Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Az MTV nem közvetít

Erkölcsi aggályok náluk? Röhögnöm kell... Amúgy meg, eddig sem nagyon közvetítettek, most meg találtak röhejes indokot amivel takaródzhatnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

megkezdõdött a kivándorlás 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Kézilabda: Triffa Ágnes Szlovéniába igazolt
Immár bizonyos, Szlovéniában folytatja pályafutását a DVSC-Aquaticum nõi kézilabda-csapatának kapusa, Triffa Ágnes.

A válogatott kézilabdázónõ hároméves szerzõdést írt alá a Krim Ljubljanához, és a nyáron csatlakozik új csapatához.
Duby
Hát ezaz. <#falbav>
...többek között. <#shakehead>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

jvk meg sehol... <#wow1>

VMan
nem láttam 😞
pedig nagyot küzdöttek a Vasas-lányok, teljesen megérdemelten nyertek.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Igen, ez egyértelmû. De ezt párszor már kiveséztük, sajnos ettõl még minden marad a régiben..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Vasas-Hódmezõvásárhely 25-22

Remélem SZT kinn volt a meccsen és végre volt egy kis öröme <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt, hogy büntetéseket osztanak ilyen esetekben helyénvalónak találom. De persze arról egy szó sem esik, hogy a tisztelt MKSZ-nek is van sara abban bõven, hogy eddig fajult a helyzet. Mondjuk ezen én nem lepõdöm meg... mindössze felhívom rá a figyelmet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Helyes! Bár szerintem súlyosabb büntetést érdemeltek volna..

kaloz174
Végeredmény: 27-28

A csabaiaknak nem jött jól ez a vereség ebben a helyzetben.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Békéscsaba - DVSC félidõben: 16-15

kaloz174
Példás büntetések a botrányos MKB-Pick kupadöntõ után

Nem láttam a történteket. Ha úgy volt, ahogy a cikk alapján sejteni lehet, csak helyeselni tudom, hogy következménye lett a sportszerûtlenségnek. Sajnos azonban a következetesség nem mindig jellemzõ ilyen esetekben.

kaloz174

Táncos ETO
Köszi!!

VMan
valami vírus miatt omlott össze.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Tud valaki valamit a kezilabda.info oldalról? Megszûnt, vagy csak nálam nem mûködik?

kaloz174
Ma megnéztem a vasárnapi, spanyolok elleni meccsünk ismétlését. Kimondottan érdekelt, milyen volt TV-n keresztül.

Sajnos, így sem látszott jobbnak a védekezésünk. Lovi formán kívülisége még szembetûnõbb volt, ennél csak jobb lehet a kinti meccsen. (Remélem!) A csajok tényleg nem voltak elég frissek - tv-n át sem.

Viszont a spanyolok támadásai elég egysíkúnak tûntek. A nagy darab lövõ egybõl azzal kezdett, hogy 6! lépés után lõtte 1. gólját. Ellene nem segítettek egymásnak eléggé a csajok, pedig ekkora tömeget, ha lendületbe jön, márpedig jött, sajnos, csak úgy lehet megfogni.

Piga harcossága élõben jobban érvényesült. Mint érdekesség: Paulát még sosem hallottam ennyit beszélni.😊 Ránk, szurkolókra, mindig csak nagyon helyesen mosolyog.<#wink> (Egyébként mindkét kapusunk nagyon helyes emberke.)

A közvetítéssel nekem nem volt gondom, bár természetesen volt, amit másképp gondoltam, de nagyon hasznosnak gondoltam meghallgatni más, elfogulatlanabb véleményeket is, amikben sok megszívlelendõ volt.

Jó volt látni, hogy legalább a B-középben sokan voltunk, valamint hogy érvényesült is a szurkolás. <#eljen>
Én is csodálkoztam, hogy az ülõs helyeken nem volt telt ház. Nem lehet, hogy többen elmentek a fiúk meccsére, Szegedre? Gondolom egyébként, ha itthon játszunk a visszavágón, akkor többen jöttek volna, lásd norvég meccs.
Bár a csv. nem nagyon igyekszik propagálni a meccseket, legalábbis a neten ("régi" csapatoldal) nem ez látszik.

Lehet elemezni, lehet gyakorolni, van mibõl. Sajnos, a kinti meccset nincs nagy esélyünk látni. Remélem, legalább követni tudjuk.

A 4 gól változatlanul határesetnek látszik, lehetõségeinket tekintve. A TV-n keresztül is az jött át nekem azonban, hogy nekünk több tartalékunk van. (Sajnos, nem a minõségi játékosok számát tekintve.)

kaloz174
A Sport TV riportere azt mondta a közvetítés során, hogy szívesen közvetítenék a navarrai meccset, de nincs partnerük kint, sajnos. (Ha jól értelmeztem.)

A magam részérõl támogatnám legalább a HunNet Média kiküldését, ha már buszt nem szervezett a szakosztály a szurkolóknak. (Tudom, hiú ábránd mindez. De mégis bosszantó és szomorú, hogy nem fogjuk látni a kinti meccset, pedig egy nk.kupa elõdöntõ. <#rolleyes>)

kaloz174

Isthy
Gratulálok én is a Gyõrnek! <#taps>

Mostanra sikerült végignéznem a meccset. Kiválóan megszervezett és végrehajtott védõmunka, a Gintõl már megszokott klasszis teljesítmény jellemezte a hátsó alakzat játékát.
Támadásban elsõsorban Bradeanu parádé, a 2. félidõben már megfelelõ segítséggel a többiektõl is (Vérten, Mravikova, Tomori). Ez eredményezte ezt a nagy sikert, ami nagyon szép reményekre jogosít.
Gratulálok Konkoly Csabának is aki így felkészítette és sikeresen meccselte végig csapatával ezt az erõpróbát Görbe nélkül.
Azért senki ne képzelje, hogy ez az elõny már valamiféle biztosítékot jelent. A visszavágón is legalább így kell teljesíteni és akkor már a hazai közönség segítségével meg lehet a döntõ. Nagyon kell figyelni, mert most "megrángatták a medve bundáját" és biztos kicsit fel is bõszítették <#wink> Nagyon kemény meccs lesz a visszavágó, mindenkinek ugyanígy taktikusan, a tudása legjavát kell adni és akkor meglehet.
Szurkolok, hogy így is legyen!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, én is úgy gondolom, hogy a védekezés volt a csapat leggyengébb pontja. A jó védekezés a kapust is nagyon tudja (tudhatta volna) segíteni. Sajnos, ez nem történt meg, igazából azonban egész szezonban valahogy nem áll össze a védõmunkánk, pedig szerintem nálunk véd a bajnokság 2. legjobb kapusa.
Nem is tudom, honnan tudta így összekapni magát Paula a 2. félidõre, mindenesetre nagy szerepe volt abban, hogy végül sikerült 4 gólos elõnyre szert tenni.
A másik ember, akivel elégedettek lehettünk maradéktalanul, az Piga, akit egyszerûen élmény látni játszani, küzdeni. Megint csodálatos sportemberként ûzte hajtotta a csapatot, na és saját magát is, így, sérülésbõl frissen visszatérve.
Egyébként az egész csapat nagy küzdelemben volt - nem annyira az ellenféllel, mint inkább saját magával.
Belenézve a góllövõk listájába, azért annak mégis örülök, hogy Lala megint dobott 5 gólt, Mörci 8-at. Mi lett volna, ha még pontosan is lõnek? 😊 Talán most nem kellene aggódni a visszavágóért.

Duby
Gratulálok a Gyõrnek. Nagyon szép volt. De nagyon kemény lesz a visszavágó, jól megrángatták az alvó oroszlán bajszát. <#hehe>

A mi meccsünkön, ha azt mondom, hogy habzott a szám a bíróktól, akkor marha enyhén fogalmaztam. Még most is fortyog bennem a tehetetlen düh. Hogy a búbánatba kerülnek ezek ide egy nemzetközi kupa elõdöntõbe??? Az eddigi meccseinken nem panaszkodtunk, következetes és értelmes bírók voltak. Na de ez?
Éppen ezért nem is igazán kézilabda folyt a pályán, abban azért valamivel jobbak vagyunk, de szerencsére ebben is sikerült gyõzni, hála a szívnek. A védekezést nem igazán találtuk, nem is csoda, ha akár hatokat is léphettek a spanyolok, a szabálytalan zárás abszolút ismeretlen fogalom volt, pedig ha egy kamera mutatta vona pl. Ritát, arra a 18-as karikát kellett volna kitenni. Faltos lövések, ésatöbbi ésatöbbi.
Erre jöttek még a saját hibáink. Mindezzel együtt gyõztünk, és ez nagy szó. Ráadásul 4-gyel, ami szintén nem kevés, megõrizhetõ. Sõt, most már tudva mire készüljünk, kis elõnnyel a birtokunkban a kinti gyõzelem sem álom kategória.
Nagyon felpörgetve kell majd kint kezdeni, az elsõ negyedóra lesz a kritikus. Kemény, határozott védekezéssel meg kell akadályozni, hogy gyorsan ledolgozzák a hátrányukat, aztán egyre inkább rohanniuk kell, nem lesznek úgy, mint most, hogy többször 10-15 mp (!) eltelte után, még nem lépik át a felezõvonalat támadásban (passzív persze sehol).
A tegnapi meccsre visszatérve, Mörci feljavult, szépet játszott, Detti is összeszorította a fogát, és küzdött. Lala nekem egyre jobb, nagyon tud küzdeni, néha most gyõzött is a szív az ész felett, de mindenképpen kiemelkedõ volt. Ritát nagyon sajnáltam, mert amit õ küzdött, azzal legtöbbünket simán szállítanák a balesetire. De felõrölték szegényt. Balogh Barbi szvsz sokat segített, õ is pluszt jelentett, ahogy játszott, és el kell mondani, hogy bizony egyre jobb, és többször lehet rá számítani. Piga meg hihetetlen kategória. Nemrég ölben viszik le, most meg visszatér, mintha mi sem történt volna. Paula meg Pálingeri magasságokban.
Tulajdonképpen ugyanannyira vagyok bizakodó a visszavágók elõtt, mint az elsõ meccsek elõtt.
Hajrá Magyarok!

kaloz174
Gratulálok az ETO-nak. <#worship> A meccset nem láttam, de MSE jóvoltából a lényegrõl értesültem. Köszi!<#worship>

Táncos ETO
CSAK AZ ETOOOO!!! <#worship><#taps><#eljen>

Lassan már természetesnek számít, hogy komoly meccsre komolytalan bírókat küldenek - "tanulni". Sajnos ezzel számolni kell, amíg a jelenlegi színvonalú vezetés igazgatja e sportágat világszerte.
Isthy
Errõl két fogalmatlan lett sz*rjankóról inkább nem is írok semmit...

A bolgárok sem tûnnek túl biztatónak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

De leginkább csak ahhoz tudok, mert a játék az nagyon halovány volt. Remélem ez volt a rossz meccsünk a kupaidényben. A helyszínen látottak fényében azt mondom, hogy ez a 4 gólos elõny jó eredmény. Ahogy Bába Misivel beszéltük a meccs után, ez bizony rosszabbul is végzõdhetett volna a játék képe alapján.
Az elsõ félidõben szinte semmi védekezés és emiatt bizony halovány kapusteljesítmény. Támadásban kihagyott ziccerek, a kapufa szorgalmas tesztelése.
A 2. félidõre kicsit jobb védekezés, Paula parádé a kapuban és ezzel nyertünk tulajdonképpen. Támadásban maradtak a ziccerkihagyások és kapufák lövöldözése (én 7-et számoltam a meccsen, egy sem pattant befelé). A szélsõink sajnos komoly betlit játszottak, talán Meli valamivel jobb volt, mint Lovi és Berta. Továbbra sem ismerjük az ellenfél falának széthúzását a szélsõk bevonásával a hosszabb lefolyású támadásvezetésben. Mindent benn erõltetünk és fizikailag felõrlõdünk az ellenfél falával való birkózásban. Így nem csoda, ha sokszor fáradunk el a meccseken és nehezebben regenerálódunk a meccsek után. Most is eléggé fáradtnak tûnt a csapat.
Ennél már csak jobban játszhatunk kinn és ha ez így lesz, akkor meglesz a továbbjutás.

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

állítólag bolgár bírók lesznek kint..
igen, én is úgy gondolom hogy volt baj a bírókkal is, nagyon sok faultos lövést tovább engedtek, és a lépéshibát sem ismerték, amivel igencsak kedveztek a spanyoloknak.

én bízom a csapatban!

csak abban reménykedek még azon kivül, hogy a most betlizõk jóváteszik a mai napot, hogy olyan birókat fogunk ki, akiknek fogalmuk is van a kézilabdáról! Egy lett birónak nincs honnan s hol megtanulnia a kézilabda finomságait! Ezért néztek el egy jópár lépést, fújtak forditva belemenéseket, alkalmaztak rosszul/vagy nem alkalmaztak elõnyszabályt, stb. Pechünk volt, hogy õket kaptuk.....Lám a szlovák birók az oroszországi meccsen mennyire jobban tevékenykedtek.
gratulálok a csajoknak! nagyon nehéz meccs volt, a spanyolok fizikailag igencsak a lestrapálták az amúgy is fáradt játékosainkat, Paula a második félidõben ismét szezánciós volt, nagyban neki köszönhetõ ez a 4 gól.
Lovász Zsuzsiról, és Vincze Melirõl nem tudom elképzelni, h. mégegyszer ilyen gyenge napot fogjanak ki. Emellett Dettiben és Mörtelben is maradt még pár gól, szóval bizakodó vagyok a visszavágót illetõen.
Reméljük a védekezésünk is jobban összeáll...én pl. próbálkoztam volna egy emberfogással... (Piga is csak most tért vissza, jövõhétre még jobb lesz.)

(1 pici megjegyzés, Vilinek igaza van 8-9 játékossal küzdöttük végig a szezont, de ez elsõsorban az õ felelõssége, az hogy a többi játékosban nem bízik. Egy Sopronyi aki Debrecenben dobálta a gólokat, mára eljutott nálunk odáig hogy szinte nem is játszik, Tilinger is tudná, ha nem is huzamosabb ideig, de legalább 3-5 percig helyettesíteni Dettit, ha korábban gyakorolhatta volna ezt a szerepet! szélsõ cserénink viszont valóban nincsenek, illetve a fiatal Szádvári szinte fel sem tûnt a csapatban...)

kár hogy nem közvetítik a meccset 😞

gratula, a 4 gól sem rossz, de ha Lovászék csak a felét bedobják a ziccereiknek akkor 7-8 lehetett volna!
Dunaferr NK - Itxako Navarra 27-23 (14-14)

A mutatott játék némileg aggasztó (pláne a BL-elõdöntõhöz képest nagy a kontraszt), az eredmény kevésbé, a Kohász kiharcolhatja a továbbjutást, de van is min javítani.
ezzel a szélsõ és beállós játékkal, no meg a szellõs védekezéssel nem látom szépnek a jövõt a Dunaferr számára!
Az elõdöntõ 120 perces, most járunk felénél - és jól állunk, de sportról van szó nincsen még meg semmi. Ugyanakkor a legnagyobb elkövethetõ hiba lenne, ha nem készülnének fel ennyire komolyan a visszavágóra is.
banok
ezzel meg van a döntõ szvsz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zvezda Zvenyigorod - Gyõri Audi ETO KC 23-25 (11-10)

Gratulálok a Gyõrnek igazán fantasztikusat produkáltak, persze hibákat mindig lehet keresni és találni, de az ennél több már tökéleteshez közelített volna. Ettõl függetlenül maximalistaként úgy érzem, hogy ezzel a játékkal is benne lehetett volna még több a mérkõzésben. Bár semmiképpen nem sorolnám a legjobbak közé, de biztató, hogy Hornyák Ági az utóbbi idõben mutatottakhoz képest sokkal többet, jobbat nyújtott; Pálingertõl, Bradeanutól, Mravikovától vagy a beállóktól pedig megszokott a klasszis teljesítmény.

Ugyankkor a visszavágó szerintem még elég kemény is lehet, sokkal többet aligha nyújthat a Gyõr, és kedvezõbb játékvezetésre sem számítanék. A Valcea ellen ez az eredmény kvázi továbbjutást jelentene, egy orosz csapat ellen viszotn csak egy több, mint biztató elõjelet. A Toljattit még kevésbé írnám le, ha a Hypo is az esélyesebb, én nem lepõdnék meg azon, ha a döntõben ott lennének - mondjuk éppen a Gyõr ellenfeleként. Egyelõre tény: "igazi tétmeccset" nem bukott még ebben a szezonban a Gyõr.
és akkor mostantól csak: HAJRÁ ÚJVÁROS!!!

nem fáradtak!
gratulálok az ETOnak, elképesztõt játszottak!

na az a három gól amelyet Tomori illetve Dokici lõtt a II. félidõben pont a 2 gólos gyõzelmet jelenti! Persze, Görbe nélkül a visszavágó sem lezs izgalmak nélküli.
Gratula a lányoknak!
nagyon jó az ETO! -bevallom én a pessziomisták közé tartoztama meccs elõtt, de hála istennek nem nekem lett igazam.
Bradeanu eszméletlen, Vérten, Mravikova remek és a védekezés -meg azán Pálingerrel az élen- nagyon jó.
csak ne fáradjanak el!!!

helyettem is szurkolj, a baciknak "hála" nem tudok menni! 😞((
gyerünk csajok++++

Duby
Én csak Bajusz - vagy inkább bajusz? - esetét láttam. Nagyon elkeserítõ volt egyrészt, hogy egy országos szinten ilyen fontossággal bíró sportági eseményen ezt így reagálják a játékvezetõk, másrészt az, ahogy a kétpercre leülõ játékos ezt úgy summázta magába ahogy.
Utána kezdõdött az ETO-meccs, inkább átkapcsoltam.
Most meg irány Újváros! <#wink>

ami az ETO meccsét illeti, kár az elpuskázott helyzetekért, kapufákért, mert ezen az összecsapáson csak minimálisan szabad hibázni. Az meg, hogy az I-félidõ 10 gólját csak 3-an szerezték szegénységi bizonyitvány a beállók, Tomori és Hornyák részérõl.
hááát, nem igazán csodálkozom azon, hogy nemzetközi szinten nincsenek játékvezetõink! Amit ezek a fivérek müvelnek Szegeden az azért enyhén szólva is pofátlanság! Nem azért mert nyer a Szeged vagy kikap a Veszprém, hanem mert nem véve elejét a szándékos durvaságoknak/szinészkedésnek veszélyeztetik a játékosok testi épségét. S az MKB-nek mintha lenne egy nemzetközi kupadöntõje is!
Vagy a kupadöntõ 39 milliójában benne van a birók ára is?
Isthy
Ikast-Volgograd 37-31 (19-18)

Ez az elõny elég lesz az Ikastnak és döntõs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lada-Hypo 31-28 (17-14)

A 2. félidõ elején elment 19-15-re a Lada, de gyorsan kapcsolt a Hypo és 21-21-nél már utolérték az oroszokat. Sokáig fej-fej mellett haladtak, majd az utolsó 4 perc kezdetén meglógott a Lada 30-25-re. A vége kicsit jobban sikerült a Hyponak és így feljöttek -3-ra.
Ha a Lada a végén kicsit jobban figyel és nem kapkod, akkor 5-6 góllal is nyerhettek volna. A 2. félidõben rengeteg technikai hiba tarkította a játékot, sok volt a kapkodás. A Lada rengeteget köszönhet Szidorovának, Englert közepeset nyújtott.
A visszavágón egyértelmûen a Hypo a továbbjutás esélyese, ezt a 3 gólt sztem le fogják dolgozni. Mindenesetre Prokop "arcos" kijelentése, hogy veretlenül nyerik a BL-t, már nem jön össze.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ikast-Volgográd 19-18 a félidõben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
17-14 a félidõben a Ladának

Az elején 3-3-ig együtt haladtak a csapatok, majd lerohanásokkal meglépett a Lada 7-4-re. A Hypo ezután magára talált és kiegyenlítettek, majd 12-10-re már õk vezettek. A Lada azonban egy 5-1-es periódussal fordított 15-13-ra. A végjátékot is az oroszok nyerték 2-1-re így lett 17-14 a félidõ.

Spoi 4 gólt lõtt, a félidõ végén pihent, az elején õ tartotta a Hypot. Era kihagyott egy ziccert lerohanásból, neki nem igazán megy. A Ladából Posztnova, Mocsalina és Vinogradova dícsérhetõ, utóbbi lerohanásokból igen eredményes.
A kapusoknál Englert kezdett jobban, de a félidõ közepétõl már egyértelmûen Szidorova a jobb.

DUNAFERR FOREVER!!!