Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Sztem csak kb. 8-10 percig játszottunk rosszul amíg a svédek fordítottak, meg az egyenlítésünk elõtt. A kapitány cseréi sztem arról is szóltak, hogy ki mennyire fáradt és hogy mindenki játsszon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na azért, egy kicsit elkiabáltam!<#gonosz2>
Csak az a 7 zsinórba jött gól ne lett volna!<#shakehead>
De azért, minden dicséretet meg érdemelnek a srácok, a lelkes játékért!!

kaloz174
Mi történt a fiúkkal? Amilyen szépen játszottak a meccs 2/3-ában, annyira gyengén a meccs többi részében. Elõször csodás gólok, igazi magyaros megoldások, utána meg egészen könnyelmû, buta dolgok. Néha a kapitányt sem értettem, a cserék miatt.
Sajnos, beállós játékunk megint nem volt. A végén a hajrá csak a döntetlenre volt elég, pedig ez egy nyerhetõ meccs lett volna, szerintem.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Kb. 1 perc 20 mp-ig... ha az utolsó támadásukra gondolsz

Szerencsére nem jött be a rossz érzésem, pedig a 2. félidõ 40. perce körül az a 0-7-es 5 perc szörnyû volt. Szerencsére jól küzdöttek és visszajöttek a fiúk a 4-5 gólos hátrányból. Kár az utolsó gólért, de van ez így. Hej, ha lenne beálló játékunk...

Gratulálok a fiúknak! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

mellesleg, a norvégek is vezettek 42-21-re a lengyelek ellen s 24-24 lett a vége!
no ez megvolt. igaz csak döntetlen, de ez nekünk jó, ha tartjuk a gólarányunkat a svédekkel szemben. nekünk +3 most, nekik +1. Mi holnap javitjuk (ha nem megette a fene az egészet), mig õk a feltehetõen rontják majd a spnyolokkal (kivéve na azoknak nem ment el a kedvük mindentõl a mai vereségük után). A probléma csak az, hogy utolsó meccsen a franciák illetve a németek hogyan állnak majd a dolgokhoz.
nem kellett volna ez az utolsó gól :S de amúgy jó meccs volt<#eljen>
P e p p e
Nem fogom fel, hogy meddig támadtak a svédek..emellett ügyesek voltak a fiúk!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Tény, hogy eddig jó a csapat. Nándi elképesztõ a kapuban. Sajnos beállóban iszonyúan gyengék vagyunk, még a labdát sem tudjuk megfogni. Remélem erre nem eszmélnek rá a svédek és nem változtatnak a védekezésükön. Meg ugye kérdés, hogy Nándi meddig bírja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Te kishitû!<#vigyor><#vigyor>
Remélem nem kiabálom el! Eddig remek a játék!

P e p p e
Fazekas és Iváncsik testvérek!!!<#worship>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Jajj de szépen játszanak a fiúk!!
Csak így tovább!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Meg még jó néhány helyen...

De most foglalkozzunk mással. Nincsenek jó érzéseim a meccsel kapcsolatban, pedig nagyon kéne a gyõzelem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, hogy nem ilyen egyszerû. Én csak leírtam a megjelent indoklást.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kapitány, csapat irányító, sürgõsen kell, mert nagy árat fizethetünk még, ha sokáig megy ez a keverés a válogatottnál! Szerintem, még van egy, két ember, akinek a fejében rendet kéne tenni, a csapatnál!!

kaloz174
Természetesen tisztában vagyok vele. De nincs, mit tenni, kapitány kell, mert jönnek a meccsek.
Magam részérõl nem tudtam volna, most sem tudok szakmailag alkalmasabbat. De valamiért, amit nem tudunk, valamint nincs is ráhatásunk, nem mûködik a dolog. Akkor pedig megoldás kell. Minél elõbb.

Breki33
Szerintem sem
Azért, ez nem ennyire egyszerû!!!<#ejnye1><#schmoll2>

kaloz174
Ha ez így van, akkor tényleg jobb, ha ment. <#szomoru1> Majd a Hyponál kipiheni magát.

Isthy
"A szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint a kapitány a válogatott játékosai részérõl nem érzi a bizalmat, amelyet munkája alapvetõ feltételének tekint."

Most pedig megyek nézem a Sport2-n a spanyol-francia meccset. Jó kis derbinek ígérkezik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért hintett 8-at a németeknek 12 kísérletbõl, ami nem rossz ahhoz képest, hogy a sérülésébõl most jött vissza. Jó lesz nekünk is majd odafigyelni rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Milyen formában történt egyébként NA lemondása? Tudtok errõl valamit? Mert azért a lemondás mellé vártam volna, azt követõen, hogy tul.képpen megváltoztatta a szándékát, valamiféle indoklást is. De azt sehol nem olvasok.

a szlovénok meg majdnem elhülyéskedték a végét
no szépen bedarálták a némezetek a szigetieket, bár a második félidõben 2 gólra is feljöttek már. Stefánsonn játszott egy keveset, de nem a régi.
Táncos ETO
Ja okés, bocs nem értettem. 😊
De már Isthy is megerõsítette, szóval hivatalos.. 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Komoly és biztos

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ugyanaz a kérdésem mint neki

csak arra amire írtam
kaloz174
1 órát nem figyelek és mik történnek. <#vigyor2> Mi ez? Hidegfronti hatás???
Kíváncsi vagyok én is, mi történhetett, természetesen. <#conf>

Ki lehet az utód?

Táncos ETO
?!

Isthy
Jaja... és most újra elõkerül minden "szép és jó" a fórumokon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
Mindegyik meccsünket fogják adni. Sõt, még másik csoportmeccseket is a mi csoportunkból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja, nekem is most mondták.
Érdekes dolgok ezek...
Táncos ETO
Lemondott Németh András!

A sport tv mûsorán is ez van a honlapon. Az meg friss szokott lenni.
Rockynhooo
ne már ! ez most komoly? egészen biztos?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Breki33
köszi az infó-t

gondolom a sport tv adja
Az Európa-bajnokság hivatalos honlapja szerint megváltoztak a középdöntõ-mérkõzések kezdési idõpontjai. Ha hinni lehet a norvégoknak, akkor kedden 20.30-kor játszunk Svédország ellen, szerdán 20.15-kor Izland ellen, míg a Franciaország elleni, csütörtöki összecsapásra 17.20-kor kerül sor.

Breki33
Férfi kézilabda Eb: Nagy Kornél pótolja Gulyás Pétert a keretben
A sérült Gulyás Péter helyett Nagy Kornélt, a Dunaferr játékosát hívta be a keretbe Skaliczky László, a Norvégiában zajló Európa-bajnokságon szereplõ magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Errõl a szakember a gárda esti edzését követõen értesítette az MTI-t.

Gulyás a németek elleni csoportmérkõzésen szenvedett bokasérülést, így a dunaújvárosiak 21 éves irányítója kaphat lehetõséget. A Dunaferr fiatal hálóõre, Mikler Roland szintén hazautazhat, mivel Fazekas Nándor sérülése - amit még a franciák elleni felkészülési találkozón szedett össze - rendbe jött, így Puljezevics Nenaddal ketten osztják meg a kapusposztot.

A magyar válogatott az elõzõ két világbajnokság gyõztesét, Spanyolországot és Németországot megelõzve végzett csoportja élén, kedden, a középdöntõ elsõ mérkõzésén pedig a svédekkel találkozik.
Breki33
tud valaki pontos közvetítési idõpontokat a heti meccsekre?
kaloz174

Remélem nem kell részleteznem ki kötötte le a meccset...
kaloz174

Isthy
Az várható volt, hogy szerdára kerül a meccs hiszen az ETO március közepéig minden hétvégén BL meccset játszik.
Ez az idõpont egyértelmûen nem nekünk a "legoptimálisabb". Kívül esik az ETO BL menetelésén, nem kell közben egy kemény rangadót játszaniuk idegenben, nekik valóban az. Nekünk viszont hol optimális az, hogy az igencsak fontos Cornexi elleni idegenbeli rangadó elõtt 3 nappal kell ezt a hihetetlenül sokat számító csatát lejátszanunk. Vagy mi olyan jók vagyunk, hogy ez a meccs nem fogja befolyásolni a fehérvári teljesítményünket? Hát nem tudom... most inkább semmit nem mondok... de ha úgy alakul fogok!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Változások a Kohász meccs-idõpontokban

Elsõ blikkre csak remélem, hogy a t.csv. mindezt tényleg végiggondolta. Az biztos, hogy szerdán kevesebben tudnak elmenni majd a rangadóra.<#schmoll2>
Remélem, azért Imre Vili véleménye legalább fontos volt!

te most az jó nekem vagy rossz h. reagáltál indexen? ;DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
"Ha valaki az Európa-bajnokság elõtt azt jövendöli, hogy a magyar válogatott csoportelsõként lép tovább a C-jelû négyesbõl, minimum kinevetem az illetõt. Erre tessék: a spanyol csapat hét gólós legyõzése akkora municiót adott a fiúknak, hogy egészen a táblázat élére lõttük magunkat. Persze ehhez két dolog is kellett. Egyfelõl, hogy a németek - váratlanul? - kikapjanak 8 góllal a spanyoloktól, másfelõl, hogy a Skaliczky-csapat hozza a kötelezõt és legyõzze a fehéroroszokat. Utóbbi 31-26-ra sikerült, mégpedig úgy, hogy e meccs elõtt még az ellenfél is továbbjuthatott volna, amennyiben diadalmaskodik. Szerencsére a magyarok egyetlen percre sem hagyták, hogy az ellenfél veszélyeztesse a csoportelsõséget. Ugyan többször is "rezgett a léc" - 1-1 góla mindig feljöttek Kurcsevék, hogy aztán a mieink közül valaki elõrukkoljon egy-egy parádés megmozdulással. Ilyen volt, amikor Nagy László saját kapujának elõterébõl átlõtte a labdát az elöl helyezkedõ Gál Gyulának, ilyen volt, amikor Iváncsik Tamás Sándor Csikar szögbõl, a kapufa segítségével bombázott a hálóba, ilyen volt, amikor Nenad Puljezevics elõvezetett néhány káprázatos védést, s ilyen volt, amikor a mérkõzés végén, amúgy slusszpoénként egy remek alsó lövéssel tett pontot a meccs végére. Így aztán a bergeni csarnokban ünnepelõ mintegy 50 magyar szurkoló elõtt boldogan hajolhatott meg valamennyi játékosunk, megköszönve a biztatást. Nagy Lászlóék a csoporttalálkozókon egyértelmûen a spanyolok ellen játszottak a legjobban, a németek ellen a legkevésbé hatékonyan, míg a záró összecsapáson úgy, ahogyan egy ilyen ki-ki meccsen szükséges. Elõretekintve, a trondheimi közédöntõben még jobb teljesítmény kell, de minimum olyan, mint a spanyolok elleni volt. Az olimpiai selejtezõért zajló versenyfutásban a svédeket és Izlandot kell a hátunk mögött tartani, s mivel ebben a sorrendben következnek majd a mérkõzések, azt is mondhatnám: két diadal megszerzése szinte bizonyosan elég lenne a selejtezõs helyek egyikének megcsípésére. De ne szaladjunk ennyire elõre. A magyarok holnap átteszik székhelyüket a legrégebbi norvég városba, a csodálatos katedrálissal bíró Trondheimbe. A csarnok (Spektrum) nem lesz ismeretlen a számukra, hiszen a Posten Kupán itt verték meg Izlandot (most újra jöhetnek a jégföldiek), s itt küzdöttek nagyot a norvégokkal. A középdöntõ menetrendjét pedig eldöntik ma éjjel a nagy tévétársaságok, azaz a németek, a spanyolok és a franciák. Összességében azt gondolom, nem lehetünk elégedetlenek. A csapat versenyben van az olimpiáért, s ha a spanyolok elleni gyõzelem után azt mondtuk, hogy elindultunk Peking felé, s megálltunk Nyíregyházán, akkor most már Moszkvában vannak a srácok. Ennél többet pedig nem is tehettek volna."

Bergen, 2008. január 20., vasárnap Lantos Gábor

kaloz174

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!