Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Gratulálok a Gyõrnek a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
A románoknak tulajdonképpen esélyük sem volt a meccsen, csak a gyõzelem mértéke volt kérdéses.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(Péntek óta nem voltam itthon - hát nem bánom, hogy lemaradtam a Cornexi meccsrõl)
Debrecenben megvan a 2 pont és a Gyõr BL menetelése is figyelemre méltó. A Fradiról már inkább nem írok semmit, jó a csapat, de egyes szurkolóikat egyszerûen nem tudom mi vezérli. Lejáratják a csapatukat, magukat és a magyar kézilabdát is. No comment!
Táncos, továbbra is tartom azt a mondatot, úgy érzem nagyon ott van most a Gyõr és ugyan Kati szerint a Viborg is nagyon jó csapat, de szerintem most jöhet bárki. Hypo és Viborg közül én még mindig úgy gondolom, hogy a Hypo jelenleg jobb, vagyis mindenképpen Gyõr-Hypo döntõt várok <#awink>#awink>
- gratulálok imádnivaló csapatomnak a helytállásért, és a gyõzelem kivívásáért, fõleg dícséret és köszönet illeti Paulát, Krisztát, és Laluska Esztit.
- gratulálok a szomszéd várnak, hogy ki tudták használni az elvileg "saját" csapatának lendületét megakasztó, kézimeccsre balhézni és verekedni járó, pár élõlény újabb akcióját, ezzel még két ponttal megtoldva debreceni sikerünket.
- gratulálok az ETO-nak, õszinte csodálattal néztük a csatát, ami minden szemszögbõl csakis a legfelsõbb fokú jelzõkkel illethetõ.
Szóval köszönet, peace, respect, honour, meg minden... <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Szóval gratulálok a gyõri lányoknak, és természetesen mindenki másnak is, aki hozzájárult a sikerhez!
Úgy gondolom, innen teljesen egyértelmû: megérte edzõt cserélni, valamint hatalmas nyereség Gin és Bakos Nyuszi.
Csak így tovább! Nem írom, hogy meddig, mert nem akarok megint feddésben részesülni.😊)
A meccset ugyan nem a helyszínen, viszont olyan valakivel volt szerencsém nézni, aki ugyancsak jól ismeri a kézis világot, valamint Tomorit is. (Akinek teljesítménye ma tényleg elismerésre méltó volt, felnõtt a feladathoz.) Kérdeztem tõle, hogy a Vasasban annakidején Zsuzsa mennyire volt képes huzamosabb ideig jó teljesítményt nyújtani. A válasz lényege, nem szó szerint: ott is sokszor a hátán vitte a csapatot, igaz, az más szint volt. Ha fejben ott tud lenni, akkor nyert ügye van.
(Az én apró hozzáfûzni valóm: számomra nem minden az eredmény. Gondolom, ezzel megint nem leszek érthetõ és népszerû, de ez van...😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
én a meccs elõtt sima gyõzelmet tippeltem, a srácoknak mondtam is, bár "lehurrogtak" de szerintem csak babonából, mert amit a meccsen láttam az alapján én is azt gondolom, mikor ha nem most!!!
(bár a Hypo nagyon össze van rakva, és hát nõk, meg fáradtság, szóval azért még ne igyunk az ETo gyõzelmére 😉)
Jucussal is összefutottam, igazán megszólíthattál volna.. 😊 Én nem láttalak, úgyhogy sorry.
Sanyesznak nagyon tetszett a meccs, szerintem ma a gyõri csajokkal álmodik.. 😊 De gondolom a handball.hu-n úgyis mesél majd holnap, remélem örök élmény számára a mai este.
A meccsrõl: Fantasztikus volt! Juscus mondta nekem és igaza van (anélkül, hogy bármit is el akarnék kiabálni, vagy a medve bõrére elõre innék): Mikor nyerjünk BL-t, ha nem most?!
Szép volt csajok, csak az ETO!
kalóz nem akarok csipkelõdni, de meg kell kérdeznem: ma Tomorit hogy láttad? 😉)))) az elején azt mondtam, mikor volt gyorsegymásutánban 2 vagy 3 blokkolt lövése, h. ez nem az õ meccse, de nem törte meg a dolog, szépen termelte a gólokat 😄 védekezésben Stanca-t helyenként egész jól megfogták Spiridonnal. szóval ma ment neki a játék 😊
mellettük meg Vérten, Gin, Görbe voltak kiemelkedõek 😊
jó sok ismerõssel összefutottam a meccsen -innen a fórumról is 😄
sõt Táncos mellett is elhaladtam 😊) hogy tetszett Sanyesznak a meccs?
Gratulálok és köszönet mindenkinek, aki ebben segített, segít.<#worship>#worship>
Hajrá Sanyesz!
Hajrá ETO ma a BL-ben!
Valóban, én sem mondtam mást, csak amit Te, kiegészítve BB nevével:
"Szerintem egyébként Hornyáknak, Kirsnernek és jelen formája alapján Ibinek nincs helye, elsõsorban."
Bár Hornyák megítélése szerintem kétes, de ezzel együtt el tudom fogadni, ha nem lesz bent a válogatottban.
A Fradi valamiért nem azzal a tûzzel játszott a 2. félidõben, ahogy többször az elõzõ szezonban. Zácsik pl. nagyon gyatrán lõtt ma.
Szerintem egyébként Hornyáknak, Kirsnernek és jelen formája alapján Ibinek nincs helye, elsõsorban.
PS: elnézést, hogy ismételtem önmagam.
a balhézó kisebbség -persze, kisebbség- elintézte a Fradit, ott +2 volt az FTC javára, onnan szétesett a játékuk... persze aki nem a csapatáért megy meccsre, azt lehet nem is érdekli, h. kikaptak...(másrészt remélem büntetést kap az a fehérvári aki beengedett ennyi fradistát, ilyen rendõri jelenlét mellett...)
Laima, BB és Krista nagyon szuperul játszottak, Biga is egészen jól védett, remek kis gyõzelem volt.
lehet így elmek a Celje meccsre!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gratulálok a Cornexinek a gyõzelemhez!
A Fradi a 2. félidõben érthetetlenül leblokkolt, úgy, mint mi tegnap az 1. félidõben 11 perc után... Csak õk nem tudtak visszajönni a meccsbe.
Látod Mse, tessék bízni a csapatodban<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
22-12-re nyert a Viborg egy borzasztó gyenge színvonalú meccsen...
DUNAFERR FOREVER!!!
1. A Slagelse 1 gólt dobott a 15. percig. (6-1 volt akkor.)
2. Akik nem tartották túl magasnak a színvonalat tegnap (egyébként jogosan), azok mit szólnának ehhez a meccshez?😊
Korábban, mintha Köké-t is olvastam volna
(Most ismétlik a Sport2-ön a meccset!)
Az én megítélésem szerint 2 játékos, Hornyák és Era, kihagyhatók a legutóbb mutatott, vagy inkább titkolt? teljesítményük alapján.
Hornyák talán adná magát, hiszen ha a védekezésüket jó szándékkal egálnak is vesszük, a támadásban összehasonlíthatatlanul hasznosabb a Piga, de Ági meg Hajdu régi embere, sansztalan a kikerülése...
marad Zizi netán Ibi, akinek a sérülése is megoldhatja a dilemmát.
HAJRÁ MAGYAROK! :]