Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem nyugodtan megveheted akár egyedül is a jegyeket, ki fogják adni, még a diákjegyeket is.
Aztán beengedésnél hogy hogyan ellenõrzik, hogy valóban diák használja-e fel a diákjegyet, az majd ott eldõl. Ránézésre, vagy diákigazolvány felmutatásával, ez a szervezõktõl függ, mindkettõre láttam már példát. A diákot nem árt elvinni a jegy mellé azért.
Jó szórakozást!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Szóval, én még nem voltam válogatott meccsen, de pár emberrel megbeszéltük, hogy a márc. 20.-i ózdi Pannon-kupa meccsre elmegyün.
A jegyeket én venném meg, és a kérdésem az lenne, hogy van-e valami korlátozás, hogy egy ember hány jegyet vehet, vagy megvehetem egyedül (vagy max. ketten megyünk) a 6-7 jegyet? (diákjegyrõl lévén szó, ahhoz kell felmutatni diákigazolványt? vagy csak a belépésnél? és ha ott kell, akkor mi a helyzet azoknak az igazolványával, akik helyett én veszem meg?) Írtam már emailt a szervezõknek, de annak ellenére hogy ki van írva a honlapon hogy 24 órán belül válaszolnak, nem érkezett válasz.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Hajrá Magyarország!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Infóim szerint Bodnyeva volt nagyon jó, a többiek már kevésbé. Gyengén játszott a Krim, Brassóban nagy bravúr lenne, ha nyernének és továbbjutnának. Gabca nem sokat játszott, 1 gólt lõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Itt azt hiszem a Volgograd eldöntötte a továbbjutást.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Elda nekünk kemény diónak bizonyult, túl keménynek is, annakidején. De - elnézve az Ikast játékosállományát - nem gondoltam ilyen szoros eredményre, semmiképpen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép ez a fotó, ezért csatlakozom SZT-hez. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
tessék az MKBnak szurkolni!!!!, külön Lapacnak is, aki visszatért 😄
(Sport1 16.00)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Csatlakozván SZT-hez én is minden jót és szépet kívánok e nevezetes napon a topic hölgytagjainak!

DUNAFERR FOREVER!!!
1. ETO-Lada: 16:15
2. Siófok-Marcali: 17,00
3. KOHÁSZ-Byasen: 18,00
<#eljen>#eljen>

Magam részérõl, Nagyon Köszönöm, a jókívánságokat!
az FTC-Dunaferr meccs meg már nem fog számítani a Dunaferrnek -remélem- így azért ott inkább a Fradi az esélyes...persze sok minden közbejöhet még.
reményhal szerintem 😄
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig most Esztiéknek drukkoltam. 😊
az elsõ meccsen is vmi hasonló volt a koreográfia, remélem nyerik a végét a csajok!