Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Belegondoltam, hogy az elsõ 2 meccsünket hozni kellene (svéd, izlandi) és akkor az elõdöntõ sem elérhetetlen. Ugyanis ha a franciákat senki sem veri meg, a többieket meg mindenki, akkor mi vagyunk a csoport másodikak és elõdöntõzünk. Ugyanaz lesz a helyzet a 3-as holtversenyben, mint most a csoportban. Vagy, ha a spanyolokkal leszünk holtversenyben, akkor is. Ne feledjük, mi játszunk utoljára a franciákkal. Az valami elképesztõ bravúr lenne a fiúktól. Tudom, kicsit elõreszaladtam és az álmodozás az élet megrontója, de akkor is. Azért, ezt sem gondoltam volna az EB elõtt, hogy a csoportmeccsek után még lehet reális esélyünk akár az elõdöntõre is...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy ma már meglepõ dán eredmény: Viborg-Slagelse 28-30!
Ez utóbbi nem kis bravúr. Ma Nagy Laci volt a csapat vezéregyénisége. Ami viszont aggasztó, hogy nekem úgy tûnik, egyre gyengébben játszunk. Remélem a pihenõnap után újra felpörgünk, mert a svédek ellen ez a tempó és játék kevés lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá ETO!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ibi ha nem jön haza azzal, lassan de biztosan kiírja magát a válogatottnévsorából...
egy ilyen mentalitású játékosnak, az kell hogy szigorúan fogják, márpedig ez úgy tûnik dániában nem volt meg, kérdés ahova megy ott meg lesz e...
nem vagyok bizakodó...de ha neki ennyi is elég...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Viszont érdekes híreket olvastam a kometalfanson: Ibolya szinte biztos, hogy elhagyja az Aalborgot. Szóba jöhet Horvátország, mint új hely, lehet Buli csapattársa lesz? Viszont biztos, hogy haza nem akar jönni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
a Cornexi...feljöhettek volna a Fradira, erre ikszelnek Halason, egyszerûne érthetetlen az a csapat... akkora hullámvölgyeik vannak, hihetetlen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehetett volna nagyon szoros a vége, de sajnos fejben elfáradtunk és a lehetõségeinket sorra rontottuk el. Többször is feljöhettünk volna -1-re, de ekkor rendszerint rossz megoldásokat választottunk vagy technikai hibát vétettünk. A szélsõink ma mind elöl, mind hátul gyengébben teljesítettek és az átlövõjátékunk is sokkal haloványabb volt, mint a spanyolok ellen.
Holnap hozni kell a fehérorosz meccset és akkor 2 ponttal mehetünk a középdöntõbe, amit én jó eredménynek tartok.
DUNAFERR FOREVER!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Viszont milyen érdekes döntetlenek születtek...
Ha valakinek van lehetõsége, légyszí, másolja be a Pigáról szóló írást.
A fiúk ma nem is értek el rossz eredményt. Viszont a játék itt a végén?? Egy csomó rossz, ész nélküli megoldás. Kár érte.
Érdekes tétje lesz az újvárosi meccsnek😊)))) és nem fogom látni....
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Asszem mi is megizzadunk majd Újvárosban..
Jucus!
Teljesen adom amit írtál, leírhatatalan amit pár "ember" mûvelt...
Nem tudom felfogni, hogy egy """férfi""", hogy tud leköpni egy nõt?!?!?!?!?! Hogy merészeli?!?!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Isthy, ezekkel a magukat embereknek mondó állati egyedekkel meg nem kell foglalkozni. Nagy az isten állatkerje. Undorító banda és kész! Tisztelet a kivételeknek!
Kulcsi, sosem feledünk!!!
A csodálatos Beállós.
Nyugodj békében, Anita! <#sir>#sir> Örökre velünk maradsz. <#shakehead>#shakehead>

RIP Drága Kulcsi!

DUNAFERR FOREVER!!!
Na igen. A bajnoki döntõn is különös dolgok történtek a kapu mögött. Akkor is hiába szólt nekik. Vagy inkább erélytelenül.
Sajnálom, hogy a leírt dolgokra sor került. Erre mondják: veszíteni is tudni kell(ene). Örülök, hogy ezt nem láttam. Arra meg végképp nincs magyarázat, hogy miért a játékosokon akarták egyesek levezetni a dühüket?! <#boxer>#boxer>
Én nem érzékeltem a negatív dolgokat, szerencsére. Csak azt, hogy végre elég sokan voltunk, a B-középben is.😊 Jó érzés volt.
Elismerésem mindkét csapatnak, hatalmasat küzdöttek. A Dunaferrnek ez egy nagyon értékes gyõzelem, mint ahogy már azt rajtam kívül is többen megállapították. <#taps>#taps>
Méltó volt ez az este Kulcsihoz is. Köszönet mindenkinek - neki is. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
nem tudom mit lehetne tenni, de valahogy nekem úgy jön le, h. nem is akarnak ellene tenni...
egyébként csodálkoztam, h. a Kulcsikupán nagyobb rendõri jelenlét volt 2 tábor között mint most... pedig most jóval több fradista volt...
szegény csajok...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Sztem hajszálon múlott, hogy egyáltalán lett meccs, hálát adhatunk az Isteni gondviselésért, amiért nem lett komoly balhé.
Az újvárosi csapatvezetés ezt úgy benézte, mint aki most rendez életében elõször mérkõzést. Vagy csak a pénz számított, nem tudom, de ennyi vendég "szurkolót" (aki köpköd, dobál, öregemberket üt meg...) beengedni, hát bugyutaság volt. Legmerészebb álmaimban azért remélem, hogy az értelemnek egy apró szikrája legalább fellobbant, és pár következtetést azért sikerült levonni.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Úgy gondolom, az a baj, hogy a sokkal több igazi szurkoló mögött nincs olyan erõ, aki méltó ellenfele lehetne "ezeknek". Talán épp azért, mert õk normálisak és más értékek mentén gondolkodnak. A klubnak és az igazi szurkolóknak kéne úgy összefogniuk, hogy akár komoly hatalmi erõvel eltakarítsák õket a kézicsarnokok környékérõl. Persze ez nem egyszerû dolog, de meg kellene lépniük minél hamarabb...
Elnézést kérek Táncostól, hogy meggyanúsítottam a döntetlennel, õ Fradi gyózelmet akart <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
szerintem még Pastrovicsot is meg lehet említeni, mert voltak jó periódusai, persze nem olyan jók mint Paulanak, vagy Knezovicsnak 😄DD
undorító aki leköpködi a másik csapat játékosát, az ilyen nem is ember, jó lenne már ha a fradisták tennének ellene vmit, h. az ilyeneknek ne legyen helyük a táborukban...
Beszéltem Dubyval, végig nyitva volt a szeme, de így is nyertünk egy nagyon jó meccsen. <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Végig mi vezettünk a meccsen, de a Fradi mindig felzárkózott, kiválóan küzdöttek és jó meccs kerekedett belõle. Minden dícséretet megérdemel a Fradi is.
A meccs hõse egyértelmûen Piga volt, de kiemelhetõ még Reni, Lovi és a kapusaink. Nagyon örülök, hogy a helyszínen szurkolhattam végig ezt kiváló meccset. A Fradiból Zácsik és Móni emelhetõ ki elsõsorban.
Sajnos van egy nagyon szomorú megjegyzésem is. A mérkõzés után a hozzánk pacsizni odajövõ játékosainkat a közelünkben álló Fradi szurkolók egy része céltáblának nézte és a köpködések némelyike célba is talált. Szegény Detti kapott leginkább... <#shakehead>#shakehead>
Remélem ezek az egyének elõbb vagy utóbb el lesznek valahogy távolítva a Fradi szurkolótáborból, mert az ilyeneknek máshol van a helyük... Most piszokul finoman fogalmaztam... Megjegyzem, az esettõl kb. 3 méterre voltam...
De a lényeg a gyõzelem és a 2 pont, HAJRÁ KOHÁSZ!!!
Táncos > hiába akartad annyira a döntetlent nem sikeredett <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
a vége szoros lett, amúgy mi uraltuk a meccset végig.
Piga ismét fantasztikusan játszott, le a kalappal elõtte. Lovi is jó formában van.
Ritus formája aggaszt egy kicsit, de majd a Csaba ellen.
gratulálok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Skaliczky László kapitány így értékelte a sikert: "Élvezték a játékot a játékosaim, több ötletük volt, aminek nagyon örülök. Ilyés, Nagy Laci, Császár, mindenki hozzátett a játékhoz, amikor kellett, Puljezevics pedig a jobb szélrõl érkezõ labdákat remekül hárította, ami magabiztosságot adott. Úgy alakult a meccs, ahogyan elterveztük, bejöttek a számításaink, az elején szándékosan nem cseréltünk, ezért játszott a furcsa védelem. Folyamatosan segítették egymást a játékosok, igyekeztünk ütközésekkel lassítani ellenfelünket, Ilyés keményen alkotott, de a többiek is kiváló társai voltak, mindenki kivette a sikerbõl a részét.
Nagy László mindehhez annyit tett hozzá: taktikailag jól felkészültek, a holtpontokról mindig idõben visszalendültek. Megígérte, nekiugranak a németeknek.