Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no, a szegedi mecs sem kezdõdött jól és a birók igen furcsán itélkeznek megint. 1. Herbert ütése eleve piros, viszont a végén ártatlanul kapott sárgát, a harmadikat. 2. vagy három 2-percest is tévesen osztottak ki. 3. lejt is a szegedi pálya, hiszen szinte annyit támadnak amennyit csak akarnak, passziv játáé ismeretlen fogalom. Ha véletlenül elvesztik a labdát, visszafujják nekik. 4. Ágh katasztrófa közvetitést produkál, mintha nem is látná élõben a mérkõzést. Ennyi csak az I. félidõrõl.
kaloz174
Hétvégén (25-én) Fradi-Dunaferr a Népligetben.
Bár tét már nincs, max. a presztizs, de remélem, azért jöttök! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ehhez csatlakoznék én is. <#vigyor2><#taps>

Isthy
Grat, jó az új "arcod" <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már nagyon vártam, ideje volt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Herbert "megmozdulását" nem is minõsítem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nõi kézilabda: magyar találat és kapusgól az Európa-válogatottban
A visszavonuló montenegrói kiválóság, Maja Bulatovics búcsúmeccsére Montenegróba volt hivatalos a nõi kézilabdázók Európa-válogatottja, amely a hazai válogatottal mérte össze tudását egy gálamérkõzés keretében.

A találkozót a montenegrói válogatott nyerte meg a legendás játékosokat felvonultató európai All Star-gárda ellen, amelyben Németh Helga is helyet kapott.

A magyar átlövõ egy gólt lõtt a mérkõzésen, és érdekesség, hogy a kontinensválogatott román kapusa, Luminita Dinu is betalált egyszer az ellenfél kapujába.

NÕI KÉZILABDA, GÁLAMÉRKÕZÉS
Montenegró–Európa-válogatott 25–24 (18–12)
Hétvégétõl kapható a Time Out 2008/1-es száma

A hétvégén már a Time Out nõi kézilabda szaklap új számával találkozhatnak a csarnokokban a Gyõri AUDI ETO és a Budapest Bank-FTC mérkõzéseinek látogatói. A magazin ezúttal is magyar, illetve angol nyelvû kiadással jelentkezik.

Tisztelt Elõfizetõink, jelenlegi és leendõ Olvasóink!

Május 23-án kerül ki a nyomdából kézilabda szaklapunk legújabb száma. 2007. novemberi megjelenésünk óta számos fontos esemény történt a nõi kézilabda világában.

A világbajnokságon kiderült, hogy nincs új a nap alatt, a bajnokot ismét Oroszországnak hívják. Hazánk válogatottját a vb-kudarcot követõen új szakmai stáb irányítja Peking felé, és a keretben is történtek változások.

Szaklapunk negyedik számában visszatekintünk a vb eseményeire: bemutatjuk az egyik legtöbbet fejlõdött válogatottat (Németország), az egyik legsikeresebb edzõt (Jevgenyij Trefilov), míg csapatunk teljesítményét Köstner Vilmos értékeli.

Lapunk természetesen foglalkozik a 2008-as esztendõ eseményeivel is. Elemezzük a Bajnokok Ligája küzdelmeit, és az olimpiai selejtezõ tornákat, külön kitérve a kvalifikáció körüli bonyodalmakra.

Ismertetjük a 2008. márciusában létrejött Nõi Klubkézilabda Szövetség (WCA) megalakulásának okait, és legfõbb törekvéseit.

A nõi kézilabdát szakmai szemmel is követõk, illetve az érdeklõdõk számára új rovatokat indítunk: a kézilabdázás elméletérõl neves edzõk, érdekesnek tartott játékvezetõi szituációkról elismert bírópárosok alkotnak véleményt.

Magazinunk kiemelten fontosnak tartja az eredményes utánpótlásképzést, ennek megfelelõen riportsorozatot indítottunk a magyar nõi kézilabda-utánpótlás helyzetérõl. Colin Penny, a Time Out angol nyelvi lektora megosztja olvasóinkkal, hogyan került kapcsolatba a sportággal, valamint bemutatja kedvenc csapatát, a Váci NKSE-t.
A felsorolt érdekességeken kívül lapunk megszólaltat számos kézilabdás személyiséget, többek között: Ausra Fridrikast, Cristina Varzarut, Lovász Zsuzsannát , Maglódi Lajost, Nair Almeidát, és Valerie Nicolast.

A magazin megrendelhetõ / elõfizethetõ az alábbi e-mail címen: [email protected]

vagy közvetlenül honlapunkon keresztül:
ITT

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
A fórum tényleg mûködik. Kérdés: meddig? <#conf>
Azért vártam volna valami jelzés arra vonatkozóan, hogy ilyen szintû változás lesz.

Táncos ETO
Új dizájn.. 😊 Na mit ábrázol? 😛

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

rád sem lehet ismerni 😉

szerintem is hajrá magyarok! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Szép volt Veszprém! Hajrá nõi BL-döntõben õõõõõõõõõõõõ... magyarok! 😊

CSAK AZ ETO!!!

a kohász fórum mûködik!

😊Osszad Duby! 😉

Duby
Újvárosiak? Most akkor b..hatjuk a kohászfórumot? Vagy lesz/van valahol máshol?
Én észt-osztani is akarok, nem csak olvasgatni... <#hehe><#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
A Veszprém-Szegeden miért szurkol Borsos ennyire a Szegednek? Szakkommentátor? Azt se tudja mi az. Ki kíváncsi folyamatosan a véleményére? <#duhos2>

A vége meg 25-24 a z oroszok javára. egy más Hypo jött ki az öltözõbõl a II. félidõre és majdnem nagyon ráfaragtak! Nem lesz sétagalopp a bécsi mecs!
A Hypo úgy vezet 15-10-re félidõben, hogy 2 hetest is hibáztak s Tóth csak egy gólt lõtt eddig!
kaloz174
Remélem, holnap megtudom, mit is találtál ki. <#taps> Hajrá! <#wink>

Duby
Szerintem legyünk azok. Mi a klub érdekében a szájjáratáson, szurkoláson kívül nem sokmindent tehetünk. De ezekkel megpróbáljuk annyira segíteni a csapatot, amennyire csak tudjuk.
Bennem egyelõre érik egy gondolat, lehet egyéb piszokságokra is képes leszek... <#rolleyes>

kaloz174
Lehet, hogy nem jártattuk hiába a szánkat, jelképesen, a fórumon? <#circling> Hadd legyek kicsit optimista.

MEGHÍVÓ!😊

Isthy
Majd május 27. után fogok elõször érdemben véleményt alkotni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ebben a szezonban a mezõny végén több a krimi, mint az elsõ helyeken.

kaloz174
A mai bajnoki:

"A Békéscsaba hazai pályán verte meg a Hódmezõvásárhelyt a nõi kézilabda NB I 20. fordulójában.

CITY-LINE BÉKÉSCSABAI ELÕRE NKSE–ASA-HÓDMEZÕVÁSÁRHELYI NKC SE 28–22 (14–12)"

Gratulálok Mátéfi Eszteréknek! <#taps>

kaloz174
Biztosan van. De túl sok újdonság nincs benne egyrészt, másrészt majd akkor lesz igazán érdekes, amikor megvalósul a szûkítés.
Mindenesetre beszédes a sorrend.

No, megvan a bõvitett keret az olimpiára. Senkinek sincs véleménye róla?
Az enyém az, hogy kb. hasonló a helyzet mint a férfi vizilabdánál. Ott 13 helyre kb 15-16 "kihagyhatalan" esik, a kézis lányoknál meg vagy 16-17 a 14 helyre! Mindkét helyen a 2-3 + ember semmivel sem roszabb mint a benn maradók! Ergo, a kapitányok szubjektiv véleménye fog dönteni. remélhetõleg, jól!
kaloz174
Vizsgálódás lesz a BL-döntõben történtek miatt

Valahogy nem örülök neki, hogy kéziben is ilyenek történnek.<#schmoll2>

kaloz174
Úgy jártam a handball.hu-val, hogy megpróbáltam 1 szöveget beírni. Nem fogadta el semmiképpen. Hiába próbáltam megtalálni, mi a gond, nem jöttem rá.
Csak Meksz Anikóról szerettem volna beírni pár szót, már biztosan sokan nem tudják, ki is volt, az ifjú nethuszárok közül. Nem sikerült.
Sok okostojás van arrafelé. Simán pálcát törnek bárki felett egy rosszindulatú álhír, vagy egy szerencsétlenül megfogalmazott újságcikk alapján. <#szomoru1><#falbav>
Kéziseknek nem ajánlott olvasmány! Úgy tudom, hogy Gin viszont ilyenekkel nem nagyon foglalkozik, szerencsére.

Táncos ETO
Valahogy én is így vagyok, mint Ti: egyre ritkábban olvasom a handball.hu fórumát, a BL-elõdöntõ óta most hétvén olvastam bele elõször.. Hozzászólni meg még annyit sem.
Igaza van Dubynak, többre hivatott lehetne az az oldal..

Isthy
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást! <#worship>

Úgy látom egyre többen jutnak el lassan arra szintre a handball.huval kapcsolatban, ahol én már egy ideje tartok. A cikkeket elolvasom, de a hozzászólásokat nem igazán. Hozzászólni pedig csak a legritkább esetben szoktam. A #39150-ben valaki már utalt az álláspontomra <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Én most fogadtam meg, hogy nem fogok handballt olvasni fórum szinten. Hihetetlen emberek mit meg nem engednek maguknak. Kiváncsi lennék, ezen beírók mennyire tökéletesek a saját területükön, illetve arra is, hogy ha a kenyéradójuk tartozna nekik nem kevés pénzzel, visszamennének e oda. Nyilván Kati hibázott a nyilatkozatával, amikor elhagyta a Kohászt, de ígéretekre alapozott, amik nem lettek betartva...mai napig nincsenek és azért eltelt már azóta pár év...
Duby
Kellett nekem handballt olvasgatni így hét elején reggel. Egy felháborító trágyadomb, amit a t. "szurkolótársak" mûvelnek. Itt most már mindenki meg van hülyülve, minden oldalról a jó öreg kicsinyes magyaros hozzáállás, az irigység, a "dögöljön meg a szomszéd tehene", és egyéb hungarikumok... <#levele>
A sok barom nem éri fel ésszel, hogy mi mindent el lehetne érni ezzel a handballos lehetõséggel. Ha nem ez a fos színvonal menne, hanem értelmes módon, értelmes gondolatokat osztanának meg, közvetlenül a játékosokkal is lehetne kapcsolat, és a szövetségre, de bármire a sportág területén érdemi hatással is lehetnénk. De áááá, nem kell ez, inkább küldözgessük el egymást anyánkba, az az igazi ízes magyaros módi. <#duhos2>

Duby
Szerzõ: Gulyás László <#hehe> <#idiota>
<#banplz>

Táncos ETO
Szia Isthy!

Valóban így volt, ahogy Jucus leírta. Sajnos van egy-két elvetemült, akinek semmi sem jó.. 😞
Bár én Orsi szidalmazását nem hallottam, de fütyülõ, bekiabáló, Katit bántó rigmusokat sajnos igen. Úgy látszik a gyõri közönségnek nem elég, hogy 100%-osan nyertük a Magyar Kupát és remélhetõleg a bajnokságot is..
A BL kiesés fájó, talán sose lesz ilyen esélyünk a végsõ gyõzelemre, de az ilyen reakciók gyomoforgatóak..
Tudjátok, hogy nem vagyok Pálinger elsõszámú szurkolója, de elismerem azt, amit ezért a csapatért tett egész évben. S errõl csak felsõfokon lehet beszélni. Ha Õ nincs, nem jutunk talán a BL-elõdöntõbe sem.. Szóval köszönet jár neki is és az egész csapatnak.

kaloz174

Képaláírás: Radulovics Bojana és Kirsner Anikó !! Mindez a MOB oldalán! (Ráadásul gondolom, nem most került oda.)

Megkergültek a gyõri szurkulók? Nem mindegy, hogy egy-két héttel hamarabb/késõbb válik 100%-sá a bajnokság megnyerése? Ezután a szezon után ne akarja már senki, hogy tûzben égjenek a lányok egy ilyen mérkõzésen is. Jön az olimpia, addig ki kell pihenjék magukat a válogatottak és rá is kell készüljenek. A többieket meg mi motiválhatja még? Nagy az isten állatkertje, de fõleg túl alacsony a keritése!-😊))
Lehet, hogy volt ilyen. Szerencsére nem arra ültem. Viszont ahol én ültem, ott meg pont szegény Orsit minõsítették nem éppen emberi hangon...Ízlések és pofonok.
Mindenki ismeri Kati iránti elfogultságomat 😊 Valóban nem az õ meccse volt a tegnapi, na de nem gondolom, hogy élete eddigi teljesítményére bármi rosszat is lehetne mondani. Akár válogatott, akár klub szinten MINDIG, MINDENHOL lehetett és lehet rá számítani. Aki ezt kétségbe vonja, az van vak, vagy.....(nem akarok handballos szinvonalt ütni) 😄
ezenkívül a handball.hu egyik hozzászólásában van szó vmiféle bekiabálásról, amiben vki melegebb éghajlatra küldte Gint,hazátlannak nevezte és felszólította, hogy menjen vissza Újvárosba.... csak nem egészen ilyen finoman 😞
hülyék mindenütt vannak :S

Csupán annyi történt, hogy Katinak nem úgy ment a védés, mint eddig a szezonban (ziccerek tömkelegét kapta, mert a védelem nem volt valami acélos) és ezt a közönség egy része Herr Orsizással szóvá tette. Ezek után még a kapufáról Kati hátára pattant a labda, majd onnan a kapuba...nos, ekkot cserélte le õt Konkoly.
Isthy
Táncos!

Esetleg pár szóban leírnád a tegnapi meccsen a Ginnel kapcsolatban történteket. Nincs kedvem a handball.hun a színvonalasabbnál színvonalasabb hozzászólásokon végigrágni magam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Isthy
THW Kiel-Ciudad real 25-31 (13-15)

A spanyolok a BL gyõztesei, nagyon összekapták magukat a visszavágóra, miután az elsõ meccsen otthon kikaptak 29-27-re. Volt szerencsém végignézni a meccset és azt mondhatom, hogy a Ciudad ezt megköszönheti Sterbiknek. Amit ezen a meccsen mûvelt a kapuban az egész egyszerûen elképesztõ volt. Már az elsõ meccsen neki volt köszönhetõ az, hogy csak 2-vel kaptak ki otthon. Sztem õ a világ legjobb kapusa a férfimezõnyben.

A vége elõtt 1 perccel elszakadt a cérna a németeknél és volt némi pofozkodás meg lökdösõdés mindkét oldalról. Ami viszont igencsak durva volt, hogy a német szurkolók az elsõ sorból felállva benyulva ütötték a spanyol játékosokat a kezükben lévõ dolgokkal, miközben azok a német játékosokkal tolakodtak. Egy-két német szurkoló még a spanyol kispadra is lecsapott hátulról. A lelátóról meg dobáltak befelé mindent ami a kezükbe akadt. Kulturált európai szurkolás... Eltelt jó néhány perc míg rend lett valamennyire. Azt hiszem az ilyenre szoktak finoman szólva "csürhézni" nálunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyébként hol volt az ETO B-közép ma? Ha jól láttam, alig voltak a szokott helyükön.

kaloz174
Gratulálok az ETO-nak a bajnoki címhez. <#worship>
Ha ma a Loki kicsit több hittel játszik, akkor akár meglepetést is okozhatott volna.

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a bajnoki címhez! <#taps>

Ha nehezen is, de hozták a meccset a jól küzdõ Loki ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
retekklub "színvonal"... szót is kár vesztegetni rájuk

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nekem bizony fogalmam sincs róla. Mint ahogy az összes ker.tv-s senkirõl sem.

Én meg azt kérdezném,hogy ki a f*szom az a valkó eszti?<#kocsog>
Duby
Ez a mai magyar média sajnos. <#violent><#levele>

MrSpock
Most megy a rtl-en a Valkó Esztivel a telefonosjáték,és beirtak egy sms-t,hogy gratulálnak az MKB Veszprémnek a kupagyõzelemhez stb..Eszti felolvas,és megjegyzi,hogy õ is szívbõl gratulál,csak jólenne tudni,hogy fiú-vagy lánycsaptról van e szó.Uhh ez annyira dúrva volt!!!<#szomoru1>
Azért ezt bámennyire is nemköveti esetleg a sportot,de illene tudni!

Go Jeff Go!!!!

nem hittem volna, hogy ilyen "sima" lesz 😊

<#worship><#worship><#worship><#worship>