Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Lokinál edzõváltás volt? Ezt a tudósítás úgy emlegeti a Debrecent, mint "Saliczky László csapata".
Én meg megnéztem újra a neten a mi meccsünket.😊
Az Ikastnál nem játszik Hammerseng és Nyberg sem.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az idei olimpiai évben a szokásos kettõ helyett három világverseny várhat a nõi válogatottra, a magyar szövetség ugyanis elfogadta a meghívást az októberi dániai Világkupára.
A korábbi években legjobbjaink kihagyták ezt a tornát, mert késõ õsszel túl nagy megterhelést jelentett volna a decemberi Eb, illetve vb elõtt. A idei idõpont (október 14-19.) viszont szerencsésebb, hiszen két hónappal leszünk a pekingi olimpia után, és kettõvel az év végi kontinensbajnokság elõtt.
A Világkupán a háromszoros olimpiai bajnok házigazda mellett várhatóan a világbajnok Oroszország, az Európa-bajnok Norvégia, a vbelõdöntõs Németország és Románia, illetve a 2003-as vb-gyõztes Franciaország is ott lesz.
Persze csak akkor vár három nagy torna a mieinkre, ha eljutnak a nyári játékokra, ehhez még selejteznie kell Hajdu János szövetségi kapitány együttesének március végén.
Szuper játékkal felõrültök a Corit, rég voltam ilyen nyugodt Fehérváron!
jelentem, nyertünk 😊)
és még vmi, régen voltak szurkolók -akik buzdítják is a csapatot- Szfehérvárott ennyien,most hazaipálya volt!! meg mondjuk amúgy is sokan voltunk 😄
gratulálok a csapatnak, és erõt & egészséget 😉))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De vannak amik biztosan megmaradnak:
Az évvégi ágai-gálák és a tehéngrupp.
Ödön for President!
Választ nem kaptam, ha csak az nem volt az, hogy nincs pénz, "szegény az eklézsia". Azt mondta, nem a fõnökein múlik.
Az eredmény szempontjából egyébként mindegy.😞
DUNAFERR FOREVER!!!
Ajánlom figyelmébe a csapat teljesítményét azoknak, akiknek a játékosok felé lenne mit teljesíteni!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Fontos napok elé nézünk...
Hát nem sokan vannak a fiúk meccsén...
DUNAFERR FOREVER!!!
"Korábban lesz a rangadó
A szurkolók így a kézilabda mellett a foci eseményeit is élõben láthatják.
Nagyon sok drukker fejezte ki aggodalmát aziránt, hogy a Duna TV sajnos berakta egy olyan idõpontra a Loki-Diósgyõr focimeccset, ami ütközik a mi összecsapásunkkal. Szerencsére a Sport TV jóvoltából megoldódott a gond. A Loki-Dunaferr kézirangadó 17 órakor kezdõdik, míg a már említett focimeccs 19 órakor.
A szurkolók így mindkét várva várt eseményt élõben nézhetik az elejétõl a végéig. Köszönjük, Sport TV!
Február 22. 17.00 DVSC-Aquaticum-Dunaferr NK (kézilabda)"
A csapat kitûnõ felkészítésének jele egyébként, hogy nem lehetett érezni a hétközben lejátszott kemény meccs hatásait. Max. annyiban, hogy még talán jobban odatették magukat a lányok, mint szerdán.
Nagyon jól esett ez most. De nagyon igzulok! <#szomoru1>#szomoru1><#rolleyes>#rolleyes>
Mert ha igaz,akkor elég siralmas esztendõk köszöntenek a kézilabdára.
Ödön for President!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Pedig tizensokból tizensok a mérlegetek.
Ödön for President!
Nem kedvelem Tomori játékstílusát. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de ez az igazság.
(Számomra nem csak az eredményesség számít.)"
Én se kedvelem a játékát. Sztem Õ gyenge egy BL szintû csapatban mint átlövõ. Ütõembernek jó, de itt azért annál több kell.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Pedig nagyon fontos meccs lesz...
remélem este a helyszíni szurkolásod pozitív eredményt fog hozni <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
sajnos én még a neten sem fogom tudni követni a meccset, de szurkolok a távolból
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!