Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayer helyére kell vki 😉 ez egy szép láncolat 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
"És nagyon bánt, hogy élhetetlen vezetõk és hülye gazdasági viszonyok és szponzorok miatt elkótyavetyélik illetve elkótyavatyélték ezt a négyest."
Errõl szól ez az egész ország sajnos. <#shakehead>
De ez már OFF.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Hát én nagyon sajnálom, hogy a Fradinak volt egy négyese: Sopi, Era, Hangya, Lulu akik így együtt alkottak fantasztikus négyest, kicsit hasonlóan a Fari, Köke, Párduc korszakhoz.

Õnekik az erényük kiváló játéktudások mellett az összeszokottség egymás ismerése volt. Lásd EHF kupadöntõ visszavágója.

És nagyon bánt, hogy élhetetlen vezetõk és hülye gazdasági viszonyok és szponzorok miatt elkótyavetyélik illetve elkótyavatyélték ezt a négyest.
Azt hallottam, hogy székesfehérváriak nagyon hívják Szabó Valikát!!!
na, akkor hozzánk megint nem jön senki 😊
akiket szerettem voln már mind elkeltek 😞
bár nekem ha egyben maradunk és minden rendben lesz anyagilag, az megfelel -de ahogy hallom lesz aki elmegy/elmenne- csak balszélre kellene vki erõstésítésnek...meg egy balkezes -de az meg nincs, úgyhogy , jó ez így 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Én úgy tudom már átment...de ne vegyétek le a fejemet, ha mégsem 😄
Isthy
Ami sztem igen nagy valószínûséggel írásba is át fog menni

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ja, a szokásos hírzárlat...

DUNAFERR FOREVER!!!

de igen!!! ez csak még szóbeli megállapodás
Breki33
nemár
Telitalálat!!!!
Táncos ETO
Gondolom Loki a végállomás..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Ne reménykedj, Lulu nem marad a Fradiban...
Igen, Helga Érden játszik, NBII-ben.
Nem tudom jön e valaki a Dunaferrbe, mert mint mindig, most sem hallani errõl semmit, de majd hétvégén kérdezõsködöm 😄
Breki33
Németh Helga tényleg Érden játszik?
Breki33
Nem naív, csak reménykedõ
igen, én sajnos én is úgy hallottam h. másfelé veszi az irányt 😞

hozzánk jön vki? 😄D

kaloz174
Naív vagy. Most úgy tûnik, erre a legkisebb az esély.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
jó neki a Fradiban
kaloz174
Mert<#conf>

Breki33
Hálisten <#awink>
Én is örülnék Lulunak, de lekéstünk róla...
Breki33
nana <#fogmosas>
Annyit hozzáfûznénk, hogy így könnyû volt megnyerni a meccset, ha a fradiban kettõvel többen voltak a pályán<#mf1>
Isthy
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez!

Egyetértve az elõttem szólókkal, ebben a Loki vereségben Skala keze is benne van bõven...
Ugyanakkor a Fradi dícséretet érdemel, elsõsorban Pasi akinek elévülhetetlen érdemei vannak csapata gyõzelmében.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végül is még az volt fura, hogy Skaliczki, miután tapasztalhatta, hogy enyhén szólva nem jöttek be a cserék, nem cserélt vissza.
Benyáts viszont nagyon gyenge volt. Ellenünk, pl. sokkal jobb napot fogott ki. Ez azért érdekes, mert ezáltal nagyon egyoldalú volt a Loki támadás-vezetése. Viszont örömteli volt Gabica lövõ kedve (vagy kényszere?), a válogatott szemszögébõl nézve.
Igen, a Fradinak ma Lulu volt a lelke, Pasival. Becsültem érte õket. <#worship>Talán még Juhász Gabi volt az, aki nagyon küzdött.
A Lokiban Berni is jó volt.

gratulálok a Fradinak!

a Fradi legnagyobb elõnye Lucia Uhrakova!! hihetetlen amit Õ hozzátesz a csapathoz, nem csak a játéktudása, de az akarása,elszántsága, a rutinossága, fegyelmezettsége.
örülnék egy ilyen járékosnak 😄DDD

Kalóz egyetértek, szerintem Skala elrontotta azzal, h. Valit lecserélte, Ivettnek is ment a játék, meg Csáki sem volt rossz, nem éreztem h. indokolt a lecserélésük...

viszont már mondtam a Cornexi elleni kupadöntõjük után, h. Valit meg lehetne próbálni a válogatottban, ez a meccs csak megerõsített ebben...

és Pasi megérdemelten van ott ahol van!!! neki külön gratulálok, mert öröm õt örülni látni 😄

nekem nagyon tetszett a meccs, igaz ha a DVSC nyert volna akkor jobban örültem volna, mert így az FKCnak mostmár csak matematikai esélye maradt a 3. helyre, és ez azért kicsit bánt 😊

Breki33
behúztuk sorry
Breki33
Szép Volt Csajok <#vigyor2><#wave>

nehéz volt, de behúztik
kaloz174
Ezt a mai meccset rendesen elvesztette a Loki. Grat. a Fradinak, különösen Pasinak, de úgy gondolom, ez a meccs a Lokin múlott.

Csalódás számomra a ffi szöv.kapitány, újra csak.
(Szabó Valinak kíváncsi lennék a véleményére, miszerint "elfáradt", azért kellett lecserélni. De lecserélt másokat is, ráadásul következetes volt, nem cserélt vissza. 2 pontja bánja a Lokinak, szerintem.)
A Fradi legnagyobb erénye, szerintem, pontosan a nyugodtságuk volt. Tudták, hogy õk csak nyerhetnek ezen a meccsen.

ami miatt maradna itthon, szerintem azt nem lehet pénzzel pótolni 😊 aztán lehet én tudom rosszul ;DDDD

Isthy
Sztem nem lesz.

Amúgy én tudok olyan magyar válogatott kézilabdázóról aki bár sokat ígértek neki a románok mégsem õket választotta, ami számomra nagyon becsülendõ dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ez igaz, de van az a pénz, ami miatt esetleg Gabi a Valceát választaná. Legalábbis szerintem. De ne legyen igazam..

szerintem nem kérdés 😊
meglepõdnék ha Gabica a Valceában folytatná, és nem azért mert azt gondolom h. a kvalitásai alapján nem lenne odavaló!

Duby

Táncos ETO
Szó mi szó, nagy kockázatot nem vállaltál ezzel a kijelentéssel.. <#smile>
A kérdés már csak az, hogy melyik oldalon ült az a mentor.. <#wink>

a leendõ ott volt 😉))

ez láthatóan sikerült, pláne, hogy jó húzás volt Kökény, Konkoly és Imre bevonása a team-be. Csak Szûcs Gabinak nem volt ott a mentora. No majd meghivja neki <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>az olimpia elõtt Tadici-ot!
Duby
Én nem is igazán a játékosokra gondoltam, hanem azért az ismerkedés-szintû felkészülés, mert a kapitány és segítõi is most csöppentek bele élesben a feladataikba, a játékosok is most tapasztalták elõször, hogy mivel kihez forduljanak, most alakultak ki élesben a viszonyok. Most ismerte meg konkrétan mindenki a saját pozícióját, helyzetét.

Táncos ETO
Reméljük tényleg lesz menetelés.. 😉

háát, Lovászon és Juhászon kivül nem volt új arc a keretben, õket meg eléggé ismerik. A keret adott lényegében, ha a most kimaradókat (Piga, Tomori és valamelyik jobbátlövõ) beleszámitjuk. Mások nem is igen jöhetnek számitásba. A kérdés inkább az, hogy ki maradjon ki az olimpiai csapatból. A másik, meg hogy a Gyõr tavaszi/nyáreleji menetelésén ne sérüljön le senki a játékosai közül. Hajdunál láthatóan oldottabb a csapat hangulata, kérdés, hogy vészhelyzetben ez mire/mennyire lesz elég és hogy ilyenkor több tüzet tud e vinni beléjük.
S persze nem mindegy, hogy kivel kerülünk össze a hatosunkban s kit hoz a sors ellenfélként a nyolcban.
Breki33
Duby
Én bizakodó vagyok ezután a selejtezõtorna után. Egy ismerkedés-szintû felkészülés után, aminek felében másokra és más helyszínre készültünk, két kulcsember nélkül, stabilan sikerült kijutni. Voltak hibák, hiányosságok, de még így is nagyon erõsek vagyunk szvsz. Ha ezeket a hibákat sikerül javítani - és a széleskörû edzõi stáb ismeretében miért ne sikerülne - nagyon merész álmaink is lehetnek. Csak így tovább, mindenki végezze szorgosan a dolgát, most próbáljuk meg úgy ezt az olimpiát, hogy nem egy szövetségi kapitányi kézben összpontosul minden jogkör és felelõsség, hanem tényleg egy nagy csapatként mûködünk! <#eljen>

én elfogadom a játékvezetõk egyéni szemléletmódját, bármi legyen is az. Egy feltétellel: mindkét félre egyformán alkalmazzák azt! Akkor háborgok, amikor nem ez történik, vagy ha következetlenül/kiszámithatatlanul történik. Nos, sajnos Bukarestben sem ez történt.
senki sem vitatja, de a mûeséseit azért látni kellene a biróknak! Ha mellette vagy mögötte van valaki , eleve el akar esni és csak másodlagosan kapura is lõni. Pláne, hogy a lengyelek esetében (de tegnap számunkra sem) fujták a dánok korrektûl a hasonló helyzeteket a román kapu elõtt.
Stanca nagyon jó beálló, nagyon jól el tudja adni az ellen elkövetett faultokat, erõszakos, gyors. nekünk is szükségünk lenne egy ilyen beállóra!

no a biróknak, Bradeanu és Dinu jó játékának köszönhetõen és Stanca mûeséseinek eredményeként a románok nyertek 27-26-ra!
47 perc után egál a román-lengyel mecs! s a lengyelek még a birói ellenszélt is el kell viseljék.
megmondom õszintén -lehet egyeseknek nem fog tetszeni -de így utólag örülök, h. nem utazott Meli Bukarestbe, nem tudom mennyire tett volna jót az önbizalmának/játékának az hogy 3 napot ül a padon...

persze baromi nagy lehetõség lett volna, ahogy Juhásznak is az lett volna, ha a kapitány legalább 1 félidõt ad neki -és nekem ne mondja senki, h. nem lett volna meg a lehetõsége.

egyébként szerintem nem csak Tomori és Piga van aki bekerülhet a keretbe, én pl. Ibit sem írnám le , próbáljunk ki pár embert beállósban is, építsünk csapatot végre!!!

Isthy
Ezen én is jót mosolyogtam mikor hallottam<#vigyor> Csak az olimpián ilyen nem sûrûn várható, ezért kell az amirõl írtunk.

DUNAFERR FOREVER!!!