Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nem kedvelem Tomori játékstílusát. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de ez az igazság.
(Számomra nem csak az eredményesség számít.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
tudom olvastam , szoktam 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De a meccset a blogjának fórumában lehet követni
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
én meg elfelejtettem Ági hivatalos lapjának fórumához kapcsolódó jelszavam, sehogy sem tudok belépni 😞
ON
az Öreggel egyetértek!
Ha lejárt a 60perces kezdõszünet,akkor már megyek is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A Loki ma megint majdnem betlizett a Halas ellen otthon. Ha valaki esetleg nem tudná az eredményeket:
Békéscsaba-Vasas 25-20 (14-11)
DVSC-Kiskunhalas 29-26 (10-16)
ETO-Vác 37-29 (18-15)
DUNAFERR FOREVER!!!
" A választás felelõssége azoké, akik döntöttek. Nem tudom, hogy jó választás volt-e Hajdu. Félreértés ne essék, nem vagyunk rosszban, de az új kapitány eddigi eredményei igen vegyesek. A nõi junior és a férfi nagyválogatottal is elvárás alatt teljesített. Természetesen minden segítséget megkap és támogatjuk õt és a csapatot. És hogy lett volna jobb javaslatom a kapitányi posztra? Igen, de nem mondom el, hogy kire gondolok. Az olimpiai selejtezõt kapitány nélkül is sikerrel kell vennünk, de az olimpián nem mindegy hogyan szerepel a csapat! "
Egyetértek, annak ellenére, hogy nem kedvelem õt.
Ödön csak egy van <#nyes>#nyes>
Kell a hely,ööö a nick Ödönnek.<#vigyor>#vigyor>
És még egy tehenes nick is csatasorba állítható Ödön úr tiszteletére.<#hehe>#hehe>
Ödön for President!<#hehe>#hehe>
Egyébként nem értem miért olyan ideges,különösen a tehén szó idegesíti valamiért.<#nyes>#nyes>
Ezt ha bepötyögd az indexre is,rögtön az elnökségbe jelölnek egyesek<#hehe>#hehe>
Egyébiránt sok sikert a kapitánynak,bár nincs könnyû helyzetben.
Remélem nem igazolódik be holnap az aggodalmam az ETO meccs idõpontjával kapcsolatban... Nyerni kell és a többit majd meglátjuk... Én bízom a csajokban, hogy olyan szellemben fognak játszani, mint szerdán és akkor szerintem baj nem lehet a meccsen.
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez nem hazai meccs, nyugodtan jelen lehetsz <#wink>#wink> Legalábbis remélem...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez az, ami most nem is olyan egyszerû😞 És nem miattad. <#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead> Viszont annál inkább kellene!!!
Hajrá CSAPAT!! VELETEK VAGYUNK!!!
kicsit keveslem azt a 10 napos felkészülést, meg nem értem, h. eddig változtatást kért a szövetség, most Hajdu azt mondja nem lesz változtatás...azért remélem van olyan akit elfelejt behívni...
Dunaferremnek pedig gratula a helytálláshoz, viszont holnap gyõzni KELL, azzal együtt, h. én ott leszek 😉)))
Nem játszottunk tegnap jól, de mi hibáztunk talán kevesebbet és ezért nyerhettünk.
A kapitánykérdésben: nem örülök..
Én azért megnézem a mai ismétlést fél 7-tõl, már csak kíváncsiságból is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Én is így tudom, de nem úgy tûnik, hogy visszatér hozzánk, sajnos. <#szomoru1>#szomoru1> Ami most különösen nem meglepõ.
Ez az egész huzavona, úgy kellett nekünk, így olimpia elött, mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
Hát nem irigylem Hajdu úrat! De az a helyzet, hogy magunkat sem!
Bár egy vezetõnek, meg kell hagyni a bizonyítás lehetõségét! Én sajnos nagyon szkeptikus vagyok, bár ne legyen igazam!!!
Vajon ezért a játékosért, valamint a többi hasonló igazolásért mennyit kapnak a nevelõ egyesületek?
A kis csapatok utánpótlás edzõi "szerelembõl" dolgoznak, amíg valami miatt bele nem fáradnak. Ezen változtatni kellene végre, most, hogy egyértelmû, lépnünk kellene! Mert elhúz a világ. Ha már el nem húzott.
A teljes írás
Van egy sanda gyanum, hogy az egész NA és a csapat körüli cirkusz azért lett felpumpálva, hogy erre a végkifejletre jussunk. Ui. a szövetség által felkinált "öltöny" mintha pont HJ-ra lett volna szabva!