Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindent figyelembe véve azonban egy csepp hiányérzetünk sem lehet. Ha valaki elénk tesz egy papírt tavaly szeptemberben, hogy (ha mindenigaz) BL-indulás a bajnokságban, magyar kupadöntõ és EHF elõdöntõ, azon nyomban valamennyien aláírtuk volna. És ez a lényeg. Elõrébb léptünk. Fejlõdünk. Azért drukkolok kegyetlenül továbbra is, hogy ez a csapat maradjon együtt, senki ne távozzon, és biztosított legyen a további mûködésünk.
Magyarosan nézve ez egy katasztrofális és fekete hétvége, azonban az a tény, hogy a nõi kézilabdában BL- és EHF-elõdöntõig jutott két csapatunk, az elég markáns érdem erre az évre.
Valószínûleg ahhoz, hogy ezen is sikerüljön tovább lépni, már az MKSZ segítsége/odafigyelése/szerepvállalása is szükséges lenne.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mégpedig az MK-döntõ megrendezése a nk. kupák kellõs közepén. Ma már látszik, ez enyhén szólva is amatõr dolog volt. <#falbav>#falbav>
Ennek ellenére a Dunaferr, szerintem, nem teljesített rosszul, ha a számszerû eredményt vesszük, valamint a szezon elején bizony azt sem gondoltam volna, hogy ezzel a játékoskerettel idáig jutunk.
Más kérsdés, hogy megvolt az esély a döntõbe jutásra. Sajnos, nem sikerült.
Nagy szükség lesz a Csapat erõsítésére, mert látszik, hogy amennyiben a kezdõk formán kívül vannak, megáll a tudomány. A BL-ben meg különösen kritikus lesz ez.
Hajrá magyar kézilabda - továbbra is!
Azért gratulálok az eddigiekhez! <#taps>#taps>
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
De azt hiszem, hogy nem ez a legfõbb gondunk, nem is szabadna, hanem a támadások hatástalansága. Ezen kellene javítani valahogy, remélem, Imre Vili kitalál valamit, amit a csajok meg is csinálnak majd.
Hajrá Dunaferr!!!
A két fehérorosz bíró sem áll jól a lépéshibák megítélésében, ugyanúgy, mint lett kollégáik a múlt héten... Gyerünk csajok küzdeni!
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
A védekezés sem volt az igazi, de ez a meccs a támadójátékon ment el elsõsorban... semmi átlövõ teljesítmény és emiatt az oroszok sokkal könnyebben leszedték a bejátszásokat és szereztek sok labdát... nagyon sok volt a technikai hiba emiatt és az eladott labda... nem volt elég mozgás és komolyabb átütõerõ a támadásban... mintha lassabban mozogtak volna és az orosz védõfalat így nem állították megoldhatatlan feladat elé. Sajnos a kapufákkal sem volt szerencsénk... meg sokat lõttünk lefelé Szankonak, aki ott jól védett... pedig Konkoly is mondta, hogy felfelé lõjenek... sajnos a lázasan védõ Gin mellé nem igazán tudtak felnõni a többiek... Sipilova és Poltorackaja kettõsével nem tudtunk mit kezdeni, nagyon sok gólt kaptunk beállóból...
Sajnos megint az elõdöntõ lett a végállomás, de talán jövõre... Az eddigiekhez azért gratulálok a Gyõrnek! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ DUNAFERR!! MINDENT BELE!!!
Konkoly Csabának le kell vonnia a tanulságokat, a jövõre nézve. Ez volt az elsõ éve mélyvízben, jövõre biztosan jobban fog sikerülni.
Ergo, elkerültük a Hypo-t!-😞(((
Hoztam nektek 1 képet:
Volt Kohászosok - egymást ellen. <#smile>#smile>
Eseménydús délutánunk és esténk lesz.
HAJRÁ KOHÁSZ! HAJRÁ ETO!
DUNAFERR FOREVER!!!
Era a védekezésben jó volt, a szélen használható labdát talán egyet sem kapott, ellentámadás/lerohanás meg alig volt.S az sem az õ oldalán. Nascimentoval ellentétben nem vállalkozott kétes helyzetek befejezésére. Ott több is bejött, õ meg nem vállalta fel.
Egy szó mint száz, a Lada ismert, õk ennél jobban nem tudnak játszani. Gyõrben akkor elég volt ennyi, Bécsben már nem.
A Hypo számomra egy rejtély, s a játékuk sem igazán megkapó. Eredményesek, mert jól ötvözik az internacionalista gárda összetevõinek jó oldalait, de nem játszanak igazán szép kézilabdát.Szerintem. Kiváncsi lennék egy jó ETO-val mit tudnának kezdeni!-😊)))
Ui. fogunk e tudni valamit a Dunaferr eredményérõl?
Gratulálok Timinek a játékához, Era viszont nagyon halovány volt.
A 2 lengyel jv. azt hozta amit várhattunk tõlük, fõleg az elsõ félidõben. A másodikban már kicsit következetesebben fújtak. A Lada sok technikai hibát vétett és kapkodott amikor lett volna lehetõsége szorosabbá tenni a dolgot. Ilyen játékkal igazából nem volt esélyük ebben a "helyzetben". Az 1. félidõ megalapozta a továbbjutást a Hyponak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet lelkiekben készülni erre, ha holnap bejutunk a döntõbe.
fõleg hogy Tatai megcsillantott vmit a tehetségébõl ismét, illetve Sesum is!
Vujin pedig felnõtt Lajos keze alatt 😄 de mivel elõszerzõdése van, így ha jövõre nem is, de azután -állítólag- mindenképpen megy.
remélem a KEKdöntõben is hasonló formát mutat Marko!
szép volt fiúk!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Ikast védekezése és kapusteljesítménye szörnyû lehetett, 38 kapott gól...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
25. perc: 17-10 a hazaiaknak (végig õk vezettek, 8-3, 15-9)
A 2. félidõre bele kell húzni az Ikastnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõrben mintha türelmetlenül állnának ezekhez a dolgokhoz. Pedig ott nem rövid a kispad.
Görbének teljes gyógyulást!
(2 hete láttam a komplett gyõri ifit. Sajnos, már szinte mindegyikük viseli valamilyen sérülés nyomait.)
Bízom a csapatban annak alapján, amit ebben a szezonban mutattak küzdenitudásból, csapatmunkából.
Gyerünk Csapat, hajrá csajok!!!<#felkialtas>#felkialtas>
Sporik terén nem vagyunk sehol...Sem akkor, ha honfitársaink vezetnek, sem akkor, ha nekünk vezetnek akár itthon is. (Lásd: Dunaferr EHF-kupa meccse!) Sajnos, akkor járunk jobban, ha eleve erre készülünk.
Ha a legelején kimélet nélkül megtorolnak minden durva belemenést/szinészkedést nem az lett volna a vége, ami. A Szeged valószinüleg úgy is gyõzött volna, mert jobban akarták a gyõzelmet, de nem ez lett volna az ára!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MTI
| 2008. 04. 24., 13:50 | Frissítve: 20 órája
A másfél hete súlyos sérülést szenvedett Görbicz Anita a vártnál jóval korábban, már csütörtökön részt vett csapata, a Gyõri Audi-ETO KC nõi kézilabdacsapatának edzésén.
"Nagyon jólesett a mozgás, igaz, utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni. Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján" - mondta a tréning után a 2005-ben a világ legjobbjának is megválasztott válogatott irányító.
"Szörnyû volt tévén keresztül nézni a Zvenyigorod elleni elsõ meccset. Persze a csapat játékát élveztem, mert nagyszerûek voltak a lányok, de az igazi az lesz, ha én is pályára léphetek. Nem emlékszem, hogy valaha is kihagytam volna ilyen téttel bíró meccset."
Görbicz a Magyar Kupa döntõjében szenvedett teljes, illetve részleges boka-szalagszakadást és tíz nappal ezelõtt fekvõgipszet kapott. Az orvosok akkor három-öt hetet jósoltak a felépülésére. Õ ennek ellenére a - rehabilitációs kezelések mellett - próbaképpen már beszállt csapata edzésébe.
A gyõriek vasárnap 16:15 órakor játszanak a Bajnokok Ligája elõdöntõjében az orosz Zvezda Zvenyigoroddal. Az elsõ mérkõzésen, idegenben 25-23-ra gyõzött a magyar csapat.
A sportágnak lételeme a nyilvánosság, nem az angol focibajnokságról beszélünk, ahol az a kérdés, hogy a rengeteg jelentkezõ közül ki ad többet a közvetítési jogokért. Ha az mtv deklarálja, hogy kiszáll, az annyit jelent, hogy gyakorlatilag a sport tv maradt mint egyedüli alternatíva a maga tizedannyi nézõjével. Ez pedig gáz.
Kiadtak egy közleményt, ami megjelenik minden újságban, és negatív színben tünteti fel a sportágat. Ez megint csak gáz.
Egyébként pedig valahol megértem az mtv döntését. Én meccs közben többször gondoltam rá, hogy kikapcsolom, mert nem tudtam jó érzéssel nézni a meccset. Nem K1-et akartam nézni vasárnap délután, hanem kézilabdát. Valószínûleg voltak még így pár tízezren, fõleg a semleges nézõk.
Ez az mtv közlemény egy qrva nagy pofon, függetlenül attól, hogy jogosan vagy túlreagálás nyomán kapta a két csapat (és így a sportág férfi szakága). A nagy pofon néha nem árt, hogy észhez térítsen embereket. Az igazán szomorú az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy szegedi oldalon az igazán kemény csávó tulajdonost észheztéríti-e, vagy továbbra is úgy gondolja, hogy saját maga hozza a szabályokat, és pénzzel minden elintézhetõ..."
ez egy vélemény a kézi.com fórumról -remélem nem haragszik zizu hogy bemásoltam ide- tökéletesen kifejezi, amit gondolok errõl a közleményrõl.
és még annyi, hokiban, fociban, vizilabdában nem koncepció ebben a szellemben lejátszott meccs - vizilabdás szerbek kivételével- sõt nem tendencia az ilyenfajta csata...úgyhogy szerintem nem összehasonlítható.
amúgy én is drukkolok a szegedieknek, ezután is fogok nk-i kupákban, max. nem szeretek pár játékost. (mondjuk az "marhára" nem tetszik, h. nem magyarul van a csatakiáltásuk...)
😊