Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Neked ez duplán is öröm ugye a Cori szempontjából <#wink>

Kíváncsi vagyok, hogy holnap ki tudják-e ezt használni

DUNAFERR FOREVER!!!

DUNAFERR ALÉ 😄DDD

PIGA 😄DDDD sárga tengeralattjáró 😉)), azok a bombák 😄DDD
szép volt csajok!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps>

Az eleje parádés volt, utána meg jött a szakadék. A 2. félidõben végig vezetve sikerült hozni a meccset. Jól küzdött a csapat és sikerült bezsebelni ezt a nagyon fontos 2 pontot. Most már tényleg közel járunk a BL indulást jelentõ 2. helyhez. Aki ma nagyon ott volt az Piga, de Eszti, Lovi és Detti is jók voltak Paulával együtt.

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szép volt csajok, fõleg küzdeni tudásból vizsgáztunk jelesre. Piga egyszerûen szuper! <#worship><#eljen><#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A kezdés 1 álom volt. De utána, sajnos, nem hogy megnyugodtunk volna, kapkodtunk eddig.
Mörcinek, sajnos, nem megy. Nagyon hiányoznak a góljai.

Gyerünk csajok! Hajrá Dunaferr!

kaloz174
Akkor most meglátjuk. Gyõzzön a jobb csapat!

Hajrá Kohász!!!

Breki33
A kézis csajoknak és követni kéne õket
Breki33
Kijutott az olimpiára a nõi pólóválogatott

Kevésszer örülhetett annyira döntetlennek a magyar nõi vízilabda-válogatott, mint az olaszországi olimpiai selejtezõn. A magyarok háromgólos vezetést adtak le az utolsó negyedben, de ez sem befolyásolta az olimpiai részvételt.

<#eljen><#love12>
kaloz174
Ezt is szerettem volna a sorba illeszteni:

+ felhívom a figyelmeteket az origo kézis archívumára, szerintem újra bõvült.

Isthy
Én úgy gondolom, hogy attól függ a meccs, hogy a Loki melyik arcát mutatja... Ha a jobbikat akkor kemény és jó meccs lesz több eséllyel. Ha a rosszabbikat, akkor könnyebben gyõzhetünk. A játékvezetõk a magyar Dream Team lesz 😊))

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ajjjaaaj!!! Nagy testvér <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szia Csucsu!<#wave> Sajnálom, hogy olyan messzi van az a Debrecen...

Az biztos, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ha ugyanúgy játszanak mint Brassó ellen, akkor gyõzhetünk. Attól függ, hogy milyen lesz majd a bíráskodás, meg az hogy két csapat közül milyen napot fog ki. Nem sok reményem van, sajnos most is egy újabb sérültünk van (Sütõ Edina).
kaloz174
Egy kis nosztalgia:

(Legalább ott még köztünk vannak.)

Breki33
vagyok és olvasok, csak nem mindig érek rá írni ide is

de figyelek :-)
kaloz174
Köszi!
(mindenki nagyon elfoglalt lehet, még Breki sem jelentkezik. Nem is beszélve a többiekrõl <#conf><#schmoll2>)
Amiket Hajdu mond, tulajdonképpen szimpatikus, elfogadható gondolatok. Amit Köke mond, ez is megállja a helyét.
Amit hallottam emberileg, szakmailag Hajduval kapcsolatban, az is pozitív. A felállás érdekes. Nagy kérdés, mûködik-e a dolog. Én továbbra is bízom a csapattagokban. Szerintem tudják, mit akarnak. A VB tanulságos volt, remélem, mindenki "vette az adást".

Várakozunk, szorítunk, szurkolunk. Valamint természetesen reménykedünk. Ennyit tehetünk - mi.

Más: aki nem látta volna, Proxi és Bódi Berni írtak a handball.hu fórumába, a válogatottról szóló cikkhez.
(Remélem, ennek tudatában egyesek végre megértik, hogy nem lehet csak úgy írogatni, akár esetleg bántó dolgokat is...)

Megint más: vajon Csucsu mit vára a Loki-Kohász meccstõl?😊

Isthy
Az olimpiai keretrõl stb.

1-1 video Hajdúval és Kökével

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyébként ma este 20:15-kor a Sport1-en a Mai helyzetben Hajdú lesz a vendég

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bár igazából azzal is van bajom, de az más természetû... pl. 4 kapus és 8 szélsõ? <#wow1><#confused>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
El kell mondjam, hogy igazolódni látszanak az aggályaim, sajnos ismét bizonyítást nyert az amire számítottam már Hajdú kinevezésekor. Senki ne értse félre, nem a keretrõl beszélek...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Keret és program - együtt

Sajnos, 1 olyan j2 fotójával, akinek nem találtuk még meg a méltó utódját. (Pedig még õ sem így gondolta, amikor elköszönt...)

kaloz174
index:

"Megnevezte 24-es keretét Hajdu János, a magyar nõikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Hajdu munkáját Imre Vilmos és Konkoly Csaba mellett kapusedzõként Bakos István, technikai igazgatóként Kökény Beatrix segíti majd.

A magyarok 24 fõs kerete:
kapusok: Pálinger Katalin, Herr Orsolya (Gyõri Audi ETO KC), Pastrovics Melinda (Budapest Bank-FTC), Triffa Ágnes (DVSC-Aquaticum)
balszélsõk: Vérten Orsolya (Gyõr), Kirsner Erika (Hypo NÖ), Juhász Gabriella (FTC), Vincze Melinda (Dunaferr)
balátlövõk: Tóth Tímea (Hypo NÖ), Szûcs Gabriella (DVSC), Tomori Zsuzsanna (Gyõr)
irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Ferling Bernadett, Pigniczki Krisztina(Dunaferr), Szucsánszki Zita (FTC)
jobbátlövõk: Mehlmann Ibolya (Aalborg), Hornyák Ágnes (Gyõr), Benyáts Beatrix (DVSC)
jobbszélsõk: Kovacsicz Mónika (FTC), Balogh Beatrix (Fehérép-Alcoa), Lovász Zsuzsanna (Dunaferr), Csáki Viktória (DVSC)
beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránszky Piroska (FTC)"

kaloz174
Nagyon szépen köszönöm. (Ez igen!<#worship>)

kaloz174
Mit tudtok a válogatott keretrõl?
(Állítólag:
"A szerdai tanácskozáson Hajdu János, a nõi válogatott január 31-én kinevezett szövetségi kapitánya beterjesztette a márciusi olimpiai selejtezõn szereplõk névsorát, és megnevezte segítõit."

Tolmács ugyan nem vagyok, de ezt még össze lehet hozni:

"A Byasen Magyarországon a negyeddöntõben!

A Byasen a magyar Dunaferrt kapta (húzta?) a negyeddöntõben. Dunaferr mintegy 10 mérföldre délre fekszik Budapesttõl (sic). A Byasen március 9-én vasárnap játszik otthon, és a visszavágó a virágvasárnap, március 16-án lesz."
kaloz174
Ha lenne 1 tolmács...😊

"Byåsen til Ungarn i kvartfinalen!

Byåsen trakk Dunaferr fra Ungarn i kvartfinalen. Dunaferr ligger ca. 10 mil syd for Budapest. Byåsen spiller hjemme søndag 9. mars, og returoppgjør palmesøndag 16. mars."

kaloz174
A Byasen oldalán már fenn vannak a - magyar - reakciók. Igazán figyelmesek, de gondolom, az átlag norvégnak éppen úgy nem mondanak ezek semmit, mint nekünk az ottani cikkek.

Hajrá Dunaferr!

Íme!

jaj, természetesen Pigniczki Krisztina
Pignicki Krisztina kérése
Piga:
Kedves Barátaim, rokonok, ismerõsök!
2007.12.06.-án betörtek a balatoni nyaralónkba.
A sok értékes tárgyat, ruhát vittek el.
Sajnos köztük volt az a két mezem amit 2000-ben, és 2004-ben az olimpián viseltem.
Magyar nemzeti címerrel, PIGNICZKI felirattal, 10 számmal.
Valószínû, hogy a betörõknek nem jelent semmit,és túl akarnak adni rajta , mint egy darab póló.
Nekem igen is sokat jelentenek, hiszen eddigi pályafutásom csúcsára emlékeztetnek.
Kérek szépen mindenkit, aki a levelemet elolvasta, hogy ha valahol találkozik a két mezzel, vagy valahol látja üzenjen, vagy hívjon fel.
Hajlandó vagyok a mezeket visszavásárolni.
Köszönettel Pigniczki Krisztina
Aki tud segíteni, hogy minél több helyen látható legyen(fórumok,portálok), kérem jelezze.

Isthy
Az oldaluk szerint nem akartak minket kapni, de nem teljesült a kívánságuk. Remélem megmutatjuk nekik, hogy jogosan nem akartak minket <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehetett volna rosszabb is, meg jobb is. Nem könnyû ellenfél, de legalább a 2. meccs itthon lesz. Tovább lehet lépni, de kemény meccsek lesznek.

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindenesetre, ha csapatoldalunk angol változata alapján akarna tájékozódni a norvég ellenfél, eléggé sikerülne õket megvezetni.😊

Természetesen nem olyan csaptot kaptunk, ahova még el is lehett volna menni. Már nagyon unom, sosem kedvez nekünk a sorsolás!!!
Ettõl függetlenül meg kell verni õket!
Hajrá Kohász!
kaloz174
Megvan a köv. ellenfél az EHF-kupában: Byasen.

(Elõzõ meccse: UKR SC "Galytchanka" Lviv - NOR Byasen HB Elite 48:58(27-27, 22-31))

Én az Itaxot szerettem volna, hogy visszavágjunk a Fehérépért.

HAJRÁ DUNAFERR!!

kaloz174
Nézem a Gyõr meccsét. Tényleg elképesztõen durvák a németek. Nem egészen értem a játékvezetõket - konkrétan és általában sem!😞

kaloz174
Sok boldogságot a Dettiknek, Berniknek!😊

pl. neki:

(köszi a képet!😊)

Rockynhooo
köszi

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

itt kérdezd meg, biztosan segítenek:
Pick Szeged fóruma

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Rockynhooo
nem tudjátok ,hogy tudnék elõre venni jegyet a Szeged - Barcelona BL meccsre? plz help!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát, nemzetközi kupa meccsek szempontjából eseménydús volt a tegnapi nap és a kartácsok biztos ezzel voltak elfoglalva!-😊))
1. most már világositson fel valaki, hogy az IHF-nek egyértelmûek-e a direktivái a játékvezetékre nézve, pl. a két kézel való lökések, fejre mért ütések, stb. tekintetében? Mert ha a nürnbergi visszavágót is hasonló szemléletû birók vezetik mint a tegnapit, akkor könnyen bajba kerülhet mind a Gyõr, mind a válogatott!
2. a debreceniek veresége várható volt. mellesleg a mérkõzés elõtt már verekedés volt a sportcsarnok elõtt s majd benn is....a kb. 200 vendégdrukker és a hazaiak közt.
3. a veszprémiek kezdeti szoros meccs (elsõ tiz perc) urrá lettek a chiajnai (ott játszották a mérkõzést) házigazdák felett. A románok most már elismerik a Veszprém képességeit.
4. a dunaújvárosi "vendégszereplésrõl" nincs mit irnom....
kaloz174
Mi történt? Ma senki sem tartotta fontosnak a véleményét megírni??
Pl. mennyi az értéke a gyõri +gólnak? Milyen ez a Nürnberg?

Ott voltam a mai EHF kupameccsünkön. Az "idegenben" lejátszott meccs elég biztos gyõzelmet hozott.
Valahogy nem lenne jó, ha a magyar kézi is azt az útat követné, amit a délszlávok...

Isthy
neked mostanában semmi sem jó? <#ravasz1><#wink>

persze igaz ami igaz, nehéz lesz jó szurkolói rigmust találni <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ejnye már, hogy milyen lusta valaki még olvasni is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, már csak a Fradi hiányzik a sorból a "nagycsapatok" közül. Reméljük nem sokáig...

DUNAFERR FOREVER!!!

De az új nevük, hát na, hogyúgymondjam, nem annyira jön be...😊))

Kicsit megijedtem😊

itt vagy te is? 😄
mi nem tetszett a címembe? vagy a Cori új neve nem tetszik? 😊)

sajnos nagyon úgy tûnik, h. õt "elveszítette" a kézilabdát szeretõ közönség...(picit haragszom rá is,h. ilyen könnyen hagyta magát "eltûntetni", na meg azokra, akiknek ezt köszönheti) 😞(

629 új üzenet.
Tudjátok mit: igazatok van!
😊)))

kaloz174
Mennybõl a pokolba...Bár nem tudom, hogy a Slagelsenél ezt hogyan élik meg.