Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, és most a Cori is gyõzött, neccesen megvan 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de engem mostmár érdekel kik voltak szerinted, légyszíves nevezd meg, hamár a dunaújvárosi játékosokat is belevontad. köszi
NAnak is lett volna miért tisztázni a helyzetet, õ sem tette.

szerintem is kamu az egész, meg felelõsség hárítás, sikerült a médiával találtatni -ügyes nyilatkozatokkal- vmit/vkit amirõl beszélünk, és nem arról. h. egy 8. hellyel leszerepelt a csapat és az edzõ, ügyes húzás....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ezzel bizony a Loki most már a továbbiakban csak a 4. helyért harcolhat a Corival. Skala érkezésével erre minden esélyük meg is lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

nm mindenki, csak annyian, amennyien éppen elegen voltak. Persze, nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, de legalább annyire nem kellene letagadni azt sem, amikor tényleg léteznek!
Ne hülyéskedjünk már! Ha a lányok tényleg tovább akartak volna NA-sal dolgozni, akkor megkeresik, tisztázzák a félreértéseket és újrakezdik! Nehogy már elvárják, hogy õ menjen hozzájuk! No ez az, ami elfogadhatatlan részükrõl! Innen kezdve a szerecsenmosdatásotok kamu....
na már a dunaújvárosiak is...debrecenieknek nem?
szóval mindenki összeesküdött 3 ember ellen? és Juhász Gabi és Kovacsicz Móninál hogy is van az a tüske?

de látom, te mindenképpen összeesküvés elméletet akarsz gyártani...kár

a dánok viszont kiverték a németeket!
igen, szerintem is.
Táncos ETO
Sõt, azóta már nyertek öttel. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Félidõben: a Hódmezõ 3-mal megy a Loki ellen. Ez eléggé meglepõ, úgy gondolom.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Elég merészek a megállapításaid, másrészt nem hiszem, hogy a válogatottban ne mindenki a legjobb eredményre törekedne, klub-hovatartozás nélkül.

De jó lenne már túllépni mindezen!!

Sinkáék meghoznak egy döntést (nem irigylem õket, mert nem látszik, ki lehetne az utód, NA esetében ez nem így volt, szinte mindenki egységesen támogatta õt annakidején), aztán csak a feladatra szabad koncentrálni, tehát az olimpiai indulási jog megszerzésére.

Nincs szó felmentésrõl, de a csapatsport nem a demokráciáról és az emberi jogokról szól! A felelõség elsõsorban az edzõé, ui. õ vállalt fel célkitûzéseket, ergo õ válogat, õ dönt el stratégiát és összeállitást. Ha ez valakinek nem tetszik lemondhatja a szereplést! De nincs joga belülrõl akna/vakondok munkát végezni az edzõ ellen!
Hogy tavaly-tavalelõtt mi volt az egy, hogy most mik voltak a kifogások az megint más tészta. Kitartok amellett, hogy a cspategységnek/összhangnak nem tett jót a tavalyi fradi siker a bajnokságban. Ez a tüske szorult a gyõriek és a dunaújvárosiak körme alá, s nem tudták elfelejteni a tetteseknek! Teljesen mindegy, hogy a hozzállást ez tudatosan vagy tudatalatt folyásolta be, az eredmény számit. És az negativ!
A szuperzseniség nem elég, ezt BL, Eb, VB vagy Ob aranyérem kell igazolja! Ugyanis a zsenialitás mellett még másra is szükség van. S nem lehet mindig a szerencse hiányára hivatkozni. A zsenialitással szinte azonos mértékû alázat a sport iránt, az edzõ és csapattársak iránt is. Legalábbis a csapatsportokban így van.
a pályán biztosan szuperzsenik, atöbbi meg nem rám tarotzik ;DD

nem tudom kinek mennyiben van szerepe, de abban egészen biztos vagyok, h. mindkét oldalnak van szerepe abban h. így alakultak a dolgok, ezért is tartom nevetségesnek, h. vki egyik oldalt felmenti, míg a másik oldalt elítéli ugyanazon tettéért: a nyilatkozataiért. (és abban sem vagyok egészen biztos, h. az említett játékosoknak volt/van bajuk az ex-kapitánnyal)

és még vmi Gin és Görbe is 2005 óta válogatottak, és 2005ben is meghatározó játékosok voltak, sõt ugyanazok voltak a keret tagjai nagyjából mint most, tehát ha valójában NAval volt gondjuk, vagy Tóth Timit utálják, az már régesrégen elõjött volna, úgyhogy ebbõl gondolom, h. itt egészen másról van szó, mint amit a média, meg egyesek be akarnak állítani, h. ti. a két gyõri megbuktatta a kapitányt, mert nem tetszik nekik....

a Róth féle storyhoz pedig szerintem volt köze játékosnak, csak épp nem annak akihez mindenki köti -persze ez sem biztos, mert nem Kálmán mondta 😄DDD

naná, hiszen hogy is jöhetnék én olyan szuperzsenik közelébe mint a gyõri lányok! Ez csak nektek van megadatva! -😄DDDDDDDDDD
De ettõl függetlenül, szerintetek az emlitett két edzõ távozásban a kisasszonyoknak semmiféle szerepe sem volt?
hát én nem tudom, én csak a fórumi pletykákat olvastam, sem Róth Kámánnal, sem Görbével nem beszéltem errõl, de ha te mondod,biztos úgy van, amúgy is nagy igazságokat írtál meg már korábban is 😄DDDDDDDD

Táncos ETO
Te figyu: amiket leírsz a fórumokon olvasod, netán saját ötlet alapján, vagy olykor azért játékosokkal is kommunikálsz?! Bár az utóbbi felvetés kizárt..

no, azért van benne valamennyi igazság! Errõl RK és NA tudna többet mondani....no meg a többi csapattag.
így már oké 😄DD

bár teljesen mindegy ki lesz, mert a fradisták szerint Kati és Görbe az igazi kapitány 😊))) meg a szög, ami kibújt a zsákból 😄DDDD

Táncos ETO
<#wink>

Isthy
Kicsit OFF, de:

Gratulálok a handball.hu-s megnyilatkozásodhoz <#taps> A többiek pedig kiállították magukról a bizonyítványt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
vállogatotthoz elegendõ sztem nincs
ez így nem igaz, maximum úgy, h. kevés edzõi gyakorlata van.

Németh Andrásnak és Zsiga Gyulának sok-sok év volt, éz az mégsem volt elég....

persze nem azt mondom, h. õ kell!

Breki33
Mert sztem nincs edzõi gyakorlata.
én nem tudom megítélni jó edzõ vagy sem, de h. vérfrissítés kell az biztos...

egyébként miért reméled, h. nem Õ lesz???

Õrá vonatkozott a "na azért nem" kitétel 😉))

Breki33
Blikkben az van, hogy a lányok Éles Józsit akarják.

Remélem kacsa
Táncos ETO
Egyetértek. Így viszont elég szûkre szabott a keret és hát nem tudom Kálmán mennyire lenne jó megoldás.. (Akit egyébként én ugyanúgy tisztelek és szeretek, mint a fradisták NA-t.)

nekem mindegy ki lesz (na azért nem, de lényegében igen), csak ne legyen klubedzõ is egyben!!!!

Breki33
Kapitányt keres a nõikézi-válogatott
2008. 01. 23., 12:20Utolsó módosítás: 2008. 01. 23., 12:36eszközök:
Miután kedden váratlanul lemondott Németh András, a magyar nõikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a megüresedett posztra gyorsan új utódot kell keresni. Az együttes elõtt ugyanis március végén olimpiai kvalifikációs viadal áll, amelyet abszolválva már Pekingre kellene készülni. Az számba vette a lehetséges jelölteket.

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20080123-kapitanyt-keres-a-noikezilabdavalogatott.html
Duby
Én fullosan kiegyznék vele, de úgysem kérik fel. Pedig ebben a válogatott körül kialakult szituban pont ilyen stílusú és vérmérsékletû embör kellene szerintem. A tárgyi tudása, és tapsztalata is megvan hozzá. Faja, ahogy beszél.

Egyébként már vágom a centit, hogy 31. legyen, és végre történjen valami, mert ezzel a mindenhol folyó állandósult szardobálással már az összes hócipõm tele.

Érdemben vitázni, az által elõrejutni, valamiben is megegyezni, másik ember véleményét elfogadni, megpróbálni felfogni az átlag magyar képtelen. Asszem már régóta nem tanítják az általános iskolákban a T betût, mert pl a tolerancia és tisztelet ismeretlen fogalmak a többség számára.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174

Rockynhooo
jah szerintem is felesleges lenne ...!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Táncos ETO
Annyira kicsin múlt az olimpiai kvalifikáció, ha meg az izlandiakat is megvertük volna, éremért játszunk.. <#falbav>
Ezzel együtt szerintem dícséret illeti a srácokat!

kaloz174
Végül is már olyan mindegy, nem?😞

"Match 48 cancelled as the places for the Olympic Qualifications are already decided by the ranking of the Main Round Groups (NOR, SWE ranked 3rd)."

tehát nem lesz 😞

most olvasom h. nem is lesz meccs a 7. helyért. 😞

magunkat golyóztuk ki az izlandiak elleni meccsen 😞(

Rockynhooo
de legalább akkor már nyertek vna a norvégok ,hogy valami minimalis esélyünk maradjon az olimpiára, de hát még az sem :S

no kigolyóztak! 23-23! Játszhatunk a lengyelekkel a 7-ik helyért, a kvalifikáció elúszott! lesz idõ legalább egy ütõsebb és lyukak nélküli csapatot felépiteni a jövõhöz. (ha már savanyú a szöllõ!<#mf1>
Rockynhooo
áááááááááááááá nem hiszem el , mindig az utolso perc :\

Táncos ETO
Hát gyerekek kicsit sincs szerencsénk.. 😞((((

kaloz174
Döntetlen lett.

Rockynhooo
hát a horvát meccstõl függ!

sz4bolcs
Most akkor mi van? Még van esélyünk továbbjutni, meg Olimpiára meg ilyenek??

Visszatérve a francia meccsre, a néger mekkora kreatív gólt lõtt az egyik srácunk lábai közt. Kirázott a hideg.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

háát a birók "becsületesen" segitik a norvégokat! Ami csak belefér!
igen, azt az 5 másodpercet kellett volna kivédekezni. Bár az izland ellen is elég lett volna csak 5 re veszteni
no eldõltek a dolgok, bár a norvég-horvát 11-10 félidõben
egy góllal jobbak a svédek a németeknél a 33. percben

Ramadamammy rapidrandi

azért az az Izland nem olyan gyenge, nézd meg a játékosaik melyik bajnokságban edzõdnek...

másrészt inkább a svéd meccsen elhagyott pont a fájó, Izland ellen semmi nem jött össze -hullámvölgy mindig van, sajnos.
(illetve a németek elleni "nem baj ha nem nyerünk" volt az EB legrosszabb döntése 😞( )

de most hajrá horvátok, meg a többiek 😄D

Rockynhooo
tehát a svéd-német meccstõl függetlenül ,ha a norvégok kikapnak akkor ki-ki meccset játszunk az olimpiai helyért?

mert a tegnap az a nap volt, amikor semmi sem sikerült!
mert horvát gyõzelem esetén a norvégok csak 4-ikek lehetnek, s ha a svédek nyernélnek, akkor mi harmadikok vagyunk és játszunk a kvalifikéción, ha meg a németek nyernek legalább 5 góllal, akkor is. Ha negyedikek vagyunk, akkor a norvégokkal meccselünk a kvalificációt jelentõ helyért.