61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#43707 A Győr legalább vezet a félidőben. -
#43706 Siófok-Hunnia: 52-19
Loki-Újváros: 38-24
Ahhoz képest, hogy a félidő csak +3 volt, valahogy nagyon nem sikerült az utolsó n.óra, sajnos. Kár érte kicsit, de ez van. A Loki lehetőségei sokkal jobbak, jelenleg. Dolgozni kell tovább, nincs mese. -
#43705 Mivel nincs közvetítés Debrecenből, ezért nem nehéz a választás.
Pedig a másik most, sajnos, biztosan érdekesebb lesz, tekintve a Hunnia szomorú sorsát.
Debrecenben meg pontosan azok várják az Újvárost, akikkel nekünk is esélyünk lenne a bajnokság első felében végezni. Sajnos, nem így történt. Bár ennek a helyzetnek is megvan a szépsége, mégha nem is erre vágytunk.
A mai Loki elleni meccstől azt remélem, hogy a csajok megközelítik azt a formát, amit a Veszprém ellen, és így nagyon jól megmutatja majd a találkozó, hol is tartunk éppen.
Egyébként meg: nincs mit veszíteni. Hajrá csajok!
ps: a halasi hírek is nagyon elkeserítőek. Azt olvastam valahol, hogy Rábai Siófokra tart. Ennek rövidesen utánajárok. -
#43704 Mai bajnokik:
Női NB I
18:00 Siófok-Hunnia
18:00 DVSC-Korvex-Dunaújváros
Budapest Bank Liga
18:00 FTC-Cityline-Mezőkövesd
-
Mse #43703 hallani mindenfélét, nagyon örülnék ha tényleg nem szakadás lenne és nem kellene műteni, de nem szeretném ha később rásérüléne, vagy mégis kiderülne hogy műteni kell, és emiatt sokkal tovább tartana a felépülése, vagy nem lenne tökéletes. láttunk már ezekre sajnos példát :( -
#43702 Mse!
Azt hallottam, hogy Marko sérülése mégsem olyan súlyos és nem kell műteni. Ha ez igaz, akkor ez nem kis öröm nektek. Remélem igaz a hír. -
#43701 Telhetetlen vagyok
Igazából azért van fenn az 5 böngésző, hogy mindegyiken tudjam ellenőrizni a Gabi weboldalára felrakott dolgokat. Mert lehet olyan, hogy esetleg egyik vagy másik alatt nem jelenik meg egy-két dolog rendesen és akkor javítani kell rajta. -
#43700 Kézilabda: Kovács Ferenc lesz a Hypo megbízott edzője
Mindössze szűk egy hétig tevékenykedhetett a Hypo-NÖ női kézilabdacsapatának vezetőedzőjeként Christian Maly, Gunnar Prokop menedzser ugyanis úgy döntött, hogy a szombati, Metz elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozón már nem ő, hanem az eddigi segítő, Kovács Ferenc ül majd a kispadon.
„Harmóniának kell uralkodnia a játékosok és a tréner között, és most nem ez volt a helyzet" – indokolta a lépést Prokop, hozzátéve, hogy a korábban is az egyesületnél dolgozó Kovács megbízatása csak átmeneti.
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) múlt szerdán három évre eltiltotta a korábbi trénert, Prokopot, aki egy korábbi, Metz elleni BL-mérkőzésen súlyos sportszerűtlenséget követett el. Tíz mp-cel a vége előtt, 27–27-es állásnál, amikor a franciák támadtak, szándékosan belépett a pályára, és ütközött az ellenfél egyik játékosával.
A bíró ugyan kiállította őt, de mivel közben letelt a játékidő, a vendégek nem tudtak komoly helyzetet kialakítani, így az eredmény már nem változott.
Az esetet követően az EHF elvette a Hypo megszerzett pontját, a 69 esztendős Prokopot pedig – aki ezentúl nem tölthet be semmilyen funkciót az EHF-ben – három évre eltiltotta az európai szövetség rendezvényein való részvételtől, valamint 45 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta. Az osztrák klub 30 ezer eurós büntetést kapott. -
#43699 "mind az 5"
aztaqrva -
#43698 A hétvégi program:
szombat:
Női BL, C csoport, 4. forduló:
Itxako (spanyol)-Győri Audi ETO KC 19 ó (Viasat3)
Férfi BL, B csoport, 5. forduló:
MKB Veszprém-Boszna Szarajevó (bosnyák) 17:15 ó (Viasat3)
Férfi EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés:
Haukar (izlandi)-PLER 17 ó
vasárnap:
Férfi BL, A csoport, 5. forduló:
Montpellier (francia)-Pick Szeged 17 ó (Viasat3)
Férfi EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés:
Tatran Presov (szlovák)-Dunaferr 18 ó
visszavágó:
PLER-Haukar (izlandi) 19 ó
Női bajnokság:
FTC-Vác 18:30 ó (Sportklub) -
#43697 igen most nálam is jó pedig nem cseréltem
akkor marad a mostani és továbbra is HAJRÁ MAGYAR KÉZI -
#43696 Mind a fenti kép, mind a futó felirat nálam megy rendesen mind az 5 (Chrome, Firefox, IE8, Opera, Safari) böngészőben. -
#43695 Na most nálam fent is jó pedig nem cseréltem
Igen a felírás másik helyen volt ami vmiért nem működött és most meguntam, hogy újra működjön a magyar kézi :P -
Mse #43694 nálam is a hsz-ek közötti Kulcsi-kép látszik, viszont újra fut a hajrá magyar kézi, ami már régóta nem működött. -
#43693 mert fent még az eddigi van ami nálam nem látszott illetve látszik
ha egyből cserélem nem lesz érthető a kérdésem, hogy nálatok jó-e
ha az itteni jó mindenkinek akkor kicserélem erre -
#43692 Nekem itt látszik, fent még nem.:) -
#43691 Felraktam másik tárhelyre ha ez jó mindenkinél akkor cserélem
-
#43690 Nálatok látszik a banner? -
#43689 Válogatott 18
Nincs egyszerű helyzetben a szöv.kapitány. -
#43688 http://www.sztarsport.hu/
Riport jelent meg benne Régi Újváros címmel, talán Detti is szerepel, a kislányával. (46. szám)
-
#43687 Csatlakozom a gratulációhoz!
Ma a klubja be is jelentette a névváltozását. Az új logot elnézve lehet megint felkészülhetünk majd a már ismert hisztériacirkuszra... -
#43686 Én nem rágom tovább a csontot, teszik azt elegen szinte mindenütt... A belinkelt Mátéfi véleményhez beírtam az én rövid megjegyzésemet és ennyi.
Az origon a dologról megjelent tegnapi cikk címét elolvasva meg majdnem padlót fogtam. Azért legyünk már észnél, még ha nehéz is... -
#43685 Egyelőre az ő véleményét nem olvashatjuk, talán majd később. Ha minden igaz jövő csütörtökön mindenképpen okosabbak leszünk néhány dologban. -
Mse #43684 Hornyák nyilatkozata az NSből: „Nagyon sokat őrlődtem, amíg eldöntöttem, hogy nem veszek részt a decemberi kínai világbajnokságon – mondta a győri átlövő. – Végül azért kellett mégis így határoznom, mert egyetemi tanulmányaim, pontosabban a rettentően sűrű, diploma előtti vizsgaidőszak ezt követeli. Tizenkilenc vizsgám plusz egy nyelvvizsgám lesz, s ezekre nem tudnék felkészülni, ezeket nem tudnám letenni, ha közben a válogatottban is szerepelnék. Három év munkája veszne kárba. A diplomaszerzés után viszont mindent megteszek, hogy újra kerettag lehessek, mert a lemondásom csak a vébére szól.” -
#43683 Mindig érdekes, hogyan látják mások.
Még mindig a pénteki meccsről. :) -
#43682 Utóbbi is most lesz? Azt hittem, azt már letette.
Félek, hogy ebből az egészből megint Eszti jön ki rosszul. :(
Kívánok neki elég erőt, valamint következetességet. -
#43681 "Ma este fél kilenckor megszületett ... Bakó Botond kislánya, Bakó Gréta Hanna."
Gratulálok! -
Mse #43680 :) sok sikert Hornyáknak a 19 db vizsgájához és a nyelvvizsgához! :DD
Fradi féle váltás jól hangzik, remélem jól sikerül! hajrá!
és végül egy szám youtube-ról, meditáláshoz:
Beastie Boys - Sabotage
-
#43679 Talán még örülnék is neki, hogy másoknak marad lehetőség, de ez a mód, ahogy lemondta a válogatottságot, felháborít.
Azt gondolom, amíg Eszti lesz a kapitány, nagyon zseniálisat kellene neki nyújtani, hogy újra behívják. (Bár azt nem tudom megítélni, Esztire mekkora nyomás nehezedik különbözú irányokból, na és ő hogy reagál ezekre.) -
#43678 Fradi-ügyben - remélem - jogos az optimizmus. Azonban jó lenne tudni erről SomogyiG véleményét is.
Az ember ebben a világban már nehezen hisz.
Az elv, hogy kell valaki, aki talpraesetten kezeli az ügyeket, nekem egyértelmű és követésre méltó. -
#43677 Mi lesz így velünk kabala nélkül...
Én azt mondom megtették az első lépést a Fradinál. Reméljük lesz még több is és akkor tényleg megmenekülnek.
Egy másik kapcsolódó cikk
Van benne valami... -
#43676 2 érdekes hír:
Hornyák Ági lemondta...
Megmenekül a Fradi -
#43675 Egy kis latin hangulat :) -
#43674 Ez így volt. Na és tényleg nem volt egy betű sem a papír változatban sem, ezt onnan tudom, hogy - lévén Újvárosban akkor még - én is megvettem. Valaki remélem örült neki, mert simán ott hagytam egy padon.
Engem is bosszantott a dolog.
-
#43673 Képes vagyok megszűrni őket. De éppen a némelyikben lévő igazságról beszéltem a 2 meccsről szóló tudósításokkal kapcsolatban (nem a papírújság, hanem az online szintjén). Mert meggyőződtem róla, hogy a fiúk meccséről már vasárnap fenn volt a beszámoló, a csajokéról meg csak hétfőn. Ugye tudjuk, hogy a csajok meccse pénteken, a fiúké pedig szombaton este volt. Én ezzel kapcsolatban jeleztem a hátrányos megkülönböztetést. -
#43672 Azért ezekből a hozzászólásokból ne vonj le messzemenő következtetést.
Attól függetlenül, hogy van bennük igazság. -
#43671 Tényleg jó lenne megtudni mit mondott Detti a meccs előtt. Bár inkább ne tudjuk, csak legyen hatásos
A cikkhez tartozó hozzászólásokat is érdemes elolvasni. Valóban érdekes a cikkek sorrendje és a "magyarázkodás". Ugye itt is tetten érhető az a bizonyos fontossági sorrend... -
#43670 Éppen én is pár perccel ezelőtt olvastam ezt a riportot. Ennek alapján nem volnék nagyon biztos abban, hogy a Zácsik visszatér a Fradiba. Azonban egy ilyen írás alapján ezt nyilván nem lehet megítélni, na és messzi van még az idény vége. Addig még sokminden történhet. -
Pénteki hangulat - avagy díszítősor. -
#43668 Szandra Ljubljanában
Annak idején Gabi is többször megtapasztalta a Krim szurkolók őrületét Az egyiknél személyesen jelen is voltam, amikor 8-at vágott a Dinamo Volgográdnak. Hej, ha ezt most újra megtenné a hétvégén Podgoricán a Dinamo ellen... Jó lenne, ha a volgográdi játékosoknak déja-vu érzései lennének