Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Viborg-Hypo 8-9 a 20. percben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Viborg-Hypo 5-5

A Hypo kezdett jobban 0-2 és 1-3-ra is vezettek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
+2 videó, Pigával és Imre Vilivel. <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Grat. az ETO-nak. A meccset ugyan nem láttam, de az maga az eredmény is elismerésre méltó. <#taps>

Táncos ETO
Ez jó hír, köszi! Ha tudsz/tudtok majd valami bõvebbet, légyszi' jelezzetek! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

úgy legyen!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

grat az ETonak, nem mondom, h. lerágtam a körmöm a meccs izgalmain, de azért élvezetes meccs volt 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Úgy legyen!

Mondjuk úgy, hogy egy viszonylag megnyugtató sms-sel gazdagabbak lettünk nem is olyan régen. Sztem mindenki tudja kire gondolok <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

mi van Gin bokájával?
a gyõri meccs nem lesz olyan könnyû, mint a kinti volt! De remélem meglesz és akkor mehet az ificsapat R. Valceara!-😊))
ha még nem tudnátok: nyert a Lada 30-27-re!
Táncos ETO
Reméljük lesz lehetõségünk errõl diskurálni.. 😉

Isthy
Akkor térjünk vissza erre 2,5 hónap múlva <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Én a döntõre gondoltam. Fantasztikus lenne ott megverni az osztrákokat!

Isthy
De ha te a döntõre gondoltál, akkor nem jó az analógia, mert mi az elõdöntõben vertük õket. Bár tulajdonképpen az volt az igazi döntõ <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratulálok a Gyõrnek, Pálinger Katinak pedig jobbulást kívánok!
Isthy
Mi már ezt megtettük 1999-ben, most rajtatok a sor <#wink>

Gratulálok a Gyõrnek, ez szép gyõzelem volt! <#taps><#taps><#taps>

Remélem tényleg csak max. 1,5-2 hét lesz a kihagyás...

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Mi vagyunk a legnagyobbak!!!!!!!
Fantasztikus csapat, fantasztikus szurkolók!
Álmom és kívánságom: BL-t nyerni a Hypo ellen!

CSAKAZETO!!!!!

Isthy
Jaj neeeeeeeeeeeeeee... hát nagyon remélem, hogy a bokavédõ nagyon jól látta el a feladatát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
27-20-ra nyert a Zvezda. Végig 10 gól körüli volt a különbség, az utolsó 3 percben kozmetikáztak a dánok. A Zvezdában a 2. félidõben már lehetõséget kaptak a cserék is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Slagelse-Zvezda 9-16 a félidõben

Leganger nem sokat találkozott a labdával és Szavics is gyenge. Turey és Batinics még sérültek és nem játszanak. A Zvezdában Szaidova egész jól véd, Poljenova és Karejeva emelkedik ki kicsit, de a többiek is hozzák magukat, kivéve talán Andrjusinát, akinek nagyon nem ment.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
HNKC-Dunaferr 28-33 (16-15)

Gratulálok a csajoknak a 4 közé jutáshoz! <#taps>

Azért nagyon sokáig (50. perc) igencsak szoros és kérdéses volt a dolog. Szerencsére Paula a végére belejött és ezzel sokat segített a csapatnak. Persze a legnagyobb gratuláció Dettinek jár! <#worship><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

hiába no, nem mi vagyunk az év sportvezetõi 😉)))

Isthy
Én is, de úgy látszik el vagyunk tévedve <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

én azt hittem a Dunaferr az EHF-kupában menetel 😉))))))

Breki33
Kézilabda: Hajdu János, Kökény Beatrix és Sinka László az olimpiai kvalifikációról

ns link
Isthy
Már ismerem és figyelem, sõt népszerûsítem is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Épülget, alakulgat egy új oldal. Ideje volt. Van még mit szépítgetni, csiszolni rajta, de a 2 felkerült videót már most figyelmetekbe ajánlom:

Íme!😊

Isthy
Ez nem rossz több szempontból sem <#wink>

Remélem nemsokára meg fog alakulni egy másik liga is amelyik ezt a mocskos, szemét, pofátlanul harácsoló, a csapatokat kisemmizõ, magát mindenhatónak képzelõ csürhét - amit EHF-nek neveznek - helyre fogja tenni. Nagy szüksége lenne rá a sportágnak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az olimpiai kvalifikációs meccsek idõpontjai:

1. forduló, március 28., péntek
17.00 Magyarország - Kongó-Brazzaville
19.00 Franciaország - Japán

2. forduló, március 29., szombat
16.00 Japán - Kongó-Brazzaville
18.00 Franciaország - Magyarország

3. forduló, március 30., vasárnap
15.00 Japán - Magyarország
17.00 Kongó-Brazzaville - Franciaország

A tornát az m1 fogja közvetíteni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Megalakult a Regio Liga, az "egy csapatos délszáv államok bajnoksága" kiegészülve a Hypoval.

8 csapat alkotja a Ligát (Hypo, Krim, Podravka, Lokomotíva, Kometal, Buducnost, Naisa Nis, Radnicki Belgrád). Oda-visszavágós alapszakasz, majd 4 csapatos rájátszás lesz. A Liga szeptember elején kezdõdik. (Ezért valószínû, hogy a szept. 5-6. -ra szervezendõ Kulcsár emléktornán részt vesznek a fent említett csapatok.)
A Liga nem titkolt célja, hogy az egy csapatos országok csapatai minnél több "éles" meccset játszanak, mely segíti a felkészülésüket a nemzetközi kupameccsekre.

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
"nem vettem"=nem vette

Egyébként én úgy láttam, túlzottan is magabiztossá tette a fehérváriakat a Fradi elleni siker, valamint a hazai pálya. Így a Loki örülhetett. A csapattól nem sajnálom, de Skaliczky viselkedése nagy csalódás volt.

Mse! Zia szerinted mikor térhet vissza?

Hát...
Ivett nem értetlenkedett, hanem eladott egy labdát (mint sokan) majd kaptak ebbõl egy gólt. Ekkor le akarta hívni Skala, de nem hallotta Ivett a kiabálást, majd idõt kért és elidult Ivett felé üvöltve, fröcsögõ szájjal, gusztustalan módon, megalázva. Kifogásuk az volt, hogy Ivett nem csapatjátékot játszott elõtte, hanem egyénieskedett. Aki kint volt a meccsen, az láthatta, hogy ez nem igaz, mivel Ivett több helyzetben is inkább passzolt (gólpassz) és nem tört kapura. Egyetlen támadásbeli hibája után kapta a "dorgálást"!
kaloz174
Ezzel én is így vagyok. Még akkor is, ha valaki az egyik fórumon az esetet (Ivett) azzal magyarázza, hogy Ivett állítólag értetlenkedett.

Egyébként is: ez a bábedzõ és álruhás edzõ nem egészen érthetõ felállás nekem, de úgy tûnik, a Lokinak sem, mert a kezdeti látszólagos fejlõdést elég rendes visszaesés, hullámzó teljesítmény követi, még akkor is, ha tegnap, miután szerintem a "Cori" nem vettem elég komolyan a meccset (ez a nyilatkozatokból is kiderül), sikerült a továbbjutás.

az a "vicces", h. a ffi válogatott kapitányaként Skalától kb. 1szer hallottam hangos szót, amúgy egy lagymatag, tûznélküli bábu, ehhez képest a debreceni lányokkal folyamatosan, észnélkül ordibál...a hangos szó még nem lenne baj, de azért alázni nem kellene a játékosokat.

ezt korábban sem szerettem egy edzõtõl sem. keménység nálam nem egyenlõ taplósággal.

Valóban katasztrófa mérkõzés volt, millió hibával, kapkodással. Szerintem mindkét csapat rengeteget hibázott, a színvonal eléggé a béka segge alatt volt. Ettõl függetlenül jobban örültem a Loki gyõzelmének, már csak Ivett miatt is 😊

Skala viselkedése egyenesen undorító volt, azért kért idõt, hogy Ivettet lealázza a sárga földig. Gratulálok eme színvonalas viselkedéséhez, pláne, hogy nem is volt igaza. Legalábbis az okát nem értettem, hiszen eladott labda ezen a meccsen szerintem mindenkitõl volt, talán nem is egy. Pedagógiából nulla, amit ez az ember mûvel!!!
Duby
Sikerült idõt szakítanom, és megnézni a meccset (vivát Hunnetmédia! <#worship>). Nem bántam meg, nagyon izgalmas, hajtós meccs volt, bár ennek a színvonal itta meg a levét, de legalább lekötött.
Nagyon igazad van Mse, hogy Vura tán többet is tehetett volna. Nem értem például azt sem, hogy Emberovics Mira miért nem kap lehetõséget? Ellenünk akkorát játszott, hogy nemigaz.
A Lokinál nem tudom miért az ordítozásban látja a mindenkori vezetõ a megoldást, ott mindig csak leordítják szegény lányok fejét. (Mondjuk Ivettet visszaordíthatnák Újvárosba jövõre. <#hehe>)

Azért mindenképp szerncsésnek tekintem magunkat, hogy ezzel a két csapattal akkor játszottunk amikor, és olyan eredményt értünk el, amilyet. Nagyon jön fel a Loki.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

😞( hát ez vmi katasztrófa volt...simán nyerhettek volna a fehérváriak, ha csak egy kicsit higgadtabban játszanak. na meg ha van edzõ a kispadon....
debreceniek gyengék voltak, Szûcs ma inkább birkózott átlövés helyett, de egy pozitívum volt : egyre jobban úgy érzem Szabó Valit ki lehetne próbálni a jövõben a válogatottban -olimpia után.

kár érte...

mindenesetre Skala ma kiérdemelt volna egy seggberúgást...márcsak Ivett miatt is 😞((

kaloz174
Gratulálok a Lokinak a mai MK továbbjutáshoz.
(Az ETO-nak is, de azt a meccset nem láttam. A HunNet egyébként mûsorra tûzte, holnapra, azt is.)

Isthy
Mai MK eredmények:

Cornexi-DVSC 27-27 (13-13) és a döntetlennel a Loki jutott a 4 közé.

ETO-Vác 36-26 (18-14)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
bizony ez nagyon nem az, hanem elképesztõ és nagyon szomorú... viszont a hazai viszonyok tükrében nem is annyira meglepõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
hahaha...

DUNAFERR FOREVER!!!

Mi tagadás, számomra sem, de legalább elmosolyodtam, amikor olvastam. Pedig igazság szerint nem is vicces.
kaloz174
Nem egészen világos döntés. Miért pont õ, miért pont most?<#confused>

Pedig az év sportvezetõjérõl van szó! 😊
kaloz174
Amilyen eredmémyes szokott lenni a sportdiplomáciánk, komolyan venni sem tudom...<#schmoll2><#falbav>

és hány fõért lobbizik? 15? 😄DDD ha az olimpián 14en vehetnek részt, akkor az olimpiai selejtezõn miért lenne más a szabály?

mondjuk ha azért lobbizna, h. az olimpián is 16 legyen a keret, mint az EB-n, VB-n, azt még érteném is...

banok
igen. Így gondoltam. Term. én is jobban örülnék ha a Gyõr nyerne. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174

Breki33
Szerintem félreértitek.

Úgy gondolja, ha esetleg döntõt játszanának és nem a gyõr nyerne akkor
lenne egy kis vigasz, hogy magyarok játszanak ott is ellentétben pl ha a Viborg-nyerne.

És ha így gondja akkor egyetértünk ebben