Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
...fájerfokkkssszal.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Szted van itt még más is ilyen nickkel? Vagy van itt egy klónom is akinek ezt címezted? <#wink>#wink> Sztem ez totál egyértelmû megszólítás volt nem általánosságban másokra vonatkozó vélemény. Ezért reagáltam rá, bár lehet hiányosságaim vannak a nicknevem és a "te" kifejezés használatát illetõen <#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
A többi dologban meg leírtam a véleményem, meg te is. Akar a halál a Hyporól beszélgetni, de úgy láttam nem ártana neked egy hiánypótló beszélgetés ebben a témában <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink> Amúgy meg errõl tényleg elég is ennyi valóban, lennének fontosabb témáink is. Reméljük egyszer majd végre sikerül összejönni is némi toroköblögetés mellett.
DUNAFERR FOREVER!!!
Zárójelben megjegyezném, hogy azok a Fradisták, akik úgymond nem annyira szeretik az ETOt, azok rohadtul nem szeretik ám a Hypot sem. Azt már tényleg csak halkan teszem hozzá, hogy a 3 eltávozott embert sem... Szóval enyhán túl van itt reagálva😊
Válaszoljak így? Hol írtam én azt, hogy te arra gondolsz, mutasd! 😊))))
Na, hagyjuk, mondtam hogy nem tudom mire gondolsz, azért fejtettem ki a véleményem az egészrõl, nem igazán neked szólt, csak neked válaszoltam.
Lehet felfogni sokféleképpen, de itt ezzel sokan arra jutnak, hogy van egy csomó bérszurkoló, aki fradista. Ne vicceljünk már. Prokopp meg olyan, amilyen, kit érdekel. De a Hypo meccsre kijáró magyarok miért utasítanának vissza bármilyen segítséget? Tõlem nyúljanak le annyit Prokopptól, amennyit csak lehet😊)))
Azon meg nagyon megharagszom, ha te négyszemközt a Hyporól akarsz beszélgetni, mikor vannak sokkal fontosabb bizalmas témák is! 😉)))))))))
Gratulálok a Gyõrnek, egyértelmûen õk a legjobbak idén. Még tartalékosan is.
A cikkhez meg annyit, nyilván mindenki másként fogja fel. DE! Magyar csapat ellen, magyar szurkolókat toborozni több mint gusztustalan!
Persze konkrétan nem errõl volt szó, általánosságban értelmezve gesztusként is felfogható, de ha idén nem is, biztosan lesz még alkalma magyar klubcsapatnak az osztrákokkal játszania a közeljövõben. Egyszerûen furcsa az ilyen jellegû szurkolótoborzás, fõleg egy másik, számos rivális csapatot felvonultató országból.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Hol beszéltem én NA-ról? Engem roppant mód nem foglalkoztat a Hyponál végzett tevékenysége. Hol beszéltem arról, hogy miként minõsítette az itthoni dolgokat és az nekem nem tetszik? Jó lenne ha idéznéd, mert én ezeket nem találom.
Mindkét megnyilvánulásomban a külföldrõl történõ "szurkolótoborzással" kapcsolatos nemtetszésemet fejeztem ki. A Hypo tevékenysége, élén Prokoppal nekem sosem tetszett, mondjuk éppen azok miatt, amiket írtam is és ez az újabb ötletük még inkább megerõsítette ezt. Hidd el láttam és hallottam én már egy-két "finom" dolgot róluk az elmúlt 10 év folyamán és nem útszéli pletykákból és nem szurkolóktól. Sõt még csak nem is Újvároshoz kötõdõ emberektõl. Talán majd egyszer mondok pár szót neked errõl négyszemközt és meg fogsz lepõdni sztem, nem is kicsit, hogy kiktõl és milyen autentikus forrásból. De most nem is ez a lényeg.
Amire meg esetleg mások célozgattak, arra írtam, hogy ilyenre én nem is akarok gondolni és ilyenek nem hiszem, hogy lennének, ha mégis azzal csak magukat minõsítenék...
Örülök, hogy jöttél a Krim példával. Tudod az a különbség, hogy õk ilyen "frankó ötletekhez" nem nyúltak. Beszéltünk velük nem kevésszer, az elnökkel is szinte mindig amikor ott voltunk, de ilyen nekik eszükbe sem jutott, hogy menjünk velük, az õ szurkolóikkal idegenbe és õk majd állják a költségeinket stb. Tessék otthon toborozni szurkolókat és utaztatni õket, ahogy pl. a Krim is vagy bármely más csapat teszi. Sztem ez a normális.
Mi kimegyünk hozzájuk Ljubljanába, beszélünk velük és szurkolunk nekik, ennyi. Menjenek a Sopi és Era rajongók ugyanúgy Bécsbe, mint mi, semmi bajom azzal. De ez az ilyen módon történõ "vadászás" ez az ami nem tetszik nekem. Sztem sikerült elég kimerítõ választ adnom.
DUNAFERR FOREVER!!!
Biztos van olyan fradista, aki azt akarja majd, hogy kapjon ki az ETO. Így lenne ez a Fradival is, Dunaferrel is, Lokival is. Ez van, a világ nem tökéletes...
De a Bécsbe kijáró szurkolók nagyon nem errõl híresek.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ha meg az utazásra gondolsz, annyit mond András, hogy a szurkolóknak az idegenbeli meccsekre jutni segítenek? Én az ilyennek örülnék, de lehet fanyalogni. Ok, sejteti, hogy a magyaroknak is segítene a jegyekben/utazásban, nyilván András "közbenjárására", de ez miért baj? Neked, ha azt mondanák a Krim vezetõi, hogy segítenek a meccsekre jutni, fanyalognál?
Erõsen az van, hogy az András irányába lévõ unszimpátia miatt megy ez a marhaság.
Teljesen más kérdés, hogy sokan kijárnak a Bécsbe hármójuk miatt. De az megint furcsa lenne, ha neked ez nem tetszene😊
Remélem sérültjeink minél gyorsabban felépülnek, nem vagyunk könnyû helyzetben.. Aki bõvebbet tud Kati, Görbe és Tomi állapotával kapcsolatban, légyszi' jelezze!
Hajrá ETO!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
sajnos úgy néz ki lassan "meglesznek a kimaradók" a válogatottból: Tomori lesérült -asszem a hüvelyujja sérült meg, ha jól láttam, ha "csak" ujjtörés, akkor az annyira talán nem vészes.
balhé nem volt, jelentem 😉))
bár egy fradista kapott pofont a másik fradistától, dehát "igaza" is van, csúnya dolog fradistaként Görbével fotózkodni 😄DD
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://s4.directupload.net/images/080305/zlru5w7c.jpg
Ha holnap másik gépen sem jó illetve a többségnél akkor cserélem
ezt látjuk jelenleg:
Ehh, még a bannerünk is eltûnt, milyen nap már ez? <#wink>#wink>
Illetve még inkább, hogy nem játszottunk jól
Tomori ujjtörés szenvedett. Jobbulást neki.
Valószínûleg valóban a sok ember volt a probléma aki egyszerre akarta nézni és a szerver nem bírta sajnos. De sztem a Dferr-Gyõrt is legalább ennyien akarták és ott nem volt ilyen gond ha jól tudom. Amúgy meg természetesen köszönjük, hogy vannak, mert nélkülük aztán igazán nagy bajban lennénk.
DUNAFERR FOREVER!!!
És temrészetesen gratulálok az ETO-nak, ezen az edzõmeccsen is oda tudták tenni magukat.
Sokan szeretnék nézni, nyilván.
Teljes szívembõl gratulálok! <#levele>#levele>
Szerencsétlen hunnet nézhetetlen, gondolom azon lóg, aki csak teheti, de a szervernek esélye nincs.
Mindenesetre gyönyörûen indult: Tomori, Herr ...
Pálingernek tényleg szalagszakadás? Akkor ugrik a béel. <#rinya>#rinya>