Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Természetesen ennek így, önmagában, nagyon örülök, örülnék. De a Csapat már nem lesz ugyanaz. Már nem elõször...
Vannak nagyszerû sportemberek, akikért különösen érdemes elmenni egy-egy meccsre, mert úgy tudnak küzdeni, hogy egyszerûen csak csodálattal figyeli az ember. Látja a szemükben a megszállottságot, a harcot. Most ilyenekrõl mondott le a csv. <#boxer> Pedig nekik köszönhetõen (volt) Csapat a csapat.
Remélem, legalább elköszönni, megköszönni mindent, lesz alkalom.<#shakehead>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

sajnos ezt nem tudom, de menjen bárhová is, sok sikert neki
szomorú ez az egész...
hova megy?
Detti marad...és remélem Ivett is...
kaloz174
Nem tudok rá neheztelni sem. <#shakehead><#schmoll2>
Remélem, talál olyan helyet, ahol jobban megbecsülik. Mint ahogy a többieknek is, akik elmennek, ezt kívánom.<#sir><#shakehead>

Háát igen, Dick Pound olvtárs és csapata harcol a "tiszta" sportért. Amit úgy értenek, hogy tisztán a preferált cégek készitmányei legyenek lebukás nélkül használhatóak! Érdekes hogy mig a hipofizis által termelt növekedési hormont könnyen kilehet mutatni, az új csodaszerrõl ártatlan szemmel kijelentik: tudjuk, hogy van, hogy használják, dehát nem tudjuk kimutatni, ergo a tiltólistára sem felvenni! Vaj, mlyik labor gyárthatja és kinek a tulajdonában van????
Isthy
Rendben... hajlandó vagyok akár fogadni is, hogy nem fognak a 4-be kerülni.

A WADA egy hányadék szervezet, ami nagyrészt az USA pénzébõl él. Tehát egyértelmû, hogy miként kell tevékenykedniük... Sztem az USA sportolóinak még igazából el sem kell annyira bújniuk, mert olyan szereket és módszereket használnak, amiknek a lebuktatása "véletlenül" nem szerepel a WADA eszköztárában... Majd ha valaki mellõzött ismét köpni fog bosszúból a bennfentesek közül, akkor majd ezeket is felveszik... ugyanúgy, mint anno nem is olyan régen egy másik módszernél...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
a #39751-ben írtam: "biztos lesznek akik maradnak az új feltételekkel is - kérdés meddig - és biztos lesznek akik elmennek... úgy tûnik, már mindkettõre van példa..."

Látod az egyik példa már meg is van... milyen jó, hogy ez a cirkusz pont közvetlenül az olimpia elõttre került idõzítésre...

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem ennél jobbak lesznek!
Ami az Olimpiát illeti, nos a WADA szivatni fogja továbbar is a gyenge sportdiplomációval rendelekzõ országok versenyzõit valamint az amerikaiak és a kinaiak potenciális ellenfeleit. Az amrikaiak elbujnak (pl. utolsó perben érkezneka versenyekre, a kinaikat meg különböztesse mega WADA hülyegyerekekbõl álló társasága! Ha megnézi az ember ezeket az ellenõröket( beleértve a MACS-ét is), egy lyukas garast nem adna értük s õk pont ettõl ennyire arrogánsak, mivel máshol nem kaphatnák meg ezt a hatalmat!
kaloz174
Ali azt írja, Piga már lépett. Õ volt az egyik, aki számomra a Dunaferr NK. jelképe volt. Több, mint meghatározó játékos. Olyan sportember, akinek kisugárzása van.
Érthetetlen az egész, mivel úgy tûnt, ha nem is gyõri szinten, ha kicsit szûkösen is, de mûködik a szakosztály. Ezek szerint illúzió volt mindez...<#rolleyes><#sir>

Isthy
Sztem meg max. a 8-ba fognak jutni, tovább nem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehet nem is marad egy teljes csapatra való játékosunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szinte egybõl doppingellenõrzés

A csajokra is gyorsan rávetették magukat, akárcsak Cseh Lacira. Azért kíváncsi vagyok, hogy az amerikaiakat is egybõl lerohanják-e... pl. Phelpset és társait... persze lehet, hogy akkor arra a sorsra jutnak, mint Athénban, amikor az amerikai szállást õrzõ saját tengerészgyalogosaik elzavarták õket a halál f*szára, mondván, hogy oda akárkik csak úgy nem léphetnek be... esélyegyenlõség... ugyan már... undorító, pénzen megvett banda az egész WADA és csapata...

A vizipólós csajok meg bejelentett edzésen voltak, de errõl a nagyszerû WADA csapat hogy hogy nem tudott? Szánalmas...

DUNAFERR FOREVER!!!

ez is egy lehetõség, de szerintem Anja új csapata az egyik legerõsebb az egész mezõnyben és az elsõ helyre is esélyes.
kaloz174
Én inkább arra gondoltam, hogy attól féltek, továbbjut itthon a csapat, és akkor újabb kiadást jelentene a következõ forduló... <#szomoru1><#merges3>

de értetlenek vagytok! nem bíztak a csapatban és félve attól, hogy itthon nem jutnak tovább, inkább vállalták ezt a bujócskát, alibizést. hiszen ha Dániában nem sikerül.,, az mégiscsak más....
Isthy
Remélem a csajok csak a legvégén, azzal a géppel jönnek vissza, amivel az érmesek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Közben kiderül, hogy szinte az egész országban játszhatott volna a csapat, ill. lehetett volna a selejtezõ... De a tcsv. nem akarta...

Elutazott a Csapat!😊

kaloz174
Gondoltam, a fórumon megíroma tcsv-nek, hogy hány db panzióban látnák szívesen - októberben - a szállásigényüket. De tudom, hogy nem errõl van szó. Akkor meg miért kell a parasztvakítás???
Miért nem néznek szembe a helyzettel a közvélemény elõtt?? Nem épült még fel a házuk?😞
Mert nem tudok más okot már, mire is kell nekik (tulajok, tcsv. a csapat. Azt meg végképp nem értem, hogy a szponzorok miért nem kérik számon, hova fogy el a pénz?😞

Isthy
Természetesen az edzõi-orvosi-gyúrói stábot illetõen ugyanez a véleményem, elnézést, hogy kihagytam õket.

Montecuccoli örök érvényû mondása, most is helytálló a jelenlegi helyzet okát illetõen a csapatunkra alkalmazva. Anélkül a mai idõkben ezt is nehéz mûvelni. Persze nem ártana értelmesen és normálisan foglalkozni vele, ami itt valljuk meg igencsak messze van a kívánatostól. A többi csak parasztvakítás a közvélemény és a szurkolók felé. Olyan állapotok vannak ismét, mint amilyeneket 2005 tavasza óta már jó néhányszor tapasztalhattunk. Az azóta eltelt idõszak problémái minõsítik is egyesek munkáját. Ha így megy tovább azért kell majd szurkolni, hogy legyen csapatunk szeptemberre, amelyik el tud indulni a bajnokságban.
A BL selejtezõ rendezés körüli dolgok pedig ismét hûen jellemezték a helyzetet. Nincs meg a háttér, ami ezt biztosíthatta volna - meg a BL szereplést - a többi csak szócsépléses huzavona volt. Amíg nem lesz megfelelõ vezetés, amelyik képes jól menedzselni a csapatot és megszerezni a szükséges anyagi hátteret hozzá, a pénzes támogatókat odacsábítva és a támogatás megfelelõen kezelve, addig csak folytatódni fog a süllyedés. Persze nehéz munka ez ebben az országban, ilyen gyalázatos morálú környezetben, de talán meg kéne próbálni a csapatért és a szurkolókért. Ha ez nem történik meg, akkor csúnya jövõnek nézünk elébe... lesz valamiféle vegetálás a bajnokságban és ennyi...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a játékosok, hogy fognak dönteni és mit vállalnak be... biztos lesznek akik maradnak az új feltételekkel is - kérdés meddig - és biztos lesznek akik elmennek... úgy tûnik, már mindkettõre van példa... augusztus végére meglátjuk mire jutottak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gin azt mondta, hogy ez a csapat más, mint az elõzõ kettõ volt és nem azt, hogy a játékosállománya erõsebb. Sztem, mint igazi csapatra (közösségre) értette a dolgot, hogy emiatt szerepelhettek volna a mostani csapattal jobban Athénban.
Ha már Ginnél tartunk én nagyon remélem, olyan eredményt érnek el a csajok, ami biztosítja azt, hogy lássuk még õt jövõre is a válogatott kapujában.

Jó utat és HAJRÁ MAGYAROK!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

(Csak, hogy valamivel legalább vigasztaljam magam.😊)

Egyébként egy nyilatkozata elején ki volt írva, hogy Ferling Detti 102-szeres válogatott.😊)
Grat. neki! (Azóta már talán több is.)

kaloz174
Kár volt hitegetni - õket is, minket is. Kisebb lett volna a csalódás és felháborodás, ha már az elején megmondják: "visszalépünk, átadjuk másnak a jogot".
Én Vilit is sajnálom, a csajokkal együtt.

kaloz174
Ma - egy másik fórumban - már kommentáltam ezt:

"Minden tiszteletem Pálinger Katié.
A véleményem viszont az, hogy ez a csapat nagyságrendekkel gyengébb mindkét elõzõnél.
A tévedést vállalom, ha az olimpián bebizonyosodik, hogy nem így lenne.
A bizonyítás a csapat lehetõsége, várom ezekután.
Szurkolni, valamint ha úgy adódik, örülni és gratulálni fogok.

Hajrá magyarok!"

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most az elég fárasztó napom végén ezt inkább nem kommentálnám... mondjuk telón nagyjából megbeszéltük... leginkább a csajokat sajnálom...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
tûzt=tûzet
(Gondolom.😊)

kaloz174
kaloz174
Indul a Csapat

Veletek leszünk!

HAJRÁ MAGYAROK!

no Görbe lába szépen javul, így nemcsak utazik holnap (ha megint el nem kezd a konyhában serénykedni), de már a jövõ héten zárt cipõt is húzhat. csak azt kellene megoldani, hogy annak a cipõnek valami védõburka legyen, mert ha valaki erre a sebes lábra rátaposs, akkor biztos, hogy véglegesen kidõl egy idõre!
kaloz174
Már csak azzal tudnám ösztönözni a Dunaferr játékosait, hogy igyekezzenek minél jobban játszani Dániában.
Nem rossz az, ha jó szerzõdést szeretnének majd...<#boxer><#schmoll2><#rolleyes><#wilting>
A csapat oldalán megjelent nyilatkozat Böbétõl(megint csak tõle) meg egyszerûen nevetséges. <#levele>

kaloz174
köszi!
<#duhos2>

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

kaloz174
Nem értem én ezt az egészet. <#falbav>
Én nem tudtam, mint ahogy sokan...
Valami indoklás, részletek esetleg??? Bár már teljesen mindegy ezekután.
Hatalmas csalódás!! Sajnálom a Csapatot. <#shakehead><#schmoll2>
A mezei szurkolónak meg magyarázhatják, hogy a klub több részbõl áll: tcsv+csapat...

tudjuk...
no comment
Grave Digger
Nem rendezi meg a BL-selejtezõt a Dunaferr...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

kaloz174

kaloz174

Breki33
Tatabányán Ferling Bernadett kezében lesz a karmesteri pálca

A Pekingre készülõ nõi válogatott tagjai két napot pihentek, és szerdán Tatabányán folytatták az olimpiai felkészülést. A lábát hétfõn étolajjal leforrázó Görbicz Anita helyére – de persze nem az irányító posztra – ideiglenesen Vincze Melindát hívta vissza a keretbe a szövetségi kapitány.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=192072
már több helyszín is játszik? remélem dánia nincs ezek között.... :S

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Bár korábban azt mondtam, hogy lehet Görbe már ott lesz jövõ szombaton a pályán, de úgy gondolom, hogy nem kellene nagyon erõltetni. A németek ellen viszont már nagyon örülnék neki, ha játszana.

Más: állítólag holnap dõl el, hogy hol és mikor játsszuk a BL selejtezõ meccseket.

DUNAFERR FOREVER!!!

meglátjuk, azért a tegnapihoz képest már meglehetõsen optimistábbak a hírek 😄 mindenesetre gondolom Detti és Piga tettrekészen állnak,és bizonyítanának ha netán mégsem tudna Görbe játszani az elsõ meccseken !

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no Görbét ma kiengedték a korházból, a lábán zselatinos kötésel. Bár az olvos szeriont csak két hét múlva edzhet (zárt cipõben), szerintem ez pont olyan túlzás mint az eddigi hirek az állapotáról!). Persze, valahogy ki kell védeni, hogy ráléphessenek a lábára, mert csak ez a veszély fenyegetheti), de ezt talán csak megtudják oldani a XXI-ik században! De annyit már elismertek, hogy akár a csoportmérkõtzéseken is játszhat! Csak éppen mi a fenének kllett ekkora ricsajt csapni körülötte? A fifikásabb ellenfél direkt be fog állni a letaposására!
kaloz174

kaloz174
Ebben a cikkben Imre Vili érinti a válogatott felkészülését is.

Igaz, még Görbe sérülése elõtt készült a riport. <#szomoru2>

kaloz174
"Görbicz Anitát hétfõn este 10 órakor nagyrészt mély másodfokú, kisebb területen valószínûsíthetõen harmadfokú égési sérülésekkel hozták be a kórházba. Testfelületének összesen kevesebb mint egy százaléka károsodott, viszont nagyon rossz helyen, a jobb lábháton, a lábujjak háti felszínén és a lábujjak között szenvedett égési sérüléseket" - tájékoztatott Balogh Péter, a baleseti sebészeti osztály vezetõje, aki egyben a nõi kézilabda-válogatott csapatorvosa is.

Balogh Péter szerint Görbicz Anita állapota a körülményekhez képest jó, gyulladása nincs. A kézilabdázónõt várhatóan még egy-két napig tartják benn a kórházban, felépülése várhatóan két-három hetet vesz igénybe, tehát elképzelhetõ, hogy az olimpia második felében már játékra képes lesz.

Pontosabb véleményt ezzel kapcsolatban szerdára ígért az orvos, mert "sok függ attól, hogy a szervezetének milyen a regenerációs készsége és miként reagál az alkalmazott kezelésre"."

Reménykedjünk és drukkoljunk, hogy gyors legyen a gyógyulás. Mást nem nagyon tehetünk.

ez van....
Bodnyevát meg adják kölcsön nekünk, úgy sincs jó beállónk!-😊))
Isthy
Persze, ez az elfogadott és kommunikált verzió... de sztem egy szélsõt csak egy másik szélsõ tud pótolni igazán... Görbe meg ne ott játszogasson már... fõleg a jelen helyzetben

az orosz 14+1-es keret

Trefilov Bodnyevát nem viszi az olimpiára... nem semmi döntés... persze sosem volt a kedvence, hiszen nem tudta a csapataihoz csábítani... nincsenek valami jó viszonyban...

DUNAFERR FOREVER!!!

háát igen, úgy gondolják, hogy Vérten vasból van, egyébként meg Piga vagy Görbe tudja pótolni esetleg....
ugyan, olvastam én az indxen (sportgézán) olyant is, hogy 7 mp 60 fokos vizben már 3fokú égést okoz! Szerencsétlen, azt sem tudja mit beszél...