Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
azokat a cikkeket meg amiket ott olvastál, megtalálod a : Dunaújváros Online -on!
ugyanis szerencsére az író még ír 😊, csak nem kerülnek át az oldalra. 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bár nem hívtak, a hivatalos, vagy annak gondolt oldalon még 1 elõzetes sincs, azért ott leszünk a csajokkal
Nem egészen értem én ezt. Böbét kitûntették - nyilván a Szövetségben végzett munkája alapján. <#nyes>#nyes>
Az EHF-oldalon meg a régi csapatoldal szerepel, hadd lássa az egész világ, hogy a világ egyik nagy hagyományokkal rendelkezõ csapata még arra sem képes, hogy a honlapját frissítse. 😞
Mondhatnám, hogy a lényeg az, hogy ilyen szeretnivaló, nagyszerû sportemberekbõl álló csapatunk van. Tényleg nagyszerû dolog. De a csapatvezetés ehhez miért nem tesz hozzá. <#conf>#conf>
Ennek ellenére, vagy talán méginkább ezekután!
HAJRÁ CSAJOK! VELETEK LESZÜNK!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én nem táplálok nagy illúziókat a kiruccanásával kapcsolatban, bár ne legyen igazam.
Amúgy meg Siti Bea is volt Dániában, õ sem egészen eredménytelenül. Ráadásul a Cori sztem az EHF gyõzelmét nem kis részben neki köszönheti.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az a bajom,hogy az egy szem EHF-sikeren kívûl soha,sehol,semmi extrát nem mutatott a Müzli.És Szabina kartársnõ se mutatott valami hiperszuper formát.De légyen igazságod,és táltosodjék meg odakünn<#vigyor2>#vigyor2>
Egy dolog, hogy mi lett vele. (kb. az, mint az egész Cornexivel - nem baj, hogy elmegy)
Amúgy meg Helga is volt Dániában.
de vmilyen csoda okán, nem adták meg a gólukat- na akkor reméltem hogy ez egy isteni jel és feljutnak a srácok... és sikerült, mert nagyon megérdemlik. Ocskay, Ladányi, Palkovics trió meg különösen, SZÉP VOLT FIÚK!!!
on
gratulálok az MKBs srácoknak is, különösen Csárli mutatott ma remek lövõformát 😄 a gumiember 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Magyar Jégkorongválogatott szenzációs játékkal legyõzve Ukrajnát, kvalifikálta magát az A csoportba.
Gratulálok a Fiúknak, ez elmondhatatlan!!!! <#worship>#worship><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
ON
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
holnap meg a Duanferr és a Gyõr játszik a nõi európa kupákban!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ráadásul olyan csapatokba mentek,amelyek rosszabbak voltak,mint az itthoni csapatuk.
De majd elválik,bízzunk a jószerencsében.
Ellenben ha kint csak egy lesz a kézilabdázók közül, és senkit nem fog érdekelni a szépsége, hanem csak a teljesítménye, még akár vissza is találhat a kézilabdához.
és ne felejtsd el, mégcsak most töltötte be januárban a 22. !!! évét...
szerintem igazságtalanul lekicsinylik õt egyesek...
Látom már magam elõtt az õszi cikkeket,Szabina jól érzi magát,nyugodtabb,teljesen más világ,jót tett a váltás blablabla.<#hehe>#hehe>
Szvsz nem nagy veszteség,ilyen játékosból többtucat van.
A csoportok beosztása:
1. CSOPORT: Lengyelország, Svédország, Románia, Montenegró, Törökország, Grúzia
2. CSOPORT: Oroszország, Szerbia, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Olaszország, Feröer
3. CSOPORT: Izland, Norvégia, Macedónia, Észtország, Belgium, Moldova
4. CSOPORT: Horvátország, MAGYARORSZÁG, Szlovákia, Görögország, Finnország
5. CSOPORT: Németország, Szlovénia, Fehéroroszország, Izrael, Bulgária
6. CSOPORT: Franciaország, Csehország, Portugália, Lettország, Luxemburg
7. CSOPORT: Spanyolország, Ukrajna, Litvánia, Hollandia, Ciprus
Ausztria pedig ugye itt van a szomszédban, át lehet majd ruccanni néhány meccsre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mivel szombaton nem voltam kint, így pontatlanok voltak az infóim. Úgy tudtam délelõtt játszott a Dunaferr, este pedig az ETO. De most néztem utána, s látom tényleg csak 2-3 óra a különbség. De persze még mindig tartom, hogy nem ezen múlott, hanem inkább azon, amit Duby is írt.
Konkoly (nehéz elismerni), de kicsit tényleg hibás lehet abban az értelemben, hogy már egy megnyert meccsen fent hagyta a pályán legjobbjainkat. Remélem jó tanulság számára is, mert ez így a BL-be kerülhet. Sajnos.. <#sir>#sir>
Ezzel együtt persze egyetértek Kalózzal is és Dubyval is.
Tápai Szabina döntött a jövõjével kapcsolatban
Hány órával? 😊
Egyébként tény, nem ez volt a meghatározó ok. Szerintem Imbre Vili sem emelte ki külön, csak felsorolta.
Továbbra is tartom azonban azt, hogy így, ebben a formában, nem sok értelme volt a MK-döntõnek.
Eleve nem úgy álltunk hozzá, hogy most aztán legyõzzük az ETO-t. (Amivel még Vili adós magával szemben, de tuti, hogy már nem sokáig. <#wink>#wink>) Szerintem éreztük, hogy ha mindent egy lapra felteszünk egy magyar kupára Gyõrben, annak az EHF-kupa szereplés issza meg a levét, mert rá egy hétre nem fogunk tudni megint "ahogy a csövön kifér"-re felpörögni.
Így ez lett. Utólag nem bánom. Ugyanis csak vesztese van az ideji MK-nak szerintem.
Görbe sérülésével véleményem szerint a magyar csapatnak már régóta meg nem adódó közelségbe került BL-serleget cserélte az ETO a magyar kupára. Ne így legyen, és teljes szívembõl kívánom a Gyõrnek, hogy csináljon mesterhármast mostmár. De ebbõl tanulni kell a jövõre, és nem szabad egyszerre mindent akarni. Fell kell állítani a prioritást, és az mentén haladni, mert "két szék közül a pad alá" lehet a vége.
Azért ez így erõs csúsztatás.. A Dunaferrnek több, mint egy teljes napja volt a döntõre regenerálódni, míg az ETO-nak jóval kevesebb.. Kár volt ezt szóba hozni, nem a szombati mérkõzésen múlt a vasárnapi döntõ elvesztése és ez még akkor is igaz, ha pár perccel kevesebbet játszott Görbe, mint mondjuk Detti. Egy profi, jól felkészített csapatnál nem okozhat erõnléti problémát egy ilyen meccs, pláne, hogy volt idõ rápihenni..
Az utóbbi hetek híresztelései ellenére maradnak csillagok a Budapest Bank-FTC nõikézilabda-csapatánál, ugyanis a klub szerzõdést hosszabbított Szamoránsky Piroskával és Szucsánszki Zitával is.
A Knezovics, Ungureanu, Mörtel, Pigniczki, Ferling, Vincze, Laluska, Balogh, Borbás névsor azonban irtózatosan aggasztóan hangzik számomra. Kimondhatatlanul remélem, hogy ez a lista az eltelt idõvel fordított arányú ütemben konvergálni fog a nullához.
Ebben a cikkben azért vannak érdekes egyéb infók is, nem csak a kupadöntõ.
(Valamiért 2x jelenik meg, nem tudom, mi az oka.😊)
szombaton ha olyan hangulat lesz mint a Byasen ellen, akkor mindenki szárnyalni fog 😊
Hajrá csajok!!!!
Nagyon tartalékoltunk az erõvel, edzõmeccs jellege volt a dolognak, inkább nem léptünk oda, és nem ütköztünk, ezért a sok kapott gól. Szerintem benne volt a fejekben Görbe esete is, és nagyon óvatosan játszott mindenki. Így sikerült ezt a minimális energiabefektetéssel erre hozni. Ezt kellett tenni, nem volt szép, nem volt nagy játék, lényeg a kötelezõ gyõzelem, és hogy mindenki megúszta.
Az eddig kevesebb szerepet kapó Tilinger Tamara és Berta Melinda ezúttal szépen szerepelt, jó meccset csináltak, Sopinak nem jött össze.
Ami azért aggaszt, az Mörtel Reni formája. Kb a kupadöntõs lövõstatisztikát hozta megint, pedig rá - és a 6-8 góljára - nagyon nagy szükség lesz a Navarra ellen.
Dunaferr NK – Kiskunhalas NKSE 34-30 (19-17)
A jelek szerint a csapat még mindig fáradt, remélem, Imre Vili ezen még tud javítani. Piga még nem játszott, ami egyrészt jó, mert nem vállalta a felesleges kockázatot, másrészt viszont nem tudom, mennyire lesz olyan állapotban, hogy a hétvégén segíteni tudjon. Nagy szükség lenne rá, mert kevesen vagyunk, ez ma is látszott.
Az archívum viszont egyre több és érdekesebb anyagot tartalmaz, amiért én hálás vagyok.
A nap sportvideója: tömegbunyó a kézimeccsen
Sztárátlövõkkel tárgyal a Gyõr nõikézi-csapata
Debrecenben már nem kérik ki Skaliczki véleményét
Magyar kapust figyel a Krim nõkézi-csapata
Pénzügyi visszaéléssel gyanúsítják a kézisek elnökét
Zsiga Gyula: Köztudottak a problémáink
Van itt minden.
A Görbicz Anita sérült bokáját (részleges szalagszakadás) kezelõ egészségügyi stábot irányító dr. Balogh Péter, a válogatott és a Gyõri Audi csapatorvosa elmondta, az irányító lábát a fizikoterapeuták és a masszõrök lézeres, ultrahangos és mágneses kezelésekkel igyekeznek gyógyítani, s a terápia hatására Görbicz bokája a várt ütemben javul. A játékos nem utazik el Zvenyigorodba a Gyõr vasárnapi BL-elõdöntõjére."
Ebben az esetben sem õ, sem Konkoly nem voltak elég bölcsek.
Késõbb talán meggondolják. Bár az már nem hozza vissza Görbét a pályára a BL-meccsekre, sajnos. <#schmoll2>#schmoll2>
Nos, egy rosszul lépés a sima perkatten, sem nem Sopi sem nem Spiridon lába.