Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Errõl szól ez az egész ország sajnos. <#shakehead>#shakehead>
De ez már OFF.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Õnekik az erényük kiváló játéktudások mellett az összeszokottség egymás ismerése volt. Lásd EHF kupadöntõ visszavágója.
És nagyon bánt, hogy élhetetlen vezetõk és hülye gazdasági viszonyok és szponzorok miatt elkótyavetyélik illetve elkótyavatyélték ezt a négyest.
akiket szerettem voln már mind elkeltek 😞
bár nekem ha egyben maradunk és minden rendben lesz anyagilag, az megfelel -de ahogy hallom lesz aki elmegy/elmenne- csak balszélre kellene vki erõstésítésnek...meg egy balkezes -de az meg nincs, úgyhogy , jó ez így 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Igen, Helga Érden játszik, NBII-ben.
Nem tudom jön e valaki a Dunaferrbe, mert mint mindig, most sem hallani errõl semmit, de majd hétvégén kérdezõsködöm 😄
hozzánk jön vki? 😄D
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Egyetértve az elõttem szólókkal, ebben a Loki vereségben Skala keze is benne van bõven...
Ugyanakkor a Fradi dícséretet érdemel, elsõsorban Pasi akinek elévülhetetlen érdemei vannak csapata gyõzelmében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Benyáts viszont nagyon gyenge volt. Ellenünk, pl. sokkal jobb napot fogott ki. Ez azért érdekes, mert ezáltal nagyon egyoldalú volt a Loki támadás-vezetése. Viszont örömteli volt Gabica lövõ kedve (vagy kényszere?), a válogatott szemszögébõl nézve.
Igen, a Fradinak ma Lulu volt a lelke, Pasival. Becsültem érte õket. <#worship>#worship>Talán még Juhász Gabi volt az, aki nagyon küzdött.
A Lokiban Berni is jó volt.
a Fradi legnagyobb elõnye Lucia Uhrakova!! hihetetlen amit Õ hozzátesz a csapathoz, nem csak a játéktudása, de az akarása,elszántsága, a rutinossága, fegyelmezettsége.
örülnék egy ilyen járékosnak 😄DDD
Kalóz egyetértek, szerintem Skala elrontotta azzal, h. Valit lecserélte, Ivettnek is ment a játék, meg Csáki sem volt rossz, nem éreztem h. indokolt a lecserélésük...
viszont már mondtam a Cornexi elleni kupadöntõjük után, h. Valit meg lehetne próbálni a válogatottban, ez a meccs csak megerõsített ebben...
és Pasi megérdemelten van ott ahol van!!! neki külön gratulálok, mert öröm õt örülni látni 😄
nekem nagyon tetszett a meccs, igaz ha a DVSC nyert volna akkor jobban örültem volna, mert így az FKCnak mostmár csak matematikai esélye maradt a 3. helyre, és ez azért kicsit bánt 😊
Csalódás számomra a ffi szöv.kapitány, újra csak.
(Szabó Valinak kíváncsi lennék a véleményére, miszerint "elfáradt", azért kellett lecserélni. De lecserélt másokat is, ráadásul következetes volt, nem cserélt vissza. 2 pontja bánja a Lokinak, szerintem.)
A Fradi legnagyobb erénye, szerintem, pontosan a nyugodtságuk volt. Tudták, hogy õk csak nyerhetnek ezen a meccsen.
Amúgy én tudok olyan magyar válogatott kézilabdázóról aki bár sokat ígértek neki a románok mégsem õket választotta, ami számomra nagyon becsülendõ dolog.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
meglepõdnék ha Gabica a Valceában folytatná, és nem azért mert azt gondolom h. a kvalitásai alapján nem lenne odavaló!
A kérdés már csak az, hogy melyik oldalon ült az a mentor.. <#wink>#wink>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
S persze nem mindegy, hogy kivel kerülünk össze a hatosunkban s kit hoz a sors ellenfélként a nyolcban.
persze baromi nagy lehetõség lett volna, ahogy Juhásznak is az lett volna, ha a kapitány legalább 1 félidõt ad neki -és nekem ne mondja senki, h. nem lett volna meg a lehetõsége.
egyébként szerintem nem csak Tomori és Piga van aki bekerülhet a keretbe, én pl. Ibit sem írnám le , próbáljunk ki pár embert beállósban is, építsünk csapatot végre!!!