Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
nõk egymás között, ennyi. Egyébként tényleg szomorú
Az MKB-nak grat.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Veszprém!!
Ennyi😊

kaloz174
Gratulálok a Veszprémnek. <#taps> Igazán jól sikerült a formaidõzítésük, bár a Szeged helyzete nem volt egyszerû, különösen meghatározó játékosuk kiválása után.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Békéscsaba - Vác vége 31-28
Grat. a Békéscsabának. <#taps>

kaloz174
Rendben. <#wink>
Hajrá magyar kézilabda! <#eljen>

passatgt
tomi?

Isthy
IHF közlemény

A 2011-es nõi VB-re egyedül a brazilok jelentkeztek...

Nekünk ugye okvetlen férfit kell rendeznünk tisztelt MKSZ... Komolyan hihetetlen... 2009-ben ugye itt a szomszédban a horvátoknál lesz a férfi VB. Ezek után ugye senki nem gondolja komolyan, hogy 2011-et mi fogjuk kapni, hogy megint ebben a régióban legyen... Fõleg mikor a dánok, spanyolok és a svédek is versenyben vannak... Inkább nem is minõsítem ezt a dolgot...

A 2009-es nõi VB-t simán megkaphattuk volna Kína ellenében (egyedüli jelentkezõ volt), mivel ugye az olimpia most ott lesz... de nekünk akkor is férfi kell, ha szinte nyilvánvaló, hogy nem mi fogjuk kapni... ugyanis a hírek szerint erre hivatkozva nem pályáztunk a 2009-es nõire... nagyon kezd már elegem lenni belõlük <#levele><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nemcsak a két közösségnek kéne levonni a tanulságot...

Sztem ne vesézgessük ezt tovább, inkább bízzunk abban, hogy a mai utolsó meccs már teljes mértékben csak a játékról fog szólni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy árnyaltabb, de mint mezei szurkoló - a TV-t pedig sok ilyen nézi - csak azt láttam, hogy 1 játékos olyan mozdulatot tesz, aminek szándékosságáról, a látottak alapján, nincs kétség.
Lehet, hogy rossz tanácsadói voltak, nem tudom. De a szabálytalanságot õ követte el.
Mindezzel együtt nagyon remélem, hogy végre vége szakad annak a történetnek, ami nem a kézirõl szól. Vagyis MINDKÉT közösség levonja a tanulságot, és a továbbiakban a játékkal foglalkozik, a sportszerûség szem elõtt tartásával.

Isthy
Szted azt egyedül maga találta ki? Mint mondtam kicsit árnyaltabb ez a dolog...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Véresen ér-e véget a kézilabdaháború?

Pénteken véget ér az ütésváltásokkal és botrányokkal tarkított férfi kézilabda-bajnoki döntõ, a Veszprém visszaszerezheti a címet, esélyesebb is, mert hazai pályán játszik. Mivel sok sérelem gyülemlett fel a játékosokban, nem kizárt, hogy nemcsak a színvonal és a feszültség miatt lesz emlékezetes a csata.

link
Duby
Végülis a címünk az Olimpia is, nem off ez sztem...

Foci EB: június 7 - 29.
...már alig várom! <#finom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Ha már off

EB és Olimpia pontos dátumát tudja valaki?

Szbadság tervezése szempontjából

nem akar valaki jönni görögbe?
utazás topicban látható, hogy hova
Breki33
Ha senkit se zavar engem érdekel.

Deha fel akarjátok lendíteni a másik topikot bemásolhatjátok oda is
kaloz174
Szomorú ez a kajak-kenus történet. Itt van egy tényleg sikeres sportág, mégsem tudják kezelni az óhatatlanul mindenhol idõnként elõjövõ feszültségeket, nézeteltéréseket.
Nem egészen érthetõ mindez, távolról, szurkolóként nézve.

kaloz174
Mindent? Én arra az 1 durvaságra gondoltam, amit láttam tõle, többször ismételve.

Tulajdonképpen jó, hogy több meccsen dõl el a bajnokság, de a mostani sorozat kezd teljesen másról szólni, mint a kézilabda, ez viszont nem szimpatikus.

Isthy
Azért ennél kicsit árnyaltabb a dolog, hogy mindent rá kenjünk... A nemzetközi mezõnyben ilyeneket amúgy nem csinált és már ez is árulkodó...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Biztosan így van szakmailag, bár annyira nem vagyok képben a fiúkat illetõen, de én az olyan játékosokat, mint Herbert, nem válogatnám be egy ideig.

Isthy
Igen, én is így gondolom, hogy most ez egy megfelelõ keret.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt akkor vegyük úgy, hogy itt is megvitathatjuk a dolgokat a továbbiakban is?

DUNAFERR FOREVER!!!

No itt a férfi-keret a selejtezõrea bosnyákokkal.
A FÉRFI VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Puljezevics Nenad (Szeged), Fazekas Nándor (Gummersbach, német), Mikler Roland (Dunaferr). Mezõnyjátékosok: Gulyás Péter (Veszprém), Iváncsik Tamás (Veszprém), Mocsai Tamás (Lemgo, német), Laluska Balázs (Szeged), Nagy László (Barcelona), Gál Gyula (Veszprém), Herbert Gábor (Szeged), Zubai Szabolcs (Dunaferr), Nagy Kornél (Dunaferr), Császár Gábor (Viborg), Eklemovics Nikola (Veszprém), Grebenár Gábor (Dunaferr), Katzirz Dávid (Szeged), Ilyés Ferenc (Veszprém), Iváncsik Gergõ (Veszprém), Törõ Szabolcs (Dunaferr)
Nem mondhatni, hogy bárki is meglepetés lenne benne. Igaz azt sem, hogy kimaradt olyan, aki nagyon megérdemelné. (Perez, Diaz, ugyebár lemondták, Putics nincs teljesen rendben, Sutka még nem eléggé érett hozzá s kb. ennyi a kérdõjel).
Isthy
Kajak-kenu topic

Szinte minden évben csak amikor idény van (nyáron) akkor írogattunk bele. Nagyrészt csak azok, akik itt is fórumoznak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
miattam maradhat itt

elvileg volt ilyen topic, de nem nagyon írtak bele
vagyis a süllyesztõbe!-😊))) Az elsõ 50 topik közt nincs ilyen. vagy nem érdekel a probléma senkit, vagy belterjes ügynek tartják....ú
Isthy
Olvastam én is, meg azt is, hogy Sári már dolgozik holnaptól a 4-es összerakásán.

"Sári korábban nõi vonalon még nem foglalkozott ilyen szintû versenyzõkkel, jelenleg is a férfi kajakosokat, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltánt, a világbajnok Kucsera Gábort, valamint az Európa-bajnok Benkõ Zoltánt edzi.

"Össze tudom egyeztetni a két csoport munkáját, hiszen a fiúknak és a lányoknak egyszerre is tudok edzést vezényelni, ez nem probléma. Azt azonban szeretném hangsúlyozni, hogy Kovács egyesbeli és az ötkarikás címvédõ Kovács, Janics duó párosbeli eredménye nem az én érdemem lesz, én ezen csak veszíthetek. Az én munkám gyümölcsét, ha lesz, a négyes teljesítménye hozza majd, hiszen a Kovács, Janics, Kozák, Szabó egységet pénteken kezdjük el összerakni, hogy milyen eredménnyel, még nem tudom" - fogalmazott."

De sztem ezekkel menjünk át a kajak-kenu topicba, mielõtt teljesen szétoffoljuk ezt.

DUNAFERR FOREVER!!!

háát, már az is elõfordulhat ... a hirek alapján....hogy a maradék 5 lány is otthagyja a "kotlóst"! Õ azt állitja, hogy felvetette nekik a lehetõséget s nem tiltakoztak ellene..... Az lesz ám a nagy bog a Szövetéség/kapitány számára!
Isthy
Az biztos, hogy a Mol Világkupa "érdekes" válogató lesz...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Neked is csak azt tudom írni, amit kalóznak: ez az MKSZ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hogy legyen kézilabda is, Herbert-tel igencsak kiméletes volt a fegyelmi bizottság, hiszen az Ilyés és Andjelkovics rugása "csak" sportszerütlen gesztus, a Bajuszé ennek keményebb formája, de senkinek sem esett bántódása/sérülése. A Ghionea "emelés"-nek komoly következménye is lehetett volna, mig a Herbert ütése szándékos brutalitás volt.
Azért létezhetne valamilyen objektiv mérlegelési szempontja is a bizottságnak. Mert a látszat szerint, vagy nincs, vagy nem alkalmazzák. Mindkettõ kérdéseket vet fel.
Ami csak megerõsiti azt, amit az ezelõtti beirásomban véleményeztem.
De legalább tiszták a frontvonalak:
egyesben a két tábor indithatja. Katit, Natasát/Dalmát , Timeát
kettesben: Janics-Kovács, Szabó-Kozák /Paksy-Benedek
négyesben: contra- RFK csapat / pro-RFK csapat
Lesz harc és gyõzzön a jobbik!
Az mégsem megy - bármilyen jó edzõ is legyen a Fábián házaspár - hogy csak az kerülhet felnõtt válogatatba/világversenyre, aki náluk edz, mégha más is nevelte fel õket. Valamennyien bizonyitottak már elõzõleg, nem kezdõként kerültek hozzájuk.
Isthy
A nem értésedre csak egy mozaikszóval tudok válaszolni: MKSZ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ennek nem a kézilabda szeretetének csökkenése és különösképpen nem a kedves topiclakók tiszteletének hiánya az oka, sokkal inkább az idõm kevés.. <#nemtudom>
Azért követem az eseményeket, csak hozzászólni és a fórumokat olvasgatni van kevesebb idõm.. (Bár ahogy a handball-t láttam az utóbbi idõben, nagyon nem is sajnálom, hogy kimaradtam belõle..)

De még mindig: CSAK AZ ETO! <#taps> <#mf1>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kalappal
Nagyon érett a dolog s ideje volt a válásnak. Fábiánék - ld. a ma reggeli produkciójukat is a Tv-ben - képtelenek rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Amit a fiatalokkal csinálnak s ahogy felhozzák õket az dicsérendõ és le a kapallap elõtte, de a felnõtt versenyzõkkel (pláne a nõkkel) már képtelenek közös húron pendülni. Ezért aztán törvényszerüen a már felnõtt fejjel gondolkodók elõbb-utóbb otthaggyják õket, esetleg a sportágat is. A vállogatókon eldõl majd, hogy Kati meg Natasa tényleg jobb e mint a többiek, s ha jobbak, akkor egyesben és párosban õk vesznek részt az olimpián. A négyesben nélkülük a németek legyõzése sajnos iluzórikusnak tünik. Az olimpia után meg várhatóan Kati férjhez megy és befejezi a versenysportot. Neki ez az utolsó esélye olimpián egyesben nyerni, illetve még egy vagy két aranyat szerzni. A többiek jóval fiatalabbak. De esetükben is rendet kell tenni a nõi szakágban uralkodó állapotokban.
Duby

Duby
Hoppá!
NSO: Katalinok „háborúja”: az olimpiai bajnok Kovács szakított Fábiánnéval

Tovább gyûrûzik a kajakos szappanopera. Hogy ezzel most egy edzõfenomént veszítünk, vagy megszabadulunk egy diktátortól, és még egységesebbé, még eredményesebbé válik a csapat, kiderül Pekingben.

kaloz174
Szerintem a hozzászólásaiddal mostanában csak 1 nagy baj van. <#vigyor2>
Ritkán jelennek meg errefelé. <#circling>

Táncos ETO
És Neked is! <#wave>

(Ha már a hozzászólásaim nem aratnak ilyen sikert.. <#buck>)

Táncos ETO
Köszi! <#wink><#eljen>

kaloz174
Debrecenben viszont nem lesz Dunaferr, messzi is van...Jó lenne ott lenni, ennek ellenére.
Egyébként viszont, ahhoz képest, hogy ünnepi program, elég mélyen hallgatnak róla. Nem egészen értem. Pontosabban nem értem a szervezést, úgy, ahogy van; együtt.

Isthy
Annyi elfoglaltságom van mostanában, hogy néha örülök, hogy élek... születésnapok (a sajátom 3-szor kellett megtartanom, mindig más hétvégén más társaságnak) klubalapításon is részt kellett vennem és még munkahelyem is van... meg talán nem kéne össze-vissza variálni az idõpontokat... ez van...

1-én viszont ott leszek Debrecenben

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon hanyagolod a Csapatot és a társaságunkat mostanában.<#conf><#shakehead>

Isthy
Mivel áttették szombatról vasárnapra így sajnos nem tudok menni...

DUNAFERR FOREVER!!!

no, azért nehéz úgy támadni, hogy mig az ellenfélnél nem számit az idõ, nálad 15-20 másodperc után már emelik a kezüket a birók! A Djurkovits kiállitásának 4 percét a szeged gyakorlatilag két támadással kibekkelte! S ahogy kiállitottak valakit a szegedbõl, rögtön (másodperceken belül) jött a kompenzálás!
Isthy
A "prof" ismét egy nem igazán sikeres végjátékot produkált...

Grat. a Picknek és megérdemelték, ha már a végén visszajöttek.

DUNAFERR FOREVER!!!

na látunk egy ötödik meccset is pénteken! Nekünk jó, a csapatoknak...hááát...
háát, a II. félidõben sem változott a helyzet. Jó mecs, izgalmak, lejtõs pálya (ua)és kijött a döntetlen. A többi már szerencsére nem a játékvezetõkön múllik.
kaloz174
Ez az ütés (Herbert) nagyon sportszerûtlen volt. <#levele> Én nem csak kiállíttanám, hanem el is tiltanám ezért.

kaloz174
Jövõ szezon-beli programajánlat 😊

Vagyis: "elkészült az új versenykiírás".