Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jól tudom külföldön él.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
"„Enjoy the game” Csoda volt. Mint Kielben Dánia és Norvégia ellen. Mint Athénban Németországgal és Dél-Koreával szemben. 7 gólos gyõzelem Spanyolország felett. 35-28! Akik azonban azt gondolják, hogy a csarnoktól a szállodáig vezetõ busz utat végigénekelte a társaság, azok most biztosan csalódnak. Egy szó sem hangzott el. Sehol egy ujjongás. Szerény taps, midõn a buszvezetõ – természetesen angolul – gratulált a gyõzteseknek. A srácok nagyon jól tudják, hogy még az út elején vannak, amely nagyon rögös. Kérdezzük csak meg errõl a franciákat, akik az utolsó pillanatban dobott góllal verték meg Szlovákiát. Vagy mit mondanak a világbajnoki második lengyelek, akik a horvátoktól kaptak ki simán. Esetleg szegezzük neki a kérdést az orosz csapatnak, amely ikszelt Montenegróval. A norvégiai férfi kézilabda Európa-bajnokság nyitónapjának legszenzációsabb gyõzelmét kétség kívül a magyar válogatott aratta. Az elparentált csapat, amely képes volt néhány nappal korábban Portugália ellen kikapni. Már ez is kiverte odahaza a biztosítékot, de volt olyan „kollégám”, aki még a Norvégiába való indulás elõtt megkérdezte Skaliczky Lászlót, hogy megírta-e már a felmondólevelét? Gondolom, ugyanõ pénteken lapjában az egekbe emeli a csapatot. Ilyen országban élünk, itt csak végletek vannak. Kikapunk Luzitániától, s a hajó süllyed, megverjük Hispániát és miénk a világ. Pedig nem történt semmi más, csak annyi, hogy ezúttal mindenki nagyon jól játszott. Nenad Puljezevicset nem véletlenül választották meg a meccs legjobbjának. Nagy Laci és Ilyés Feri összesen 13 gólt lõtt a világ egyik legjobb csapatának. Herbert Gábor védekezésben fenomenális volt. A két Iváncsik parádézott. Bárki is lépett a pályára, úgy játszott, mint az álom. Mondják, Ilyés Feri még sohasem mutatott ilyen produkciót a nemzeti csapatban. Lehet. Amikor a vacsoránál a szövetségi kapitány odalépett a veszprémi átlövõ asztala mellé és megpaskolta a fejét, az többet mondott minden szónál. Majd Skaliczky megköszönte a produkciót, ismertette a pénteki programot, aztán irány az ágy. Más helyen egy ilyen gyõzelembõl 5-6 hónapig lehet erõt meríteni. Itt van rá 24 óra. Szombaton 18.15-tõl máris Németország következik, egy újabb XXI. századi világbajnok. Ellenük is meg lehet próbálni, ám ha véletlenül nem sikerül (miért ne jöhetne össze az újabb bravúr?), akkor vasárnap a fehéroroszok ellen lehet bebiztosítani a továbbjutást Trondheimbe. Amikor Gál Gyula az MR1 Kossuth Rádiónak a meccs után nyilatkozott, azzal zárta mondandóját, hogy „Enjoy the game”. Azaz, hogy öröm a játék. A spanyolok elleni tényleg az volt. Magam pedig – a görög mondással ellentétben – beleléptem ugyanabba a folyóba. Akárcsak 2007 január 20-án Kielben, most Bergenben is megkönnyeztem a magyar fiúk sikerét. Remélem, Önök is. Bergen, 2008. január 18. péntek Lantos Gábor "
Duby
Antal, a mi látónk. A táltos. Aki burokban született. <#hehe>

Amíg néztem a tegnapi meccset, a spanyolok vezettek. Miután elkapcsoltam átvettük a vezetést és nyertünk. Úgy látszik nem szabad kézimeccset néznem...
... akkor jobb mindenkinek. <#vigyor5>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Ferresek, ki ez az Antal a fórumotokon?! Egy félnótás vagy esetleg egy külföldi, aki töri a magyart? Én utóbbira gondolok, de gondolom Ti többet tudtok.

Gratula a fiúknak, sajnos nem láttam a meccset, de holnap visszanézem, remélem akkor is gyõzünk! <#nyes>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Na, itt valaki nagyon eltévedt, úgy tûnik.😞 Sajnálom. Erre semmi szükség errefelé.

Gratulálok ehhez a mai csodálatos gyõzelemhez a fiúknak! Csodálatos "baráti" találkozó volt. <#taps><#worship><#taps>
Tényleg sokkal érettebb játékot mutat már a csapat, mint az eddigiekben. Remélem, nem csak ezen a meccsen volt ez így!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Timbo
SZÉP VOLT

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

na ja, tudom Te is az vagy...a teremtés koronája, az igazságosztó<#lookaround>
HÁT EZ FANTASZTIKUS VOLT!!!! FECI b.zd meg 😄DDD
az egész CSAPAT elõtt le a kalappal, nagyot játszottak. Nem csak a csapat, de Skala is megérett, remekül forgatta a csapatot. (ilyen az mikor használjuk az összes játékost, nem A meg B csapatozunk)

csak tartson ki a lendület 😄
(ahogy megmondtam : Gyuszkó is nagyot javult 😉), mégha a helyzetkihasználása nem is volt a legjobb, de a zárásai, góljai és néha még a védekezése is remek volt )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

igazad van
Isthy
Kár, hogy nem jössz... Jó ünneplést!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szombaton a németekkel játszunk, sztem vasárnapra gondoltál.

DUNAFERR FOREVER!!!

na ja, ezek xy-sok!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Isthy
EZ GYÖNYÖRÛ VOLT FIÚK!!! <#taps><#taps><#taps>

Voltak kiváló teljesítmények, de összességében a csapat minden tagja hozzájárult a gyõzelemhez. Ha Ilyés tud folyamatosan ilyen teljesítményt nyújtani akkor nem lesz féloldalas az átlövõjátékunk. Csaszival meg tudják majd oldani a posztot felváltva és akkor az ellenfélnek mindkét oldalon keményen kell majd figyelni.
Gratulálok Skalának is, jól menedzselte a csapatot!

Csak így tovább fiúk!

DUNAFERR FOREVER!!!

no, mostmár szombaton kell ügyelni a fehéroroszok ellen , ne üljön le a cspat. ha megvan az is, akkor szép lehet a folytatás is!
A fehéroroszok balátlövõjét ha tudjuk semlegesiteni és nem butáskodunk, akkor nem lehet baj.
Brávó fiuk!
BRAVÓÓÓÓÓ SRÁCOK!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

SZÉP VOLT FIÚK!!! Egyszer nem volt kérdés a gyõzelem!
Ez már meglesz 😊
Szép Volt Fiúk!! <#worship>

Jéééé, a játékosoknak is lehet véleménye, sõt mintha õk beszélnének idõkérésnél <#wow1>
Bármi legyen a spanyolok elleni meccs vége, a magyar fiúk fantasztikusak!!!
Én a múltkor, könnyelmûen igértem, hogy megyek! Csak a naptárt hagytam ki a játékból, mert holnap 83.-éves anyám, és bizony ezt a tényt, nem lehet félvállról venni!!
Remélem, egy jó meccset láttok majd, és gyõzzön a jobbik!!<#papakacsint><#eljen>

Isthy
Te jössz holnap?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Huhhh, megnyugodtam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

<#eljen><#eljen>

Breki33
A mai "fantasztikus" világunkban többet számít a biztos anyagi háttér, mint bármi más. Valahol ez érthetõ.
Breki33
Sport - Magyarország-Spanyolország (Kézilabda)
(Norvégia, Bergen - január 17., csütörtök, 19:15)

Az egyik legnehezebb csoportba sorolták a magyar férfi kézilabda-válogatottat a csütörtökön rajtoló norvégiai Európa-bajnokságon: a Skaliczki-fiúknak a németek, a spanyolok és a fehéroroszok jutottak, melyek közül elsõként a végsõ gyõzelemre is esélyes hispánokkal meccselnek a mieink.
kaloz174
"Ivett pedig nem tervezi visszatérését, már a házát is eladta"

1 álommal megint kevesebb. <#shakehead><#rolleyes>
(Köszönet neki, további sikereket kívánok.)

ne izgulj februárnál elõbb sajnos nem látok csak tvben kézimeccset (vagyis tvben és a HUNNETen 😊)
pedig mekkorát dobtam a Vbn is a csajok teljesítményén ;(((

Ivett 😞((

Isthy, elolvastam a Gabca interjút és mellé a kommentálást is...
Én elmentem a Loki meccsre, ráértem és szeretek inkább élõben meccset nézni 😊
A Loki védelme katasztrófa volt, támadásban Temes és Ivett volt harapós, de kevésnek bizonyult.
Edzõt nem akarnak buktatni, mert úgyis távozik és mivel ott voltam és tudtam beszélni játékossal, ezért le is írom ezt és nem csak hallomásból teszem...
Két lehetséges edzõ neve hangzott el a folytatásban, de ehez még más dolgoknak is úgy kell alakulnia :S
A probléma az Debrecenben (szintén játékostól), hogy "nincs ész", csak pénz, de az eszméletlen sok. Bárkit le tudnak igazolni, bárkit meg tudnának szerezni (és már hangzottak is el nevek) de nem jól teszik össze a csapatot, illetve nincsenek a vereségnek következményei...

Ivett pedig nem tervezi visszatérését, már a házát is eladta <#rinya>
Breki33
És bocsi, hogy beleokoskodtam
Breki33
Hmmmmmmmm negyedik hely, volt szépen termés.
Látom már bejöttek kissé az indulatok is.

Kissé a Mocsai-s dologra emlékeztet a szitu engem mikor fél ország a távozását kövertelte és ezen ment a vita hónapokig.

Szerintem mindenkinek el kéne fogadni, hogy van aki másképp látja a dolgokat, lehet, hogy neki van igaza lehet, hogy nekem, lehet egyikünknek sem.

Próbáljuk meg normálisan egymás kritizálása, személyeskedések nélkül
beszélgetni mint eddig.

Ez a helyzet most kialakult szerintem mindannyian azt kívánjuk a nõi vállogatottnak és kapitányának, hogy tanuljon a hibákból és legyen újra sikeres az elkövetkezõ meccseken.
kaloz174

kaloz174
" sportbaráti tisztelettel várjuk a Fradi-szurkeret.😊" = sportbaráti tisztelettel várjuk a Fradi-szurkereket.😊
(Úgy tûnik, már álmos voltam.<#circling>)

kaloz174
Csak-csak sikerült téged elõcsalogatni végre. <#taps>

Meglepõ ez a vereség. De legalább Berni jól játszott, állítólag. <#wink>

kaloz174
Mse lehet, hogy nem jön, de a Fradi-invázió igen.😊

Mindenesetre sportbaráti tisztelettel várjuk a Fradi-szurkeret.😊
Sajnos, kétlem, hogy létszámban a B-közép fel tudná venni velük a versenyt, a felhívás (Peppe) ellenére.😞

Nekem is ez a véleményem, hogy Józsi bá-t el akarják küldeni. Mert amit a Derecske elleni meccsen viselkedett a kispad mellett, nem csodálkoznék.
Ja meg Józsi bá nem alkalmas edzõnek és ezt más szakmabeliektõl hallom, mint pl. nagybácsikám minden meccsen mondogatja, hogy nem ide való ( nagybácsikám kézilabda edzõ volt a Kinizsiben és Józsi bá volt az egyik tanítványa).
Isthy
Ajjjajj! Ugye holnapután még nem akarsz jönni? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látod látod, neked lett igazad a kivárással. Hogy egy klasszikust idézzek: "Kapkodás csak légyfogásnál jó" <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már õk is? Nagy divat lett ez mostanság, úgy látszik õk sem akarnak kimaradni belõle... <#ejnye1><#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Reméljük elõbb vagy utóbb megtöri a csendet és ír valamit ezzel kapcsolatban. Hallod Csucsu? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

bakter nem elrontottam: legerõsebb 😊 na mindegy 😄

a románok elleni itthoni meccsre majd szeretnék én is menni, idõpontok vannak már? az tuti nagy csata lesz. (persze elõbb végre Dunaferr meccsre mennék 😊)

na a Vanyus 😛P

egyetértek: csapatsportban csak csapatként lehet 😄DDD
egyébként tényleg alakul az ETO-Dunaferr barátság, épphogy csak azt nem mondta, h. nincs 1. számú és 2. számú játékos ;DDDDDD

most lesz szép legyõzni az ETOt a Dunaferrnek, mert akkor mindenidõk legjobb ETOját gyõznénk le 😊)))))

Táncos ETO
Érdemes megnézni, van némi áthallása a nyilatkozatnak, de lehet csak nekem tûnik úgy a mai nap után.. <#wink>

A nap sportvideója: minden idõk legerõsebb ETO-ja

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

meg még mennyi mindent nem 😄 nemsokára hosszabbíttatom a jogsim, csináltassak neked útlevelet? 😄DDD

SomogyiG
Szerinted a kezdõcsapatot a 2. számú játékosokból állítják össze? Mert szerintem nem.
Minden edzõ felállít magában egy posztonkénti rangsort - elég sok edzõvel beszéltem már és nem csak kézilabda téren, hogy ezt elhiggyem - és a posztonkénti 1-bõl állítja ki a kezdõcsapatát, ha teheti! Én ugyanebben az értelemben mondom, amikor azt állítom, hogy Detti mindkét posztján 2. a rangsorban. Ebben semmi lekicsinylés nincs, arról nem is beszélve, hogy ez mennyire univerzálissá teszi!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Így most nem láthatom Dokic szülõvárosát. <#lookaround>

és örülök, h. mosolyt csaltam az arcodra, legalább neked tetszik, ami ezen a fórumon kialakult...

persze tudom az A és B csapat megkülönböztetése is az elõnyére vált a csapatnak...láttam 😄DDD