Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor már illik késznek lennie a keretnek, ha lehetnek is változások, de az ETO-nál ez azért érdekes, mert a nagy bejelentéshullám végén a saját honlapjukon is külön hangsúlyozták, hogy nem zárultak még le az átigazolások, tehát valaki még lehetett tervben.
Rudee
Pár napja itt Győrben cirkált egy Hypo NÖ-s autó, bár kétlem, hogy valami játékos pont azzal jött volna esetleg tárgyalni. Az itteni keret kb kész, esetleg súlyos sérülés esetén igazolnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ToCsEk
hm érdekes, kösz

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Isthy
A magyar női csapatok keretei már kialakultak és a meglévő játékosokkal alapoznak a szeptemberben kezdődő idényre jelenleg is.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
Meddig tart a nyári átigazolási idő? Győr nem vesz senkit már? 😮 Vagy vár olimpia végéig vagy? Ki mit tud? 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Kisértetiesen hasonló a helyzetük mint a mieinknek, csak náluk nagyobb a választék! Nem igen légióskodnak, otthon meg nem fejlődnek egyenletesen. De időnként felérnek a csúcsra csapat szinten is.
Isthy
Igen, ez örömteli. Én nagyon remélem, hogy lesz normális erőnléti edző és videó elemző is a stábjában.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végül is egyetértek. <#smile> Bakos Nyuszi azért visszakerült a stábba. <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Miért is lett volna sok újdonság? Még senkit sem látott igazán játszani, kénytelen az előzőekre hagyatkozni. Az év végi világversenyig lesz ideje megismerni a "felhozatalt" és annak alapján reméljük lesznek változások.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, az hogy most mit tudnak nem annyira mérvadó a felnőtt korukra nézve. Évek óta rendszeresen van jó orosz csapat utánpótlás korban, azután később mégsem tudnak komolyabb eredményt elérni válogatott szinten.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem sok újdonság van benne. Remélem, ez azért nem marad így!

Isthy
Rasmussen első kerete

Reméljük tényleg nyitott lesz a keret és hagyják dolgozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azok a csapatok nyertek, akikkel szimpatizáltam. Ha a magyart is hozzávesszük, 3:0. <#eljen> Az igazság az, hogy skandi csapatnak nem tudok drukkolni. Inkább csak ellenük. <#kacsint>
Visszatérve az oroszokra. Mindegyik csapatnál kérdés, mennyiben lehet következtetni a jövőre a mostani teljesítményekből...

Nehezen nyert a Korea (32-30), s simán az oroszok. Az utóbbiaknak nagyon jó felnőtt csaptuk lesz pár év múlva, míg a keletiek játékstilusa mindig probléma lesz az európaiak számára.
kaloz174
Igen, túl izgalmas volt. Nagyon féltem a végjátéktól. Na meg valahogy azt éreztem, utolsó tartalékait mozgosítva küzd a társaság. Még így is láthattunk tőlük kimondottan látványos, ügyes megoldásokat. Tehetséges garnitúra. Érdeklődve, reménykedve várom, hogy sikerüljön őket a továbbiakban is jól menedzselni.

A vége elég sima lett (34-31), de az egész idegölő volt (csak részletekben néztem!). Túl sok a 31 kapott gól, de szerencsére több a lőtt.
Tegnap a norvégok meglehetősen simán kikaptak a dánoktól, így kiváncsi leszek a mai döntőre az oroszokkal.
Nekem is! Ma 13 órakor. bronzmeccs 15,30, döntő 18
kaloz174
A tegnapi meccs nekem kimaradt, nem tudtam, mikor lesz. Így jártam. <#nemtudom><#circling> A csapatnak azonban nem, biztosan verték a horvátokat. Így ma, szintén ebédidőben, játszhatnak az 5. helyért a franciák ellen, ha jól figyeltem. <#kacsint>

Isthy
Igen, lesznek helyosztók az 5-8. helyért is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az egész tornán jobban kellett volna forgatni. Nem agyonjátszatni a szinte sehová sem számító csoportmeccseken az alapembereket. A fáradtság koncentráció hiányt és hibákat szült, ami vereséghez vezetett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Néztem a többit is. A koreaiak a szokásos gyors és csúnya játékukat játszák és a bírók sokszor megeszik a betöréseknél való színészi teljesítményűket!-😊 De ha bejön, miért ne? A betöréseik éáletveszélyesek,(gólt, büntetőt, kiálitást eredményeznek) sőt távolról is jól lőnek egészen alacsony játékosaik
A négyesben a két skandináv(norvég, dán) az oroszok meg a koreaiak kerültek.
Játszanak a többi helyezésekért is?
kaloz174
Nyerhető meccs volt. Koncentrációban buktunk ismét, sajnos. Jobban kellett volna frogatni a csapatot.

kaloz174
Ma nagyon nem, valóban. Egyszerűen mintha nem látna jobbra...<#boxer>

A végét megint elrontották és túl sok figyelmetlenség volt mind védekezésben, mind támadásban. A fegyelmezettebb és szerencsésebb csapat nyert. Nem a jobb.
Amúgy, nem kell tragédiát csinálni belőle, a fiuk már inkább problémásak. Ebben a korban nem érmeket kell szerezni, hanem nemzetközi tapasztalatot!
Hát Háfráról ez nem igen mondható el teljes mértékben....
kaloz174
Egyértelműen látszik, hogy azok a játékosok teljesítenek jobban, akik már saját csapatukban is bizalmat kaptak a legjobbak között.

Igen, ma fél hétkor! Itt lehet nézni:
http://www.world2016.sk/#live
Ha sikerül túlmenni a norvégokon, jöhet az elődöntőben a dán-horvát győztese!
Isthy
Az első komolyabb lépés megvan, holnap este jöhet a negyeddöntő, minden bizonnyal a norvégok ellen.
A mai meccsen 20-25 perc után kezdett éledezni a védekezés, addig nagyon gyenge volt. Ekkortól 10-15-ről fordítottak a csajok 30-20-ra és nem is volt már kérdés a hajrára. Katrinnak jár a gratuláció a mai teljesítményéért! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, eddig szépen teljesítenek, ahogy vártam. De a lényeg majd a nyolcaddöntőktől jön, ez még csak amolyan "előjáték".

DUNAFERR FOREVER!!!

az U18-as lányok a negyedik mérkőzésüket is megnyerték, ma a svédeket verték több mint tízzel...
Isthy
Sajnos nálunk ez teljes mértékben igaz, míg mások az olimpiára készülnek...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tőlük többet várok, mint az eggyel idősebbektől, remélem az éremért játszanak. Persze ehhez nem ártana jobban védekezni mint legutóbb és jó lenne ha a kapusaink sem csak dísznek lennének. Katrin remélem igazolni fogja a kvalitásait.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez egy más sportág, mint teremben.
A lányoknál nagyon hiányzott Bozsana és Kitty sem volt éppen a topon egészségileg sem. A teljes csapattal reális lett volna a döntőbe jutás és talán az arany is megszerezhető lett volna. A fiúk nálam ott teljesítettek ahol vártam, bár egy bronznak tudtam volna örülni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha minden igaz, a legtöbb csapatnál lejárt a nyári szabadság. Kezdődnek a legkemėnyebb napok, ami a fizikai részét illeti egy kézis pályafutásának. <#smile>

kaloz174
Nehéz igazán komolyan venni, afféle pótcselekvésnek tűnik, de mégis bosszantott, hogy szinte egyszer sem tudtunk kibújni a bőrünkből. Mint ahogy a női junior VB-n sem. Most következik viszont Pozsony...

Bele-bele néztem ebbe a kézilabda paródiába, amelyet strandkézilabdának hívnak. Fura dolog szó se róla, tisztára kell játszani egy társaz (4-en 3 ellen) s az a levegőben pörögve vagy kínaival kapura lő. aztán vagy bemegy vagy sem. A bírók meg még haotikusabbra vezetnek mint a tere kézilabdánál (hogy az egyenesen kapura lövésnél mikor egy vagy két pontos gólt adnak azt csak ők tudják, ahogy kiállitást is).. ,
Ami a csapatainkat tekinti, hát lemásolták a terembeli társaik kiszámíthatatlanságát (egyébként 4-kek lettek mindketten 12-ből): nyertek amikor nem is vártad, kikaptak ugyszintén, akár nyerő helyzetből is. labilisek.
Isthy
Ebben az összetételben is - ugye többen távol maradtak a vb-től, lemondás és egyebek miatt - valóban többre lehettek volna képesek. A 4 közé jutás elvárható lett volna tőlük a horvátok, majd a románok ellen. Nem sikerült csapatot csinálni belőlük és megfelelő játékot kialakítani számukra.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez a gárda, összetételét tekintve, többre lett volna képes, állítom. Mentálisan, formaidőzítést tekintve nagyon rosszul sikerült a felkészítés. A keret forgatása sem jött össze.
Nagyon bíztam ifj. Kiss Szilárdban, de talán vissza kellene térnie ffi vonalra...

ToCsEk
u20as nőink vitték tovább a szép magyar hagyományokat, hogyan szopjunk ki az utolsó 2 percben, komolyan mondom parádés...<#falbav>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kaloz174
Na és Ticsinek és férjének végre megszületett a kisfia. <#eljen><#eljen><#eljen>

Isthy
Meglátjuk bejut-e a felnőtt keretbe. Közben 1 héten belül "elkelt" mindkét szélsőnk <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, erről szólnak a hírek. <#smile> Bár igazából, az előzetes infók alapján, ez még egy kísérlet lehet csupán. Zovkonak egyébként is komoly munkája lesz, mire az új csapat valóban csapattá érik. Inkább ezért drukkolok most, leginkább.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.07.02. 17:12:39

Isthy
Nagyon úgy fest vége a tiszta magyar csapat meghatározásnak számunkra is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Meg van az előnye a nehezebb csoportnak is! a folytatásban könnyebb ellenfelek jöhetnek. Ez volt az idén is!
Isthy
A veszprémiek durva csoportba kerültek, a szegediek csoportja könnyebb.

A-csoport: TELEKOM VESZPRÉM, Barcelona (spanyol), PSG Handball (francia), Silkeborg (dán), Plock (lengyel), Flensburg (német), Schaffhausen (svájci), Kiel (német)
B-csoport: Rhein-Neckar Löwen (német), Kielce (lengyel), Vardar Szkopje (macedón), PPD Zagreb (horvát), Breszt (fehérorosz), MOL-PICK SZEGED, Celje (szlovén), Kristianstad (svéd)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ETO rendesen beletenyerelt a BL sorsolásba. Hozzájuk került a címvédő Bukarest, a Rosztov és Midtjylland.
A Fradi a Vardarhoz került, melléjük jött az Asztrahanocska és valószínűleg a selejtezőből a Lipcse.
A két magyar csapat másik ágon van, így majd csak a negyeddöntőben találkozhatnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
talán
Mert makacs vagyok. <#buck>
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.06.28. 17:44:34

kaloz174
Nem voltam képes a linket időn belül megalkotni. <#circling> sg.hu nem segített. <#boxer><#fejvakaras><#vigyor0>
http://dunaujvaros.com/hirek/201606/alakul_a_dkka_nyari_programja
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.06.28. 17:37:46

kaloz174
Örömmel látom, hogy már most olvasható a Kohász nyári prograja. <#eljen> Nem fognak unatkozni a csajok. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.06.28. 17:00:52

kaloz174
Nagyon szurkolok, de nem tudom eltitkolni bizalmatlanságomat sem, tekintettel a "közeg"-re...Az irány jónak tűnik.