Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csend és hullaszag 😄D
vki vkiket nagyon hülyének néz... :
lenni vagy nem lenni ?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
off

Jegyeitek megvannak, már csak ide kell érnetek

on

Másnap pedig szóljon a HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

off
Isthy, akkor szombaton megyünk Kiskõrösre és szóljon az Ismerõs Arcok <#integet2>
on
Isthy
Ha beszélsz Vilivel kérdezd majd meg légyszi, hogy még ugyanaz-e a véleménye a különbséggel kapcsolatban, így, hogy látta már a norvégokat játszani az elsõ meccsen. Meg az idõkéréssel kapcsolatban is megkérdezhetnéd.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi!! <#worship>

Nagyon nagy szükség van 2 jól teljesítõ kapusra, ezt több példa is igazolja.

Grave Digger
Paulának szerencsére nincs komoly baja. Nagy volt az ijedtség, de semmi olyan, ami gátolná a viszsavágón 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Táncos ETO
Szerintem meg várható volt, hogy nem tudunk minden fronton 100%-osak maradni, így inkább most kapjunk ki, mint késõbb.. 😉 Azt sem bánom, hogy nem a románok vették el a veretlenségünket.. 😊
Egyetértek abban, hogy nem volt meg a szokásos tûz a csajokban, talán maguk sem bánják, hogy a Valcea kiesett..
Ami a jövõt illeti: eddig sem volt könnyû, szóval miért lenne könnyebb ezután.. De a mutatónk még mindig parádés!

Hajrá ETO!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Végül is nekik a sikerélményt az adja, hogy sikerült fordítani reménytelennek tûnõ állásból. (Sokat nem értek, de erre célozhat a cikk, amit néztem, mert a számokhoz azért szerencsére nem kell tolmács. <#wink>)
Elképzelhetõ, hogy mi is így éreznénk egyébként hasonló helyzetben, mentalitástól függetlenül. Egy biztos. Jelenleg az ellenfél 1 góllal vezet. Norvég csapat, egyértelmüen nem adja fel. Bár szerintem akkor sem adná fel, ha fordított lenne az állás.
Az írásaikban folyamatosan Dettit emlegetik. Biztosan külön készülni fognak ellene. Akkor most innen kell elõvenni rejtett tartalékainkat. <#vigyor2> Szerintem vannak. <#kacsint>

Duby
Azért mekkora a különbség már. Ha ilyen eredmény született volna egy fordított felállásban, mi inkább keseregnénk, hogy kevésnek tûnik a visszavágóra, míg õk nagy diadalként értékelik.
Én remélem, hogy ez a jó eredmény kellõ önbizalmat ad a Csapatnak a hazai meccsre, na és a jelentkezõ hibákat, hiányosságokat is sikerül orvosolni a hét végére.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Az ETO vereségért kár, különösen, hogy itthon szenvedték el. Bár nem tudtam odafigyelni egészen, így benyomásaim felületesek voltak a meccs elõtt, valahol állandóan az volt az érzésem, mintha nem is akarták volna sokan ezt a gyõzelmet. Lehet, hogy ez csak egy felületes következtetés volt.
Nehéz lesz tovább. De itt is érvényes az örök igazság, hogy aki nyerni akar, mindenkit le kell gyõznie.

A Dunaferr vereségében, amit a norvégok nagy diadalként ünnepelnek, akár benne lehetett az a sportszerûtlen bánásmód, amit a csapattal szemben az ellenfél vezetõi tanusítottak.
Többen javasolják, hogy kapja ezt vissza a Byasen. Az ember fejében megfordul, hogy tényleg...De mégis azt szeretném, ha inkább a játékunkkal gyõznénk le õket, amire a második félidõ alapján teljesen reális esélyünk van.

Táncos ETO
Így van! Kemény lesz az oroszok ellen, féltem is a csapatot. A Viborg jobb lett volna talán.. De bízom a CSAPATBAN! Csak az ETO!

Gratula a Dunaferrnek a tisztes helytállásért, a továbbjutás elérhetõ közelségben van!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174

Itt több kép is van
Nem tudom, mi van Paulával, de mielõbbi gyógyulást neki!

kaloz174
Sikeresen megváltoztattam a csapat nevét.😊 (beszámoló)

kaloz174

kaloz174
Pigát 2x is sikerült beírnom. Sajnos, csak 1x számít. <#nevetes1><#szomoru1>

kaloz174
A legtöbb gólt dobták: Bernadett Orso-Ferling 8, Krisztina Sepsine Pigniczki 4, Melinda Vincze 7, Renata Mörtel 7, Krisztina Sepsine Pigniczki 4.

Tudom, hogy nem minden a gólok száma, de maradtak a csapatban tartalékok, ha megnézem a többieket. <#wink>

Szép eredmény, így mindenképpen jól zárult a hétvégi kupaforduló. Gratulálok a Kohásznak!
Isthy
Én mondtam neked is és másoknak is, hogy nem féltem a csajokat, meg fogják oldani.

Gratulálok a csapatnak! <#taps><#taps><#taps>

Ez nem rossz eredmény, itthon ennél többel fogunk nyerni <#wink><#vigyor>

Kár volt az utolsó 3 percért, így adtunk egy kis reményt a norvégoknak. De majd 1 hét múlva elvesszük azt is.

Detti, Meli és Mörci vitte a csapatot, Piga is lõtt fontos gólokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Leginkább a norvégok nagyarcúsága miatt szerettem volna, ha gyõzünk legalább 1 góllal.😊

De term. én is elégedett vagyok az eredménnyel, a csajok majdnem 100 %-ig betartották a taktikai utasításomat. <#vigyor2>

Duby
Szerintem ez egy gyönyörû eredmény, ha ez a csapat így baltázik el valamit, akkor joggal bizakodhatunk!
Nagyon kellemesen csalódtam, lehet, hogy kicsit alulértékeltem magunkat?
Hú de jó kis hétzáró hír ez.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Jó ez emberek!
Majd jövõ héten meg nyerünk szépen!
Isthy
29-28-ra nyertek a norvégok...

Ugyanúgy elbaltázták a 2. félidõ végét is, mint az elsõét...

Vili idõkérése nem nekünk segített, utána 3 perc alatt sikerült 0-3-at csinálni...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kár ezért az utolsó pár percért. Jobb lett volna nyerni, de persze a gólarány a fontos. Ez megfelelõ eredmény a továbbjutáshoz.
Nagyon nem szeretném, persze, ha a Gjerpen elleni meccs ismétlõdne itthon.

Athletic  Bilbo
hát a végét sikerült elbaltázni
29 - 28 lett nemide 😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Isthy
28-28

Ez az idõkérés nem jött jól nekünk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Athletic  Bilbo
faxa 😞)
28 - 28

Athletic  Bilbo
27 - 28 már csak
a végén figyelni 😊

Isthy
56. perc: 28-25

Mörci belejött a végére

DUNAFERR FOREVER!!!

Athletic  Bilbo
28 - 25 😊

Isthy
54. perc: 27-25 ide

Érvénytelenítették Mörtel gólját...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Valami gond volt, mert már 27 is volt, de most csak 26 a mi góljaink száma😞 Nálatok is?

Isthy
50. perc: 26-24 ide

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
45. perc: 23-23

Nekünk is sikerült leadni a 3 gólos elõnyt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerencsére Detti és Meli belejöttek és jobban folytattuk, már 20-18 ide

DUNAFERR FOREVER!!!

Jobban örültem volna, ha az ETO nem veszíti el a veretlenségét - pontosabban ha nem most, hanem szerdán tette volna ezt.

Herr hiába jó képességû kapus, nem tudja azt hozni, hogy a gyengébb vedekezésbõl, illetve az ellenfél ziccereibõl adódó kiszolgáltatottságát szinte(?) minden meccsen egy-egy bravúrral ellensúlyozza az igazán fontos pillanatokban. Szintén hiányzott még egy épkézláb lövõ - Hornyák szerintem sem az.

A lényeg, a csoportelsõség megvan, valamint én õszintén szólva jobban örülök, ha az oroszok jutnak tovább a románok helyett. Érzelmi okokból is, de én továbbra is úgy érzem, hogy az orosz stílus jobban fekszik nekünk - az más kérdés, hogy komoly játékerõt (akár szó szerint értelmezhetõ) is képviselnek.
Isthy
Nahhh, jól kezdjük a 2. félidõt, 2 technikai hiba...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sok a kapott gól is, össze kéne kapni a védekezést.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A jkv. alapján lenne hova javulni pl. Lovinak. De persze így nehéz megítélni, stat. alapján.

Isthy
17-14 a félidõben a norvégoknak.

2 perccel a vége elõtt 13-15-nél emberelõnybe kerültünk, erre 1 perc alatt kaptunk 2-t... A végén Meli még lõtt egyet. Sajnos sok hibával játszunk, ezen javítani kell, ha jó eredményt akarunk elérni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Félidõ 17-14 (Byasen-Dunaferr).

VMan
most már én is leírom a románokat. remélem nem verik szét jövõ héten az ETO játékosait...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Sajnálom a gyõriek vereségét, mert még így is sikerülhetett volna legalább az iksz. A veretlenségért kár, de inkább most, mint késõbb. A Zvezda nagyon komoly ellenfél lesz, reméljük mindenki felépül addigra.

Hornyákról nekem is megvan a véleményem, semmi keresnivalója a válogatottban, de még a környékén sem!!!

A Byasen-Dunaferr jelenleg meg 13-11 (24. perc)
Isthy
ETO-Lada 33-34 (17-18)

Gin és Tomori nagyon hiányzott és látszott Görbén is a sérülés. Az ETO védekezése halovány volt, alig volt ütközés és mintha lassabbak lettek volna a szokottnál. Tomori hiánya meglátszott és Giné is kapuból.
Támadásban sajnos csak Mika és Görbe lõtt komolyabban kapura, ráadásul Görbe ugye sérült kézzel játszott. Tomori átlövései nagyon hiányoztak. Hornyákot mindenki láthatta, hogy milyen veszélytelen támadásban és a védekezése is halovány volt. Semmi keresnivalója a válogatottban...

Az ETO maradt csoportelsõ a Lada pedig szinte biztosan továbbjutott az elõdöntõbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hajdu
Na ezek után Hornyákon kivül a válogatottakat (Görbicz, Vérten) nem küldeném Valceara! S persze Bradeanut, Spiridont , Mravikovát és Dokici-ot sem. Hornyák meg csak hajdu protekciójának köszönhetné, ha bekerülne az utazó keretbe Nimes-be. Egyszerüen elszomoritó amit müvel, mintha nemm is hús-vérbõl, hanem ronygból vagy kartonból lenne.
Isthy
37-32-re nyert a Zvezda ezzel õk az elõdöntõsek és a Viborg kiesett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
19-19 a félidõ

Ez a meccs eddig nem a védekezésrõl és a kapusokról szól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
22. perc: 15-13 a Viborgnak, most jól kihasználták a dánok az emberelõnyt, így léptek meg kettõvel

DUNAFERR FOREVER!!!