Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
http://palingerkatalin.com
Stilo képei Detti oldaláról😊
Köszi!😊 Gadrinak is.😊 <#worship>#worship>
Ha meg nem akarnak, akkor miért vállalták<#conf>#conf> Lehet, hogy lett volna olyan, aki akár a csapat iránti szeretetbõl jobban csinálná.
Ez már a második szarvashiba, amit ráadásul ki sem javítanak. <#schmoll2>#schmoll2>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ûûûûûûûûûûûûûûûûûûû de gáz 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"A Löwen is BL-induló
Dátum: 2008. június 20. péntek
A regisztrációs határidõ lejárta után ITT letölthetõ a következõ BL-szezon résztvevõinek listája. A BM. Ciudad Reál kupagyõzelme révén a Portland San Antonio az ASOBAL Liga 4. helyezettjeként indulhat a legrangosabb kupában, míg a Banik Karvina cseh bajnokként nem kívánt indulni, így a KEK-döntõs Rhein Neckar Löwen "ugrik be" a helyükre. Az MKB Veszprém az elsõ, a Pick Szeged a második kalapból várhatja az elsõ csoportkör sorsolását.
A nõknél összesen két plusz hely kiadó még a Bajnokok Ligájában, az egyiket (a HC Leipzig szabadkártyáján felül) a dán FCK Haandboldnak, a másikat az EHF-kupa-döntõs HK Dinamo Volgográdnak tartanak fent a 2. selejtezõkörben. A nõk besorolása elõreláthatóan így néz ki:
1. kalap: SC Zvezda Zveningorod, Viborg HK A/S , HC Lada Toliatti, Hypo NÖ
2. kalap: Gyõri Audi ETO KC , RK Krim Mercator Ljubljana, Orsan Elda Prestigio, Larvik HK
3. kalap: HC Kometal Gjorèe Petrov Szkopje, 1. FC Nürnberg, C.S. Oltchim Rm. Valcea, ZRK Buducsnoszt T-Mobile
4. kalap/kvalifikációs tornák gyõztesei:
Ikast Bording EH A/S, Dunaferr NK, SLO-2, S.D. Itxako-Navarra
Byaasen HB Elite, HC Leipzig, Breshkov, RK Podravka Vegeta Koprivnica
UMF Stjarnan, HC Motor Zaporizzsja, SPR Safo Lublin, HB Metz Moselle Lorraine
Nagy Szabolcs "
Itt olvastam
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Horvát, Svéd, Spanyol, Dél_Korea, Kuwait, pánamerika 3.
A másik ág rázósabbnak tünik:
C: Német, Lengyel, Macedonia, Orosz, Tuniszia, Algéria
D: Dánia, Norvégia, Egyiptom, Pánamerika 1, Szerbia, Szaudarábia.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma este 7-kor sorsolják Zágrábban a férfi VB-re a csoportokat. A mieink kedvezõ kiemelést kaptak. Állítólag a horvát szervezõk megígérték, hogy a csoportmeccseinket a határ közelében (Varazsd) játszhatjuk.
Ha ez igaz januárban a magyar szurkolók újra elözönlik Horvátországot akár csak 2003.-ban.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Peking Klub
Detti nem kispályázik, mit neki holmi mûag. pohár <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ott már írták Gumjanovot is, meg mást is. Bár meg kell mondjam, hogy ha a médiában (TV) hallotta az illetõ akkor lehet benne valami. Fõleg, úgy, hogy az elõbb beszéltem Gabcával és õ is hallotta már, hogy magyar edzõjük lehet <#wink>#wink> Mondtam is neki, hogy nem lesz gondja azzal, hogy megértse az edzõi utasításokat <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyar játékosa biztos, hogy lesz (Gabca). Elképzelhetõ, hogy a Fradiból még visz magával valaki(ke)t.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Felhívnám a figyelmet a "szak"lap utolsó mondatára. <#nevetes1>#nevetes1><#falbav>#falbav><#vigyor2>#vigyor2>
A lényeg, hogy végre a mi továbbjutásunk hivatalosan is rendben.
A Sport1-en 20:00-kor a Mai helyzet vendége Hajdú János.
DUNAFERR FOREVER!!!
Temes már nem ellenfél
Vehetjük legalább ezt komolyan? <#conf>#conf>
Én is kaptam egy üzenetet egy tornáról, ahol a fiatalabb korosztály játszik majd:
"Hahó mindenki!!
Júni 30-tól a négyes iskolában ifi kézimeccsek láthatók magyarok játszanak dánokkal!! Ez egy 3 napos torna!! Gyertek szurkolni Siófoknak"
A torna természetesen Siófokon lesz.😊
"A Budapest Bank-FTC nõi kézilabdacsapatának fiatal tehetségeit bemutató sorozatunkban harmadikként Németh Csillát vettük górcsõ alá."
Ami sztem jó dolog a sorsolásban, hogy nem lesznek "könnyebb" meccseink, hanem egybõl komoly vetélytársak ellen kell felvenni a harcot. Persze ehhez mindenkinek oda kell tennie magát és robotolni, elsõsorban védekezésben és visszarendezõdésben. El kell felejteni azt a tévképzetet többeknek, hogy mi a támadó "sztárok" csapata vagyunk. Akkor lesz eredmény és lehet majd minek örülni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, az elsõ négy csapat a másik csoportban is kemény dió, de kettõ nem az, mig a miénkben mind a hat az! No ez a különbség.
Ennek az írásnak az alapján szerintem nem utasítja el a lehetõséget RK. (Van, aki ezt bizonygatja a gyõri drukkerek közül.)
A másik csoportban vannak olyan mumusok, akiket elkerültünk, legalább az elsõ körben, én ennek örülök.
Mégis: ha az elsõ félidõt nézem, jók voltunk. Azt a játékot kellene máskor is játszani.