Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
THW Kiel - MVM Veszprém
KS Vive Tauron Kielce - Paris SG Handball
DUNAFERR FOREVER!!!
Most látom, hogy mi történt a szombati meccs végjátékában. Az EHF biztosan megragadja az alkalmat a "kaszálásra" és újabb szigorításokra. Jó lenne, ha ennek semmilyen hatása nem lenne pénteken. Az elkövetőnek meg semmi keresnivalója a továbbiakban meccseken.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Emiatt a csajok meccsét sem tudtam rendesen követni, csak fél szemmel. Azért 20-26-nál kezdett égni a ház, de szerencsére az időkérésnél felébredt a csapat. Pénteken ennél sokkal jobb játék kell elöl és hátul is, akkor simán meglehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A közvetítésekről meg sajnos alant is írtunk, hogy sajnos milyen szinten vannak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szépséghibája, hogy hiába a sok esemény, kevésnek lehetünk tanúi, ami a TV-közvetítéseket illeti...<#boxer>#boxer><#schmoll2>#schmoll2>
Nem megyek, mert az időpont nem jó, másra kell koncentrálnom a hétvégén <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak éppen nem tudom- hála a MN-nek és handball,hu-nak a pontos programot a két napra. Szombat de és vasárnap du.
A következő idény
Nagy nehezen megszülték a jövő évi versenyrendszert. Bár még a férfiaknál nincs végleges döntés, hogy lesz-e az alapszakaszon kívül bajnoki döntő. Ez a junior válogatottal egy külön meccs - ami sehová nem számít - egy "szép hab a tortán". Az lesz az érdekes, amikor az ellenfél csapatában szerepel több junior válogatott játékos, akkor ők melyik csapatban fognak szerepelni? A "légiós kérdés" ügyben még mindig nem sikerült dönteniük.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2016.04.26. 11:20:38
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha kicsit előbb (előző meccseken is) próbálkozunk ezzel a dologgal, mármint a cserékkel, talán másképp sül el.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bocs, a szerkesztés nem ment át - hogy miért, azt nem tudom - és ellentétes értelemben jelent meg amit írni akartam. A mondat így hangzik az igazi verzióban:
"Az EHF kupában sem lehet feledtetni ezt a nagyon csúnya foltot, de azt legalább nyerni kell, remélem képesek lesznek rá."
(Kicsit szét voltam esve reggel, miután szétkaszabolták a fogínyemet és a zsibbadt arc meg a fájdalomcsillapító nem segítette elő a körültekintő hozzászólás írást)
DUNAFERR FOREVER!!!
Az EHF kupával, szerintem, ezt nem lehet helyrehozni. Az egy másik történet. Én úgy gondolom.
Két meccsen volt ilyen csapat és a kispad, nem egy meccsen. Az otthonin az első 35 perc és a tegnapin a második 30 perc "teljesítménye" hozta össze ezt az "eredményt". Az EHF kupában lehet feledtetni ezt a nagyon csúnya foltot, remélem képesek lesznek rá.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na igen, a csapat is gyenge volt, a kispad szintén. Egy meccsen...
Nincsenek illúzióim, az ehf-kupa ügyében, sőt, megmondom őszintén, a csapat jövője szempontjából ezt a meccset fontosabbnak tartottam.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2016.04.20. 19:38:20
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig az egész meccsen úgy nézett ki, hogy a szegediek megtörik a sorozatot. Szinte végig ők vezettek, a túloldalon Ilics nagyon hiányzott a balátlövő posztról. De végül döntetlen lett a végeredmény. Jött a büntetőpárbaj és ráadásul az első két veszprémi büntető kimaradt, itt megint Picknek állt a zászló. De azután fordult a kocka és három szegedi rontás következett és a veszprémiek nyertek.
A meccs végi incidens nem hiányzott senkinek Pastor nem tudott uralkodni magán, Sabate meg sztem kicsit rájátszott a dologra, nem volt akkora a lökés.
A BL-ben a hétvégén ennél sokkal több kell a veszprémiektől Szkopjéban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://index.hu/sport/2016/04/13/sarapova_megmenekulhet_amnesztiat_kapnak_a_meldoniumosok/
DUNAFERR FOREVER!!!
Íme a mai sorsolás.
Az időponttal állítólag annyi a gond, hogy a BL-döntő is akkor lesz, amikor a visszavágó. (Mondjuk engem az különösebben nem érint.)
Mindenesetre a veszprémiek segítenének.
Ha ezt fogadja el a csapat, akkor nem árt eljárni oda gyakorolni.