Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép nap volt a tegnap, a hazai kézilabda szempontjából. Jó meccsek, veszprémi továbbjutás...
De:
1. ha már Putics képes 7-st dobni, s Ilyés, de Charlie is rossz passzban van, miért nem õ a balátlövõ?
2. Mikor fog végre Gál ismét formába lendülni?
3. A lányoknál van 4 csapatunk,gyakorlatilag szinte cseresorok nélkül. Még az ETO esetében is igaz, mert a kapus és beállós cserén és Hornyák/Tomori váltáson kivül a többi már csak kényszermegoldás lehet. A többi csapatnak meg jórészt az elsõ sora is lyukas ha valaki kiesik belõle/formán kivül van. Ha ezen nem fognak tudni javitani a csapatok vezetõi, nemzetközi klubszinten nem igazán fogunk tudni labdába rugni.
kaloz174
Tegnap az Eto-s közönség inkább a Lokinak szurkolt. Kicsit rossz volt érezni, mennyire kevesen jöttek a Kohász-táborból.
Még akkor is, ha ez az elõdöntõ volt, ha igazából ezek a meccsek tul.képpen felkészülési meccsek. (Kár a MK nimbuszának rerombolásáért.)

Lokisták meglepõen sokan voltak. Lehet, hogy valaki szervezett Gyõrbe Debrecenbõl 1 társas utat?😊

A Fradi-tábor nem volt nagy létszámú, viszont így is jól szólt a "kórus'.😊

Remélem, ma is jó meccsek lesznek. Számomra az eredmény nem elsõdleges, ilyen feltételek mellett.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
nem errõl beszéltem
azért azt nem várhatod el a fradista lányoktól hogy ingyen játszanak hónapokig...itt csakis egy hibás van, aki ígért nekik, de nem teljesített...
szétszedésrõl szó sincs, sajnos a lányaitok kényszerhelyzetben vannak, akkora a bizonytalanság, hogy itt már semmilyen ígéret nem segít!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Gratulálok a Fradi-s lányoknak nagyot küzdöttek.

Kár szétszedni ezt a csapatot
banok
Gyõr-Dunaferr döntõ lesz a nõi kupában.
Az MKB Veszprém meg döntõs a KEK-ben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez és döntõbe jutáshoz! <#taps>

Detti vitte a hátán a csapatot, Meli és Lovi volt még jó mellette. Egyetértek Vilivel, küzdelmes meccs volt, de a játék színvonala elég halovány volt.
Holnap ennél sokkal több kell mind támadásban, mind védekezésben, ha akarunk valamit a kupadöntõben az ETO ellen.

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Veszprémnek!

Szerencsére elbírták, hogy szinte alig volt baloldala a csapatnak támadásban. Perics amikor kellett hozzátette a bravúrjait. Vujin és Gulyás játéka sokat segített a csapatnak.

A döntõben ennél azért jóval több kell a kupagyõzelemhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha esetleg valakit érdekel, hétfõn este várhatóan fél 9-tõl lehet chatelni Gabcával az oldalán.

Ma este meg HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nem kérdés 😊 ott is alszunk 😄
kaloz174
Igazatok van. Idõnként azért mégis jelezni kell, hogy ennek semmi értelme, úgy gondolom.

Isthy
nem kell foglalkozni vele, ennyi telik tõle...

DUNAFERR FOREVER!!!

a handball.hu-s illetõvel ne foglalkozz, már számtalanszor bizonyította rosszindulatát a többi csapat és szurkolói felé... a többit majd személyesen 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Miért is hiszik egy jelenleg éppen nehéz helyzetben lévõ klub szurkolói, hogy minõsíthetlen stílusukkal segítenek saját helyzetükön?Így más nem történik, csak kiállítanak 1 bizonyítványt - újra. Szomorú ez. Nem hiányzik. <#schmoll2>
Nem is olyan régen egy ország kézis szurkolótábora mozdult meg, hogy segítsen. Mostmeg egyesek fura pótcselekvésbe kezdtek. (Bûnbakkeresés, mocskolódás.) Ettõl nem lesz jobb!

Isthy
Most már hivatalos

Szeptembertõl jöhetnek a montenegrói utak<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem megyek, mert szombat este Kárpátia koncerten lesz jelenésem. Szerencsére a mi elõdöntõnket még láthatom a Sport1-en.

DUNAFERR FOREVER!!!

én igen 😊

Táncos ETO
Jön hétvégén valaki Gyõrbe?

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Nem irigylem a Fradit és szurkolóit. Sajnos, sokfelé vannak gondok az országban, a sport világában is.
Szinte nincs egyesület, ahol idõrõl idõre elõ ne jönnének a mûködést, sokszor a létet veszélyeztetõ problémák. Érthetetlen és értelmetlen az egész.<#conf><#boxer>

kaloz174
"Dániával, az oroszokkal és a franciákkal is játszunk
A magyar válogatott a Dán Kézilabda-szövetség meghívására vesz részt az októberben az aarhusi Világkupán.

GF VILÁGKUPA

MAGYARORSZÁG-Franciaország okt. 14., 14:00
Oroszország-MAGYARORSZÁG okt. 15., 14:00
Dánia-MAGYARORSZÁG okt. 16., 20:00 "

Táncos ETO
<#boxer><#mf2><#wink>

Táncos ETO
Én is remélem..

Meglepett engem is, mert tutira vettem Gyõrt... Sajnálom, hogy pont románia, de sok sikert neki és remélem jövõre hazajön.
kaloz174
Zajlik a (kézis)élet...

Hírösszefoglaló tegnapról

Most nem mindegy,hogy melyik román csapatba igazol?<#hehe>
Legalább Giur-ben marad pénz egy-két "négerre"
nem ismerjük a hátteret, így azért ennyire tényként ne húzzuk rá, hogy van az a pénz. 😉 annak látszik, de azért én kíváncsi vagyok az okokra, remélem hallok vmi róla az MKn 😊

Táncos ETO
Látjátok van az a pénz.. <#nemtudom><#rinya>

Duby
Nagy hiba.
Szerintem.
<#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Egyébként szívbõl kívánom Gabicának, aki egy nagyon szimpatikus kézis, hogy ne bánja meg ezt a döntését.
Nekünk meg azt, hogy 1 év múlva újra itthon láthassuk.😊

Isthy
Nem örülök neki. Ez nagyon nem jó döntés szerintem, van ott nélküle is átlövõ elég. Kíváncsi vagyok vajon mennyit fogja játszatni Tadici. Ugye ismerjük a játékosok fel-le rángatásos taktikáját... Nagyon nem jó ez a válogatott miatt sem...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez az õ egyéniségének megfelel. De lehet, hogy tévedek.

engem ez meglepett... 😞

Gabi a Valceahoz igazolt!

Egy esztendore a roman bajnok szolgalataba szegodik a magyar valogatott kivalosaga.

Szucs Gabriella ugy dontott, hogy egy idore mas csapatba igazol. A DVSC-Aquaticum kivalosaga a roman sztarcsapat, az Oltchim Valcea alkalmazottja lesz egyelore egy evig.

A hirt honlapunkkal Gabi csladaja kozolte ezekben a percekben.

Reszletek kesobb.

2008^04.09. 13:14

kaloz174

az elkövetkezõ hónapokban Veszprémé lesz a fõszerep kézilabdás rendezvények terén 😊
reményeim szerint kezdõdik ez egy KEKdöntõvel, majd júlis 2-4. nõi Pannon-kupa, aztán lesz "vmi" Szuperkupa, majd Kézigála -bár itt a programtól függ az örömöm-szóval asszem szép progrm elé nézünk.

bár még egy ffi és nõi MK hiányzik, és ffi Pannon-kupa, és akkor már elégedett leszek 😄DD

na és a BetonKC-nak nagy hajrá! hátha még sikerülhet az NBI!!!

Csak aztán nehogy sírás-rívás legyen a vége.
Aminek az a haszna, hogy jobb meccset fogunk látni! Azért mégsem egy Kiel/Barcelona vagy akár Celje színtû gárda ez a svájci!
kaloz174
10 gólos elõny után ez az eredmény csalódás a Veszprémtõl. Remélhetõleg levonják a tanulságot.

A nõi bajnokságban is született néhány érdekes eredmény ma:

ÚJBUDAI GOLDBERGER SE–UNIQA VASAS SC 20–27 (9–14),
TAJTAVILL-DERECSKE–FEHÉRÉP-ALCOA FKC 26–28 (17–14),
KISKUNHALAS NKSE–VÁC NKSE 32–32 (15–16).

Azért ha 7-8góllal nyert volna a Veszprém,akkor lefutott lenne a visszavágó.
Így meg belelkesítették a svájciakat.
A döntõbe jutás úgy is a második meccsen fog eldõlni. veszprémben. Az MKB meg nem fog mégegyszer ebbe a hibába esni és kijön a különbség a két csapat közt. Ezen csak ismerkedtek velük.
nem kicsit, nagyon 😄DDD

de örömteli volt, h. volt 35. jó percünk egy nyitott védekezés ellen, ami ellen általában görcsöl a csapat, sõt az is örömteli hogy nem kaptunk ki, mert Peric fantasztikus volt a kapuban "a rémálom 25 percünkben" -kivéve az uccsó gólt.

itthon azért nem hiszem, h. megengedhetik maguknak, h. 35 perc után a mez maradjon csak a pályán, mert Csaba bácsi berohan és lepofoz mindenkit 😊))

kicsit sajnálom a kiutazókat, h. elrontották az ünneplésüket -fantasztikus hangulatot teremtettek!!! gratula nekik!

az is lehet vki nagyot kaszált sportfogadáson 😉))

Ez a Veszprém jól elqrta a meccset.<#confused>
Nem semmi,hogy hazai bírókat kapott az ETO.<#hehe>
Isthy
Nicsak, most látom az EHF oldalán, hogy az ETO-Zvezda itthoni visszavágón román jv. sportásak lesznek. Ilyenkor szokott elindulni a találgatás áradat a netes berkekben, hogy vajon ez miként sikerült így? Mindenesetre kíváncsi leszek majd a ténykedésükre.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
HuBnet=HunNet (bocs! és köszi nekik!)

kaloz174
A helyszínen látva a kupameccset, én is tartottam kicsit ettõl a bajnokitól.
A Vásárhely azonban nagyon megérezte a kulcsemberek hiányát. Nem volt bennük az a tûz sem, ami a MK-találkozón.
A mi taktikánk elég egyszerû volt az elején. <#nyes> Adjuk a lasztit Lovinak, majd õ belövi.
Meg kell állapítanom, hogy a szünet nem használt a bajnokság színvonalának, ami a mi meccsünket illeti.
A lényeg számunkra, hogy újabb 2 pontot sikerült szerezni, valamint az is pozitívum, hogy mindenki játéklehetõséget kapott. Ráadásul elég gólerõs kapusaink is vannak, ma Sanelának sikerült betalálni az ellenfél kapujába.

A HuBnet közvetítése kifogástalan volt. A kommentátor is egészen kiválóan közvetített.
Érdekes viszont, hogy a helyi törzsszurkolók nem biztatták a csapatot úgy, mint a kupameccsen.

Isthy
Gratulálok a csajoknak! <#taps>

Sima volt, mint az országút. Nehezebb meccsre számítottam, szerencsére nem igazolódtak be a várakozásaim. Csak így tovább!

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

na akkor, a mai meccset simán behúzták a csajok, gratulálok!
a mai meccs pozitívumai, ami nekem külön is tetszett és mindenképpen kiemelném a csapat jó teljesítménye mellett: Tilinger jól megoldott az emberfogást, Sopronyi bátor játéka, Knezovic védései és persze "Lovász Zsuzsi Istennõnk" góljai 😄DD

fel a kupáért! 😊)))

gyakorlatilag az összes élcsapat érintve van a beállós vándorlásban, ha hinni lehet a hallottaknak ;D

ez a Dunaferre vonatkozik 😄

Fehérváron mást posztok üresednek illetve gyengülnek meg 😞