61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#44028 Én váltogattam ezzel
http://www.friss.try.hu/
valamelyik mindig ment -
#44027 Végeredmény: 21-21
Gratulálok a lányoknak a pontszerzéshez!
Szerencsére a védekezés maradt jó és támadásban kicsit jobbak lettünk, így sikerült az egy pont. Herr Orsi ismét jól védett, neki külön gratulálok. Ha elöl nem adunk el a 2. félidőben is pár labdát, akkor meglehetett volna a győzelem is. De így is szép ez az eredmény, tovább ezen az úton lányok!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
PS: ritkán foglalkozom a bírókkal, de a 2 szlovák ma nem nagyon volt a barátunk, főleg a 2. félidőben. Elképesztő volt, ahogy semmiért nem akartak büntetőket adni nekünk. Ahogy láttam Szandra oda is szólt egyszer nekik. -
#44026 Na ez bravúr volt
Tóth Timi-vel mi történt? -
#44025 A handball.hu azt írta nekem:
Elnézést kérünk
Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!
A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.
handball.hu
Gondolom, sikerült túlterhelni az oldalt.:)
Egyébként egy fromsport nevű oldalon néztem végül, mert a digi csak pufferelt...
-
#44024 GRATULÁLOK A VÁLOGATOTTNAK!!! -
#44023 Na, jó volt ez szerintem
...legalábbis amennyit láttam -
#44022 valszeg sokan nézik. szombat van hideg és nincs annyira korán a meccs no és ez az egyetlen stream. :( -
#44021 Félidőben: 8-10
A védekezés összességében egész jó, főleg az első 6-8 perc után. Herr Orsi is nagyon jó a kapuban. Elöl azonban nagyon gyengék vagyunk. Nem találjuk a távolságot a fallal szemben, nyomulunk a falra, talán 8-9-ről kellene inkább lőni. Meg ismét a sok elrontott passz... Elöl kell fejlődni, többet mozogni és akkor meglehet. -
SZT #44020 Gulyás... -
SZT #44019 Sajnos igen!! -
#44018 nálatok is akadozik a közvetítés? -
#44017 ..ssza meg a gulyás
hát felidegesít!
el se kezdődik a meccs de már nem bírom
hogy lehet ekkora f... valaki? -
#44016 Sajnos, az Újvárosból betegség miatt hiányzott Ivett és Jókai Nóri is. Mielőbbi gyógyulást nekik! -
#44015 Az Újváros-ifi 5-tel verte a Siófok ifit. Grat. -
#44014 Korea-Norvégia 28-27 (13-14)
Nem semmi meccs volt. Izgalmas, változatos mérkőzésen, hol egyik, hol másik csapat vezetett. A végén a norvégok vezettek 27-26-ra 1,5 perccel a vége előtt. A koreaiak fél perc alatt egyenlítettek, majd 15 mp-el a vége előtt meg is szerezték a vezetést. 6 mp volt hátra amikor a norvégok emberelőnybe kerültek és a kapust is lehozták, de kettős előnyben sem tudtak gólt dobni, a koreai kapus védett.
Úgy tűnik a koreaiak ismét nagyon erősek, számolni kell velük az elődöntőért vívott harcban. A spanyolok győzelme is érdekes volt ellenük. A jv.-k a végén a spanyolokkal voltak. 2 perccel a vége előtt Mangue hátulról visszarántotta a koreait, mégsem kapott 2 percet és egy tiszta 7-est is "véletlenül" nem adtak meg nekik...
Franciaország-Angola 33-23 (15-9)
Az elejét kivéve sima meccs volt, a franciák szinte végig vezetve simán nyertek.
-
#44013 A jövő héten csütörtökön is fog Kiskunlacházán a Dunaújváros ellen. Elvileg az lett volna az első meccse, de már tegnap visszatért. -
#44012 Ma Siófokon utánpótlás- és serdülőtorna zajlik. Jó ilyenről olvasni, hallani.
Több infó -
#44011 Jobbulást neki!
Nem jó hír, én úgy láttam, hogy kimondottan nagy kedvvel játszott az előző meccsen. -
#44010 Megsérült a bokája az előző meccsen plusz komolyan megfázott és antibiotikumokat kap. -
#44009 Oroszország-Németország 34-22 (16-13)
Egyértelmű meccs volt, a németeket az első félidőben is csak a bírók tartották "életben". Az oroszok a sok hiányzó ellenére egész jól muzsikálnak.
Románia-Kína 40-19 (21-12)
Abszolút papírforma, a hazaiaknak esélyük sem volt. -
#44008 Zizi miért nem? -
#44007 GÖRBICZ Anita újra játszott a győrben ! -
#44006 Ha nem lesz Vérten Orsi és Zizi, akkor még nehezebb lesz, az amúgy sem könnyű meccs. Nem mi vagyunk az esélyesek, de képesek lehetünk a bravúrra.
HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#44005 Biztos, hogy a kézilabda népszerűsítésére kiváló meccs volt. -
Mse #44004 már alig várom a spanyolok elleni meccset, szerintem jó erőfelmérő lesz. (mondjuk szerintem megvernek minket 5-6 góllal, de ne legyen igazam!)
hajrá csajok!
-
#44003 Mondi-Békéscsabai Előre NKSE—Dunaújváros NKSE 35—33 (20—15)
Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Kunszentmárton, 600 néző
A Békéscsabai Előre legjobb dobói: Rácz 11, Cifra 6, Takács 4, Gávai 4
A Dunaújváros legjobb dobói: Radulovics 10, Ferling 8, Balogh B. 6.
-
#44002 Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :) Sajnos az sg-ről eléggé leszoktam, ritkán látogatom, de mindig öröm betérni jó barátok közé :) -
#44001 Az enyém eljutott, mert telefonon is beszéltem vele
Azért remélem itt is olvassa majd mindenkiét és azok is célba érnek. -
#44000 Csatlakozom én is, minden szépet és jót neki a nevezetes napon.
(Vajon eljut-e hozzá a jókívánság?:)) -
SZT #43999 Csatlakozom ahoz a véleményhez, hogy Bába Misi szívvel, lélekkel szolgálta mindíg az Újvárost!! A válogatottnál pedig, tudjuk, hogy nem mindíg értékelik kellő képpen a végzet munkát!!
Túl sok az érdek, és kevesebb a hozzáértés!
Tisztelet a kivételnek!!!!!! -
#43998 Csatlakozom a jókívánságodhoz! Minden jót a krisztusi kort elért topictársunknak! -
#43997 szülinapot akart lenni :) -
#43996 Köszi az infót ! -
#43995 Grave Digger -nek boldog szülinaspit !
Bár már rég láttam itt :P -
#43994 -
#43993 Én is olvastam, nagyon jó cikk
Sajnos a gittegyletben mások az érdekek... Tavaly nyáron Larvikban, az olimpia előtt amikor kinn találkoztunk vele, akkor kellett betanítania az utódait... -
#43992 Jó lett volna. Mert sajnos kevés esély van rá, hogy beszámolót kapunk, bár nem lehetetlen.
A lényeg, hogy a meccs jó propagandája legyen a sportágnak, mert gondolom, ez az elsődleges cél Kunszentmártonban.
Találtam egy írást Bába Misiről is. Arra is kitér, hogy sajnos, nem utazhatott a válogatott kerettel:
Masszőr, mennyben és pokolban -
#43991 Így, hogy már tudtam a végét, valamint a minimálisan elvárt cél elérését, kicsit lazábban néztem a meccs felvételét.
Bár kellemetlen ellenfeleknek bizonyultak most is a japánok, azért biztató volt mindenekelőtt a kapusok teljesítménye, Zizi technikás játéka, Sopi gólerőssége. Valamint természetesen az, hogy nem ijedt meg a csapat, sikerült benyűrni a japánokat.
Van még mit javítani, de innen már elmondjhatjuk, a csapatépítés alapjai megvannak.
Érdeklődve várom a folytatást.
Grat. az eddigiekért. Hajrá csajok továbbra is!
Ha más formában nem is, de legalább szurkolói szinten az újvárosi csapat is képviselteti magát. A fiúk még bírják a kínai kaját, pedig nagyon tartottak tőle. -
#43990 Elvileg a meccseink:
szombat 14:15-kor a spanyolok
vasárnap 10:15-kor Korea
kedd 10:15-kor Kína -
#43989 Egészen mostanáig azt hittem, hogy egyik martfűi ismerősöm révén fogok élménybeszámolót kapni a meccsről. Most tudtam meg, hogy sajnos mégsem...