Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenni vagy nem lenni ?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Jegyeitek megvannak, már csak ide kell érnetek
on
Másnap pedig szóljon a HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
Isthy, akkor szombaton megyünk Kiskõrösre és szóljon az Ismerõs Arcok <#integet2>#integet2>
on
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon nagy szükség van 2 jól teljesítõ kapusra, ezt több példa is igazolja.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Egyetértek abban, hogy nem volt meg a szokásos tûz a csajokban, talán maguk sem bánják, hogy a Valcea kiesett..
Ami a jövõt illeti: eddig sem volt könnyû, szóval miért lenne könnyebb ezután.. De a mutatónk még mindig parádés!
Hajrá ETO!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Elképzelhetõ, hogy mi is így éreznénk egyébként hasonló helyzetben, mentalitástól függetlenül. Egy biztos. Jelenleg az ellenfél 1 góllal vezet. Norvég csapat, egyértelmüen nem adja fel. Bár szerintem akkor sem adná fel, ha fordított lenne az állás.
Az írásaikban folyamatosan Dettit emlegetik. Biztosan külön készülni fognak ellene. Akkor most innen kell elõvenni rejtett tartalékainkat. <#vigyor2>#vigyor2> Szerintem vannak. <#kacsint>#kacsint>
Én remélem, hogy ez a jó eredmény kellõ önbizalmat ad a Csapatnak a hazai meccsre, na és a jelentkezõ hibákat, hiányosságokat is sikerül orvosolni a hét végére.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nehéz lesz tovább. De itt is érvényes az örök igazság, hogy aki nyerni akar, mindenkit le kell gyõznie.
A Dunaferr vereségében, amit a norvégok nagy diadalként ünnepelnek, akár benne lehetett az a sportszerûtlen bánásmód, amit a csapattal szemben az ellenfél vezetõi tanusítottak.
Többen javasolják, hogy kapja ezt vissza a Byasen. Az ember fejében megfordul, hogy tényleg...De mégis azt szeretném, ha inkább a játékunkkal gyõznénk le õket, amire a második félidõ alapján teljesen reális esélyünk van.
Gratula a Dunaferrnek a tisztes helytállásért, a továbbjutás elérhetõ közelségben van!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Tudom, hogy nem minden a gólok száma, de maradtak a csapatban tartalékok, ha megnézem a többieket. <#wink>#wink>
Gratulálok a csapatnak! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ez nem rossz eredmény, itthon ennél többel fogunk nyerni <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Kár volt az utolsó 3 percért, így adtunk egy kis reményt a norvégoknak. De majd 1 hét múlva elvesszük azt is.
Detti, Meli és Mörci vitte a csapatot, Piga is lõtt fontos gólokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
De term. én is elégedett vagyok az eredménnyel, a csajok majdnem 100 %-ig betartották a taktikai utasításomat. <#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon kellemesen csalódtam, lehet, hogy kicsit alulértékeltem magunkat?
Hú de jó kis hétzáró hír ez.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Majd jövõ héten meg nyerünk szépen!
Ugyanúgy elbaltázták a 2. félidõ végét is, mint az elsõét...
Vili idõkérése nem nekünk segített, utána 3 perc alatt sikerült 0-3-at csinálni...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon nem szeretném, persze, ha a Gjerpen elleni meccs ismétlõdne itthon.
29 - 28 lett nemide 😞
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
a végén figyelni 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Herr hiába jó képességû kapus, nem tudja azt hozni, hogy a gyengébb vedekezésbõl, illetve az ellenfél ziccereibõl adódó kiszolgáltatottságát szinte(?) minden meccsen egy-egy bravúrral ellensúlyozza az igazán fontos pillanatokban. Szintén hiányzott még egy épkézláb lövõ - Hornyák szerintem sem az.
A lényeg, a csoportelsõség megvan, valamint én õszintén szólva jobban örülök, ha az oroszok jutnak tovább a románok helyett. Érzelmi okokból is, de én továbbra is úgy érzem, hogy az orosz stílus jobban fekszik nekünk - az más kérdés, hogy komoly játékerõt (akár szó szerint értelmezhetõ) is képviselnek.
2 perccel a vége elõtt 13-15-nél emberelõnybe kerültünk, erre 1 perc alatt kaptunk 2-t... A végén Meli még lõtt egyet. Sajnos sok hibával játszunk, ezen javítani kell, ha jó eredményt akarunk elérni.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Hornyákról nekem is megvan a véleményem, semmi keresnivalója a válogatottban, de még a környékén sem!!!
A Byasen-Dunaferr jelenleg meg 13-11 (24. perc)
Gin és Tomori nagyon hiányzott és látszott Görbén is a sérülés. Az ETO védekezése halovány volt, alig volt ütközés és mintha lassabbak lettek volna a szokottnál. Tomori hiánya meglátszott és Giné is kapuból.
Támadásban sajnos csak Mika és Görbe lõtt komolyabban kapura, ráadásul Görbe ugye sérült kézzel játszott. Tomori átlövései nagyon hiányoztak. Hornyákot mindenki láthatta, hogy milyen veszélytelen támadásban és a védekezése is halovány volt. Semmi keresnivalója a válogatottban...
Az ETO maradt csoportelsõ a Lada pedig szinte biztosan továbbjutott az elõdöntõbe.
DUNAFERR FOREVER!!!