Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ott megtalálod, amit keresel. Ha mégsem, akkor jelezd újra.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hogy zajlik van-e kommentátor mivel lehet nézni, minõsége milyen stb.
Még nem néztem így meccset
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De sztem, a DO-n is lesz a szokásos közvetítés Tomival.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Katinak pedig még egyszer jobbulást!
"Az elülsõ szalag szakadt el, de nem kell mûteni. Az elsõ napokban jegelem, utána meglátjuk, milyen tempóban gyógyul. Mindent megteszek, hogy mielõbb a csapat rendelkezésére álljak" - mondta az MTI-nek az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kapus. Pálinger a Nürnberg elleni, szombati középdöntõs Bajnokok Ligája-mérkõzésen sérült meg, amikor az egyik védésekor rálépett a labdára. A 29 éves játékos - aki posztján a világ egyik legjobbja - így nem szerepelhet szerdán a Ferencváros elleni bajnoki rangadón, és vasárnap, az orosz Toljatti elleni BL-meccsen sem.
Mihamarabbi teljes gyógyulást!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Aztán most P
Énis jobbulást kivánok neki és gratulálok a GYÕRI LÁNYOKNAK. <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
És a Hypóban játszó magyaroknak is
DUNAFERR FOREVER!!!
már a múltkor is mondták, hogy Kati a lány példaképe <#mf1>#mf1>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Már csak azt nem tudom, Kati nekem milyen mezt fog adni <#vigyor5>#vigyor5>
"Fantasztikus volt az egész meccs, ahogy felõröltük a németeket.
Ha jól láttam a végén Krause kapott egy Pálinger mezt a Katitól.Pirosat, lehet hozta neki, mivel kékbe védett. Hát a lány ott szorongatta a pálya közepén-nem tulzok-önkivületi állapotba, sirt is.Percekig ölelgette azt a mezt.
Komolyan mondom, nem mindennapi jelenet volt."
Azt hiszem ehhez nincs mit hozzátenni... <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is a HunNetben bízom, nézem is mindennap, hogy mikor írják már ki a közvetítendõek közé.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bizony nagyon szép lenne a gyõzelem, mellesleg azzal a Valcea búcsúzna is a BL-tõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Görbe miket nem ígérget, BL-gyõzelmet nem ígért?! <#nyes>#nyes>
Amúgy valóban így van: március 15-én megverni a románokat otthonukban, hááát, nem lenne rossz... <#taps>#taps>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nem lesz egyszerû a következõ 3 meccs - Fradi bajnoki és 2 BL - meglátjuk, hogy sikerül gazdálkodni.
Hallom Görbe számolást ígért nektek szerdára? <#wink>#wink> Tegnapra ugyan azt, mondta, hogy nem várható, azután mégis lett. Meglátjuk szerdán mennyire jön be. Mindenesetre én úgy gondolom kemény meccs lesz, de marad a sorozat.
Ginnek most a legfontosabb a teljes gyógyulás, sztem a jövõ héten még nem fog játszani, de Valceában már remélem. Nemzeti ünnepünk alkalmából ünnepelni kellene Romániában <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem egyszerû most a helyzet, mert két életéért küzdõ csapattal fogunk játszani, nagyon nem jönne jól egy újabb sérülés! Most kell valami okosat kitalálnia Csabának.. Hogyan lehet megõrizni a veretlenséget (mert 30 gyõzelem után már ez is számít, naná), hogyan lehet sérülésmentesen kihúzni a következõ két meccset úgy, hogy azért gyõzzünk is, a kulcsemberek pihenjenek is, a fiatalok játszhassanak, s közben nyerjünk meg egy rangadót a Fradi ellen is.. Háááát...
Most nézem Isthyt megkoronázták! Gratula! <#wink>#wink>
Igen, úgy fest egyelõre, hogy az ETO és a Hypo játszhatja a döntõt. De április közepéig sok minden változhat. Emlékezzünk tavaly az "atomcsapat" Larvik esetére...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem Kati a meccs után azt írta, hogy ne izguljunk, semmi komoly, csak kicsit feldagadt neki. Remélem hamar helyre jön, mert szükség van rá!
Gratulálok a gyõzelemhez!!!
"Az elsõ orvosi vélemény szerint Pálinger Katalin bokája megrándult. Mivel megduzzadt, bevérzett, már Nürnbergben jegelni, rögzíteni kellett. Az csak a pontosabb kórisme tudatában mondható meg, meddig tart a felépülése."
Két csapat emelkedik ki idén a BL mezõnyébõl az ETO és a HYPO.
Hajrá Magyar Kézilabda!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem a Viborgnak még komoly gondjai lesznek a Zvezdával is idegenben... Könnyen lehet, hogy az "orosz medve" jön majd szembe az elõdöntõben az ETO-nak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem merem leírni, melyik 2 csapat lehet ott a döntõben😊
Normális edzõvel és egy jó irányítóval olyanok lennének, mint a Slagelse volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
26-23 a Hyponak közben.
DUNAFERR FOREVER!!!