Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ezt sokan nem így gondolják...szerencsére
Táncos ETO
Te lehet, hogy nem, én viszont annál inkább. S hiszem, hogy még sok-sok ezer magyar gondolja ugyanígy..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

banok
Gyõr-Hypo az jó lenne."magyar" döntõ. Ha kikapna a Gyõr akkor se lennénk teljesen szomorúak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Távollétem okán, csak most tudom megtenni, de nem maradhat el:

Gratulálok a Gyõrnek a gyõzelemhez! <#taps>

A románoknak tulajdonképpen esélyük sem volt a meccsen, csak a gyõzelem mértéke volt kérdéses.

DUNAFERR FOREVER!!!

Egy liverpooli kirándulás után már eleve sz@r a hétfõ, sokat már nem tudtál rontani rajta😊)) (na jó...)

😊 bocs, ha elszomorítottalak 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Megtettem...
(Péntek óta nem voltam itthon - hát nem bánom, hogy lemaradtam a Cornexi meccsrõl)

Táncos ETO
Amen! <#wink>

Ismét fantasztikus kézis hétvégén vagyok/vagyunk túl 😊
Debrecenben megvan a 2 pont és a Gyõr BL menetelése is figyelemre méltó. A Fradiról már inkább nem írok semmit, jó a csapat, de egyes szurkolóikat egyszerûen nem tudom mi vezérli. Lejáratják a csapatukat, magukat és a magyar kézilabdát is. No comment!

Táncos, továbbra is tartom azt a mondatot, úgy érzem nagyon ott van most a Gyõr és ugyan Kati szerint a Viborg is nagyon jó csapat, de szerintem most jöhet bárki. Hypo és Viborg közül én még mindig úgy gondolom, hogy a Hypo jelenleg jobb, vagyis mindenképpen Gyõr-Hypo döntõt várok <#awink>
Duby
Én csak gratulálni, és köszönetet tudok mondani mindenkinek!
- gratulálok imádnivaló csapatomnak a helytállásért, és a gyõzelem kivívásáért, fõleg dícséret és köszönet illeti Paulát, Krisztát, és Laluska Esztit.
- gratulálok a szomszéd várnak, hogy ki tudták használni az elvileg "saját" csapatának lendületét megakasztó, kézimeccsre balhézni és verekedni járó, pár élõlény újabb akcióját, ezzel még két ponttal megtoldva debreceni sikerünket.
- gratulálok az ETO-nak, õszinte csodálattal néztük a csatát, ami minden szemszögbõl csakis a legfelsõbb fokú jelzõkkel illethetõ.

Szóval köszönet, peace, respect, honour, meg minden... <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Sajnálom, hogy tévében is csak félszemmel tudtam követni a meccset, de ígyis szerzett kellemes pillanatokat a meccs, ahogyan az eredmény is. Bár maximalista lévén - és a látottak alapján - a számszerû különbséget akár kevesellhetném is, de tény, hogy roppant erõs csapat ez a Valcea.

Szóval gratulálok a gyõri lányoknak, és természetesen mindenki másnak is, aki hozzájárult a sikerhez!
kaloz174
Elõször is gratulálok az ETO-nak, nem feltétlenül csak az értékes gyõzelem miatt, hanem a komoly ellenféllel szemben mutatott tényleg meggyõzõ, kiváló játék okán. Ebben a szezonban most láttam én is olyannak a gyõri lányokat, amilyennek sokan eddig láttatni akarták õket, vagyis egy magas szinten kézilabdázó, egységes csapatnak.
Úgy gondolom, innen teljesen egyértelmû: megérte edzõt cserélni, valamint hatalmas nyereség Gin és Bakos Nyuszi.
Csak így tovább! Nem írom, hogy meddig, mert nem akarok megint feddésben részesülni.😊)

A meccset ugyan nem a helyszínen, viszont olyan valakivel volt szerencsém nézni, aki ugyancsak jól ismeri a kézis világot, valamint Tomorit is. (Akinek teljesítménye ma tényleg elismerésre méltó volt, felnõtt a feladathoz.) Kérdeztem tõle, hogy a Vasasban annakidején Zsuzsa mennyire volt képes huzamosabb ideig jó teljesítményt nyújtani. A válasz lényege, nem szó szerint: ott is sokszor a hátán vitte a csapatot, igaz, az más szint volt. Ha fejben ott tud lenni, akkor nyert ügye van.
(Az én apró hozzáfûzni valóm: számomra nem minden az eredmény. Gondolom, ezzel megint nem leszek érthetõ és népszerû, de ez van...😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Stanley írtam neked privátot, vagy egy hete, jelezd lécci, ha elolvastad, köszi! 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

épp kétfélidõ közötti mosdókeresésben voltam, rohantam, sorry, majd legközelebb 😊)

én a meccs elõtt sima gyõzelmet tippeltem, a srácoknak mondtam is, bár "lehurrogtak" de szerintem csak babonából, mert amit a meccsen láttam az alapján én is azt gondolom, mikor ha nem most!!!
(bár a Hypo nagyon össze van rakva, és hát nõk, meg fáradtság, szóval azért még ne igyunk az ETo gyõzelmére 😉)

Táncos ETO
Miért nem szóltál már rám?! Grr..
Jucussal is összefutottam, igazán megszólíthattál volna.. 😊 Én nem láttalak, úgyhogy sorry.

Sanyesznak nagyon tetszett a meccs, szerintem ma a gyõri csajokkal álmodik.. 😊 De gondolom a handball.hu-n úgyis mesél majd holnap, remélem örök élmény számára a mai este.

A meccsrõl: Fantasztikus volt! Juscus mondta nekem és igaza van (anélkül, hogy bármit is el akarnék kiabálni, vagy a medve bõrére elõre innék): Mikor nyerjünk BL-t, ha nem most?!

Szép volt csajok, csak az ETO!

na, két nap alatt a második remek meccs amit láttam 😊

kalóz nem akarok csipkelõdni, de meg kell kérdeznem: ma Tomorit hogy láttad? 😉)))) az elején azt mondtam, mikor volt gyorsegymásutánban 2 vagy 3 blokkolt lövése, h. ez nem az õ meccse, de nem törte meg a dolog, szépen termelte a gólokat 😄 védekezésben Stanca-t helyenként egész jól megfogták Spiridonnal. szóval ma ment neki a játék 😊

mellettük meg Vérten, Gin, Görbe voltak kiemelkedõek 😊

jó sok ismerõssel összefutottam a meccsen -innen a fórumról is 😄

sõt Táncos mellett is elhaladtam 😊) hogy tetszett Sanyesznak a meccs?

szuper 😊

kaloz174
Ez egy nagyszerû dolog, ennek a mai világunknak legalább újból van egy olyan szelete is, amirõl a híreket örömmel, kicsit jólesõen meghatódva olvassa az ember.
Gratulálok és köszönet mindenkinek, aki ebben segített, segít.<#worship>

Hajrá Sanyesz!
Hajrá ETO ma a BL-ben!

Táncos ETO
Akik olvasták a handball.hu korábbi fórumait és hallottak azon szurkolói szervezkedésrõl, hogy Sanyeszt eljuttassuk Gyõrbe egy BL-meccsre, nos nekik üzenem, hogy Sanyesz útban van Gyõr felé! <#taps>

Táncos ETO
"Ezt majd eldöntik a kapitány és segítõi."

Valóban, én sem mondtam mást, csak amit Te, kiegészítve BB nevével:

"Szerintem egyébként Hornyáknak, Kirsnernek és jelen formája alapján Ibinek nincs helye, elsõsorban."

Bár Hornyák megítélése szerintem kétes, de ezzel együtt el tudom fogadni, ha nem lesz bent a válogatottban.

Meggyõzõdésem, hogy minden csapatsportban a biróképzésnél/kiválogatásnál rontják el a dolgot. A szabályokat, technikai dolgok megitélésének megtanulásához csak ész kell és a játék szellemiségének a megértése. Ami nem tanulható, de nem is törölhetõ ki, az az érzelmi hozzáállás. Olyan emebrt akit játékvezetõként az érzelmei a legkisebb mértékben befolyásolnak az ne menjen birónak, illetve ne engedjék a síphoz nyúlni! Ennél rosszabb már csaka szándéákos csalás, mivel az elõbbi esetben tudatalatti, szándéktalan, de mégis csalás történik. Mig régen a kiöregedett játékosokból lettek a játékvezetõk az érzelmi oldalt lehetett kezelni a biróküldésnél, de ma már komolyabb játéktapasztalat nélküli fiatalokból lesznek játékvezetõk majd minden csapartsportban. Mellesleg a mo-i állapotoknak 2 komoly hátránya van a magyar sportra nézve: 1. nemzetközi szinten nem vagyunk reprezentálva(vagy csak halványan). 2. s ezért si ki vagyunk téve mások érzelmi tobzódásának vagy sportdiplomáciai kavarásoknak.
Táncos ETO
Nem láttam sajna, ha jól játszott, gratula neki, de ettõl függetlenül egy világverseny sorozatterhelésbõl áll és kevés egyszer elkapni a fonalat..

nekem az volt a helyszínen az érzésem, h. eleinte egészen jól fújtak -ide-oda tévedtek-, majd volt pár fradinak kedvezõ ítéletük, aztán a balhé után hazaipálya volt...

kaloz174
Sajnos, magyar pályán ritkán láthatunk korrekt bíráskodást. Ez az elmúlt évek tapasztalata.😞

mint exkollegájuk, igen jól kiszúrom, amikor ügyelve a látszatra, de nyomják az egyik csapatot! Volt a II. félidõ elején pár belemenése a litvánnak, amit lefújtak, de 7-est adtak ahelyett, hogy elvették volna a labdát, volt pár elõnyszabály rosszul alkalmazás s ennyi elég is volt hozzá, hogy a fradit elbizonytalanitsák, a fehérváriakat meg felhozzák. A többiért meg persze a fradisták okolhatják magukat. Nem állitom, hogy korrekt biráskodás mellett nem vesztettek volna az utolsó 20 perc játékával! De ami volt, az volt!
kaloz174
Ha jól hallottam, Gulyás azt mondta, Helga amatõr státuszban az Érdben játszik.

kaloz174
Úgy gondolom, a bírók nem befolyásolták döntõen az eredményt.
A Fradi valamiért nem azzal a tûzzel játszott a 2. félidõben, ahogy többször az elõzõ szezonban. Zácsik pl. nagyon gyatrán lõtt ma.

kaloz174
Ezt majd eldöntik a kapitány és segítõi. A beírásom nem errõl szólt, hanem egy nagyszerû sportoló elismerésérõl.

Szerintem egyébként Hornyáknak, Kirsnernek és jelen formája alapján Ibinek nincs helye, elsõsorban.

PS: elnézést, hogy ismételtem önmagam.

bíztam benük, góltotón a fehérvár oldalán talán csak én tippeltem gyõzelmet, igaz alábecsültem a lányokat, csak 1 gólosat tettem meg 😄DDD

a balhézó kisebbség -persze, kisebbség- elintézte a Fradit, ott +2 volt az FTC javára, onnan szétesett a játékuk... persze aki nem a csapatáért megy meccsre, azt lehet nem is érdekli, h. kikaptak...(másrészt remélem büntetést kap az a fehérvári aki beengedett ennyi fradistát, ilyen rendõri jelenlét mellett...)

Laima, BB és Krista nagyon szuperul játszottak, Biga is egészen jól védett, remek kis gyõzelem volt.

ma a jelen volt, remélem láttad 😉))

Rockynhooo
hát kikaptunk :\ Elsõ megy tovább csak ugye?
lehet így elmek a Celje meccsre!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Táncos ETO
Múltból nem lehet megélni. BB-nek sincs helye már a válogatottban.

Isthy
Sajnos már fordított a Barca...

DUNAFERR FOREVER!!!

Rockynhooo
Szeged vezet a Barca ellen a félidõben!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Isthy
Látod ezért kell várni a meccs végéig<#wink>

Gratulálok a Cornexinek a gyõzelemhez!

A Fradi a 2. félidõben érthetetlenül leblokkolt, úgy, mint mi tegnap az 1. félidõben 11 perc után... Csak õk nem tudtak visszajönni a meccsbe.

Látod Mse, tessék bízni a csapatodban<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

no ebben némi része a enyhén, de lejtõs hazazi pályának is volt, fõleg a félidõ elején, amikor a biró kartácsak felhozték a hazaiakat....
Kár érte, a nehéz szériánk elsõ állomásán megbotlottunk. Bár idén egyébként is inkább a bronzérmet érzem reálisnak.
kaloz174
Vagy mégis? 😊 Grat. nekik! A Fradi egy rejtély volt a 2. félidõben.

kaloz174
Úgy tûnik, a Fehérép nem tudja kihasználni a hazai pályát, sok ziccert hagynak ki, ezért aztán a türelmesebb Fradi vezet a szünetben 4 góllal.

Isthy
A Slagelse nagyon tartalékos volt Turey és Batinics sem játszott. Leganger sem védett még.

22-12-re nyert a Viborg egy borzasztó gyenge színvonalú meccsen...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Éppen szünet van a Slagelse-Viborg rangadón:
1. A Slagelse 1 gólt dobott a 15. percig. (6-1 volt akkor.)
2. Akik nem tartották túl magasnak a színvonalat tegnap (egyébként jogosan), azok mit szólnának ehhez a meccshez?😊

a tegnapi debreceni mérközés után is erõsödik a nézetem, hogy Lovásznak, Pigniczkinek, de Benyátsnak is helye van a válogatottban. Az utóbbinak nem annyira a teljesitménye, mint azért mert balkezes és jobb átlövõben Mellmannon kivül sajna más nem jöhet számitásba, de a 7-ek kihasználásánál is jól foghat. Hornyákra kiváncsi vagyok holnap a Valcea ellen, akárcsak Tomorira, mert egy ilyen meccs a mérvadó. Szûcs elég megbízhatóan szerepel, a Vérten meletti balszélsõ lehet még kérdéses, ha nem Kirsner lenne. Bár ahogy a Hypo szerepel (ld.a tegnapi Zvezda elleni 4-gólos gyõzelem idegenben)......Végül is a holnapi gyõri meccs arra is választ adhat, hogy ki fog a Hypoval elõdöntõzni!
Breki33
Közben látom õ teknikai igatgató

hátha egyxfelé tudnak húzni jó csapat lehet
Breki33
Hajdú segítõi Az Audi ETO, illetve a Dunaferr mestere, Konkoly Csaba és Imre Vilmos lesz ezt olvasom.

Korábban, mintha Köké-t is olvastam volna
kaloz174
BB-t nagyon tisztelem, szeretem. Egész kézis pályafutása, egyénisége csodálatra méltó!

(Most ismétlik a Sport2-ön a meccset!)

totálisan egyetértek...BBnek még adok egy esélyt a holnapi meccsen, h. bizonyítson nekem ;DDDDD

kaloz174
Természetesen a kvalin Ibi is, azért nem írtam, mert annyira egyértelmû, sajnos.

kaloz174
Ezzel együtt nem egészen értem, mi is lenne a szerepe és feladata Hornyáknak a válogatottban?
Az én megítélésem szerint 2 játékos, Hornyák és Era, kihagyhatók a legutóbb mutatott, vagy inkább titkolt? teljesítményük alapján.

VMan
Hajdu agyalhat, hogy ki kárára is rakja be 😊))
Hornyák talán adná magát, hiszen ha a védekezésüket jó szándékkal egálnak is vesszük, a támadásban összehasonlíthatatlanul hasznosabb a Piga, de Ági meg Hajdu régi embere, sansztalan a kikerülése...
marad Zizi netán Ibi, akinek a sérülése is megoldhatja a dilemmát.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

hát kicsi az esély, de ott leszek, h. kiszurkoljam 😉)