Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. senki nem mondta, hogy nem hibáztak a lányok, csak tudod nekik ki van adva, mit kell csinálni, amit hosszú évek óta csinálnak, és már a hülye is tudja, melyik fogura mit takar...nincsenek új verziók, sem támadásban, sem védekezésben...
2.nem kent senki semmit Andrásra, mert a csapat a hibás együtt, csak nem kellene mutogatnia, hirtelen, NEM VALÓS állításokat tennie. Én minden sajtótájékoztatón bent voltam a vb-n, sajnos SOHA, egyetlen alkalommal sem ismerte el esetleges hibáit...pedig a játékosokat õ küldi pályára és õ hozza le onnan...
3. Nem a lányok kezdték a sárdobálást és Kati már ott Párizsban cáfolta (tv-n keresztül)azon kijelentéseket, amiket a kapitány tett. Az öltözõben ugyan nem voltam bent, de a környékén nagyon is...
Én tiszteltem András munkásságát, amit a Fradival tett, de valahol most nagyon elvesztette a fonalat és ezt be kéne látnia.(amit a decemberi Szabella-kupán is mûvelt...hát elnézést, de az a viselkedés nem a válogatott kapitányához volt méltó, pláne nem a nyilatkozata...)
1. a véleményetek egyoldalú és kizárólag a lányok védelmében (fõleg a Görbiczében) történik. Ilyenkor persze elfogadható EV véleménye is, mivel pont passzol, egyébként ti is utáljátok.
2. senki sem tagadja, hogy NA is követett el hibákat, de nem kellene rákenni mindent , mint elõdjére is. Akkor sem Mocsai adott le 5-6 gólos elõnyöket, szórta el a labdákat, stb. Csak egyszerüen nem tudta ráncbaszedni a kisasszonyokat.
3. ami meg a nyilatkozatokat illeti, azoknak csak szembesitéskor van érdekességük. A másik háta mögött mindenki azt mondhat, amit nem szégyel! Mivel sem EV, sem én, sem ti nem voltatok az öltözõben vagy a környékén, azt kellene elhiggyük amit az egyik vagy másik fél mond. Ti ezt teszitek, én nem. Akkor már hiszek inkább a saját több évtizedes tapasztalataimnak ezen a téren.
Nem a szakmai felkészültség alapján, hanem morális szemszögbõl nézve: most bárki jobb lenne Németh Andrásnál. Itt nem fog varázsütésre megoldódni minden probléma, nem fognak egy sugallatra egybõl vakon bízni a játékosok a kapitányban, nem lesz könnyes összeborulás szívszaggató háttérzene kíséretében. Se egyik oldal, se másik oldal ezek után nem fog érdemben együttmûködni, hanem jó magyar szokás szerint elkezdõdik az állóháború, a lövészárokharc.
Persze Németh is csak áldozat lenne, és lesz az olimpia (vagy csak a selejtezõ) után, mert mindeközben a szövetség "az eddigihez hasonló magas színvonalú szakmai munkát végez a háttérben", amire legalább addig se figyel a nagyérdemû.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
EV valóban nem NA szeretõ, de jelen esetben csakis tényeket közölt, amik elhagyták annak idején NA száját...
Nem csk gyõri játékosokkal volt probléma...szerencsére a helyszínen ezt pontosan lehetett látni.
Sajnos, NA magyar bajnokságban megfáradt idegrendszere nem sokat javult a jelek szerint, annak ellenére, hogy a Hyponál állítólag ideális környezetben dolgozik. Nyilatkozata értelmetlen volt, ráadásul indokolatlanul túlfûtött. Fegyelmezettség: ez nem csak a profi játékosnak, hanem a profi edzõnek is sajátja kellene, hogy legyen.
Pálinger Kati nyilatkozatai ezen a téren számomra ezért értékesek különösen.
Ezzel együtt a szövetségi kapitánynál jobb szakembert nem tudnék a válogatott élére, jelenleg. (Többekkel ellentétben én is a maradása mellett szavaztam volna, de remélem, hogy azon a bizonyos ülésen a Szövetségben a pr.nyilatkozatok mögött azért sor került érdemi könzekvenciák levonására is. Ez majd tavasszal kiderül.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ahogy viszont úgy tûnik Te fantáziálgatsz a történteket illetõen..
Ellenben érdekelne, hogy mi kivetnivalód van az All-Star csapattag Görbicz teljesítményével kapcsolatban?
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
Most mindenki fejvesztve rohangál, hogy megfelelõ mezt találjanak!!<#rinya>#rinya><#zavart1>#zavart1><#levele>#levele><#mf1>#mf1>
NA folyamatosan saját szavainak mond ellent, ha csúnyán akarnom írni, akkor meghazudtólja önmagát...<#nemtudom>#nemtudom>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy lesz a bl további lebonyolítása?
Hát, Isthy, szerencsére nem jött be😊
én már nem kérnék NA munkájából egy ilyen nyilatkozat után, ennyi...lehet ragozni, de ez a véleményem...
egy csapat vezetése,együttmûködése úgy általában szerintem bizalmi kérdés, akkor tud csak ennyi ember együtt dolgozni, ha egymásfelé, és a kapitányfelé is megvan a bizalom, a tisztelet...
a magyar válogatottnál ez nem volt meg a VBn, és nincs meg...meglátjuk egy felülrõl jövõakart hatására újból meg lesz e...
részemrõl asszem befejeztem. 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Azért próbáljuk már meg ne csak a játékosok dolgait firtatni... mert ma itt elsõsorban ezt lehetett olvasni, pedig másoknak is benne volt a keze bõven ebben a szereplésben. Sokaknak kellene magukba szállni és önkritikát gyakorolni a pályán lévõkön kívül is. De tõlük sem hallottunk még ilyet...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy megtanultak játszani egy hét alatt.
Mögötte azért ott volt egy végletekig profi és sikerorientált szövetség, fölturbózott utánpótlásneveléssel, következetes menedzsmenttel.
Itt meg egyértelmû a támogatás (!) egy látványosan nagyot bukó gárda iránt. Még csak kétség sem merült el, ezt fájlalom nagyon.
Hibának tartom az általánosítást, és azon játékosok elõvételét, akik a rendelkezésükre álló lehetõséget maximálisan ki akarták használni, és hajtottak is becsülettel.
Azonban a történethez hozzátartozik az általam "nagyra tartott" <#hehe>#hehe> Kovács Péter efektus, amit õ tett szóvá, hogy a játékosok manapság több helyen is ellenszegültek az edzõnek, ha úgy gondolják nem rendelik magukat alá, s ennek legtöbbször edzõmenesztés a vége. Ámbár mikor a játékosok ekkora marketinget kapnak, ennyire elszalad az értéke annak, hogy egy csapat meg tudjon tartani valakit, ekkora reklámhordozó egy játékos, akkor ez egy várható és kiszámítható folyamat.
Egyre több a problémás terület a kézilabdában, nagyon pesszimista vagyok.
Mindenféle bántás nélkül, én erre csak annyit mondok, hogy Marti Breivik!! 15 éve vezeti a válogatottat, és bizony ott is voltak mély pontok, rendesen!!!!!
Lehet a kapitányt szeretni, vagy nem, de a játékosok felelõssége is bizony felvetõdik! Mert a VB 8.-helyben, bizony nagy szerepük volt nekik is! Szerintem, mindenkinek a saját fejében helyére kell tenni a dolgokat, és tudatosulnia kell, hogy egy olimpián képviselik az országot! Részemrõl, a bizalom megelõlegezett, hisz oda, még el is kell jutni!!!!
Gratulálok a Gyõrnek a 100 %-os csoportgyõzelemhez! <#taps>#taps>
A Fradi sajnos az elsõ meccsen Podgoricában rontotta el a KEK szereplés lehetõségét...
Vajon melyik jön be holnap délben a 3 változatból?
1. változat: ETO, Hypo, Nürnberg, Viborg
2. változat: ETO, Zvenigorod, Viborg, Lada
3. változat: ETO, Valcea, Nürnberg, Lada
DUNAFERR FOREVER!!!
Önkritikát pedig mindenkinek kéne gyakorolnia minden szinten, nemcsak a játékosoknak... Mondjuk magán kezdve, ahogy meg is fogalmazódott a riportban. De ugye itt nálunk mindig "más" megoldás kerül elõtérbe...
Gin elmondta, amit úgy gondolt, hogy a csapat nevében csk-ként el kellett mondania. Görbének azért sokkal könnyebb helyzetben volt, neki nem kellett ilyen irányban gondolkodnia. Nem jó ez, hogy már itt tart a dolog, hogy a médiában "jeleznek" egymásnak... Még ha néha üdvözítõ is, hogy napvilágra kerülnek a dolgok, mert azok elõbbre vihetik az ügyet. De itt nálunk ez nem így szokott történni, mint korábban említettem már...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Átadtam az illetékesnek, nagyon szépen köszöni. Szépen javul a térde, már simán mászkál és autózik, de az igazi terhelés azért még odébb van. Most a gyógymasszázsok és a gyógyfürdõs kezelések vannak soron.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Eléggé idény eleji volt még a forma, pénteken ennél sokkal több kell. Szerencsére a fórumtagok formája jobb volt <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tudom ki mennyire érzi magát hibásnak, de az viszont tény, hogy Mehlmann a döntõ fontosságú meccsek mindegyikén komoly szerepet és lehetõséget kapott a bizonyításra, amivel nem hogy nem élt, de kifejezetten káros volt a pályára való küldése. Tomori és Hornyák esetében ez nem mondható el, egyrészt mert pl. Tomi VB újonc volt, így még nem kellett senkinek sem helyreraknia (ha a Vasasban eltöltött évekre gondolsz, akkor azt ott megtették és tudomásom szerint azóta szükség nem volt rá), másrészt pedig epizód szerepet kaptak a világbajnokságon.
Nem tudják.
Ha tudnák, akkor nem kevés idõvel ezelõtt elkezdték volna kongatni a vészharangokat.
Nem azért, de mindenféle érzelem, pláne elvakultság és elkötelezettség nélkül, egy magyar szövetségnek egy vb 8. hely után fel kell állítani a mindenkori kapitányt, ha a fene fenét eszik is! Ez nem nézõpontok, meg elméletek kérdése, ennek egy a sportág magyarok által képviselt színvonalán mûködõ sportági szövetségnél alapértelmezésnek kellene lennie. Már ha a maximumra járatás és a minél több trófea begyûjtése a cél. De ahol nem az...
Gált meg próbálja a kapitány felhozni -mint Ibit NA- remélem több sikerrel, mondjuk Gyuszkó azért jóval jobb játékos mint Ibi 😄D -de azért ne felejtsük kéztörésbõl lábadozik, ahogy Csaszi is...