Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Tomorival az lehet a gond, hogy olykor a játéka flegmának tûnik, pedig szerintem nem az. Csak úgy látszik. De a VB-n volt párszor olyan eset, amikor bennem is felment a cukor, hogy miért nem csipkedi jobban magát, vagy miért nem látom rajta/benne a tüzet. Lehet nem így van, de szerintem Õ belül ezt megéli, csak kívülrõl nem látszik.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Nem akarom, hogy klubtársaid lenyeljenek keresztben, így itt válaszolok inkább:
Nem kedvelem Tomori játékstílusát. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de ez az igazság.
(Számomra nem csak az eredményesség számít.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

annyi topicja van 😄

tudom olvastam , szoktam 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Nem, én Ági Indexes topicjáról beszéltem a "fõnökkel" hogy ott fog majd megjelenni új "köntösben " <#wink><#vigyor>

De a meccset a blogjának fórumában lehet követni

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Köszi. 😊

Szávay Ági,de Isthy szerintem az itteni Sg-s topicról beszél- én meg a hivatalos lapjának fórumáról 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Na mikrõl beszéltek Ti? Én nem is olvasok ilyen helyeken.. 😊 Milyen Ági, mit lehet ott tanulni? 😊

OFF
én meg elfelejtettem Ági hivatalos lapjának fórumához kapcsolódó jelszavam, sehogy sem tudok belépni 😞

ON

az Öreggel egyetértek!

"Akkor Áginál is várhatjuk az "új" látogatót?"

Ha lejárt a 60perces kezdõszünet,akkor már megyek is <#wink>
Isthy
Lehet az új "tanítványainak" a teljesítménye hatással van rá is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ira újabb virágkorát éli? <#taps><#wink>

Isthy
Jó pihenést neki <#wink> Akkor Áginál is várhatjuk az "új" látogatót?

A Loki ma megint majdnem betlizett a Halas ellen otthon. Ha valaki esetleg nem tudná az eredményeket:

Békéscsaba-Vasas 25-20 (14-11)
DVSC-Kiskunhalas 29-26 (10-16)
ETO-Vác 37-29 (18-15)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A Mester egyébként nézi a meccseket - neten. Képben van.

Eduárd pihen a Ndjodo-szezon kezdetéig.<#wink>
Isthy
Én is egyetértek, leginkább az utolsó mondat az ami nagyon is számít.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Eduárddal mi lesz? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Laurencz:

" A választás felelõssége azoké, akik döntöttek. Nem tudom, hogy jó választás volt-e Hajdu. Félreértés ne essék, nem vagyunk rosszban, de az új kapitány eddigi eredményei igen vegyesek. A nõi junior és a férfi nagyválogatottal is elvárás alatt teljesített. Természetesen minden segítséget megkap és támogatjuk õt és a csapatot. És hogy lett volna jobb javaslatom a kapitányi posztra? Igen, de nem mondom el, hogy kire gondolok. Az olimpiai selejtezõt kapitány nélkül is sikerrel kell vennünk, de az olimpián nem mindegy hogyan szerepel a csapat! "

Egyetértek, annak ellenére, hogy nem kedvelem õt.

Nem szoktam "büntetõ nicket" gyártani,de Ödön belopta magát a szívembe.
Ödön csak egy van <#nyes>
Táncos ETO
Áhhá, kezdem érteni a stratégiád.. <#nyes><#eljen>

Ne lepõdj meg,ha indián úr megint szabadságra megy.
Kell a hely,ööö a nick Ödönnek.<#vigyor>

És még egy tehenes nick is csatasorba állítható Ödön úr tiszteletére.<#hehe>
Én se az új szöv.kapitánynak róttam fel,hanem a szent teheneknek,akik hetente váltogatják az elképzeléseiket.

Ödön for President!<#hehe>
Szóval Ödön nem laoszi vagy nigériai bevándorló?
Egyébként nem értem miért olyan ideges,különösen a tehén szó idegesíti valamiért.<#nyes>
Táncos ETO
ki Õ?

egyébiránt pont olyannal vitatkozol, akik közéjük való, és bíró és mksz védésben nagyon otthon van 😄DDD

láttam azóta, de én ezt nem Hajdu nyakába varrom 😄DD csak nem értem 😄

kaloz174

"meg nem értem, h. eddig változtatást kért a szövetség, most Hajdu azt mondja nem lesz változtatás"

Ezt ha bepötyögd az indexre is,rögtön az elnökségbe jelölnek egyesek<#hehe>

Egyébiránt sok sikert a kapitánynak,bár nincs könnyû helyzetben.
Isthy
Hát ja, sorsdöntõ napok következnek...

Remélem nem igazolódik be holnap az aggodalmam az ETO meccs idõpontjával kapcsolatban... Nyerni kell és a többit majd meglátjuk... Én bízom a csajokban, hogy olyan szellemben fognak játszani, mint szerdán és akkor szerintem baj nem lehet a meccsen.

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Dunaferremnek pedig gratula a helytálláshoz, viszont holnap gyõzni KELL, azzal együtt, h. én ott leszek 😉)))"

Ez nem hazai meccs, nyugodtan jelen lehetsz <#wink> Legalábbis remélem...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Dunaferremnek pedig gratula a helytálláshoz, viszont holnap gyõzni KELL, azzal együtt, h. én ott leszek..."

Ez az, ami most nem is olyan egyszerû😞 És nem miattad. <#schmoll2><#shakehead> Viszont annál inkább kellene!!!

Hajrá CSAPAT!! VELETEK VAGYUNK!!!

na, a kapitánynak nem örülök, de meglátjuk mi lesz a vége, én drukkolok neki, már csak a csajok miatt is.
kicsit keveslem azt a 10 napos felkészülést, meg nem értem, h. eddig változtatást kért a szövetség, most Hajdu azt mondja nem lesz változtatás...azért remélem van olyan akit elfelejt behívni...

Dunaferremnek pedig gratula a helytálláshoz, viszont holnap gyõzni KELL, azzal együtt, h. én ott leszek 😉)))

Táncos ETO
Gratula a sportszerû nyilatkozatokhoz, köszi! 😊
Nem játszottunk tegnap jól, de mi hibáztunk talán kevesebbet és ezért nyerhettünk.

A kapitánykérdésben: nem örülök..

kaloz174
Bizony!😊 Megígérte, máskor is jön, ha kérik. Nem fog ártani a csapatnak, az biztos. <#worship><#taps>

Isthy
Így van <#wink>

Én azért megnézem a mai ismétlést fél 7-tõl, már csak kíváncsiságból is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony ez a remény maradt nekünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A klasszikusra az én válaszom NEM. Kellett a szövetségnek egy nekik megfelelõ ember, ennyi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem sem fog visszatérni. Hacsak valamiféle csoda nem fog történni a közeljövõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor "Kõkeményem kettõ-három!" Felvetted a munkásruhát? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Szóval akkor Ti happoltátok el a válogatott elõl! Na szép, mondhatom. <#vigyor><#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Akkor most következik mai jutalom-játékom. Edzésre megyek, itt helyben. Kiss Szilárd fogja tartani. <#taps><#worship><#taps>

kaloz174
Egyetértek azzal, aki inkább egy fiatal szakember megbízását tartotta volna célszerûnek. De igazából ilyen józan döntésre nem lehetett számítani. <#levele>

kaloz174
Szia Csucsu!<#wink>
Én is így tudom, de nem úgy tûnik, hogy visszatér hozzánk, sajnos. <#szomoru1> Ami most különösen nem meglepõ.

Én úgy tudom, hogy Ivett kölcsönben van nálunk. Utána mi lesz vele, azt még nem tudom. Szerintem Cicótól függ, hogyan tovább.
Na, a szövetség kihúzta a nyuszit a cilinderbõl!
Ez az egész huzavona, úgy kellett nekünk, így olimpia elött, mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
Hát nem irigylem Hajdu úrat! De az a helyzet, hogy magunkat sem!
Bár egy vezetõnek, meg kell hagyni a bizonyítás lehetõségét! Én sajnos nagyon szkeptikus vagyok, bár ne legyen igazam!!!

kaloz174

kaloz174
Kapust honosít a Gyõr nõikézilabda-csapata

Vajon ezért a játékosért, valamint a többi hasonló igazolásért mennyit kapnak a nevelõ egyesületek?
A kis csapatok utánpótlás edzõi "szerelembõl" dolgoznak, amíg valami miatt bele nem fáradnak. Ezen változtatni kellene végre, most, hogy egyértelmû, lépnünk kellene! Mert elhúz a világ. Ha már el nem húzott.

na erre mit mondjak? Lehetne e annál nagyobb leégés, hogy Elefántcsontpart és feltehetõleg Kazahsztán ellen elbukjuk a selejtezõt? Ha csak ez a cél, akkor máris lemondhat, bele se kezdjen! A valós cél egy jól sikerült olimpiai szereplés (ennek tekinthetõ pl. az éremszerzés) és egy perspektivikusan is jól szereplõ csapat a jövõben.
kaloz174
"Nagy lehetõség és nagy felelõsség is egyben - mondta székfoglaló beszédében Hajdu János. - Szakmai igazgatóként élvezem a munkát, rálátásom van a teljes nõi mezõnyre. Jött a felkérés, és nagyon sokan segítettek, éreztem a támogatók erejét. Bízom a csapatban, bízom benne, hogy ott leszünk Kínában. Több válogatott játékossal beszéltem már, akik jelezték nekem, hogy a csapaton belüli feszültség elsimítható, egyszerûen túlérzékenységrõl volt szó. Sajnálom, hogy Németh András leköszönt, õ ott lesz az elsõk között, akikkel beszélni fogok."

A teljes írás

A puding próbája, hogy megeszik, ...de, miért kellene olyan pudingot kóstolgatni, amely párszor már elcsapta az ember hasát?
Van egy sanda gyanum, hogy az egész NA és a csapat körüli cirkusz azért lett felpumpálva, hogy erre a végkifejletre jussunk. Ui. a szövetség által felkinált "öltöny" mintha pont HJ-ra lett volna szabva!
Breki33
Hát õbenne jobban bizok