Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Természetesen én is. Biztos vagyok benne, hogy ebben az esetben nem a jobbik csapat a továbbjutó.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

annyira nem független sajnos...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Én elégnek gondoltam a 4 gólt.

Mindent figyelembe véve azonban egy csepp hiányérzetünk sem lehet. Ha valaki elénk tesz egy papírt tavaly szeptemberben, hogy (ha mindenigaz) BL-indulás a bajnokságban, magyar kupadöntõ és EHF elõdöntõ, azon nyomban valamennyien aláírtuk volna. És ez a lényeg. Elõrébb léptünk. Fejlõdünk. Azért drukkolok kegyetlenül továbbra is, hogy ez a csapat maradjon együtt, senki ne távozzon, és biztosított legyen a további mûködésünk.

Magyarosan nézve ez egy katasztrofális és fekete hétvége, azonban az a tény, hogy a nõi kézilabdában BL- és EHF-elõdöntõig jutott két csapatunk, az elég markáns érdem erre az évre.
Valószínûleg ahhoz, hogy ezen is sikerüljön tovább lépni, már az MKSZ segítsége/odafigyelése/szerepvállalása is szükséges lenne.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

nagyon szomorú vagyok, hogy nem sikerült 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Mindkét csapatunk kiesésében benne van egy tõlük független dolog.
Mégpedig az MK-döntõ megrendezése a nk. kupák kellõs közepén. Ma már látszik, ez enyhén szólva is amatõr dolog volt. <#falbav>

Ennek ellenére a Dunaferr, szerintem, nem teljesített rosszul, ha a számszerû eredményt vesszük, valamint a szezon elején bizony azt sem gondoltam volna, hogy ezzel a játékoskerettel idáig jutunk.
Más kérsdés, hogy megvolt az esély a döntõbe jutásra. Sajnos, nem sikerült.
Nagy szükség lesz a Csapat erõsítésére, mert látszik, hogy amennyiben a kezdõk formán kívül vannak, megáll a tudomány. A BL-ben meg különösen kritikus lesz ez.

Hajrá magyar kézilabda - továbbra is!

Isthy
Mi is a gyenge támadójátékunknak köszönhetõen mentünk a levesbe, akárcsak az ETO. A csajok küzdöttek, visszajöttek -10-rõl, de ez fel is õrölte az erejüket a végére. Az a kb. 20-25 perc játék kevés ezen a szinten, amit az elején 10 percig és a végén 10-15 percig nyújtott a csapat.

Azért gratulálok az eddigiekhez! <#taps>

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem pontosan nem indult jól, már a múlt héten. Ha akkor sikerül jobban nyerni, kint nem lett volna gond.

Duby
Ez egy fos hétvége. Amilyen jól indult múlthéten, olyan gyorsan vége lett. Hát ennyi volt. <#sir><#rinya>

kaloz174
Nem voltak jó érzéseim a bírókkal kapcsolatban, amikor megláttam, honnan érkeznek.
De azt hiszem, hogy nem ez a legfõbb gondunk, nem is szabadna, hanem a támadások hatástalansága. Ezen kellene javítani valahogy, remélem, Imre Vili kitalál valamit, amit a csajok meg is csinálnak majd.

Hajrá Dunaferr!!!

Isthy
9-14 a félidõ, a támadójátékunk elég haloványnak tûnik...

A két fehérorosz bíró sem áll jól a lépéshibák megítélésében, ugyanúgy, mint lett kollégáik a múlt héten... Gyerünk csajok küzdeni!

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon sajnálom a Gyõrt... nem tudom mikor lesznek legközelebb ilyen közel a BL döntõhöz és az esetleges gyõzelemhez...

A védekezés sem volt az igazi, de ez a meccs a támadójátékon ment el elsõsorban... semmi átlövõ teljesítmény és emiatt az oroszok sokkal könnyebben leszedték a bejátszásokat és szereztek sok labdát... nagyon sok volt a technikai hiba emiatt és az eladott labda... nem volt elég mozgás és komolyabb átütõerõ a támadásban... mintha lassabban mozogtak volna és az orosz védõfalat így nem állították megoldhatatlan feladat elé. Sajnos a kapufákkal sem volt szerencsénk... meg sokat lõttünk lefelé Szankonak, aki ott jól védett... pedig Konkoly is mondta, hogy felfelé lõjenek... sajnos a lázasan védõ Gin mellé nem igazán tudtak felnõni a többiek... Sipilova és Poltorackaja kettõsével nem tudtunk mit kezdeni, nagyon sok gólt kaptunk beállóból...

Sajnos megint az elõdöntõ lett a végállomás, de talán jövõre... Az eddigiekhez azért gratulálok a Gyõrnek! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

így van, HAJRÁ DUNAFERR!!!

kaloz174
Most viszont:

HAJRÁ DUNAFERR!! MINDENT BELE!!!

kaloz174
Nagy kár ezért a meccsért. Sajnálom, hogy így történt. Mintha a gyõri csapat formaidõztítése nem lett volna tökéletes.
Konkoly Csabának le kell vonnia a tanulságokat, a jövõre nézve. Ez volt az elsõ éve mélyvízben, jövõre biztosan jobban fog sikerülni.

<#sir><#sir><#sir><#sir><#rinya><#rinya>

Kár érte. Sajnos bekövetkezett amitõl tartottam, az oroszok jobban felszívták magukat mára, és a jó védekezésük mellé ezúttal nekik si volt egy "Pálingerük" - így pedig senki nem tudott a Gyõrnél támadásban nyerõ emberré válni. Abszolút megérdemelten jutottak tovább az oroszok, és õszintén szólva úgy érzem, hogy inkább rajtuk múlott ez a párharc, s nem a mieinken.
sajnos a második félidõben is ugyanazok a hibák! Rossz passzok, kapufa ziccerbe,mindent alól lõnek a lent kitünõ orosz kapusnak, rossz Tomori/Spiridon. Ha nincs Pálinger óriási lett volna a zakó!
Ergo, elkerültük a Hypo-t!-😞(((
no eddig gyengén muztsikálnak a gyõriek! Remélhetõleg a szünetben felébrednek majd....
kaloz174
Kéziscsapat=Kézicsapat 😊

kaloz174
Köszi a lehetõséget. Kéziscsapat is van? <#wink>

kaloz174
Ha esetleg valakit érdekel, itt az írás is hozzá:

NB I/B

kaloz174
Mindjárt kézi, de addig nézzünk egy kis teniszt... <#wink>

Hoztam nektek 1 képet:

Volt Kohászosok - egymást ellen. <#smile>

ipolyszogise.atw.hu nézzétek meg 😄 köszi😄

köszi!
Isthy
Itt mindent megtudsz a Duneferr meccsével kapcsolatban.

Eseménydús délutánunk és esténk lesz.

HAJRÁ KOHÁSZ! HAJRÁ ETO!

DUNAFERR FOREVER!!!

Nos, nem voltam elragadtatva a két csapattól! Tóth az elsõ félidõben nagyon jó volt, a másodikban vagy elfáradt, vagy valami más volt (ld. a hetesek elrontását is)s ha nincs a koreai csaj (aki a hátára vette a csapatot), akár ki is eshettek volna!
Era a védekezésben jó volt, a szélen használható labdát talán egyet sem kapott, ellentámadás/lerohanás meg alig volt.S az sem az õ oldalán. Nascimentoval ellentétben nem vállalkozott kétes helyzetek befejezésére. Ott több is bejött, õ meg nem vállalta fel.
Egy szó mint száz, a Lada ismert, õk ennél jobban nem tudnak játszani. Gyõrben akkor elég volt ennyi, Bécsben már nem.
A Hypo számomra egy rejtély, s a játékuk sem igazán megkapó. Eredményesek, mert jól ötvözik az internacionalista gárda összetevõinek jó oldalait, de nem játszanak igazán szép kézilabdát.Szerintem. Kiváncsi lennék egy jó ETO-val mit tudnának kezdeni!-😊)))
Ui. fogunk e tudni valamit a Dunaferr eredményérõl?
Isthy
Volt szerencsém élõben végignézni az ES2-n a Hypo döntõbe jutását.

Gratulálok Timinek a játékához, Era viszont nagyon halovány volt.

A 2 lengyel jv. azt hozta amit várhattunk tõlük, fõleg az elsõ félidõben. A másodikban már kicsit következetesebben fújtak. A Lada sok technikai hibát vétett és kapkodott amikor lett volna lehetõsége szorosabbá tenni a dolgot. Ilyen játékkal igazából nem volt esélyük ebben a "helyzetben". Az 1. félidõ megalapozta a továbbjutást a Hyponak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ez egy arcátlan csalás, ami a hypo-Ladán megy. <#boxer><#violent>
Lehet lelkiekben készülni erre, ha holnap bejutunk a döntõbe.

sem kapnak több szerepet....
a szegediek elérték a fõcélt: nyertek egy kupát, a bajnokságra tudják, hogy kevés az esélyük. Ez az MKB nem a tavalyi otthon... Feltehetõen Szegeden sem próbálnak meg erõt fittogtatnia a szegediek a következõ meccsen. No meg remélhetõleg a Kékes testvérek sem többé szerepet ilyen meccsen.
igen, mert végre a kézilabda dominált 😊 kár hogy nem lett 10en felüli külünbség a két csapat között, de így is elégedett vagyok 😄
fõleg hogy Tatai megcsillantott vmit a tehetségébõl ismét, illetve Sesum is!
Vujin pedig felnõtt Lajos keze alatt 😄 de mivel elõszerzõdése van, így ha jövõre nem is, de azután -állítólag- mindenképpen megy.
remélem a KEKdöntõben is hasonló formát mutat Marko!

szép volt fiúk!!!!

kaloz174
Remélem, Mse elégedett a mai meccsel. <#wink> Ma a Veszprém nem szórakozta el.

Enis remenykedtem valami taliba.
Isthy
Hát nem, de ez van. Ikastba mentünk volna a döntõre akár még kocsival is, Volgográdba szinte ki van zárva... Ugye a vízum Oroszországba igencsak gázos dolog...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem sokan nem erre számítottak. Én sem, be kell vallanom.

Isthy
38-28-ra nyert a Volgograd és döntõs!

Az Ikast védekezése és kapusteljesítménye szörnyû lehetett, 38 kapott gól...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
46. perc: 29-21

Kérdés, hogy bírja-e végig a Dinamo...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
40. perc: 27-17 a Volgogradnak

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
21-12 a félidõben a Volgogradnak. Tényleg fel kell ébrednie az Ikastnak, ha döntõsök akarnak lenni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem mondhatni, hogy Volgográdban bekezdett az Ikast...

25. perc: 17-10 a hazaiaknak (végig õk vezettek, 8-3, 15-9)

A 2. félidõre bele kell húzni az Ikastnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Semmi értelme kockáztatni szerintem sem. Nincs is rá szükség!
Gyõrben mintha türelmetlenül állnának ezekhez a dolgokhoz. Pedig ott nem rövid a kispad.
Görbének teljes gyógyulást!

(2 hete láttam a komplett gyõri ifit. Sajnos, már szinte mindegyikük viseli valamilyen sérülés nyomait.)

kaloz174
Egyetértek a helyzetértékelésével.
Bízom a csapatban annak alapján, amit ebben a szezonban mutattak küzdenitudásból, csapatmunkából.

Gyerünk Csapat, hajrá csajok!!!<#felkialtas>

kaloz174
A Kékes tesók a tavalyi bajnoki döntõt (Fradi-ETO) sem tudták kezükben tartani igazán.
Sporik terén nem vagyunk sehol...Sem akkor, ha honfitársaink vezetnek, sem akkor, ha nekünk vezetnek akár itthon is. (Lásd: Dunaferr EHF-kupa meccse!) Sajnos, akkor járunk jobban, ha eleve erre készülünk.

no de Kékesiék miért nem lettek megbüntetve???? Hiszen az õ kezükben volt a döntés joga s pont az õ felemás/két mércéjû biráskodásuk miatt érezhették úgy a szegediek, hogy most mindent szabad!
Ha a legelején kimélet nélkül megtorolnak minden durva belemenést/szinészkedést nem az lett volna a vége, ami. A Szeged valószinüleg úgy is gyõzött volna, mert jobban akarták a gyõzelmet, de nem ez lett volna az ára!
Isthy
Görbe inkább gyógyuljon meg teljesen, remélem nem kockáztatnak az illetékesek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Imre Vili elõzetese

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Görbicz edzett, a hétvégén talán játszhat
MTI
| 2008. 04. 24., 13:50 | Frissítve: 20 órája
A másfél hete súlyos sérülést szenvedett Görbicz Anita a vártnál jóval korábban, már csütörtökön részt vett csapata, a Gyõri Audi-ETO KC nõi kézilabdacsapatának edzésén.
"Nagyon jólesett a mozgás, igaz, utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni. Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján" - mondta a tréning után a 2005-ben a világ legjobbjának is megválasztott válogatott irányító.

"Szörnyû volt tévén keresztül nézni a Zvenyigorod elleni elsõ meccset. Persze a csapat játékát élveztem, mert nagyszerûek voltak a lányok, de az igazi az lesz, ha én is pályára léphetek. Nem emlékszem, hogy valaha is kihagytam volna ilyen téttel bíró meccset."

Görbicz a Magyar Kupa döntõjében szenvedett teljes, illetve részleges boka-szalagszakadást és tíz nappal ezelõtt fekvõgipszet kapott. Az orvosok akkor három-öt hetet jósoltak a felépülésére. Õ ennek ellenére a - rehabilitációs kezelések mellett - próbaképpen már beszállt csapata edzésébe.

A gyõriek vasárnap 16:15 órakor játszanak a Bajnokok Ligája elõdöntõjében az orosz Zvezda Zvenyigoroddal. Az elsõ mérkõzésen, idegenben 25-23-ra gyõzött a magyar csapat.
"Szerintem meg jelen esetben tök mindegy, hogy az mtv egyáltalán közvetíteni akarta vagy sem. Nem errõl szól a történet.

A sportágnak lételeme a nyilvánosság, nem az angol focibajnokságról beszélünk, ahol az a kérdés, hogy a rengeteg jelentkezõ közül ki ad többet a közvetítési jogokért. Ha az mtv deklarálja, hogy kiszáll, az annyit jelent, hogy gyakorlatilag a sport tv maradt mint egyedüli alternatíva a maga tizedannyi nézõjével. Ez pedig gáz.

Kiadtak egy közleményt, ami megjelenik minden újságban, és negatív színben tünteti fel a sportágat. Ez megint csak gáz.

Egyébként pedig valahol megértem az mtv döntését. Én meccs közben többször gondoltam rá, hogy kikapcsolom, mert nem tudtam jó érzéssel nézni a meccset. Nem K1-et akartam nézni vasárnap délután, hanem kézilabdát. Valószínûleg voltak még így pár tízezren, fõleg a semleges nézõk.

Ez az mtv közlemény egy qrva nagy pofon, függetlenül attól, hogy jogosan vagy túlreagálás nyomán kapta a két csapat (és így a sportág férfi szakága). A nagy pofon néha nem árt, hogy észhez térítsen embereket. Az igazán szomorú az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy szegedi oldalon az igazán kemény csávó tulajdonost észheztéríti-e, vagy továbbra is úgy gondolja, hogy saját maga hozza a szabályokat, és pénzzel minden elintézhetõ..."

ez egy vélemény a kézi.com fórumról -remélem nem haragszik zizu hogy bemásoltam ide- tökéletesen kifejezi, amit gondolok errõl a közleményrõl.

és még annyi, hokiban, fociban, vizilabdában nem koncepció ebben a szellemben lejátszott meccs - vizilabdás szerbek kivételével- sõt nem tendencia az ilyenfajta csata...úgyhogy szerintem nem összehasonlítható.
amúgy én is drukkolok a szegedieknek, ezután is fogok nk-i kupákban, max. nem szeretek pár játékost. (mondjuk az "marhára" nem tetszik, h. nem magyarul van a csatakiáltásuk...)
😊

ez igaz, de az MTV ne játsza meg a prüdd vénkisaszonyt sem! Egri kinek az alkalmazottja? A mai kézilabda nem a kisaszonyok labdázása, már a nõknél sem. Ha nagy a tét elszabadulhatnak az indulatok, de ez történi a focinál, hokinál, vizipolónál, de a kosárlabdánál is. Nem emlékszem, hogy emiatt elmaradt volna valamilyen betervezett közvetités! A riporterek kötelessége ezt a nézõk felé elfogulatlanul lereagálni. Jómagam inkább MKB szurkoló lennék ( ha éppen a szegeddel játszanak, egyébként mindkettõnek drukkolok), de Egri megint kiverte nálam is a biztositékot (ahogy más kézilabda közvetitéseinél is, képtelen elfogulatlan maradni). Az MTV elõbb a saját háza táján tegyen rendet. Már elõre tör a frász az olimpiai közvetitéseitõl!
azért van benne vmi, h. az ilyen meccsek nem népszerûsítik a sportágat...