Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A végére azért simán hozták a norvégok 30-23-ra.

Remélem a brazil-német szoros és jó kis meccs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
13-12 a félidõ a norvégoknak. Megvan a hazai pálya a kínaiaknak, bár azért szórták ki õket rendesen a félidõ második felében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Norvégia-Kína 7-8 a 15. percben

Hammersenget külön õrzik a kínaiak emberfogással.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Borzalmasan jó volt a közönség biztatása

A magyar nõi kézilabda-válogatott helyenként kiváló játékkal hat góllal verte a svédeket, és nagy lépést tett a továbbjutás felé. A brazilok elleni siker már negyedöntõt érne, de ennél fontosabb, hogy a lelkek kezdenek felszabadulni. Hajdu János kapitány a morállal elégedett, a mutatott játékkal nagyrészben.

http://sportgeza.hu/2008/peking/palinger_minden_negativ_volt_ettol_lett_eronk/
Breki33

Breki33
Breki33
Megtaláltam a 10-es csatornán, de lehet vhogy ezt nagyobb képernyõsre tenni?
Breki33
Az Eurosporton és ARD-n is ez ment
Isthy
29-29 lett az orosz-koreai meccs vége, nem semmi végjáték volt... Trefilov arca egy tanulmány volt a meccs végén...

A meccsen összesen 90-szer lõttek kapura a csapatok (48-42 a koreaiak javára) és 49 (28 az oroszoknál) technikai hiba ill. labdaeladás volt. Nem semmi meccs volt... Ezt nem adta a TV... helyette mindkét csatornán ugyanaz a kerékpár ment... röhej... akkor minek 2 csatorna?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
vhogy nem bánom P
Isthy
Most már látom itt is alant a képeket

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elképesztõ... Az oroszok 9 gólos elõnyt szórakoztak el és 26-26 kiegyenlített Korea... Trefilov nem kicsit õrjöng a kispadon... 54. perc: 26-26

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Így sem?

klikk
Isthy
Az oroszok kezdenek ellépni: 24-17 a 40. percben a javukra. A koreaiak kb. 20 percig teljesen pariban voltak velük, azóta viszont az oroszok kezében van az irányítás. Szidorova nagyon jól véd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben az oroszok 16-13-ra vezetnek a koreaiak ellen.

Az m1-m2 meg hihetetlen, hogy mindkét csatornán ugyanazt adja. Noha ki volt írva a meccs, de egyiken sem képesek adni.

Breki!
Ezekbõl a képekbõl semmit sem látok, noha 3 böngészõvel (IE, Opera, Firefox) próbálkoztam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Isthy
Majdnem megfeledkeztem egy fontos dologról: Gratulálok a kinn lévõ szurkolóknak, nagyon jól segítették a csapatot! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
31-19-re nyertek a románok.

Mondjuk mi is nyerhettünk volna egy 10-essel, de ugye az IHF képviselõ a meccsünkön a svéd-amerikai állampolgárságú IHF JB vezetõ volt. A 2 lett sporttárs ennek megfelelõen tevékenykedett...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A románok kezdik eldönteni a meccset: 19-13 a 43. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
13-10 a félidõ a románoknak. Végig vezettek, de a kazahok jól bírják eddig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jól tartják magukat a kazahok, a 26. percben 12-9 a románoknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Minden kézimeccs is nézhetõ élõben az alábbi linken: olimpia live
12 csatorna van, a mûsort meg lehet nézni egész napra elõre és lehet válogatni

19. perc: Románia-Kazahsztán 8-5

DUNAFERR FOREVER!!!

no ez azért már biztató volt, csak azok a hullámvölgyek és a sok elrontott pasz ne lenne!
a lettek ...háát, ha megnézik videón a ténykedésüket, szégyelhetik magukat! fene barátilag értekeztek a svéd edzõvel az elsõ félidõ végén. Amikor lehetett, minden segitséget megadtak a svédeknek....hiába na, félig-meddig õk is skandinávok...(leglábbis területileg).
Ha nincs Gin, akkor baj lehetett volna. Tóth-nak szinte semmi sem sikerült. Viszont Sz. Piroska legalább már gólokat is lõtt.A titkok közül viszont egy nyilvánosságra került: Görbe balszélsõ játéka!
Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps>

Magyarország-Svédország 30-24 (15-14)

Gin hozta a szokásosat, Görbe, Vérten Orsi, Tomori és a kiegészítõ emberként is jól játszó Detti dícsérhetõ.

A 2 lett spori pedig nem minket támogatott...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Az elsõ akadály letudva. Magyarország - Svédország: 30:24!

Csak így tovább!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Íme, az újságcikk Mörci eligazolásáról:
<#shakehead>

Mörtellel, Triffával, de Kindl és Siti nélkül a szlovén bajnok

Isthy, szerinted mennyire jó döntés ez szakmailag? Tud-e ott elõrelépni? Mert nálunk egyértelmûen tudott, szerintem, gyõri teljesítményéhez képest.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Engem meg sosem érdekelt különösebben a megnyitó... Inkább a versenyeket szoktam nézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor többet tudsz nálam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Addig néztem, amíg a magyarok megérkeztek. Addig is csak fél szemmel, hogy tudjam, mikor kerülnek sorra.
Majd hajnalban.😊

lehet, hoyg furcsának tünik, de számomra eléggé csalódást jelentett a megnyitó. a hülye sorrendjüknek (ABC-jük)a világra erõltetése, meg pláne udvariatlanság netovábbja...
kaloz174
Tudod, én már összevontam bizonyos infókat.

Isthy
Nincs itt még szó semmiféle távozásról, mindössze azt hallottam, hogy keressék meg õket, mert szükség lenne ott rájuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sanelán már nem lepõdöm meg. Hogy úgy mondjam, sajnos ebben a helyzetben "benne volt a pakliban" a távozása. Pedig tudom, hogy nagyon jól érezte magát nálunk, számomra eleinte meglepõen, de jólesõen barátságos volt mindig.
Látszott rajta, hogy érzi, élvezi a szeretetünket. (Van egy kép, amin vigasztalja Babát, akirõl akkor azt hittük, nem maradhat.😞)

Meli? Fiatal kora ellenére mindig is imádtam, ahogy játszani, küzdeni tudott. Már most az egyik legnagyobb sportember a kézisek közül. A lányom lehetne, de mégis nagyon tisztelem õt.
Csak a legjobbat kívánom neki, döntését pedig tiszteletben tartom. De mindig nagyon fogok neki szorítani, szurkolni, bárhol is játszik.
Most persze azért, hogy sikerülj<#shakehead>en ennek a béna vezetésnek itthon tartani. De ezek...<#merges3><#levele>

Közben elkezdõdött az olimpia? A megnyitóból 1 dolog érdekes számomra. A magyar csapat bevonulása. A többi - cirkusz. (Most különösen nem tudom értékelni.)

Isthy
Ha már megvolt a megnyitó és a topic címében is szerepel, akkor úgy gondolom megosztom veletek az én véleményem a magyar csapat szereplésével kapcsolatban.
Úgy gondolom, hogy a 18-20 érem összejöhet és a köztudatba bedobott divatos "örüljünk, ha 5-6 aranyunk lesz" szöveggel ellentétben én 6-8 aranyra számítok. A 8 arany lenne nálam az örülés kategória.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kaproncai torna elég vonzó <#wink> Csak hát az idõpont...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben hallottam olyat is, hogy az egyik mediterrán csapat friss edzõje megjegyezte a vezetõinek, hogy nem ártana, ha megkeresnék Sanelát. A másik játékos pedig akit szívesen látna csapatában az Meli. Sztem sejted kirõl van szó <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem nagyon értelek

mi a baj a képpel?
kaloz174
Igen? Érdekes pár. Máglázjuk.

Breki33
Mert?

Reméljük csúcsra jutnak
kaloz174
Provokálsz? 😞

ezek a csajok készakarva keresik a evszélyes helyzeteket!-😊))
Látom már cipõ van Görbe mindkét lábán!
Breki33
Felkészülési tornák:

Ljubljana 08.22-23.
Krim
Kometal Skopje
Podravka
Lokomotíva

Kapronca 08.29-30.
Podravka
Krim
Buducnost
Fehérép Alcoa

Hajrá Magyar Kézilabda!

köszi, Loviról nem hallottam 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174