Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom a dánok a lengyeleket is tizzel verték mint a horvátokat. nem csodálkoznák rajta, ha végén döntõsök lennének.
Isthy
Igen, õket már senki sem érheti utol.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ szivességet megtették

DUNAFERR FOREVER!!!

igaz ezzel biztosan feladnánk az elõdöntõt, de ez nagyarányú német vere4ségnél sem jönne össze, még ha megvernénk is a franciákat.De nem eléggé.
nos a lecke a következõ: nem elég megverni az izlandiakat sé holnap a franciákat is, de olyan gólkülönbséget kell létrehozni, hogy ez már a mérkõzést esetleg leadó németeknek se lehessen felülirni! A spanyolok nem lehetnek jobbank 5-nél, a németek ha kikapnak holnap is, akkor negyedikek a csoportban. Nem tudom, hogy mennyire tudná õket a harmadik hely csábitani, hogy ezért megverjék a svédeket, akik nagyon harapni fognak. Ahogy látom nekünk ma nyerni kellene, holnap meg döntetlent csinálni, így a németeket lehetne gyõzelemre biztatni, a döntetlen meg a svédeknek sem lenne jó.
akkor õk már csoportelsõk,ha minden igaz

Ramadamammy rapidrandi

26-23

Ramadamammy rapidrandi

Táncos ETO
Yessss, gyõztek a gallok! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
A svédek elõtt kell végeznünk ez a lényeg.

DUNAFERR FOREVER!!!

akkor is meg kellene tartanunk a 3-ik helyet elõttük.
az a baj, hogyha ma nyernek a németek, akkor õk nem fognak hajtani a s védek ellen, mert francia gyózelem esetén a magyarok ellen mindkettõjüknek megfelelhet a döntetlen, hacsak a németek nem hajtanának okvetlenül az elsõ helyre.
Ha döntetlen lenne a francia-német, akkor a franciák és a németek is harapni fognak holnap s mivel a franciák 10 góllal jobb a németeknél, meg sem tudnák elõzni õket a svédek elleni gyõzelemmel, így sajnos mindkettõjüknek megintcsak megfelelne a döntetlen.
Isthy
Igen, be kell húznunk mind a 2 mecset, ha biztosan a svédek elõtt akarunk maradni. Ugye holnap a svéd-német lesz az utolsó meccs a magyar-francia után. Remélem a franciákban elég erõs lesz a vágy, hogy törlesszenek a tavalyi VB-n történtekért a németeknek ma is és holnap is, amikor ellenünk játszanak <#wink>

Ha jól tudom a a csoport harmadikak és a csoport negyedikek csak egy-egy meccset játszanak egymás ellen (az 5. illetve a 7. helyért), így mi már nem játszhatunk a svédekkel.

DUNAFERR FOREVER!!!

no úgy látszik, rá vagyunk kényszeritve, hogy elõdöntõt játszunk, mert csak úgy vagyunk biztosan a svédek elõtt. ha az 5-8 helyért játszunk és újra öszekerülünk velük, akkor nem ússzuk meg a birói nyomást a svédek javára s akkor nem látom rózssszinünek a világot. Tegnap is észlelhetõ volt, ma még jobban s holnap is megfog látszani a németek ellen.
Isthy
Hallottam hírét a dolognak. Leviszik a kapust, hogy elõnyben legyenek és erre azonnal ellövik bele a svéd kapusba aki indít és gólt lõnek a svédek... Ahelyett, hogy a végéig ziccerig játszották volna...

Ez így nem jól alakult nekünk. Most szurkolni kellene a franciáknak a németek ellen... ez a franciáknak szurkolás nem nagyon akaródzik nekem, de hát nincs mit tenni...

DUNAFERR FOREVER!!!

na ezt jól ellõtték a spanyolok. Az utolsó másodperben kaptak ki, úgy hogy 7 másodpercel a vége elõtt még náluk volt a labda támadásban!
No akkor, meg kell verni az izlandiakat,s feltehetõen a franciákat is ha ma nyernek a németek ellen.
Isthy
26-24 a svédeknek 5 perccel a vége elõtt... ez nagyon nem jó nekünk, ha így marad...

DUNAFERR FOREVER!!!

no a spanyolok elég gyengén hegedülnek, bár vezetnek a félidõben egyx góllal. kezdetben a védelmük volt katasztrofális, a támadásuk meg úgy is maradt.
Táncos ETO
Dehogy sértõdött.. Csak belátta, hogy nincs igaza!<#nyes>

Nem volt találka, mert NA egy nappal elõtte lemondott. Megsértõdött.
Táncos ETO
Hát nem a 100% Fradiban, az biztos.. 😄DDD

privire: 😊)) esküszöm ha lesz idõm felvetem a "csõcselék" kérdést az MKSZnél , vagy akár Maglódinál 😄DDD, tán még cikk is születhetne belõle 😄DDD bár nem tudom melyik újságban 😉))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kicsit nem vagyok gépnél és mik történnek 😊))
sok értelme volt ennek a 1,5hétnek, vagy azóta már létrejött a Görbe, Gin, Vanyus, Sinka,NA féle találkozó? vagy ne kombináljak? 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nos, errõl a képrõl nem kevesebben mint heten a mostani keretnek a tagjai voltak! tehát mi és ki változott?
Táncos ETO
Abban is. 😊

kaloz174
Talán Pádár Ildi?

Egy biztos. Kapusedzõ is volt, Bakos személyében.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
- 1 "ez😊

kaloz174
Nem hiszem, hogy ez elég lenne már neki. Fõleg, ha belegondolok azok szerepére, még Zsiga Gyulát is beleértve, akik ebben a szerepkörben megfordultak.

Bokival kapcsolatban: szerintem pontosan az lenne a gond, hogy õ azt várná el a csapattagoktól, amit õ, mint játékos, képviselt. Persze, ez csak akkor lenne ez gond, ha valaki a csapattagok közül esetleg ennek nem felelne meg. Mert egyébként követendõ példaként kiváló lenne.<#worship>

De hogy ki lesz a kapitány?!?! <#conf><#kerdes> "ez itt a kérdés"

Breki33
Kiss Szilárdnak ki volt a segítõje az EB-n?
Breki33
Abban is, hogy egy nõi csapatnak jó lenne egy nõi másodedzõ?

Végén még Kiss Szilárd -Mátéfi lesz
Táncos ETO
Egyetértek.

Breki33
és szerintem Mátéfi Eszti-nek egy vállogatott másodezõi poszt megtiszteltetés
Breki33
SEgítõnek kevésbé merész.

De sztem nem sok edzõi tapasztalata van.

TErmészetesen emberként játékosként imádtam imádom.
Duby
A Zsiga-Mátéfi páros már jónéhány sikert elért, nem hinném, hogy ne tudnának együtt dolgozni. Nem rossz.
Én azt hittem Konkoly azért eléggé ott volt a tûz közelében nálatok már hosszú ideje, de amúgy sem véglegesnek gondoltam rá.

Én Bokira mindenképp gondolok, mindenféle minõségben, minden helyzetben, õ a mi "Anjánk" (ezt jó értelemben mondom, nem megsérteni akarom), nagyon kéne egy ilyen ikon a kézilabdába. Szerintem.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Bár a realitása szinte semmi, de ha már itt tartunk, miért is merész Boki - szerinted - segítõnek??

Edina akkora ellenérzést váltana ki a kézis közvéleménybõl, hogy õt azért nem tartom jó ötletnek.
Samy? Na, ez érdekes. Meg is kérdezem talán. <#vigyor2> Én természetesen nagyon örülnék neki.
Mátéfi Eszti, szerintem, már túllépett azon, hogy "csak" másodhegedûs legyen.
De természetesen úgyis az dönti el a másodedzõ szerepét, hogy ki lesz a szöv.kapitány. Na ez a nagy kérdés most, ebben a helyzetben.

Breki33
Zsiga Mátéfi nekem is tetszik sajna nem túl valószínû.
Meg kérdés is, hogy jönnének ki.

Beleolvastam fórumokon a kapitánykérdésve nemsemmi ami megy.
Tudnám miért kell válogatott dolgokba klubszimpátiát belekeverni.
Táncos ETO
Szerintem Konkoly legalább annyira nem jó ötlet, mint Imre Vili, Õ sem volt többet edzõ a nõi mezõnyben, mitõl lenne jobb megoldás?!
Ahogy Szabó Edina sem megfelelõ a zágrábi VB után..
Róth kizárt, Laurencz úgy szintén, nekem egy Zsiga-Mátéfi megoldás tetszene a leginkább..

Breki33
Breki33
Skaliczky László így értékelt a meccs után: Bosszant, hogy veszítettünk egy pontot, de nem nagyon. Amiatt szomorkodom, hogy ki tudja, hányadszor fordul elõ, hogy az utolsó pillanatban kaptunk gólt, de hát ilyen a sport. A legfontosabb, hogy az esélyeink megmaradtak. Nem kell kifogásokat keresni, magyarázkodni sem szeretnék. Amikor háromgólos elõnyrõl négygólos hátrányba kerültünk, sok buta dolog történt, nem voltak szerencsések a döntések, ezt a részét is sajnálom. Nem kell lehajtott fejjel járnunk, ennyi jött ma ki egy nagyon erõs válogatottal szemben. A belsõ dolgaink továbbra is nagyon fontosak, tesszük szerényen a feladatunkat, megmaradt a tartásunk, a hitünk és nem utolsósorban a kitartásunk. Nem azt a teljesítményt kaptam a kulcsemberektõl, amire számítottam, de egy ilyen sorozatban épp az a lényeg, hogy a friss emberek löktek a szekéren.
Breki33
Én kiváncsi lennék arra a cikkre.
OK, akkor vigyék és egyék. Csakhát, akkor magukat kell tûzbe/lázba hozniuk, mert Zsiga Gy nem fogja õket felturbózni az szent! nem teszi ezt a fradis lányokkal sem. Ennek van elõnye is, de legtöbbször hátránya, ahogy az pl. Mocsai esetében is jól látszott.
Breki33
Én nem ismerem kellõképen a hátteret, deha csak én dönthetném el akkor Zsiga Gyulá-t hívnám vissza nõi segítõvel.

És Laurencz-et sztén nõi segítõvel, de ebben ezek szerint nem értünk egyet.

Nem szeretnék dán (nõi) kapitányt sem....

Viszont ez nem kivánságmûsor.

Breki33
"Zsiga Gyulával van egy érdekes interjú az e heti Sport Pluszban. Ott azt nyilatkozta õ az utóbbi idõben már smemibe nem szólt bele, és hogy a lányok inkábbb vele osztották mega problémáikat, mert Németh Andrástól féltek... "

Errõl van bõvebb infó?
Duby
Igen, ultramerész.
Tényleg, Mátéfit kihagytam, bár én nem segítõnek gondolnám.
Kökény Bea, Sitihez hasonlóan, úgy tudom, anyáskodik, ezért nem gondoltam rájuk.
Mocsai korábbi segítõje Marczinka Zoltán, ha jól tévedek. Õ egy rövid Spartacus-os (?) itt tartózkodás után jó lehetõséget kapott Ausztráliában, és kiment családostul.
S Te kiket mondanál kapitánynak?

Breki33
Igazából erre gondoltam

"Tudom, hogy naivítás lesz, ami írok, de annyira szeretném ha lenne MINDEGYIK szereplõben annyi gerinc, hogy a sejtelmes üzengetések helyett kiállnának a nyilvánosság elé, és tiszta vizet öntenének a pohárba, és KONKRÉTAN elmondanák, hogy kinek milyen baja volt a másikkal... Tudom, hogy sokak szemében szálka NA, az tuti, hogy van egy stílusa, de szerintem az eredményei sokat elmondanak. Akár tetszik, akár nem, de az egyik legfelkészültebb edzõ kis hazánkban... "

mondjuk én a nyilvánosságot kicsit másképp értem, nem biztos hogy ránk tartozik minden, de a tiszta víz fontos P
milyen valós indokok? Tipikus tudatalatti nõi empátia/antipátia kérdése az egész. Én szakmailag foglalkozom anatómiával s nem kell a múlt pénteki Blikkbõl olvasnom, hogy a nõi agy másként mûködik mint a férfiaké! Aki nem hiszi a Minden Tudás egyetemén visszanézheti Hámori akadémikus elõadásában is (2001-bõl). De tapasztalhatja a mindennapi életben is.
A gyõri lányoknak nem volt a szivük csücskébe NA, és folyvást keresték a kákán a bogot, pl. hogy kivételezik az õ neveltjeivel, stb. S nem felejtették el a tavalyi, teljesen váratlan bajnokságnyerés okozta megalázást sem. Felkészülési feltételek nem rosszabbak másokénál, legfeljebb kevesebb volt az idõ a felkészülésre, s nem jelentkeztünk a világkupára. De ez máskor bejött s a kapitány joggal gondolhatta, hogy azoknak a lányoknak, akik évek óta együtt játszanak, nem kell túl hosszú összeszoktatás, s mivel a bajnokság/kupák zajlása közben jöttek öszze, formába hozni sem kell már õket. Nem számolt a nõi gondolkodásmóddal......Trefilovba és hasonmásaiba tudatalatt feltehetõen szerelmesek a lányaik és ebben az esetben még a verést is eltüri a legtöbbjük!-😊)). A lányok szimpátiája az edzõ iránt (ld. most Konkoly vagy Imre irányában) csodákat müvel velük, mig az antipátia bénitja õket.
Breki33
Engem igazából az zavar, hogy ez most elfedi a valós indokokat.

Pedig ezeket meg kéne beszélni és megoldani.
Breki33
Hát Szabó Edina és Radulovics Bojana sztem elég merész és ésszerütlen lenne.

Elõbbi-t esetleg segítõnek mint a franciáknál, de én jobb szerretném segítõnek a képen látható hölgyeket

Illetve esetleg Rácz Mariann-t vagy Köke-t

Laurencz nekem egy nõi segítõvel nem irreális

Amúgy mi van Mocsai korábbi segítõjével aki egyszer meccselt is helyette Horvátországban
Duby
Sajnálom, hogy lemondott Németh, de hiszem, hogy neki ez volt a lehetõ legjobb megoldás. Valamint a legjobb a jelen magyar nõi kézilabdájának, mert mégis megtörtént az, amitõl az MKSZ rendkívül tartott: rájuk irányul most minden figyelem. El kell kezdeni nagyon rövid határidõvel, nagyon komolyan dolgozni, vége a sunnyogásnak. Azért megnéztem volna az arcokat a székházban, ahogy elterjed a kapitány levelének a híre. <#eplus2>

Akárki is lesz a kapitány, ezzel a "játékosok térfelén pattog a labda". Õk maradtak, a kapitány ment, ezért meg kell(ene) mutatniuk, hogy végülis kinek volt igaza.

Megindult ez az Anja Andersen-hülyeség. Amúgy is tök irreális a dolog, de attól függetlenül sem szeretném semmiképp. Továbbra is a Konkoly Csabás megoldást tartanám a legjobbnak, bár lesz dolguk a gyõrieknek bõven. Vilinket imádom, becsülöm, de sztem neki még nagy falat lenne fél év nõi edzõsködés után egybõl egy bónusz kapitányi poszt. Ha NA nem érezte a tiszteletet, akkor...
Kösztner Vilmos szintén elfogadható jelöltnek hangzik, valamint igen erõsen gondolkodom két nõi jelöltrõl: Szabó Edináról és Radulovics Bojanáról. Valamint itt van még a már egyszer ideiglenes kapitányként egy hazai eb-t lezorngorázó Kiss Szilárd is. Mondjuk õk ketten Bokival megint nem egy rossz gondolat. És csapatuk sincs.
Remélem KP nem kerül a képbe, Laurencz nekem irreális. Valaki mondta Éles Józsit, hát azzal együtt, hogy kint dolgozik, nem tudom mennyire vágja a magyar nõi mezõnyt, de õ is elgondolkodtató. Felmerülhet még Róth Kálmán, bár õ elvileg most azt csinálja, amihez a legjobban ért, és amire most a kézilabdának a legnagyobb szüksége van, de sztem a kapitányi teendõkkel az végezhetõ lenne párhuzamosan, nála nyomósabb ellenérv a gyõriekkel anno kialakult konfliktushelyzet. Nem tudom azóta az rendezõdött-e, ha igen, akkor jó jelölt.
Zsiga Gyula visszahívása is megfelelõ döntés lenne nekem.

Táncos ETO
Jól meccselt Skala!

kaloz174
Ez rendben is lett volna. De aztán nem hozta vissza pl. Nagy Lacit, aki talán a végjátékban segíteni tudott volna. Vagy talán többet tudott volna segíteni. A gond ezzel a rossz periódussal az volt, hogy a svédek nagyon meglógtak. Így, sajnos, az elõtte mutatott jó játék ellenére, nem sikerült gyõzni.