Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Utálom, hogy megint egy balszélsõvel megyünk ki... ezt továbbra sem tartom jó megoldásnak és nagyon veszélyes... adja az ég, hogy ne legyen igazam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem - Anitát ismerve - már az elsõ meccsen játszani akar. Bár pontos infókkal nem rendelkezünk a sérülés fokáról, én azt gondolom, hogy jövõ szombat hajnalban Görbe pályán lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

jól elbeszélünk egymás mellett 😊)))

egyébként azóta már az NS-en leírták hogy csak másodfokú...lehet holnapra kiderül csak pár hólyag 😄D
adja az ég!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

csak részben(gyanithatóan)tartották annak. A feleségem és sok más családtagom - sõt egyszer én is - megégette már magát kiömlöt/kifröccsent olajjal. Az mind hólyagos volt. A mély égés az szövetelhalással jár. Forrázáskor ritkán van ilyesmi, inkább az égésekre jellemzõ (rád ég a ruha,pl. vagy áramütésnél, stb).
hát ha harmadfokú égési sérülés akkor az nem hólyagos égési sérülés...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

a kerethirdetés is megtörtént. Mayer és Lovász maradt ki.
Breki33
Hajdu János szövetségi kapitány elmondta, mindenképpen elviszi sérült irányítóját Pekingbe, de a felépülés további állomásait azért jobb lesz megvárni a végleges kerethirdetéssel.

Jobbulást Görbe !
szerintem meg igen. uganis nem a talpon van, a lábfej/ujjak felülete, lábszár pedig izolálható és jól kezelhetõ. Tk. hólyagos égésrõl van szó, annak meg nem kell 2-3 hét. Fõleg ha nem nagy kiterjedésû. Persze a felülfertõzést meg kell akadályozni. A baj az, hogy a hiradások eléggé semmitmondóak pont a fontosabb részletek tekintetében.
hááát,anyukámnak volt hasonló fokú égési sérülése, azt hiszem több mint egy hónapig volt kórházban, bár õ nem élsportoló, meg öregebb is...
iszonyatos fájdalmakkal jár ám egy égési sérülés, arra cipõt húzni...nem könnyû 😞
mondjuk nem egyértelmû másod vagy hamradfokú sérülés, meg hogy milyen kiterjedésû, lábbujjai mennyire sérültek...sok mindentõl függ, de az olimpia kezdetére szerintem tuti nem gyógyul meg.

Bizz isten, ez már hihetetlen! Viszont, nem értem, hogy mnilért kell ehhez 2-3 hét a felépülésre. nem a lábával játszik, futni meg lehet vele. ne mondja már senki, hogy ma, Mo-on nincs olyan bórgyógyásazti kezelési lehetõség, hogy elviselhetõvé tegye a sérült számára a napi tevékenységet pár napos kezelés után! megint a hisztéria keltés!
Gyógyulást Görbe és lehetõleg óvakodj a konyhától! a legtöbb baleset a statisztikák szerint is ott történik!-😊
kaloz174
Forró olajat öntött magára Görbicz Anita

Kicsit részletesebb leírás. <#szomoru1><#rolleyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

4 éve Cseh Laci lábtörése...

Ramadamammy rapidrandi

kaloz174
Term. annyit mindenképpen, hogy mielõbbi felépülést, gyógyulást kívánok!

kaloz174
Gyorshír: Görbicz égési sérüléseket szenvedett!

Erre nem is lehet mit mondani. <#schmoll2><#falbav>

háát igen, jellemzõ, hogy a NOB illékessei sehogy sem akarják bevallani, hogy az anyagiakon kivül várhatóan egy nagy csõd lesz a pekingi olimpia.
kaloz174
Te legalább láttad az elsõ 2 meccset. Szemben egyes véleményezõkkel (elõször drukkert írtam, aztán rájöttem, hogy erre méltatlan az, akire céloztam), akik feltételezések, feltevések alapján addig mennek, hogy akár a keretet is megváltoztathatnák.

Nem jó híreket hallani, olvasni az olimpia színhelyérõl: Íme!

Isthy
Remélem ezt is és a dánok ellenit is le tudom majd szedni valahonnan a netrõl. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy miben javultunk a 2 norvég meccs óta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegnap éjjel sikeresen hazaértem, ime a meccsbeszámolók:

Az elsõ meccsrõl:
Ez egy rémálom volt… mint a 2004-es hazai EB elõdöntõje… a norvégok szétrohantak minket a mi hibáinkból élve… a visszarendezõdésünk katasztrofális volt… rengeteg leindításgólt kaptunk… ha Gin nem véd ziccereket többször is az elsõ félidõben, akkor már a szünetre megvan a 12-14 közte… sajnos a 2. félidõre már õ is elfáradt és nem ment neki… rajta kívûl elsõsorban a születésnapos Vérten Orsi játszott jól, a többiek sajnos felejthetõt nyújtottak… az átlövési mutatónk 3/20 volt… azt hiszem ez mindent elmond az átlövõinkrõl… a meccsen kihagytunk vagy 6-7 ziccert mi is… ha nem rohantak le minket akkor vígan megjátszották felállt fal ellen Lybekket és õ ontotta a gólokat… a két 3-as védõnk borzasztó volt (Szûcs-Tomori)… ahogy hallottam meg is kapták az „elismerést” a meccs után… támadásban lagymatagok voltunk, rosszul lõttünk, sok technikai hibát vétettünk… beállós játék, mint olyan nem nagyon létezett… jellemzõ, hogy a meccsen hárman játszottak beállóst… Piros, Tomori, Szûcs… amúgy Mayer Szabina egyik mérkõzésen sem játszott 1 percet sem, csakúgy, mint Rita… Lunde nagyon jól védett, bár tény, hogy mindent a kezéhez és a testéhez lõttünk… hiába kiabáltak a kispadról, hogy a sarkokra lõjenek… mondjuk Piga megfogadta és lõtt is egy szép átlövést a bal felsõbe… Lunde nem is tudott mit kezdeni vele.. hiába forgattuk a csapatot egyik felállásban sem ment a játék… a norvégoknál Lybekk (a meccs legjobbja) és Riegelhuth volt Lundén kívül kiemelkedõ… a teljes norvég csapat játszott, egyedül Nyberg nem, a sérülése miatt… ott ült elõttem a kispadon a 2. félidõben és õ írta a jegyzõkönyvet.

Tompán és fásultan kézilabdáztunk, talán még az utazás is benne volt a lányokban. Este a meccs utáni értékelésben meg is kapták a magukét az edzõi stábtól… meg a meccs közben is volt korholás rendesen…

A második meccsrõl:
Hornyák Ági a sérülése miatt csak a kispadra ült le, a combján egy hatalmas kék folttal, amit az elõzõ meccsen kapott. Nem volt annyi lerohanás, jobban lõttünk kicsit elöl, kevesebb labdát adtunk el és egész jól tartottuk magunkat az elsõ félidõben. Igaz, a norvégoknál sem Hammerseng, sem Nyberg nem játszott és nem is Lunde védett. Sajnos a 3-as védõink most sem brillíroztak (Tomori és Sopi), a két norvég beálló 9-et lõtt nekünk (Lybekk, Frafjord)… mi viszont beállóból ismét haloványak voltunk… Pirosnak talán 2-3 villanása volt… ez a találkozó Görbe meccse volt, meg is kapta a mérkõzés legjobbja címet… Ginnek sem ment és Herr Orsi sem tudott a 2. félidõben jobb lenni nála… soakt variáltuk a felállást ezen a meccsen is… balszélen játszott Görbe és Piga is… nekem nagyon úgy tûnik, hogy az olimpiára ismét egy balszélsõvel megyünk… ami nagyon nem tetszik nekem, ahogy már korábabn is leírtam… J2-ben Tomori, Detti, Szûcs is szerepelt… Vérten Orsi is volt irányítóban is… kísérletezett rendesen az edzõi stáb…

Ez már valamivel jobb volt, mint az elõzõ napon. De látszott, hogy beállóban nagyon gyengék vagyunk elöl és a két belsõ védõposzton is klasszis beállósok ellen… még mindig eléggé morcos volt az edzõi stáb, leginkább Hajdú János… Azért látszott némi fejlõdés a csapaton és reméltük, hogy Dániára már jobb lesz… (azóta kiderült, hogy az eredményekbõl ítélve fejlõdött is a csapat)

Mindkét meccsen a kispadok mögötti sorban ültünk (az 1. félidõkben a magyar, a 2. félidõkben a norvég mögött), elég jó helyünk volt<#wink><#vigyor> Misivel folyamatosan konzultáltunk a meccsrõl illetve a dán bírók tevékenységérõl... egyszer Misit csendre is intették, mert túlzottan hevesen reagált az egyik ítéletükre <#vigyor> A norvég kispadnál pedig Hammerseng és Nyberg ült elõttünk a 2. meccsen, az utitársam nem kis örömére... váltottunk velük pár szót a meccs után, meg volt fényképezés és aláírásgyûjtés is... persze nekik jó kedvük volt, a mi lányainknak nem igazán... mentek is mindkét meccs után szinte azonnal a szállodába... csak egy rövid levezetés és értékelés volt a csarnokban... szerencsére Dettivel tudtam mindkétszer pár szót váltani és végre aláírta a 2004-es válogatott mezemet... Gin sajnos elég morcos volt mindkét meccs után... mondjuk érthetõ is volt a csapat védõteljesítményét látva... remélem a 2 dán meccs után már jobb lett a kedve.

A nyaralás szuper volt, szinte végig napsütéses meleg volt az idõjárás. Valszeg kifogtuk az év legmelegebb napjait Osloban és Larvikban <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Norvégia-Magyarország 3. (kupadöntõ)

Az eredmény alakulása. 7. p.: 3–2. 12. p.: 6–7. 23. p.: 11–10. 38. p.: 18–20. 44. p.: 25–24. 58. p.: 25–27. 51. p.: 28–28. 55. p.: 31–29. 59. p.: 32–32...
Tehát vesztettünk, de a gyõzelemhez sem kellett volna sok. Egyértelmû az elõrelépés. Csak így tovább!

kaloz174
Magyar kézisiker Dánia ellen

Azt hiszem, nagyon kellett ez most a csajok lelkének, mégha éppúgy nincs jelentõsége (felk.meccs), mint a vereségeknek a norvégok ellen.

Holnap újra norvégok...

kaloz174

kaloz174
Búcsú 😞

Ez is - örökre - felfoghatatlan.<#szomoru1><#schmoll2><#shakehead>

Nyugodj békében Kolonics Gyuri! <#shakehead>

jégkorongbajnokság is lesz, és nem bizti hogy szabad akkor a csarnok, egyébként meg nekem is van onnan pl. Slagelse elleni meccsrõl remek élményem, de félházzal igencsak rosszul nézne ki, ráadásul még veszteséges is lenne....

kaloz174
Az újvárosi (szurkolói) álom a Jégcsarnok, úgy tapasztaltam. Azokat, akik már voltak ott meccsen, sok kellemes élmény köti oda, minden beszélgetésbõl ez derül ki.
Igaz, biztosan sokba kerülne, ami - ismerve a tcsv-t - elfogadhatatlannak tûnik.
(Belegondoltam: akkor már õsz lesz. Nekem sem lesz egyszerû a közlekedés. Nyáron az ember olyan könnyen elfelejti ezt.<#hawaii>)

sajnos a saját csarnok akkor foglalt, elhalasztani nem lehet, így maradt vagy egy másik csarnok mint lehetõség vagy Dánia.
szerintem itt tuti teltház lesz 😉

kaloz174
Én is reménykedem. Szuper lenne. (Neked, nekem különösen.😊)
(Halkan azért megjegyzem, hogy a Csapatnak jobb lenne a saját csarnok. De természetesen sokkal jobb megoldás lenne Füred is, mint Dánia.)

húúúúúúúúúúúúúúú Isthy, remélem így lesz, Balatonfüred naggggggyon jóóóóó lenne.
lécci-lécci 😄

úgy lett volna, csak mi lemondtuk 😞((

kaloz174
Szia! <#eljen><#integet2>
Köszi az infókat! <#worship> Nagyon várjuk a beszámolót is.
A csajoknak üdv.! és nagyon szorítunk értük.

"Hazai" idõjárás.😊

Isthy
Vagyok <#wink><#vigyor> Udv mindenkinek Oslobol <#wave>

Most epp Osloban a hostel halljaban netezek. Meglesznek a reszletes beszamolok, turelem.
Az en infoim szerint - Misitol szarmazik - a BL selejtezok valoszinuleg Balatonfureden lesznek, raadasul a helyiek vallaljak a koltsegeket a bevetelekert cserebe, tehat nem kerul szinte semmibe a csapatnak.

Eleg zsufolt a programom meg szombatig, majd ha hazaertem, akkor vasarnap delutan irok reszletes beszamolokat a meccsekrol. Egyelore csak annyit, hogy mindket meccsen a kispadok mogott, az elso sorban ultunk es vegig hallhattam mindent a meccs alatt es utan is. Meg Misitol is sok mindent megtudtam.

Itt brutal jo ido van, hetfo ota napsutes es 25-29 fok <#vigyor> Remelem mire hazaerek otthon is ilyen lesz <#wink>

HAJRA CSAJOK DANAIABAN IS!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"...idõszakban, presztizs-csatákat vívni a románokkal. " helyesen idõszakban, mint presztizs-csatákat vívni a románokkal.

Nagyon szimpatikus csapat. Nekik, ha nem ellenünk játszanak, külön szurkolok majd az olimpián. <#smile>

kaloz174
A beszámolóban találtam egy, a válogatott szempontjából, érdekes részt:

"- Tudjuk, hogy nagyon színvonalas az önök hazájában kézilabda, ezért jöttünk Magyarországra. A magyar válogatottal szerettünk volna játszani, de az õ feszített felkészülési programjukba már nem fértünk be, ezért klubcsapatokat kerestünk."

Véleményem szerint jobb lett volna velük játszani az elsõ meccseket a felkészülési idõszakban, presztizs-csatákat vívni a románokkal.
(Ahol inkább volt fontos az eredmény, mint a felkészülés, a kísérletezés.)

kaloz174
Volt olyan szerencsém, hogy én is megcsodálhattam Angola válogatottjának könnyed, ötletes játékát, kiváló fizikai adottságokkal rendelkezõ játékosait.
Nagyon élvezetes, jó meccset játszottak ellenük a siófoki lányok. Bár elég nagy lett a különbség az eredményt illetõen, ez a játékban nem volt tettenérhetõ, a vereség a gólarány ellenére nem volt megalázó. Jó szórakozás volt. <#taps>
Az elég szép számú közönség (pedig nem reklámozták a meccset) elismerõen tapsolta mindkét csapatot a végén.

Íme, egybeszámoló a meccsrõl.

Érdekességnek még annyit elmesélnék, hogy Angolának is van egy "Görbéje", aki ráadásul 13-as mezben játszik. <#wink>
Fantasztikusan vékony, mozgása olyan, mintha nem is parkettán, hanem valamivel felette futna. <#wow1> Egyébként is: a könnyedség, a gyorsaság, a játékosság jellemzi õket. Várhatóan újra minden ellenfél jól teszi, ha komolyan felkészül ellenük.

Duby
Hú, nem igazán vágom, hogy ki õ. Kizárásos alapon a barna lány, aki beállóst játszott a második félidõben párszor. Esetében úgy fogalmaznék, hogy nem lógott ki sem pozitív, sem negatív irányban a mezõnybõl.
A második félidõben 15-20 percet játszott beállóban, ha jól emlékszem 2-3 hetest csinált, de asszem gólt nem lõtt. Bár lehet, hogy kicsit kevesebbet játszott, mert Böbe lánya is szóhoz jutott ebben a játékrészben.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
jkv ma
De merre lehet Isthy?

kaloz174
Ma kicsit jobban alakul az eredmény a norvégok ellen. Persze, ennek éppúgy nincs jelentõsége, mint a tegnapi zakónak.
Viszont ahogy figyelem a trendet, most kellene frissíteni a csapatot. Vajon sikerül-e?

hát ez elég szomorú, ezekszerint nem szeretnénk továbbjutni 😞

Duby tökéletesen leírt mindent a tegnapi mérkõzésrõl, jól látta a dolgokat. Elfáradtak a csajok és remélem hogy a védekezésünkön azért még csiszolnakl a szakemberek. Én is Babát, Ivettet és Bernit emelném ki, valamint Azari is jól oldotta meg a rá szánt feladatokat. Összességében van még mit javulni, de nem volt azért annyira rossz ez 😄

Viszont hallottam egy felröppent hírt, miszerint átadjuk Dániának a BL meccsek megrendezésének jogát...ehez ha megengeditek, de nem fûznék hozzá semmit, mert nagyon nagyon csúnya lenne....
VMan
Pistabá indexes képein látom, hogy Szûcs Viki is ott volt a Dunaferrben. Õ mennyi lehetõséget kapott és mennyire élt vele?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Tényleg.?😊 Szuper! (Fazelas, term.)

A mai meccsbõl semmire nem lehet következtetni. Én örülök, hogy végre Piga játszott, a jelekbõl ítélve nem is rosszul és elég sokat.
Sajnos, benne van a pakliban, bármennyire is rutinos játékos õ is és Detti is, hogy amikor végre pályára kerülnek, annyira akarnak bizonyítani, hogy az már inkább visszaüt.
Utazás után, egy gyakorlatilag évek óta együtt játszó norvég válogatott volt az ellenfél. Tehát én egyáltalán nem idegesítem magam önmagában az eredmény miatt.

Várjuk Isthy beszámolóját. <#wink> (Remélem, Gin jól van!)

Persze, nem kell temetni a csapatot. Mitõl lett volna jobb, ha csak egy-két góllal kapnak ki s közben semmit sem próbálnak ki?
Ami Fazekast illeti, ugyebár vasárnap a tv-közvetitésre hivatkozva nem engedték meg a szervezõk, hogy a diszkoszvetést az edzõpályán rendezzék. Pedig tudható volt, hogy a hátszél miatt semmi esély sem lehet a szint megdobására...no ez is egy hozzáállás...Ugyanakkor egy niemand futónak engedték a nyulakat is....
Még jó, hogy Szlovéniában összejött.
várjuk meg Isthytõl a beszámolókat! de úgy tûnik végre azok is lehetõséget kaptak -még ha néha igen furcsa posztokon is- akik eddig nem, végre elkezdünk felkészülni?!

off: Fazekas megdobta az olimpiai A szintet 😊

kaloz174
Ennyi károgót! <#rolleyes>
Nem vagyok boldog a vereségtõl, de mégis: ez egy felkészülési meccs volt, egy hazai környezetben szereplõ norvég csapat ellen, akik már évek óta szinte ugyanazzal a csapattal játszanak. Nagyon jól, mint már azt többször megtapasztaltuk, sajnos. De akkor is azt mondom: most kell kísérletezni, nem tétmeccsen.

kaloz174
<#worship><#worship><#worship>

Nagyon szépen köszi! <#taps> Nagyon örülök, hogy legalább Te ott tudtál lenni. Annak is örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál a csapatról, még akkor is, ha vereség lett a vége, mert ennek most tényleg nincs jelentõsége.😊 Sokkal jobb, hogy egy értékes, komoly ellenfél ellen vívott felkészülési meccsen van túl a csapat. Szükség van rá, különösen, hogy Vili nincs itthon.
Mörci biztosan azt hitte, hogy nem vagy ott. <#nevetes1> (De jó, hogy most messzi vagyok.<#vigyor2> )

Duby
Érdemes õket megnézni, már csak azért is, mert ritkán lát az ember ilyen stílusú kézilabdát élõben, amit õk játszanak. Egy csemege, nagyon jól döntöttünk, hogy kimentünk.
Össze is verõdtünk úgy százan a fél órás késéssel kezdõdõ edzõmeccsre, ami nem is baj, így legalább láthattuk a bemelegítést is. Az ellenfélrõl nem tudok név szerint írni, és ahogy láttam a posztokat is keverte rendesen a kapitányuk. Általánosan szólva nagyon magasak voltak, nagyon ruganyosak, erõsek, gyorsak.
A Dunaferr az Azari-Laluska-Temes-Balogh-Mörtel-Vincze-Ungureanu kezdõcsapattal lépett pályára. Kicsit megilletõdötten kezdtünk, el is léptek az afrikaiak, de 10 perc elteltével megnyugodott a csapat, és kiegyenlítettük a játékot.
A legelsõ és leghatározottabb tanulsága a mérkõzésnek Temes Berni játéka volt. Mikor megtudtam, hogy hozzánk jön, nagyon örültem, mert arra számítottam, hogy egy óriási játékos. Nos, semmit sem csalódtam, sõt! Az a helyzet, hogy nem kívánhattunk volna a világon sem jobb erõsítést, mint õ. Nagyon komolyan meg kell majd becsülnünk ezt a lányt. Tuti, hogy sok lehetõséget fog kapni, és alapember lesz. Ezáltal jobban beoszthatjuk kulcsembereink erejét ami az egész - nagyon komoly - évet illeti. Berni védekezésben és támadásban is brillírozott, nagy labdákat adott, cselezett, gólokat lõtt.
A másik hatalmas pozitív meglepetés Balogh Barbi volt. Még a nála szokásos hatalmas motivációnál is töb akarattal tette a dolgát. Nem is akárhogy. Úgy láttam sokat gyorsult, és sokkal erõszakosabb, erõsebb lett tavaly óta. Süt róla, hogy sokkal többet ki akar magából hozni, mint eddig - mondván elsõ számú beállós szeretne lenni -, és ha így folytatja, el fog jutni oda, ahova szeretne. Teljesen elájultam tõle.
Harmadszor Ivettet kell említeni. A második félidõ volt az övé, és hibátlanul játszott. 3-4 gólt lõtt, 100%-kal, és hibátlanul védekezett. Ha több labdát kapott volna nagyszerû beindulásaikor, még többet lõhetett volna.
A jó teljesítmények mellett akadtak olyanok, akik nem életük legjobb napját fogták ki. Laluska Eszti volt ma visszafogott, és Mörtel Reni sértõdött meg a világra 2-3 elrontott kísérlet, büntetõ után, és szinte semmit nem csinált egész meccsen, csak hibát.
A második félidõre aztán (a testsúlykilogramm és egyéb nyalánkságok miatt) felõrölte Angola a Kohászt, és 33:27-re gyõztek. Nálunk jóformán mindenki pályára lépett.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Várom a beszámolót!!! <#awink>
(Holnap Siófokon játszik Angola egyébként. <#wink>)

kaloz174
Ezt én is nagyon sajnálom. <#conf><#levele>
Kimondottan ügyes, tehetséges ifistának láttam.

Sok sikert neki.

kaloz174
Egy mondat a 2004. évrõl. Mint ahogy már többen írták, az egy speciális szituáció volt. Viszont volt egy gyõri is pl., aki - szerintem reálisan - megírta, hogy az volt az egyszerû oka, hogy nem reklamált, mert az akkori Kohász játékosállománya a legjobb volt.
Most azonban nem ez a helyzet. Vannak kérdéses posztok. (Sajnos, hiányposzt is.)
Egyébként nem azt kifogásoltam, hogy miért gyõriek vannak a keretben többségben, hanem azt, hogy miért nem kap a többi keretttag is játéklehetõséget, mert a kispadról nehéz felkészülni. Ha majd élesben tényleg szükség lenne a most kispadon meccset nézõ csapattagokra, és nem lesznek formában, majd az összes kézis fórum azzal lesz teli, hogy mennyire gyengék, nem teljesítenek, stb. Pedig most kellene (kellett volna) õket beépíteni a csapatba, formába hozni. Ez a MAGYAR VÁLOGATOTT érdeke lenne, én ezt igyekeztem elõtérbe helyezni tényleg. (Lehet, hogy kissé keserûen fogalmaztam néha, de - már a második meccset látva - eléggé értetlenül álltam a dolgok elõtt.)
Nagyon remélem, hogy a sknadináv túrán változik a helyzet, annak érdekében, hogy a válogatott sokoldalúbb, felkészültebb legyen az olimpián.

Szerintem, Mo-on nem a játékosoknak van szüksége pszihomókusokra, hanem az edzõknek! Ugyanis el kellene tudják dönteni, hogy a felkészülési meccsek milyen célt szolgálnak. Láthatóan ez nem megy nekik. Mert ha presztizs csataként fogják fel, akkor az egész csapat az eredményre van beállva és a kudarc éppenúgy letörheti õket, mint egy tétmeccsen. Ráadásul nem lehet csereberélni, felállásokat/kombinációkat próbálgatni élesben. Ilyen szempontból akár Tadici-ról is példát vehetnének, nála látszott, hogy próbálgat, de egyuttal tûzben is tartja a gárdáját. S ugyanez elmondható mind az orosz, mind a francia, vagy a norvég szövetségi kapitányról is.
igazából az a baj, hogy nem 7-8 játékost kellene formábahozni, hanem 14et..és ezt nem nagyon szolgálta ez a két felkészülési meccs...nem az lett volna a lényeg, hogy akinek megy az 55 percet, akinek nem annyira az 5 percet legyen a pályán. Ilyen felfogással megint ott leszünk, hogy lesz 3-4 ember aki majd húzza a csapat szekerét az olimpián addig, míg el nem fárad.

egyedül Szûcs Gabi huzamosabb bevetése támadásban ami újdonság a válogatott támadó-védekezõ taktikájában...ez elég sovány...
sem a gyors labdafelhozatalok, sem a hatosfalunk -hogy a többi hiányzó védekezésivariációról ne is beszéljünk- nem fejlõdött 😞

ellenben voltak olyan játékosok akiknek ment a bajnokságban, és mióta a válogatott "padján" ülnek, nem találják magukat...

nyugodtan rá lehet erre sütni, hogy a dunaferresek hiszitiznek hogy nincsenek a kedvenceik a csapatban, de ettõl még ugyanolyan gyengus a produkció, maximum értelmetlen dolgokról vitatkozunk, elfedve azt hogy semmi nem változott a Vb óta....