Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KUPAGYÕZTES, KUPAGYÕZTES, KUPAGYÕZTES! <#nyes><#nyes><#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Én is gratulálok. (Gratuláltam is, már ott a csarnokban.) Csodaszép eredmény ilyen feltételek mellett ez az ezüst.
Csak Detti arcát tudnám feledni - a meccs után. <#shakehead>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Szép volt Veszprém, így kell nemzetközi kupát nyerni!
Külön gratula Mocsainak, óriási edzõnek tartottam eddig is és ezután is!

CSAK AZ ETO! <#nyes>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Ez tényleg minden elismerést megérdemel. Mocsai Lajos újra bizonyította, hogy nagyon sokat tud a kézilabdáról. Fejben (is) nagyon jók voltak a fiúk. <#worship><#taps><#worship>

Szép volt fiúk! <#eljen>

Duby
Gyerekek, ez fantasztikus! <#taps><#pias><#vigyor2>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Gratulálok a Veszprémnek a KEK gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

A németeknek esélyük sem volt, kiválóan, csapatként játszott a Veszprém. Az idény végére szépen összeszokott a csapat és most nem hagytak kétséget a kupagyõztes kiléte felõl.

Szép volt fiúk!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ez már megvan <#mf1><#eljen>
hajrá Veszprém!!!!!!!!!!!!!!!! 😊
kötelezõ szurkolni 😉 sport1 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ami az elõzõbõl kimaradt: a Vasas gyõzött a Vác ellen 26-24-re fontos pontokat szerezve. Remélem SZT végre kinn tudott lenni és örömmel konstatálhatta ezt a tényt <#wink>

A mai meccsekrõl szóló handball.hu-s tudósítás meg igencsak egyoldalúra sikeredett a címzésben és a cím alá írt kiemelt szövegrészben is... Nem sikerült egy szót sem ejteniük arról, hogy ma egy csapat megnyerte az ezüstérmet... azért ezt nem vártam volna tõlük...<#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csajoknak az ezüstéremhez! <#taps><#taps><#taps>

Dunaferr-Derecske 34-27 (16-12)

A Fradié bronz, gratula nekik is.

FTC-Kiskunhalas 40-27 (22-12)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF:

válasz ment

ON:

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én ezt amikor hallottam még anno korábban, éppen arról beszéltünk az illetõvel, hogy eddig a tartott a "legszimpatikusabb csapat" cím...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy email címét valaki dobja már el. Kösz.
(a telefonszámát én is tudom, nekem a címe kell😊))

én is kb így voltam mikor megtudtam, sõt nagyon nehezemre fog esni eznetúl egy Bajusszal felálló Dunaferrnek szurkolni....😞(((((

na bammmmeg áááá
Duby
NSO: Dunaferr: Bajusz érkezik, Kolics marad >>

<#confused><#csodalk><#nemtudom><#falbav><#gunyos1><#boxer>

kaloz174
2008-05-08
Kézilabda: Újvárosba került a bajnoki bronz

A férfi kézilabda NB I bronzcsatáját magabiztosan nyerte meg a Dunaferr gárdája.

Miközben a Pick Szeged és a Veszprém párharca 1-1-re áll az aranyéremért vívott harcban, a bronzérem sorsa már el is dõlt, a Dunaferr a harmadik mérkõzésen is legyõzte a PLER együttesét. Az újvárosiak óriási fölénnyel nyerték a találkozót, a 9 gólos Grebenár vezérletével 15 találatot vertek ellenfelükre.

A klub vezetõi ezek után választhatnak, hogy a következõ szezonban az EHF-kupában, vagy a KEK-ben indulnak. Sári Árpád, a klub technikai vezetõje elárulta: valószínûleg az utóbbi mellett döntenek.

Dunaferr SE–PLER KC 37–22 (17–10)
A párharcot a Dunaferr nyerte 3-0-ra

Gratulálok a fiúknak az éremhez! <#taps>

kaloz174
Holnap? Jössz a meccsre?

igen, már törekszem arra hogy csak az olyan cikkek hozzászólásait olvassam el, amiben a csapatomról van szó, a többit ,fõként amiben zöld-fehér csapatról van szó, igyekszem elkerülni -kivétel a Dokic cikk most ez alól.
lehet eljutok odáig, hogy a cikkeket is az eredeti helyükön olvasom el, és akkor eszembe sem jut semmiféle hozzászólás 😄 😄

nagyon örülök Detti maradásának, fontos a csapatnak hogy legyen egy ilyen "vezére"! meg azért is ,mert akkor ez azt jelenti erõsödünk 😉 és nem helyettesítünk 😊

kaloz174
Azt szokták nekem írni - nálam bölcsebbek😊 - hogy nem kell olvasni. <#circling> Jótanács 2: Nem azt kell nézni, mit ír, hanem azt, ki írja. <#wink>

Természetesen a lényeget tekintve igazad van. Különösen fájó ez a verbális megnyilvánulás olyan emberek - drukkertársak - részérõl, akikrõl többet feltételeznél. Ha õk is elkövetik azokat a hibákat - általánosítás, elõítéletek, csõlátás - amiket nem illene bizonyos szint felett, mit várjunk a többiektõl. Ennek ellenére nyilván vannak objektivításra törekvõ fórumozók is, sajnos úgy tûnik, kisebbségben. Pedig mint tudjuk a nagy embertõl is: "az ellenfél nem ellenség". <#smile>

kár hogy a handball.hu is átvette a cikket, mert így lehetõséget adott a sok idiótának, h. megtalálja Dettit...
egyszerûen nem értem az egyes odaíró gyõrieket, lassan azt sem lehet nyilatkozni szerintük, hogy gyõzni szeretne ellenük bárki, mert azt már sértésnek veszik...
kellene nekik egy bajnokság, ahol csak gyõri csapatok indulnának, ETO néven, és akkor biztos mindig õk nyernek, és õk a legkirályabbak...
szánalom ami handball.hu-n megy....

kaloz174
Detti hûséges maradt

Örürök, hogy a Hírlap kézis cikket jelentet meg, most is.
(Remélem, hogy a Bába Misivel kapcsolatos cikk óta jobban meggondolják, mit is írnak.) Viszont azt is tudni kell, hogy nem mindig alakul úgy a Csapat körüli történet, ahogy az optimális lenne. (Diplomatikusan fogalmazva.😊)
Ennek ellenére örülök, hogy Detti marad, mondjuk ezt alapnak gondoltam, egyéb erõsítések mellett, ami a BL-hez elengedhetetlen. (Remélem, ezt a csv. is így látja.)

Duby
Most mit kell belekötni minden apróságba? Egy szakújságíró nem lehet tekintettel minden apró részletre, hisz szuperlativuszokban jellemezhetõ szakmai kvalitása a mély összefüggések, ok-okozati viszonyok, az egész sportág alapjait befolyásoló folyamatok komplex szintjén manifesztálódik. <#hehe>

kaloz174
Pedig vártalak sokáig. Sajnálom, hogy nem tudtál jönni. Szurkoltam helyetted is, csak a gyõriek meg ne tudják. <#nyes> Bár az eredményt elõre borítékolni lehetett, mivel nem volt tét... <#nevetes1>

bocs, nem tudtam menni , és a meccset sem láttam 😞

grat az ETOnak , Vértennek gyors gyógyulást!

NSO, a mai meccsrõl, szokásos precíz szakmaisággal megírt cikkecskéjében:

"Kézilabda: a Gyõri Audi ETO gyõzött a Fehérép vendégeként

A bajnoki címvédõ és listavezetõ Gyõr ötgólos gyõzelmet aratott a Fehérép-Alcoa vengégeként."

kaloz174
Ferérép= Fehérép
(Nem könnyû hozzászokni.😊)

kaloz174
Most értem haza Fehérvárról. Láthattam 1 közepes meccset, ahol a Ferérép egy jó kezdés után megtorpanva nem volt ellenfele egy szintén közepes teljesítménnyel biztosan gyõzõ ETO-nak.
Már a meccs elõtt sem értettem, miért félnek még most is egyes gyõri drukkerek ettõl az estétõl, amikor tét nem volt számukra.
Bejött a papírforma, a fehérváriak - ebben az összeállításban - nem tudták megnehezíteni ellenfelük dolgát, annak ellenére, hogy kapusaik szerintem jól védtek.
Tápai Szabina 1-2 villanása megmutatta, hogy kár lenne érte, ha elveszne a magyar kézi számára.

Sajnos Vérten Orsi megsérült, mielõbbi gyógyulást neki!

örülök neki 😄

kaloz174
Nem ez volt a gond. Már rájöttem a nagy titokra. <#vigyor2>

szerintem csak regisztráltak szólhatnak hozzá!

kaloz174
A veszprémi oldalon találtam egy riportot Buliról. <#wink>

Interjú Bulath Anitával

Szerettem volna írni hozzá, de valamiért nem tudok. Ennek ellenére jó volt róla olvasni.<#worship> Hajrá Buli!

kaloz174
Megosztom veletek levéltitkomat <#vigyor2>:

"HunNetMédia Hírlevél:

Kedves Kézilabda Rajongó!

A következõ közvetítéseket nézheted meg a www.hunnetmedia.hu oldalon a hét folyamán.
A részletes program:
Felnõtt férfi kézilabda
* 2008.05.08. 18:00 Dunaferr SE - Pler KC
Nemzeti Bajnokság, I. osztály, Rájátszás, Bronzmérkõzés
Felnõtt nõi kézilabda
* 2008.05.05. 18:30 ASA-Hódmezõvásárhelyi NKC - Budapest Bank-FTC
A 2008. május 3-án lejátszott mérkõzés ismétlése (NB1. 19. forduló)
* 2008.05.07. 18:00 Fehérép Alcoa FKC - Gyõri Audi ETO KC
Nemzeti Bajnokság I. osztály, 18. forduló
* 2008.05.09. 18:00 Budapest Bank-FTC - Kiskunhalas NKSE
Nemzeti Bajnokság, I.osztály, 20. forduló
* 2008.05.09. 18:00 Dunaferr NK - Tajtavill Derecske KK
* 2008.05.10. 18:00 Fehérép Alcoa FKC - Újbuda Goldberger SE
Ifjúsági nõi kézilabda
* 2008.05.05. 17:00 Hódmezõvásárhelyi NKC SE - Budapest Bank-FTC
A 2008. május 3-án lejátszott mérkõzés ismétlése (NB1. 19. forduló)
* 2008.05.07. 16:00 Fehérép Alcoa FKC - Gyõri Audi ETO KC
Nemzeti Bajnokság I. osztály, 18. forduló
* 2008.05.09. 16:00 Budapest Bank-FTC - Kiskunhalas NKSE
* 2008.05.10. 16:00 Fehérép Alcoa FKC - Újbuda Goldberger SE

A mérkõzésekhez jó szórakozást és szurkolást kívánunk!
Üdvözlettel: a HunNet csapata "

Jó szórakozást kívánok én is!

kaloz174
Komiszkodunk, komiszkodunk? <#ejnye1><#wink>

Duby
Az új oldalról? Jah, értem... <#idiota>
Nem róla, hanem onnan. <#nevetes1>

kaloz174
Ha ez helytálló, akkor sajnálom. <#szomoru1> De szurkolok neki, bárhogy is lesz.

Ferling Detti véleménye az új oldalról, meccs után:

"...Végre úgy játszottunk, ahogyan az elvárható tõlünk. A Magyar kupadöntõ után most éreztem elõször azt, hogy igazán jól megy a csapatnak. Mindenki hozta a jó formáját, így nem volt nehéz nekem is gólerõsen játszani! Végig vezettünk, a kis hullámvölgyet kivéve nem adtunk esélyt az ellenfelünknek."

felszabadult? ;((

kaloz174
Reméltem, hogy a csajok túllépnek a kiesés okozta csalódáson, úgy tûnik, nem hiába. <#eljen> Az NSO szerint több kiemelkedõ teljesítmény is akadt a Csapatban. Pl. most Sopronyi is jól játszott, aki eddig többnyire valahogy nem találta a helyét, sajnos.

Grat. a gyõzeelemhez!<#taps>

kaloz174
Gratulálok a Veszprémnek! A +5 gól biztató a visszavágóra.

végén: 28-35
H.vásárhely-Fradi: 15-17. félidõ
Isthy
Vác-Dunaferr 32-36 (13-20)

A Dunaferr hozta az ún. kötelezõt, már csak 1 pont kell matematikailag is az ezüsthöz. Szép volt csajok! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már haza is értél? Mert gondolom most nem foteloztál, ugye ez mégiscsak egy döntõ volt! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

EZ NAGYON GYÖNYÖRÛ, FANTASZTIKUS, ESZMÉLETLEN játék volt!!!
Szép volt Fiúk!

Az NKTH és T.Ágnesék már megint keverik a fekáliát! Kiderült, hogy nincs tényleges doppingvétség senkinél sem! De mi a fenének kürtölik világgá, ha még a MOB-ot sem értesitik azokról a bizonyos esetekrõl?
Ez jó volt! Gratula a csapatnak! Pedig a svéd birók egyáltalán nem fújtak hazai pályát! Hasonlóval amiben a németek részesültek odakinn is elégedett lennék.
Isthy
MKB-Löven 37-32

Gratulálok a Veszprémnek! Nagyon nagyot játszottak! Le a kalappal elõttük! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Nagy meccs volt, több nagyon jó teljesítménnyel. A siker értékét növeli, hogy Eklemovics már az elsõ félidõben kivált és így hozták ez a bravúros eredményt. Ezzel a mai teljesítménnyel helyük lenne a BL 8-ban szerintem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Vazz a port.hu-n meg tenisz van írva 16-tól.
Lemaradtam. <#falbav>
Kecieek!!! <#violent><#boxer><#gun>

Isthy
Félidõben: MKB-Löven 20-20

Eddig a Veszprém felnõtt a feladathoz, remélem bírják majd végig, mert ezen fog múlni. Támadásban mindkét csapat nagyon jó és Veszprém átlövõi egészen kiválóan lõnek. Aki hamarabb összekapja a védekezést az fog nyerni. Ez a meccs már iramban is azt a szintet idézi, amit a BL-ben szoktam látni Kiel és Ciudad meccseken illetve a Bundesligában.

HAJRÁ VESZPRÉM!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt hiszem ma lesz miért izgulni szinte mindenkinek, több fronton is. Nõi bajnokik, ahol mindhárom élcsapat idegenben lép pályára és egyik sem veheti félvállról a meccset.
Valamint a Sport1-en élõben lesz látható 16:00-tól a Veszprém KEK döntõs elsõ meccse. Piszok nehéz dolguk lesz a fiúknak a németek ellen... Végig teljes koncentráció szükséges a csapat minden tagjától, hogy megnyerjék a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

hát a Fehérvár bent maradt az öltözõben a második félidõ elejére 😞
amúgy egészen jól küzdöttek a csajok, nem adták fel, 32:30nál, kettõsemberelõnyben azért illett volna legalább gólt dobni 😞
De az elõzményekhez képest, ez mindenképpen jó játék volt a fehérváriaktól.

nem baj, majd szerdán otthon javít a csapat 😄D