halovány hazai pályát fújtak csak a Hyponak. Voltak ennél már ezerszer durvábban nekik fújt meccseik is Südstadtban.
    Popovics kiválása a 2. félidő legelején komolyabb hátrányt jelentett a Viborgnak és ezt kihasználva nyert a Hypo.
    Léránt Viviennek gratulálok a játékához! Fontos és pazar gólokat lőtt, gólpasszai is voltak. Egyetlen hibáját is rögtön javította, amikor visszafutva azonnal visszaszerezte az általa eladott labdát. Amennyi lehetőséget kapott, azzal szépen élt és sokat segített csapatának. Úgy látom egyre jobban fejlődik és nagy reménység lehet a jövőben a válogatottra nézve is. Nagyon remélem Prokop nem fogja lenyúlni osztráknak. Ha jól emlékszem ő Újvárosból került ki a Hypohoz.
  • kaloz174
    Igen, érdemes. Először én is kicsit elcsodálkoztam bizonyos hangsúly-beli eltérésektől.
    Másrészt viszont érdemes írni is pár szót, hozzászólásként, mint olvashattad. Szerintem jól esik Babának a kézzelfogható visszajelzés.
  • kaloz174
    Nekem ez nem volt egyértelmű. De megértem, ha így dönt, viszont sajnálom.
  • Isthy
    A mai BL rangadón:

Hypo-Viborg 30-28 (16-13)

Popovics térdsérülést szenvedett a meccsen, kérdés mennyire súlyos. Akik látták a meccset azt írták megvolt a hazai pálya bőven, ahogy lenni szokott. Remélem meg lehet majd nézni felvételről valahol.
  • Isthy
    Köszi, már láttam, de megnéztem még 1x Meg ugye Gin "zakatolós" szövege miatt is érdemes

Azért én úgy gondolom, hogy Gabca elég optimista. Persze neki ezt is kell Sztem a Valcea lesz a másik elődöntős a csoportból. Persze örülnék, ha neki lenne igaza és nem nekem.
  • VMan
    Isthy, 8:25-től Kindl Gabriella interjú, ha még nem láttad volna ;)
    http://www.revitatv.hu/videotar/video-2593.html

előtte pedig van Konkoly Csabával, később pedig Planéta Szimonettával is 1-1 beszélgetés.
  • Isthy
    Még egy kiegészítés ehhez: annak idején elhangzott olyan is, hogy a 2007-es volt az utolsó VB-je. Sztem már Kínában sem lesz ott. Meg ugye nekem már a mostani EB szereplésével is voltak aggályaim.
  • Isthy
    A 2010-es EB kapcsán?
    Mert akkor nekem nincs ebben semmi új. Gin már nyilatkozta többször is, hogy Londonra már nem készül. A megelőző világversenyeken már nem akarja elfogni a helyet az utódok elől, mert a csapatépítés a legfontosabb az olimpiára. Ebből sztem nyilvánvaló, hogy a 2010-es EB-n már nem fog a válogatott kapujában állni. Valamint meglátásom szerint 2011 nyarán klubszinten is befejezi.
  • Isthy
    Azért a világklasszis jelzőt barokkos túlzásnak tartom.

Tény, hogy jó játékos és nagy lehetőségek rejlenek benne. Talán majd Győrben ki is hozzák belőle. Egyértelmű erősítés, amire szükség volt átlövő poszton a jövő évre. Főleg, hogy ha emlékeim nem csalnak J2-ben sem mozog idegenül.