Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na épp ennek akartam még utánanézni, de így ezt kispórolhatom.
- ha a brazilok megverik Svédországot
Nagyon úgy néz ki, hogy a csoportelsõség sokat fog érni, így aligha engednek ki szándékosan az oroszok az utolsó meccsen. Ha meg ma esetleg megverjük õket, vagy akár csak döntetlent játszunk, akkor pláne - de mi akkor már úgyis teljesítettük a kötelezõt. Egyébként de szép is lenne Kazahsztánnal játszani a négy közé jutásért!
Szoval egy dontetlen kell Del-Korea ellen es akkor nem lehet baj.
Tudnám jó-e nekünk, Brazilia jön fel viszont Korea befogható.
De nem igazán értem elkeztek lazítani?
Komplikálódnak a dolgok!
(Szerintem elég egy link ilyenkor.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A magyar nõi kézilabda-válogatott valamennyi tagja a példás csapategységrõl beszélt, amelynek köszönhetõen megnyerték a németek elleni csoportmecset, és továbbjutottak. Egyelõre nem tudni, hányadik helyen, ez csak késõbb dõl el. Pálinger Katalin beszélte rá Görbicz Anitát, hogy merje vállalni a gyõztes büntetõt.
hirdetés
A magyar nõi kézilabda-válogatott az utolsó negyedórát 8-2-re nyerte a németek ellen, és ötgólos hátrányát ledolgozva, 25-24-re nyert <1>1>.
"Csapategység, kiváló csapatszellem és megfelelõ aggresszivitás - adta meg a siker titkát Görbicz Anita. - Be akartuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk a magukat erõsnek képzelõ németeknél" - tette hozzá az irányító, aki a sérülését már nem érzi, csak egy kisebb csikarás zavarta a nyaka környékén. Nem szeretné a csapatot elhelyezni a mezõnyben, de az oroszok és Korea ellen sem szeretne alárendelt szerepet játszani.
Az utolsó hetest nem akarta elvállalni, mert elõtte már kihagyott egyet, és a brazilok elleni hármat nagyon a szívére vette. Úgy gondolta, amiatt maradt el a gyõzelem. "Kicsúszott a kezembõl a labda a kihagyott hetesnél, ezért voltam bizonytalan, de a kispadról és Pálinger Katalintól is biztatást kaptam."
"Be fogod lõni, ezt mondtam neki a félvonalnál" - vette át a szót Pálinger. A kapus elárulta, jót tett neki, hogy lecserélték, abban is bízott, hogy Herr Orsolya elkapja a fonalat, és bemutatkozhat a nemzetközi mezõny elõtt.
"A szünetben nyugodtam meg igazán, rendeztem a gondolataimat, összeszedtem magam, a védekezés is rendezõdött. Végig éreztem, hogy fordíthatunk, és szerencsére nem is cáfoltak rám a lányok. Nem tudom, hányan kaptak infarktust otthon, nem tudom, hány ilyen meccsünk lesz még, de nyertünk. Küzdöttünk, de küzdés nélkül senkik vagyunk. A németek pedig tapasztalhatták, nemcsak lenézõ nyilatkozatokat kell tenni rólunk, hanem meg is kell bennünket verni" - magyarázta.
Társai azzal biztatták, hogy a legfontosabb hetest majd megfogja, és a hajrában ki is rúgta a labdát egy büntetõnél. Kiemelte õ is a csapategységet, szépen szólnak egymáshoz, nem hurrogják le azt, akinek nem megy, inkább felhozzák.
"Az erõnket mutatja, hogy visszajöttünk, ehhez kicsit én is kellettem, mert feljavultam támadásban. Az utolsó percben kicsit elhamarkodottan lõttem, utána azonnal rohantam vissza, semmi más nem érdekelt, csak hogy visszaérjek. Megérte iparkodnom, mert a kezembe került a labda" - mondta Tóth Tímea.
"Durva meccs volt, emberhátrányos védekezésünk feljavult, ez nagyon fontos része volt a sikernek. A padról bejöttem, kintrõl talán jobban láttam, mit kell tenni" - ismerte be Ferling Bernadett.
Hajdu János szövetségi kapitány szerint még szerencsés is volt, hogy a bírók néhány ítélettel sújtották csapatát, mert fokozta az amúgy sem gyenge harci kedvet. "Kockáztattam, hármat cseréltem támadás és védekezés közt, ebbõl kaptunk is gólt, de ha ezt nem teszem meg, nem csökkent volna a különbség. Tóth Timi szerencsére elkapta BL-formáját, az is kellett nagyon."
"Korábban sem lehetett magyar betegségként értékelni, ha valaki nagy elõnyt adott el, mert errõl szól a sportág. Csak a magyarok gondolták magyar betegségnek, mert csak magyar meccseket néznek. De csak az olimpiáról tudnék több példát mondani. Minket most a hullámhegy tetején ért a végsõ sípszó" - zárta mondandóját Hajdu.
Személyesen grat. NA-nak szülinapjára.😊
Megkérdeztem véleményét a válogatott meccsrõl. Mondta, hogy voltak pillanatok, amikor õ is kételkedett a gyõzelemben <#csodalk>#csodalk>, láthatólag a németeket nagyon megviselte az elõzõ megalázó vereség.
A meccsrõl és a Dunaferrnél kialakult helyzetrõl:
Amikor a csapat (Kohász) elkezdett melegíteni, akkor elnézve bizony elég idegen benyomást keltettek.
A másik gondolatunk az volt: hogyan fogja ez a társaság ebben a szezonban az ifi+felnõtt bajnokságot(+kupák) végigbírni?
Ügyes megoldásokat láthattunk egyébként, elég gyors és látványos volt a játék, ezzel nem volt gond.
De látható volt, hogy Lalán kívül nincs átlövõnk igazán.
Fehérváron talán majd pontosabb képet kapunk, mire is lehet képes ez a csapat. (Attól nem kell félni a csv-nek, hogy újra BL-selejtezõt kell finanszíroznia.<#gun>#gun>)
Paula még ott volt a távozók közül, bár nem játszott. Ezen a héten tartózkodik még Újvárosban, aztán távozik, Magyarországról is. <#sir>#sir>
Nagyon sajnálom, mert pl. most is<#levele>#levele> látszott, hogy a 2 kapus mennyire 1 csapat.
Úgy tûnik, a tcsv. sikeresen adta elõ megint ugyanazt, vagyis sikerült olyan helyzetet teremteniük, hogy maguk a játékosok mondták, hogy inkább távoznak. <#levele>#levele> Így most nem lesz gond velük. <#violent>#violent>
Amint azt Jevgenyij Trefilov, a világbajnok orosz csapat szövetségi kapitánya közölte, a kiváló játékos térdsérülést szenvedett a brazilokkal szemben szerdán 28-19-re megnyert meccsen, s az ötkarikás játékokon a folytatásban már nem léphet pályára.
Amire még felfigyeltem: a magyar szurkolótáborral együtt szurkolt egy kb. 8-10 fõs norvég szurkolócsoport. Úgy látszik baráti viszonyba kerültek egymással. De jó lenne, ha ez a barátság egészen a döntõig kitartana és ott már lehetnének ellentáborban <#wink>#wink> Tudom, álmodik a nyomor... de sosem lehet tudni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
???????
A másik oldalon az amcsik eszerint biztosan elsõk, a 2-3 hely az olasz-kinai mecsen dõl majd el.
Tehát ha elsõ leszünk, akkor a kb. holland/olasz gyõzteesl játszunk elõdöntõt, ha másodikok akkor meg a kinaiak (?) ellen az elõdöntõbe s utána az amcsik ellen az eldöntõbe kerülésért!
De hogy az oroszokat megverték a kinaiak P
...hogy a vizilabdás lányokról se feledkezzünk meg.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
De Cseh Laci se semmit úszót Phelps is lihegett utánna P
Viszont továbbra is: Hajdu idióta vagy!!!!
Akinek van infója, légyszi' ossza meg velem, akár priviben is: ez a pojáca miért nem játszatja Pigát?! <#violent>#violent>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Remélhetõleg Timi ettõl viszanyeri régi mivoltját s Dettiben is jobban fog bízni a fõnök-trió (?). No meg az oroszok ellen nem kell félni, hogy ilyen nyílt védelmet fognak alkalmazni ellenünk. annál inkább a koreaiak esetében.
Kicsit az az érzése az embernek, hogy szegény Csapat 3 fronton is harcol: küzd az ellenfél ellen, a méltatlan játékvezetõi nyomás és csalás ellen, és saját vezetése is leginkább csak újabb akadályokat gördít elé.
Mindazonáltal ugyan kijelenthetõ, hogy a kapitány meccselése ezúttal is hagyott kívánnivalót maga után, és egy-egy húzása után az ember haja az égnek állt, de egyenlõre az eredmények és események õt igazolják.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Itt kicsit OFF, de:
Mincza Ildikó ezt ma 3x is megcsinálta. Persze a legnagyobb a bronzmeccses fordítás volt a kínai ellen Kínában. Meggyõzõdésem, hogy ha nem veszik el tõle a tust 13-13-nál az elõdöntõben, akkor megnyerte volna a döntõt is. Nagyon örülök, hogy végre sikerült neki olimpián érmet nyerni. Már egy évtizede a kedvenc vívóm és nagyon megérdemelte már a sikert. SZÉP VOLT ILDIKÓ!!! <#taps>#taps>
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálunk meg kb. a német-svéd a 4.helyéét!
DUNAFERR FOREVER!!!
Õszinténszólva nem játszottunk jól, de a végén behúztük.
A németeket meg ha megláttam felment benne a pumpa és nem szokásom de így mutogattam <#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Annyiban mindenképp, hogy nyertünk <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
A németeknek meg <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
Csak utolsó 1,5 percet láttam a meccsbõl... hátborzongató volt. De a lényeg a 2 pont. Este vissza fogom nézni felvételrõl a meccset és majd értékelek.
SZÉP VOLT CSAJOK!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ilyen birói nyomás mellett (ami az utolsó percekben azért mintha megfordult volna!).
Úgy látszik mindenképpen a norvégok ellen akarunk játszani a 8 közt! Ha már 3x is játszottunk velük, ugyebár....egyszer õk is játszhatnak roszul, ha már eddig nem tették!