Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az MKB-nak grat.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Grat. a Békéscsabának. <#taps>#taps>
Hajrá magyar kézilabda! <#eljen>#eljen>
A 2011-es nõi VB-re egyedül a brazilok jelentkeztek...
Nekünk ugye okvetlen férfit kell rendeznünk tisztelt MKSZ... Komolyan hihetetlen... 2009-ben ugye itt a szomszédban a horvátoknál lesz a férfi VB. Ezek után ugye senki nem gondolja komolyan, hogy 2011-et mi fogjuk kapni, hogy megint ebben a régióban legyen... Fõleg mikor a dánok, spanyolok és a svédek is versenyben vannak... Inkább nem is minõsítem ezt a dolgot...
A 2009-es nõi VB-t simán megkaphattuk volna Kína ellenében (egyedüli jelentkezõ volt), mivel ugye az olimpia most ott lesz... de nekünk akkor is férfi kell, ha szinte nyilvánvaló, hogy nem mi fogjuk kapni... ugyanis a hírek szerint erre hivatkozva nem pályáztunk a 2009-es nõire... nagyon kezd már elegem lenni belõlük <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem ne vesézgessük ezt tovább, inkább bízzunk abban, hogy a mai utolsó meccs már teljes mértékben csak a játékról fog szólni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet, hogy rossz tanácsadói voltak, nem tudom. De a szabálytalanságot õ követte el.
Mindezzel együtt nagyon remélem, hogy végre vége szakad annak a történetnek, ami nem a kézirõl szól. Vagyis MINDKÉT közösség levonja a tanulságot, és a továbbiakban a játékkal foglalkozik, a sportszerûség szem elõtt tartásával.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pénteken véget ér az ütésváltásokkal és botrányokkal tarkított férfi kézilabda-bajnoki döntõ, a Veszprém visszaszerezheti a címet, esélyesebb is, mert hazai pályán játszik. Mivel sok sérelem gyülemlett fel a játékosokban, nem kizárt, hogy nemcsak a színvonal és a feszültség miatt lesz emlékezetes a csata.
link
Foci EB: június 7 - 29.
...már alig várom! <#finom>#finom>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
EB és Olimpia pontos dátumát tudja valaki?
Szbadság tervezése szempontjából
nem akar valaki jönni görögbe?
utazás topicban látható, hogy hova
Deha fel akarjátok lendíteni a másik topikot bemásolhatjátok oda is
Nem egészen érthetõ mindez, távolról, szurkolóként nézve.
Tulajdonképpen jó, hogy több meccsen dõl el a bajnokság, de a mostani sorozat kezd teljesen másról szólni, mint a kézilabda, ez viszont nem szimpatikus.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A FÉRFI VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Puljezevics Nenad (Szeged), Fazekas Nándor (Gummersbach, német), Mikler Roland (Dunaferr). Mezõnyjátékosok: Gulyás Péter (Veszprém), Iváncsik Tamás (Veszprém), Mocsai Tamás (Lemgo, német), Laluska Balázs (Szeged), Nagy László (Barcelona), Gál Gyula (Veszprém), Herbert Gábor (Szeged), Zubai Szabolcs (Dunaferr), Nagy Kornél (Dunaferr), Császár Gábor (Viborg), Eklemovics Nikola (Veszprém), Grebenár Gábor (Dunaferr), Katzirz Dávid (Szeged), Ilyés Ferenc (Veszprém), Iváncsik Gergõ (Veszprém), Törõ Szabolcs (Dunaferr)
Nem mondhatni, hogy bárki is meglepetés lenne benne. Igaz azt sem, hogy kimaradt olyan, aki nagyon megérdemelné. (Perez, Diaz, ugyebár lemondták, Putics nincs teljesen rendben, Sutka még nem eléggé érett hozzá s kb. ennyi a kérdõjel).
Szinte minden évben csak amikor idény van (nyáron) akkor írogattunk bele. Nagyrészt csak azok, akik itt is fórumoznak.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Sári korábban nõi vonalon még nem foglalkozott ilyen szintû versenyzõkkel, jelenleg is a férfi kajakosokat, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltánt, a világbajnok Kucsera Gábort, valamint az Európa-bajnok Benkõ Zoltánt edzi.
"Össze tudom egyeztetni a két csoport munkáját, hiszen a fiúknak és a lányoknak egyszerre is tudok edzést vezényelni, ez nem probléma. Azt azonban szeretném hangsúlyozni, hogy Kovács egyesbeli és az ötkarikás címvédõ Kovács, Janics duó párosbeli eredménye nem az én érdemem lesz, én ezen csak veszíthetek. Az én munkám gyümölcsét, ha lesz, a négyes teljesítménye hozza majd, hiszen a Kovács, Janics, Kozák, Szabó egységet pénteken kezdjük el összerakni, hogy milyen eredménnyel, még nem tudom" - fogalmazott."
De sztem ezekkel menjünk át a kajak-kenu topicba, mielõtt teljesen szétoffoljuk ezt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért létezhetne valamilyen objektiv mérlegelési szempontja is a bizottságnak. Mert a látszat szerint, vagy nincs, vagy nem alkalmazzák. Mindkettõ kérdéseket vet fel.
De legalább tiszták a frontvonalak:
egyesben a két tábor indithatja. Katit, Natasát/Dalmát , Timeát
kettesben: Janics-Kovács, Szabó-Kozák /Paksy-Benedek
négyesben: contra- RFK csapat / pro-RFK csapat
Lesz harc és gyõzzön a jobbik!
Az mégsem megy - bármilyen jó edzõ is legyen a Fábián házaspár - hogy csak az kerülhet felnõtt válogatatba/világversenyre, aki náluk edz, mégha más is nevelte fel õket. Valamennyien bizonyitottak már elõzõleg, nem kezdõként kerültek hozzájuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért követem az eseményeket, csak hozzászólni és a fórumokat olvasgatni van kevesebb idõm.. (Bár ahogy a handball-t láttam az utóbbi idõben, nagyon nem is sajnálom, hogy kimaradtam belõle..)
De még mindig: CSAK AZ ETO! <#taps>#taps> <#mf1>#mf1>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
NSO: Katalinok „háborúja”: az olimpiai bajnok Kovács szakított Fábiánnéval
Tovább gyûrûzik a kajakos szappanopera. Hogy ezzel most egy edzõfenomént veszítünk, vagy megszabadulunk egy diktátortól, és még egységesebbé, még eredményesebbé válik a csapat, kiderül Pekingben.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ritkán jelennek meg errefelé. <#circling>#circling>
(Ha már a hozzászólásaim nem aratnak ilyen sikert.. <#buck>#buck>)
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Egyébként viszont, ahhoz képest, hogy ünnepi program, elég mélyen hallgatnak róla. Nem egészen értem. Pontosabban nem értem a szervezést, úgy, ahogy van; együtt.
1-én viszont ott leszek Debrecenben
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat. a Picknek és megérdemelték, ha már a végén visszajöttek.
DUNAFERR FOREVER!!!