Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mondjuk úgy, hogy egy viszonylag megnyugtató sms-sel gazdagabbak lettünk nem is olyan régen. Sztem mindenki tudja kire gondolok <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Gyõrnek, ez szép gyõzelem volt! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Remélem tényleg csak max. 1,5-2 hét lesz a kihagyás...
DUNAFERR FOREVER!!!
Fantasztikus csapat, fantasztikus szurkolók!
Álmom és kívánságom: BL-t nyerni a Hypo ellen!
CSAKAZETO!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Leganger nem sokat találkozott a labdával és Szavics is gyenge. Turey és Batinics még sérültek és nem játszanak. A Zvezdában Szaidova egész jól véd, Poljenova és Karejeva emelkedik ki kicsit, de a többiek is hozzák magukat, kivéve talán Andrjusinát, akinek nagyon nem ment.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csajoknak a 4 közé jutáshoz! <#taps>#taps>
Azért nagyon sokáig (50. perc) igencsak szoros és kérdéses volt a dolog. Szerencsére Paula a végére belejött és ezzel sokat segített a csapatnak. Persze a legnagyobb gratuláció Dettinek jár! <#worship>#worship><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Íme!😊
Remélem nemsokára meg fog alakulni egy másik liga is amelyik ezt a mocskos, szemét, pofátlanul harácsoló, a csapatokat kisemmizõ, magát mindenhatónak képzelõ csürhét - amit EHF-nek neveznek - helyre fogja tenni. Nagy szüksége lenne rá a sportágnak...
DUNAFERR FOREVER!!!
1. forduló, március 28., péntek
17.00 Magyarország - Kongó-Brazzaville
19.00 Franciaország - Japán
2. forduló, március 29., szombat
16.00 Japán - Kongó-Brazzaville
18.00 Franciaország - Magyarország
3. forduló, március 30., vasárnap
15.00 Japán - Magyarország
17.00 Kongó-Brazzaville - Franciaország
A tornát az m1 fogja közvetíteni.
DUNAFERR FOREVER!!!
8 csapat alkotja a Ligát (Hypo, Krim, Podravka, Lokomotíva, Kometal, Buducnost, Naisa Nis, Radnicki Belgrád). Oda-visszavágós alapszakasz, majd 4 csapatos rájátszás lesz. A Liga szeptember elején kezdõdik. (Ezért valószínû, hogy a szept. 5-6. -ra szervezendõ Kulcsár emléktornán részt vesznek a fent említett csapatok.)
A Liga nem titkolt célja, hogy az egy csapatos országok csapatai minnél több "éles" meccset játszanak, mely segíti a felkészülésüket a nemzetközi kupameccsekre.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Egyébként én úgy láttam, túlzottan is magabiztossá tette a fehérváriakat a Fradi elleni siker, valamint a hazai pálya. Így a Loki örülhetett. A csapattól nem sajnálom, de Skaliczky viselkedése nagy csalódás volt.
Mse! Zia szerinted mikor térhet vissza?
Ivett nem értetlenkedett, hanem eladott egy labdát (mint sokan) majd kaptak ebbõl egy gólt. Ekkor le akarta hívni Skala, de nem hallotta Ivett a kiabálást, majd idõt kért és elidult Ivett felé üvöltve, fröcsögõ szájjal, gusztustalan módon, megalázva. Kifogásuk az volt, hogy Ivett nem csapatjátékot játszott elõtte, hanem egyénieskedett. Aki kint volt a meccsen, az láthatta, hogy ez nem igaz, mivel Ivett több helyzetben is inkább passzolt (gólpassz) és nem tört kapura. Egyetlen támadásbeli hibája után kapta a "dorgálást"!
Egyébként is: ez a bábedzõ és álruhás edzõ nem egészen érthetõ felállás nekem, de úgy tûnik, a Lokinak sem, mert a kezdeti látszólagos fejlõdést elég rendes visszaesés, hullámzó teljesítmény követi, még akkor is, ha tegnap, miután szerintem a "Cori" nem vettem elég komolyan a meccset (ez a nyilatkozatokból is kiderül), sikerült a továbbjutás.
ezt korábban sem szerettem egy edzõtõl sem. keménység nálam nem egyenlõ taplósággal.
Skala viselkedése egyenesen undorító volt, azért kért idõt, hogy Ivettet lealázza a sárga földig. Gratulálok eme színvonalas viselkedéséhez, pláne, hogy nem is volt igaza. Legalábbis az okát nem értettem, hiszen eladott labda ezen a meccsen szerintem mindenkitõl volt, talán nem is egy. Pedagógiából nulla, amit ez az ember mûvel!!!
Nagyon igazad van Mse, hogy Vura tán többet is tehetett volna. Nem értem például azt sem, hogy Emberovics Mira miért nem kap lehetõséget? Ellenünk akkorát játszott, hogy nemigaz.
A Lokinál nem tudom miért az ordítozásban látja a mindenkori vezetõ a megoldást, ott mindig csak leordítják szegény lányok fejét. (Mondjuk Ivettet visszaordíthatnák Újvárosba jövõre. <#hehe>#hehe>)
Azért mindenképp szerncsésnek tekintem magunkat, hogy ezzel a két csapattal akkor játszottunk amikor, és olyan eredményt értünk el, amilyet. Nagyon jön fel a Loki.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
debreceniek gyengék voltak, Szûcs ma inkább birkózott átlövés helyett, de egy pozitívum volt : egyre jobban úgy érzem Szabó Valit ki lehetne próbálni a jövõben a válogatottban -olimpia után.
kár érte...
mindenesetre Skala ma kiérdemelt volna egy seggberúgást...márcsak Ivett miatt is 😞((
(Az ETO-nak is, de azt a meccset nem láttam. A HunNet egyébként mûsorra tûzte, holnapra, azt is.)
Cornexi-DVSC 27-27 (13-13) és a döntetlennel a Loki jutott a 4 közé.
ETO-Vác 36-26 (18-14)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mondjuk ha azért lobbizna, h. az olimpián is 16 legyen a keret, mint az EB-n, VB-n, azt még érteném is...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/