61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Én váltogattam ezzel

http://www.friss.try.hu/

valamelyik mindig ment
  • Isthy
    Végeredmény: 21-21

Gratulálok a lányoknak a pontszerzéshez!

Szerencsére a védekezés maradt jó és támadásban kicsit jobbak lettünk, így sikerült az egy pont. Herr Orsi ismét jól védett, neki külön gratulálok. Ha elöl nem adunk el a 2. félidőben is pár labdát, akkor meglehetett volna a győzelem is. De így is szép ez az eredmény, tovább ezen az úton lányok!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

PS: ritkán foglalkozom a bírókkal, de a 2 szlovák ma nem nagyon volt a barátunk, főleg a 2. félidőben. Elképesztő volt, ahogy semmiért nem akartak büntetőket adni nekünk. Ahogy láttam Szandra oda is szólt egyszer nekik.
  • Breki33
    Na ez bravúr volt

Tóth Timi-vel mi történt?
  • kaloz174
    A handball.hu azt írta nekem:
    Elnézést kérünk
    Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!

A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.

handball.hu

Gondolom, sikerült túlterhelni az oldalt.:)

Egyébként egy fromsport nevű oldalon néztem végül, mert a digi csak pufferelt...

• kaloz174
    GRATULÁLOK A VÁLOGATOTTNAK!!!
  • Duby
    Na, jó volt ez szerintem
    ...legalábbis amennyit láttam
  • banok
    valszeg sokan nézik. szombat van hideg és nincs annyira korán a meccs no és ez az egyetlen stream. :(
  • Isthy
    Félidőben: 8-10

A védekezés összességében egész jó, főleg az első 6-8 perc után. Herr Orsi is nagyon jó a kapuban. Elöl azonban nagyon gyengék vagyunk. Nem találjuk a távolságot a fallal szemben, nyomulunk a falra, talán 8-9-ről kellene inkább lőni. Meg ismét a sok elrontott passz... Elöl kell fejlődni, többet mozogni és akkor meglehet.
  • SZT
    Gulyás...
  • SZT
    Sajnos igen!!
  • Breki33
    nálatok is akadozik a közvetítés?
  • Duby
    ..ssza meg a gulyás
    hát felidegesít!
    el se kezdődik a meccs de már nem bírom
    hogy lehet ekkora f... valaki?
  • kaloz174
    Sajnos, az Újvárosból betegség miatt hiányzott Ivett és Jókai Nóri is. Mielőbbi gyógyulást nekik!
  • kaloz174
    Az Újváros-ifi 5-tel verte a Siófok ifit. Grat.
  • Isthy
    Korea-Norvégia 28-27 (13-14)

Nem semmi meccs volt. Izgalmas, változatos mérkőzésen, hol egyik, hol másik csapat vezetett. A végén a norvégok vezettek 27-26-ra 1,5 perccel a vége előtt. A koreaiak fél perc alatt egyenlítettek, majd 15 mp-el a vége előtt meg is szerezték a vezetést. 6 mp volt hátra amikor a norvégok emberelőnybe kerültek és a kapust is lehozták, de kettős előnyben sem tudtak gólt dobni, a koreai kapus védett.
    Úgy tűnik a koreaiak ismét nagyon erősek, számolni kell velük az elődöntőért vívott harcban. A spanyolok győzelme is érdekes volt ellenük. A jv.-k a végén a spanyolokkal voltak. 2 perccel a vége előtt Mangue hátulról visszarántotta a koreait, mégsem kapott 2 percet és egy tiszta 7-est is "véletlenül" nem adtak meg nekik...

Franciaország-Angola 33-23 (15-9)

Az elejét kivéve sima meccs volt, a franciák szinte végig vezetve simán nyertek.
  • Isthy
    A jövő héten csütörtökön is fog Kiskunlacházán a Dunaújváros ellen. Elvileg az lett volna az első meccse, de már tegnap visszatért.
  • kaloz174
    Ma Siófokon utánpótlás- és serdülőtorna zajlik. Jó ilyenről olvasni, hallani.

Több infó
  • kaloz174
    Jobbulást neki!
    Nem jó hír, én úgy láttam, hogy kimondottan nagy kedvvel játszott az előző meccsen.
  • Isthy
    Megsérült a bokája az előző meccsen plusz komolyan megfázott és antibiotikumokat kap.
  • Isthy
    Oroszország-Németország 34-22 (16-13)

Egyértelmű meccs volt, a németeket az első félidőben is csak a bírók tartották "életben". Az oroszok a sok hiányzó ellenére egész jól muzsikálnak.

Románia-Kína 40-19 (21-12)

Abszolút papírforma, a hazaiaknak esélyük sem volt.
  • Breki33
    Zizi miért nem?
  • Breki33
    GÖRBICZ Anita újra játszott a győrben !
  • Isthy
    Ha nem lesz Vérten Orsi és Zizi, akkor még nehezebb lesz, az amúgy sem könnyű meccs. Nem mi vagyunk az esélyesek, de képesek lehetünk a bravúrra.

HAJRÁ MAGYAROK!!!
  • Isthy
    Biztos, hogy a kézilabda népszerűsítésére kiváló meccs volt.
  • Mse
    már alig várom a spanyolok elleni meccset, szerintem jó erőfelmérő lesz. (mondjuk szerintem megvernek minket 5-6 góllal, de ne legyen igazam!)
    hajrá csajok!
  • kaloz174
    Mondi-Békéscsabai Előre NKSE—Dunaújváros NKSE 35—33 (20—15)
    Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Kunszentmárton, 600 néző

A Békéscsabai Előre legjobb dobói: Rácz 11, Cifra 6, Takács 4, Gávai 4
    A Dunaújváros legjobb dobói: Radulovics 10, Ferling 8, Balogh B. 6.
  • Grave Digger
    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :) Sajnos az sg-ről eléggé leszoktam, ritkán látogatom, de mindig öröm betérni jó barátok közé :)
  • Isthy
    Az enyém eljutott, mert telefonon is beszéltem vele

Azért remélem itt is olvassa majd mindenkiét és azok is célba érnek.
  • kaloz174
    Csatlakozom én is, minden szépet és jót neki a nevezetes napon.
    (Vajon eljut-e hozzá a jókívánság?:))
  • SZT
    Csatlakozom ahoz a véleményhez, hogy Bába Misi szívvel, lélekkel szolgálta mindíg az Újvárost!! A válogatottnál pedig, tudjuk, hogy nem mindíg értékelik kellő képpen a végzet munkát!!
    Túl sok az érdek, és kevesebb a hozzáértés!
    Tisztelet a kivételnek!!!!!!
  • Isthy
    Csatlakozom a jókívánságodhoz! Minden jót a krisztusi kort elért topictársunknak!
  • Breki33
    szülinapot akart lenni :)
  • Breki33
    Köszi az infót !
  • Breki33
    Grave Digger -nek boldog szülinaspit !

Bár már rég láttam itt :P
  • kaloz174
  • Isthy
    Én is olvastam, nagyon jó cikk

Sajnos a gittegyletben mások az érdekek... Tavaly nyáron Larvikban, az olimpia előtt amikor kinn találkoztunk vele, akkor kellett betanítania az utódait...
  • kaloz174
    Jó lett volna. Mert sajnos kevés esély van rá, hogy beszámolót kapunk, bár nem lehetetlen.
    A lényeg, hogy a meccs jó propagandája legyen a sportágnak, mert gondolom, ez az elsődleges cél Kunszentmártonban.

Találtam egy írást Bába Misiről is. Arra is kitér, hogy sajnos, nem utazhatott a válogatott kerettel:
    Masszőr, mennyben és pokolban
  • kaloz174
    Így, hogy már tudtam a végét, valamint a minimálisan elvárt cél elérését, kicsit lazábban néztem a meccs felvételét.
    Bár kellemetlen ellenfeleknek bizonyultak most is a japánok, azért biztató volt mindenekelőtt a kapusok teljesítménye, Zizi technikás játéka, Sopi gólerőssége. Valamint természetesen az, hogy nem ijedt meg a csapat, sikerült benyűrni a japánokat.
    Van még mit javítani, de innen már elmondjhatjuk, a csapatépítés alapjai megvannak.
    Érdeklődve várom a folytatást.

Grat. az eddigiekért. Hajrá csajok továbbra is!

Ha más formában nem is, de legalább szurkolói szinten az újvárosi csapat is képviselteti magát. A fiúk még bírják a kínai kaját, pedig nagyon tartottak tőle.
  • Isthy
    Elvileg a meccseink:

szombat 14:15-kor a spanyolok
    vasárnap 10:15-kor Korea
    kedd 10:15-kor Kína
  • Isthy
    Egészen mostanáig azt hittem, hogy egyik martfűi ismerősöm révén fogok élménybeszámolót kapni a meccsről. Most tudtam meg, hogy sajnos mégsem...