Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutatok nektek egy hajót!😊
(Remélem, sikerül😊)
(Számomra különleges. <#eljen>#eljen><#wink>#wink> Valaha ezzel versenyeztem pár évet. <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
(Készíthetik a sulyzókat.😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez az interjú a csapatoldalon jelent meg. Minden jót kívánok Ritának. Azt gondolom, a handball.hu-s interjú valamivel többet mond a távozás tényleges okairól. Ha nem így lenne, megkérdezném: a román csapat mennyivel ismertebb név, mint a Dunaferr. Csakhogy nyilván itt nem az ismertség a fõ motívum. <#schmoll2>#schmoll2> Sokkal inkább pl. az a bizonytalanság, amirõl a másik interjúban beszél, mégha azt is sejteni lehet, hogy anyagilag sem mindegy.
Olyan tanulságos a történet, hogy tanulniuk lenne kötelezõ belõle sokaknak e hazában. De nem fognak, sajnos. <#schmoll2>#schmoll2><#szomoru1>#szomoru1><#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kati blogja itt olvasható
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon kiváncsi leszek az új Fradira.
Azt is olvastam, hogy Haris viszont Pozsonyban folytatja.
Az EHF elfogadta Veszprém jelentkezését az európai férfi Szuperkupa négyes döntõjének megrendezésére.
A spanyol Ciudad Real (BL-gyõztes), a német Kiel (BL-döntõs) és Nordhorn (EHFkupa-gyõztes), valamint az MKB Veszprém (KEK-gyõztes) szeptember 20-án és 21-én küzdene a szupertrófeáért az új veszprémi csarnokban, amelyet július 19-én avatnak fel.
A nyitóünnepség egyben nagyszabású kézilabdagála lesz, amelyen a klub elbúcsúztatja a Balatonfüredre távozó 215-szörös válogatott Pásztor Istvánt. "
(forrás: NSO)
Jó lenne megnézni az a - gondolom - szép, új csarnokot. Arról nem beszélve, hogy legalább Veszprémben tudják, mit érdemel egy olyan játékos, mint pl. Pásztor István.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
POT 1:Norway, Russia, France, Germany
POT 2:Hungary, Sweden, Croatia, Portugal
POT 3:Spain, Austria, Denmark, FYR Macedonia
POT 4:Ukraine, Serbia, Belarus, Romania
A sorsolás július 20-án lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt meg természetesen én is teljes szívembõl kívánom, hogy Rita sikeres legyen új csapatában is.
Remélem, ez az eset legalább, bár keserû tanulság, felébreszti a tcsv-t.
De sztem ez egy másodlagos dolog és én nem állok annyira értetlenül Rita szerzõdése elõtt. A többiekével kapcsolatban nem nyilatkozom, mivel azokról nem tudok szinte semmit. Én azt mondom megragadta a lehetõséget amit az élet kínált neki és kívánom, hogy sikerüljön élnie vele.
Ha a mélyen tisztelt média és a szurkolók is úgy állnának a dolgokhoz, hogy lehetne értelmesen beszélni és írni a tényleges eseményekrõl, akkor sok minden más megvilágításba kerülhetne. De itt nálunk elsõsorban a játékosok húzzák a rövidebbet és rajtuk csapódik le minden "negatív hozam" az átigazolások kapcsán. Pedig, ha netán véletlenül a klubok oldala és szerepe is napvilágra kerülne, akkor láthatnánk a teljes képet, így sok mindent reálisabban tudnánk megítélni. De ez egy vágyálom ebben a "közegben"...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi lennék pl. hogy Rita volt-e egyáltalán abban a csarnokban, abban a városban, ahová a szerzõdése szerint tartozni fog. <#rolleyes>#rolleyes> Erdélyi drukkertársammal beszélgetve kiderült, õ is eléggé értetlenül áll a fejlemények elõtt.
Ezeket végiggondolva mondom azt, hogy szakmailag jó döntést hozott.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elnézve a hétvégéi eredményeket, még az is könnyen elõfordulhat, hogy FRK összes versenyzõje lemarad az olimpiáról... és ezzel elvileg õ is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem már akkor gyanús volt, amikor írták, hogy Tadici jött ide hozzánk beállóst nézni Stanca helyére... Igazából nem gondolhattunk sok mindenkire itthon, aki számításba jöhetett nála...
Azért az nem semmi, hogy milyen szépen "elmesélték" nekünk, hogy mindenkivel hosszabbítottak, együtt marad a csapat... szomorú vicc...
Rita így döntött... én nagyon sajnálom, hogy elmegy.. remélem nem fogja megbánni... mindenesetre egy nagy kalappal kívánok neki, mert szüksége lesz rá abban a környezetben.
DUNAFERR FOREVER!!!
De tény, ha menni akar, márpedig akart a hírek szerint, akkor menjen inkább.
Elég fura folyamatok indultak meg a magyar kéziben.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyetértek Veled, én sem mentem volna oda a helyükben.
A Dunaferrnek most nem szabad becsapnia az ajtót Rita mögött, mind hozzáálásban, mind egyébben meg kell maradni jó viszonyban a játékossal a minél közelibb jövõbeni eredményes viszontlátásra számítva.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ami pedig az érzelmi oldalát illeti, szomorú vagyok , mert egy csupaszív játékos hagyja itt a csapatot, aki ráadásul lököttségével is belopta magát a szívembe 😊...de ez van, ha menni akar, nincs mit tenni 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Három év után Romániába távozik a Dunaferr NK együttesének beállósa, Borbás Rita. A magyar válogatott és a Dunaferr kitûnõsége a Valcea együttesében folytatja karrierjét.
... A kontraktussal így már az is bizonyossá vált, hogy Borbás távozik a Dunaferr NK gárdájától." <#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead>
Mit mondjak: enyhén szólva is mellbe vágott a hír. Nem is értem...Fel van adva a csv-nek a lecke! Nem lesz egyszerû a BL-ben maradni, számottevõ eredményt elérni így, az biztos.
Csak olyasmit akartam mondani, hogy egy újabb szegmense magyar életünknek, ahol a fellépõ generális konfliktus általános megosztottságba megy át a megoldás és tisztába tevés, és tiszta lappal indulás helyett.
Külön kiábrándító ezekben, hogy olyan értékeinket "magyarkodjuk el", mint a kajak-kenu, de rossz úton van több sikersportágunk is.
De azért legyen egy jó mondás is: nagyot erõsödött kis Csapatunk, és ami külön öröm, ez a kijelentés szó szerint alkalmazható esztétikai síkon is. <#vigyor>#vigyor><#szeret>#szeret><#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A dánok nem villantottak valami nagyot, de bejutottak. Kisebb meglepetés nekem a beloruszok kijutása, még ha a szlovének nagy fiatalításba is kezdtek. A nagy meglepetés a portugálok bejutása a lengyelek ellen, fõleg -9-es elsõ meccsrõl <#wow1>#wow1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Voltak másoknál is tehetséges és eredményes versenyzõk, csak azoknak nélküle nem igazán lehetett érvényesülni. Paksy Timi is régebbi edzõjénél lett elõször eredményes, de be kellett hódolnia, ugyanígy Dalmának is ott kellett hagynia Simon Miklóst (akkor már 2x világ és európa bajnokként). Azóta ezek a kiváló edzõk már külföldre távoztak...
Igen, eddig Katiék keveset készülhettek együtt, de sztem is változhat ez még párosban, van idejük és a 2 hónap elég lehet ismerve õket.
A négyes pedig csak 2 hete van együtt, ezalatt ez nem rossz eredmény a német négyessel szemben akik már 2 éve csiszolják magukat. Van még 2 hónapjuk be lehet hozni itt is a lemaradást.
DUNAFERR FOREVER!!!