Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Végül úgy tûnik, Fehérváron is megoldódnak az anyagi gondok? <#eljen> Ez sem lehetett könnyû szülés. Sokáig húzódott.
Kenyeres Fanniról tudsz valamit?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nekem az pl. szimpatikus, hogy nem állított fel betarthatatlan követelményrendszert, mint NA. (Életkor, külföldön játszó játékosok.)

kaloz174
Azt gondolom, a vallott elvek alapján rendben van az új kapitány. Kérdés: mennyit tud mindebbõl megvalósítani?

Igaz, olvasva a cikket, én a helyében inkább most adnék lehetõséget azoknak, akiknek behívása komolyan szándéka lehet, mert legalább igazi tétmeccseken lehetne tesztelni, kire lehet számítani.
Akik a VB-n ott voltak, már megmutatták, mit tudnak. (Ezt most él nélkül írom.)

(Remélem, elégedetten vetted tudomásul, hogy végül Mörci is ott van a névsorban.😊)

aki még nem tudná:

Nincs többé Cornexi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
olimpiai kvalifikációs tornák

Tehát Japán lesz a 4. résztvevõ

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Zvezda-Slagelse 39-24 (20-13)

Kiadós verést kaptak Anjáék

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Jó kis cikk, szimpatikus gondolatok, reméljük sikerül is megvalósítani! Nem tudom, hogy mennyire szándékos, de azért némi kritika is kiolvasható az elõzõ kapitány tevékenységével kapcsolatban..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Na a mostanában ostorozott újvárosi média milyen kis kafa interjút készített. Hajdú is belejön a nyilatkozásba. Bár sikerülne, amit szeretne...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174

még egy kiegészítés, az ingatlan kelt el, amihez kaptak egy focicsapatot, meglátjuk melyik a fontosabb.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

bár én nem vagyok tehenészfiú, de... 😊))

olvastam én is, h. a hõn áhított angol pályázat végre érvényes, és eredményes is, szóval elkelt a Fradi focicsapata- de hogy ez most mit jelent a nõi kéziseknek arra kevesen tudják a választ szerintem.
(ha ez most azt jelenti, h. a régrõl maradt tartozásokat kifezetik, akkor egy-két exjátékos most nagyon örül 😊)
bár lehet olyanokat hallani, h. mostanában sem kapnak fizetést a játékosok, ami meglepõ, hiszen a tavalyi szezon végén, ide szezon elején azt lehetett hallani, h. a BB rendesen fizeti a mostani játékosok havi "bérét".
kiderül,mindenesetre szurkolok a fradinak, h. helyrerázódjanak.

kaloz174
Csucsu megint jól jár. <#vigyor2>

kaloz174
Remélem, erre az ünnepségre és a meccsre is azokat hívják meg elsõsorban, akik ezt kiérdemelték azzal, hogy tettek is valamit a magyar kézilabdáért.

Isthy
Hol van a mi tehenészfiúnk? <#wink> Kíváncsian várnám a meglátásait a mai nagy eseménnyel kapcsolatban a Fradi nõi csapatának vonatkozásában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
mint vmi titkosügynök, megfigyel 😄DD

Duby
„Szó sincs bõ keretrõl - szögezte le a mester. - Itt valamilyen kommunikációs zavar lehetett, mert a keretre csak február huszadikán teszek javaslatot a szövetség elnökségének. Valóban összeállítottam egy ideiglenes és még bõvíthetõ listát azokról a megfigyeltekrõl, akikre szívesen számítanék a továbbiakban, mégpedig akár Pekingig. Csakhogy kerethirdetésrõl senkinek sem beszéltem, s ezt nem is tehettem, hiszen még nem állt össze teljesen a fejemben a lista. A keret egyszerûen nem jó kifejezés erre a névsorra.”

Nem irigylem Hajdú Jánost. Óriási figyelem kíséri minden szavát, hatalmas visszhangot kelt minden megnyilvánulása. Nem lehet egyszerû a jelen atmoszférában átvenni egy ilyen örökséget.

Breki33
Kindl, Pigniczki és Lovász is szívesen térne vissza a keretbe

link
kaloz174
Kiss Szilárd három évre kötött szerzõdést a várpalotaiakkal

Eredményes munkát kívánok!

(Azért remélem, lesz ideje még hozzánk eljönni, minta-edzést tartani!)

kaloz174
Igen, nekem is Mörci jutott az eszembe egybõl, amikor a névsort megláttam, viszont örültem a többieknek.
Nyilván, sajnos, nem lehet ott mindenki, de legalább jelét adta a szöv.kapitány, hogy figyel a jó teljesítményekre.

Nagyon remélem, hogy Mörtel Reninek ettõl a névsortól nem megy el a kedve, és megmutatja, hogy csak azért is helye van a legjobbak között, hosszabb távon. Mindenesetre további jó teljesítmény ezt elõsegítené. Nagyon drukkolok neki!

Úgy tûnik - ez is pozitívum - hogy Hajdu azokra a játékosokra is figyel, akik nem a magyar bajnokságban játszanak. Ez nekik ösztönzõ lehet, ezzel szélesítve a választási palettát.

Duby
Nulladik lépésként tán szimpatikusnak is mondhatnám a névsort, tulajdonképpen számbavette a szóba jöhetõ játékosok teljes keretét, elvileg ez egy új alap, elvileg jó mondás. Egy név nekem nagyon nagyon hiányzik, és ha komolyan gondolja, hogy ezeken a játékosokon kívül senki másnak nincs esélye címeres mezt húzni, akkor nagyon csalódott vagyok Mörtel Rena miatt, a lehetõséget mindenképpen megérdemelné szerintem.

kaloz174
"Kézilabda, nõi válogatott: Hajdu János kijelölte bõ keretét

Hajdu János, a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 28 fõs keretét.

A játékosokat a klubok ajánlása alapján figyeli meg a két hete kinevezett szakember azzal a határozott megjegyzéssel, hogy február 20-ra 22 fõsre szûkíti a létszámot.

Akik bennmaradnak a csapatban, azok készülhetnek a március 28. és 30. közötti olimpiai selejtezõre. A franciaországi Nimes-ben a házigazda és az elefántcsontparti, valamint egy ázsiai csapat lesz a magyarok ellenfele, és az elsõ két helyezett jut tovább a pekingi játékokra.A keret: Gyõri Audi ETO: Pálinger Katalin, Herr Orsolya, Görbicz Anita, Hornyák Ágnes, Vérten Orsolya, Tomori Zsuzsanna
Dunaferr: Ferling Bernadett, Borbás Rita, Pigniczki Krisztina, Lovász Zsuzsanna, Vincze Melinda
Budapest Bank-FTC: Pastrovics Melinda, Juhász Gabriella, Szucsánszki Zita, Szamoránszky Piroska, Kovacsicz Mónika
DVSC-Aquaticum: Triffa Ágnes, Szûcs Gabriella, Csáki Viktória, Benyáts Beatrix, Temes Bernadett
Cornexi-Alcoa-AutoBahn: Balogh Beatrix
Külföld: Tóth Tímea (Hypo NÖ), Kirsner Erika (Hypo NÖ), Mehlmann Ibolya (Aalborg), Siti Eszter (Krim Ljubljana), Kindl Gabriella (Krim Ljubljana), Bódi Bernadett (Randers)"

kaloz174
Az összképet tekintve elég vegyes eredmények születtek a kupameccseken a hétvégén. Nem esett volna pl. rosszul, ha a Dunaferr legalább itthon gyõz a spanyolok ellen, ha a Szeged nem kap ki ennyire.

Viszont grat. a Lokinak a döntetlenhez. Szerintem nagyot küzdöttek. Kis odafigyeléssel, szerencsével a gyõzelem is meg lehetett volna. <#taps>

kupacsapat? 😊))

sajnos most annyira magaalatt van a csapat, h. kétlem h. tudnának ekkora hátrányból fordítani, ráadásul Zia sem lesz a csapatban...és mit ne mondjak Vura se váltotta be a hozzáfûzött reményeimet- illetve inkább úgy mondanám, most bizonyosodott be, h. mindegy ki az edzõ, a játékosok ugyanazok maradtak, és Vura sem elég erõskezû...

de reményhal 😄

Isthy
A Cori 27-21-es veresége elég nehéz visszavágót ígér...

Bár õk kupacsapatnak tekinthetõk, tehát ott mindig domborítani szoktak. Remélem most is így lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A legújabb húzásuk se semmi a bírói ellenõrzési pénzek megvonásával... vajon mire kellhet már megint a pénz? Mert ugye azt mindenki tudja, hogy a bíróink nem olyan jók, hogy ne kelljen felügyelni a ténykedésüket... és most marhára finoman fogalmaztam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Értem én, de emiatt csak nem fogok drukkolni a lányok ellen (nyilván Te sem). Ráadásul garanciát sem látok arra, hogy a sportág magyar mocsárban való elsüllyedésébõl feltétlenül következne a fõnixként való feltámadás - bár valóban megnyugtató lenne ez a tudat.

Az eredmények pedig mégiscsak kellenek ahhoz, hogy aakdjanak szponzorok, és néhány gyerek a kézilabdát válassza majdani szakmájának.
Nem a lányokkal van baj,hanem a sportág idióta vezetésével,akik nem tudom mihez értenek,de a Survivor valóságshowt kiütéssel nyernék <#hehe><#levele>
Nem másznék fel a turulra bánatomban <#nyes>
Ez is egy érthetõ és jogos megfontolás, de ettõl még egyszeri szurkolóként a magyar csapatok sikeréért szorítok. Vagy talán pálymódosításra felszólító drapikkal kellene biztatni a lányokat? 😉

Nem annyira közeli a példa, de sajnos fociban sem hoznak sok eredményt a váltások, mégha néha akad(?) viszonylag tûrhetõbb vezetõség is.
Táncos ETO
Azért remélem nem bánnád, ha az ETO megnyerné a BL-t.. <#wink>

Az bebetonozná a tehéngruppot 10évre.
Mert hiszen látjátok feleim,imhol a BL-kupa,vajh mi gond lehet a sportágban.A mienk a legerõsebb bajnokság,csapatok dögivel a tévében,tehát minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyunk elégedve.
Közben meg...
kaloz174
MKB Veszprém - C.S.A. Steaua Bucuresti 31–23 (17–12)

Sima Veszprém-siker a KEK-ben

kaloz174
De izgalmas meccset láttam, igaz, csak a végét inkább. <#eljen> Jó volt látni, ahogy a 2 csapat odatette magát. Igazságos döntetlen lett a vége. (Hódmezõ - Derecske)

ezekszerint Skaliczky marad a fiúk szöv.kapitánya 😄DD

Én is gratulálok a gyõri lányoknak! Messze még az út vége, de remélem ebbõl valami nagyon szép születik, ráférne egy komoly siker a sportágra.
kaloz174
Egy érdekes hír:
"Mai Kisalföldben: Róth kálmánt megkereste a DVSC vezetése, hogy legyen az edzõjük, ezt nem is tagadta, sõt elmondta h több férfi csapattól is kapott felkérést!"

(Handball.hu fórum)

kaloz174
Én is gratulálok a gyõrieknek. <#taps> Annyira nem volt izgalmas a második félidõ, hogy végül a Fradi-Csaba meccsbe is belenéztem. Csöbörból vödörbe. Viszont láttam egy nagyon szépen teljesítõ Herr Anitát. Azt hiszem, 8 gólt dobott. Az eregnény viszont ott sem volt kérdés, 34-19 lett, ha jól láttam.

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a sima gyõzelemhez! <#taps>

Gin hozta a Lada elleni formáját, ahogy kértem tõle <#wink><#vigyor2> Görbe is hozzátette a magáét és a két szélsõ is dícsérhetõ. Ezzel a gyõzelemmel most valóban némi lépéselõnybe került az ETO, amivel okosan kell gazdálkodni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na igen. Ráadásul igazságtalan is - itt. Ezért aztán azonnal elnézést is kérek. Végül is 3-1 arányban nincs igazam. <#smile> Bár lehet, hogy 4-0 az?<#nyes> Bocs' a komiszkodásért! <#wink><#circling>

Táncos ETO
Így van! Hajrá magyarok! 😊

Isthy
Nyilvánvaló, hogy most úgy tûnhet az ETO lépéselõnybe került. Várjunk még ezzel. Amúgy Nürnbergben minden csapatnak iszonyúan kemény meccse lesz, a Gyõrnek is. Mivel a Krim csoportjában voltak, láttam minden otthoni meccsüket és azt mondom nagyon kell figyelni, borzasztó kellemetlen stílusuk van és kapnak "szelet" otthon rendesen.

De az ETO most a ma délutáni meccsen kell, hogy bizonyítson. Remélem Gin hozza a Dunaferres formáját Togliattiban <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naaaa.... azért ez nagyon erõs...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
egyetértek
Táncos ETO
Nem így gondolom. Miért következne egy elsõ fordulóban elért döntetlenbõl, hogy az ETO-nak szinte illik megnyernie a BL-t?!
Kétségtelen, hogy kedvezõ számunkra ez az eredmény, de ebbõl egyéb mélyreható következtetésekre jutni szerintem hiba.
Arról nem beszélve, hogy a csajokra nem kell felesleges terhet tenni, így is van rajtuk elég. Koncentráljunk mindig a soron következõ meccsre, aztán meglátjuk mire lesz elég a végelszámolásnál. Nem lesz könnyû még a négybe sem jutni, nemhogy BL-t nyerni.. De Neked legyen igazad, kívánom magunknak! <#wink>

kaloz174
?
Talán nem így gondolod?

kaloz174
Bár-BL és egyéb nk. kupanap van, a HunNetnek is lesznek közvetítései a bajnoki meccsekrõl:

"Felnõtt nõi kézilabda
2008.02.09. 16:00 Budapest Bank-FTC - City-Line Békéscsabai ENKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály 14. forduló

2008.02.09. 18:00 ASA-Hódmezõvásárhelyi NKC - Tajtavill Derecske KK
Nemzeti Bajnokság I.osztály 14. forduló"

Táncos ETO
Hát persze..

kaloz174
Innen a gyõrieknek már szinte illik BL-t nyerni. Ilyen esélyt nem szabadna veszni hagyni.

Isthy
Nürnberg-Valcea 28-28 (15-15)

A 2. félidõ elején 4 góllal elmentek a románok, de a németek 5 perccel a vége elõtt utolérték õket és szoros végjátékban született döntetlen.

Ez a pontvesztés még sokba kerülhet a Valceanak.

DUNAFERR FOREVER!!!