61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Gabess8 #42503 Csatlakozom a jókívánságokhoz:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden kedves fórumozónak, a hölgyeknek sok locsolót, a férfiaknak piros tojást! -
Gabess8 #42502 Hogy már megint nem sikerült meglepődnöm...
Érdekli is ezeket valami... -
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Remélem este Bécsben az ETO is ad nekünk egy szép húsvéti ajándékot Nagyon nehéz meccs lesz, de elérhető egy olyan eredmény amely a visszavágón a továbbjutást ígérheti.
HAJRÁ ETO! -
#42500 Átmenetileg zárva...
Ők is megunták, hogy nem kapnak semmit... -
#42499 A világ legjobb beállósa előtt tisztelegtek a zenészek -
Boldog húsvétot kívánok mindenkinek! -
#42497 Kulcsár Anita Sportcsarnok
Sajnos, ez sem hozza Őt vissza , de az biztos, hogy méltó névadót kapott a létesítmény. -
#42496 Szinte mindenkinek pocsék és felháborító... Kivéve természetesen az EHF és az IHF gyarapodó tisztségviselőit... -
#42495 Anja is akart valami hasonlót anno... Nem sok esélyét látom, mert ehhez komoly nemzetközi összefogás kellene. Ráadásul a fenyegetések kivédésére a nemzeti szövetségi embereknek is melléjük kellene állni, hogy érvényt is tudjanak szerezni akaratuknak. Ismerjük a majd kizárjuk az országot a világversenyekről lépést. Ha a nemzeti szövetségek összefogva a fenyegetésre válaszul lelépnének az EHF és IHF rendezvényekről, akkor a semmitérő versenyeikkel nem sok bevételük lenne és így sarokba lehetne szorítani őket. De a zsíros EHF és IHF állásukat féltő szövetségi emberekről ez elképzelhetetlennek tűnik jelenleg... -
#42494 Igen, nagy élmény volt.
Útközben áthaladtunk mindkétszer azon az elhíresült városon... Bizony nem nagyon láttunk embereket este az utcán... -
#42493 Ezt talán attól kérdezd meg aki még csak be sem nevezte a Ciudad ellen... Miközben látható volt, hogy Gyula mostanában egyre haloványabb. -
Gabess8 #42492 Ennek én is csak drukkolni tudok, de tartok tőle, hogy amíg csak fenyegetnek addig semmi nem lesz belőle, tudtommal már a női klubok is fenyegettek és semmi nem lett belőle, mindenki pénzből él.., egyébként meg nagy fejhullásnak kellene bekövetkeznie mind az EHF mind az IHF köreiben, hogy valami változás legyen mert a jelenlegi rendszer pocsék az biztos... -
Gabess8 #42491 Igen, szerintem is kint ment el a meccs, én azonban azt mondom a két meccs alapján nem volt reális esély a továbbjutásra, tudomásul kell venni, hogy a Ciudad egy más kategória.
Az, hogy a csapatrészek mikor, hogy teljesítenek szerintem betudható a kispad hosszának is illetve az egy csapatos bajnokságnak is. -
#42490 Egy kezdeményezés, aminek - első ránézésra - csak drukkolni tudok:
itt olvasható, bár nso
Bár él bennem a bizalmatlanság: nehogy megint a "csöbörből vödörbe" népi bölcsesség jöjjön be. -
#42489 Azért nekem is volt egy különleges élményem, bár nem éppen kézis történet:
Charles Simonyi ígérete: viszlát Siófokon
(Nem volt akármilyen élmény a Keszthely motoros fedélzetén tartózkodni ebben az esetben.:)) -
#42488 Először is: grat. a Veszprémnek, nagyot harcoltak.
Sokan elmondták, de igaz, kint ment el a továbbjutás. Azt azonban nem egészen értem, mi az oka, hogy a csapatrészek nem tudtak egyformán kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Úgy rémlik, a szezon elején, korábban a szélek is többet tudtak hozzátenni az eredményességhez, valamint ugye a beállós poszt most nem volt az igazi, de talán ez egy külön történet.
Szuper lehetett ezt a meccset a helyszínen látni. -
primavis #42487 OK, s miért nem játszik s ha mégis, miért olyan keveset? ugyan.... -
Mse #42486 van -
primavis #42485 tudom, hogy van Vilovszki, láttam is már játszani. azt is tudom, hogy Cozma halála után hozták vissza kölcsönből, de pl. Mocsai most nem nevezte a 14-be sem....tehát van vagy nincs másik beállós?
ma a győri lányok megint bemutatták, hogyan tudnak mejdnem elcseszni egy 9 gólos előnyt is! Szerencsére nem sikerült, de érthetetlen részükről... -
Gabess8 #42484 Én is gratulálok a fiúknak, fantasztikus mérkőzés volt szerintem, a hangulatról nem is beszélve, és végre vagy egy Aréna ami tényleg igen magas, szintű, kár hogy kevés van belőlük.
Gratulálok minden csapatunknak aki valamilyen számára kimagasló eredményt ért el e hétvégén, akár nemzetközi, akár hazai szinten a kupában, és itt ünneprontó leszek:
szerintem ismét bebizonyosodott, hogy ebben az évben jelentősen esett a Magyar kézilabda színvonala, akár női akár férfi szinten, sajnos tovább erősödött a tény, hogy mindkét bajnokság egy csapatos, és ne legyen igazam, de tartok tőle, hogy a jövőben ez még inkább így lesz, a válogatottról nem is beszélve, egyik ismerősöm azt mondta nehogy Londonban nagy pofon legyen, én meg most azt, nehogy még hamarabb legyen!
Köszönjük neked a tegnap délutánt, estét, fantasztikus élmény volt! -
#42483 Szerencsésen hazaértünk, köszönjük, hogy ott lehettünk!
Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdötek! Szintén gratulálok a szurkolóknak is, mert ők is megérdemlik a hangulatért! Szuper az Aréna, valódi európai szintű csarnok.
Sajnos nagyon hiányzott Cozma... Gyula egyre haloványabb, kellett volna Vilovszki a pályára. Igen, sajnos a kinti meccs utolsó 5-6 perce volt a meghatározó. Bár jobb beállójátékkal és a szélsők jobb foglalkoztatásával még így is meglehetett volna a csoda. Ahogy beszéltük is a meccs után, a prof ma tényleg nem volt a helyzet magaslatán.
Valóban az a hangulat +7-nél fantasztikus volt. Hazafelé a kocsiban mondtuk is, hogy nagyon megközelítette a csúcsot, a 10 évvel ezelőtti Hypo meccset. A mai kis csapatunkból hárman akkor is ott voltunk. Remélem egyszer még nemsokára sikerül átélni valami hasonló sikert.
Még 1x hála és köszönet neked! Vigyázz a kis ajándékra, hátha még lesz alkalom veszélytelenül viselni -
Mse #42482 (van más beállós, egyiket úgy hívják Vilovski -ma nem nevezte Lajos- a másikat úgy hívják Lushnikov -én biztos őt próbáltam volna Lapac helyett, igaz Lapcevic játszott már kényszerből beállóst korábban a pályafutása alatt.
Nem akarom megbántani Lajost, de szerintem ez nem az ő meccse volt :(( de most erről talán nem is kell írni, ideáig csakis Lajossal juthattunk el, szóval ez benne van!)
A csapat nagyon akart, minden dícséretet megérdemelnek, a kinti meccs vége volt a döntő, ha ott a bírók és a szerencse mellénk áll, ma tovább jutunk...
ha nincs febr.8., meggyőződésem , h. BL döntőt játszottunk volna, nagyon hiányzott Cozma a pályáról (is)!! Petre Cozma, Marian édesapjának pedig nagy nagy tisztelet, köszönjük, hogy szurkol nekünk, ahogy a fiát is,úgy őt is örökre a szívünkbe zártuk!!!
Az a hangulat ami 23-16nál az ARÉNÁban volt, még engem Veszprém meccseken szocializálódótt szurkolót is meghatotta! fantasztikus volt! -
primavis #42481 sajnos, nem sikerült, dehát bár Perici, Vujin, Perez mindent megtettek érte + a szélsőkre se lehet panasz (kivéve az első tiz perecet), de Nicola bár nem volt rossz, egy kiváló formával sokat segithetett volna. Sajnos Ilyés s főleg Gál teljesitménye lerontottaa többiekét. Most látszott meg mekkora veszteség Cozma halála és a Cozma-Eklemovici kapcsolat eredményességének hiánya. Gyulát szinte lehetetlen megjátszani,ha igen sok ziccert elhibáz, más beállós meg nincs, sajnos.
Ezen a poszton mindenképpen erősiteni kell.
A Szeged küzdött, de a csapatjátékuk eléggé szétesett, s ennek itták meg a levét odakint is. Kár, mert ez az ellenfél kiverhető lett volna.Már csak a lányokban reménykedhetünk. -
#42480 A hétvége:
szombat:
MKB Veszprém-Ciudad Real 17:00 BL Viasat3
Pick Szeged-Nordhorn 17:30 KEK Sportklub
DVSC-Kiskunhalas 17:00 MK Sport1
Győri ETO-Újbuda 19:30 MK Sport1
vasárnap:
MK 3. helyért 12:30 Sport1
MK döntő 15:00 Sport1
Lesz miből válogatni. Nálam a választás a veszprémi meccsre esett, szerencsére a helyszínen élőben láthatom Pont 10 évvel ezelőtt, 1999. áprilisában már láthattam egy csodát, akkor is a világ legjobbját kellett elütni a továbbjutástól, 4 gól hátrányból. Egy örökké emlékezetes mérkőzésen akkor ez sikerült a csajoknak. Szeretném, ha ma követőkre találnának -
#42479 Ők már összenőttek, egymás nélkül sehová -
#42478 Egy hasznosnak látszó link:
live :) -
#42477 "Követem Németh Andrást, aki elhagyja a Hypót, és a nyáron átveszi a Vác szakmai munkájának irányítását. Az egyéves szerződést még nem foglaltuk írásba, de szóban már megállapodtunk. Azért hagyom el a Hypót, mert nem igazán tartom vonzónak a légiós életet, valamint szeretnék újra Budapesten élni. Vác közel van a fővároshoz, ráadásul Németh András vezetésével biztosan remek, fiatal, sikeréhes csapat épül majd ebben a klubban" - nyilatkozta Tóth................... -
#42476 Úgy tudom, NA vállalta magára az anyagi feltételek biztosítását. Gondolom, Tóth nem lehet olcsó megoldás, de úgy tűnik, sikerült megtalálni a helyi Róbert bácsit.:) Szerencsések és lelkesek. Irigykedem és drukkolok, természetesen.
Vannak még ott más ígéretek is.
Más:
Bár nem tudom, hogyan jött össze ez a szavazási eredmény, de jó lenne hinni, hogy igaz.
"Sokak szerint jelenlegi színvonalán is a labdarúgás a legnépszerűbb csapatsport Magyarországon. Ön mit gondol?
Így van! 13613 23.7 %
Inkább a vízilabda 17233 30.0 %
Kézilabda-párti vagyok 20521 35.7 %
A kosárlabda sokkal jobb 3251 5.7 %
Csak a hoki! 2799 4.9 %
Összesen:57417
Köszönjük, hogy szavazott!"
Egyébként ezt az origon találtam.
-
Tóth Tímea a Vácban folytatja pályafutását >>
Rátaláltak az aranytojást tojó tyúkra Vácott? Vagy kifogták az aranyhalat? Bőségszaru? -
#42474 meg énis :-) -
Mse #42473 nagy meccs volt az is, a pécsi szurkeszek kitettek magukért :)
voltam párszor a Lauberben -Pécs csarnoka- kosármeccsen, többek között a Sopron ellen is, hát nagyon nagy élmény volt, még úgyis, hogy azért a veszprémi tábort is ismerem belülről :DDD
remélem szombaton legalább olyan hangulatban lesz részünk, teszünk is értem :DD
(péntek este csörögj rám, hogy megbeszéljük a részleteket!) -
#42472 Ha célhoz érsz én is vevő lennék rá -
#42471 köszönöm a választ, szerencsére közben már kaptam is egy e-mailes "ajánlatot" ;) -
#42470 Sajnos semmilyen meccs nincs meg Sydneyből... Már én is régóta vadászom rájuk, de mindeddig eredménytelenül... -
#42469 Hol látsz te itt negatív hullámokat? Ilyenek a környékünkön sincsenek, mi hívők vagyunk
OFF
Nem semmi volt a pécsi csajok MK győzelme Sopronban
ON
HAJRÁ MKB!!! -
#42468 Isthy, vagy valaki más:
nincs meg dvd-n a 2000-es Sydney-i olimpiáról a Magyaro.-Ausztria, és a Magyaro.-Norvégia meccsek felvétele? -
Mse #42467 ...most nem így van... -
Mse #42466 ajánlom addigra "optimistásodj meg", a negatív hullámokat az arénénán kívül kell hagyni ;)))
ahogy mostanában szokás írni: Hiszek egy Veszprémben! :DD
2 jó bíró, jobb átlövő játék, pontosabb hetes értékesítés, beállóban egy picit több munka, Geri nagyobb figyelme Abalora = meglesz a továbbjutás! (ebből is látszik, sok maradt még bennünk!)
eddig mindig úgy jöttünk haza a Ciudad otthonából, hogy nincs esélyünk, mert nem így van, és olvasva a fiúk nyilatkozatait, ők hiszenek magukban, és küzdeni fognak, nincsenek elkeseredve, szóval nekünk is kötelező hinni!!!!!
-
#42465 A francba ebbe a végjátékba... Az utolsó 8 percet 7-2-re bukta a Veszprém. Azt gondoltam végre sikerül 2-3 gólos vereséggel megúszni és akkor a jövő héten Veszprémnek meglett volna a nagy esély. Így elég kicsire zsugorodott, de mindent meg kell próbálni. Ott leszek a helyszínen az új csarnokban először, remélem csodát fogok látni! -
#42464 Hudekár ezért a 10 percért