Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Igen, Operával és IE-vel is van <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nocsak...

ugye mi már semmin sem lepõdünk meg...

DUNAFERR FOREVER!!!

Az egy kérdés volt, nem?😊))))))) És utána ott a "ha másra gondolsz", ne kötekeggyé'😊))))

Duby
Van banner! <#eljen>
...fájerfokkkssszal.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
A tegnapi meccsnek sajnos lett egy szomorú hozadéka is... Mielõbbi gyógyulást Tominak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Isthy, komolyan nem értelek, te is beállsz a sorba?! Itt gittegyletezünk folyamatosan, mikor meg Németh András utal erre, akkor egybõl húmitnemmondott?"

Szted van itt még más is ilyen nickkel? Vagy van itt egy klónom is akinek ezt címezted? <#wink> Sztem ez totál egyértelmû megszólítás volt nem általánosságban másokra vonatkozó vélemény. Ezért reagáltam rá, bár lehet hiányosságaim vannak a nicknevem és a "te" kifejezés használatát illetõen <#confused><#vigyor>

A többi dologban meg leírtam a véleményem, meg te is. Akar a halál a Hyporól beszélgetni, de úgy láttam nem ártana neked egy hiánypótló beszélgetés ebben a témában <#ravasz1><#wink> Amúgy meg errõl tényleg elég is ennyi valóban, lennének fontosabb témáink is. Reméljük egyszer majd végre sikerül összejönni is némi toroköblögetés mellett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Persze, hogy furcsa, sõt. Csak szerintem félre van értelmezve, András segítene a most kijáró szurkolóknak, Prokopp meg baromságként kommunikálja már tovább. Neki jó, nekünk nem, az igazság meg nem nála van, most mégis neki akarnak hinni😊

Zárójelben megjegyezném, hogy azok a Fradisták, akik úgymond nem annyira szeretik az ETOt, azok rohadtul nem szeretik ám a Hypot sem. Azt már tényleg csak halkan teszem hozzá, hogy a 3 eltávozott embert sem... Szóval enyhán túl van itt reagálva😊

Baszki, hogy te mennyire mindent magadra veszel, hihetetlen😊
Válaszoljak így? Hol írtam én azt, hogy te arra gondolsz, mutasd! 😊))))
Na, hagyjuk, mondtam hogy nem tudom mire gondolsz, azért fejtettem ki a véleményem az egészrõl, nem igazán neked szólt, csak neked válaszoltam.
Lehet felfogni sokféleképpen, de itt ezzel sokan arra jutnak, hogy van egy csomó bérszurkoló, aki fradista. Ne vicceljünk már. Prokopp meg olyan, amilyen, kit érdekel. De a Hypo meccsre kijáró magyarok miért utasítanának vissza bármilyen segítséget? Tõlem nyúljanak le annyit Prokopptól, amennyit csak lehet😊)))

Azon meg nagyon megharagszom, ha te négyszemközt a Hyporól akarsz beszélgetni, mikor vannak sokkal fontosabb bizalmas témák is! 😉)))))))))

Táncos ETO
<#mf1>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Most lehet én nem értem, de kimegyek pénzért és ott a Gyõrnek szurkolok akkor mi lesz? <#nevetes1><#papakacsint>
Kulcsi kép nekem sincs 😞

Gratulálok a Gyõrnek, egyértelmûen õk a legjobbak idén. Még tartalékosan is.

A cikkhez meg annyit, nyilván mindenki másként fogja fel. DE! Magyar csapat ellen, magyar szurkolókat toborozni több mint gusztustalan!
A jelenleg Bécsbe járó szurkolók. A probléma abban rejlik, hogy esetleg azok is kedvet kapnak az esetleges majdani BL-döntõ két mérkõzésén való szurkoláshoz, akiket Era vagy Sopi nem igazán érdekel, csak ki nem állhatja a Gyõrt. (Magamtól eszembe sem jutott volna, hogy ilyesmire sor kerülhet, remélem nem is fog.)

Persze konkrétan nem errõl volt szó, általánosságban értelmezve gesztusként is felfogható, de ha idén nem is, biztosan lesz még alkalma magyar klubcsapatnak az osztrákokkal játszania a közeljövõben. Egyszerûen furcsa az ilyen jellegû szurkolótoborzás, fõleg egy másik, számos rivális csapatot felvonultató országból.
egyébként nekem is eltûnt Kulcsi képe 😞 IE-t használok!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Már bocs, de te elolvastad egyébként, hogy mit írtam ide? Mert hát nem is tudom, hogy értelmezzek dolgokat, amiket írtál...

Hol beszéltem én NA-ról? Engem roppant mód nem foglalkoztat a Hyponál végzett tevékenysége. Hol beszéltem arról, hogy miként minõsítette az itthoni dolgokat és az nekem nem tetszik? Jó lenne ha idéznéd, mert én ezeket nem találom.

Mindkét megnyilvánulásomban a külföldrõl történõ "szurkolótoborzással" kapcsolatos nemtetszésemet fejeztem ki. A Hypo tevékenysége, élén Prokoppal nekem sosem tetszett, mondjuk éppen azok miatt, amiket írtam is és ez az újabb ötletük még inkább megerõsítette ezt. Hidd el láttam és hallottam én már egy-két "finom" dolgot róluk az elmúlt 10 év folyamán és nem útszéli pletykákból és nem szurkolóktól. Sõt még csak nem is Újvároshoz kötõdõ emberektõl. Talán majd egyszer mondok pár szót neked errõl négyszemközt és meg fogsz lepõdni sztem, nem is kicsit, hogy kiktõl és milyen autentikus forrásból. De most nem is ez a lényeg.

Amire meg esetleg mások célozgattak, arra írtam, hogy ilyenre én nem is akarok gondolni és ilyenek nem hiszem, hogy lennének, ha mégis azzal csak magukat minõsítenék...

Örülök, hogy jöttél a Krim példával. Tudod az a különbség, hogy õk ilyen "frankó ötletekhez" nem nyúltak. Beszéltünk velük nem kevésszer, az elnökkel is szinte mindig amikor ott voltunk, de ilyen nekik eszükbe sem jutott, hogy menjünk velük, az õ szurkolóikkal idegenbe és õk majd állják a költségeinket stb. Tessék otthon toborozni szurkolókat és utaztatni õket, ahogy pl. a Krim is vagy bármely más csapat teszi. Sztem ez a normális.
Mi kimegyünk hozzájuk Ljubljanába, beszélünk velük és szurkolunk nekik, ennyi. Menjenek a Sopi és Era rajongók ugyanúgy Bécsbe, mint mi, semmi bajom azzal. De ez az ilyen módon történõ "vadászás" ez az ami nem tetszik nekem. Sztem sikerült elég kimerítõ választ adnom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Tudod ki járnak ki Bécsbe? Nyilván nem, mert akkor nem kérdeznél ilyet.
Biztos van olyan fradista, aki azt akarja majd, hogy kapjon ki az ETO. Így lenne ez a Fradival is, Dunaferrel is, Lokival is. Ez van, a világ nem tökéletes...
De a Bécsbe kijáró szurkolók nagyon nem errõl híresek.

Táncos ETO
Én belegondoltam abba, amit mondtál és részben igazat adok Neked. Egészen addig a pontig, amíg el nem jutunk mondjuk egy ETO-Hypo BL-döntõhöz.. (Így legyen!) Akkor mi lesz ezekkel a meghasonult szurkolókkal?! Magyar csapat ellen fognak hangosan szurkolni?!

Isthy, komolyan nem értelek, te is beállsz a sorba?! Itt gittegyletezünk folyamatosan, mikor meg Németh András utal erre, akkor egybõl húmitnemmondott?
Ha meg az utazásra gondolsz, annyit mond András, hogy a szurkolóknak az idegenbeli meccsekre jutni segítenek? Én az ilyennek örülnék, de lehet fanyalogni. Ok, sejteti, hogy a magyaroknak is segítene a jegyekben/utazásban, nyilván András "közbenjárására", de ez miért baj? Neked, ha azt mondanák a Krim vezetõi, hogy segítenek a meccsekre jutni, fanyalognál?

Erõsen az van, hogy az András irányába lévõ unszimpátia miatt megy ez a marhaság.
Teljesen más kérdés, hogy sokan kijárnak a Bécsbe hármójuk miatt. De az megint furcsa lenne, ha neked ez nem tetszene😊

Táncos ETO
Én is gratulálok a csapatomnak, bár a Fradinál már csak a közvetítés volt gyengébb..

Remélem sérültjeink minél gyorsabban felépülnek, nem vagyunk könnyû helyzetben.. Aki bõvebbet tud Kati, Görbe és Tomi állapotával kapcsolatban, légyszi' jelezze!

Hajrá ETO!

hüvelyk 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

gratulálok az ETOnak!

sajnos úgy néz ki lassan "meglesznek a kimaradók" a válogatottból: Tomori lesérült -asszem a hüvelyujja sérült meg, ha jól láttam, ha "csak" ujjtörés, akkor az annyira talán nem vészes.

balhé nem volt, jelentem 😉))

bár egy fradista kapott pofont a másik fradistától, dehát "igaza" is van, csúnya dolog fradistaként Görbével fotózkodni 😄DD

Táncos ETO
<#levele><#boxer><#gun><#violent>

Breki33
IE-vel nézed?
kaloz174
Nekem, sajnos, most sem látszik. Egyikkel sem. #38344 bejön.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Aham énis IE-vel néztem

#38344 látható?
Isthy
Nekem Firefox és Opera alatt ugyanúgy nincs banner, mint Dubynak, csak IE-vel látható.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Felraktam ide

http://s4.directupload.net/images/080305/zlru5w7c.jpg

Ha holnap másik gépen sem jó illetve a többségnél akkor cserélem
Breki33
Ez érdekes

Duby
ott sem jó nekem sem.
ezt látjuk jelenleg:

Ehh, még a bannerünk is eltûnt, milyen nap már ez? <#wink>

nem vagyok meglepve. Valószinüleg számot vetett vele, hogy létezik a magyar keretben az õ posztján egy Nagy Laci,Laluska, Mocsai, Rédei s még mások is.
OK, csak nem tudtam, hogy esetleg valami félreérthetõt írtam-e. Mivel én is a Fradiért szorítok, szintén nagyon sajnálom a ma látottakat és nem látottakat.
Breki33
Úgy értettem, hogy Ferencváros szurkoló vagyok és sajnálom, hogy nem nyertünk.

Illetve még inkább, hogy nem játszottunk jól
Nem tudom, hogy értetted, de nem rosszindulatú éllel írtam, amit. Egyszerûen a Fradinak egyáltalán nem sikerült felnõnie az ETO-hoz, z nem a gyõriek hibája, õk zsinórban 31-edszer is odatették magukat, amennyire kell. Ez így csak nevében volt rangadó, persze ha nem bélyegméretben nézem a mérkõzést, hanem a helyszínen, nyilván érdekesebb lett volna, legalábbis egy darabig.
Breki33
Breki33
Pedig fent van

Sajna csak itt

kaloz174
Valamiért nekem nem látható Kulcsi.<#schmoll2>

Breki33
<#vomit><#szomoru1>
kaloz174
Ez a Fradi ma nagyon gyenge volt. Egy erõsen tartalékos ETO ellen, a Népligetben sem volt esélyük, hogy legalább szorossá tegyék a meccset.

Tomori ujjtörés szenvedett. Jobbulást neki.

Isthy
A 2. félidõ már viszonylag jó volt és Gratulálok a Gyõrnek! <#taps>

Valószínûleg valóban a sok ember volt a probléma aki egyszerre akarta nézni és a szerver nem bírta sajnos. De sztem a Dferr-Gyõrt is legalább ennyien akarták és ott nem volt ilyen gond ha jól tudom. Amúgy meg természetesen köszönjük, hogy vannak, mert nélkülük aztán igazán nagy bajban lennénk.

DUNAFERR FOREVER!!!

*különbségek=különbség

És temrészetesen gratulálok az ETO-nak, ezen az edzõmeccsen is oda tudták tenni magukat.
Ha sokat nem is lehetett látni a mérkõzésbõl, de a Fradi mezõnybéli lövõteljesítménye okán teljesen reális a különbségek. A hétméteresfóbia pedig már jól megszokott...
kaloz174
A második félidõt szinte végig folyamatosan tudtam nézni. <#taps>

kaloz174
23-32
Gratulálok az ETO-nak.

kaloz174
16. perc: 14-27

kaloz174
Jelenleg nálam folyamatos a közvetítés, csak a minõség kicsit gyengébb.

kaloz174
Félidõ mindenesetre 10-17 volt, ami azért elég jelentõs különbség.

kaloz174
Pedig hidd el, a HunNet mindent megtesz, de a lehetõségei végesek még.
Sokan szeretnék nézni, nyilván.

Duby
Sport1 most: Újpest - DVSC Teva.

Teljes szívembõl gratulálok! <#levele>

Duby
Csodálatos, fantasztikus, szenzációs, hogy egyetlen szájba..szott rádiót, vagy tévét sem érintett meg a nõi kézilabda bajnokság mai rangadója, imádom ezt az országot!!!! <#boxer><#falbav>

Szerencsétlen hunnet nézhetetlen, gondolom azon lóg, aki csak teheti, de a szervernek esélye nincs.

Mindenesetre gyönyörûen indult: Tomori, Herr ...

Pálingernek tényleg szalagszakadás? Akkor ugrik a béel. <#rinya>

Lehet, hogy túl nagy az érdeklõdés a közvetítés iránt, talán ez is okozhat problémát. Mindenesetre így élvezhetetlen és követhetetlen.
Isthy
Hát sajnos ritka sz*r közvetítést sikerült összehozni mára... kép szinte nincs is, a hang meg akadozik... még az eredményrõl is csak fogalmaink lehetnek...

DUNAFERR FOREVER!!!