Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak az a 7 zsinórba jött gól ne lett volna!<#shakehead>#shakehead>
De azért, minden dicséretet meg érdemelnek a srácok, a lelkes játékért!!
Sajnos, beállós játékunk megint nem volt. A végén a hajrá csak a döntetlenre volt elég, pedig ez egy nyerhetõ meccs lett volna, szerintem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szerencsére nem jött be a rossz érzésem, pedig a 2. félidõ 40. perce körül az a 0-7-es 5 perc szörnyû volt. Szerencsére jól küzdöttek és visszajöttek a fiúk a 4-5 gólos hátrányból. Kár az utolsó gólért, de van ez így. Hej, ha lenne beálló játékunk...
Gratulálok a fiúknak! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem nem kiabálom el! Eddig remek a játék!
De most foglalkozzunk mással. Nincsenek jó érzéseim a meccsel kapcsolatban, pedig nagyon kéne a gyõzelem...
DUNAFERR FOREVER!!!
Magam részérõl nem tudtam volna, most sem tudok szakmailag alkalmasabbat. De valamiért, amit nem tudunk, valamint nincs is ráhatásunk, nem mûködik a dolog. Akkor pedig megoldás kell. Minél elõbb.
Most pedig megyek nézem a Sport2-n a spanyol-francia meccset. Jó kis derbinek ígérkezik.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
De már Isthy is megerõsítette, szóval hivatalos.. 😉
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Kíváncsi vagyok én is, mi történhetett, természetesen. <#conf>#conf>
Ki lehet az utód?
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdekes dolgok ezek...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A sérült Gulyás Péter helyett Nagy Kornélt, a Dunaferr játékosát hívta be a keretbe Skaliczky László, a Norvégiában zajló Európa-bajnokságon szereplõ magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Errõl a szakember a gárda esti edzését követõen értesítette az MTI-t.
Gulyás a németek elleni csoportmérkõzésen szenvedett bokasérülést, így a dunaújvárosiak 21 éves irányítója kaphat lehetõséget. A Dunaferr fiatal hálóõre, Mikler Roland szintén hazautazhat, mivel Fazekas Nándor sérülése - amit még a franciák elleni felkészülési találkozón szedett össze - rendbe jött, így Puljezevics Nenaddal ketten osztják meg a kapusposztot.
A magyar válogatott az elõzõ két világbajnokság gyõztesét, Spanyolországot és Németországot megelõzve végzett csoportja élén, kedden, a középdöntõ elsõ mérkõzésén pedig a svédekkel találkozik.
Ez az idõpont egyértelmûen nem nekünk a "legoptimálisabb". Kívül esik az ETO BL menetelésén, nem kell közben egy kemény rangadót játszaniuk idegenben, nekik valóban az. Nekünk viszont hol optimális az, hogy az igencsak fontos Cornexi elleni idegenbeli rangadó elõtt 3 nappal kell ezt a hihetetlenül sokat számító csatát lejátszanunk. Vagy mi olyan jók vagyunk, hogy ez a meccs nem fogja befolyásolni a fehérvári teljesítményünket? Hát nem tudom... most inkább semmit nem mondok... de ha úgy alakul fogok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elsõ blikkre csak remélem, hogy a t.csv. mindezt tényleg végiggondolta. Az biztos, hogy szerdán kevesebben tudnak elmenni majd a rangadóra.<#schmoll2>#schmoll2>
Remélem, azért Imre Vili véleménye legalább fontos volt!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bergen, 2008. január 20., vasárnap Lantos Gábor
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!