Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A Loki majdnem elszórakozta a 8 gólos elõnyét, de végül behúzták a meccset. Azt hiszem ezzel a Cori számára a bronzérem lehetõsége elúszott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm neked is! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

no egy gyengécske debreceni mérközés mára.....ha Trifával és Szûccsel, illetve Tápaival is ennyire képesek, milyen lesz jövõre nélkülük???
mindegy is...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát ha F.Robika volt, akkor az elég délibábos lehetett!-😊))
hát azért elég szakembernek tûnt aki nyilatkozott róla 😊
"Egyszerüen a gyártók (akár a szuperdreszt gyártó Speedeo a FINA-é)az illetõ sportág fõszponzorai közé tartoznak! Így aztán kussol a NOB és a WADA is."

pont ezért nincs a listán 😄 jól mondod 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ui.2. persze, ha egyáltalkán kiakarnák mutatni....s fõleg ha nem pont õk gyártják valamelyik nagy USA-beli laborukban! Az EPO-t gyártók nem tejeltek, lám ki is lettek ûzve a paradicsomból hetedizigleg (Ulrich, M. Jones és a többiek példázzák...).A hazai illetékesek és T. Ágnesék cége meg itthon falaznak az "új" csodaszereknek... Nem kimutatható...hahaha...
Ui. a doppinglistára egy szer csak akkor kerülhet fel, ha megbizhatóan kimutaható vérbõl/vizeletbõl. Érdekes, hogy a WADA sehogysem akar áttérni a nyálból való kimutatásra (minden ami vérbõl vagy vizeletbõl kimutatható, azt nyálból is lehetséges!) vaj miért?????
én ugy tudom, hogy nem mutatható ki! Rablómese, hogy egy teljesitményfokozó ne lenne a doppinglistán! Fõleg akkor amikor egy sor hülésre/asztmára/bõrgyulladásra, stb. szolgáló gyógyszer alapanyagai is rajta vannak! Izomnövelõnek izomnövelõ, csak éppen keringési baleseteket okozhat a szedése! Szakmámba vág a dolog, tudom.
Egyszerüen a gyártók (akár a szuperdreszt gyártó Speedeo a FINA-é)az illetõ sportág fõszponzorai közé tartoznak! Így aztán kussol a NOB és a WADA is. S hogy legyen kimutatható "zsákmány" is, arra ott vannak a kishalak és a pancserek! Sajnos, minket is nanak tekintenek! (ld. Athén). Az amcsik, meg a kinaiak , stb. meg röhögnek a markukba....
amit pl a francia szed -az a Bernard gyerek, vagy mi a neve-, az kimutatható, sõt mindenki tudja a nevét is, de nincs a dopping listán 😄 tehát nem dopping 😊))
bárki szedheti, vmi 2 milla egy kezelés , asszem 3 vagy 4 kell hogy hatásos legyen. (izomnövelõ szer, de ellentétben a "konditermi izommal", ez nem kötött izomzatot hoz létre, vagy vmi ilyesmi 😊 a mútlkor a TF egyik guruja mesélt errõl a sporttvn)

zajlik az élet! A mai Blikk 13 magyar olimpikont gyanusit a dopping ellenõrzés elkerülésének vétkével! Köztük egy kézilabdást is (aki értelemszerüen csak lány lehet)vivás/úszás/tenisz (csak egy van Szávay!)és kajak-kenu sportágakból. Már csak ez hiányozna!
Mellesleg, a magánvéleményem, hogy a WADA-nak s magyar klónjának semmiféle erkölcsi alapja/felhatalmazása sincs bárkit doppingal gyanusitani amig bár tudják, hogy megjelent nyugaton egy új izomfejlesztõ, de nem tudják kimutatni! (Ld. úszó EB és rövidpályás Vb világcsúcsesõit)! Megint az "amit szabad Jupiternek...." esete....
Fradi, + béke poraira, ámen....
kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Tökéletesen megfogalmazott írás. Minden egyes szóval egyetértek, abszolút ez az én véleményem is.
...s sztem ez az egészséges álláspont az idény végén a Dunaferrel kapcsolatban.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Isten éltesse az Egésségedet'!
... vagy mi. <#wink>

A fanyalgás nemzeti szokássá vált. Ld. Madár szombati mérkõzését! Tegnap este megnéztem a sokat dicsért "nagyokat" (akik azért nem mernek kiállni Erdei ellen, viszont az édeklõdés hiányára hivatkoznak!), a Hopkins-Calzaghe meccset! 12 menet antibox: lökdösõdés, mélyrehajlások, hátatforditások, fejelések, összekapaszkodások egyvelege. Még kocsmai verekedésnek is rossz! A meccs végén az arcukon nyoma sem volt ütéseknek (egy kis seb kivételével Calzaghe orrán, mig a Madár meccsén mindkét szereplõn jól látszottak az ütésnyomok), csak a nagy csindaratta! S utána azt irta minden hazai médium, hogy Erdei unalmasan boxolt! Ugyanaz, mintha valakinek az igazi kézilabdát az idei szegedi kupadöntõ szinvonala jelentené! Az izlésferdités kultusza virágzik!
na ja, nemcsak a csapat körüli szükebb körrõl van szó, hanem a médiáról és a kézilabda iránt általában érdeklõdõkrõl! A közeliek nemcsak fanatikusok, hanem mazochisták is!-😊)) Legjobb példa a Fradi focidrukkerei!
Imre V. jó uton jár (ahogy Konkoly is), de nem fog felérni vele a csúcsra, ha a csapatot nem erõsitik fel. Nem nagy nevekkel okvetlenül, hanem ténylegesen fejlõdésképes hazaiakkal vagy idegenlégiósokkal. Az nem járható út, hogy 1-2 emberre épüljön a csapat (ld. az ETO példáját is: nincs Pálinger vagy Görbe, netán egyik sem, s máris lehetetlen a folyamatos jószereplés). Nekem nem tetszik pl. a Hypo játéka (irtam is már), de 1-2 alapemberének a kiesése alig látszana meg a játékukon! S ez a helyzet a többi nagycsapatnál is, akikkel a Gyõr és a Dunaferr is kompeticióban áll!
Isthy
Senki nem mondta, hogy elég lesz. Sõt, mindenki azt írta, hogy legalább 3-4 poszton kell minõségi játékossal erõsíteni a mostani keretet, hogy a BL-ben méltón tudjuk képviselni a magyar nõi kézilabdát.
Ha ez lesz a cél akkor ennek minden vonzatát fel kell vállalni minden szinten. Ha szerényebbek lesznek a lehetõségek, akkor annak megfelelõen kell majd a célokat megfogalmazni. Ez utóbbiban egyetértünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is örültem, hogy végre olvashattuk a játékosok véleményét is.

Most így alakult, de igazából ez sem rossz eredmény, bár a döntõ lehetett volna az igazi. Azonban az év elejét tekintve ez az idei eredménysor nekem egyáltalán nem csalódás. Remélem, hogy jobb feltételekkel jövõre a BL szereplés is megfelelõre sikerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm a jókívánságokat mindenkitõl! <#worship>

A menüben valóban szerepeltek a képen látható nemes nedük, de azért azt hiszem kicsit túlbecsültél minket a mennyiséget illetõen <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
tapasztalhatuk ezt. = tapasztalhatjuk ezt.

kaloz174
Utolsó mondatodat nem nagyon értem.
Ugyanis a legtöbben nem fanyalognak a Kohász-drukkerek közül, kimondottan elismerik a Csapat teljesítményét.
Nem hiszem, hogy egy nk. elõdöntõjébe jutni ne lenne siker. (Más kérdés, hogy lehetett volna a siker nagyobb is.)

Ez a csapat egy alakuló félben lévõ gárda - még akkor is, ha sok rutinos játékos van a keretben. Ez volt az 1. évük ebben a felállásban. Szerintem nagyon lényeges az edzõ személye - Imre Vili most került át a lányokhoz, ami nem kis váltás, úgy gondolom.

Nem lehet kivenni a csapat sorsát az egész magyar társadalomban zajló folyamatok hatása alól, úgy gondolom. Ennek ellenére remélem, hogy azok, akik a döntésseket hozzák, megadják a lehetõséget a további elõrelépéshez.
Mert nálunk egyértelmûen van, ha az eredményeket nézzük:

A bajnokságban esélyesei vagyunk az ezüstnek, tavaly 3. volt a csapat. Ugyanez a helyzet az MK-val is. Az EHF kupában az elõdöntõbe jutottunk.

Ami talán még ennél is lényegesebb, Imre Vili elkezdett 1 szakmai munkát, aminek eredményei már mutatkoznak, remélhetõleg a jövõ szezonban méginkább tapasztalhatuk ezt. Ehhez az szükséges, hogy az alapfeltételek (anyagiak, szakmai stáb, játékoskeret)mint. adottak legyenek, igaz, nem ártana kicsivel jobb marketing tevékenység sem, minden irányban.

a BL-ben ennyi nem lesz elég még a csoportkörre sem! Fõleg a Dunaújvárosnak. Vagy erõsit a Dunaferr és az ETO vagy félsikerekkel kell beérni továbbra is. A szomorú az egészben az, hogy a nagy lelkendezésket menetrendszerint követi a letargiás állapot, de egyébként semmi sem változik. Ha nem tudnak nagy csapatot létrehozni, akkor fel kell vállalni a kis csapat létet és a részsikereknek örülni, nagy tervek nélkül! Lehet fanyalogni, de ez van....
kaloz174
Nyilatkozat-csokor a Csapat új olfalán

Bár az eredményen nem változtat, mégis köszönet érte! <#worship>

kaloz174
Szeretettel kívánok én is minden szépet és jót e neves napon. <#eljen><#wave><#pias>

ISTEN ÉLTESSEN ISTHY!!!

Ui: a mai menü!! <#eljen><#wink>

Isthy
Köszönöm neked is!<#worship>

Akkor így sajnos már utólag, de hasonló jókat és szépeket kívánok neked is nagyon sokáig! <#eljen><#wave>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm itt is a megemlékezést!<#worship>

Biztos lehetsz benne, hogy méltón meg lesz ünnepelve<#pias><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Énis csatlakoznék

Isten éltesse Isthy-t <#eljen><#worship><#wave>

Hamár az enyémrõl elfelejtkeztetek P <#nyes><#papakacsint>
Isthykém, itt is isten éltessen sokáig. Attól nem félek, hogy nem lesz méltón megünnepelve <#pias><#pias><#wave><#wave>
Isthy
Ezek szerint már megkaptad V-Mantól a szkennelt képeket <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek veled, ideje volt elmennie és abban is, hogy sztem sem oda kellett volna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ennek az áttételnek én egyáltalán nem örülök...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdemes elolvasni

A szokásos korrekt értékelés Vilitõl. Remélem meg fogja kapni azt az erõsítést ami ahhoz kell, hogy jövõre a BL-ben méltó módon képviseljük a magyar nõi kézilabdát.

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ennél már többet is😉

Duby
Ezt láttad már?
Ha jól emlékszem Neked érdekes, bár szerintem bárki szívesen elnézegeti. <#szeret>

dehát a debreceniek pont azt állitották - ebben a topikban is - hogy van pénz elég! KIváncsi vagyok, hogy azért a pénzért amit nem adtak meg neki, kapnak-e egy olyant mint õ vagy jobbat? Szerintem pont azért ment el, mert tudhatta, hogy inog a jármû s nem volt kedve egy "12 egy tucat" csapatban szerepelni a jövõben! Állitólag beszél románul (??) és a hazai csapatok meg aluligértek. Egy évre szerzõdött, ergo nem sokat veszit rajta, ha nem jön be.
Honnan tudod, mennyiért kért volna Szûcs Gabi?
Amúgy remélem neki jót tesz a változás, ideje volt elmennie onnan, még ha nem is pont ide kellett volna...

Ez a debreceni pofa a kezdeti kincstári optimizmusa mellett most már a lükeséségét is fittogtatja! Gondolom a 3. hely esetében arra számitott, hogy az különösebb erõsités nélkül is az ölébe hullik a Fradi meggyengülése miatt. Háát, nem jött be.... bejöttek viszont a váratlan (?) teherbeesések, sérülések, formaingadozások.... De akkor mi a fenének csábitották oda Uhrakovát, s engedték el Sz. Gabit? Ebben mi volt a logika? No az ilyen szponzoroktól mentsen meg a fennvaló minden csapatot!
kaloz174
Változik a meccsek idõpontja. HOL VAN SZT., hogy figyelmeztessen?? <#wilting>

kaloz174

Mindenki tisztában volt a sorsolással 😄 Azóta az is kiderült, hogy szombaton van a BL visszavágó, miközben a mi meccsünket áttették vasárnapra a Fradi ellen...<#nevetes1>
Nagyon tetszik ez a hozzászólás.. Annyira jól leírtad a magyar mentalitást és hozzáállást... teljesen igazad van..
Isthy
Lám lám a sorsolás úgy hozta, hogy idegenben kezd a Hypo és ismét nem lepõdtünk meg...

Bajnokok Ligája, döntõ
HK Zvezda Zvenyigorod (RUS) - Hypo NÖ (AUT)

EHF-kupa, döntõ
HK Dinamo Volgográd (RUS) - Itxako Navarra (ESP)

KEK, döntõ
Larvik HK (NOR) - CS Rulmentul Urban (ROU)*

Challenge-kupa, döntõ
Mérignac Handball (FRA) - VfL Oldenburg (GER)

Idõpontok: május 17-18 és május 24-25.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mi szomorkodunk, mások meg EB-t nyernek a Balatonon:

"Európa-bajnoki címûket megvédve a Wossala György – Vezér Károly – Tóth Péter csapat lett a Magyarországon megrendezett Soling Európa-bajnokság gyõztese. A szervezésben is aktív szerepet vállaló, meggyõzõ fölénnyel gyõzedelmeskedõ csapat vezetõje számára külön öröm, hogy hazai vízen érték el a sikert." <#eljen>

persze, persze, a pofonokból sohasem lesz elég s egy-egy puszi elfeledteti õket! Holnaptól meg jöhetnek az új pofonok! No pont ezt játszotta az egykori magyar foci/férfi kosárlabda/röplabda/atlétika, stb. s lám hol vannak ma?
Mig máshol - beleértve Macedóniát, Boszniát és Montenegrót is - erõs csapatokat épitenek, mi elkótyavetyéljük az értékeinket (s a külföldre szerzõdöttek java része semmit sem fejlõdik odakinn, sõt...), félcsapatokat hozzunk létre (a tartalékok közül szinte soha senki sem érik be a nagyok közé, aki meg tényleg jó, az nagyon gyorsan kezdõemberré válik) és csodálkozunk, hogy nem tudunk folyamatsan helytállni a nemzetközi megmérettetéseken.
Egy-egy váratlan sikertõl mindenki elszáll, a hibákat/hiányosságokat nem illik észrevenni/szóvátenni, a kudarcoktól meg összeomlik a kártyavár s jönnek a krokodilkönnyek....
Amig ezeken a hibákon nem lép át a szövetség és a klubvezetõségek, addig csak részsikerekben lesz részünk! Azoknak is örülünk persze, "kicsi, zöld és savanykás" de magyar narancs, nemde?
kaloz174
Ilyenkor, amikor nem úgy sikerül minden, mint ahogy szerettük volna legszebb álmainkban, kederül, mennyi a beteg lélek köztünk, sajnos.
Valóságtól elrugaszkodott, sérült emberek.

Nem nagyon értenék, ha azt mondanám: az legyen a legnagyobb gondjuk, hogy kedvenc csapatuk nem gyõzött éppen, vagy esetleg kritizálni merik az általuk istenített sportolókat, sportvezetõket...Pedig tényleg belegondolhatnának...

A gyõriek vagy "álmosan" mentek fel a pályára vagy begörcsöltek a lehetõségtõl! Orsival kár volt kezdeni, ritkán jön be nála, hogy kezdõként is tudna sziporkázni. Anita szerepeltetése kétélû fegyver volt s az sem jött be. 8-9 játékossal (akikbõl egy ráadásul maródi, sõt 2 is az volt) csak olyan felpörgetett állapotban nyerhettek volna, mint amilyenben odakinn voltak. Ilyet meg nem lehet minden héten produkálni sorozatban! Errea számitani kells ha nincsenek bevethetõ cserejátékosok akkor em lesz hosszútávon eredmény.
Gratula az eddigi teljesitményért a lányoknak/csapatoknak, de tesék már észrevenni a klubvezetéseknek/szövetségnek, hogy:
1. az 5 nemzetközi kupában szerplõ csapat közül 2-nek teljes csapata sem volt (mármint nemzetközi mércével mérhetõ játékosokból): Debrecen, Fehérvár;
2. a másik háromnak meg rendkivül szük a kerete és rövid a kispadja. Egy-egy meccsen ez elmegy, hosszu távon már nem. Ha a tartalékok nem az elsõ sorral szinte egyenlõ tudású játékosokból állnak, sohasem fogunk nemzetközi trófeákat nyerni. Lám a Vb-én még 2-3 gyengébben teljesitõ- egyébként jó játékos - játékos mutatványát sem birta el a csapat.
Nem tudom mit hoz a nyár az átigazolások terén, de egyelõre csak elmenések vannak bejelentve, de az erõsitések nem igen. S továbbra is ugyanaz az 5 csapatról lehet szó.
Breki33
Igazából én úgy érzem Gyõr esetében hiba volt Anita-t játszatni
Nem azért amit korábban írtatok, de nem tudott úgy játszani ahogy tud
és a kinti meccsen már bevállt egy taktika amit sztem kér volt megváltoztatni.

Persze ha meg nem rakja be akkor meg azt mondjuk miért nem..........