Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsikacsa23
Ez a nike-s cucc egy sorozat, ahogy láttam, összefogja a legjobb sportolókat, akik közt rengeteg csapatsportoló is van. Pl a lentebb mutatott focisták. Az elsõ részt nem láttam még itt, tessék íme. Remélem nem off.

is it okay if i think its lame to dance?

off

ez a kínai már wimbledonban is megverte, sajnos, bár akkor simábban asszem ott nem nyert szettet Ági. 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Mit csinált Szávay??? <#nemtudom><#ijedt>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Los Angeles Lakersben játszik,ha jól tudom.
De az NBA-ben mindenki ilyen csukákban tolja😊
Fúú ez is nagyon joo! ez a srác melyik kosár csapatban játszik ???
Nem õ lett az idei év NVP-je mert ha ilyen csukába tolja, akkor én is veszek ilyet!
Tök jó ez a videó, én még nem láttam, de van itt egy hasonló.
Itt a link, sajnos nem engedi beszúrni, szóval ki kell másolnotok, de ennyit megér: http://www.youtube.com/watch?v=Ldrs-pTx-7g
Ahha köszi szépen!
Erre gondoltam ! D: köszi mégegyszer
katakpult
Heyy Srácok nem erre gondoltok?? ! Ez még egy nagyon friss film!
De nagyon joo 😄

Melyikre gondolsz amelyikben egy pók szövi a csukát??
Én még nem találtam meg neten, csak egyszer láttam unokatesómnál, de nagyon egy kreatív film lett!
Üdv! valaki tudja az uj nike cipõs film linkjét?
Breki33
Hajdu a kapitány
2008.08.11. 12:50 - george
A mai "bravúros" döntetlennel Brazília ellen még messze sincs semmi veszve, tragédia sem történt, csak kicsit nehezebb lesz a nõi kézilabda válogatott további útja. De ne szaladjunk ennyire elõre.

Amikor Németh András a kudarccal végzõdõ VB után nem vállalta a csapaton belüli konfliktusok tisztázását és inkább a klub munkájára kívánt koncentrálni, sürgõsen új kapitány után kellett nézni.

Azonnal létre is jött egy bizottság Hajdu János vezetésével, aki "lázas" kutató munkába kezdett. Persze rögtön akadt önjelölt kapitány is a legendás játékos múlttal rendelkezõ Éles József személyében, talán ha nem ajtóstul akart volna berontani a házba és kicsit komolyabb edzõi múlt is állt volna mögötte, még komolyan is vették volna. Hajdu nagy bajban volt, mert az összes szóba jöhetõ ember foglalt volt.

(A következõkben megpróbálom - pusztán a képzeletvilágomra hagyatkozva- rekonstruálnom, hogyan sikerült végül megtalálnia a megfelelõ embert a megfelelõ feladatra.)

Szerencse, hogy Hajdu János erõs arcszõrzettel rendelkezik, mert a hosszúra nyúlt borotválkozás közben volt elég ideje a tükörben bámulnia saját magát és amikor a borotvahab eltûnt az arcáról (feltéve, hogy pengét használ), egyszer csak felsejlett a tükörben elõtte a megoldás. Miért is ne, hiszen volt már férfi szövetségi kapitány (csúnyán megbukott), volt nõi kapitány a fiataloknál (szintúgy), viszont amúgy is MKSZ alkalmazott (költség hatékony megoldás), ezt a csapatot meg csak elvezényli valahogy. (Rekonstrukció vége.)

Azért annyi önkritikája volt, hogy rögtön magához vette -az amúgy válogatottak zömét adó- NB1 elsõ két helyezettjének edzõjét. És elkezdte a munkát...

Az olimpiai selejtezõ akadályát még akkor is vettük volna, ha senki sem ül a kispadon a cserejátékosokon kívül, az olimpia viszont más. Az olimpiai felkészülés rosszabb nem is lehetett volna. Visszamondott meccsekkel kezdõdött, késõbb ugyan erõs ellenfelekkel játszottunk, de azok a felkészülésben jóval elõbbre jártak, így önbizalom tépázó vereségeket szenvedtünk sorozatban. Már itt is megmutatkozott a kapitány zsenije, amikor Nyíregyházán az utolsó támadásunk elõtt nem kért idõt, mert szerinte lendületben voltunk.

Az igazi kibontakozás már Pekingben következett be. A pont az idõzóna átállás közepére kiválasztott két vesztes meccsel tovább rontotta a csapat önbecsülését, amit még két remek nyilatkozattal is megspékelt. Elõször azzal magyarázta -a szerinte is közepesen védõ- Pálinger pályán tartását, hogy úgyis õ fog védeni az egész olimpián, ezzel viszont Herr Orsit nullázta le azonnal, akire nagy szüksége lehet még, ha ne adj isten Kati megsérül. Ez sem volt elég! A kazahok ellen elvesztett meccs után szinte sírva állt a kamerák elé, ahol meglebegtette lemondási szándékát (persze az õt formálisan kinevezõ Sinka nem fogadta el), majd kijelentette, hogy Görbicz nélkül még meccset sem nyerünk. Ezzel persze az egész csapatot, fõleg az õt helyettesíteni képes Ferlinget alázta meg és rakott felesleges terhet Görbicz Anita hátára.

Úgy látszik ez utóbbi kijelentését komolyan is gondolta a mai meccsen, mert a láthatóan edzés hiánnyal küszködõ irányítót egy percre sem hozta le piheni. Szintén nem hozta le a második meccsén is betlizõ Tóth Timit és hagyta, hogy kb. 20 perc alatt kipontozzák a második félidõben. A jóformában lévõ és remekül védekezõ Szûcs Gabit csak az utolsó percekben hozta be, aki góllal is hálálta meg azonnal a "bizalmat". Az idõkérés most végre nem maradt el, csak kb 20 percet késett vele. Tomori egyenlítõ gólja sokkal inkább a szerencsének, na meg a brazilok amatõrségének volt köszönhetõ.

Azzal kezdtem, hogy nincs veszve semmi. Tényleg nincs, csak nehéz optimistának lenni, különösen a németek elleni igen nehéznek ígérkezõ meccs elõtt. Vízválasztó meccs lesz, ha nyerünk akkor már fél lábbal a negyeddöntõben leszünk, ott pedig az egész olimpia legkritikusabb meccse következik. Igazi útelágazás (nehéz szó) lesz az menny és pokol között, ha gyõzünk akkor a négy között már bármi lehetséges, ha kikapunk akkor ismét kudarc várhat ránk. Ehhez persze elõtte még tovább kell jutnunk, ráadásul nem a negyedik helyen, hogy Norvégia legyen az ellenfelünk a negyeddöntõben. Nincs mese, ha komolyan éremben gondolkodunk, még legalább három pont kell a hátralévõ meccseken.

Ehhez sokkal több kell. Kell végre egy jó Tóth Timi és egy okosan cserélõ és kulcsjátékosait jobban pihentetõ kapitány. Elõbbiben jobban bízok, valaki nem véletlenül lesz ugyanis BL gólkirály, utóbbiban kevésbé, már csak a kapitány múltja miatt sem.
Duby
Érdekes vélemény, de nem lehet ezt a döntetlent egyszerûen csak a bírókra fogni. Ha brazilok lennénk, azt mondanánk, hogy az elsõ félidõben ámokfutást rendeztek, a másodikban már helyrejöttek.

Ahhoz képest, hogy ez volt a két "pihenõs" meccsünk, és kvázi innentõl kezdõdik az olimpia, hát emberes feladat lesz. Nagyon kár hogy elszalasztottuk a gyõzelmet, ez is igazi csapatmunka volt. Jobb meccseléssel és cserélgetéssel, simán hozható lett volna a dolog. Nem +10-re, de egy biztonságos 3-5 gólra biztos. Még így is, hogy elfáradtunk. Da ha most elfáradtunk, és a kulcsembereink fáradtak el, akkor mi várható a németek, az oroszok, és a megtáltosodó koreaiak ellen? Nem túl szép kilátások. Így is szûkös a keret, de a mi vezetésünk még azt sem használja ki.
Na és Kriszta. Már a selejtezõtorna elõtt ki lett mondva, hogy õ aztán stabil kerettag, mert így a védekezés, úgy a védekezés, meg jobbátlövõség. Ehhez képest most mi van?

Annak sem örülök, hogy a németek így jártak, mert ellenünk piszokul fel fogják szívni magukat.

Vannak pozitív dolgok is, például a szélsõjáték, de õket is idõnként tehermentesíteni kell, mert a végén, a fontos meccseken fog megremegni a kéz. Ha eljutunk odáig.

Breki33
TS - Lelátó

Lengyel-Magyar két jóbarát…(?)
2008. augusztus 11. 9:26

Dézsi Zoltán gondolatai a hajnali kézilabda-meccsrõl

Polszki-Vendri dve brátinki- valami hasonlót ordibáltunk annó a ma már nem létezõ nemzetközi építõtáborokban, ami nagyjából annyit jelentett, hogy lengyel-magyar két jóbarát. Sõt a mi sörbontónkba piros-fehér zászlócskát húztunk a tiszteletüker, míg északi szomszédaink északi szomszédai (lásd még: lengyelek) piros-fehér-zöldet a sajátjukba.

Ez csak azért jutott eszembe éppen ma reggel, mert kissé pipa lettem a Magyar-Brazil mecset nézve (aki esetleg nem tudná, a sportág a kézilabda). Azt eddig is tudtuk a két lengyel játékvezetõrõl (Egri Viktor is utalt rá az elején), hogy hajlamosak elvezetni egy-egy mérkõzést, de nem hittem volna, hogy éppen a barátaik ellen (lásd még: magyarok) teszik majd ezt.

Az elsõ félidõben még nem történt semmi extra, a mieink jól játszottak, vezettek is, sõt a két lengyel játékvezetõ is vezetett. Utóbbiak ekkor még meccset. Még mosolyogtam is magamban, hogy annó vélhetõen õk is jártak építõ táborban, mert egyetlen kiállítást sem fújtak be ellenünk. Igaz, nem is voltunk sem durvák, sem kirívóan szabálytalanok. Azután a szünetben történhetett valami. Valami, ami alighanem jóval lényegesebb az évszázados nemzeti barátságnál. Okoskodhatnék most: tûnõdhetnék sportdiplomáciai kérdéseken, vagy éppen azon, hogy melyik hosszúcombú brazil lány mosolygott az átlagosnál is szebben valamelyik lengyelre, de inkább nem teszem. Csak a tényt közlöm: a második félidõ egy perc híján felét emberhátrányban játszotta a magyar válogatott. Eközben a nagydarab brazilok ott üthették a mieinket, ahol érték, a lengyel bírók csak elnézõen mosolyogtak. Amit meg a végén csináltak, több volt, mint vérlázító. Másfél perccel a vége elõtt nem állítottak ki egy brazilt, aki pedig nyilvánvalóan nem adta oda a labdát a mieinknek, holott az a magyarokat illette volna. (Labdát „eldugni”ebben a játékban azonnali kiállítást ér, a bírónak nincs mérlegelési lehetõsége.) a vége elõtt pedig nem állították meg az órát, és nem állították ki a brazilt, holott egy magyar szabaddobásnál úgy sétált a guruló játékszer mellett, hogy azt még véletlenül se lehessen felvenni a földrõl, és játékba hozni. Akkor már azon tûnõdtem, hogy nekünk a labda, a játékvezetõknek meg a gyógyszer gurult el. Még szerencse, hogy Tomori nem volt olyan dühös, mint én, és a szabaddobásnál (egy másodperc volt hátra) a labdát nem valamelyik bíróhoz vágta, hanem a kapuba.

Hogy mi haszna lett volna a lengyeleknek a dél-amerikai gyõzelembõl? A fene se tudja, lehet, hogy õk máshogy ismerik a kis mondókát, mondjuk imigyen: polszki-brázki dve brátinki.
és 10 is maradt ....

Ramadamammy rapidrandi

Breki33
Mát 10-el németek megzavarodtak, kezdik feladni

Breki33
Korea 8-al vezet !
Breki33
Görbicz elsírta magát a döntetlen után

A magyar nõi kézilabda-válogatott az utolsó másodpercben mentett pontot a brazilok ellen. A pontot érõ gólt Tomori Zsuzsa lõtte, nem begyakorolt figura végén, kilenc méterrõl találta meg a rést. A kapitány nem értette, miért zavarodott össze csapata, miért nem talált jó megoldásokat.
"Megnyertük, majd elveszítettük, majd feljöttünk, így lett igazságos a döntetlen a brazilok ellen, de ebben nekünk is nagy szerepünk van" - foglalta össze érzéseit a magyar nõi kézilabda-válogatott kapitánya, Hajdu János. Hozzátette, a második félidõre hiába mentek ötgólos elõnnyel, érthetetlenül megzavarta õket a nyitott védekezés és a feljavuló kapusteljesítmény. Arra sem talált választ, hogy a tíz gólt szerzõ Amorimot miért nem tudták semlegesíteni a magyarok, mert már sokkal jobb játékost is sikerült megfogni.

"Amorim Tóth Timit egyszerûen kipörgette, háromszor állították ki róla, Szamoránskyt is könnyen elnyomta, átgyalogolt rajta. Kétszer is kettõs hátrányban voltunk, ez még inkább felõrölte az erõnket. A braziloknak tizennégy egyenrangú játékosuk van, simán tudnak cserélgetni, szerintem erõsebbek, mint a svédek; a németek is szenvedtek ellenük, nem véletlen, hogy mindössze két góllal nyertek. A felkészülési meccseken az oroszokat is megszorongatták. Joggal féltem tõlük."

Hajdu nem tagadta, a becserélt játékosok nem érezték a ritmust, sok technikai hibával játszottak, a szakember tizenhetet számolt össze. "Nem hiszem, hogy bent maradtunk az öltözõben, de lehet, hogy kevesebbet kell majd beszélnem." Tóth Tímea úgy értékelte, kissé álmosan kezdték a második félidõt. Hajdu úgy véli, az elsõ félidei vezetés korántsem volt olyan magabiztos, amilyennek látszott, mert Pálinger nagyszerû védései hozták meg az elõnyt.

"Azt szerettem volna, ha az utolsó pillanatban Görbicz lõ, mert neki van a legjobb keze, de õk végül megbeszélték, mit tegyenek. Nem begyakorolt figura volt tehát, Tomori pedig nagyszerûen ismerte fel a helyzetet" - mondta a végjátékról.

Az utolsó, pontmentõ gólt szerzõ Tomori Zsuzsa elárulta, ilyen fontos gólt még sohasem lõtt. "Görbe és Detti úgy gondolta, lõjem el egybõl, ne passzoljak, mert a fal valószínûleg megnyílik. A terv jó volt, belõttem, de sokkal jobban örültem volna, ha valamelyik zicceremet értékesítem, mert akkor most jobban örülnénk. Így csak az vigasztal, hogy megõriztük veretlenségünket. Hülye látvány, hogy a brazilok szomorkodnak, mi pedig örülünk ellenük egy pontnak, nem így készültünk."

A hétgólos Szamoránsky Piroska kiemelte, nagyon erõsek voltak fizikailag a brazilok, végig hadakozni kellett azért, hogy pozíciót fogjon beállóban. A három hetest hibázó Görbicz Anita könnyes szemekkel hagyta el a meccs helyszínét. A következõ meccs az esélyesebb németek ellen két nap múlva lesz, a gyõzelem már negyeddöntõt ér.
Breki33
Koreaiak 12:9-ra vezetnek a félidõben a Németek ellen.
Üdv Gábor! <#integet2>
A véleményedet teljesen osztom!
Csak azt nem értem, hogy a vezetõk ezt miért nem látják! Bár lehet, hogy Õk valami mást is tudnak mint mi.

és a nyitott védekezés ellen még mindig nem tudunk mit csinálni...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Nõi kézilabda: Norvégia könnyedén lelépte Angolát
Az olimpia egyik esélyese, Norvégia a házigazda Kína után Angolát is fölényesen gyõzte le a nõi kézilabdatorna A-csoportjának második fordulójában.

NÕI KÉZILABDA
A-CSOPORT Angola–Norvégia 17–31 (6–14)
SomogyiG
Elfogadva és támogatva azt, amit írtál, még kiegészíteném egy kicsit.
A 2. félidõre már eleve Szûcs Gabit hoztam volna be, mert Sopinak semmi nem jött össze. (a brazilok nagyon figyeltek rá, emiatt ember(eke)t vont el máshonnan, de ez önmagában ezen a meccsen kevés volt) A 42-45. perc tájékán Görbicz és Piros is leblokkolt, mindegyiküknél a 2. rontás után elkelt volna a pihenõ - helyettük Detti, ill. Borbás - sõt Móni helyett is jöhetett volna Bódi az utolsó negyed órára.
Hornyákot beállítani ma (is) hiba volt. Ha Tomorit pihentetni akarja, akkor vagy Detti játszon helyette - ha éppen nincs pályán - vagy inkább Pigniczki.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
háát ez is egy vélemény.....csak a kérdõjelek maradnak (Piga, Szûcs taccson tartása, Tóth,Görbe erõltetése....).
Breki33
Hajdu: "Az egy pont is valami, fõleg azért, mert már azt is elvesztettük"

Hajdu János szövetségi kapitány örül a megszerzett egy pontnak, mivel a csapat már gyakorlatilag elvesztette a találkozót

Hajdu János:
"Az egy pont is valami, fõleg azért, mert már azt is elvesztettük, de sikerült visszaszerezni - mondta Hajdu. - A brazilok nem leptek meg minket. Már az elsõ félidõben is Pálinger tartotta a lelket a csapatban, a második játékrészben pedig sok gólt kaptunk indításokból, s rengeteg ziccert hibáztunk. Nem tudtuk megcsinálni, amit megbeszéltünk, a brazilok széttördelték a játékunkat, a cserék sem tudtak sokat hozzátenni, nem volt átlövési lehetõség sem, mivel az ellenfélnél sok magas játékos volt. A döntetlen igazságos eredmény. Remélem, az esélyesebb németek ellen kijavítjuk a hibákat."

Juan Oliver brazil szövetségi kapitány:
"Jól játszottunk, de nem elég jól. Bosszantó, hogy az utolsó másodpercben kaptunk gólt, de ilyen a játék. Készülünk tovább, hogy megmutassuk, mit tudunk."
háát , sem Hajdu , sem Konkoly nem egy észkombájn ezek szerint. Imrérõl nem nyilatkozom, mert látom, neki kevés beleszólása van. Számomra is érthetetlen Piga teljes mellõzése eddig.
kaloz174
Mintha a 2. félidõre bent maradtunk volna az öltözõben. Tóth Timi addig is gyenge volt, de utána a többiek is az õ példáját kezdték követni.

Érthetetlen volt, hogy miért nem reagáltuk le Amonim játékát? Egyszerûen nem próbálkoztunk eléggé azzal, hogy õt megfogjuk. Itt jön az, hogy Piga ül a kispadon, miközben pontosan ezekben a helyzetekben kellene, hogy a pályán legyen.
Miután egyértelmû volt, már jóval kiállítása elõtt, hogy az egyetlen igazi átlövõnk, Tóth Timi ma halvány árnyéka önmagának, talán meg kellett volna próbálkozni Gabicával. Õ sokkal jobban védekezik, támadásban pedig ennyi gólt õs is lõtt volna.
Esetleg percekre Görbét is lehetett volna pihentetni. Nem követi el azokat a hibákat, amik szintén hozzájárultak ahhoz, hogy már a döntetlennek is örülhettünk.

Szerencsére Gin végig jó volt. Úgy összeségében kellemes meglepetés eddig Tomori játéka.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

hááát....igaz, hogy nem élveztük a lengyel birók kegyeit a II.félidõben, de heteseket kihagyni és ziccereket, az már a lányok büne! no meg a vezetésé, akik a teljesen indiszponált Tóthot kiállitásáig a pályá tartották. Arról nem is beszélve, hogy késõn vették észre, hogy Tomori labdakezelése ilyen nyitott védekezésnél nem egy életbiztositás! El is ment vagy 4-5 labda rajta. Görbének meg nem jó, ha mindent egyedül akar megoldani. Még szerencse, hogy a végén legalább a szégyen elmaradt.
háát õk mindig sötét lovak voltak, minket is megtréfáltak, anno
Isthy
A dánok nem bírtak az egyiptomiakkal (29-29), ami szintén nem semmi eredmény... Az egyiptomi kapus kivédte a szemüket.

DUNAFERR FOREVER!!!

háát a horvát-spanyol meccs óriási volt (31-29), úgy hogy Balic lesérült a 20 percben.
kaloz174
A rutin gyõzött, úgy, mint tegnap a lányoknál.

Isthy
Közben a németek megfordították a meccset, a koreaiak visszaestek és 26-22 a fritzeknek az 56. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kicsit OFF, de:

Gratulálok Cseh Lacinak az ezüstéremhez és a kiváló Európa csúcshoz! <#taps>

Kb. azt az idõt úszta, amit várt és az egyik amerikait szépen megverte. Azt mondta, hogy ha délután úsznak, még talán jobb is lehetett volna az idõ. Megpróbált versenyre kelni Phelpsszel, de õt most sem lehetett megverni, jobbat úszott, mint amit õ várt tõle. Úgy látszik a "háttérsegítõk" most kilúgozták Phelpset is, mert eléggé lihegett a verseny után, ami eddig nem volt jellemzõ az amerikaira. Mindenesetre a jövõ Lacié, Phelpsnek ez volt az utolsó 400 vegyese.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom igazán megítélni. Nagyon nagy változások vannak a Krimnél. Az új edzõt nem ismerem igazán és új elnök is lett, az általunk jól ismert Virantnak is menni kellett. Utódja, Deja Doler a Krim játékosa volt sokáig a nagy sikerek alatt. Az õ elképzelései alapján hatalmas fiatalításba kezdtek, alig maradt rutinos játékosuk. Az biztos, hogy ha jól sikerül az átállása a lehetõsége adott, hogy sokat szerepeljen a csapatban. Meg ugye ne feledjük el, hogy a Krimmel a BL csoportkörében játszhat és még ott van számára a Közép-Európai Szuper Liga is, ahol szintén komoly ellenfelek ellen bizonyíthat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó kis meccs megy az olimpiai közvetítések oldalán a 12-es csatornán. Németország-Korea férfimeccs és bizony a koreaiak vezetnek a 41. percben 17-16-ra.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tényleg nagyon szívmelengetõ érzés volt a magyar szurkolást hallani. <#eljen>

no igen, csakhát, az oroszok, németek és brazilok is érzékenyek a nyílt védekezésre! Ezt ma mindháromnál jól lehetett látni!
Breki33
Az edzésem kipróbálták, hogy Szücsi ránehezkedett Görbe lábára

Görbe mecs utánni nyilatkozatát nem láttad a TV-ben?
Elég kritikusan beszél még a teljesítményérõl ami részben érthetõ
Duby
Nem nem, azért még ott nem tartunk. Sokkal jobb, mint vártam, de azért a jótól messze van. Minden mozdulatnál a hajam égnek állt Görbénél, ha történik vele valami...
...bele se merek gondolni.

A védekezés pl sokkal jobb lenne, ha nem ugrálnánk annyit ki. 6-ból ha 1-et megszerzünk ebbõl, de a többi kapott gól. Inkább hagyjuk azt az 1-et, és védekezzük ki azt az 5-öt!

A lett <#kocsog>-öknek meg: <#mf1><#mf2>

Breki33
könyörgön Duby legyél pesszimista még.

Ha borulátó vagy mindig nyerünk, csak nehogy elkezd bizakodni <#wave><#hamm>
Duby
Na ez tök jó volt. Sokkal jobb, mint vártam.
Azért óvatos vagyok, mert volt javítandó bõven, voltak hibák, és megint Anitán múlott majdhogynem minden. Ezek a negatívumok. A pozitívumok, hogy rengeteg van még a csapatban, ha többek között kiküszöböljük a hibákat, és sikerülne egyenletesebben elosztani a felelõsséget, a gólokat, akkor jobbak is lehetünk.

háát ez érdekes volt! melyik a valódi német/brazil csapat?! remélem a németek ellenünk kihagyják a II.félidõ elsõ felét, a brazilok meg az elsõ félidõt és a meccs végét!-😊)
Breki33
Hihetetlen ezek mit csinálnak
Breki33
Azt nem értem, hogy koreai mecsrõl adtak összefoglalót és úgy tûnt teljes mecsnek a végét adják le összefoglalóként rendes kommentárral, tehát nem most mondták alá hanem úgy tûnt végig közvetítette

Deha nem adják hogy?
Isthy
Mostantól adja az m1 a német-brazilt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben a brazilok 12-11-re vezetnek a németek ellen. A kapusuk Masson nagyon jól véd. Mondjuk ismerheti a németeket, hiszen a Lipcse kapusa.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Félidõben vezetnek a Brazilok !
Isthy
Nem tudok róla.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
teljes képernyõn lehet vhol ezeket nézni?