61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#59944 Jovanovicsnak még ez az egy idénye van hátra azután már nem lesz. Tehát ha jövőre igazolnak is még egy külföldit akkor is megmarad a jelenlegi keretrendszer. -
#59943 Egyelőre sztem még nem adtak fel semmit. Jeney tavaly év elején is arról beszélt, hogy max. 3 légiós (indokolt esetben 4) lehet a csapatban. A következő idénytől lesz nekik meg a 4 légiós, tehát még nem változik semmi 3 év alatt. -
#59942 Nem úgy tűnik, hogy a Vardar, a 2. edzőváltás után, ráadásul a teljesesen tapasztalatlannak látszó Dibirova lett az új szakvezető, komoly ellenfèl lehet a BL-döntőben.
A Vardar tipikus példája annak, hogy nem minden a pénz, szerintem. -
primavis #59941 Szerintem muszáj volt. Zácsik mellé kell Jovanovics, Pena meg irányitóba, Snelder beállóba s ott van(volt) a balkezes jobbátlövő poszt, amire nincs magyar merítési lehetőség! Amúgy, minden légiósnak van magyar párja/cseréje. -
#59940 A Fradi is kezdi feladni az elveit...Kérdés, ezzel meddig jutnak majd? Megéri-e? -
#59939 Érkező illetve hosszabbítók a Fradinál
Jövőre egészen komplett kerete lesz a Fradinak, még ha Zizi elmegy babázni, akkor is. -
Mielőbbi teljes gyógyulást!! A helyzet nem egyszerű. Sem Ogu, sem a Kohász számára. -
#59937 Sajnos Ogu erre az idényre befejezte, ha minden igaz pénteken műtét... -
#59936 Remélem a mai MR vizsgálat azért nem mutat nagyon komoly problémát. -
#59935 Rasmussen márciusi kerete
Most a széleken Puhalák és Faluvégi lesz "megnézve". -
#59934 Persze az is simán előfordulhat, hogy a Krim hazai pályán legyőzi az FCM-et és akkor a románok már semmit sem taktikázhatnak. -
#59933 A Kohász pedig legyűrte a légiós válogatott Fehérvárt, hazai pályán. Két fogalmatlan bíró közreműködésével, akik önmaguk is hatalmas feszültséget generáltak, még a szakértő szerint is összevissza fújtak.
Mivel Mendy, akik egész meccsen kiszámíthatatlanul játszott, egy labdaszerzési kísérletével a hatoson belül harcképtelenné tette Oguntoyét, a Kohász elveszítette első számú kapusát. Ez meg is látszott az eredményen, de végül egy huszáros hajrával sikerült megszerezni a győzelmet és az értékes pontokat. Gratulálok a csapatnak.
Egyébként pedig nem tudom, hogy Fehérváron is mit tesznek a TAO-val, mert mindkét utánpótlás csapatukat kiütéssel vertük, nagyon gyengék. Mondjuk minek is törnék magukat a gyerekek, a felnőttben nincs hely számukra, ahogy a keretet nézi az ember.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2017.03.06. 09:34:16 -
#59932 Járj is gyakrabban, megéri. Összehasonlíthatatlanul jobb élőben nézni a meccseket. Ezt lassan két évtizedes tapasztalatból tudom -
#59931 Max. az Esbjergnek, mert velük játszanak vasárnap a románok. Az FCM már csak nézheti, hogy mi lesz a meccsen, mert ők már szombaton befejezik.
A Bud nagyon simán nyert, így az egyik negyeddöntő párharc már megvan, az ETO-Metz összecsapás képében. -
primavis #59930 Azért a két dán csapatnak is van beleszólnivalója a dologba! -
#59929 Először voltam ETO meccsen, amióta Audi Aréna van (de rég voltam...). A meccs sima volt, de a hangulat, meg úgy az egész olyan szuper volt, hogy elhatároztam, hogy gyakrabban járok majd ki meccsre :)
Persze, TV-ben láttam, hogy jó a hangulat, meg sokan is vannak (most is 5100+!, kb heti nb1 forduló nézőszámának a fele :)), azért nem ugyanaz. tv előtt jobban szoktam izgulni mondjuk..^^. Grat a csapatnak, nagyon jól nyomták. -
#59928 A Fradinak a helyezése lehet a kezükben, az ellenfelük majd csak vasárnap derül ki. A románok dönthetik el azt, hogy kit akarnak maguknak, hiszen egyedül ők játszanak vasárnap az érintett csapatok közül. -
#59927 A győriek egy pillanatnyi kétséget sem hagytak afelől, hogy ők a jobbak és nagyon sima győzelmet arattak. Ezzel nekik megvan a csoport első helye, a Larviknak pedig a második helyezés. A jövő hétvégén egymás ellen játszanak egy abszolút tét nélküli meccset Norvégiában. -
primavis #59926 Ergo a Fradi saját kezében a sorsa, illetve a helyezése! Nem ártana megtartani az első helyet s akkor kb. a MIDL. jönne. -
#59925 Végül 42-28-ra alázták a Vardart
Azért az figyelemre méltó, hogy a franciák hazai pályán a Budot és a Vardart is megverték. -
#59924 A Metz az 51. percben 10 góllal (35-25) vezet a Vardar ellen -
primavis #59923 Hát 4 gólt kellett behozzanak 5 perc alatt! No de a lényeg, hogy ha a Metz nyer, akkor rámehetnek az első helyre, ha meg nem, akkor őrizni kell a 8 gólos előnyt a Bud ellen a másodikért. -
#59922 A Fradi a legvégén nagy hajrával 1 pontot megmentett. 13-8 után elkezdtek könnyelműsködni, fegyelmezetlenkedni, amire végül rá is fizettek 1 elvesztett pont képében. Pedig ez a meccs simán hozható lett volna kicsit nagyobb odafigyeléssel. Amiben benne van az is, hogy nem kellene kihagyni 5 db 7 m-est.
Pedig a franciák egyelőre jól állnak, a szünetben 3 góllal vezetnek a Vardar ellen. -
#59921 Sajnos... De ez nem meglepetés, mert az érdiek eléggé visszaestek az elmúlt 2-3 hétben. Elvesztették a legeredményesebb játékosukat (Krpez) és azóta nem találják a játékukat. -
primavis #59920 A Vác meg megverte az Érdet! (29-24). -
#59919 A Larvik simán nyert Ikastban, ezzel a norvégoknak megvan a csoport második hely. A Fradinak vagy a románok vagy a dánok jutnak a negyeddöntőben. -
#59918 A Pick végül simán verte a zágrábiakat. Amire nagy szükség volt, mert a Breszt legyőzte a Vardart. Így megmaradt az esély a csoport 4. helyének megszerzésére. -
#59917 A románok rendesen megszenvedtek hazai pályán a Krimmel, de nagy nehezen csak sikerült megszerezniük a győzelmet 28-26-ra (22-20-ra még a szlovénok vezettek). -
#59916 Ez a video dolog a Digisporttal úgy fest nem működik, akkor marad az egyszerű link: Célok Újvárosban -
#59915 Célok Újvárosban:
-
primavis #59914 Ja, szombaton lesznek? -
primavis #59913 A mai bajnokíkról semmi közvetítés??? -
primavis #59912 Persze, csal k azért írtam, mert ez az egyetlen komolyabb meccsük s Siófokon ütötték már meg a bokájukat. Ezzel szemben az Érd megy Vácra, Fehérvárra, a Fradihoz és fogadja az ETO-t. -
#59911 Jó meccs volt, mindenkinek megfelelő eredménnyel a végén...Valahogy mégis rányomta a bélyegét az egészre, hogy ez csak egy presztizs "csata", bár a Fradi végül értékes pontot szerzett.
Elek Gábor jól használta ki a lehetőséget a különböző variációk próbálgatására. Ő több jó teljesítménynek örülhetett.
Görbicz Anita teljes számüzetése a szélre engem zavart. -
#59910 Szerintem meglepő lenne, ha ez a Siófok gondot jelentene a Fradinak. Ahhoz, az érdiekéhez hasonló, formahanyatlás kellene. Az pedig, a várható feladatok tükrében, nagyon nem lenne szerencsés a zöldeknek. -
#59909 Jó kis meccs volt így semleges szemmel nézve.
A Fradinak bármilyen arányú győzelem elég lehet hazai pályán a 2. helyhez az érdiek ellen. Mert utóbbiak már vesztettek 1 pontot Debrecenben is. Papírforma szerint 2 pontos előnnyel lehetnek másodikok az érdiek előtt. A 2 pont hátrányból az egyik Debrecenben ment el az érdieknek, a másik meg az ETO ellen, aki ellen elvileg ők nem fognak pontot szerezni. -
primavis #59908 ja meg a Fehérvár - Érd is. -
primavis #59907 No a Fradi ki izzadta a döntetlent az ETO ellen s így a saját kezében van a második hely megszerzése (két gólos győzelem otthon az Érd ellen), mig az Érdnek ott van még az ETO elleni meccs is. A pestieknek az idegenbeli Siófok lehet veszélyes, mig az érdieknek a váci mérkőzésük. -
#59906 No ezzel a két tegnapi női BL eredménnyel kicsit változtak a dolgok, képbe került egy Fradi-Bukarest negyeddöntő is. Bár igazából még minden megtörténhet, ami egyre biztosabbnak látszik az egy ETO-Metz párosítás.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.02.27. 15:48:24 -
primavis #59905 bocsi, Esbjerg