Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ha döntetlen lenne a francia-német, akkor a franciák és a németek is harapni fognak holnap s mivel a franciák 10 góllal jobb a németeknél, meg sem tudnák elõzni õket a svédek elleni gyõzelemmel, így sajnos mindkettõjüknek megintcsak megfelelne a döntetlen.
Ha jól tudom a a csoport harmadikak és a csoport negyedikek csak egy-egy meccset játszanak egymás ellen (az 5. illetve a 7. helyért), így mi már nem játszhatunk a svédekkel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez így nem jól alakult nekünk. Most szurkolni kellene a franciáknak a németek ellen... ez a franciáknak szurkolás nem nagyon akaródzik nekem, de hát nincs mit tenni...
DUNAFERR FOREVER!!!
No akkor, meg kell verni az izlandiakat,s feltehetõen a franciákat is ha ma nyernek a németek ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
sok értelme volt ennek a 1,5hétnek, vagy azóta már létrejött a Görbe, Gin, Vanyus, Sinka,NA féle találkozó? vagy ne kombináljak? 😄DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egy biztos. Kapusedzõ is volt, Bakos személyében.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Bokival kapcsolatban: szerintem pontosan az lenne a gond, hogy õ azt várná el a csapattagoktól, amit õ, mint játékos, képviselt. Persze, ez csak akkor lenne ez gond, ha valaki a csapattagok közül esetleg ennek nem felelne meg. Mert egyébként követendõ példaként kiváló lenne.<#worship>#worship>
De hogy ki lesz a kapitány?!?! <#conf>#conf><#kerdes>#kerdes> "ez itt a kérdés"
Végén még Kiss Szilárd -Mátéfi lesz
De sztem nem sok edzõi tapasztalata van.
TErmészetesen emberként játékosként imádtam imádom.
Én azt hittem Konkoly azért eléggé ott volt a tûz közelében nálatok már hosszú ideje, de amúgy sem véglegesnek gondoltam rá.
Én Bokira mindenképp gondolok, mindenféle minõségben, minden helyzetben, õ a mi "Anjánk" (ezt jó értelemben mondom, nem megsérteni akarom), nagyon kéne egy ilyen ikon a kézilabdába. Szerintem.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Edina akkora ellenérzést váltana ki a kézis közvéleménybõl, hogy õt azért nem tartom jó ötletnek.
Samy? Na, ez érdekes. Meg is kérdezem talán. <#vigyor2>#vigyor2> Én természetesen nagyon örülnék neki.
Mátéfi Eszti, szerintem, már túllépett azon, hogy "csak" másodhegedûs legyen.
De természetesen úgyis az dönti el a másodedzõ szerepét, hogy ki lesz a szöv.kapitány. Na ez a nagy kérdés most, ebben a helyzetben.
Meg kérdés is, hogy jönnének ki.
Beleolvastam fórumokon a kapitánykérdésve nemsemmi ami megy.
Tudnám miért kell válogatott dolgokba klubszimpátiát belekeverni.
Ahogy Szabó Edina sem megfelelõ a zágrábi VB után..
Róth kizárt, Laurencz úgy szintén, nekem egy Zsiga-Mátéfi megoldás tetszene a leginkább..
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
És Laurencz-et sztén nõi segítõvel, de ebben ezek szerint nem értünk egyet.
Nem szeretnék dán (nõi) kapitányt sem....
Viszont ez nem kivánságmûsor.
Errõl van bõvebb infó?
Tényleg, Mátéfit kihagytam, bár én nem segítõnek gondolnám.
Kökény Bea, Sitihez hasonlóan, úgy tudom, anyáskodik, ezért nem gondoltam rájuk.
Mocsai korábbi segítõje Marczinka Zoltán, ha jól tévedek. Õ egy rövid Spartacus-os (?) itt tartózkodás után jó lehetõséget kapott Ausztráliában, és kiment családostul.
S Te kiket mondanál kapitánynak?
"Tudom, hogy naivítás lesz, ami írok, de annyira szeretném ha lenne MINDEGYIK szereplõben annyi gerinc, hogy a sejtelmes üzengetések helyett kiállnának a nyilvánosság elé, és tiszta vizet öntenének a pohárba, és KONKRÉTAN elmondanák, hogy kinek milyen baja volt a másikkal... Tudom, hogy sokak szemében szálka NA, az tuti, hogy van egy stílusa, de szerintem az eredményei sokat elmondanak. Akár tetszik, akár nem, de az egyik legfelkészültebb edzõ kis hazánkban... "
mondjuk én a nyilvánosságot kicsit másképp értem, nem biztos hogy ránk tartozik minden, de a tiszta víz fontos P
A gyõri lányoknak nem volt a szivük csücskébe NA, és folyvást keresték a kákán a bogot, pl. hogy kivételezik az õ neveltjeivel, stb. S nem felejtették el a tavalyi, teljesen váratlan bajnokságnyerés okozta megalázást sem. Felkészülési feltételek nem rosszabbak másokénál, legfeljebb kevesebb volt az idõ a felkészülésre, s nem jelentkeztünk a világkupára. De ez máskor bejött s a kapitány joggal gondolhatta, hogy azoknak a lányoknak, akik évek óta együtt játszanak, nem kell túl hosszú összeszoktatás, s mivel a bajnokság/kupák zajlása közben jöttek öszze, formába hozni sem kell már õket. Nem számolt a nõi gondolkodásmóddal......Trefilovba és hasonmásaiba tudatalatt feltehetõen szerelmesek a lányaik és ebben az esetben még a verést is eltüri a legtöbbjük!-😊)). A lányok szimpátiája az edzõ iránt (ld. most Konkoly vagy Imre irányában) csodákat müvel velük, mig az antipátia bénitja õket.
Pedig ezeket meg kéne beszélni és megoldani.
Elõbbi-t esetleg segítõnek mint a franciáknál, de én jobb szerretném segítõnek a képen látható hölgyeket
Illetve esetleg Rácz Mariann-t vagy Köke-t
Laurencz nekem egy nõi segítõvel nem irreális
Amúgy mi van Mocsai korábbi segítõjével aki egyszer meccselt is helyette Horvátországban
Akárki is lesz a kapitány, ezzel a "játékosok térfelén pattog a labda". Õk maradtak, a kapitány ment, ezért meg kell(ene) mutatniuk, hogy végülis kinek volt igaza.
Megindult ez az Anja Andersen-hülyeség. Amúgy is tök irreális a dolog, de attól függetlenül sem szeretném semmiképp. Továbbra is a Konkoly Csabás megoldást tartanám a legjobbnak, bár lesz dolguk a gyõrieknek bõven. Vilinket imádom, becsülöm, de sztem neki még nagy falat lenne fél év nõi edzõsködés után egybõl egy bónusz kapitányi poszt. Ha NA nem érezte a tiszteletet, akkor...
Kösztner Vilmos szintén elfogadható jelöltnek hangzik, valamint igen erõsen gondolkodom két nõi jelöltrõl: Szabó Edináról és Radulovics Bojanáról. Valamint itt van még a már egyszer ideiglenes kapitányként egy hazai eb-t lezorngorázó Kiss Szilárd is. Mondjuk õk ketten Bokival megint nem egy rossz gondolat. És csapatuk sincs.
Remélem KP nem kerül a képbe, Laurencz nekem irreális. Valaki mondta Éles Józsit, hát azzal együtt, hogy kint dolgozik, nem tudom mennyire vágja a magyar nõi mezõnyt, de õ is elgondolkodtató. Felmerülhet még Róth Kálmán, bár õ elvileg most azt csinálja, amihez a legjobban ért, és amire most a kézilabdának a legnagyobb szüksége van, de sztem a kapitányi teendõkkel az végezhetõ lenne párhuzamosan, nála nyomósabb ellenérv a gyõriekkel anno kialakult konfliktushelyzet. Nem tudom azóta az rendezõdött-e, ha igen, akkor jó jelölt.
Zsiga Gyula visszahívása is megfelelõ döntés lenne nekem.