Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Jelentem nem! <#ejnye1><#vigyor0> Ellenben szép kerek szám, köszönöm a gratulációt! <#taps>

Délután pedig hajrá magyarok, gyõzni kell!!!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Meglepetés a medencében
2008. augusztus 13. 13:00

A kínai vízipólósok legyõzték az orosz csapatot

A kínai nõi vízilabda-válogatott hatalmas meglepetésre legyõzte az orosz együttest a pekingi olimpia pólótornájának második csoportkörében.

Az oroszok - függetlenül az amerikaiak elleni utolsó meccsük eredményétõl - ezzel a kvartettben az utolsó helyen végeztek.
Breki33
Másnál is színhibás a norvég MECCS?
ez jó, a mögöttünk állók csak ne vitézkedjenek!
igen, érdekes, csak nem sok újat mond és nem is mindig igazat!
Igaza van abban, hogy a természtes hormonokat és származékaikat nem kellene doppingszernek tekinteni (ld. a hematocrit szint növelését is, ha nagy tgszf. magasságon készülsz). Abban is, hogy a sérüléseket megelõzõket sem kellene. Nincs igaza abban, hogy ugyanazon nevezõre lehetne hozni az erõ/kitartás serkentõit használó erõsportokat (atlétika, súlyemelés, kerékpár, úszás, stb), az ügyességi illetve a labdajátékokat praktizálók szereivel. Ezeknél ui. a túl nagy izomtömeg/fáradékonyság kilövése gátló tényezõje a robbanékonyságnak, mobilitásnak, ügyességnak. Ráadásul pl. öttusában, amit nyersz a réven, elveszted a vámon!
Ma túl sok mindent tiltanak és így ellenõrizhetetlen a kokszolás (ahogy irja, hetente kétszer kellene ellenõriznmi és még akkor is ott vannak a kimutathatatlan szerek!) és folyik a pandur/rabló futóverseny!
vagy megoldják ezt, vagy hagyják a fenébe, mert rendszerint a legkevésbé hibásak fizetnek rá egy-egy ártatlan (+-ot nem adó) kenõccsel, vitamin készitménnyel, gyógyszerrel (ha éppen a sportorvos nincs napirenden az összes összetevõvel!). Arról már ne is szóljunk, hogy olyan szerek is vannak, amelyk önmagéában nem számitanak doppingszernek(nincsenek listán), viszont a szervezetben átalakulnak már hasznot hozó, de ártalmas anyagokká! Ilyen pl. a diszkódrog is.(igaz az nem hoz hasznot sportértelemben...).
Breki33
Koreaiak fordítottak

Korea-Svédország 20:15
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az-olimpikonokat-pumpalo-doppingbaro.html

érdekes olvasmány...sajnos
Breki33
Mondjuk ez nekünk sztem jó jöhet.
Breki33
Most nézem az Oroszok Simán verték a Brazilokat 28-19!
Breki33
Cseh László ezüstérmes 200 pillangón <#eljen><#taps>

A magyar úszó 1:52:70-es Európa-csúccsal lett második, a számot Michael Phelps új világcsúccsal nyerte.
SomogyiG
Köszi szépen! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Ehhez még: a siófoki csapatoldal.
Talán itt is találsz használható infót.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Fenn van Ildyéknél a program. Azt Siófokról küldték, talán lehet hinni neki. <#vigyor2>

SomogyiG
Érdeklõdnék, hogy a vasárnapi FTC - Siófok meccs kezdési idõpontjáról mit tudsz? Találkoztam már 08:00-al és 08:30-al is. Melyik lehet az igazi?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Akkor nem vagyok egyedül. Már azt hittem, én látom rosszul.
Egy másik fórumon, a Mörcivel kapcsolatos cikk hozzászólásaiban nem kis vitát voltam kénytelen folytatni valakivel, aki egyértelmûen a tcsv. bértollnoka.
Képtelen állításaival azokat bántotta, akik az elmúlt 2 évben rengeteget tettek a csapatért.

"Meglepõ módon" ezt követõen jelent meg az a pár tájékoztató mondat, ami a csapatoldalon olvasható.

Egyébként tapasztalom, sajnos, hogy a parasztvakítás hatásos, sok tapasztalatlan fiatal drukker esetében. <#szomoru1>

CSak tudnám, mit kell azon ünnepelni, hogy megyünk a BL-selejtezõre? Ebben a helyzetben... <#levele>

Isthy
Hihetetlennek tartom, hogy némelyeket még mindig meg lehet vezetni holmi parasztvakító bércikkel, mint pl. amilyen a mai NS-ben is megjelent... A cikk elolvasható a Dunaferr NK oldalának fórumában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor az mindenki szerint a világ legjobb csapata volt. Sajnos ma már nem lenne az, elég sokat változott a játék azóta...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hoppá Gratulálunk :-))))))))

2003-as VB után kezdtem a fórumot

Azt hiszem elfogadnánk most azt a csapatot
Isthy
Ez most a 40000 miatt volt? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amit a #39869-ben írtam most már olvasható is hivatalosan. A BL selejtezõ Zaporozsjében lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Hajdu..

Táncos ETO
Köcsög Hajdú!!!!

off
én láttam 😞((
a kínai mindent befutott
on

ez most komoly, hogy nem neveztünk 15. játékost?

a Pigás híresztelésekre meg inkább nem reagálnék, Hajdu nem normális, inkább többet ne nyilatkozzon :SSS

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Nagy valószínûséggel a 2. napon.

köszi... tehát odaát van 3 csapat két-két gyõzelemmel, mig ideát három három ponttal!
Isthy
Simán verték a kínaiakat 34-20-ra.

DUNAFERR FOREVER!!!

a románok mit csináltak ma?
kaloz174
Mai felk. meccs eredmény: Siófok-Zvezda 18-30. Gyakorlásnak megtette.<#vigyor2>

kaloz174
Talán én ott leszek. <#nyes>

Isthy
Mondja már meg nekem valaki okos, hogy ki a mi 15. játékosunk? Mert én nem tudok róla, hogy lenne ilyen nekünk egyáltalán...

Bár végül is mit foglalkozok itt én ezzel, mikor mi 9-10 játékossal fogjuk végigjátszani az olimpiát és még a 14-et sem használjuk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl esélytelen

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Épp az elõbb olvastam ezt én is, de valahol máshol. Ezzel fel is tette a koronát az interjú produkcióira...

DUNAFERR FOREVER!!!

már reggel 6,23-kor ezt irtam: "Arról nem is beszélve, hogy késõn vették észre (az edzõk), hogy Tomori labdakezelése ilyen nyitott védekezésnél nem egy életbiztositás! El is ment vagy 4-5 labda rajta".
A többi már csak hab a tortán (Görbe rossz passzai, elrontott hetesei, a kihagyott ziccerek). A késõi cserék. Remélhetõleg a németek nemcsak erõszakosak de idegesek is lesznek. A birókról már nem szólok egy szót sem. Tõlem küldhetnek eszkimókat is, de legalább ne favorizálják egyik csapatot sem. Minket nem kell, de a másikat sem!
Breki33
Ilyen P

nekem sem szimpi, amiket nyilatkozgat, olyan flegma vagy nem tudom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"- Miért nem játszik Pigniczki Krisztina? Az õ védekezése sokat lendíthetne a csapaton.
Hajdu János - Megvannak az okai annak, hogy õ nem lépett pályára, ezekrõl azonban nem szeretnék beszélni, nem lenne korrekt."

Komolyan mondom, ez az ember nem komplett...na mert ez a mondat aztán baromi korrekt...inkább ne mondana semmit...pont Piga az, aki vérprofi, vagyis biztos nem neki van baja, hanem az okos kapitánynak jött meg a havija...<#gun>

http://www.peking24.hu/?page=hirek&type=177&newsid=78253
Most én nem olvasok vissza.
Siófokra a jövõ hét végén va?laki

Breki33
remélem, hogy mi is
Isthy
Azért gondolom nem kell ecsetelnem neked a német mentalitást... Sztem nem fogja meg õket, hanem kettõzött erõvel és a végtelenségig fognak hajtani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF:

Igen, ott simábban kapott ki 2 játszmában. Sajnos nem láttam a mai meccset és így nem tudok nyilatkozni róla.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Egyébként most láttam a meccs második félidejének nagy részért az elmondottakon kívül azért tényleg benne volt a bíráskodás is vastagon

Amiket fújtak a második félidõben.

Breki33
De megis foghatja õket.

Még emléxem milyen volt mikor korea 10-11 góllal nyert elllenünk
Isthy
"Annak sem örülök, hogy a németek így jártak, mert ellenünk piszokul fel fogják szívni magukat."

Na ezért nem jó nekünk ez a megalázó koreai gyõzelem. A németek élet-halál meccsnek fogják ezt tekinteni és brutálisan fognak játszani, mindent legyûrve. Gyanítom, hogy a játékvezetõk engedni fogják nekik ezt a játékot, már többször tapasztaltuk ezt az utóbbi idõben. Eddig is nagyon nehéznek gondoltam a meccset, de mostantól azt mondom, hogy elképesztõen nehéz lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Komolyan mondom rögtön besz*rok ezeken a megnyilvánulásokon...

Mi nem tudtunk volna cserélni? Nekünk is van 14 játékosunk, csak használni is kéne õket!
Milyen becserélt játékosok nem érezték a ritmust? Mirõl beszél ez az ember? Én nem nagyon láttam azt a sok becserélt játékost... Gabica a végén pár percet kapott... Pigát, Ritát, Bódit pályán sem nagyon láttam... Még Detti volt talán kicsit többet pályán... Hornyákról meg ne is beszéljünk, mint cserérõl... talán egyedül rá illik ez a megállapítása...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért mert a játékosaink nem nagyon mozognak a pályán labda nélkül... max. 1-2 ember erõlködik... pedig ez csapatjáték...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maximálisan egyetértek mindkettõtök értékelésével. Talán annyit tennék hozzá, hogy sajnos Tomori keze vastagon benne volt a 2. félidõ eleji brazil felzárkózásban az eladott labdáival... Persze ez Hajdú bûne is vastagon! (ugye nyitott ellen nem a "villámlábú" Zsuzsit kellene erõltetni)

A meccs után sajnos rögtön mennem kellett melózni, így csak most tudok írni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kicsikacsa23
Kézisek is vannak benne, nem? Az olimpia igencsak róluk is szól

is it okay if i think its lame to dance?

Breki33
hát kezdetek eléggé off-ok lenni

ez a kézis topic !
katakpult
Hallod fiam ez az elsõ része amit te ki linkeltél!.. De semmi gond!:
Vannak még jobbak is ! pl Ez