61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• marxell
    Szerintem jól jött, hogy szegény Anita lesérült. Ugyanis addig a dánok teljes erővel készültek Görbicz játékára, erre nem is játszott :D
    Egyébként Pálinger, hogy lehet ilyen jó kapus?
  • Gabess8
    A mérkőzést sajnos nem láttam, így csak az eredményhez gratulálok amin igencsak meglepődtem mikor értesültem róla.
    Végre egy korrekt nyilatkozat Anitát illetően, én azért azt mondom bízom benne, hogy szombaton ugrálhat őrömében, de csak óvatosan, Anita szükség lesz még arra a lábra a kézilabda után is.
    Nagyon nagy eredmény értek el a csajok, én amondó vagyok, várjunk még az ünnepléssel kezeljük úgy mintha nulláról vagy mínuszról indulnánk, mert ez még nincs megnyerve hátra van még egy nagyon nehéz visszavágó, én továbbra is optimista vagyok, az itt olvasottak alapján, így kell itthon is játszani, ha lehet még ettől is jobban!!!
  • Isthy
    Az biztos, hogy nagyon kemény lesz a visszavágó is és az általad írtak bőven benne lehetnek a dánok részéről. Viszont ez a csapat már tegnap is megmutatta, hogy mekkora tartása van, történjen bármi is az egyéb körülmények és a jv-i oldalról. Abban egyetértek, hogy valóban veszélyes eredmény született, de látva a tegnapi CSAPATOT sztem a mondás most nálunk lesz aktuális. Bár nem ugyanaz, de a fenébe is, 10 év után újra ünnepelni akarok
  • Isthy
    Mintegy 100 kép a tegnapi meccsről egy dán fotósoldalról:

Viborg-ETO

A képeken is sokat látszik az ETO szurkolótábor, akiket szintén hatalmas dícséret illet. Többször is tisztán lehetett hallani őket a közvetítés alatt. Le a kalappal előttük is!
  • Duby
    Ez igen.
    Meghatóan hatalmas meccs volt. Ennél találóbb jelzőt nem találok rá az én szemszögemből. Nagyon erős ez az ETO, ilyesmiről álmodni se mertem. Főleg a népligeti horror után.
    Pesszimista voltam, de vagyok is. Túl sokszor lett a vége sírás ahhoz, hogy elkezdjek bizakodni. Mondhatnám, hogy ennyivel is próbáltam hozzátenni, amit Breki ír de az politikusi mélységekbe züllesztene...
    Szóval értük aggódok, nem ellenük, és ez tovább erősödött. Jobban szerettem volna egy fordított eredményt, ez így hatalmas veszélyt rejt magában a hazai visszavágóra. Másrészt a Viborg is csak dánok, be fogják izzítani a pályán kívüli hadviselésük valamennyi elemét, plusz az aduászt, a bírópárost. Hosszú lesz ez még.
    Az biztos, hogy állat nagy sírás lesz a vége. Vagy hatalmas örömben, vagy hatalmas csalódottságban.
  • Mse
    kár, hogy nem előbb néztél be ide :( mivel itt nem írt senki, beírtam handball.hu-ra, akadt jelentkező, és volt egy ismerős is, neki ígértem oda a jegyet (de ha ez vígasztal győri az illető, és minden meccsen ott van) bocsi
    de megígértem egy másik csajnak is, ha tudok, szerzek még jegyet. neked is megpróbálom, ha kell. (bár ez is teljesen véletlen, és még csak nem is az enyém, sőt elvileg erdeti áron van)
  • Táncos ETO
    Nincsenek szavak, csodálatos győzelem!
    A visszavágón is ugyanígy küzdeni és meglehet..

HAJRÁ ETO!!!

Mse!

Van már gazdája az árult jegyednek? Ha netán nincs, engem nagyon érdekelne, felárral is! :)
  • Isthy
    Gin tanácsadónak is jó

Spiridonnal kapcsolatban egyetértek, ő a szürke eminenciás, aki szép csendben iszonyúan sokat tesz a csapatáért.

Most pedig elindulok méltóképpen lezárni ezt a szép napot egy Ismerős Arcok koncerttel
  • Mse
    gratulálok az ETOnak, nagyon nagyot játszottak!

Herr Anita nagyon jól csinálta az ejtéseket, ráérzett az ízére :D jó ötlet volt Gintől!

Ha ki kellene emleni valakit, akkor én Spiridont tenném -védekezésben, támadásban is meghalt a pályán a csapatáért, eszméletlen hogy bírt ennyit erővel!
    Persze a kis Kovacsics Anikónak is maximális elismerés, nagyon jól játszott!!

• Isthy
    A meccs utáni nyilatkozatok:

Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke: "Szenzációs mérkőzés volt, ezek a fantasztikus lányok hatalmas örömöt okoztak ma Győr városának és egész Magyarországnak. Az az óriási munka, amit Konkoly Csaba végez a csapattal, meghozta a gyümölcsét. Egymeccses finálé lesz, ezt értük itt el, így Magyarországon dől el a sorozat. Remélem, Veszprémben az ötezer ember remek hangulatot teremt, és a mérkőzés végén mi emeljük fel a kupát."

Kovacsics Anikó: "Fantasztikus volt a pályán, a csapat nagyszerűen kézilabdázott, élveztem a játékot, amíg a pályán lehettem. Ami a kiállítást illeti: eltaláltam Jurackot, piros lapot kaptam, így is meg lehetett ítélni a helyzetet. Remélem, nem tiltanak el."

Görbicz Anita: "Fantasztikusak voltak a lányok, ha Veszprémben is nyerünk, a térdemmel nem törődve ott fogok ünnepelni, ugrálni a pályán velük együtt."

Vérten Orsolya: "Tudtuk, hogy Görbicz Anita nélkül kell megvívnunk a meccset, arra nem számítottunk, hogy Kovacsicsot is elveszítjük. Pálinger Kati teljesítményére nem találok szavakat."

Hornyák Ágnes: "Ezúttal is a védekezésünk dominált, Pálinger pedig fantasztikusan védett. Tudtuk, hogy türelmesen kell játszanunk, nem szabad kapkodtunk, hogy ne tudjon átrohanni rajtunk az ellenfél.

Pálinger Katalin: "Tisztában voltunk azzal, hogy a Viborg kemény védekezéssel megzavarható. De azt azért mindenkinek tudni kell: a veszprémi visszavágó ennél is nehezebb lesz."

Herr Anita: "Pálinger Kati ötlete volt, hogy próbáljam ejteni a heteseket, mert Lunde-Haraldsen azt nem szereti, bejött. Korábban sohasem ejtettem még büntetőből..."
  • Breki33
    úgy látszik megint bejött ha Duby pesszimista akkor nyerünk

Csak nehogy most elkezdjen bizakodni
  • marxell
    HURRÁ! :D
    Fantasztikus meccs volt, nem hittem, hogy tud nyeri az ETO Anita nélkül, de még így is!
  • Breki33
    Csodálatos mecs volt

Hatalmas GRATULA a csajoknak!

Öröm volt nézni a fancsali dán skandináv arcokat

• Isthy
    Ez eszméletlenül gyönyörű volt csajok! GRATULÁLOK!

A CSAPAT minden tagja maximálisan odatette magát és pótolta a hiányzó Görbét. Mindenki küzdött és harcolt, példamutatóan játszottak.
    Gin ismét bizonyította, hogy mekkora klasszis és Orsi is akkor játszott világklasszisként, amikor legjobban kellett. Hatalmas tartása van ennek a csapatnak, Misi kiválását is kiválóan megoldották és fegyelmezetten végigharcolták a meccset.

Az első lépés megvan, ugyanúgy 2 gólos az előny, mint 10 éve. Remélem a 2. lépés és a végkifejlet is olyan lesz
    Ugyanilyen nehéz vagy még nehezebb lesz a visszavágó, de itthon a közönség segítségével ezt most már be kell húzni!
  • Isthy
    Épp ideje volt már, hogy kimondja valaki.

„Az MRI-vizsgálat nem mutatta ki pontosan, mennyire és miként szakadt be vagy el a térdszalagom, ezért bele kell néznie Balogh doktornak az ízületbe. Ha pótolni kell részben vagy egészben a szalagot, fél évig is eltarthat a lábadozásom, ha egyszerűbb beavatkozással is rendbe tehető, csupán három hónapot kell kihagynom. Az viszont biztos, hogy sem jövő szombaton Veszprémben a BL-visszavágón, sem a bajnokság további meccsein nem léphetek pályára” – nyilatkozta Görbicz a Nemzeti Sportnak.

Éppen ma 10 éve, hogy egy csodálatos hangulatú meccsen a Jégcsarnokban 5000 tomboló néző előtt megnyertük a BL döntő első meccsét. Még az ablakokban és a csöveken is álltak az emberek. A folytatást mindenki ismeri

HAJRÁ ETO!
  • kaloz174
    Ma meccsek az

Eurosport2-n:

szombat 09 május 2009 16:57
    KÉZILABDA, live: : itxako (Spanyolország) - Leipzig (Németország)
    18:15
    KÉZILABDA: EHF Női Bajnokok Ligája Viborg HK (Dánia) - Gyori Audi ETO KC (Magyarország) (19:30)

Azért érdekes, hogy nem a BL-döntőt közvetítik élőben.

szombat 09 május 2009
    13:00 KÉZILABDA: * Kézilabda BL Show . (20:30)
  • Isthy
    Csak azért írtam, hogy lecsaphasd a magas labdát

Nekünk már megvannak a jegyeink és tele is a kocsi. Remélem azért lesz rá itt jelentkező.
  • Mse
    tudtam, h. ez fog felmerülni :) mindegyikre nem a válasz :D, már a jegymizéria másnapján jelezte egy ismerősöm, h. 2 embert bízott meg jegyszerzéssel, és mivel mind a kettő sikerrel járt, így 1 jegy van pluszban. Eddig egy ismerősömnek tartottam fent a jegyet, de mivel neki 2 kellett volna, máshoz fordult :) gondoltam ittenieknek adnám, ha senkinek nem kell, handball.hu-n is felajánlom :D
  • Isthy
    Remélem nem a tiéd

Csak nem meg akar szabadulni valaki a jegyétől, mert Görbe megsérült?
  • Isthy
    Néztem a meccset és mérges voltam a fiúkra. A végére sikerült eladniuk a félidei 5 gólos előnyt...

Amúgy máris cirkusz van az első meccs időpontja körül. Mit is mondhatnék erre...
  • Mse
    BL -persze :)
  • Mse
    van egy jegyem Veszprémbe a visszavágóra, akit érdekel, írjon privát üzit!
  • kaloz174
    "Úgy készültem, hogy nem rakom be!" - az edzőt felbosszantotta a csapat, ezért betette Görbiczet"

Na, ez így érdekes történet,

Nem tudom, igaz-e, de ha igen, sokba került.
  • kaloz174
    Görbicz Anita: tévés meccs előtt fél óra sminkelés

Szertartások - meccs előtt.:) Kinek, mi...:) (Én megértem.:))
  • Breki33
    MTI

2009. május 7.

A Pick Szeged lesz a címvédő MKB Veszprém ellenfele a Budapest Bank férfi kézilabda liga fináléjában, miután az elődöntő második mérkőzésén is legyőzte a Dunaferr együttesét.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó döntő jövő vasárnap kezdődik.
    Elődöntő, 2. mérkőzés:
    Dunaferr SE-Pick Szeged 26-27 (15-10)
    A párharcot 2-0-ra a Szeged nyerte.
  • kaloz174
    Az egyik magyar csapat BL-döntőre készül éppen.
    A másik, BEK-győztes, csapat holnap fogja utolsó első osztályú meccsét játszani a Fáy utcában...

• Gabess8
    Nem kell nekünk mindig egyet érteni, kellenek kivételek is, kár hogy ez most történt meg.
    Én továbbra sem látom ennyire negatívan a helyzetet, és remélem nem neked lesz igazad. Szerintem a Győr nem ennyire egy játékosra van összerakva, és bízom a többiekben, hogy megoldják a feladatot, hiányozni fog az nem kérdés, de lehet úgy volt vele hogy mindig történik vele valami most lesz a kivétel, nem lett sajnos. Hol van egy bajnokság megnyerése, sehol, főleg a mostani gyenge bajnokságé. Sok mindenről el kellene itt gondolkodni, és tanulni a hibákból, például, ha az illetékesek által jól ismert emberek nem balhéznak, nincs zárt kapus meccs akkor a Fradinak esélye sincs a meccsen, és ez nem történik meg. Sok év kell még és szemléletváltás,vagy valami gyors változás amire nem igen látok esélyt, pedig nagy szükség lenne rá, főleg fent a fejekben, hogy sok mindent lehetne és kellene másképpen csinálni, de ehhez egy másik társaság kell, mert ezek ebbe nőttek bele, és ezt nem csak a sportra értem, hanem kis hazánkra őszeségében.
  • Duby
    Tán ez az első, amiben nem teljesen értünk egyet. Hol van egy béelgyőzelemhez ennek a mai magyar bajnokságnak a megnyerése? Úgy őszintén! Ezt képtelen volt felfogni mind az ETO vezetése, edzője, és a játékos sem, bár ő csak játszani akar, mindig, úgyhogy ebben őt gyakorlatilag fel lehet menteni a felelősség alól. Arra a tendenciára azért odafigyelhetett volna, hogy mindig történik vele valami az utolsó pillanatokban a nagy megmérettetések előtt, de őt aztán végképp nem akarom bántani, van elég baja.
    Az ETO már tendenciózusan esik ebbe a hibába, hogy az év végén képtelen kompromisszumot kötni saját magával, képtelen egy prioritást felállítani, és ennek állandóan a megérdemelt és megdolgozott nagy eredmény elmaradása a vége. Egyszerűen ilyet nem lehet csinálni. Egy bldöntő előtt lépjen pályára - főleg egy idegenbeli zártkapus meccsen - a fakó, és kapjon ki 20 góllal, tökéletesen mindegy. Max a köv fordulóba lesz "nagy presztizsű" magyar bajnok a Győr, ésakkor mivan? Hány eltékozolt év kell még, hogy végre gondolkodjanak az illetékesek?

Arról ne legyenek hiú ábrándjaid, hogy ez majd földobja inkább a csapattársakat. Pont az ellenkezője fog történni. Szemernyi kétségem sincs, hogy mennyire nagyon béelt akar nyerni mindenki Győrben, és mindent meg fognak tenni, de erre apró reménysugár sincs. Örülhetünk, ha nem dől el minden az első meccsen...
  • kaloz174
    Találtam Dettiékről újabb hírt:

Gólyahír: megszületett a világklasszis kézis kislánya - Fotóval

• Gabess8
    Én nem úgy látom, hogy ez Anita vagy Konkoly hibája lett volna, azt esetleg lehetett volna mérlegelni, hogy későbbre halasztani a meccset, de ez idehaza nem nagyon szokás. Egyébként akár edzésen is megsérülhetett volna, az esélye valószínűleg kisebb, de sajnos ilyen az élet elég egy rossz mozdulat.
    A meccsnek tétje valóban nem volt,csak annyi, hogy ha még egy gólt dob a Győr akkor hivatalosan is bajnok, persze, hogy mindenki játszani akart, gondoljunk bele papíron is megnyert bajnokság után BL döntőt játszani, még plusz erőt is adhatott volna!
    De így is adhat, mert azt ne felejtsük el, hogy nem Anita az egyetlen világklasszis játékos,és ha valóban BL-t akar nyerni a Győr akkor bizony tudnia kell pótolni!
    Természetesen én is mihamarabbi gyógyulást kívánok neki, és hogy a Veszprémben legalább pár percet pályára lépjen és természetesen kupagyőzelmet!
  • marxell
    Szegény Anita :(
    Gyógyulj meg mielőbb! Remélem az itthoni döntőn pályára lépsz!
  • primavis
    s ez még a jobb eset, hogy egy héttel előre lehet tudni, hogy nem számithatnak rá, fel lehet készülni. DE ha ilyen rozogák a térdszallagjai, azok akár a dánok ellen is felmondhatnák a szolgálatot! Ott már nehezebb lett volna improvizálni...
    A mérkőzést nézve elősször azt hittem, hogy Szamoránszki okozta, csak visszanézve - no meg Görbe nyialtkozatából is - látszott, hogy az bizony egy rossz lépés következtében történt meg!Sajna...
  • primavis
    jellemző a magyar sportéletre, hogy nem tud gazdáálkodni az értékeivel! A végletekig kihasználja, elnyúzza őket! A mai ETO-nak semmi szüksége sincs rá, hogy egy Görbe szintű játékos minden mérközésen ott robotoljon a pályán, noname ellenfelekkel szemben! tessék már takarékoskodni az izületeikkel, mert legtöbbször abból jön a baj! (ld. Gálnál is a fokozott megterhelés hozta a szallag szakadást!).Az egészséges, jó kondicióban levő térdszallagok nem szakadnak csak úgy....tönkre kell tenni őket előzőleg.Ha ennyire hülye a szövetség ezzel a teljesen felsleges rájátszás micsoda kitalálásával (ld. Perics sérülését is), akkor legalább a klubok lennének okosabbak...de hát honnan, ha nincs nekik olyanjuk!
  • kaloz174
    Bizony nagy esélyt packázott most el a Győr, karöltve a Szövetséggel.

Azt olvastad, hogy Dettinek megszületett a kislánya?
  • Duby

még mindig nem hiszem el, hogy egy béeldöntő előtt ekkorát lehet hibázni a vezetés, és sajnos Anita részéről is.
    ...és tálcán nyújtjuk át a dánoknak. Ilyen közel tán 10 éve voltunk, és nem tudni mikor leszünk, leszünk-e még valaha...
    ez annyira magyaros
  • Duby
    Videó: Fradi-bravúr a Győr ellen - Görbicz súlyos sérülése >>

ez ku..ajó, tényleg szenzációsan k....jó

ezzel a Viborg a bl-győztes. ekkora amatőr malőrt!!!!
  • Mse
    csatlakozom, gratulálok! és jó egészséget babának, mamának :)
  • Mse
    :((( nem akar összejönni Görbének az az aranyérem nk-i szinten, pedig megérdemelné, hogy megküzdhessen érte. nagyon remélem, h. legalább a visszavágóra összedrótozzák!
  • Isthy
    Annyi történt, hogy az utolsó meccsen megütötték a fejét. Tegnap az EHF oldalon az edző már nyilatkozott erről. A bal szeme alatt kapott egy karcolást illetve megijedtek, hogy eltört az orra. De erről szó sincs.

Kb. lefordítanám a szavait:
    "Az ilyen dolgok fájnak, de megengedik nekünk, hogy lekopogjunk a fán: azt gondolom, hogy ez csak egy karcolás és igazán arra számítok, hogy Rikke képes arra, hogy a hét folyamán teljes erővel eddzen."

Tehát a meccs kihagyása még csak fel sem merült.
  • kaloz174
    Valaki ezt írta: "rikke skov megserult". Ha ez igaz, akkor érdekesen alakul a helyzet.