Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Délután pedig hajrá magyarok, gyõzni kell!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
2008. augusztus 13. 13:00
A kínai vízipólósok legyõzték az orosz csapatot
A kínai nõi vízilabda-válogatott hatalmas meglepetésre legyõzte az orosz együttest a pekingi olimpia pólótornájának második csoportkörében.
Az oroszok - függetlenül az amerikaiak elleni utolsó meccsük eredményétõl - ezzel a kvartettben az utolsó helyen végeztek.
Igaza van abban, hogy a természtes hormonokat és származékaikat nem kellene doppingszernek tekinteni (ld. a hematocrit szint növelését is, ha nagy tgszf. magasságon készülsz). Abban is, hogy a sérüléseket megelõzõket sem kellene. Nincs igaza abban, hogy ugyanazon nevezõre lehetne hozni az erõ/kitartás serkentõit használó erõsportokat (atlétika, súlyemelés, kerékpár, úszás, stb), az ügyességi illetve a labdajátékokat praktizálók szereivel. Ezeknél ui. a túl nagy izomtömeg/fáradékonyság kilövése gátló tényezõje a robbanékonyságnak, mobilitásnak, ügyességnak. Ráadásul pl. öttusában, amit nyersz a réven, elveszted a vámon!
Ma túl sok mindent tiltanak és így ellenõrizhetetlen a kokszolás (ahogy irja, hetente kétszer kellene ellenõriznmi és még akkor is ott vannak a kimutathatatlan szerek!) és folyik a pandur/rabló futóverseny!
vagy megoldják ezt, vagy hagyják a fenébe, mert rendszerint a legkevésbé hibásak fizetnek rá egy-egy ártatlan (+-ot nem adó) kenõccsel, vitamin készitménnyel, gyógyszerrel (ha éppen a sportorvos nincs napirenden az összes összetevõvel!). Arról már ne is szóljunk, hogy olyan szerek is vannak, amelyk önmagéában nem számitanak doppingszernek(nincsenek listán), viszont a szervezetben átalakulnak már hasznot hozó, de ártalmas anyagokká! Ilyen pl. a diszkódrog is.(igaz az nem hoz hasznot sportértelemben...).
érdekes olvasmány...sajnos
A magyar úszó 1:52:70-es Európa-csúccsal lett második, a számot Michael Phelps új világcsúccsal nyerte.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Talán itt is találsz használható infót.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egy másik fórumon, a Mörcivel kapcsolatos cikk hozzászólásaiban nem kis vitát voltam kénytelen folytatni valakivel, aki egyértelmûen a tcsv. bértollnoka.
Képtelen állításaival azokat bántotta, akik az elmúlt 2 évben rengeteget tettek a csapatért.
"Meglepõ módon" ezt követõen jelent meg az a pár tájékoztató mondat, ami a csapatoldalon olvasható.
Egyébként tapasztalom, sajnos, hogy a parasztvakítás hatásos, sok tapasztalatlan fiatal drukker esetében. <#szomoru1>#szomoru1>
CSak tudnám, mit kell azon ünnepelni, hogy megyünk a BL-selejtezõre? Ebben a helyzetben... <#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
2003-as VB után kezdtem a fórumot
Azt hiszem elfogadnánk most azt a csapatot
DUNAFERR FOREVER!!!
én láttam 😞((
a kínai mindent befutott
on
ez most komoly, hogy nem neveztünk 15. játékost?
a Pigás híresztelésekre meg inkább nem reagálnék, Hajdu nem normális, inkább többet ne nyilatkozzon :SSS
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bár végül is mit foglalkozok itt én ezzel, mikor mi 9-10 játékossal fogjuk végigjátszani az olimpiát és még a 14-et sem használjuk...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A többi már csak hab a tortán (Görbe rossz passzai, elrontott hetesei, a kihagyott ziccerek). A késõi cserék. Remélhetõleg a németek nemcsak erõszakosak de idegesek is lesznek. A birókról már nem szólok egy szót sem. Tõlem küldhetnek eszkimókat is, de legalább ne favorizálják egyik csapatot sem. Minket nem kell, de a másikat sem!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hajdu János - Megvannak az okai annak, hogy õ nem lépett pályára, ezekrõl azonban nem szeretnék beszélni, nem lenne korrekt."
Komolyan mondom, ez az ember nem komplett...na mert ez a mondat aztán baromi korrekt...inkább ne mondana semmit...pont Piga az, aki vérprofi, vagyis biztos nem neki van baja, hanem az okos kapitánynak jött meg a havija...<#gun>#gun>
http://www.peking24.hu/?page=hirek&type=177&newsid=78253
Siófokra a jövõ hét végén va?laki
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, ott simábban kapott ki 2 játszmában. Sajnos nem láttam a mai meccset és így nem tudok nyilatkozni róla.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amiket fújtak a második félidõben.
Na ezért nem jó nekünk ez a megalázó koreai gyõzelem. A németek élet-halál meccsnek fogják ezt tekinteni és brutálisan fognak játszani, mindent legyûrve. Gyanítom, hogy a játékvezetõk engedni fogják nekik ezt a játékot, már többször tapasztaltuk ezt az utóbbi idõben. Eddig is nagyon nehéznek gondoltam a meccset, de mostantól azt mondom, hogy elképesztõen nehéz lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi nem tudtunk volna cserélni? Nekünk is van 14 játékosunk, csak használni is kéne õket!
Milyen becserélt játékosok nem érezték a ritmust? Mirõl beszél ez az ember? Én nem nagyon láttam azt a sok becserélt játékost... Gabica a végén pár percet kapott... Pigát, Ritát, Bódit pályán sem nagyon láttam... Még Detti volt talán kicsit többet pályán... Hornyákról meg ne is beszéljünk, mint cserérõl... talán egyedül rá illik ez a megállapítása...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs után sajnos rögtön mennem kellett melózni, így csak most tudok írni.
DUNAFERR FOREVER!!!
is it okay if i think its lame to dance?
Vannak még jobbak is ! pl Ez