Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasas-Loki 19-21 az 54. percben
A Cori is ébredezik 23-23 az 50. percben
Halas-Derecske 36-31 az 54. percben
DUNAFERR FOREVER!!!
Kiskunhalas-Derecske 31-26 (47.)
Vasas-Debrecen 17-17 (41.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vasas-Loki 14-15
Békéscsaba-Cori 16-14
Kiskunhalas-Derecske 19-18
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is nézelödtem a norvég oldalon. Aztán kikötöttem ITT😊
Kiskunhalas-Derecske 15-13
DUNAFERR FOREVER!!!
"Bernadett Orso-Ferling" hmmm... kicsit furcsa <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Az oldal jobb szélén a "Kamper Online " link lesz majd érdekes vasárnap este.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sokkal fontosabb, hogy sikerült létrehozni egy láthatólag mûködõ kezdeményezést, amiben az a jó, hogy nem nézi tehetetlenül a szurkoló, ahogy darabjaira hullik egy olyan dolog, ami segít ebben a mai világban elviselni a feszültséggel teli, sokszor elkeserítõ mindennapokat; ahol már számtalan igazi! érték jött létre. <#taps>#taps>
Szóval ne törõdj a beírásokkal. Kívánom minden csapatnak, hogy legyenek olyan önkéntesei, akik így tudnak segíteni.
Nem ez a megoldás nyilván. De a gesztus hatalmas erõt adhat azoknak, akik a szakosztályért valóban tenni akarnak.
Aszongya az egyik, undorító Népliget, a bajnoki döntõ óta a közelébe se megy, mert ami ott volt, fúj...
No hát aki hiányolt úgy általában a fórumokról, ez egy ok.
Felejthetetlen élmény volt mindenkinek, aki ott volt, és a Fradinak szurkolt. Mindenkinek, kivétel nélkül. SZT nagyon visszafogott ilyen szempontból, ki nem állhatja vulgáris rigmusokat, még a politizálást is. Aztán õ is azt mondja, amit én. Sosem felejtem el.
De Fradi, ott káromkodott xy, meg ez, meg az. Nekem ehhez nincs kedvem.
Nem kell erre válaszolni (nem fogok csalódni, tudom ki mit gondol, mit fog írni...), csak úgy mondom, miért nem írok/olvasok...
Igen, távozik a Krimtõl, az új csapat még nem dõlt el.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
És lassan visszatér Zia is, szóval van remény...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont Tadici Krimes kijelentésén pl. jót röhögtem. Nem volt pénz, közben meg pl. Gint leigazolták, úgy, hogy még a kivásárlást is meg tudták oldani, nem csak a fizetését. Ráadásul Dinun kívül minden korábbi sztár hosszabbított.
DUNAFERR FOREVER!!!
Valóban nehéz meccs lesz, de bízzunk már Viliben és a csapatban. Az utazás sajnos egy ilyen dolog, de utaztunk mi már rosszabb körülményekkel és mégis helytállt a csapat. Emlegethetnénk egynéhány orosz túrát, reptéri többórás várakozással stb.
Tomi csinálja majd a szokásos "élõ közvetítést" a meccsrõl, de valszeg nem a DO-n, hanem a fórumban.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Retz támogatás "felfüggesztése" -ennek mi volt az indoka? (bár ehhez képest szép nagy Retz reklám van a csarnokban)
(a T-Mobile-ról olvastam)
DUNAFERR FOREVER!!!
ez jó taktika 😄DD
mindegy hogy hogyan,de 3-4 gólnál többel nem szabadna kikapnunk!!!
Magyar kézist csábít a román sztárcsapat
Én is nehéz meccsnek gondolom ezt a messzi északon zajló találkozót. Ott kezdõdik, hogy úgy tudom, a Csapatnak 3x kell átszállni, hogy megérkezzenek a mérkõzés színhelyére.
Nagyon sok múlik azon, mennyire sikerül alkalmazkodni a norvégok rohanó játékstílusához, mennyire sikerül felpörögni és csillapítani az õ lendületüket, úgy hogy közben azért mi minél eredményesebbek legyünk.
Szívem szerint azt az egészen egyszerû taktikai utasítást adnám a csajoknak, hogy ne foglalkozzanak a kapott góllal, hanem mindig próbáljanak egyet dobni azonnal válaszul. <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
Természetesen nagyon bízom benne, hogy Imre Vili azért ennél jobb taktikát dolgoz ki. <#wink>#wink>
Nem lesz könnyû, ez az egy biztosnak tûnik.
HAJRÁ DUNAFERR!
Hajrá ETO a BL-ben!
A legfõbb probléma az, hogy a többi szponzor által nyújtott támogatás részben, vagy egészében megszünt. Ebbõl egyedül a T-Mobil kihátrálása volt elõre tudott, a többi nem.
Azaz a Retz támogatás "felfüggesztése", a Human-Rent csõd miatti kiszállása - és még felsorolhatnék jópárat, akik 1-2 MFt-os támogatók voltak - nem volt ismert a keret kialakításakor.
A visszalépett szponzorok kb. 30%-át jelentették az össz bevételnek. Errõl mondjuk nem tehet Maglódi, de ez a kialakult helyzeten mit sem változtat. A BL szereplésünk is komplett anyagi csõd volt, legkeveseb 2 havi fizetését emésztette fel a csapatnak!
Összegezve: nem a minimálisan szükséges költségvetés feletti pénz mennyisége csökkent, hanem jóval ezen minimum alatt vagyunk kb. október óta - persze idõarányosan. A BB -tõl a támogatás "percre" pontosan érkezik minden hónapban, rájuk egy rossz szó sem eshet!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Arra válasz? Mondjuk hogy azóta teljesen átalakult a csapat, így nyilván a költségetés is, az elég? Mert az akkor volt, most meg most van. De most te azt várnád, hogy védje valaki Maglódit? Mert ennek a gyanúját is elkerülném.
Amúgy egyvalamit nem árt tudni. Maglódi bármit is csinál, mi csak bosszankodhatunk. Ugyanis õ nem egyszerûen a szakosztályvezetõ, vagy igazgató, vagy ilyesmi. Õ a tulajdonos.
De hidd el, próbálkozunk.
Hajrá ETO!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
És az kinek a hibája, h. van a klubnak X pénze, de Y-t költ el? (ugye Y>X) meghogy mire költi el azt a X-et...
ami a klubotoknál folyik az a felháborító, amit ti tesztek az tök jó, csak nem a ti dolgotok lenne, h. ilyen alapvetõ dolgokat bevásároljatok..
az elõzõ hsz-ben feltett kérdésre is érdekelne a válasz továbbra is.
Szóval jut rá. Vagyis: mindegy hova nem jut... De most ezzel segítünk. Valahol el kell kezdeni.
A kvalifikáció viszont tényleg nem jön jókor, szerintem mondjuk Tomi arra nem gyógyul meg, Kati és Anita talán igen.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
De tény,az ETOnak nagy esélye van a gyõzelemre,jó lenne behúzni,mielõtt Anja újabb drímtímje végigveri a világot.