Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, most egy újabb jókifogás, amiért nem fogsz ;DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kezdõcsapat és 1. és 2. számú között van különbség... legalábbis szerintem 😄DDD

mondandód második feléhez, épp a pillanatnyi formáról írtam, nem tûnt fel? 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Hazai pályán kupában

Véglegesen eldõlt, hogy mindkét EHF Kupa nyolcaddöntõjét itthon játszhatja együttesünk a Knjaz Milos gárdája ellen..."

Dunaferr kupameccs

Pedig már majdnem csináltattam útlevelet.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Nem akarom elhinni, hogy komolyan írtad!
Létezik a földön - sportágtól függetlenül - olyan válogatott, ahol az adott pozícióra nincs 1. és 2. számú játékos? Az a fogalom, hogy "kezdõcsapat" nem is létezik?! 😮
Akkor pl. a Dunaferrnél miért mindig ugyanaz a csapat kezd, ha mindenki egészséges, s mindenki jó formában van? Ha nincs 1. és 2. számú játékos, akkor nagyon ritkán kerülne sor ugyanarra az összetételre - ehelyett?
Azt meg csak minden magyarázat nélkül egyszerúen kimosolygom, miszerint Detti lejátszaná a pályáról Tóth Timit. Ellentétes forma esetén elképzelhetõ. Azonos forma esetén teljesen kizárt, de ezt te legalább olyan jól tudod, mint én! Irányítónak Detti jobb, ez tény, de lövõnek semmi szín alatt!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

az oké, de Skala akar edzõ lenni? -vagy kész "tény" h. lemond/felmentik a válogatottnál??

Varga távozása egy dolog, kell helyette más... habár én épp munkát keresek ;PPPP

VMan
ma az üvöltözõs Varga volt csak

HAJRÁ MAGYAROK! :]

😄DDD na de Skala mit szól ehhez?

😄DDDDDD
kérdés vajon ki megy helyes irányban ;PPPP

VMan
szerintem jó a sansz rá, hogy a debreceni lányok edzõt akartak buktatni. botrányosan gyengén játszottak, egyedül Temest lehet felmenteni, és még Nagy Ivetten és Triffán látszott az akarat... 3 új ember, vajon véletlen?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

amíg olyan van egy válogatottban h. elsõ meg második számú játékos, addig mindig is feszültség lesz a lányok között és lányok és edzõ között...ugyanis hiába elsõszámúnak kikiáltott vki, ha úgy teljesít mint pl. Ibi, vagy hiába másodszámú (szerinted) Detti, ha padról beállva lejátsza az elsõszámúnak kikiáltott ballövõt...
a modern kézilabdában egy régikor letûnt eleme, amit te emlegetsz..illetve sajnos van akinél még ez a bevált szokás...

a személyeskedést, sértegetést kéretik abbahagyni, ha azon kívül nincs más mondanivalód, akkor inkább ne írj semmit... 😉 köszi

kaloz174
Na ez érdekes. Most olvastam egy beszámolót a Goli-Loki meccsrõl. Az illetõ a jövõ és a múlt csatájának aposztrofálja a mérkõzést. Nem akarom cáfolni, de én Siófokon nem láttam a jövõ csapatának a Golit, mint ahogy a TV-s meccsek alapján a Lokit sem a múlt csapatának. Mindenesetre érdekelne egy hiteles beszámoló.

kaloz174
Na tessék! Már szóra sem méltatják a szegény embert.<#rinya><#nyes><#wink>

Szerintem NA nem óhajtja betörni Pálingertsem, Görbét sem s a többieket sem. Ha akarta volna, akkor az elsõ fintorokra hazakergeti õket! De ez az õ magánügyük, õk cseszték el, õk tegyék rendbe! Amiért naphosszat itt verem a szám az, hogy ezt ne a drukkerek szabják meg és fõleg ne tüzeljék ellenállásra a lányokat.
Duby
Egyszer volt Budán kutyavásár! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Látod, ebben az írásodban sokkal többet mondtál most nekem, mint az elõzõ sokban ezen az oldalon.
Azonban, míg ezt a kapitány, így, ahogy Te értékeled, nem kommunikálja a csapata felé, addig akár csak úgy is lehet értelmezni, hogy márpedig Németh András akkor se enged, ha a fene fenét eszik is, marad a posztján, márpedig õ "betöri" azokat a "beosztottjait" akik csak arra várnak, hogy annyit mondjon (akár csak négyszemközt), hogy "bocsi, én is hibáztam". Betöri õket, a következményekkel, és az eredményekkel nem törõdve.

kaloz174
Vajon Csucsu hogy vélekedik minderrõl? Régen járt erre, pedig szívesen olvasnám, mi történt a Lokival, azt leszámítva, hogy Skaliczky az ffi EB-vel (elõször úgy írtam: "a fiúkkal"😊 de nem akartam, hogy megint Duby tollhegyére kerüljek. <#ejnye1>) van elfoglalva jelenleg.

Bár talán Viktor majd mesél nekünk, ha elment a meccsre. <#wink> Kérem szépen. <#vigyor2>

kisérletezésre nem hiszem, hogy az olimpiai szereplés lenne az legideálisabb terep! Vonja le mindenki a konzekvenciát a Vb-rõl, tegyenek meg mindent a sikerért, s utána lehet elválni egymástól.
SomogyiG
Továbbra is azt tudom csak mondani: a gyerek repül, a szenny marad. A leendõ kapitány feje felett meg állandóan ott fog lebegni Damoklesz kardja: vajon mikor jut eszébe a két "primadonnának", hogy csináljunk egy új szövetségi kapitányt?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

na ja, könnyû akkor jópofizni/ örömködni, mikor megy a szekér! No de most épp egy nagyot bucskázott, úgy, hogy sokan vagy a lovakat hergelték, mások meg kerekeket fékezték. S mindenért a kocsis a hibás! Szerintük.
Duby
Nem oké, Gábor! Persze, hogy mindenki vállalja a felelõsséget! Mindenhol írtam, hogy csak a szövkap hátán csattan az ostor, amit végül is nem érdemel.
De véleményem szerint a JÖVÕ szempontjából ez lenne a megfelelõ lépés. Pesszimistán látom, mert nem bízom a kiegyezésben, ha bíznék, akkor azt írnám, maradjon.

Már az elején írtam, hogy a szövetség pajzsként, maga elõtt tartja õt, mert ha érdekük lenne, tennének lépéseket annak érdekében, hogy ráncbaszedjék a társaságot Andrással együtt. Oda lehetne hatni, hogy márpedig ekkorra és ekkorra valamennyi játékossal közös értékelést kérünk a vb-rõl, s kinyilvánítását annak, hogy ezennel tiszta víz kerül a pohárba, és milyen közös irányvonal mentén mennek tovább a dolgok.

Az érdemi megegyezésben nem bízva a "melyik ujjamat harapjam meg" szituban mondom azt, hogy másik kapitánnyal kellene megpróbálni az olimpiát.

jó, jó, de nem mi kell feldolgozzuk a Vb eseményeit, hanem a szereplõknek! Mindkét tábor részérõl kompromisszumkézséggel és nyitottsággal. Csakhát, amig az egyik tábor kibicei szitják a parazsat, öntik rá az olajat, mitõl is támadna kedve az illetõ félnek a nyitottságra/kompromisszumokra? A kapitány részérõl tiszta a helyzet: vállalta a további gyûrõdést, tudja, hogy sok választéka nincs mint kb. ugyanazokkal kiharcolni a kvalifikációt és jó eredményt elérni Pekingben. No de Pálingerék mit is akarnak? Az edzõ NA, kérjen tõlük bocsánatot, hogy és miért? Nem akarnak játszani a keze alatt? Hogy akarják a dolgokat lerendezni, ha folytatják az ellenséges nyilatkozatokat, a durcáskodást?
Isthy
Amit itt olvastam a mai napon az finoman szólva is "nem semmi". Néha nevethetnékem támadt, néha meg sírhatnékom. Kár, hogy az elmúlt idõszakban sikerült elérni azt a "színvonalat", ami egyre több fórumot jellemez mostanában...

Én inkább egy meglepõ eredményt írnék ide: Goldberger-DVSC 30-28 (16-14)

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Bennem azért nem vetõdik fel, mert ez az ország errõl szól sajnos. Ilyenek vagyunk mi magyarok. Nézz csak körül mi folyik az országban.
Ha látnám esélyét annak, hogy egy nagy közös összeüléssel teljes mértékben fel tudnák dolgozni a vb-t, és legalább a 2003-mas összefogással nekiindulnának Pekingnek, akkor persze, hogy az lenne a legjobb megoldás, mint ahogy Norvégiában, Franciaországban, stb, stb az is volt.
De, mi magyarok, erre képtelenek vagyunk.

SomogyiG
Éljen és virágozzék a megbonthatatlan és örök Dunaferr-ETO barátság!

SomogyiG
Ha visszaolvasod az írásodat, pontosan azt teszed, amit kifogásolsz! Méginkább így van, ha a korábbi beírásaidat is visszaolvasod!
Írod, hogy rengetegen betliztek. De csak egy ember fejét követeled. Ez így szerinted OK?
Ne akarjunk úgy rendet tenni, hogy csak a gyereket dobjuk ki a kádból, de a koszos vízet benne hagyjuk!
Állítod, hogy személyeskedek, vagy arról az oldalról személyeskednek, amelyiken én is állok. Kérdezem: ki és kivel szemben?
Ha a VB résztvevõire gondolsz, akkor igaz, de mindkét irányban, azaz a szövetségi kapitány is nevesítve lett - nem volt nehéz - és azok a játékosok is, akik nem hajlandóak együttmûködni a szövetségi kapitánnyal!
Ha rám/ránk, akkor viszont nincs igazad.

Táncos ETO
Minden mondatoddal egyetértek Duby és csatlakozom Hozzád! <#eljen>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

mese, mese, meskete! A látszólag korrekt és a nyiltan ellenséges megszólalások végsõ kicsengéese egyaránt: leváltani NA-t! Fel sem vetõdik bennetek a lehetõségnek a gondolata, hogy márciusban s majd agusztusig rendbe lehet rakni a problémákat! Számotokra ez már egy lezárt fejezet, így aztán a szirénénekeknek semmi értelme! Ne akarjátok már hülyiteni az embert!
SomogyiG
Nagyon jó a norvég példa! Brievik asszony annyi ideje szövetségi kapitány, mint amennyi idõt Németh András a Fradi élén töltött. Ha jól belegondolok, ebben a 15 évben a norvégoknak nem egy mélyrepülése volt, s 8-nál rosszabb helyen is voltak. Ott kizárt, hogy egy játékos a száját az edzõre táthassa, vagy ne azt tegye, amire utasítják - legfeljebb 1x teheti meg!

Ferling Detti kiemelése nem arra vonatkozott, hogy Õ konfliktusba keveredett volna bárkivel is. Arra utaltam, hogy sokan amiatt követelik Németh András fejét, mert nem Detti az 1. számú irányító és nem is 1. számú átlövõ! (mint ahogy szerintem nem is az, de már írtam, hogy 2-nak lenni csak nálunk szégyen!

Duby
Mekkora törvényszerûség az, hogy aki írja, hogy a másik meggyõzhetetlen, csõlátású, elfogult és nem tárgyilagos, az pont õrá igaz.
Továbbá aki felfogni sem képes a másik álláspontját, nem hogy értékelni és elfogadni, hogy akár annak is lehet létjogosultsága, hogy más, máshogy gondolja, elõszeretettel nyúl a személyeskedéshez.

Szembetûnõ, hogy a kapitány lemondásában a megoldást látók valamennyien a kapitány érdemeinek teljes elismerésében, eredményeinek, munkásságának nagyra értékelése mellett állítják, hogy ez lehet a legjobb megoldás. Továbbá egyöntetûen kijelentik, hogy a csapat, sõt szinte az egész magyar kézilabda-apparátus betlizett óriásit Franciaországban, nem Németh András az elsõszámú és egyetlen felelõs. Amikor kinevezték, akkor sem ellenezte egyikõnk sem, egyhangú volt a támogatás.

Szembetûnõ, hogy a kapitány maradása mellett állók, álláspontjukat érdemben erõsítõ érveket nem hoznak fel, gyakran személyeskednek. Légbõlkapott információk alapján támadják a játékosokat, kiragadott mondatokba, félmondatokba kapaszkodva kóstolgatják a tõlük eltérõen gondolkodókat.

Õszintén sajnálom, hogy ez a fórum ilyenné vált. Nem ez volt itt a jellemzõ. Alapértelmezés volt egymás értékelése és elismerése. A párbeszéd és vita mindig egymás megbecsülése mellett zajlott, pedig voltak történések rendesen, csatáztak csapataink egymással keményen. Mégsem volt sértõdöttség, sértegetés, személyeskedés.
Ne menjünk el ebbe az irányba! <#help>

mert egyesek nem akarják! Többek közt pl Egri sem és még jópár hasonszõrû társa, s a többi hangadó, akiknek csak egy kivánságuk van: ne NA legyen a kapitány!
kaloz174
Pedig CSAK akkor várható eredmény, konkrét és átvitt értelemben egyaránt, ha újra ez lesz a fõ szempont.
Egyébként nagy csalódás lesz az olimpia. Leginkább pl. Pálinger Katinak, akinek - bár nagyon bízom benne, hogy nem így lesz - talán ez lesz az utolsó hasonló lehetõsége, vagy pl. az átlalad kiemelt <#shakehead> Ferling Dettinek is.
Tudom, hogy minden csalódás kiemeli, felnagyítja a hibákat, ellentéteket, de erre, ami most folyik, nem számítottam. Mások, pl. norvégok, levonják a tanulságokat (az igaziakat), és új lehetõségeket, módszereket keresve, megújulnak. Miért is nem lehet ezt a példát követni??

SomogyiG
Ne haragudj, de ez a "szakmai sík" egyszerûen nevetséges elkendõzés! Ez nem Rád hanem Pálingerre és a bíztatóira értendõ!!!
Semmi olyant nem mondott, amit pl. csak az index fórumról ne lehetne 10 perc alatt összeszedni!
- Kivideóztak bennünket - mint ahogy mindenki mindenkit
- egysíkú a védekezésünk, ami könnyen kiszámítható - az oroszok Trefilov óta ugyanúgy védekeznek, a 6-os falukon kívül semmi mást, mégis nyertek egysmást
- elavult a 2-esek kirepülõ védekezése - olyannyira, hogy a Viborg a mostani BL sorozatban szinte csak így védekezik, legutóbb ellenünk is
- miért nem hoztunk semmi újat - mert mindenkinek a padlása tele van új variációkkal. Ha jól belegondolok, egyetlen válogatott sem hozott semmi újnak mondhatót, esetleg a "vészkapus"-t, de az sem mondható kifejezetten újnak.

Pálingerrõl meg már elég régóta tudjuk, hogy ritkán irányítják a nyilatkozatait józan megfontolások! Elég, ha csak a Dunaújvárosba igazolása utáni nyilatkozatára, vagy az ETO elleni "bajnoki döntõt" követõ nyilatkozatára gondolunk. Görbicznek legalább volt annyi esze - vagy szóltak neki - hogy csendben maradt, pedig legalább annyi sara van ebben a bizalmi válságban, mint Pálingernek!

no, olvtársak, nem kell sokáig gyülölködni a fradival, megteszi nektek azt a szivességet szeretett kormányunk a megszüntetésével. S akkor már NA sem fog fradistákat behivni, sõt õ sem fog szerepelni.... kampec
mert a megoldási ajánlat minden esetben a leváltása volt! Ergo, az egyik hibás bünhõdik, amásik meg röhög a markába és adott esetben megcsinálja ezt az utóddal is!
kaloz174
Itt elõttem x-szer írták le, hogy nem egyedül NA a hibás. Vajon miért írod az ellenkezõjét??

kaloz174
Bizony csalódás számomra és nagyon sajnálom, hogy így gondolkozol olyan játékosokról, akiknek a magyar kézilabda már most rengeteget köszönhet, életüket határozza meg a játék iránti alázat.<#conf> Ezt Te is láttad, láthattad, hosszú éveken keresztül.

Meg kell keresni az okokat - nem érzelmi alapon - mert minden egyéb (stuccpolitika, bûnbak-keresés, egymásra mutogatás) csak a megoldástól veszi el a figyelmet és energiát.

Pontosan azért gondolom, hogy Pálinger Kati, aki ugyancsak hosszú idõt töltött már el címeres mezben, helyesen tette, amikor nem a személyes okokra, hanem szakmai síkra próbálta terelni a szót.
Én azok közé tartozom, aki abban bízik, hogy erre Németh András is képes lesz. Remélem, nem csalódom. (Ha nem így lesz, tényleg jobb lett volna lemondania.)

Háát, igen. Nagyon kibujt a szög a zsákból! Csakhát, a válogatott az egy, a klubbérdek az más (kellene legyen). S azt nem veszik észre, hogy az ilyen jellegû támadásokkal a lányok hibás szemléletét erõsitik. Ezért aztán a szokásos mmaszlag: 1. az edzõ a hibás fõleg, mondjon le vagy, 2. mindenki hibás, de mondjon le az edzõ. Aztán utánunk az özönvíz.....ezért aztán esélyt sem adnakl annak, hogy ha lecsillapodnak a kedélyek, ki lehet bezsélni a bánatot és rendbe lehet raknia cspata szénáját. Remélem az okosabbak ezt teszik....
SomogyiG
Le a kalappal elõtted! Kitartóbb vagy, mint én, aki már letettem arról, hogy meggyõzzek olyanokat, akik semmi szín alatt és senkinek nem hagyják megygõzni magukat.
Alapvetõen két vonulat van. Az egyik az, hogy legyõztek bennünket, elhódították a bajnoki címet, ezért vesszenek! Természetesen ezért a legfõbb bûnös Németh András, aki harmadannyi pénzbõl épített sikeresebb csapatot, de természetesen vele együtt bûnös Kirsner Era és Tóth Timi is, ezért támadják Õket is! Tény, hogy itt nagyjából egy szószóló van, de az indexen vannak egy nagy rakással.
A második vonulat az, hogy a másik csapatbeli kedvencek a Kiss Szilárd féle Dunaferr = válogatott elképzelés óta meglehetõsen háttérbe szorultak. Borbás 2. számú beállós lett, Ferling 2. számú irányító, ill. 2. számú ballövõ lett, ezt is nehéz elviselni, és meg sem lehet bocsátani - sokak szerint.
Ez a két vonulat ott találkozik, hogy Németh András közellenséggé vált, mert nem tudott uralkodni azokon a játékosokon, akik ellene fordultak!
Megtehette volna nyugodtan, hogy lemond, hiszen anyagilag semmit nem nyer a maradással - szerintem erkölcsileg sem - s a lemondással sem veszít. Viszont az elvállalt munkát be akarja fejezni, vagyis a válogatottat ki szeretné juttatni az olimpiára! Sajnos van annyira naív, hogy bízik azok józan belátásában, akik ellene fordultak. Holott látnia kellene, hogy azok számára a címeres mez semmit sem jelent, s bármit hajlandóak beáldozni, hogy az akaratukat véghez vigyék!
Ez valóban nagy hibája Németh Andrásnak, talán élete legnagyobb hibája!!!

miért? gondolom amit leirtál azt nem kényszerbõl tetted, vagy nem?
s mióta sértés az, hogy játékospártinak neveztelek? Sokan életük végéig azok lesznek, mások meg edzõpártiak. lelkialkat kérdése.
Na tessék, tudtam! Ott voltál velem évek hosszú során minden edzésemen és meccsemen, mert tudod én hogy viselkedtem az edzõmmel <#eljen>
A fenébe, lebuktam <#merges2><#vigyor2>
a kigyullad lámpáid fényébõl jutattnál nekem is valamennyit? Nem másért, de hogy tudjam, hogy mitõl világosodtál meg ennyire?
nem azt mondtam, hogy nem tudom, hanem azt, hogy nincs jelentõsége!
ha meg egy exjátékos vagy, akkor nem igazán fogadhattad el soha az edzõ szerepét, mert jellemzõen játékospárti vagy. De mint irtam, ez közös ügy: együtt sirunk/nevetünk!
Na, látod ez jó kérdés! 😊
Nem tudod mi a különbség ott lenni és a tv-bõl nézni???????? Akkor sajnálom. Én ott voltam a világversenyen és elég közel az öltözõhöz (ez nem nagyzolás) Ja, és tavaly hagytam abba a kézit egy sérülés miatt, szóval elég sokat ültem öltözõben, nem kell nekem bemutatni, mi viszi elõre az embert. <#wave>
Táncos ETO
Na ezzel a hozzászólásoddal számomra sok minden egyértelmûvé tettél, úgyhogy tényleg nem szabad érdemben vitáznunk..

már ne haragudj, ha te kivülrõl tudod, hogy mi kell következzen, akkor miért nem tudja ez azt, aki ebbõl él? S egy válogatottnál kell megtanulni ezt, nem a klubbnál?
mit változtatna a szemléletemen, ha ott vagyok a helyzinen/vagy a tv elõtt ülök? Ugyanazt látom: be/nem tartják (be) az utasitásokat. Ahhoz meg voltam eleget öltözõben és közelében, hogy tudjam, hogy a hirtelen harag sohasem jó tanácsadó. A probléma az - amit utal az elsõ mondatod/kérdésed: az ellenszenv tudatalatt rombolja a kötelességtudatot! Csak az sikerülhet amihez szivvel-lékkel áll hozzá az ember. Az ellenszenvet meg csak az tudja kiltani, aki létrehozta! Én csak ennyit várok el a lányoktól a kvalifikáción és az olimpián. Utána eldönthetik ( a ciklus végén), hogy az évvégi EB-n kivel és hogyan. De addig a közös cél érdekében le kell gyûrni a belsõ akadályokat.
mMegkérdezhetem, hogy kint voltál a VB-n?
Ez rendben is van, ebben legalább egyet értünk, egészen addig, hogy ki nem tartott be mit?(ha egyáltalán volt mit)Ki értékelt mit? Ki kommentált mit? Melyik játékos tett ilyet?
A válogatott támadó és védekezõ taktikája évek óta ugyanaz, ezt mindenki látja és tudja, ha követi a mérkõzéseket. Én, személy szerint a figura nevének bemondására már néha tudom mi fog következni...
Na, ezen kéne kicsit csiszolni, de ez sem a játékos dolga, mint ahogy mellettünk elszaladt országokban sem.
a megromlott emberi kapcsolatok megjavithatóak. mellesleg nem kell szeretni a "mestert", csak elfogadni amit mond! Csakhát egyesek fene nagy önérzetét ez sértené! Pedig a sportoló mindig többet nyer egy sikerbõl mint az edzõ. Ezt a léányok eygrésze ugylátszik nem tudja vagy nem számit neki. S az olyan szuirkolói mentalitás, mint amivel a fórumokon is találkozni lehet, csak olajat önt a tüzre! Ezért használtam a kibic kifejezést. Akinek nem inge, ne vegye magára!
igen, ezt lehet felróni neki (s sok mást), de ezen az alapon bármilyen rosszul sikerült cserét is lehetne. De, a fordulópont a spanyolok elleni mérkõzésvégi lazsálás volt. Annak a levét itták a Vb végéig a lányok. S ezt talán nem kellene az edzõ nyakába varni!
Táncos ETO
Utolsó válaszom neked: mindenki hibázott nyilvánvalóan, vannak akik nagyobbakat, súlyosabbakat, vannak akik szerepüknél fogva kisebbeket.
Egy VB kudarc és megromlott emberi és szakmai kapcsolat után nem a (világklasszis) játékosok szokták a legtöbb esetben lemondani a válogatottságot (na az hiányozna még nekünk..), hanem a kapitány veszi a kalapját és lehetõséget biztosít a megújulásra.
Mégegyszer leírom: NA rendkívül jó szakember, Magyarországon, de talán a világon is az egyik legjobb, de itt és most ez lett volna szerintem és úgy tûnik többünk szerint is a legjobb megoldás.
Most majd kérdeznéd akkor ki legyen helyette. Elhangzottak már nevek több fórumon is, szerintem találtunk volna megfelelõ embert, ahogy anno Kiss Szilárd is csak egy rövid idõre vállalta a kapitányságot. Utána már lehetett volna tisztábban látni, s személy szerint akár zsiga Gyulát is el tudtam volna képzelni a késõbbiekben. De a jelenlegi helyzettel ez is kivitelezhetetlen. Ave!