Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Lehet, hogy ott is is bebizonyosodik, hogy sok jó játékos nem biztos. hogy jó csapat is?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Sokatmondó, hogy a 2. félidõt 15-9-re nyerték Anjáék. Egyre többen mondják, hogy a Viborg leggyengébb láncszeme az edzõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ez a legjobb változat.

Belegondoltam, hogy az elsõ 2 meccsünket hozni kellene (svéd, izlandi) és akkor az elõdöntõ sem elérhetetlen. Ugyanis ha a franciákat senki sem veri meg, a többieket meg mindenki, akkor mi vagyunk a csoport másodikak és elõdöntõzünk. Ugyanaz lesz a helyzet a 3-as holtversenyben, mint most a csoportban. Vagy, ha a spanyolokkal leszünk holtversenyben, akkor is. Ne feledjük, mi játszunk utoljára a franciákkal. Az valami elképesztõ bravúr lenne a fiúktól. Tudom, kicsit elõreszaladtam és az álmodozás az élet megrontója, de akkor is. Azért, ezt sem gondoltam volna az EB elõtt, hogy a csoportmeccsek után még lehet reális esélyünk akár az elõdöntõre is...

DUNAFERR FOREVER!!!

na, megkaptuk a svédeket. ha harmadikok letünk volna, akkor meg az Izlandot, de utolsó mecs lett volna a svédekkel. Ha másodikok, akkor meg elsõként a franciákat. Pihenõnap után talán ez a legjobb változat.
kaloz174
Én is grat. a fiúknak, de tényleg elég hullámzó teljesítményt nyújtottak ma, persze azt mondják, a gyõzelmet nem kell megmagyarázni. Remélhetõleg a nagyobb tét nagyobb sebességre és pontosabb játékra is készteti majd a csapatot.

Egy ma már meglepõ dán eredmény: Viborg-Slagelse 28-30!

Isthy
Gratulálok a gyõzelemhez és a csoportelsõséghez fiúknak!

Ez utóbbi nem kis bravúr. Ma Nagy Laci volt a csapat vezéregyénisége. Ami viszont aggasztó, hogy nekem úgy tûnik, egyre gyengébben játszunk. Remélem a pihenõnap után újra felpörgünk, mert a svédek ellen ez a tempó és játék kevés lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

elég nyögvenyelõs. de ha nyerünk, elõbb a svédek majd az izland jön.
na, elsõk leszünk vagy utolsók? az elõbbi azért lenné jó, mert akkor feltehetõen nem a franciákkal kezdünk a középdöntõben.
Táncos ETO
Ha jól sejtem akkor a kaproncai 'események' miatt döntöttél/döntöttetek így. Sajnálnám, ha így lenne, tudom, hogy milyen áldozatokat hoztok/hoztatok évek óta a csapatért. De ha valóban arról van szó, amire gondolok, akkor kicsit túlzott reakciónak érzem, hogy ezentúl nem mentek idegenbe szurkolni, de persze Ti tudjátok.. (illetve lehet én tudok keveset..)

Hajrá ETO!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

hát igen, és mostmár egészen biztos vagyok benne, h. nem az edzõvel volt gond korábban sem... 😞(

Ibi ha nem jön haza azzal, lassan de biztosan kiírja magát a válogatottnévsorából...

egy ilyen mentalitású játékosnak, az kell hogy szigorúan fogják, márpedig ez úgy tûnik dániában nem volt meg, kérdés ahova megy ott meg lesz e...

nem vagyok bizakodó...de ha neki ennyi is elég...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Na jahh, hullámvölgyeik vannak, de hegyek csak nagyritkán...

Viszont érdekes híreket olvastam a kometalfanson: Ibolya szinte biztos, hogy elhagyja az Aalborgot. Szóba jöhet Horvátország, mint új hely, lehet Buli csapattársa lesz? Viszont biztos, hogy haza nem akar jönni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindig azzal takaróznak, hogy õk mindig, mindenhol ott vannak évek óta és õk ezt meg azt teszik/tették a klubbért. Ez mind szép és jó, becsülendõ dolog, de senkit nem ment fel az undorító viselkedése alól és nehogy már el kelljen viselni mindenhol, hogy õk köpködnek, rongálnak és még sorolhatnám, ugyanis ezzel is pontosan az imádott klubját minõsítik világszerte. Sajnos ez nem jut el az "agyakig".
én megtettem indexen, persze megint nem jöhettem jól ki belõle, a magyarázkodás az már nagyon megy az ilyen tettekre válaszként...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

a Derecske szokásos, miuátn nyert a Fradi ellen, utána kikapott hazaipályán a Vásárhelytõl, igaz az is 1gólon múlott.

a Cornexi...feljöhettek volna a Fradira, erre ikszelnek Halason, egyszerûne érthetetlen az a csapat... akkora hullámvölgyeik vannak, hihetetlen...

Isthy
Na igen, voltak érdekes eredmények. A Lokit majdnem verõ Derecske csak x-el a Vasassal otthon. De a legnagyobb meglepetés számomra a Cori halasi döntetlenje, megdöbbentõ... mint ahogy az is, hogy mindkét csapatnál 10-10 kiállítás volt... A Cori ismét elszalasztotta a Loki által felkínált lehetõséget...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Pedig mérget vehetsz rá hogy nem megyek. Majd felhívlak és elmondom miért. Akkor befogod látbni, hogy helyesen döntöttem(döntöttünk)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Hogyhogy nem fogod látni? Te már tudod, hogy mikor lesz? Mert biztos, hogy nem 8-án, azon a hétvégén BL meccsetek van. Nagy kár lenne, ha nem jönnél...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is nagyon remélem, hogy így lesz és gyõzzön a jobbik <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tovább már nem is foglalkozom velük, de meg kellett említenem az esetet, mert ez már engem is kihozott a sodromból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a fiúknak, egész jó meccset játszottak a világbajnokkal!

Lehetett volna nagyon szoros a vége, de sajnos fejben elfáradtunk és a lehetõségeinket sorra rontottuk el. Többször is feljöhettünk volna -1-re, de ekkor rendszerint rossz megoldásokat választottunk vagy technikai hibát vétettünk. A szélsõink ma mind elöl, mind hátul gyengébben teljesítettek és az átlövõjátékunk is sokkal haloványabb volt, mint a spanyolok ellen.

Holnap hozni kell a fehérorosz meccset és akkor 2 ponttal mehetünk a középdöntõbe, amit én jó eredménynek tartok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Rockynhooo
hullámzó teljesítményt nyújtottak ma a fiúk , de egy világbajnok ellen nem rossz eredmény ez , bár õk sem voltak a legjobbak ma, a lényeg ,hogy holnap nyerjünk!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kaloz174
Na, ma szuper volt a HunNetes közvetítés.😊 Valószínûleg valamivel kevesebben akarták ezt a meccset nézni, mint a tegnapit. Egyébként volt, hogy csak -2 volt a különbség. Aztán beállt Gin a kapuba. <#wink>
Viszont milyen érdekes döntetlenek születtek...

Ha valakinek van lehetõsége, légyszí, másolja be a Pigáról szóló írást.

A fiúk ma nem is értek el rossz eredményt. Viszont a játék itt a végén?? Egy csomó rossz, ész nélküli megoldás. Kár érte.

DjDano
A német csapat verhetõ lett volna.... Ha az eredményt nézzük, nincs ok a szégyenkezésre, de azt kell mondjam nem játszottunk jól... A kapusok viszont 110%-ot nyújtottak.

Hege eto
-Most néztem az eredményt . Kicsit furcsa hogy mindenki dicséri a kapusokat. A meccset nem láttam, de egy eszetlen rohanás lehetett.
Érdekes tétje lesz az újvárosi meccsnek😊)))) és nem fogom látni....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

P e p p e
Remélem megizzasztunk Titeket! <#awink>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Táncos ETO
Megérdemelt gyõzelem volt Isthy, gratulálok! 😊 A Fradi csürhérõl mindent leírtál, egyetértek! Azokat a normális szurkolókat sajnálom, akiket ugyanúgy Fradi csürhének titulál a közvélemény, mint a trágár köpködõket..
Asszem mi is megizzadunk majd Újvárosban..

banok
megy a magyar-német férfi-eb meccs

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

P e p p e
Sosem feledünk Anita!

Jucus!
Teljesen adom amit írtál, leírhatatalan amit pár "ember" mûvelt...
Nem tudom felfogni, hogy egy """férfi""", hogy tud leköpni egy nõt?!?!?!?!?! Hogy merészeli?!?!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

A meccs fantasztikus volt, a csajok remekül játszottak végre egy jót szurkoltunk is és reggel 7-ig meg ittunk 😊
Isthy, ezekkel a magukat embereknek mondó állati egyedekkel meg nem kell foglalkozni. Nagy az isten állatkerje. Undorító banda és kész! Tisztelet a kivételeknek!

Kulcsi, sosem feledünk!!!
Breki33
Nagyon nagy játékos és nagyszerû ember volt.

Nyugodjék Békében.
kaloz174
Bármilyen szívszorító is, Kulcsira így szeretek emlékezni:

A csodálatos Beállós.

Nyugodj békében, Anita! <#sir> Örökre velünk maradsz. <#shakehead>

Sosem felejtünk el Drága Kulcsi!!!

Isthy
A meccs elõtti dolgokról nem írtam, mivel akkor még nem voltam a lelátón. Kalózzal helyeztünk el pár szál sárga rózsát és egy mécsest Kulcsira emlékezve. Pont ma 3 éve <#szomoru1><#sir>

RIP Drága Kulcsi!

DUNAFERR FOREVER!!!

az A csoportban érdekes lesz vasárnap, hogy mivel a norvég-montenegró a dán -orosz után lezs, a norvégok ki akarják e ejteni a középdöntõbõl az oroszokat. Mivel azoknak most 3 góllal rosszabb a gólarányuk a montenegróiaiknál, s ha kikapnak a dánoktól, még rosszabb lesz!
kaloz174
"Maglódi legalább annyira "fél" tõlük ..."
Na igen. A bajnoki döntõn is különös dolgok történtek a kapu mögött. Akkor is hiába szólt nekik. Vagy inkább erélytelenül.

Sajnálom, hogy a leírt dolgokra sor került. Erre mondják: veszíteni is tudni kell(ene). Örülök, hogy ezt nem láttam. Arra meg végképp nincs magyarázat, hogy miért a játékosokon akarták egyesek levezetni a dühüket?! <#boxer>

Én nem érzékeltem a negatív dolgokat, szerencsére. Csak azt, hogy végre elég sokan voltunk, a B-középben is.😊 Jó érzés volt.

kaloz174
A meccs után elrohantam a buszhoz. (A biztonsági ember nem engedett, mondván: addig nem lehet menni, amíg a fradisták nem távoztak.) Egészen nagy boldogságban utaztam végig az utat. Piga lenyûgõzõ teljesítménye egyszerûen egy csoda volt. 13 <#felkialtas><#worship> gólt dobott a Sport szerint. De nem csak a góljai száma, hanem legendás, ma lehetetlent nem ismerõ küzdõszelleme is hatalmas élményt jelentett.
Elismerésem mindkét csapatnak, hatalmasat küzdöttek. A Dunaferrnek ez egy nagyon értékes gyõzelem, mint ahogy már azt rajtam kívül is többen megállapították. <#taps>
Méltó volt ez az este Kulcsihoz is. Köszönet mindenkinek - neki is. <#shakehead><#sir>

igaz, valószínû nem 1-2 emberrõl van szó, hanem többekrõl, akik még túlerõben is lennének...a klub nem fog semmit tenni, Maglódi legalább annyira "fél" tõlük mint a többi fradi szurkoló - Kulcsikupán láttam.

nem tudom mit lehetne tenni, de valahogy nekem úgy jön le, h. nem is akarnak ellene tenni...

egyébként csodálkoztam, h. a Kulcsikupán nagyobb rendõri jelenlét volt 2 tábor között mint most... pedig most jóval több fradista volt...

szegény csajok...

Grave Digger
Régen megfogadtam, hogy nem általánosítok, de miért van az, hogy mindig csak a Fradi-meccseken van ilyen? Régen jégkorongban (lenne mit mesélni a csürhérõl), most itt. Nem igaz, hogy a normális szurkolók nem tudják kiventi maguk közül az ilyen állatokat? Vagy nem akarják, az meg cinkosság...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Duby
Én még kézimeccsen ilyen alja dolgokat nem tapasztaltam.
Sztem hajszálon múlott, hogy egyáltalán lett meccs, hálát adhatunk az Isteni gondviselésért, amiért nem lett komoly balhé.

Az újvárosi csapatvezetés ezt úgy benézte, mint aki most rendez életében elõször mérkõzést. Vagy csak a pénz számított, nem tudom, de ennyi vendég "szurkolót" (aki köpköd, dobál, öregemberket üt meg...) beengedni, hát bugyutaság volt. Legmerészebb álmaimban azért remélem, hogy az értelemnek egy apró szikrája legalább fellobbant, és pár következtetést azért sikerült levonni.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Igaz, én csak "buzivárosi" kívülálló "ellenség" szurkoló vagyok, de mondanék pár szót.
Úgy gondolom, az a baj, hogy a sokkal több igazi szurkoló mögött nincs olyan erõ, aki méltó ellenfele lehetne "ezeknek". Talán épp azért, mert õk normálisak és más értékek mentén gondolkodnak. A klubnak és az igazi szurkolóknak kéne úgy összefogniuk, hogy akár komoly hatalmi erõvel eltakarítsák õket a kézicsarnokok környékérõl. Persze ez nem egyszerû dolog, de meg kellene lépniük minél hamarabb...

Elnézést kérek Táncostól, hogy meggyanúsítottam a döntetlennel, õ Fradi gyózelmet akart <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ja még így is Móni volt az egyik legjobbjuk, h. kb. 15 lövésbõl ért el 8 gólt.
szerintem még Pastrovicsot is meg lehet említeni, mert voltak jó periódusai, persze nem olyan jók mint Paulanak, vagy Knezovicsnak 😄DD

undorító aki leköpködi a másik csapat játékosát, az ilyen nem is ember, jó lenne már ha a fradisták tennének ellene vmit, h. az ilyeneknek ne legyen helyük a táborukban...

Isthy
PIGAAAAAAAAAAAAAAA!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Beszéltem Dubyval, végig nyitva volt a szeme, de így is nyertünk egy nagyon jó meccsen. <#wink><#vigyor>
Végig mi vezettünk a meccsen, de a Fradi mindig felzárkózott, kiválóan küzdöttek és jó meccs kerekedett belõle. Minden dícséretet megérdemel a Fradi is.
A meccs hõse egyértelmûen Piga volt, de kiemelhetõ még Reni, Lovi és a kapusaink. Nagyon örülök, hogy a helyszínen szurkolhattam végig ezt kiváló meccset. A Fradiból Zácsik és Móni emelhetõ ki elsõsorban.

Sajnos van egy nagyon szomorú megjegyzésem is. A mérkõzés után a hozzánk pacsizni odajövõ játékosainkat a közelünkben álló Fradi szurkolók egy része céltáblának nézte és a köpködések némelyike célba is talált. Szegény Detti kapott leginkább... <#shakehead>
Remélem ezek az egyének elõbb vagy utóbb el lesznek valahogy távolítva a Fradi szurkolótáborból, mert az ilyeneknek máshol van a helyük... Most piszokul finoman fogalmaztam... Megjegyzem, az esettõl kb. 3 méterre voltam...

De a lényeg a gyõzelem és a 2 pont, HAJRÁ KOHÁSZ!!!

Táncos > hiába akartad annyira a döntetlent nem sikeredett <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

háát, ez az A és B csoport fene jól lett összeválogatva! A középdöntõ felállása már most megjósolható: Horvátok és norvégok 4-4 pont, lengyelek és dánok 2-2, szlovének és : ? (orosz vagy montenegró) 0 pont. Még jó, hogy közülük csak a norvégoktól kell félni hogy elõttünk végeznek a még nem kvalifikációs résztvevõ konkurensek közül.
kinyithatod, nyertünk 😊)))))))

a vége szoros lett, amúgy mi uraltuk a meccset végig.
Piga ismét fantasztikusan játszott, le a kalappal elõtte. Lovi is jó formában van.
Ritus formája aggaszt egy kicsit, de majd a Csaba ellen.

gratulálok!!!

no kinlódnak alaposan a horvátok a csehekkel, mig a norvégok verik a ruszkikat
Isthy
Akkor este csukd be a szemed egészen a meccs végéig <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Lantost érdemes olvasni. Én mostanában találtam rá, és egyre jobban belejövök. Csak ajánlani tudom mindenkinek. <#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Köszi Neked is és Dubynak is! Nekem is úgy tûnt, hogy lesz ebben a dologban valami külföld.. 😊

Breki33
Bejöttek a számítások
Skaliczky László kapitány így értékelte a sikert: "Élvezték a játékot a játékosaim, több ötletük volt, aminek nagyon örülök. Ilyés, Nagy Laci, Császár, mindenki hozzátett a játékhoz, amikor kellett, Puljezevics pedig a jobb szélrõl érkezõ labdákat remekül hárította, ami magabiztosságot adott. Úgy alakult a meccs, ahogyan elterveztük, bejöttek a számításaink, az elején szándékosan nem cseréltünk, ezért játszott a furcsa védelem. Folyamatosan segítették egymást a játékosok, igyekeztünk ütközésekkel lassítani ellenfelünket, Ilyés keményen alkotott, de a többiek is kiváló társai voltak, mindenki kivette a sikerbõl a részét.
Nagy László mindehhez annyit tett hozzá: taktikailag jól felkészültek, a holtpontokról mindig idõben visszalendültek. Megígérte, nekiugranak a németeknek.
Breki33