Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
A szóbeszéd erre a variációra Marczinkát emlegette.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
csak ne Szabó Edina-t, õt egy karizmatikus edzõ mellett tudtam volna elképzelni esetleg.
Breki33
Énis így akartam kezdeni

Én abban reménykedem, hogy legalább egy Mátéfi-t kér fel segítõnek
kaloz174
Én csak abban reménykedem, hogy a csajok akkor is kijutnak, mert ki akarnak jutni, az olimpiára, bárki ül a kispadon...

Nem örülök, számomra nem bizonyított korábban Hajdu, ennek a kinevezésnek nagyon olyan szaga van, hogy éppen õ volt kéznél (szövetségnél), remélem tényleg ideigleens megoldásról van szó. Idõvel kiderül, hogy kinek lesz igaza, egyelõre én csak annyit tehetek, hogy szurkolok a lányoknak.

A tegnapi rangadót tekintve pedig gratulálok mind az ETO-nak, mind a Kohásznak, na és természetesen Hangyának is. Bár a Hunneten nézve a meccs színvonala valóban nem votl túl kiemelkedõ.
Breki33
"Hajdu János férficsapatoknál kezdte meg edzõi pályafutását, a Testnevelési Fõiskolán tanított, emellett több élvonalbeli klubnál (TFSE, Pemû-Honvéd, Elektromos) is megfordult.

Blokkolt AD

Külföldön a Közel-Keleten dolgozott, 1987-1990 között Kuvaitban, majd 1995-tól Szaúd-Arábiában edzõsködött, utóbbi helyen 1999-ben szövetségi kapitánynak is kinevezték volna, ám éppen akkor jött a magyar szövetség felkérése is.

1999-ben vette át a férfikézilabda-válogatott irányítását az elköszönõ Vass Sándortól, s két akadályon is elbukott. Elõször Norvégia elleni vb-selejtezõn összesítésben egy találattal maradt alul, a 2001-es, Svájc elleni Eb-kvalifikáción pedig kevesebb idegenben lõtt gól miatt nem jutott tovább együttese.

2001-ben közös megegyezéssel távozott a kispadról, s ismét Kuvaitban vállalt munkát, ebben az évben az Európai Kézilabda Szövetség - a Magyar Kézilabda Szövetség ajánlását figyelembe véve - Mesteredzõ címet adományozott neki

2002-ben a Váci NK nõi csapatát irányította egy szezonon át, onnan az MKSZ szakmai igazgatói posztja miatt távozott. 2005-ben közel állt ahhoz, hogy Szaúd-Arábia szövetségi kapitány legyen. Ám az ismert diplomáciai probléma (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a leterroristázta az arab ország futballistáit) miatt elesett a jelentõs összegû szerzõdésajánlattól.

2005 nyarán a távozó Vura József helyett ismét elvállalta a Vác irányítását, ám egy szezon után újra távozott, mondván, a szövetségben végzett szakmai igazgatói munkáját nem tudta összeegyeztetni a klubtréneri tevékenységgel.

Hajdu tavaly a junior nõikézilabda-válogatottat is irányította rövid ideig a Békéscsaba vezetõedzõi posztját elvállaló Mátéfi Eszter helyett, irányításával a 8. lett csapatunk a törökországi Izmirben rendezett U19-es Európa-bajnokságon."

Breki33
Énis most olvasom.

Hát nem örülök emlékeim szerint a férfiaknál nem sokat mutatott

Kiss Szilárd is elválalta volna........
Duby
Handball: Hajdú János az új kapitány >>

Egy klasszikussal reagálnék elsõ blikkre: "Örülünk, Vincent?"
Hiányos információimból azt vonom le, hogy nem. De szívesen vennék felhomályosítást azoktól, akik jobban ismerik ezt az urat, munkásságát, stílusát, felkészültségét.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Nemtom, én abszolút nem keseregtem, sõt a vereség ellenére is jó érzéssel mentem haza, mert kiemelkedõen sportszerû volt mind a nagyszerû atmoszféra, amit a vendégek, és a melléjük felnõtt mieink teremtettek, a meccsrõl nem is beszélve. Dobrovicsék életük egyik legkönnyebb meccsét vezethették, én kifejezetten nem kedvelem õket, de semmi komoly baja nem lehetett velük egyik félnek sem.
Jó volt látni, hogy a nagy tét ellenére a játékosok vigyáznak egymásra a pályán, összepacsiznak, elnézést kérnek egymástól, és több baráti megnyilvánulást is láthattam. Ezért tartom kézilabdaünnepnek, és a vereség ellenére is nagy élménynek a tegnap estét.

kaloz174
Egy észrevétel. A Gyõr a már hosszabbított Mravikovával. A sorsdöntõ meccs ELÕTT! Hangya 7 gólt vágott nekünk...

na látod, ezért kell a helyszíneken meccset nézni 😊))
Gratulálok a Gyõrnek, tegnap jobbak voltak!
A mi lányaink sem adták ingyen a pontokat és ha az az utolsó 10 perc kicsit jobban sikerül, akkor bármi is lehetett volna, na de nincs ha...
Dettit szinte leszedték a pályáról és szerintem ez döntött, valamint az, hogy Piga sajna nem tudott hasonlót produkálni, mint azt a Fradi ellen tette. Kapus terén azt hiszem nem állunk rosszul, Paula fergeteges volt ismét, köszönet érte. Tomori szerintem nem volt annyira, sõt nemzetközi mezõnyben ezeket a falnak menéseit mind lefújják...na de ugye tegnap magyar bírók fújtak 😊
Fantasztikus meccs volt, hatalmas élménnyel, keserû szájízzel.

Fehérváron nem szabad hibázni, mi ott leszünk!
kaloz174
Látom, van, aki gyorsan megjött és írt röviden.😊
Én írtam hosszan - kiírtam magamból.😊

Íme:

Akkor megvolt. A keserû pirula lenyelve. Hazafelé elõször zaklatott, majd szomorú voltam. Azon gondolkodtam, mennyi esélyünk is volt a gyõzelemre? Mert volt, az biztos. Még akkor is, ha tulajdonképpen végig a Gyõr vezetett.
Már amikor megtudtam, mikor lesz a meccs, aggódtam. Sajnos, látva a csapattagok nagy részének hullámzó teljesítményét, igazam volt. (Megfigyeltem õsszel, hogy a felpörgés idõt vesz igénybe nálunk ebben a szezonban.) Viszont azt is megtudtam, hogy más napra nem lehetett tenni a mérkõzést, sajnos.

Miért is nem sikerült a meglepetés? Elõször is valamiért szerintem nem igazán áll össze a védekezésünk. Pedig ez valaha az erõsségünk volt. A másik, hogy - a Gyõr ellen - nem voltunk elég bátrak támadásban. Dettit kivéve, nem éreztem elég határozottságot, vállalkozókedvet. Mörci a betegsége után még csak közepes teljesítményre volt képes, Lala viszont csak tologatta a labdát többnyire, ráadásul többször el is adta.
A ziccereket (hetest) is a legrosszabbkor hagytuk ki, különösen a végén volt ennek jelentõsége, amikor még esetleg fordítani lehetett volna.

Az Etonak persze mások a lehetõségei. Nyugodtabb anyagi háttérrel, hosszabb kispaddal rendelkezik. Védekezése nagyon hatékony volt. Támadásban Tomori nagyon csípkedte magát, rendesen kihasználta fizikai adottságait.
Gratulálok nekik a gyõzelemhez.

Ez az esemény tényleg egy kézis ünnep volt, vereségünk ellenére. Nagyon sokan voltak ott kézis vezetõk, volt és jelenleg még aktív kézisek, na és az MTV képviselõi is. A csarnok tele volt, " a csilláron is lógtak" az emberek szinte. Du. már nem lehetett jegyet kapni. Jól mutatta mindez, hogy igény van igazán színvonalas kézimeccsekre.
A végén remélem, a csajokat azért kicsit vígasztalta, hogy a hazai közönség megtapsolta õket, szólt a "szép volt csajok", a vereség ellenére.

Errõl ennyit. Innen már nem lehet téveszteni, ha szeretnénk azt a BL-indulási jogot. Aktuálisan már csak a szombati meccsre szabad koncentrálni, mert akkor mi megyünk a Corihoz indegenbe. (Vura már meccsek óta Újvárosba jár.)

Szép volt csajok! A vereség ellenére!

Mindörökké Dunaferr!

Végül 1 személyes élmény. Sokmindenkivel találkoztam meccs elõtt, volt alkalmam érdekes beszélgetésekre. Viszont kikerekedett a szemem, amikor láttam: Gin jön befelé. Nem is nagyon tudtam, õ ismer-e engem egyáltalán? Kiderült: igen.😊 Valaki jött vele - sapkában. Annyira Ginre figyeltem, hogy nem is néztem, ki az, amíg nem köszönt oda õ is. Görbe volt, csak nem ismertem meg.😊

Isthy
Egyetértek! Gratulálok én is a Gyõrnek!

Kb. 45-50 percig bírtuk, azután elfáradtunk és egyre többet hibáztunk, fõleg az utolsó percekben adtuk el többször is a labdát.
Gratulálok a csapatnak, sikerült kicsit megszorongatni a Gyõrt, többre most nem futotta. Paulának külön is gratulálok a kiváló teljesítményéhez! Még Dettit tudnám kiemelni és talán a két szélsõnket.

Remélem szombaton nem kerül túl sokba, hogy ez a meccs most került megrendezésre. Egyébként szinte a fél Cornexi ott volt a meccsen nézõként.

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Gratulálok az ETO-nak. Megérdemelt gyõzelmet arattak, bár sikerült egy olyan atmoszférát összehozni, ahol bármi megtörténhetett volna, ez a meccs mindenképp a kézilabda ünnepe volt szerintem. Nagy iramú, sportszerû meccs, nagy hangulattal, sportszerû keretek között.
Nekünk semmi szégyenkeznivalónk nincs, a csapat minden tõle telhetõt megtett, sajnos a végére elfogytunk mentálisan, s fizikálisan.
Hajrá Kohász, akkor is szép volt csajok!

háát, a meccs minõségéért is bocs lehetne... Semleges nézõként nem igazán rágtam le a körmeimet és tûzbe/lázba sem hozott. Csak Ungureanu, illetve Mravikova és Tomori dicsérhetõ.
Táncos ETO
A minõségért bocs, ugye aki nem VIP tag.. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Csak az ETO! <#taps>

kaloz174
Hajrá Dunaferr!!!

kaloz174
eszebe=eszembe 😊

kaloz174
Gin profi. <#worship> Így aztán, bármennyire sajnáljuk mi azt, a meccsen nem fog azzal törõdni, ki az ellenfél <#shakehead>, melyik csarnokban van a kapu, amit védenie kell.
Az érzelmek leginkább bennünket, szurkolókat motíválnak.
(Egyeseket, sajnos, csõlátással "megáldva", de ez nen Ginnel kapcsolatos, csak úgy eszebe jutott.)

ps: mondjuk nem lett volna rossz 1 Mörci-féle megoldás a 2 csapat összecsapásain. <#nyes>

Ginnek nincs már tudatalattija <#szomoru1>

Bármi is legyen, nagyon rossz lesz õt az ellenfél kapujában látni, de ettõl én még imádom õt...de az tuti, a zrika sms-t megkapja majd a mérkõzés elõtt <#nyes>
Isthy
Maradok az általam felvázolt verziónál <#wink>

HAJRÁ DUNAFERR!

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Na ez lehet, hogy tényleg így van.. <#vigyor4> De azért az esze a helyén lesz, s tudni fogja mikor kell a rolót lehúzni.. <#wink>
Ha netán mégis elrévedezne a múlton és az emlékeken, van nekünk egy Herr Orsiiiiiiiiink! <#eljen> <#taps>

kaloz174
Szerintem tudatalattijában Gin is nekünk szurkol. <#wink><#nevetes1><#awink><#vigyor2>

Táncos ETO
Akkor kössünk kompromisszumot. Kati jól véd, cserébe jól játszhat Mörtel is. Mi meg nyerünk egy aprócska góllal, szerintem ez tisztes helytállás lenne és akkor mindenki elégedetten távozhat a csarnokból.. <#wink>

(Egyébként bocsánatos bûn lenne Isthy, ha holnap este ezúttal, kivételesen, csak Gin kedvéért nekünk szorítanál.. Köztünk marad, így szûk fórumkörben.. Ígérem.. <#nyes>)

kaloz174
Az utolsó galéria: Dunaferr - Cornexi 2007.09.05.
Azért már valami történhetne az oldalon. Szégyen, hogy Európa egyik legnevesebb kézicsapatának a honlapja ilyen állapotban van. <#boxer><#levele>

Isthy
Korea simán verte Japánt és ezzel eldõlt, hogy a mieink a franciák olimpiai seljetezõ csoportjába kerültek. A másik 2 ellenfél kiléte még kérdéses. Ez az ázsiai huzavona még érdekes dolgokat hozhat, már le sem merem írni... remélem nem lesz merszük hozzá... <#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor lehet, hogy szomjas marad ilyen téren <#wink>

Furcsa lesz elõször élõben Gin ellen szurkolni... bár igazából neki szurkolok, hogy ne védjen rosszul, de mi nyerjünk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom te is hasonló dolgokat fontolgatsz arra a bizonyos esetre amirõl a kettõvel korábbi hozzászólásomban írtam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek. Remélem nem kerül sokba nekünk ez a holnapi idõpont szombaton...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha netán ugyanez lenne most is az eredmény akkor azt hiszem többen is hosszú és "tartalmas" éjszakának néznénk elébe <#wink>
Bár erre igazán parányi esélyt látok, csak a legmerészebb álmainkban reménykedhetünk ebben...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hármat tippelhetsz mi az oka 😊
kis segítség, 4 betûs, p-vel kezdõdik és z-vel végzõdik.

(ha a játékosoknak 4 hónapja nem fizetnek, gondolod a fotósuk munkáját kiegyenlítik?)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
A templom egerei a magyar kézilabdázók
http://index.hu/sport/kezi080128/
Táncos ETO
Igaza is van! Inni csak a gyõzelemre szabad! <#smile>

Sajna azt mondta nekem, csak a meccs után hajlandó inni...<#crazya>
Táncos ETO
Nyugodt is lehet, mert most tényleg elfogultság nélkül, de az idei évben kiemelkedik az ETO a mezõnybõl. Ettõl függetlenül Dunaújvárosban parázs hangulatú meccsen izzadni fogunk. 😊 Viszont Nektek valóban nincs veszítenivalótok, úgy tûnik a BL-hely a Tiétek lesz, a gyõri csajok meg remélem nem akarják elrontani makulátlan mérlegüket. 😊 Bár ha ki is kapunk, én azt szinte kizártnak tartom, hogy 6-nál többel veszítsük el a meccset. Katit meg szerintem már elõre leitadtad, azért beszélt zõdeket.. 😉

Hajrá ETO!

Én megbeszéltem Katival, hogy mi nyerünk <#papakacsint>

Vili nyilatkozata korrekt, mindenki tudja, aki követi az idei bajnokságot, hogy az ETO az esélyes, de egy sportoló sosem adhatja fel.
Örülnék a gyõzelemnek, de valahogy sokkal nyugodtabb vagyok, mint a Fradi elleni találkozó elõtt. Az viszont biztos, ha nyerünk 6-tal, akkor én nagyon nagyon sokat fogok inni <#pias><#pias><#pias><#ravasz1>
kaloz174
Milyen bátrak Ildyék. <#vigyor2><#worship> Megint megjelenttettek egy dh-online cikket.

Íme😊

teljesen így van, de azért gyõzünk 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

azt tudom mondani, mint a többieknek: nem tudok róla semmit 😞
elvileg vizsgázgat, uccsó éves a Kodón, meghát csapata az van, csak játszani nem játszik 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Mi ezen a meccsen is csak nyerhetünk, vesztenivalónk semmi." <#wink>
Én is ezt gondolom. Bár annyira, hazai körökben nem hangoztatom. (Remélem, a maródiak rendbe jönnek. <#levele>(Baba pl. már 2 hete beteg, nem akar javulni.)

kaloz174
Mennyi wax után? <#nevetes1>
Az egyik meccsen fordult elõ egy reményteli utánpótlás korúval (Drávai), hogy valamiért hetesbõl az oldalvonalat találta el. Gondolom, nem véletlenül. Nekem fura ez az új módi, pár éve még nem volt jellemzõ. max. a síléces változat. <#vigyor2>

Duby
Az biztos. Kizártnak tartom, hogy az egyértelmûen a mezõnybõl kiemelkedõ ETO idén ne ügyelne rá méginkább, nehogy kiénekeljék a sajtot a szájából. Én a pontszerzést is bravúrnak tekintem, de merjünk azért hinni. Mi ezen a meccsen is csak nyerhetünk, vesztenivalónk semmi.
A vereségtõl csak annyiban félek, nehogy kövesse egy fehérvári is. Ezen a héten 2 ponttal én már teljesen elégedett lennék. Remélem sikerül.

(Remélem a szekusoknak azért nem lesz nehezebb napja, mint a Fradi ellen. <#hehe>)

Breki33
A labda szebb lett azóta.

De Detti is még csinibb ha lehet ilyet mondani :?-)
kaloz174
A kép:

(Kicsit elbambultam, úgy tûnik.😊)

kaloz174
http://www.dferrhandball.com/images/content/galeria/200602_gyor/200602_gyor_7.jpg

Egy kép - a múltból. <#wink> Változnak az idõk.
A többi errõl a meccsrõl. (Azt ugyan nem értem, hova tûnnek a képek manapság a meccseinkrõl. Köszi V-Mannek, Pahának és a többieknek, de én azokra a képekre gondolok, amikbõl a galériák készültek valaha az oldalon. Pedig fotósok, több is, dolgoznak a meccseken.)

Táncos ETO
Mse!

Többen is kérdezték másutt, de Te talán tudsz valamit: mi van Kenyeressel?! Játszik valahol vagy eltûnt a süllyesztõben?
Kár lenne érte..

Újvárosi topiklakók!

Szerdán nehezebb dolgotok lesz, mint a Fradi ellen! <#nyes> <#hamm>

Isthy
Azzal az 1 gólos sikerrel én is kiegyeznék. Persze ha több lesz az se baj <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sinka van a Duna-TV-ben. Sajnos, csak a végét láttam.