Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Döbbenet.

Maga a magyar viszonyok leszólása még nem is lenne sem alaptalan, sem újszerû tõle, de mindezt a Hypo lehetõségeivel szembeállítva, egy ilyen kezdeményezés kapcsán már kissé visszás. Kíváncsi vagyok, hogy más osztrák csapat, avgy akár a Nürnberg edzõjeként hogyan fogalmazna.

Egyébként szerintem a "legfocistább" elemek nem is szurkolnak külön az egykori játékosoknak, ha õk elmennének a Hypónak "segíteni", az kifejezetten a Gyõr ellenében történne.
Isthy
Én arról beszélek, amit a Hypo mûvel szép folyamatosan: elõször játékosok veszünk mindenhonnan, majd tisztségviselõket és játékvezetõket, most már szurkolókat is, ráadásul külföldrõl. Ez nekem elég "érdekesnek" tûnik, persze lehet ez teljesen normális dolog, de nálam ez már nem az.
A durvább eset, amire talán te gondolhatsz, nos abba én már bele sem merek igazán gondolni... odáig már csak nem süllyednek a dolgok...

DUNAFERR FOREVER!!!

nekem is egybõl csúnya dolgok jutottak eszembe...de lehet csak mi gondolunk olyanra ami miatt "érdekesnek tûnik"...majd kiderül...

...azért NA nem gyõzi minden nyilatkozatában lesajnálni a "magyar viszonykat", ami kicsit sem szimpatikus...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ebben semmi érdekes nincsen, kézilabdamagyar is csak azért lett, h. ne legyen gond, h. kit neveznek a külföldiek közül.

az az érdekes, h. lassan minden játékost honosítana az MKSZ aki egy kicsivel jobb mint egy magyar fiatal...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Ez egy ilyen világ. Minden eladó.<#levele>
Igaz, talán - remélem - nem mindenki megvehetõ.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Igen, eléggé az...

Ez szintén eléggé érdekes, fõleg az utolsó kérdés és a rá adott válasz <#wow1><#shakehead> Azt hittem padlót fogok mikor elolvastam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

3 meccset egy balszélsõvel is le tudunk játszani, ráadásul Vérten bombaformában van. ezért most Juhászra nincs szükség, szerintem - ráadásul annyi jobbkezesünk van, h. ha baj lenne elég sok embert be lehetne oda rakni.

Szerintem Horányák, Zizi, és Piga verseng 1 helyért, ebbõl a háromból egyértelmûen utóbbi van a legjobb formában, sõt õ a legsokoldalúbb játékos is. (lövõként, irányítóként, szélsõként is használható, és még védekezni is tud- de gondolom nem kell bemutatni 😄 ) Ráadásul ha visszahívta Hajdu a keretbe, akkor biztos nem azért, h. aztán kihagyja.

1 kapus meg egyértelmû.

OK, de akkor az egy kapuson kivül ki a másik három kimaradó?????
Hornyák nem fog kimaradni, mert Hajdu a menedzsere...
Zizi szerintem is nélkülözve lesz, de Juhásznak adnék egy sanszot.
Breki33
kb öt percem volt belenézni rákattintottam a linkre egy picit töltött majd vmi reklám jött be

aztán sietnem kellett
kaloz174

kaloz174
Találtam 1 régi történetet
Szerintem szép mese ez, így a selejtezõ elõtt. <#worship> Példaértékû, igaz történet...

kaloz174
Nézted a közvetítést végül?😊

kaloz174
eszõmeccsnek=edzõmeccsnek

kaloz174
Mit mondjak? Ez még eszõmeccsnek is gyenge volt. Nem értem, a Goli miért ilyen harmatos?

Isthy
Edzõmeccsnek volt jó talán ez a mai bajnoki. A Goli nagyon gyengén játszott, az õszi önmaguktól fényévekre vannak.

Paulának gratulálok a teljesítményéhez és az újabb góljához! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Athletic  Bilbo
48 - 20 a vége

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
2. 25. perc 45 - 17 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Isthy
Ez nagyon egyoldalú meccs, 25-12 a félidõben. Gyanítom a 2. félidõben sok lehetõséget fognak kapni a kiegészítõ emberek.

Meli már nincs a keretben erre 6-ot dob egy félidõ alatt...

DUNAFERR FOREVER!!!

indexen már leírtam, de szerintem Juhász, Hornyák, Zizi lesz a kimaradó, 1 kapus meg alap -aki gyaníthatóan Pasi lesz, ha Gin egészéges lesz, márpedig miért ne lenne!
--------
holnap tök jó meccsek lesznek: FTC-Gyõr, Dunaferr-Szeged, kár h. egyik tv sem adja õket.

kaloz174
Az ifi-meccs már zajlik Újvárosban. 😊

Íme!

Isthy
Egyébként még mindig megy a "cirkusz" az IHF és az AHF között... Ki tudja milyen döntés vagy egyezség lesz a bíróságon március 19-én. Lehet, még variálnak az ellenfeleken is? Nagyon nem kéne már...

IHF közlemény

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hajdú lenyilatkozta, hogy a 14-es keret miatt csak 2 kapust fog vinni most, tehát 1 kapus mindenképpen kimarad.
Remélem Gin felgyógyul akkorra, de ha nem, akkor is meg kell lennie a kijutásnak. A lényeg elsõsorban Gin teljes gyógyulása, már csak az olimpia miatt is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Eddig tetszik a szûkítés, azok kerültek ki, akiknek ki kellett, tartottam tõle, hogy némelyikük esetleg kap behívót. Mondom ezt minden rosszindulat nélkül, egyszerûen nem örültem volna, ha valaki hagyományból lenne kerettag.

A többiben is egyetértek az elhangzottakkal, Hornyák és Benyáts túl messze van a válogatott formától, Szucsánszki posztja túl erõs, három kapus luxus erre a néhány meccsre. Más kérdés, hogy Pálingert másik három sem pótolhatná... Remélem addigra kellõképen felépül, de elvileg különben sem szabadna ezen múlnia a kijutásnak.
Táncos ETO
Igazad van, csak mikor hoztak Magyarországon szakmai alapon bármilyen döntést is?! Pénz beszél, MKSZ meg ugat..
Bár nyilván én most nem bosszankodom a döntés miatt..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Egyébként sztem is ez lenne jó döntés, de ugye ismerjük az MKSZ-t is sajnos, mint a mai világunk egyik "csodáját"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos voltam benne, hogy valaki elõjön ezzel a Debrecen témával, de jobban belegondolva és ismerve a dolgokat sztem ez nem volt kétséges.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bizony, én az emlékezetes döntõ óta, iratlan szabályként kezelném azt, hogy nem rendezhessen egyik érdekelt csapat sem döntõt. 😞

Táncos ETO
Márpedig szerintem nem volt egyértelmû, lévén a Debrecen talán a gyõrinél is jobb kondíciók mellett dolgozik.. De minimum közel hasonlóak az anyagi feltételek.
Ha viszont arra gondolsz, miként lehetne megkönnyíteni a lányok dolgát, vagyis hogyan lehetne a legnagyobb esélyünk a triplázásra, egyetértek Veled: hát így! <#mf1>

Isthy
Ez nem meglepõ, mostanában ez így szokott lenni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez szerintem nem volt kérdés, hogy ott lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén!

1 kapus, Zizi, Hornyák és még valaki lehet a kimaradó. Bár, mint tudjuk Hornyák még "váci kedvenc". Amúgy kíváncsi leszek még, hogy ki mer-e menni balkezes nélkül Hajdú? Mert, ha igen, akkor Benya is kimarad és Piga és Tomori oldja meg a j2-est. Meg arra is, hogy ragaszkodik-e majd a mindkét poszton legyen 2 szélsõ dologhoz. Mert ugye mindenki emlékszik, hogy a prof. milyen szivesen csinálta ezt az 1 szélsõs dolgot. Meg most is rá lehet fogni, hogy Piga tud szélsõt is játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak szöveges, sajnos videósat én sem tudok egyelõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Már megint idegenben játszunk.😊)))

szerintem is!!! 😄

válogatottkeret eddig ok, viszont most lesz nehéz szûkíteni, bár rengeteg játékos van belsõ posztra, mégsem érzem úgy h. van tökéletes választás.
szerintem a kimaradók a következõ keretszûkítésnél: Pastrovics, Hornyák, Juhász, Szucsánszki.

Táncos ETO
Juhuhhhuuhhúúúú... <#taps>

na akkor, ide is beírom 😊

Gyõrben lesz a MagyarKupa, elõdöntõk:

DVSC-Dunaferr
FTC-GYõr

Táncos ETO
Minden szavaddal egyetértek. <#eljen>

Táncos ETO
Van kommentár, igen. egy kamera van általában, de Dunaújvárosban már láttam kettõt is. Szerintem élvezhetõ a közvetítés, igaz ismétlés nincs, dehát az élõ netes mûsor varázsa.. 😊))

kaloz174
Evidens volt Ibi kihagyása. Szerintem Eráé is. 3 kapus luxus lenne ebben a rendszerben. Hornyák Ági szerepe nekem egyáltalán nem látszik igazoltnak. Egyszerûen nem értem. Nála hasznosabb csapattagot gond nélkül lehetne találni a magyar bajnokságban.
Bal kezes lövõ nagyon jó lenne, de valóban: Benyáts formája sem éppen megnyugtató, sajnos.

BB-vel kapcsolatban azt sajnálom, hogy végül is nem tudott olyan formában maradni, hogy megvalósuljon az az álom, amit még a válogatott átalakulása után joggal tûzött ki maga elé célként. Ennek ellenére továbbra is köszönet és hála neki.

Breki33
És van kommentálás?

Hány kemara van?
no meg még pár mást is! Az igazán érdekes az lesz, hogy a mostani 18-ból ki lesz az a 4 aki kimarad! Pálinger lábától függ Pasztrovics, s kb irányitóban sem számit igazában Szucsánszkira, de ki a másik kettõ? mivel szélsõk, beállósok nélkül nem lehet tornára indulni, marad a belsõ hármas 6 helyére pályázó 8 hölgy. Részemrõl Hornyákot és Benyáts-ot tudnám hiányolni leginkább, mivel Tomori és Pigniczki is tudná annyira teljesiteni a jobbátlövõ szerepét mint õk, a védekezésrõl már nem is szólva!
Táncos ETO
Újvárosból a legjobb minõségû a közvetítés, a többi helyen változó a minõség, de szerintem egyre jobb.

kaloz174

a szöveges oldalra gondolsz?
viszont engem "mozgókép" 😉 is érdekelne, kerestem a neten, de nem találtam melyik tvadó adja a meccset, te találtál?

akkor ajánlom ma a Dunaferr meccs megnézését, a saját tapasztalat többet mond minden szónál! (mediaplayer kell hozzá, semmi más)

Breki33
Én igazából konkrét saját tapasztalatokra lennék kiváncsi fáncsi
Breki33
Azt nézem de ott tulajdonképpen pár sor van illetve link erre az oldalra

http://www.hunnetmedia.hu/