Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174

Szerintem ott megtalálod, amit keresel. Ha mégsem, akkor jelezd újra.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Ezekrõl írnátok kicsit bõvebben?

Hogy zajlik van-e kommentátor mivel lehet nézni, minõsége milyen stb.

Még nem néztem így meccset
kaloz174

majd engem is avassatok be 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Ok, majd gondolkodom...

Isthy
Ha gondolkodsz sztem neked is eszedbe jut, hogy a norvégoknak van egy oldaluk ahol már sokszor követtük a Norvégiában zajló meccseket <#wink>

De sztem, a DO-n is lesz a szokásos közvetítés Tomival.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha már vasárnap, akkor viszont ki kell találni, hogy kaphatunk hírt a Trondheimbõl.<#conf>

Isthy
Ha már a netes közvetítéseknél tartunk: vasárnap az EHF CL oldalán adják a Zvezda-Viborg meccset élõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Köszönöm, ez megnyugtató.

Katinak pedig még egyszer jobbulást!
Breki33
jobbulást neki

remélkük hamar rendbejön

köszi az infót
Isthy
Szalagszakadást állapítottak meg Pálinger Katalin jobb bokájában, így a Gyõr és a válogatott világklasszis kézilabdázója egy-két hétig nem játszhat.

"Az elülsõ szalag szakadt el, de nem kell mûteni. Az elsõ napokban jegelem, utána meglátjuk, milyen tempóban gyógyul. Mindent megteszek, hogy mielõbb a csapat rendelkezésére álljak" - mondta az MTI-nek az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kapus. Pálinger a Nürnberg elleni, szombati középdöntõs Bajnokok Ligája-mérkõzésen sérült meg, amikor az egyik védésekor rálépett a labdára. A 29 éves játékos - aki posztján a világ egyik legjobbja - így nem szerepelhet szerdán a Ferencváros elleni bajnoki rangadón, és vasárnap, az orosz Toljatti elleni BL-meccsen sem.

Mihamarabbi teljes gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekem az nem Eto mez hanem PÁLINGER <#awink>
közvetíti a hunnet az ftc-gyõr meccset, sõt nem csak felnõtt meccset, de elõtte az ifik meccsét is!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

szerintem Krausenak példaképe volt Kati már félve is 😉

Breki33
Így értettem, de ittis voltak ilyen hangok

Gondolom ez megváltozott P
Isthy
Ezzel a nem szerették az emberekkel kapcsolatban szerintem maradjunk annyiban, hogy az ETO szurkolók egy csoportjának volt ellenséges véleménye vele kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Azért érdekes a világ fél éve vagy talán egy, hogy nem szerették az emberek Kati-t

Aztán most P

Énis jobbulást kivánok neki és gratulálok a GYÕRI LÁNYOKNAK. <#taps><#integet2>

És a Hypóban játszó magyaroknak is
Isthy
Sztem emiatt neked kéne legkevésbé aggódnod. Majd meglepetés lesz, bízd rá <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
jópofa dolog 😊
már a múltkor is mondták, hogy Kati a lány példaképe <#mf1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

ETO mezt? <#lookaround>

a lényeg, a debrecenin volt 😉 de igazad van, valóban DKSE 😄DD

Na szép dolgok ezek!!!
Már csak azt nem tudom, Kati nekem milyen mezt fog adni <#vigyor5>
Isthy
Egy ETO szurkoló hozzászólása a nürnbergi meccsrõl az ETO oldalon:

"Fantasztikus volt az egész meccs, ahogy felõröltük a németeket.
Ha jól láttam a végén Krause kapott egy Pálinger mezt a Katitól.Pirosat, lehet hozta neki, mivel kékbe védett. Hát a lány ott szorongatta a pálya közepén-nem tulzok-önkivületi állapotba, sirt is.Percekig ölelgette azt a mezt.
Komolyan mondom, nem mindennapi jelenet volt."

Azt hiszem ehhez nincs mit hozzátenni... <#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Férfi kézilabdánál nálunk nincs DVSC csapatunk, hanem DKSE-Airport. Semmi köze a Lokihoz, a régi Debreceni Dózsa helyett nevezték el.
nem baj, van helyette kedden MKB-DVSC, ami legalább akkora rangadó lesz mint a szerdai 😉)))

Isthy
Egy jó 1. félidõ után, egy kritikán aluli 2. félidõvel simán kikapott a Pick... Pedig ezt a meccset nyerni lehetett volna... 11-17-re sikerült bukni a 2. játékrészt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem írtam le õket, mert már kezdettõl fogva azt mondtam, hogy nem lesznek BL döntõsek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én még most se írnám le a Valceát :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Azért reméltem, hogy a papíron legnagyobb rangadót - a címvédõ és a jelenlegi bajnokaspiráns meccsét - csak közvetítik, de sajnos jogos, én vagyok naív 😊

Én is a HunNetben bízom, nézem is mindennap, hogy mikor írják már ki a közvetítendõek közé.
Isthy
Nem gondolod, hogy a TV-k erõt vesznek magukon és közvetítik? Ez nem DVSC meccs amiért pénzt kapnak (Sport1) illetve a közszolgálatinak meg nem "szokása" kézimeccset adni. Majd a Hunnetmedia remélem adni fogja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az FTC-Gyõrt közvetítik? Nem találok erre utaló nyomot, és ez nagyon zavar, mert nem tudok elmenni a meccsre.
Isthy
Sztem sem lesz rászámolás, Görbe valszeg csak poénosan arra célzott a meccs elõtt, hogy a nürnbergi meccset nehezebbnek tartja mint a Fradi ellenit.

Bizony nagyon szép lenne a gyõzelem, mellesleg azzal a Valcea búcsúzna is a BL-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Na azt nem hiszem, hogy a Fradira rászámolnánk, én megelégednék egy sima gyõzelemmel is, azt sem lesz könnyû elérni, pláne úgy, hogy azért jó lenne pihenni is kicsit..

Görbe miket nem ígérget, BL-gyõzelmet nem ígért?! <#nyes>

Amúgy valóban így van: március 15-én megverni a románokat otthonukban, hááát, nem lenne rossz... <#taps>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Jaja, "István, a király " <#wink><#vigyor> Ennyit az egoról, de nem bírtam kihagyni <#vigyor2>

Nem lesz egyszerû a következõ 3 meccs - Fradi bajnoki és 2 BL - meglátjuk, hogy sikerül gazdálkodni.
Hallom Görbe számolást ígért nektek szerdára? <#wink> Tegnapra ugyan azt, mondta, hogy nem várható, azután mégis lett. Meglátjuk szerdán mennyire jön be. Mindenesetre én úgy gondolom kemény meccs lesz, de marad a sorozat.
Ginnek most a legfontosabb a teljes gyógyulás, sztem a jövõ héten még nem fog játszani, de Valceában már remélem. Nemzeti ünnepünk alkalmából ünnepelni kellene Romániában <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ez is jó hír, tényleg szükség van rá!

Nem egyszerû most a helyzet, mert két életéért küzdõ csapattal fogunk játszani, nagyon nem jönne jól egy újabb sérülés! Most kell valami okosat kitalálnia Csabának.. Hogyan lehet megõrizni a veretlenséget (mert 30 gyõzelem után már ez is számít, naná), hogyan lehet sérülésmentesen kihúzni a következõ két meccset úgy, hogy azért gyõzzünk is, a kulcsemberek pihenjenek is, a fiatalok játszhassanak, s közben nyerjünk meg egy rangadót a Fradi ellen is.. Háááát...

Most nézem Isthyt megkoronázták! Gratula! <#wink>

Isthy
Egyszer volt Budán kutyavásár <#wink>

Igen, úgy fest egyelõre, hogy az ETO és a Hypo játszhatja a döntõt. De április közepéig sok minden változhat. Emlékezzünk tavaly az "atomcsapat" Larvik esetére...

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi Táncos!
Nekem Kati a meccs után azt írta, hogy ne izguljunk, semmi komoly, csak kicsit feldagadt neki. Remélem hamar helyre jön, mert szükség van rá!
Gratulálok a gyõzelemhez!!!
Táncos ETO
Látlelet:

"Az elsõ orvosi vélemény szerint Pálinger Katalin bokája megrándult. Mivel megduzzadt, bevérzett, már Nürnbergben jegelni, rögzíteni kellett. Az csak a pontosabb kórisme tudatában mondható meg, meddig tart a felépülése."

E szerint a Viborg is gyenge, mert a románok õket verték idegenben. <#wink>

Két csapat emelkedik ki idén a BL mezõnyébõl az ETO és a HYPO.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Sokan a Valceat BL esélyesnek kiáltották ki az idény elején. Amikor én arról beszéltem, hogy ez nem így lesz, mert idegenben nem tudnak úgy játszani, ahogy ahhoz kellene, akkor leugattak a "nagyokosok". Most kiderült a dolog, a románok a 3 idegenbeli meccsükbõl 1 pontot szereztek a komolyabb ellenfelek ellen a csoportmeccseken...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem is szabad kapkodni vele 😊

Azt hiszem a Viborgnak még komoly gondjai lesznek a Zvezdával is idegenben... Könnyen lehet, hogy az "orosz medve" jön majd szembe az elõdöntõben az ETO-nak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
27-32
Nem merem leírni, melyik 2 csapat lehet ott a döntõben😊

Isthy
29-25 a Hyponak, ez a meccs már az övék.

Normális edzõvel és egy jó irányítóval olyanok lennének, mint a Slagelse volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, mindkettõ nagyon fontos. Ez egyértelmû.

Isthy
Igazából nincs jó irányítójuk meg normális edzõjük.

26-23 a Hyponak közben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem sokáig vezettek. Elképesztõ, hogy 2 ilyen lövõvel és több kiváló képességû játékossal csak ennyire képesek. Végül is otthon játszanak.

Isthy
A Viborg feléledt Popovics vezetésével és 19-18 már nekik a 40. percben

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tudom én is nézni, csak idõnként szétesik.😊

Isthy
Félidõben: Viborg-Hypo 11-13

A félidõ utsó 10 percében a Hypo ellépett 9-12-re és tartják az elõnyüket.

DUNAFERR FOREVER!!!