61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• kaloz174
    Köszi!
  • kaloz174
    A gond az, hogy sajnos nem láttam a műsort, mert edzésen voltam az ÖTYÉ-vel.
    Ráadásul az ismétlés is necces nagyon, hogy láthatom.
    Ez van. A lényeg, hogy mások láthatták.
  • SZT
    Akik sok szép percet szereztek a kézi szurkolóknak!

• SZT
    Már értem, a kiemelt érdeklődés okát!
  • SZT
    Nekem a cikkről, a Tanú című film, Bástya elvtársa jutott az eszembe, aki megmondta :SZERÉNYSÉG, VIRÁG, SZERÉNYSÉG!!!!!

Sokszor kifizetődőbb! Bezony!!
  • Isthy
    Nem véletlenül ajánlottam én sem
  • kaloz174
    Nem akármilyen témája lesz a kézimagazinnak ma este:)
  • SZT
    Egy kis műsorismertetés!!

2009. 12. 15. :DigiSport

10:00
    Kézilabda (élő)
    Női világbajnokság, Magyarország-Kína - élő

12:10
    Kézilabda (élő)
    Női világbajnokság, Norvégia-Spanyolország - élő

13:55
    Kézilabda (élő)
    Kézilabda, női világbajnokság, Dánia-Oroszország - élő

20:45
    Kézilabda (ism.) Női világbajnokság, Magyarorszag-Kina
  • Isthy
    Így legyen ötösöm a lottón:

Román reagálások

Az ellenfél lenézése még mindig és a bírók a hibásak stb.
  • SZT
  • Isthy
    Én meg örülök, hogy egyre aktívabban ismét köztünk vagy!
  • Isthy
    Ma este 19:00-tól a Sportklubon kézilabda magazin. Előtte a tegnapi férfi meccs ismétlése.
  • Breki33
    Igen sokan azt mondják, hogy ezen a mecsen végre rendesen és következetesen befújták a dolgait és az nem tetszett a románoknak.
  • Isthy
    Az agyonsztárolt "aranygeneráció" újabb pofára esése. Persze majd ráfogják a bírókra vagy másra. Túl vannak értékelve és kicsit sokat gondolnak magukról. A mi meccsünk után leírtam, hogy még az elődöntőbe sem fognak bejutni és igazolták a véleményemet.

Stanca fényévekre van játékban Kulcsitól. Amikor normális bírópáros fúj, akkor látszik, hogy mekkora "sztár"...
  • Isthy
    Neki és "társainak" kiválóan megfelel
  • Isthy
    Az IHF nevű "nemzetközi gittegyletnek"... Lehet akkor véglegesítették a dolgot, amikor Musztafa itt volt és Sinkával tárgyalt. Biztos csurrant-cseppent mindenkinek...
  • Breki33
    Gulyás meg végig Stanca-ról áradozott.

Eszembe jutott Kulcsi játéka meccsei.
  • Breki33
    Na megnéztem a Spanyol-Románt nemsemmi volt a vége előtt 2 másodpercel lőtték a győztes gólt, valahogy nem tudtam sajnálni a Románokat
  • Duby
    Ez valószínűleg a hét poénja, hogy Sinka szerint kiváló a sportdiplomáciánk.
    - és a csótánydzsó szerint dübörög a gazdaság,
    - a Silye-Takácsék szerint béeldöntőt fog játszani a klasszisokkal teletűzdelt, kőgazdag Dunaferr,
    - és a boszorka szerint is nyaral nála Jancsi és Julis.
  • kaloz174
    Kinek?
  • banok
    a második opció az igaz. A digi többet fizetett.
  • SZT
    Tudod egy Női VB, nem annyira érdekes, a nagyobb lefedetségü "sport" csatornáknak! Vagy pénzük nincs? Akkor meg rolót lehúzni!

Mi meg "bolond" szurkolók, kinlódhatunk, az állandóan akadozó, net közvetítésel! De legalább ez van!
  • kaloz174
    Jé! Férfiak is kéziznek egyáltalán?
    Na és ezt még a TV is közvetíti? Mik vannak?

Az úszók előtt is le a kalappal, csak ne lenne mögöttűk Gyárfás nyomulása, miközben másik sportágak símán háttérbe szorulnak.
  • SZT
  • SZT
    Köszi!
  • Isthy
    Ha valaki egy kis kikapcsolódásra vágyik, áttérhet a férfi vonalra:

Ma 18:15-től a Sportklubon: FTC-Pick Szeged férfi bajnoki meccs.
  • Isthy
    Kökemény meccsek lesznek és a dánok mai vereségével a franciák tényleg nagyon jól jártak. De nagyon fogok szurkolni a sógoroknak
  • Breki33
    Ne felejtkezzünk meg közben úszóinkról sem indul a mai program
  • Isthy
    Még egy meglepetés a másik csoportból:

Angola-Dánia 28-23

A dánok jól kibabráltak magukkal...
  • Isthy
    A www.bet365.com-on néztem végig a meccset. Aki teheti nézze meg este felvételről, érdemes.
  • primavis
    kedden nagyon erős mérközések lesznek: Norvégia-Spanyolország, Románia-Korea, illetve Oroszország-Dánia, mivel a franciák megverik az osztrákokat és mindenképpen elődöntősök
  • primavis
    pedig van két jó jobbszélsőjük (a baloldaliak levannak sérülve), két nagyon jó beállósuk, jó átlövőik, kapusuk, de nagyon hiányzik náluk egy klasszis irányitó! érdekes, az utóbbi években egy sem volt!
  • Breki33
    Ezt hol láttad?

A digisporton azt írják

21:30 Kézilabda, női világbajnokság, középdönt: Spanyolország - Romániaő
    Felvételről
  • primavis
    a románok kikaptak 26-25-re a spanyoloktól és csak az 5-8 helyekért csatázhatnak, ha még lesz kedvük hozzá! Nem véletlenul csaltak a birók ellenünk mindkét meccsen!
  • Isthy
    Spanyolország-Románia 26-25

Nem semmi meccs volt, a románok 25-23-ról bukták a meccset a végjátékban. Az történt amit már hétfőn megjósoltam, a románok még az elődöntőbe sem jutnak be. Aranygeneráció? Ugyan már...
  • primavis
    most mondjam erre azt, hogy a férfi birók azért nem tisztelik mert nő, a nők meg azért mert ugyanaz mint ők? De sajnos, valahogy így van! Anja próbál kivétel lenni, de neki sem sikerült mindig hatékonyan megvalósitania az akaratát!
    Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy némi zsüriasztal csapkodás, erőteljes méltatlankodás hat a birókra is! ha az edző semmiért sem reklamál, azt a birók úgy veszik, hogy nekik ad igazat!
  • Isthy
    Érdekes, hogy a másik középdöntő csoport helyszínén, már egész szép számú nézősereg van a csarnokban. Már tegnap is így volt és ma is ugyanez volt a helyzet. Nálunk meg most is kong a csarnok az ürességtől.
  • Isthy
    Maximálisan egyetértek velük! Nekem egyáltalán nem hiányzik a "kabala".
  • Isthy
    Nekem is többet mutattak, mint amit ilyen kevés együttlét után várni lehetett tőlük. Valszeg ott végeznek amit várni lehetett, de mégsem lesz ugyanaz, mert a teljesítményük alapján jobb is lehetett volna.
  • kaloz174
    niányérzetem = hiányérzetem