Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

két csapat már kiszámolva! Tehát marad a brazil-svéd (hány góllal nyernek a brazilok), illetve a mi két meccsünk! Az oroszok meg mindegy mit csinálnak a németekkel, csak magukat ronthatják vele!
[Jakuza]
Na ha minden igaz a Svedek 27-26-ra legyoztek a Nemeteket igy mar nem lehet gond.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
Megnyerték a svédek P <#eljen><#nevetes1><#nevetes2>
háát igen, a két mecsbõl legalább 1 pont kell, de minél több annál jobb.
Breki33
Mémet - Svéd 23-23 eddig
[Jakuza]
Eppen ezert kell egy dontetlen legalabb, mert ha nincs, akkor nem a mi kezunkban van a tovabbjutas es valljuk be a Brazilok siman megverhetik a svedeket 5-el es ha minket az orosz megvernek, akkor szamukra mar nem lenyeges tovabbjutas szempontjabol az utolso nemet merkozes, mert mindenkeppen elso vagy masodik helyen vegeznek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

s az elõbányászat szabály alapján a kövezkezõ "erõs " csapat elleni eredmény dönt!

Na épp ennek akartam még utánanézni, de így ezt kispórolhatom.
már miért esnénk ki? a náémetek csak akkor foghatnának be , ha mindkét meccsüket megnyerik, mi meg elvesztjük! A brazilok meg szintén nem tudnak elõzni, csak a ha asvédeket jobban megverik mint mi (õk kikaptak a németektõlm mi megvertük õket! s az elõbányászat szabály alapján a kövezkezõ "erõs " csapat elleni eredmény dönt! Mi már nem lehetünk rosszabbak 4-nél, csak ha barilok 5-tel verik a svédeket s a németek megnyerik mindkét meccsüket, mi meg elveszitjük!
- ha a németek megverik a svédeket és az oroszokat
- ha a brazilok megverik Svédországot

Nagyon úgy néz ki, hogy a csoportelsõség sokat fog érni, így aligha engednek ki szándékosan az oroszok az utolsó meccsen. Ha meg ma esetleg megverjük õket, vagy akár csak döntetlent játszunk, akkor pláne - de mi akkor már úgyis teljesítettük a kötelezõt. Egyébként de szép is lenne Kazahsztánnal játszani a négy közé jutásért!
[Jakuza]
Eleg kellemetlen lesz ha kikapunk az Oroszoktol es Del-Koreatol, mert akko kiesunk.
Szoval egy dontetlen kell Del-Korea ellen es akkor nem lehet baj.

Breki33
Nemsemmi énis most halottam.

Tudnám jó-e nekünk, Brazilia jön fel viszont Korea befogható.
De nem igazán értem elkeztek lazítani?
Brazilia-Dél-Korea: 33-32!!!!
Komplikálódnak a dolgok!
kaloz174
Köszi! <#worship>

(Szerintem elég egy link ilyenkor.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Pálinger: Küzdés nélkül senkik vagyunk

A magyar nõi kézilabda-válogatott valamennyi tagja a példás csapategységrõl beszélt, amelynek köszönhetõen megnyerték a németek elleni csoportmecset, és továbbjutottak. Egyelõre nem tudni, hányadik helyen, ez csak késõbb dõl el. Pálinger Katalin beszélte rá Görbicz Anitát, hogy merje vállalni a gyõztes büntetõt.
hirdetés
A magyar nõi kézilabda-válogatott az utolsó negyedórát 8-2-re nyerte a németek ellen, és ötgólos hátrányát ledolgozva, 25-24-re nyert <1>.

"Csapategység, kiváló csapatszellem és megfelelõ aggresszivitás - adta meg a siker titkát Görbicz Anita. - Be akartuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk a magukat erõsnek képzelõ németeknél" - tette hozzá az irányító, aki a sérülését már nem érzi, csak egy kisebb csikarás zavarta a nyaka környékén. Nem szeretné a csapatot elhelyezni a mezõnyben, de az oroszok és Korea ellen sem szeretne alárendelt szerepet játszani.

Az utolsó hetest nem akarta elvállalni, mert elõtte már kihagyott egyet, és a brazilok elleni hármat nagyon a szívére vette. Úgy gondolta, amiatt maradt el a gyõzelem. "Kicsúszott a kezembõl a labda a kihagyott hetesnél, ezért voltam bizonytalan, de a kispadról és Pálinger Katalintól is biztatást kaptam."

"Be fogod lõni, ezt mondtam neki a félvonalnál" - vette át a szót Pálinger. A kapus elárulta, jót tett neki, hogy lecserélték, abban is bízott, hogy Herr Orsolya elkapja a fonalat, és bemutatkozhat a nemzetközi mezõny elõtt.

"A szünetben nyugodtam meg igazán, rendeztem a gondolataimat, összeszedtem magam, a védekezés is rendezõdött. Végig éreztem, hogy fordíthatunk, és szerencsére nem is cáfoltak rám a lányok. Nem tudom, hányan kaptak infarktust otthon, nem tudom, hány ilyen meccsünk lesz még, de nyertünk. Küzdöttünk, de küzdés nélkül senkik vagyunk. A németek pedig tapasztalhatták, nemcsak lenézõ nyilatkozatokat kell tenni rólunk, hanem meg is kell bennünket verni" - magyarázta.

Társai azzal biztatták, hogy a legfontosabb hetest majd megfogja, és a hajrában ki is rúgta a labdát egy büntetõnél. Kiemelte õ is a csapategységet, szépen szólnak egymáshoz, nem hurrogják le azt, akinek nem megy, inkább felhozzák.

"Az erõnket mutatja, hogy visszajöttünk, ehhez kicsit én is kellettem, mert feljavultam támadásban. Az utolsó percben kicsit elhamarkodottan lõttem, utána azonnal rohantam vissza, semmi más nem érdekelt, csak hogy visszaérjek. Megérte iparkodnom, mert a kezembe került a labda" - mondta Tóth Tímea.

"Durva meccs volt, emberhátrányos védekezésünk feljavult, ez nagyon fontos része volt a sikernek. A padról bejöttem, kintrõl talán jobban láttam, mit kell tenni" - ismerte be Ferling Bernadett.

Hajdu János szövetségi kapitány szerint még szerencsés is volt, hogy a bírók néhány ítélettel sújtották csapatát, mert fokozta az amúgy sem gyenge harci kedvet. "Kockáztattam, hármat cseréltem támadás és védekezés közt, ebbõl kaptunk is gólt, de ha ezt nem teszem meg, nem csökkent volna a különbség. Tóth Timi szerencsére elkapta BL-formáját, az is kellett nagyon."

"Korábban sem lehetett magyar betegségként értékelni, ha valaki nagy elõnyt adott el, mert errõl szól a sportág. Csak a magyarok gondolták magyar betegségnek, mert csak magyar meccseket néznek. De csak az olimpiáról tudnék több példát mondani. Minket most a hullámhegy tetején ért a végsõ sípszó" - zárta mondandóját Hajdu.
kaloz174
Szóval elmentem a Hypo elleni meccsre.
Személyesen grat. NA-nak szülinapjára.😊
Megkérdeztem véleményét a válogatott meccsrõl. Mondta, hogy voltak pillanatok, amikor õ is kételkedett a gyõzelemben <#csodalk>, láthatólag a németeket nagyon megviselte az elõzõ megalázó vereség.

A meccsrõl és a Dunaferrnél kialakult helyzetrõl:

Amikor a csapat (Kohász) elkezdett melegíteni, akkor elnézve bizony elég idegen benyomást keltettek.
A másik gondolatunk az volt: hogyan fogja ez a társaság ebben a szezonban az ifi+felnõtt bajnokságot(+kupák) végigbírni?

Ügyes megoldásokat láthattunk egyébként, elég gyors és látványos volt a játék, ezzel nem volt gond.
De látható volt, hogy Lalán kívül nincs átlövõnk igazán.
Fehérváron talán majd pontosabb képet kapunk, mire is lehet képes ez a csapat. (Attól nem kell félni a csv-nek, hogy újra BL-selejtezõt kell finanszíroznia.<#gun>)

Paula még ott volt a távozók közül, bár nem játszott. Ezen a héten tartózkodik még Újvárosban, aztán távozik, Magyarországról is. <#sir>
Nagyon sajnálom, mert pl. most is<#levele> látszott, hogy a 2 kapus mennyire 1 csapat.
Úgy tûnik, a tcsv. sikeresen adta elõ megint ugyanazt, vagyis sikerült olyan helyzetet teremteniük, hogy maguk a játékosok mondták, hogy inkább távoznak. <#levele> Így most nem lesz gond velük. <#violent>

Breki33
Nem játszhat a magyarok ellen a pekingi olimpián a pénteki csoportrangadón az orosz nõi kézilabda-válogatott egyik alapembere, Anna Karejeva.

Amint azt Jevgenyij Trefilov, a világbajnok orosz csapat szövetségi kapitánya közölte, a kiváló játékos térdsérülést szenvedett a brazilokkal szemben szerdán 28-19-re megnyert meccsen, s az ötkarikás játékokon a folytatásban már nem léphet pályára.
kaloz174
Jelentem: Újvárosban is így tudják. (Szerda este. <#vigyor2>)

Isthy
Megnéztem a meccset, de nem akarok itt nagy fejtegetésekbe bocsátkozni. Egyetlen dolgot említenék meg. Elgondolkodtató az, hogy mindkét félidõben egész gyorsan sikerült visszajönni -5-rõl amikor kellett. 5-10-rõl is és 17-22-rõl is egész gyorsan megoldották a csajok.

Amire még felfigyeltem: a magyar szurkolótáborral együtt szurkolt egy kb. 8-10 fõs norvég szurkolócsoport. Úgy látszik baráti viszonyba kerültek egymással. De jó lenne, ha ez a barátság egészen a döntõig kitartana és ott már lehetnének ellentáborban <#wink> Tudom, álmodik a nyomor... de sosem lehet tudni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kár hogy nem olvastad tovább a hsz-eket, mert maga az illetõ is beírta késõbb hogy nincs is infója a dologról...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

akkor marad a titkos fegyver verzió???
Isthy
Ha jól tudom ezt a marhaságot még ott és akkor (hétfõ este) már többen vigyorogva megkérdõjelezték, teljesen jogosan.

DUNAFERR FOREVER!!!

de ebben az esetben (akár sérülésnél) tudtommal van cserelehetõség!
no Dunaferresek, ehhez mit szóltok: Piga nélkülözésérõl az index forumán: "CSAK NEM JÖN A BABA?? (DE)"
???????
kiváncsi vagyok a holland-ausztrál mecs eredményére, mit mond ez a hülye elõbányászott szabály, ha az ausztrálok is 2 góllal verik a hollandokat? több lõtt gól? s ha ugyanannyi? akkor a görögök elleni meccs? még jó, hogy utánuk játszunk a görögökkel!
A másik oldalon az amcsik eszerint biztosan elsõk, a 2-3 hely az olasz-kinai mecsen dõl majd el.
Tehát ha elsõ leszünk, akkor a kb. holland/olasz gyõzteesl játszunk elõdöntõt, ha másodikok akkor meg a kinaiak (?) ellen az elõdöntõbe s utána az amcsik ellen az eldöntõbe kerülésért!
Breki33
Igen csak ott kicsit csalódtam az utolsó negyedben kapott három gól miatt.

De hogy az oroszokat megverték a kinaiak P
Duby
...Na és Pelle Ani... <#wink><#eljen>
...hogy a vizilabdás lányokról se feledkezzünk meg.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Igen nagyon megható volt a nyilatkozata

De Cseh Laci se semmit úszót Phelps is lihegett utánna P
Táncos ETO
Szép volt csajok!

Viszont továbbra is: Hajdu idióta vagy!!!!

Akinek van infója, légyszi' ossza meg velem, akár priviben is: ez a pojáca miért nem játszatja Pigát?! <#violent>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

mivel nem tudhatjuk, hogy hogyan történt volna ha mást húz, ez tényleg így van. de nem muszáj azért ebbõl rendszert csinálni!-😊
Remélhetõleg Timi ettõl viszanyeri régi mivoltját s Dettiben is jobban fog bízni a fõnök-trió (?). No meg az oroszok ellen nem kell félni, hogy ilyen nyílt védelmet fognak alkalmazni ellenünk. annál inkább a koreaiak esetében.
háát, fura egy itélet volt! Bár amilyen fáradt volt már, nem biztos, hogy birt volna a némettel! S azt mondják, hogy jobb bronzot nyerve búcsuzni, mint ezüstöt, vereséggel! Õ amúgy is kb. befejezi válogatottbeli pályafutását. Mégegyszer gratula!
Duby
Veretlenek, de azért ez igencsak egy hajszálon múlott, na meg a németeken is. A lényeg a 2 pont, de nem szólhattunk volna semmit, ha 5-tel kikapunk.

Kicsit az az érzése az embernek, hogy szegény Csapat 3 fronton is harcol: küzd az ellenfél ellen, a méltatlan játékvezetõi nyomás és csalás ellen, és saját vezetése is leginkább csak újabb akadályokat gördít elé.
Mindazonáltal ugyan kijelenthetõ, hogy a kapitány meccselése ezúttal is hagyott kívánnivalót maga után, és egy-egy húzása után az ember haja az égnek állt, de egyenlõre az eredmények és események õt igazolják.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Egyébként a mai napon a magyar hölgyek bebizonyították több sportágban is, hogy képesek komolyabb hátrányból többször is megfordítani a meccseket és gyõzni. Ma ezt a csajok is megcsinálták és végre mi voltunk a másik oldalon.

Itt kicsit OFF, de:

Mincza Ildikó ezt ma 3x is megcsinálta. Persze a legnagyobb a bronzmeccses fordítás volt a kínai ellen Kínában. Meggyõzõdésem, hogy ha nem veszik el tõle a tust 13-13-nál az elõdöntõben, akkor megnyerte volna a döntõt is. Nagyon örülök, hogy végre sikerült neki olimpián érmet nyerni. Már egy évtizede a kedvenc vívóm és nagyon megérdemelte már a sikert. SZÉP VOLT ILDIKÓ!!! <#taps>

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

az oroszok még a németekkel játszanak, a koreaiak meg a brazilokkal, tehát nekünk vsz. nem jó a két döntetlen, vagy egyik vagy másik ellenfél ellen gyõznünk kell a 2.helyért, s mindketõvel vagy egy gyõzelem+egy döntetlen az elsõhöz.
háát ez elégé kõbe vna vésve. A másik csoportban a francia-kinai mérközés is elõttünk lesz lejátszva. Az dönti el a 3-4 hely sorsát.
Nálunk meg kb. a német-svéd a 4.helyéét!
Isthy
Hacsak addig meg nem változtatják. Volt már ilyenre példa... bár az nem olimpia volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
továbbra is veretlenek vagyunk <#finom><#papakacsint>
Breki33
Most riportok !!!!!
van egy érdekesség a programban: vasárnap mi játszuk az utolsó mérkõzést! tehát lehet majd tudni mind nekünk, mind a koreaiaknak, hogy kivel szeretnénk összekerülni/elkerülni!
kezdem hinni, hogy születéstõl fogva ilyenek! Nem pártoskodnak, hanem ilyen hülye a szemléletük a kézilabdáról! De akkor miért futtatják õket ezen a szinten? Ennyit még a Kékes testvérek is tudnak! -😊))
Breki33
Igen mondta az elején.

Õszinténszólva nem játszottunk jól, de a végén behúztük.

A németeket meg ha megláttam felment benne a pumpa és nem szokásom de így mutogattam <#mf2><#nevetes1>
Isthy
Ezt a 2 dánt sosem szerettem... Egyébként õk fújták a 2 larviki felkészülési meccset is Norvégiában...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
utolsõ a dán bíróké
Breki33
Kicsit hasonlított a három évvel ezelõtti Norvégok elleni mecshez.

Annyiban mindenképp, hogy nyertünk <#worship><#eljen>

A németeknek meg <#mf1><#mf1><#boxer>
Isthy
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!!! <#taps><#taps><#taps>

Csak utolsó 1,5 percet láttam a meccsbõl... hátborzongató volt. De a lényeg a 2 pont. Este vissza fogom nézni felvételrõl a meccset és majd értékelek.

SZÉP VOLT CSAJOK!

DUNAFERR FOREVER!!!

ez a német csapat nem fogja megverni nemhogy az oroszokat, de talán a svédeket sem! de ez legyen az õ bajuk! Minket a következõ két meccs s tk. abból is az egyiket kell megverni.
Breki33
MONDTAAAAAAAAAAAAAAM

MEGCSINÁLTUK

SZÉP VOLT CSAJOK !!!

a maradék két csapat közül az egyiket meg kell verni s akkor kb. nem lehetünk rosszabbak (nagy vereség kizárva a másikon)2-iknál és akkor elkerültük a norvégokat és románokat. A franciák vagy kinaiak verhetõknek tünnek!
minden eddigi bünük meg van bocsátva! Gratula!
Ilyen birói nyomás mellett (ami az utolsó percekben azért mintha megfordult volna!).
ez a Hajdu tényleg nem normális: megint beküldi Hornyákot Tomori helyett! nem elég, hogy Tóth bénázik és szélsõk ziccereket rontanak?
Úgy látszik mindenképpen a norvégok ellen akarunk játszani a 8 közt! Ha már 3x is játszottunk velük, ugyebár....egyszer õk is játszhatnak roszul, ha már eddig nem tették!
Táncos ETO
Hihetetlen mennyire nincs szerencsénk.. <#falbav><#sir>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig