Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

míg el nem felejtem 😉
KENYERES FANNI 2évre a román Constata csapatához igazolt!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Breki33
KÖSZÖNJÜK ÁGI <#integet2><#eljen><#worship>
Breki33
Aranyak, könnyek és az a hajrá Sydneyben
Index - [email protected]
2008. július 10., csütörtök 11:19 | Frissítve: 1 órája
Éveken át Kovács Ágnes volt a magyar úszósport egyetlen nemzetközi klasszis versenyzõje, Sydneyben elképesztõ hajrával nyerte meg az olimpiát, akkor már Európa- és világbajnokként állt rajthoz. Negyedik olimpiájára nem készült fel, elveszítette motivációját, elõtte volt egy kusza doppingügye is. Kovács a szombati országos bajnokságon búcsúzik, úszóiskolájában még láthatjuk.
Kovács Ágnes kereknek érzi a pályafutását, amit hivatalosan hétfõ reggel zárt le

http://sportgeza.hu/sport/2008/07/10/kovacsagnes07/
Breki33
Sinkarenko a Debrecenhez szerzõdött
MTI - [email protected]
2008. július 9., szerda 13:18
A Debrecen nõi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását az olimpiai bronzérmes irányító Tatyana Sinkarenko. A korábban a Hypo NÖ játékosaként ismertté váló ukrán klasszis a német Trier csapatától érkezik a nagyratörõ terveket szövögetõ DVSC-Aquaticumhoz, ahol Bakó Botond vezetõedzõ a játék szervezése mellett gólokat is vár tõle. A hajdúságiak kerete a kiváló játékos leigazolásával véglegesnek tekinthetõ.
kaloz174
NB I nõk, férfiak alapszakasz 2008-09 sorsolás

További szép nyarat mindenkinek!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174

kaloz174
Természetesen a Fõiskolás VB eredményét puskáztam ki V-Mantõl, ha valakinek nem lenne egyértelmû.😊 (Köszi!:?))

kaloz174
Magyarország - Brazília 39-28 <#taps>
(HUNGARY: Kiraly, Laluska 2, Soos 1, Balog 6 , Balogh 5, Vaszari 2, Csaki 3, Szekeres, Herr 1, Sopronyi 2, Kovacs 2, Temes 10, Hoffman, Kudor 5. Allenatore: Varga.)

Grat. az elsõ gyõzelemhez! Jó lenne, ha lenne valahol közvetítés, már erõs elvonási tüneteim vannak.😊)

Néztetek teniszt?😊 Micsoda fantasztikus meccs volt!!! (Nadalnak drukkoltam, de minden elismerésem mindkettõjüknek! <#worship>)

végül szegény Boros esett ki! Mehet nézõnek Pekingbe.Ahogy Paksy és Benedek is.
Ráadásul, mivel Sik jobb kormányos mint Gyökös, Beé-vel meg nem akar Vereckei egy hajóban ülni, sok választás nincs: csak: Sik, Vereckei, Boros, Bozsik összetétel jöhet számitásba. Dehát ennél a szövetségnél sem lehet semmit elõre tudni.....
kaloz174
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!<#eljen><#wave><#pias>

Az nem old meg semmit, mivel ha a legutóbb nyertes négyes gyõz, akkor abból csak hárman indulhatnának az olimpián! Vereckei nélkül nem indulhat négyes, mivel csak 7 kajakos kvalifikáció van s abból a két K és Benkõ elvisz hármat, mig V a negyediket. Így marad 3 hely a négyesnek! Ergo, vagy nyer a Vereckei-féle négyes, vagy õt kell beültetni valaki helyébe a másikba! Más megoldás nem létezik! Illetve, ha cserélnének számot Benkõvel, de akkor ua a helyzet a négyesben: Benkõ kéne beüljön valaki helyébe! Tekintetbe véve, hogy a plusz nõi kajakos és a kenus hely el fog veszni, mivel a nemzetközi szövetség nem engedélyezte (??? vajon miért nem? Ismét magyar sportdiplomáciai kudarc!) a hiányzó egy kajakos helyre való cserét!
Isthy
Az MKB továbbjutása borítékolható, a Picknek viszont pokoli nehéz dolga lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ja és még egy pikáns dolog, amit kihagytam. A Dunaferr odakerülésével magyar edzõi házibajnokság is lehet <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De addig még remélem, hogy Podgoricán is fogunk találkozni.

Én ezt már délelõtt megéreztem és nyertem vele egy üveg Astit <#wink> Annyira nem örülök neki... Furcsa lesz majd az õ Dunaferres 13-as mezében szurkolni tkp. az õ vereségéért... De Bécsben majd helyrehozhatom ezt, amikor az õ csapatának fogok szurkolni.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
FÉRFIAK
F-CSOPORT: MKB Veszprém (magyar), SG Flensburg-Handewitt (német), ZTR Zaporizzsja (ukrán), Cyprus College (ciprusi)/Haukar (izlandi)
H-CSOPORT: HC Croatia Osiguranje (horvát), Pick-Szeged (magyar), Wisla Plock (lengyel), HB Dudelange (luxemburgi)/Rhein-Neckar Löwen (német)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

BL meccsen Újvárosban találkozhatsz Gabcával! <#nevetes1><#wave>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
A BL csoportsorsolás eredménye:

A-csoport
HK Zvezda Zvenyigorod (orosz)
Gyõri Audi ETO KC
RK Kometal Gj. P. (macedón)
A 2. selejtezõkör 3. csoportjának gyõztese (Ikast, Rulmentul, Lublin + 1)

B-csoport
Hypo NÖ (osztrák)
ORSAN Elda Prestigio (spanyol)
®RK Buduænost T-Mobile (montenegrói)
A 2. selejtezõkör 4. csoportjának gyõztese (Dunaferr, FCK, Motor + 1)

C-csoport
HK Lada Togliatti (orosz)
Larvik HK (norvég)
CS Oltchim Rm. Vâlcea (román)
A 2. selejtezõkör 1. csoportjának gyõztese (Itxako, Lipcse, Podravka + 1)

D-csoport
Viborg HK (dán)
RK Krim Mercator (szlovén)
1. FC Nürnberg (német)
A 2. selejtezõkör 2. csoportjának gyõztese (Byåsen, Volgográd, Metz + 1)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

no, mig a lányoknál tisztának tûnik a helyzet (legfeljebb KK három számbani inditása jelenthet témát a szövetségen belül), de a férfi kajakosoknál áll a bál! 8-an 7 helyre, s tényleg csak Vereckeit lehet beültetni a gyõztes négyesbe, mert nem õ megy 1000-ren egyéniben , hanem Benkõ! No de, kit vegyenek ki?
Nem lesz nagy összeszokatlanság az FCK-ban. Nézzetek csak rá a keretükre. Csak a nevük más. Még az edzõjük is ugyan az. Leganger, Batinic, Turey, Savic,Melgard és Loft évek óta együtt van. Milanovic-ot és Krause-t nem lesz nehéz beépíteni ebbe a keretbe.

A Ferr-nek keményen fel kell készülni ellenük!

Hajrá Magyar Kézilabda!

Duby
Én abszolút nem bízom az FCK összeszokatlanságában. Egy egyéniségekre, max pároskapcsolatokra, improvizációra épülõ skandináv csapatnál ez nem vesz annyi idõt igénybe, szerintem meg sem fog rajtuk látszani.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Úgy látom hasonló cipõben járunk Dunaferr ügyben.

Annak idején a szövetségi kapitány ellenében FRK ragaszkodott a 4-esek válogatóztatásához és a szövetség elnöksége végül az õ elveit fogadta el. Ennek következtében most az õ versenyzõi maradnak le az olimpiáról... Akár meg is köszönhetik neki...

DUNAFERR FOREVER!!!

én teljesen elszomorodtam, mondván ez túl korai nagy erõfelmérõ lesz, de aztán rájöttem FCK addigra még talán nem lesz összerakva, és ha itthon játszunk talán "bárkit" képesek vagyunk legyõzni, szóval napról napra nõ az optimizmusom...persze ha a csapatvezetésre gondolok, és a csapatmegerõsítésre, akkor néha elbizonytalanodom :S 😊)

OFF
most kajak-kenuban naprakészebb vagyok, azoknak a siránkozása folyik a csapból is...

remélem holnap semmilyen meglepõ döntés nem fog születni, Kovács, Janics, Kozák, Szabó utazik...pont...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Hoppon maradtak...

Most erre mondhatnék pár "kedves" szót... de inkább hagyom <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

EHF kupában folytatják a BL 2. selejtezõkörbõl kiesõ csapatok a további küzdelmeket.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Duby
A nem csoportelsõknek hogy folytatódik ezek után a selejtezõtorna után a nemzetközi kupaszereplés?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Azt meglehetõsen érdekesnek tartom, hogy tegnap volt a nõi BL selejtezõ sorsolása és senki egy szót sem írt róla ide...

A minket érdeklõ(?) dolog:

4. csoport
Dunaferr NK
FCK Håndbold (dán)
HK Motor Zaporizzsja (ukrán)
Az elsõ selejtezõkör B csoportjának 2. helyezettje

Elvileg mi lehetünk a rendezõk és csak az 1. helyezett jut a BL fõtáblára. A csoportmérkõzések idõpontja október 3-5.
Elég komoly feladat lesz, még hazai pályán is. Talán az FCK még nem lesz összedolgozva és ezt kihasználhatjuk. Mondjuk azért nem ártana legalább egy beállót szerzõdtetni minél hamarabb baba mellé és beilleszteni addigra a csapatba.
Azért nagyon remélem, hogy a csapatvezetésünk nem csábul el és nem adja oda jó pénzért Anjáéknak a rendezés jogát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor így utólag én is Boldog Névnapot kívánok! Remélem volt bodzázás <#pias><#eljen><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végigböngészve a kapcsolódó beírásokat, lehet, hogy rosszul értelmeztem valamit?😊

kaloz174
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem újdonság volt ez a hír, bár nem mai keltezésû:
Carlos Perez ázsiai Bajnokok-Ligája gyõztes
(Bár lehet, hogy csak nem figyeltem.)

kaloz174
Újra csak köszönet a "stáb"-nak. <#worship>

Ismét képek a válogatott tegnapi edzésérõl a http://palingerkatalin.com-on.
Ismét köszi Stilo!
Breki33
Köszi szépen <#wave><#wink>
kaloz174
Ha 1 nappal késõbb is, de annál boldogabb névnapot kívánok! <#eljen><#pias> (Egy kis bodzaszörp van a poharamban, természetesen. <#nyes><#vigyor2>)

Akinek nem sikerül a holnapi ismétlést meghallgatnia, az menjen Kati honlapjának vendégkönyvébe, ott részletesen le van írja, hol és hogyan lehet letölteni a riportot.
http://palingerkatalin.com
kaloz174
MR1-Kossuth Rádió

kaloz174
Aki nem halotta, de szeretné meghallgatni:
2008. június 27. péntek,
23.04: Arcvonások
Pálinger Katalin kézilabdázó
Riporter: Novotny Zoltán
(A tegnapi adás ismétlése)

Breki33
szállodája van? P
Szerintem mi ezt a megoldást választjuk, ha esetleg tervbe vesszük a fiú vb-t 😊
Stilo, Lajhi Vörösmarton lakik, kb 30 perc tõle kocsival Eszék <#wink>
Breki33
Kézilabdás szépség
A Képes Sport ezúttal a Dániába szerzõdõ Tápai Szabinát fényképezte. Werkfilm a KSO-n!

http://www.kso.hu/cikk.php?cikk=134
Isthy
Sztem Mohácson van ismerõsöd <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Az A és B csoportból továbbjutó 3-3 csapat középdöntõs meccsei Zágrábban, a C és D csoportból továbbjutóké Zadarban lesznek.
A helyosztók Zágrábban lesznek.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Kialakult a horvátországi férfi VB csoportjainak helyszínei.
Sajnos a magyarok nem Varazsdra kerültek, hanem Eszékre. Így szállást kell keresnem Pécs vagy Mohács környékén.

A csoport Eszék: Franciaország, MAGYARORSZÁG, Szlovákia, Románia, Pán Amerika 2., Ausztrália
B csoport Split: Horvátország, Svédország, Spanyolország, Dél-Korea, Kuvait, Pán Amerika 3.
C csoport Varazsd: Németország, Lengyelország, Makedónia, Oroszország, Tunézia, Algéria
D csoport Porecs: Dánia, Norvégia, Egyiptom, Szerbia, Szaud-Arábia, Pán Amerika 1.

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
"Az elõzetesen kiadott besorolás alapján meglepõ módon csak a második kalapba kerül a magyar bajnok Gyõri Audi ETO KC.
...
A Dunaferr bajnoki ezüstérmesként selejtezõre kényszerül, és jelen állás szerint hazai pályán kvalifikálhatja magát a fõtáblára. Ehhez meg kell nyernie saját csoportját, melynek sorsolására késõbb kerül sor.

A várható kiemelés.
1. kalap: Zvezda Zvenigorod, Viborg, Lada Togliatti, Hypo Niederösterreich
2. kalap: Gyõri Audi ETO, Krim Ljubljana, Elda Prestigio, Larvik
3. kalap: Kometal Szkopje, Nürnberg, Oltchim Valcea, Buducsnoszt Podgorica
Selejtezõt játszik: Ikast Bording, Dunaferr, Itxako Navarra, Byasen Trondheim, HC Leipzig, Breshkov, Podravka Koprivnica, UMF Stjarnan, Motor Zaporozsje, SPR Lublin, HB Metz, Dinamo Volgograd

2008-06-24 18:34:00"

a forrás

kaloz174
Fejlõdnek!😊

VMan
javították 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Még 31 db képpel bõvült a tegnapi edzés galéria, ezek már a délutániak.
Köszönjük Stilo!

http://www.palingerkatalin.com/kezdo.php?c=galeria