Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Félidõben: Nürnberg-Valcea 15-15

Végig szoros a meccs eddig.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Miért érzem állandóan, hogy kiszolgátatottak vagyunk? 😞

Leganger

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Újabb pofátlan zsebtömési lehetõség az EHF-nek ez a selejtezõsdi, ugye nem kell részleteznem... <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

az a baj, h. a DVSCnél már menesztettek egy edzõt...nem segített...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Igazából nem lenne meglepõ az edzõ menesztése, mert ott is gond van a jelek szerint, mint ahogy az idõ bizonyította, hogy az Eto-nál sem volt tavaly minden kerek.

Én már eddig is láttam meccsek után õt nyilatkozni, így számomra kevésbé tûnik meglepõnek, a hivatalos honlap szerint Varga edzõ, Skala pedig szakmai igazgató és vezetõedzõ.
kaloz174
Ok, ezt tudtam. De itt most egyáltalán nem említik az edzõt (Varga?).

Lényegében azóta õ a szakmai góré, amióta tavaly kinevezték szakmai igazgatónak az edzõ fölé.
kaloz174
Lehet, hogy valamit kihagytam a kézis hírekben, a nagy izgalomban (megérte😊)? <#vigyor2><#conf>
A Lokinál edzõváltás volt? Ezt a tudósítás úgy emlegeti a Debrecent, mint "Saliczky László csapata".

kaloz174
Érdekes eredmények!
Én meg megnéztem újra a neten a mi meccsünket.😊

Isthy
Végül 35-26-ra nyert a Viborg, tulajdonképpen sima meccs volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 2. félidõ közepére újra ellépett a Viborg 17-24-re

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai eredmények:

Vasas-Cornexi 25-26
Vác-DVSC 28-28

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Popovicsot piros lappal kiállították, így kezd felzárkózni az Ikast, a félidõben 10-15 az állás.
Az Ikastnál nem játszik Hammerseng és Nyberg sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben dán bajnoki szuperrangadón 15 perc után: Ikast-Viborg 4-11 <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindenkinek mindent meg kell próbálnia az ügyben, akkor sikerülni fog

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezjó hír, de azt szomorúnak tartom, hogy az egyszeri szurkolónak izgatottan ilyen hírekre kell várni, majd örvendezni felette. Nem mintha ez újszerû élmény lenne.
SomogyiG
Örülök, hogy ilyen szerencsésen alakult a helyzetetek! (Bár már mi is itt tartanánk...)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nem tudom, mit nem értettek rajta? Feltehetõen NA kérése volt már az elmúlt évben is, hogy ne nevezzünk be, mig most meg a szövetség jónak látta. Az olimpia utáni kapitány meg vagy tapsol neki, vagy szívja a fogát. Egyszerû! Legfeljebb olyant választanak/neveznek ki, aki eleve hive a gondolatnak. Gombhoz a kabátot.....
Ez igazán örömteli.<#taps>
Isthy
Most már felkerült a hír a netre is

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez van, ez a rideg valóság, még ha fáj is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem,csak olyan súlyos jelzõkkel illetted a tehéngruppot,hogy szegény Ödön ha ezt látná,biztos ki lenne borulva. <#nyes>
Isthy
mi az? belédfojtottam szót? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Erre meg már szavakat sem találok <#hehe>
Ezt kikérem magamnak Ödön nevében.<#wink>
Isthy
Ezek õk... mint a politikusaink kb. ugyanaz a szint és mentalitás...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Micsoda érdekes dolgok ezek...pláne hogy tavaly is már októberben volt a világkupa...mindenkit hülyének néznek <#gun><#mf2>
Breki33
Kézilabda: a nõi válogatott utazik a dániai Vilákupára
Az idei olimpiai évben a szokásos kettõ helyett három világverseny várhat a nõi válogatottra, a magyar szövetség ugyanis elfogadta a meghívást az októberi dániai Világkupára.

A korábbi években legjobbjaink kihagyták ezt a tornát, mert késõ õsszel túl nagy megterhelést jelentett volna a decemberi Eb, illetve vb elõtt. A idei idõpont (október 14-19.) viszont szerencsésebb, hiszen két hónappal leszünk a pekingi olimpia után, és kettõvel az év végi kontinensbajnokság elõtt.

A Világkupán a háromszoros olimpiai bajnok házigazda mellett várhatóan a világbajnok Oroszország, az Európa-bajnok Norvégia, a vbelõdöntõs Németország és Románia, illetve a 2003-as vb-gyõztes Franciaország is ott lesz.

Persze csak akkor vár három nagy torna a mieinkre, ha eljutnak a nyári játékokra, ehhez még selejteznie kell Hajdu János szövetségi kapitány együttesének március végén.
Breki33
Most olvasom, hogy részt veszünk a Világ Kupán <#wave><#eljen>
Nyertünk, és ez a Te szerencséd <#wink>
Szuper játékkal felõrültök a Corit, rég voltam ilyen nyugodt Fehérváron!
na én is hazaértem 😊 a barátnõmnek nagyon nem tetszett a meccs, túl egyoldalú volt (neki mint sima nézõnek)...ennek én nagyon örültem, mert meg lettem fenyegetve a meccs elõtt, h. ha nem nyerünk... 😄DDDD
jelentem, nyertünk 😊)
és még vmi, régen voltak szurkolók -akik buzdítják is a csapatot- Szfehérvárott ennyien,most hazaipálya volt!! meg mondjuk amúgy is sokan voltunk 😄
gratulálok a csapatnak, és erõt & egészséget 😉))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ez ok,csak akkor nem kell majd óbégatni és vitamûsorokat tartani a vb 8.helyek után.Mert,ha a szponzor azt látja,hogy hiába van jó és tehetséges csapatom,de a büdös életben nem kerülök tv-be,ergo nem jutok nagy reklámfelülethez,akkor hagyom a fenébe az egészet.És akkor a csapatok majd megszûnnek és az természetesen kihat a válogatottak szereplésére is.

De vannak amik biztosan megmaradnak:
Az évvégi ágai-gálák és a tehéngrupp.

Ödön for President!
kaloz174
Tegnap ott volt a köztv egyik munkatársa Fehérváron. Gondoltam, megkérdezem, szerinte miért nincs közvetítés olyan meccsekrõl, mint pl. a Kohász-Eto.
Választ nem kaptam, ha csak az nem volt az, hogy nincs pénz, "szegény az eklézsia". Azt mondta, nem a fõnökein múlik.
Az eredmény szempontjából egyébként mindegy.😞

kaloz174
Köszi Csucsu!

Isthy
Van is miért szurkolni sajnos a pályán kívûl is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem vagyok annyira oda a játékától, meglátjuk mi lesz belõle 1-2 év múlva. Egyelõre még van hova fejlõdnie bõven...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerencsére a csapat nélkülem is hozta ezt a fontos meccset. Bírták a szerda szombat ritmust. Gratulálok a csajoknak! Így kell ezt csinálni, bravo! <#taps><#taps><#taps>

Ajánlom figyelmébe a csapat teljesítményét azoknak, akiknek a játékosok felé lenne mit teljesíteni!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Fontos napok elé nézünk...

Hát nem sokan vannak a fiúk meccsén...

DUNAFERR FOREVER!!!

Idõpont változás!!!!!
"Korábban lesz a rangadó
A szurkolók így a kézilabda mellett a foci eseményeit is élõben láthatják.
Nagyon sok drukker fejezte ki aggodalmát aziránt, hogy a Duna TV sajnos berakta egy olyan idõpontra a Loki-Diósgyõr focimeccset, ami ütközik a mi összecsapásunkkal. Szerencsére a Sport TV jóvoltából megoldódott a gond. A Loki-Dunaferr kézirangadó 17 órakor kezdõdik, míg a már említett focimeccs 19 órakor.
A szurkolók így mindkét várva várt eseményt élõben nézhetik az elejétõl a végéig. Köszönjük, Sport TV!

Február 22. 17.00 DVSC-Aquaticum-Dunaferr NK (kézilabda)"

kaloz174
Grat. a Csapatnak a magabiztos gyõzelemhez! <#taps> Jó volt látni, hogy mindenki mennyire odatette magát, hogy még a máskor kicsit gyengébben pörgõ csapattagok is megmutatták, mire is képesek. <#eljen>
A csapat kitûnõ felkészítésének jele egyébként, hogy nem lehetett érezni a hétközben lejátszott kemény meccs hatásait. Max. annyiban, hogy még talán jobban odatették magukat a lányok, mint szerdán.

Nagyon jól esett ez most. De nagyon igzulok! <#szomoru1><#rolleyes>

Tényleg igaz,hogy nálatok SINCS pénz?
Mert ha igaz,akkor elég siralmas esztendõk köszöntenek a kézilabdára.

Ödön for President!
Grave Digger
Hát ez nagyon simára sikeredett. Nagy elismerés a csapatnak még akkor is, ha tudjuk, a Cornexi gyalázatosan játszott. Szerencsére inkább az jött be, hogy egy nagy hõfokú meccsbõl könnyeb rangadót játszani, osztálykülönbség volt a két csapat között, ami hatalmas emberi és sportemberi tartásról árulkodik nálunk. Ahogy írta valaki a Dunaferr honlapján, mostantól lehet izgulni...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Olyan izé vagy.
Pedig tizensokból tizensok a mérlegetek.

Ödön for President!
Táncos ETO
20 éves Tomori..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege eto
"Nem akarom, hogy klubtársaid lenyeljenek keresztben, így itt válaszolok inkább:
Nem kedvelem Tomori játékstílusát. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de ez az igazság.
(Számomra nem csak az eredményesség számít.)"

Én se kedvelem a játékát. Sztem Õ gyenge egy BL szintû csapatban mint átlövõ. Ütõembernek jó, de itt azért annál több kell.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
"sajnos én még a neten sem fogom tudni követni a meccset, de szurkolok a távolból" <#conf>

Pedig nagyon fontos meccs lesz...

Isthy
helyes! <#wink>

remélem este a helyszíni szurkolásod pozitív eredményt fog hozni <#wink><#vigyor>

sajnos én még a neten sem fogom tudni követni a meccset, de szurkolok a távolból

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174