61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Ki lojális ezzel a rohadék népséggel?

A "sosem tudhatjuk" szöveget pontosan arra írtam amire szabizsozso utalt. Ő megértette, hogy kikre utaltam vele. NÁLUK nem tudhatjuk, hogy mire lennének képesek ha Detti vagy akárki megszólalna.
  • tesó07
    Szép volt Veszprém!!Nagyon nagy győzelem!!
  • kaloz174
    A bajnokikon a várható eredmények realizálódtak.
  • kaloz174
    Én is gratulálok a Veszprémnek. Csodálatosan küzdöttek, elismerésem nekik.
  • Gabess8
    Gratulálok a Veszprémnek a mai győzelemhez, fantasztikusan játszottak még a két Szlovén barom állat, nyomását is kibírták, mert mindent megtettek azért, hogy ez ne sikerüljön!!
  • Breki33
    EZIIIIIISSSSSSSSSSSS MEGVAAAAANNNNNNNNNNNNNNN

• Mse
    már amennyiben Dettit még köti szerződés a klubhoz, ugyanis ha jól tudom nem fizetett neki sem a klub -mint Detti is mondta, tartoznak neki sokkal- vagyis a Dunaferr ezzel szerződést szegett, már elég régen...

"sosem tudhatjuk..." na ez nekem sosem volt szimpatikus hozzáállás, h. még te vagy lojális egy olyan klub felé, amelyik igencsak kibabrált a csapatoddal, csak azért hogy hátha később még jól jön, h. nem mondtál igazat róluk...
  • szabizsozso
    Ez érthető,ha mindenki korrekt,na de így?
    Bár a mélyen tisztelt csapatvezetésből kinézem,hogy pereskedne egy kis pénzért a játékosokkal szerződésszegés címén,ha tényleg nyilatkozatstop van a papírban.Mert ez (műanyag) Magyarország.
  • kaloz174
    A Vasmű nem tud fizetni.
    Azt hiszem, ez nem jó hír Újvárosban.
  • kaloz174
    Füge és a gazdi :)
  • Gabess8
    Szerintem nem vagy egyedül a "jó" kívánságaiddal!!
    Én egy sportot szerető ember vagyok, jogilag teljesen nulla, azt meg tudja mondani nekem, valaki, hogy a csajok miért nem kérnek, vagy, van e értelme csődeljárást indítani a klub ellen, azt gondolom, hogy elhúzódna és, nem két fillérbe kerül a megindítása de ha többen összefognának talán lenne esély, de ez lehet csak az én naiv agyszüleményem!!
  • Gabess8
    Nekem annyira nem tetszik, természetesen nem a Baba...
  • kaloz174
    Arra gondoltam, valami aktuális oka lehetett annak, hogy végül is a csajoknál betelt a pohár, miután sokáig kitartottak, és miután sokan tudtuk, hogy szinte egy család voltak, tehát mindenképpen nehéz volt az elválás.

A vezetés, mint hallom, még az utolsó pillanatokat is megkeserítette. Remélem, visszakapják mindezt a sorstól!! Nem tudok mást kívánni nekik, de ezt tiszta szívemből.
  • Isthy
    Sztem sokan tudjuk, hogy mi is volt...

Egyébként jól mutat Baba az első Fradis blogjában lila pólóban De ha az a kedvenc színe, nincs mit tenni
  • Isthy
    Nicsak egy régi ismerős Mármint aki a cikket "elkövette"

Mint tudjuk sajnos ez egy következmények nélküli ország... Volt kikről példát venniük a "felsőbb" körökből
  • Isthy
    Sztem meg a játékosok nyilatkozatilag meg vannak kötve a klubjaikkal kapcsolatban. Ha jól emlékszem mintha még a szerződésükben is benne lenne, hogy milyen nyilatkozatokat nem tehetnek. Bár Detti most éppen nem aktív játékos, de ugye sosem tudhatjuk...
  • kaloz174
    Baba újabb blogja

Jól gondoltam: konkrét oka volt, hogy távoztak a csapattagok. Ha belegondolok, annak a terepjárónak az árából, amelyikkel láttam érkezni az egyik "kedvenc" csv-t, az egész helyzetet rendezni lehetett volna.
    Egyértelműen nem ez volt a cél. Csak kérdés: mi is tul.képpen?...Sajnos, vannak elég elszomorító és felháborító ötleteim.
  • kaloz174
    Újvárosi hattyúdal

Milyen sokan szinte ugyanazt írják (írjuk). Az egészben ez az értelmetlenség a legelképesztőbb.
    3 senki több ezer emberrel mit tehet!! Mindezt következmények nélkül.
  • Mse
    nem hiszem h. sok valóságalapja lenne a cikknek...a temetést is Marian pénzéből fizették... meg amúgy is elég valószínűtlen...:(
    mindenesetre Cozma édesapja hihetetlenül erős, és nagyszerű ember!
  • kaloz174
    Cozma édesapja házat vesz Veszprémben

Régen a kézilabda számomra egy csodálatos kikapcsolódás volt, a szabadidőm ünnepnapjai...Ma?
  • Breki33
    Ennek a cikknek csak az utolsó mondata pozitív...
  • Isthy
    Minden bizonnyal a folytatás több okból is Fehérváron valószínűsíthető. Hacsak valami csoda nem történik a nyáron. Mondjuk sztem sajnos nem fog...
  • szabizsozso
    Sajnos nálunk nagyon kevesen merik kimondani az igazat.
  • Mse
    "Ki a felelős azért, hogy a szakosztály anyagilag ilyen nehéz helyzetbe került?
    – Erre nem tudok válaszolni, mert a gazdasági ügyekhez nem értek. Játékostársaimmal tettük a dolgunkat, nem is akárhogyan. Mert az idén ünnepelhetnénk a Bajnokok Ligája és az európai Szuperkupa megnyerésének tízéves évfordulóját. Tehát én azt gondolom, hogy mi teljesítettük azt, amit elvártak tőlünk. Ezért most másnak kellene kritikusan a tükörbe néznie."

politikailag korrekt...
  • Duby
    Szétszéled az újvárosi sikercsapat
    Kézilabda. Anyagi gondok miatt megszűnhet a Dunaferr női együttese

A korábbi ötszörös magyar bajnok Dunaferr női kézilabdacsapatát a megszűnés veszélye fenyegeti, a játékosok zöme már el is hagyta a klubot. A csapat edzője, Imre Vilmos, a női válogatott szövetségi kapitánya sem marad tovább. A klub játékosa, Ferling Bernadett szomorúan figyeli a haláltusát.

– Mit szól a Dunaferrnél kialakult helyzethez?
    – Iszonyatosan el vagyok keseredve. Korábban öröm volt a Dunaferr csapatában játszani, most pedig mindenki megy, menekül, amerre lát. De még mindig azt mondom, hogy reménykedem abban a bizonyos szalmaszálban, mert ha a kézilabda nem is lesz professzionális szintű, de legalább amatőr szinten fennmarad a városban.

– Ki a felelős azért, hogy a szakosztály anyagilag ilyen nehéz helyzetbe került?
    – Erre nem tudok válaszolni, mert a gazdasági ügyekhez nem értek. Játékostársaimmal tettük a dolgunkat, nem is akárhogyan. Mert az idén ünnepelhetnénk a Bajnokok Ligája és az európai Szuperkupa megnyerésének tízéves évfordulóját. Tehát én azt gondolom, hogy mi teljesítettük azt, amit elvártak tőlünk. Ezért most másnak kellene kritikusan a tükörbe néznie.

– Mit ajánlott a klub vezetése, ha egyáltalán tett valamilyen ígéretet az elmaradt fizetések és prémiumok kifizetésére.
    – Fogalmam sincs, mert minden játékosnak egyéni szerződése van a klubbal. Amit tudok, hogy hosszú hónapok óta tartoznak a fizetésekkel. A játékosok többségének elfogyott a türelme, ezért is távozott, mert már nem hitt az ígérgetésekben.

– Önnek is tartoznak?
    – Igen. Nekem is tartozik a klub.

– Mekkora összeggel?
    – Nem szeretnék erről beszélni, de jelentős összegről van szó.

– Májusban szülni fog, után visszatér a Dunaferrhez, vagy ön is távozik?
    – Ha nem jön egy megmentő, ha nem oldódik meg az anyagi gond, akkor az én türelmem is véget ér. Megbeszéltem már a családommal, és úgy néz ki, én sem maradok a klubnál. De most elsősorban az anyasággal, a szüléssel foglalkozom. A hogyan továbbról ráérek még dönteni. De nyugodtan leírhatja, a szülés után még egy-két évig játszani szeretnék.

Magyar Hírlap - Burkovits Ferenc (2009-02-24)
  • szabizsozso
    Én az elmaradott középkori agyammal nagyra becsülöm Anita döntését,aki otthagyta azt a csapatot,ahol átverték a nővérét a mindkét kapus ugyanannyi lehetőséget kap dumával.Bár lehet Konkoly sem bontotta ki anno az igazság minden szeletét.
    Remélem Csabán jól érzik majd magukat,én szurkolok nekik.Anita meg kap egy piros pontot pluszban
  • kaloz174
    Van abban valami, amit írsz. Elismerem. Ha Csabára mennek, az érdekes viszont, mert, úgy tudom, hogy ott van egy egészen jó képességű kapus.
  • Mse
    köszönöm, a csapat nevében, hihetetlen erősek a srácok!
  • Mse
    a Békécsaba jó csapat lesz, érkezik egy régi kedves ismerősünk is, ha jól hallottam ;)))

Herr Anita szerintem érzelmi alapon döntött, ami alapvetően a sportban nem okos, de jelen esetben nem biztos, h. rossz döntés, sőt ismerve Vanyus álláspontját a fiatal és olcsó játékosokról, még lehet h. jó döntést is hozott :D
  • kaloz174
    Azt értem, ha Orsi menni akar, mivel jobb játszani, mint a padon ülni. De hogy Anita miért megy, azt nem egészen látom át. Szerintem rosszul teszi.
    Ennek kapcsán - okkeresés - beleolvastam a győri fórumba. Ahhoz képest, hogy jelenleg az ETO van kivételezetten jó helyzetben, elég érdekes, feszült hangulatot tapasztaltam.
    Bár lehet, hogy csak a Herr-lányok távozását dolgozzák fel többen nehezen. Mindenesetre fura ezt látni most, Kohász-drukkerként.
  • Breki33
    A kézilabda elitklubok magyarázatot várnak az IHF elnökétől

link
  • Breki33
    Távozik a Győr kéziseitől a Herr testvérpár

A nyáron elhagyja a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát a válogatott Herr Orsolya és testvére, Anita. "Herr Orsinak nyáron lejár a szerződése, amelyet a kapus nem kíván meghosszabbítani. Mi is úgy gondoljuk, nem túl szerencsés, hogy Pálinger Katalin cseréjeként van számon tartva" - mondta Konkoly Csaba vezetőedző a handball.hu-nak. "Testvére, Herr Anita dönthetett, nálunk marad vagy elhagy bennünket. Másfél hete ő inkább az utóbbit választotta. Remélem, hogy jól megfontolt döntést hozott." Herr Orsolya háromszoros magyar bajnok, négyszeres kupagyőztes, olimpiai negyedik helyezett. Anita a válogatott bő keretéhez tartozik.
  • kaloz174
    Akkor elmentek ők is :(
  • Isthy
    Hogy is szólt az a gyomorforgató mondat? "Akinek nem tetszik el lehet menni"

Ma már kiderült, hogy Pumi is megy. Esélyes, hogy a sérült Olcsa helyére Fehérvárra.
  • Gabess8
    Remekül összefoglaltad.
  • Duby
    Veszteség veszteség után.
    Vajon mi marad az egyszerű dolgozó embernek ebben az országban, ami élhetővé teheti sanyarú életét? A becsületesen munkába járó, bérből és fizetésből élő magunkfajták orra előtt sorra csukódnak be azok a lehetőségek amik emberibbé, kvázi életté teszik a létezést.
    Ezt leginkább azon "megélhetési" bűnözőinknek köszönhetjük, aki irányítói, tulajdonosi, felelős vezetői pozíciókban vannak ebben az országban. Mindig mindenhol, kicsiben is óriásiban ugyanaz a történet, ugyanaz a forgatókönyv, analóg az eredmény.

Abba meg aztán végképp félelmetes belegondolni, hogy évek hosszú sora óta kijelenthető, hogy a Dunaferr NK-nál zajló folyamatok analógiája egy az egyben megegyezik egy Magyarország nevű országban történő események sorozatával.
    Itt az eredmény.
    Nem fog fájni.
  • P e p p e
    Detti volt...
  • P e p p e
    "Kisbabát várok májusra, de az újvárosi eseményeket élénken figyelem, hiszen tizennégy évig itt kézilabdáztam, s szerettem volna ebbe a csapatba visszatérni. Nem hittem, hogy ennyire elmélyülnek a gondok, hiszen most úgy látszik, a nyáron másik klub ajánlatát kell elfogadnom. Ez a kisbaba miatt nem lesz egyszerű, pedig egy-két évig még szeretnék játszani."

EZ A FASZA!!!!

• Isthy
    Azért ti láttátok a teljes képet a dologról, amik itt nem is szerepelnek és rávilágítanak az okokra is. Meg ugye ezek a hivatalosan bevallott információkból származó adatok. Az a három, APEH által kezdeményezett eljárás bizonyára nem véletlen volt 2007-ben és 2008-ban.
  • Isthy
    Az, hogy végre becsődöljön az egész. Azután persze hátrahagyva az egész több tízmilliós tartozást szépen odébbállnak.
    Egyébként összeadva a 2004-2007-ig tartó 4 éves NETTO bevételt a következő jött ki: 1,256 milliárd Ft.