Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap ki tudják-e ezt használni
DUNAFERR FOREVER!!!
PIGA 😄DDDD sárga tengeralattjáró 😉)), azok a bombák 😄DDD
szép volt csajok!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az eleje parádés volt, utána meg jött a szakadék. A 2. félidõben végig vezetve sikerült hozni a meccset. Jól küzdött a csapat és sikerült bezsebelni ezt a nagyon fontos 2 pontot. Most már tényleg közel járunk a BL indulást jelentõ 2. helyhez. Aki ma nagyon ott volt az Piga, de Eszti, Lovi és Detti is jók voltak Paulával együtt.
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mörcinek, sajnos, nem megy. Nagyon hiányoznak a góljai.
Gyerünk csajok! Hajrá Dunaferr!
Hajrá Kohász!!!
Kevésszer örülhetett annyira döntetlennek a magyar nõi vízilabda-válogatott, mint az olaszországi olimpiai selejtezõn. A magyarok háromgólos vezetést adtak le az utolsó negyedben, de ez sem befolyásolta az olimpiai részvételt.
<#eljen>#eljen><#love12>#love12>
+ felhívom a figyelmeteket az origo kézis archívumára, szerintem újra bõvült.
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Legalább ott még köztünk vannak.)
(mindenki nagyon elfoglalt lehet, még Breki sem jelentkezik. Nem is beszélve a többiekrõl <#conf>#conf><#schmoll2>#schmoll2>)
Amiket Hajdu mond, tulajdonképpen szimpatikus, elfogadható gondolatok. Amit Köke mond, ez is megállja a helyét.
Amit hallottam emberileg, szakmailag Hajduval kapcsolatban, az is pozitív. A felállás érdekes. Nagy kérdés, mûködik-e a dolog. Én továbbra is bízom a csapattagokban. Szerintem tudják, mit akarnak. A VB tanulságos volt, remélem, mindenki "vette az adást".
Várakozunk, szorítunk, szurkolunk. Valamint természetesen reménykedünk. Ennyit tehetünk - mi.
Más: aki nem látta volna, Proxi és Bódi Berni írtak a handball.hu fórumába, a válogatottról szóló cikkhez.
(Remélem, ennek tudatában egyesek végre megértik, hogy nem lehet csak úgy írogatni, akár esetleg bántó dolgokat is...)
Megint más: vajon Csucsu mit vára a Loki-Kohász meccstõl?😊
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, 1 olyan j2 fotójával, akinek nem találtuk még meg a méltó utódját. (Pedig még õ sem így gondolta, amikor elköszönt...)
"Megnevezte 24-es keretét Hajdu János, a magyar nõikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Hajdu munkáját Imre Vilmos és Konkoly Csaba mellett kapusedzõként Bakos István, technikai igazgatóként Kökény Beatrix segíti majd.
A magyarok 24 fõs kerete:
kapusok: Pálinger Katalin, Herr Orsolya (Gyõri Audi ETO KC), Pastrovics Melinda (Budapest Bank-FTC), Triffa Ágnes (DVSC-Aquaticum)
balszélsõk: Vérten Orsolya (Gyõr), Kirsner Erika (Hypo NÖ), Juhász Gabriella (FTC), Vincze Melinda (Dunaferr)
balátlövõk: Tóth Tímea (Hypo NÖ), Szûcs Gabriella (DVSC), Tomori Zsuzsanna (Gyõr)
irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Ferling Bernadett, Pigniczki Krisztina(Dunaferr), Szucsánszki Zita (FTC)
jobbátlövõk: Mehlmann Ibolya (Aalborg), Hornyák Ágnes (Gyõr), Benyáts Beatrix (DVSC)
jobbszélsõk: Kovacsicz Mónika (FTC), Balogh Beatrix (Fehérép-Alcoa), Lovász Zsuzsanna (Dunaferr), Csáki Viktória (DVSC)
beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránszky Piroska (FTC)"
(Állítólag:
"A szerdai tanácskozáson Hajdu János, a nõi válogatott január 31-én kinevezett szövetségi kapitánya beterjesztette a márciusi olimpiai selejtezõn szereplõk névsorát, és megnevezte segítõit."
"A Byasen Magyarországon a negyeddöntõben!
A Byasen a magyar Dunaferrt kapta (húzta?) a negyeddöntõben. Dunaferr mintegy 10 mérföldre délre fekszik Budapesttõl (sic). A Byasen március 9-én vasárnap játszik otthon, és a visszavágó a virágvasárnap, március 16-án lesz."
"Byåsen til Ungarn i kvartfinalen!
Byåsen trakk Dunaferr fra Ungarn i kvartfinalen. Dunaferr ligger ca. 10 mil syd for Budapest. Byåsen spiller hjemme søndag 9. mars, og returoppgjør palmesøndag 16. mars."
Hajrá Dunaferr!
Íme!
Piga:
Kedves Barátaim, rokonok, ismerõsök!
2007.12.06.-án betörtek a balatoni nyaralónkba.
A sok értékes tárgyat, ruhát vittek el.
Sajnos köztük volt az a két mezem amit 2000-ben, és 2004-ben az olimpián viseltem.
Magyar nemzeti címerrel, PIGNICZKI felirattal, 10 számmal.
Valószínû, hogy a betörõknek nem jelent semmit,és túl akarnak adni rajta , mint egy darab póló.
Nekem igen is sokat jelentenek, hiszen eddigi pályafutásom csúcsára emlékeztetnek.
Kérek szépen mindenkit, aki a levelemet elolvasta, hogy ha valahol találkozik a két mezzel, vagy valahol látja üzenjen, vagy hívjon fel.
Hajlandó vagyok a mezeket visszavásárolni.
Köszönettel Pigniczki Krisztina
Aki tud segíteni, hogy minél több helyen látható legyen(fórumok,portálok), kérem jelezze.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ettõl függetlenül meg kell verni õket!
Hajrá Kohász!
(Elõzõ meccse: UKR SC "Galytchanka" Lviv - NOR Byasen HB Elite 48:58(27-27, 22-31))
Én az Itaxot szerettem volna, hogy visszavágjunk a Fehérépért.
HAJRÁ DUNAFERR!!
pl. neki:
(köszi a képet!😊)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1. most már világositson fel valaki, hogy az IHF-nek egyértelmûek-e a direktivái a játékvezetékre nézve, pl. a két kézel való lökések, fejre mért ütések, stb. tekintetében? Mert ha a nürnbergi visszavágót is hasonló szemléletû birók vezetik mint a tegnapit, akkor könnyen bajba kerülhet mind a Gyõr, mind a válogatott!
2. a debreceniek veresége várható volt. mellesleg a mérkõzés elõtt már verekedés volt a sportcsarnok elõtt s majd benn is....a kb. 200 vendégdrukker és a hazaiak közt.
3. a veszprémiek kezdeti szoros meccs (elsõ tiz perc) urrá lettek a chiajnai (ott játszották a mérkõzést) házigazdák felett. A románok most már elismerik a Veszprém képességeit.
4. a dunaújvárosi "vendégszereplésrõl" nincs mit irnom....
Pl. mennyi az értéke a gyõri +gólnak? Milyen ez a Nürnberg?
Ott voltam a mai EHF kupameccsünkön. Az "idegenben" lejátszott meccs elég biztos gyõzelmet hozott.
Valahogy nem lenne jó, ha a magyar kézi is azt az útat követné, amit a délszlávok...
persze igaz ami igaz, nehéz lesz jó szurkolói rigmust találni <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mi nem tetszett a címembe? vagy a Cori új neve nem tetszik? 😊)
Tudjátok mit: igazatok van!
😊)))