Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõdöntõ meg április közepén lesz, addigra bõven felépül Gin is meg Tomi is, tehát akár még ha a hypoval is játszanak, akkor is összejöhet a Bldöntõ, de még a gyõzelem is.
viszont a Byasentõl én is féltem a dunaferres csajokat!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
azért azt megkérdezhetem, h. szezon elején még arról szólt minden, h. a BB fizet rendesen, van zsé, mennek a fizetések, csak a régi tartozásokkal nem tudtok mit kezdeni, most hogy lett ebbõl az h. a BB a harmadát fizeti a szükséges költségvetésnek??
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(Másik választás nincs: Duna messzi van, Balcsi hideg. <#nevetes1>#nevetes1>)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem beszélve a Byasenrõl, nagyon féltem a mi lányainkat is Trondheimben.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ez egy olyan támogatási mód, ami garantáltan eljut(tatható) a csapathoz.
Amit a Budapest Banktól kapunk, azért nem lehetünk elég hálásak, de kb. harmadát képviseli a minimálisan szükséges költségvetésnek. Számot nem írok be, mert gondolom, hogy nem publikus, másrészt úgysem hinnéd el.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(tudom,h. nem kapnak a játékosok fizetést mostanában -ezt sem értem mondjuk, de h. még ilyen "apróságokra" se legyen pénz....ez nagyon szomorú de egyben elgondolkodtató és felháborító is...
Mert ugye ahhoz közgazdasági diploma kell,hogy hozomra,meg a majd lesz valahogy üzleti tervre nem alapozom az évet,és nem szórakozok emberek egzisztenciájával plusz a szurkolók érzéseivel.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
nem véletlen írom.........
Ingyen út,ingyenjegy,szállás,sör,virsli + 100euró?<#hehe>#hehe>
A "mester"-t meg kikérem magamnak, ez maradjon csak meg a leggyõribb ETO-snak, petinek! Nem vagyok hajlandó semmilyen szempontból sem közösséget vállalni vele!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egyébként mi válik el, ha létrejön a döntõ? Mondom, akik az ETO vereségét szeretnék, azok nem fognak elmenni a meccsre, annyira a nem érdekli õket, finoman fogalmazva. Akik meg kijárnak Bécsbe, abszolút nem ilyenek, mivel ismerem õket, kifejezetten sértõ a feltételezés.
Most komolyan, szerinted egy gyõri/újvárosi/fehérvári szurkoló, aki kifejezetten utálja a Fradit, és ha most épp a Fradi küzdene BL döntõben külföldi csapat ellen, örülne a vereségnek, az elutazna a meccsre? Küzdene jegyért? Ugyan már.
Egyébként olvastam felõletek is ugyanilyen tartalmú megnyilvánulásokat akár a Fehérép (leánykori nevén Cornexi), akár a Kohász, vagy a mi irányunkba, csak éppen nem adok neki(k) hitelt.
Ne gyerekeskedjünk már.
Viszont olvastam nem egy és nem kettõ olyan hozzászólást fórumokon, ahol fradisták ennek ellenkezõjérõl tettek tanúbizonyságot. Ennyi.
Isthy nem tudod véletlenül a Dunaferres csajok mikor indulnak a külföldi útjukra? thx
"Bukás" alatt egyébként egy BL-beli kiesést, elvesztett döntõt értettem, csak érzelemgazdagabb kifejezést kívántam használni.
Naa..
Azt viszont határozottan merem állítani, hogy bármelyik külföldi csapat ellen az ETO-nak szurkolnánk - kételkedni persze lehet benne, de attól még ez így mûködik!!!
S ennek akkor is fogok örülni, ha ez éppen NA csapata ellen valósul meg, aki ezek szerint megérdemelne egy BL-címet.
Ha ez sikerülne, természetesen elnyomná örörmömet a szomorúság, hogy Tóth Timi miért nem az ETO-ban játszik, mert akkor Õ is BL-gyõztes lehetne.. 😊)) (el ne hidd! 😉
"Nem többen, mint ahányan a Fradi ellen. Kár ezt ragozni."
Ebben van igazság, de az ETO BL-szereplése kapcsán nem ez a kérdés. Én csak féltem ezt a sportágat a focista miliõtõl.
(Hozzáteszem, nekem alapból nincsen bajom a Fradi-Újpest ellentéttel, hát legyen, hagyománya is van, a rivalizálás megjelenése természetes a sportban, de azért bizonyos kereteket jobb nem feszegetni. Viszont a kézilabdában teljeséggel fölösleges ellenséget keresni, csak azért, hogy legyen ott is.)
És ha ez pont az ETO ellen lesz, akkor is örülni fogok neki, persze ezt elnyomná a szomorúság, hogy nem az ETO nyert.
Remélem sikerült érthetõen leírni, mert én már belezavarodtam😊))))
És valljuk be, nem csak a Fradira igaz, ha belegondolunk, hanem az ETOn kívül minden csapatra. Mondom, akkora a kontraszt most neki, hogy teljesen megérthetõ, hogy így nyilatkozik.
Mintha fociban még nem szurkoltak volna a rivális nemzetközi kupából való kieséséért, legalábbis kocsmákban biztosan. Persze az egy másik szurkolói szubkultúra (és nemzetközi téren sem egyedülálló jelenség, nem képzeletbeli dolgokról beszélünk), pont az lenne a baj, ha ez a gyûlölködõ mentalitás ebben a sportágban - ahol kimondottan hagyománya sincsen - is megvetné a lábát. Úgy vélem, igenis sokakat örömmel töltene el az ETO bukása.
Félreértés ne essék, részemrõl nem látok semmi problémás megnyilvánulást az interjúban, bár eddig sem a nyilatkozataiért tiszteltem. Egyszerûen kissé esetlenül hangzik, hogy a Hypónál mennyivel jobb minden, bezzeg Magyarországon (Fradinál)... Részemrõl ennyi, sosem voltam NA-ellenes, most sem ezért jegyeztem meg.
Az pedig egy más kérdés, hogy most a Hypónál nyeregben van, de az is kérdés, hogy meddig. Míg a Fradinál "valaki" volt, addig a Hypónál csak Prokopp lehet "valaki", és akár egy elvesztett BL-döntõ (nem feltétlenül az ideire gondolok) után útilaput köthet a talpára.
Eddig annyi történt, hogy a három idegenbe igazolt Fradi idolt jópár Fradista meglátogatta Bécsben, és a meccseiken szurkolt Nekik - természetesen egyúttal új csapatuknak is.
Úgy rémlik, ezt a "fõben járó bûnt" több alkalommal elkövették errõl a fórumról is jópáran. Éredekes, hogy abban senki nem talált kivetnivalót - igaz, nincs is mit. Azt is érdekesnek találom, hogy senkiben nem fogalmazódott meg olyan, hogy a volt Dunaferres játékosokat külföldön meglátogató szurkolók vajon kinek fognak szurkolni, ha a sors szeszélye folytán egy magyar csapat ellen kell majd játszaniuk. Teljesen természetes, hogy ez nem is vetõdik fel.
Azt viszont már egyáltalán nem tartom természetesnek, hogy mihelyst Kirsner Erikáról, Tóth Tímeáról, Németh Andrásról és a Fradi szurkolóiról van szó, ez mindjárt felvetõdik!!! Milyen alapon? A Fradi szurkolótáborát tekintik a legnacionalistábbnak itthon és külföldön egyaránt. Ennek ellenére most az ellenkezõjével gyanúsítják õket - nem érdekes ez?
A bérszurkolásról: a Hyponál úgy döntöttek, hogy indítanak szurkolói buszokat külföldre. Erre vetõdött fel az a gondolat - biztos vagyok benne, hogy a Hypos magyaroknak ehhez köze van - hogy a Bécsbe rendszeresen kijáró magyaroknak is teremtsék meg a lehetõséget, hogy ezekkel a buszokkal utazzanak. Eddig még egyszer sem volt rá példa, és még most sincs döntés arról, hogy erre sor kerülhet-e.
Nagyon úgy tûnik számomra, hogy magyar kluboknál sem ismeretlen ez a dolog!
Hogy hogyan lehet ebbõl azt a következtetést levonni, hogy a Hypo Fradi szurkolókat pénzért toboroz az ETO ellen - ezt nem tudom. Ennek a kitalálásához és megértéséhez meglehetõsen sérült lelkivilágra van szükség, én ilyennel nem rendelkezem.
A Hypo játékos politikája:
Én sem értek vele egyet, de ez az én magánügyem. Azt viszont finoman szólva megütközéssel olvasom, hogy olyan klub szurkolói is támadják ezt a módszert, amelyik isdestova egy évtizeden keresztül ugyanezt tette, azaz abból élt, hogy a riválisaiktól összevásárolta a legjobb játékosokat, ezzel gyengítve a lehetséges ellenfeleiket. Ennek a csapatnak még most is a többi csapattól (elsõsorban Gyõrbõl) összevásárolt játékosok adják a gerincét, de természetesen "gyûjtöget(né)nek" a többi riválisuktól is szorgalmasan. Nagyon hosszú ideig messze a leggazdagab klub volt Magyarországon, de az utánpótlás nevelésére szinte semmit nem költött, csak ingyen, ráigéréssel összeszedte a mások által kinevelt, kész játékosokat.
Ennyi lett volna a hozzáfûznivalóm az újabb hisztériához, amit Kirsner Erika, Tóth Tímea, Németh András és a Fradi szurkolói ellen keltettek.
Egy kedves ismerõssel, egy jó szakemberrel kevesebben vannak a válogatott mellett.
Ettõl függetlenül szerintem akkor is el lehet mondani, hogy itthon vicc ami folyik. Nem az FTCre értve, hanem az egész MKSZre. Na mindegy.
"azok rohadtul nem szeretik ám a Hypot sem."
Én is erre apellálok, ennek köszönhetõen talán nem történik semmi szégyenteljes.
Még NA beszólásáról annyit, hogy nekem nem feltétlenül úgy jött le, hogy a hazai vezetést, közeget szólta le az álmok megvalósítása kapcsán. Tény, hogy egy régóta szomorú a Fradi gazdasági helyzete, de azt, vagy a különbözõ szponzorok hozzáállását bármilyen módon összevetni a Hypo körülményeivel... Úgy könnyû nagyot álmodni.