Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Majd meglátjuk, hogy egyáltalán ki ellen kell játszanunk...

A lausanne-i Sportbíróság megsemmisítette az újrajátszott ázsiai selejtezõ eredményét. Így marad az eredeti felállás, tehát Korea nem olimpiai résztvevõ. Ezzel viszont õk mennének Nimesbe és mi mehetnénk a románokhoz selejtezni. Viszont így a franciák mellé 3 ázsiai csapat kerülne... Döntés a következõ napokban várható...

Komolyan mondom, hogy ez hihetetlen, milyen cirkusz megy itt... Alig egy héttel a kvali elõtt még semmi sem tisztázott...

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jbal
Sziasztok!
Nem tudjátok mennyi lesz a beugró a magyar-románra?
Köszi!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Biztosan tudjátok ti is, de talán van, aki nem:

A HunNet Média szinte minden este ismétel valamilyen meccset.

Duby

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Angyal vagy, kösz!
Szerencsére a Csapat megteremtette a lehetõséget, hogy legközelebb eljöhess, remélem sikerül úgy intézni majd. Szurkolok Neked is. <#wink>

Megérdemlik a dícséretet. Nem a szemüveg teszi, tényleg nagy küzdõk és példaértékû a hozzáállásuk. Bár ez mindenkire igaz a Csapatnál!<#vigyor>

Gondolod, hogy nem kerestelek volna meg, ha a helyszínen nézem a meccset!? Sajnos nem voltam ott.
Duby
Ritát nem féltem, õ nem fogja feladni, küzd, mint az oroszlán, vissza fog javulni nemsokára.
A J2-rõl még Sopronyi Anett jut eszembe, régebb óta már õt is isteníteni akartam. Nem épp a manapság pályán elért világraszóló sikerei miatt (bár, ami gólt dobott passzívnál, az (is) lélektani volt vasárnap), sokkal inkább neki is a hozzáállását, mentalitását csodálom. Teljes odaadással buzdítja, bíztatja társait, tanácsot ad, segít, ahol csak tud. Nagyon szurkolok neki, hogy a most (Kriszta sérülése miatt) adódott játéklehetõséget ki tudja használni, és a pályán is hozzá tudjon tenni a csapat munkájához. Nagyon nagy csapatember, megérdemelné, hogy kijöjjön neki is a lépés.
Mint ahogy a kulcsfontosságú rangadón egyik fõszereplõvé elõrelépõ Balogh Barbi szvsz tán élete meccsét játszotta, és rajta is láthatók a fejlõdés jelei.
De nem dícsérgetek tovább, most úgyse vagyok túlzottan objektív, még tart a rózsaszín szemüveg. <#vigyor><#vigyor2>

kaloz174
Igen, én is egyetértek az értékelésetekkel. Még nincs megfelelõ önbizalma támadásban, de számottevõen javult a hozzáállása. Nagyon jó lenne, ha ez így folytatódna, mert a kritikus poszton (j2) megoldást, de minimum variációs lehetõséget jelenthetne. Sokszor már jelent is.

Erõsen elgondolkodtató még, hogy mitõl is esett vissza Rita? Mintha nem tudna teljes egészében koncentrálni. Hullámzó a teljesítménye.
Az õ esetében az is eszembe jutott, hogy talán nem megfelelõ az összhang az összjátékban. Valahogy mintha nem is kapna olyan használható labdákat, mint akkor, amikor még Boki és Ibi játszott j2-ben. Ez egy kritikus állapot, viszont talán javítható, alakítható. Bízom Viliben!

Duby
Tulajdonképpen igazad van. Régebb óta figyelem, és úgy látom, hogy nagyon fejlõdik, egyre jobban kijön neki a lépés. Védekezésben egyértelmûen alapember, kulcsfontosságú feladatokat lát el, szinte hibátlanul. Támadásban valóban nem jön még minden úgy össze, ahogy összejöhetne, de nagyon sokat haladt elõre sztem, és jó úton jár. A mentalitása, hozzáállása, koncentrációja, ugyanakkor tökéletes sztem, megfelelõ alap ahhoz, hogy nagy játékos legyen. Leginkább emiatt figyeltem fel rá pár hónapja, minden pillanatban "észnél van".

Breki33
Azt hiszem az M1-en vmelyik este

Olyan sportolókról volt szó akik akár ideiglenesen abbahagyják.

Volt még egy kosárlabdázõnõ meg azt hiszem Dvéri.
Kenyeres Fannival? hol?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Tavaly áprilisban már fürödtem a Balatonban P

Igaz bele is kerültem vele az újságba :-)
Breki33
Láttátok vmelyik nap a Fanny-val készült interjút?

Elég fura volt õt civilben látni.
Isthy
Fortuna fogta a kezünket és ezt ki kell használnunk.

Azért április 26-27-én már egész jó idõ szokott lenni Spanyolországban <#wink> 2000. áprilisának közepén, amikor a fiúknak voltunk kinn szurkolni Pamplonában, már simán belefért a póló+rövidnadrág <#vigyor><#hawaii> Viszont az odaúton Andorrában a hegyekben 2000 m magasan meg térdig érõ hóban hógolyóztunk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Gratula az újvárosi csajoknak! Sajnos a meccset nem láttam, de ezután a sorsolás után már akármi is lehet.. Hajrá!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174

Lalához -mert nem volt idõ kifejteni 😉- védekezésben remek, támadásban kevésbé -utóbbiban több önbizalom, és persze kondi. (ha lesz minõségi cseréje védekezésben, remélem mind két "oldalon" olyat nyújt, hogy...😊)

az volt!! ez a szurkolás 😄D néha csak lestek a norvégok a lelátóra, meg a táborra 😊))
nagyon jó érzés volt, h. mikor mentem a csarnokba már messzirõl lehetett hallani, h. remek hangulat van.
az h. Piga sérült lábbal -egylábon- ugrált a táborral, mindent elmond a hangulatról!
gratula!!

gratulálok a csajoknak, nagyon szép gyõzelem volt a vasárnapi!
viszont sajnos nem tudok teljesen örülni, Piga miatt 😞 azt remélem "csak" az olimpiai seljetezõ úszott el, az olimpiának a lehetõsége nem, mert r.hadt igazságtalan lenne a sors, ha azt a lehetõséget is elvenné tõle...

az Itaxo szerintem remek ellenfél -bár fizikálisan nagyon erõsnek tûntek a Corin ellen- azt hiszem minden esélyünk megvan rá, h. a döntõbe jusson a csapat. (persze ellenfelet nem lebecsülni, de 60-40 % esélyt adok magunknak, csak azért nem többet, mert idegenben van a visszavágó)

kaloz174
Tanulhatunk spanyolul. <#wink> Kicsit könnyebbnek tûnik, mint a norvég, de itthon kezdünk. Ez az egyetlen apró hiba.

játéknapok: április 19-20. és 26-27.

Ellenfelünk oldala

Most pedig jöhet a Navarra 😊 a legideálisabb ellenfél, no de nem elbízni magunkat 😊
Irány Spanyolország!!!
Duby
Asszem ezt nem lehet megunni.
Fantasztikus, csodálatos volt. Ultragyilkos tempót diktáltunk, és nagyon ott volt mindenki. Aki épp nem a pályán, az a padon tette hozzá a magáét.

Csillag! Csak nem voltál ott Te is?

Amúgy elég sokan voltunk innen, meg a fotós-mesterek is kitettek magukért, valamint a szövetségi kapitány mellett BB-t, és Nagy Ivettet is köszönthettük a lelátón.
Reméljük, az elõdöntõn is átélhetünk egy legalább ekkora élményt!

Ti is nagyok voltatok, akárcsak a Csapat!
Csak Piga sérülése ne lenne...Mielõbbi jobbulást Neki!
Isthy
Egy kép a meccs végi hangulatról a kapu mögül <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, már várom a következõ ismétlést <#wink>

Nagyon jó volt újranézni és legalább kicsit többet láttam a meccsbõl, mert tegnap a kapu mögött volt elfoglaltságom bõven <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy ilyen meccset szerintem bármikor érdemes megnézni.😊 Én újból nézném...😊
Példaértékû küzdeni tudásról tett a csapat tanúbizonyságot. Bírták fejben végig. <#taps>

menthetetlenek vagytok!-😊)
Isthy
Ugyanezt teszem én is, ki nem hagynám semmi pénzért <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ebben ugyan van igazság, de én azért szívesen megnézem ma is, hogyan nyertünk tegnap.😊 (18,30:http://hunnetmedia.hu/)

No, a kupaküzdelmek után ideje kissé koncentrálni a válogatottra is. Sajna, Hajdu keretösszeállitási problémáit felülirták a sérülések, így aztán kiváncsi vagyok a 14 névre, akik Nimes-ben ki kell harcolják a kvalifikálást.
kaloz174

kaloz174
Csodálatos vasárnap estét szereztek nekünk a csajok! <#worship> Ez a gyõzelem megint az akarat diadala volt. Nem akárkit sikerült legyõzni, végül is ellenfelünk volt a majd fél norvég válogatott. Ellenfelünk ráadásul nem okozott csalódást, mert tényleg érzõdött rajtuk a skandináv mentalitás. Ennek ellenére sikerült gyõzni, ez megnöveli a gyõzelem értékét. <#taps>
A norvég edzõ azt nyilatkozta, hogy otthon vesztették el a továbbjutásra az esélyt. Azt hiszem, ebben is van valami.

Üröm az örömben Piga sérülése. <#shakehead> Nagyszerû sportember, remélem, hogy a lehetõ leghamarabb fel tud állni belõle. Nagyon szorítok neki!

Fantasztikus volt a mai nap!!! 10 ÉVE is sikerült, itt az idõ, hogy ismét sikerüljön!!! Köszönöm!!!

Pigának jobbulást!
Isthy
GRATULÁLOK A CSAJOKNAK! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Ez igazán szép gyõzelem volt. A végjátékban sikerült megverni a norvégokat és ennek külön örülök. Azt hiszem mindenki hozzátette a magáét ehhez a csodálatos gyõzelemhez, ezért nem is emelnék ki senkit. Ez a csapat diadala volt edzõstõl mindenestõl.
Nagyon örülök annak is, hogy végre sikerült szurkolás és hangulat terén valami olyat alkotni, ami emlékeztetett a régi szép idõkre. Remélem átjött valamennyi belõle a közvetítésen is.

Pigának szinte biztos, hogy porcleválás van a térdében. Sajnos úgy fest, ki kell hagynia az olimpiai kvalit és az elõdöntõt is. Nagyon fog hiányozni... Mihamarabbi jobbulást Piga!

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kint voltál?
Duby
Hát ez elmondhatatlan volt! Sosem fogom elfelejteni ezt az estét.
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK! <#vigyor>

Breki33
Gratulálok a dunaújvárosi kézis lányok-nak

Pigának jobbulást
Breki33
köszi, már nézem :-)
a Valcea-ETO épp most kezdõdött, Viasat fél szokásos "néma film rámondással" féle közvetítésben :SS

Dunaferr-Byasen vasárnap 18.00tól HunNet-en megtekinthetõ.

Veszprém-Kolding vasránap 17.30 Sport1tv.

Breki33
Mikor lesznek posntosan a meccsek?
kaloz174
Végül is, bár úgy tûnt, meglepetés lesz, a Lada jutott a BL-elõdöntõbe.

ma Nemzeti ünnep van, holnap meg remélem a kézi ünnepe lesz Újvárosban 😄

remélem h. kellõen felpaprikázta a lányaitokat a Tadici-féle hülyeség (Görbét és Spiridont tuti 😄 ) aztán majd jól megmutatjátok miért is nem jutott tovább a Valcea. 😄

jah, hát gondolom mint Vilovski meg még sokan mások -elég sok veszprémi kölcsönjátékos volt/van szerte az országban, olyan is aki egy percet nem játszott Veszprémben- mennek õk is kölcsönbe, gondolom Füredre, aztán ha kell majd visszarendeljük õket 😄
szegediek román, mi szerb csapatot építünk :SSS

Táncos ETO
CSAK AZ ETO! <#integet2>

Húú, de nem tudom mit tippeljek a mai meccsre..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Vihar elõtti csend... Dunaferr vihar elõtti <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Az ETO-sok ma délutánra, mi meg vasárnapra lapítunk. <#vigyor>
Émmá' baromira parázok, alig várom. <#wink>

kaloz174
Ezt olvastad?

"2008. március 13. <20:51>
KÉZILABDA: Mirkoviæ és Beljanski Veszprémbe tart
A palánkai Tarket Kézilabdaklub (egykor Sintelon) két ígéretes tehetsége, a 22 éves Bojan Beljanski és a 23 éves Milan Mirkoviæ a hírek szerint júniustól az MKB Veszprém csapatát erõsítik. A magyar együttesben jelelneg öt szerb játékos (®arko ©e¹um, Marko Vujin, Ivan Lapèeviæ, Dejan Periæ, Nikola Eklemoviæ) szerepel. Figyelembe véve, hogy Vujin a nyáron Németországba igazol, a 193 centiméter magas Mirkoviæ jó megoldás lehetne a szerb válogatott pótlására. A 197 centiméter magas Beljanski, aki a beállós posztján játszik, tavaly már szerepelt a szerb felnõtt válogatottban. A hírek szerint Beljanski és Mirkoviæ néhány napon belül Veszprémbe utaznak az orvosi vizsgálatokra és a szerzõdés részleteinek megbeszélésére."